A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Ancsi: hogy tudtatok két ennyire egyforma gyereket összehozni???

Horcsog: és úgy lett vége, vagy kiszabadították?

Kép
Kép
timi26

Ancsi26, tudod te is, nem kell, hogy írjam, ez a dackorszak! Nagy-nagy türelem kell hozzá, de tudom, hogy piszok nehéz, tapasztalat! Sőt hiába mondják, hogy kettő és három éves kor között a jellemző, nálunk később is elő-elő jön. És amikor még az is bejátszik, hogy kistesó születik....ajajj!

Talán segít, hogy abszolút nem vagy egyedül. Imádom a gyerekeimet, mindent ugyanígy csinálnék, ha választhatnék is, ugyanígy vállalnám a három gyereket, viszont sajnos sokszor elszakad a cérana. Nagyon szoktam magam szégyellni, de sokszor türelmetlen vagyok és kiabálok velük. Persze ha már nagyon ki vagyok akadva, még az is előfordul, hogy tudom, hogy igazságtalan vagyok, olyanért kiabálok, amiért máskor nem, szóval még a következetesség is hiányzik. Ilyenkor miután lenyugodtam, le szoktam ülni velük megbeszélni, bocsánatot kérni és a segítségüket kérni, merthogy nekem most nagyon nehéz a pici babával. Akkor megértik, aztán persze ugyanúgy folytatják. Hát gyerekek!
Irtó rosszul érzem magam, de még az is előfordul, hogy csúnyán káromkodok :oops: :oops: :oops:
De kicsit segít, amikor más anyukák bavallják, hogy ők is szoktak hasonló cipőben járni, nem vagyunk marslakók.

Biztos, hogy jó anya vagy, hiszem pont ezért zavar ez az egész, mert a legjobbat akarod a gyerekeidnek!

Az enyém is sokszor, "ha nincs rajta sapka az a baj, ha van rajta sapka, az a baj" szindrómában szenved!
Azt szokták mondani, hogy észre se kell venni, mintha nem is látnám, hallanám, de hát ez nehéz ügy.
Esetleg egy ötlet: Nálunk van egy szoba, amikor nagy a hiszti, megpróbálok nem veszekedni, hanem oda be kell mennie, amíg megnyugszik, ha lecsendesedett, akkor előjöhet. Ez sokszor bejön. De ugyanígy lehet egy "gondolkodó" szék is.

Hirtelen ennyi jött ki belőlem, de azt hiszem erről regényt is lehetne írni!

KépKépKép
bongyi

Juba, bocs a keveredésért, lehet, hogy látnok vagyok és lassan nálatok is esz fogacska! :lol:
A receptet megkaptad?

Tünde tőleg is elnézést kérek, -Domikának címeztem eredetileg a fogdícsérő sorokat.....

KépKépKép
bongyi

Timi!
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi!

Bocsi azt nem írtam avval lett vége,hogy fekszik egy kocsi alatt
és majd folytatjuk.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Az anyák halhatatlanok.
Csak testet, arcot, alakot
váltanak; egyetlen halott
sincs közülük; fiatalok,
mint az idő.
Újra születnek
minden gyerekkel; megöletnek
minden halottal - harmadnapra
föltámadnak, mire virradna.
Adassék nekik gyönyörűség,
szerelmükért örökös hűség,
s adassék könny is, hogy kibírják
a világ összegyűjtött kínját.

Ratkó József Zsoltár

KépKépKép
bongyi

Ancsi!

Nagyon csinik a lányok.
Nem baj ha ritkábban jösz csak gyere.

Bongyi!
Húú ez nagyon szép.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Juba: mélyen együttérzek Veled, kiborító lehet a sok vizsgálat a kicsidnek, Nektek is! Ahogy Gremese is írta: ERŐSNEK KELL LENNETEK!!! Írd meg, mik az eredmények és nagyon drukkolok!!! ("Antennát" Ádika is kapott a fejébe még a kórházba, mert annyira besárgult, hogy a fototerápia nem segített, így infúzióval kombinálták.)

Egyúttal MINDENKINEK nagyon köszönöm a drukkot, hétfőn megírom, mi a helyzetünk!

Bongyi: de érdekes, hogy a nagyfiad nem ébred fel a kicsi sírására!
Én sem értem a dokitok K-vitamin+zöld kaiki+anyatej+antibiotikum témával kapcsolatos megjegyzését, esetleg rá tudnál kérdezni nála erre még egyszer? Én is megpróbálom az enyémnél, mert nálunk nagyon sok mostanában a zöld kaki, pedig antibiotikumot Ádi két hónapja nem is látott...

Timi26: jobbulást Viktorkának, de gyorsat!!!

Gremese: okos vagy, hogy így nem viszed ki Zsófit, nekem a védőnő annyit mondott, hogy láz után 2 napig ne menjünk a levegőre.

Töredelmes vallomásom következik: rettetenetes filmrajongó vagyok a legrosszabbik fajtából: gyűjtöm is a filmeket. Filmek mellett rajzfilmőrült is vagyok (Dettyk, tiszteletem! :-)), meg sorozatőrült is, és szegény férjemet is megfertőztem... Fel sem tudom sorolni, az elmúlt évben hány sorozatot néztünk, csak pár példa: lost, medium, 4400, szül. feleségek, battlestar galactica (az új), heroes, 24, Grace klinika, A szökés...

És Granda, igen, a vörös nagyon szexi. Nekem pl. Eric Stoltz színész is nagyon bejön;-)
Kép

Kép
Kép
irina

Megjöttem...mennyit írtatok pár óra alatt :shock: :shock: .

Nem tom, ki ez, de mindjárt lefolyok a székről :D . Melyik sorozatot kell néznem, ha ezt a félmeztelen pasit akarom látni?! Please :!: :oops: 8) :lol: .
dettyk

Ja, fotók megnézve! :wink:
Ancsi26, tündériek a gyerkőcök, fel a fejjel :roll: .
Emese, tudom, hogy Zsófi hatalmas, de így látszik csak igazán :D .
Szex és New York senkinek nem jön be? Igaz, hogy nagyon ritkán látom, de nagyon bírom :oops: (bár jelen állapotunkban ez kicsit irónikus)...
dettyk

Emese! Nagyon ennivaló-cukorfalat Zsófika és szerintem is hasonlít apájára is :D

Ancsi! Persze,hogy nem baj ,hogy "csak"magatokról írsz. Sajnos tanácsot én nem tudok adni hiszen Bertus nekem az első ezért csak sok türelmet kívánok,el tudom képzelni mennyire nehéz lehet! Látom Bongyi és Timi már írtak neked tanácsot :D

Bongyi!Semmi baj,eltettem neki késöbbre :lol:
És igen megkaptam a receptet,privibe meg is köszöntem,lehet,hogy nem kaptad meg? :oops: Akkor itt is szeretném neked nagyon megköszönni igyekszem minél elöbb megcsinálni!

Hörcsög! Ő apa? :lol: Hol is laktok pontosan mert akkor én is áttugrok :lol:

Szegény kicsi lányom ma annyira nyügös semmi nem jó neki,bizti fáj az oltás neki :cry: :cry:

Regi! Gyümi nap van?Akkor küldök én is egy kis harapnivalót!
Kép

KépKép
juba

Bongyi: most, hogy írtad jutott eszembe, hogy Rebekánál is a "be a szobába és nyugodj le" jött be: És tényleg beválik!!!

Horcsog EZ AZZZZ!!!!!!!!!! Megér 1-2 ajtócsapkodást! :wink:

Dettyk: A Helyszínelők!!! Csüt. este 9 Viasat!
Majd dobj már egy privit, hogy hol is laktok! :oops:

Irina: köszi, már rutinos vagyok. Előkaptam gyorsan a lándzsás útifüvet!

Kép
Kép
timi26

Irina! Köszi az együttérzést,majd megírom,hogy mit mondtak a vizsgálatok után!Én pedig nagyon szorítok Ádinak,csak összemegy az a fránya csomó!!
Amugy zöld kaki témába mi verhetetlenek vagyunk,Bertusnak nagyon sokáig (néha még most is)olyan volt a kakija minha legelt volna!!A védőnő mondta,hogy a normaflore-t adhatom neki kúra szerüen akár egy hónapig is!Én 10 napig adtam neki és azóta nagyon szép(márha lehet kakira ilyet mondani :lol: )

KépKép
juba

Dettyk
Timi már írta, hogy félisteneket a Helyszínelőkben láthatsz, van még ott pár klassz figura....
Íme a csapat, a fekete Warrick Brown sem semmi :wink:
Kép

Szex és New York

Mi Silkával már kitárgyaltuk, h akár a főszereplő is lehetnék: van egy meleg barátom, gyűjtöm a cipőket és sokat küszködtem a pasikkal :lol:

Kép
granda

Dettyk: Kőrösön van DM???

Kép
Kép
timi26

Granda!
Delco se semmi pasi.

Kép
Akik nemismerik jobb oldal,a szőke csaj mögött.

Juba!
Hát nem is lenne rossz csak az a baj nem győzném
el kergetni a nőket :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó Mindenkinek!

Éééédes zsíroskenyér!!!! Már megint. :D :D Alig van időm, ráadásul a nyűglődések folytatódnak úgy nappal, mint éjszaka. Nappal alig van alvás, kb. 3-4x fél-, háromnegyed óra. Éjszaka meg gyakorlatilag óránként ébred kicsi Albert. Lassan jól tájékozódom az orrommal is. Mivel a két nagy is itthon, rájuk is kell figyelnem, több a tennivaló napközben is. A Kedvesnek beindultak a tanfolyamai, ő későn jön, itthon meg szinte egyből leül dolgozni.
Tegnap este is korán bealudtam, meg több részletben altattam a kis Vacakot. Ma meg mire visszaolvastam felébredt. No, de most van egy kicsike időm. Szerintem megint nem tudok mindenkire reagálni. Azt viszont láttam, megint van néhány jó téma.

A legfontosabb, a vizsgálatok előtt álló mamáknak, babáknak sok erőt, energiát kívánok. Meg tudom érteni őket, valamennyire én is parázok általában a vizsgálatoktól, viszont azt is tudom, ha én nyugodt tudok maradni, az jó hatással van a babára is. Tudatosan tréningezem magam előtte. Volt már nálunk több varrás is, sőt a Gergő szemét meg is kellett operálni a kancsalsága miatt. Szóval, csak ügyesen drágák! Legtöbbször azért nagyobb a füstje a problémának, mint a lángja szerencsére. Kívánom, nálatok is így legyen.

Édes, kis tündérbogyók vannak itt! Egytől egyig mindenki imádni való! Ja, igen, ígértem egy képet, hosszas gondolkodás után, íme a mi első találkozásunk:
Kép

Ez a kedvencünk.

Egyébként el voltam olvadva az összes akrobata, hajas, alvós, evős és miegyéb képtől.

Tv, sorozatok: látom mindenki hasonlóan vélekedik a talkshow-król, +1 az enyémmel. Én kerülöm őket. A tv általában háttérzajként nálunk is be van kapcsolva. Viszont idejét sem tudom, mikor néztem végig egy filmet. Esetleg, ha babóca éppen alszik, az meg elég ritka. No, meg az állandó éjszakázás miatt nagyon gyorsan el tudok aludni. Ez teljesen új, uis én nagyon rossz alvó vagyok, sokszor hajnalig tévéztem, mire sikerült elaludnom. Sorozatokból én is a könnyedebbeket szeretem, mint pl. Sex és NY, Jó barátok, BK.

Igazatok van, a mai mesék borzalmasak. Bár a mi nagykamasz fiunk ezeket is nézi. Szerencsére elég korán sikerült tisztázni vele, hogy mi a különbség a mese és a valóság között. Mindig tudta, hogy ezek az agyament dolgok csak a mesében vannak, így ő soha nem akarta kipóbálni az ott látottakat. Én is a régiekre esküszöm, sőt Dávid nagy kedvencei is innen jöttek, amíg jobban tudtam irányítani az ízlését. pl. Süsü.
Dettyk! Huhuhú, de jó kis munkád lehetett. Oda is fogsz visszamenni?

Azt hiszem hirtelenjében ennyi elég is lesz.

Pusszancs: Maggie
dmaggie

Lányok!!

Köszi a biztatást!!!

Egyszer csak vége lesz!!!! :) :roll:

Látjátok a vonálzóimat???
Mind a kettő nőivonalas és mind a kettő előtt van kép!!!!! :lol: :wink:

ancsi26

Hörcsög :) köszi :)

Ancsi:szerintem minden 2 vagy többgyerekes anyával előfordul ez :) fel a fejjel :) tudod hányszor érzek így? s hányszor veszekszünk Mírával,mert igazi hangulatember.s hányszor érzem azt h. tök sz@r anya vagyok csődöt mondtam?

Dettyk:
S&NY is nagy kedvenc ha emberi időben adják :)
S Colombo is de azon sajna bealszok :oops: régen Robi felvette videóra és egy hétig néztem mire a végére jutottam :)

Sense!
Míra viszonylag későn 2 éves elmúlt mikor meséket kezdett nézni :oops: a micimackón is van h. elsírja magát.A butas meséktől meg irtózik :) sőt ha helikopteres verekedős meséknél is szól h. buta mese kapcsold ki :)

Nálunk hisztifa van a kert végén :oops: Míra hisztis akkor odaküldöm még hisztizik egy sort megnyugszik és normális lesz :)tavasztól-őszig ez van.télen a lakás egy pontja a "hisztifa" :) nálunk bevált :)

Timi!
fotósuk van :wink: küldjem apjukot van tapasztalata :wink:

KépKép
viranka

Na akkor most én jövök!
Kép Kép
Imádom a kisfiús arcú pasikat :oops: Nekem ők jönnek be!

KépKép
juba

Ez nem igaz! Az összes barátnőm és ismerősöm rajong a Helyszínelőkért. Én még egyetlenegy részt sem láttam. Nem igaz. Láttam azt a két rész, amit Tarantino rendezett. Az nem volt rossz.
Na de hogy közületek is majd'mindenki fun! Lehet el kellene kezdenem nézni?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Juba!
Az első jöhet. :lol:

Sense!
Biztos neked is fog tetszeni,
izgalmas.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Az én sorozatkedvencem :

Kép morgan - criminal minds

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép Ó és ez lemaradt!

KépKép
juba

Emese!
Zsófi és ampulla :shock: fasza érzés mikor majd kiugrik a szíved :wink: Míra legújabb produkciója kedd du. volt.Kivette Bálintot a kiságyból :shock: lassan azon gondolkozhatunk milyen riasztórendszert állítsak fel Bálint ágya köré :) járókát elő sem merem szedni :roll:

Sense!
kezd el nézni :) függő leszel :wink:

KépKép
viranka

Viranka!
Hisztifa : :lol: :lol: :lol: Eszméletlen jó!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Ebben is vannak jó pasik
New Yorki helyszínelők.
Kép

Többet már nrm rakok.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sétáltunk egy jó órát, jól felöltöztem, különben odafagytam volna. Szeli meg jót aludt a babakocsiban! :D

Bongyi! Köszi! :wink:

Szaffi: Apa kedvence, meg is vettem a DVD-t pocakosan! Imádjuk! :D

Granda! Én szeretnék váltani (mert tipp, hogy talán az éjszakai felébredések amiatt vannak, hogy nem elégíti ki Szelit a Start). De még meg kell fűznöm a dokit… :roll:
Ja! Mi BEBA-sok vagyunk… :oops: (De szerintem a kérdés ránk is vonatkozhat.)

Helyszínlők funclub???
Grissom: hmmm! :wink: Nekem a félvér pasi tetszik még… jaj, mi is a neve??? Látszik, hogy régen láttam. :?

Ancsi! Jaj, Te szegény! :( De nehéz lehet kezelni egy féltékeny csöppséget. Unokatesóm is ezzel küzdött, aztán feladta… Dettó ugyanezek vannak, amiket írsz. De a kisebbik (2 éves) tuti, hogy edzett lesz, már annyiszor el lett lökve, és vágta be a fejét. Na ő aztán tényleg iron girl! :D Egyébként a kisebbiknek nincs baja, ő ebbe született bele, de a nagy (4 éves) lelkileg nagyon kész van (de ő amúgy is ilyen volt csecsemőnek is). Vettem is unokatesómnak karira egy könyvet a testvérek féltékenységéről… :P
Kitartás! És küldök Neked sok türelem energiát!!! És remélem, Bongyinak van igaza, hogy ez átmeneti!!! :D
De édesek a képen!!! :lol:

Múltkor azon nevettem, hogy az iwiwen hogy eltűnnek az apukák fényképei, és helyükre a gyerkőcöké kerülnek. Igaz? :wink: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Viranka: háát, teljesen büszke vagyok magamra, ugyanis a demo CD borítóját ÉN fényképeztem!!! :D
Majd megmutizom, ha kapok rá engedélyt!

Horcsog: egyetértek!!! Van még egy jó sorozat, a Döglött akták! Szombaton délutánonként van, sajna ritkán csípem el, de naggyon jó!!!

Kép
Kép
timi26

Sense!
Írtam is a Gyilkos elmék.Az is nagyon jó és persze izgi.

Regi!
Fentebbi képet nézd ő rá gondoltál?(14:00 hozzá szólásomnál.)

Jajj még egy kép és teljesen befejezem.
NewYorki helyszínelők kicsit közelebbi kép a két szélső pasi. Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Júúúhúúú végre én keztem az oldalt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Juba! Hmmm, dinnye!!! Nyami! :D

Warrick Brown! Ez az! Köszi Granda!!! (Basszus, már nem jutott eszembe a neve, pedig mindig csöpögök! :oops: )

Maggie! Nagyon meghitt a képetek az első találkozásról. :D Hirtelen azt hittem, a mi fotónk! :wink:

Sense! Helyszínelők: Én eleinte majdnem rosszul lettem, mert ott aztán mutatják ám, ahogy a halottakat (áldozatokat) boncolják. Én nagyon nem bírom az ilyet, de annyira megtetszett a sorozat, hogy nem okoz problémát! :lol:
Én még a tű látványától is rosszul vagyok egyébként. És 14 évesen majdnem az egészségügyi suliba mentem… :shock: jaj!

Kép

Kép
regcsiken14

Dettyk! Azért Zsófi nem hatalmas... :roll: Van itt hosszabb baba is, Domi a maga 72 centijével. :)

Irina! Két napja kaptuk az oltást, ma már hőemelkedése sem volt, így sétáltunk 1 és 1/4 órát. :)

Ma a szopi előtti gyümi áfonyás alma volt. Nagyon csipázta. Kb. 3 (felnőtt) kiskanálnyit kapott. Utána még szopizott egy nagyot természetesen.

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Én ezért a fotóért nagyon irigyellek! :oops: Nálunk ilyen nem volt. Mármint nem fotó, hanem ilyen találkozás. Vagyis volt, láttam Őt egy pillanatra, a hasamra is tették, de én nem igazán voltam magamnál, egy kézzel megfogtam, de utána a kezem "elremegett" róla.
Mindegy, ezt már kitárgyaltuk a csajokkal, ennek így kellett történnie. Azt még láttam, hogy a hasamon szívják le a légutait szegénykémnek. Nem is igazán sírt, csak nyüszizett.
Az öltöztetésnél - ahol Apa volt vele -, na ott már hallottam a hangját. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Ancsi! Gyere akkor, amikor kedved van, és mikor a Lurkók engedik! És írj Magadról sokat, mert egyrészt kíváncsiak vagyunk Rátok, másrészt mert sokat tanulunk Tőled is.

Az én unokahúgom ilyen hisztis még ma is. De ő nagyon szélsőséges szinten. (4 éves). Ha nem az van, amit Ő akar, nem rá figyelnek, nem vele beszélgetnek, a tesójával foglalkoznak, akkor akár erőszakosan is képes magára felhívni a figyelmet.
A legváratlanabb pillanatokban tud ütni, rúgni, fájdalmat okozni.
Retteneset! Mi is azt várjuk, hogy elmúljon, mert nem merem Zsófival úgy hagyni, hogy a baba nem a kezemben van, és nem vagyok ugrásra kész.
Csak itt sajna az anyja (hugom) A-t mond, az apja meg B-t, ráadásul következetesség sincs.
Ez mondjuk egy extrém eset. (Ő pl. így született. Vagyis ilyennek. Ha szopizott, és esetleg az anyjához szóltunk, vagy egy légtérben voltunk velük, addig sírt, amíg ki nem mentünk, és az Anyja csak rá figylet).

Szerintem Meli kinövi! Amúgy Szonja is bűbáj édes, de neki azért durva dolgai vannak.

Kitartás, jó anyuka vagy nagyon! Ez egy ilyen korszak! Minden kisgyerek átmegy rajta!

Kép
Kép
Kép
gremese

Húúú, még felraktok néhány tuti pasit, és máris a 300. oldalon leszünk :lol: .

Viranka, Columbo nagy kedvenc, de én is bealszom az első reklámblokknál :roll: .

Dzsesszika Flecsör :?: :D . (Na abban ne keressetek jó pasikat... :D 8) ).
dettyk

Maggie!

Megható kép nagyon bár nekünk sincs ilyen de
arra örökké emlékezni fogok amikor először találkoztunk.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Maggie, nagyon szép ez a kép Rólatok! :)

Kép
Kép
irina

Maggie! Nekem is nagyon tetszik ez a kép rólatok!! Sajnos rólunk sincs ilyen egyrészt mert a nővérem volt bent velem és teljesen le volt lassulva attól ahogy az események felpörögtek :lol:
Másrészt pedig nekem Bertus belekakilt a magzatvízbe úgyhogy rögtön vitték és kimosták a gyomrát :cry:

KépKép
juba

Szerintetek mit értenek "legjobb tag"alatt????

KépKép
juba

Tettem fel egy képet a g-mail-re de megint a férjem nevével,nem tom áttálítani bocsi!

KépKép
juba

Juba! Nem tudom, de nekünk lesz saját honlapunk! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Így vigyorog Szeli rám, amikor nem álmos: :lol:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Megint elmaradtam, de mentségem, h nagyon elvagyok úszva...

Most is csak elköszönni jöttem, holnap elutazunk 1 hétre, utána jövök. :)

Sziasztok. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Juba! Tündéri a kis Bertus! :D

Szeli milyen huncut! "Akkor sem alszom Anya!!!!" :D

Tettem fel egy képet a gmail-re Apáról. Kezében vizipisztoly van!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni! Kellemes időtöltést! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni, jó utat!

Regi, Szeli nagyon csibész :D :D .

Na most figyeljetek:

Kép :D :D
Kép
dettyk

Dettyk! Na ne mááá! Ez ma készült? De jó! :D Anitja! Azonnal el kell jönnötök hozzánk!!!!

Ildike meg vigyázzon, mert VikDani ezerrel nyomul PankiPannára!!!! :lol:

Fú... mi lesz ebből? :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26, ezt nem ússzuk meg :wink: :D . Bence azóta is arról áradozik, milyen szuper jót játszottak Rebekával :lol: :lol: :lol: .
dettyk

Anyám!!! Csöpög a képernyőm!!! Ezek a szerelmes pillantások!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?