A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Hát akkor mindenkinek: Kép

Kép
flóra 11

Nekem is kéne fürdenem, viszont még van mesélnivalóm.
Tudod, olvastam azt a könyvet, amiről írtam. És utána megtaláltam a lánynak az e-mailjét, és írtam neki, és válaszolt, nagyon kedves stílusban. Úgy örültem neki! :D :D :D És még egy képeslapot is küldött! Ki gondolta volna? :shock: :shock: :shock: :shock: Szupi, szupi! :D :D :D

KépKép
benó

Ja, most rozézom, remélem, nem árt a babának. :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Menj csak, jó éjt, én meg visszaolvasok. Csók. :D

KépKép
benó

Benó, kis rozé nem árt. Bocsi, azt hittem,már elmentél. Még visszanéztem. :D

Kép
flóra 11

Na, visszaolvastam.
Flóra: Örülök, hogy a fiad odaért szerencsésen, és hogy jól mentek neki a feladatok. Remélem, a továbbiakban is jól szerepel, de mindenképp büszkeség, hogy ilyen ügyes ez a fiúcska. :D
Zsuzsi: Kitartás a munkában! Akkor ez az uccsó délelőttös napod, a holnapi! :wink: Szörnyű, hogy mennyire egy húron pendültök a főzés témában! :D
Tancsu és Timi: Erről a keményedésről kérdezzétek meg az orvost, nem? Én nem értek hozzá, csak hát ha ez nem jó, akkor lehet, hogy szólni kellene, és ők megmondanák, miért van ez, vagy mit lehet ellene tenni.
Tancsu: Remélem, jó volt a színház! És nagyon örülök, hogy tetszett a párodnak a fényképösszeállítás! Szövegeket is írtál végül hozzá?
Timi: Sajnálom, hogy a férjed ennyit dolgozik. Reméljük, hamarosan arra is lesz ideje, hogy veletek legyen. :D De ne aggódj, az a lényeg istenigazából, hogy a baba megszületése után veletek legyen, nem igaz? Viszont láttam, hogy a 20 éves topicba is írsz, szörnyen fiatal vagy, még hozzám képes is, nem szégyelled magad? :D :D :D :D :D :D Vicc volt ám! :D :D :D :D :D
Flóra: Mi lenne, ha felraknád a youtube-ra és utána leszednéd gyorsan, ha mindenki letöltötte vagy megnézte (a gyerekeid filmjére gondoltam)? Az egyszerűbb lenne, nem? Bár, én nem tudom, hogy kell felrakni a filmet, de ha akarod, megkérdezem a Dettit vagy az Ancsit. Vagy az iwiw-re is fel lehet tölteni videót.

KépKép
benó

Helló, én is berozézva osztom az észt. :D

KépKép
benó

Ja, a Szilzi azt mondja, hogy rengeteg dolga van most a munkahelyen, meg mindenfelé rohangálnia kell, meg az Attila nem engedi oda a géphez stb., és mindenről lemarad szegény, és sajnálja, hogy nem tud többet jönni, de nem azért, mert nem szeretne. Úgyhogy senki se haragudjon rá. Reméljük, hamarosan kicsit többet tud jönni.

KépKép
benó

Elsuhanok gyorsan fürdeni, itt leszel még?

KépKép
benó

Itt vagyok,olvaslak. :D

Kép
flóra 11

Oké, akkor gyorsan megyek fürdeni. Iparkodom.

KépKép
benó

Benó,én is gondoltam már rá, hogy felrakom a netre és onnan megnézhetitek. A baj az,hogy nem tudom hová. A youtubra csak max 15 percet lehet felrakni vagy 10-et.Ez a film pedig fél órás.

Kép
flóra 11

Bocsi, most már megyek, most jött haza a Gy., és elég rossz kedve van. :twisted:

KépKép
benó

Bocs, még egyszer, de hazajött, és egyből azzal csesztet, hogy elmosogattam-e (nem), és majd holnap? - kérdezi, na, jó, mosogatok. Puszi

KépKép
benó

itt vagyok. Közben kimostam a kukát,amit a Flórián odakészített,beáztatott az előbb. Azért annyira nem rendes,hogy ezt is elmosta volna.

Aztán kimostam egy törülközőt, amit odaraktam fehérítőbe.Majd gyorsan lezuhanyoztam és most már vagyok.

Kép
flóra 11

Oké,értem én a férfiak problémáját.Mert az van nekik mindig egy rakással. Ha nincs, találnak ki vagy csinálnak maguknak.

Jó éjt. De előtte mosogass! :D Tudod nagyobb baj ne legyen,mint hogy nincs elmosogatva. :D

Kép
flóra 11

Sziasztok :D :D

Kép
szilzi

Húúú, hol is kezdjem???

Szóval, megvolt az A-nál a vizsgálat és mint a Benó írta, nem lett jó. Most kell egy műtét, amivel nagy valószínűséggel nem fogják tudni feljevítani az értéket még a legalacsonyabb határértékre sem! :cry: :cry: De ugyebár ez mind idő, mert az orvos ok, hogy felajánlotta, hogy megműti egy jó kis magánklinikán 260e-ért!!!! :shock: :shock: Kérdeztük, hogy más megoldás nincs e, mondta, hogy van, de egy hónap a várakozási idő, pénzt illik adni a főorvosnak és persze neki is, amiért megműti! :evil: Most próbálkozunk jó dokit találni, aki talán kicsit előbb megműti és nem igényel ilyen összegeket! :evil: Na de miután megműtötték, három hónapig gyógyszerezik és csak utána van egyáltalán vizsgálat! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
szilzi

szia szilzi
úr isten, ez pofátlanság ennyi pénzt elkérni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Nagyon szar ám Csajok! :( Olyan rossz, hogy nem tudod merre induljál, honnan kérjél tanácsot, stb. Tegnap kiderült, hogy egy csaj innen a tescoból, miért szurkolt annyira. Nyolc éve volt neki 5 lombik próbálkozása és egyik sem tapadt meg! :cry: :cry: Nem tudják miért, hogyan, mert állítólag minden jól működött! Vele beszélgettem tegnap, miután elmondtam neki mi volt az A. vizsgálatán. Mondtam, hogy milyen rossz ez, erre Ő elkezdett mesélni! Hát nem mondom, hogy nem könnyeztem, pedig nem is beszélt érzelgősen, csak "adatokba"! Nagyon fájhat neki, mert csodálatos a házassága és egy igazán aranyos lány!! Szemét ez a sors! :evil:

Kép
szilzi

flóra köszi a tegnapi sms-t, örülök, hogy gondoltál rám. sajnálom, hogy nem tudtam jönni

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szia Timi! :D :D
Neked viszont örülök, hogy jól vagy! :D Aranyos a pocakod, de ezekkel a keményedésekkel jó vigyázni, nem?

Kép
szilzi

tegnap a drágám HAMARABB hazajött. este 10-kor :cry:
ma megint kellett mennie 7-re :cry: :cry:
szegényem annyit dolgozik.
azt mondta, hogy muszáj bevállalnia a sok túlórát, hogy mindent meg tudjunk venni a Törpének.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Minden vizsgálat 10e-nél kezdődik! Ezt ugye ok, hogy fizeted egy-két hónapig, na de ki tudja itt mennyi időről van szó??? Ez a lány nagyon ajánlotta a Kaáli intézetet (meddősségi központ), állítólag nagyon aranyosak és abszolut nem fogadnak el hálapénzt! Olvasgattam tegnap róla, nem is fogadhatnak el! De nem tudom oda mikortól lehet menni???? Szerintetek??? :?: :?:

Kép
szilzi

Jajj, Timi, a férjed tényleg nem sokat van otthon! :( Milyen aranyos, hogy ennyit dolgozik már most a fiáért! De azért veletek is kéne időt tölteni! Még van időtök mindent megvenni, ne hajtsa magát túl és téged se hagyjon annyit egyedül! :wink:

Kép
szilzi

erre irt ki nekem a dokim magne b6-ot. nekem rövid a méhnyakam és ez is közrejátszik a keményedésben. de a másik verziója, hogy a méh gyakorok, felkészül.

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Szóval itt tartunk, holnaptól indulnak az én vérvételeim, A-nak az ultrahang... :cry: Remélem legalább nekem nincs nagy bajom! :shock:
Én ezt soha nem gondoltam volna! Tényleg jó a könyv amit a Ben adott, mert igen, én is így gondoltam, hogy nekem biztos egybő, na jó, ha nem is egyből, de hamar sikerül! :shock: Álmodj királylány :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
szilzi

Ben=Benó

Kép
szilzi

Vidámabb téma :D A Benónál nagyon jó volt! :D Mindenki menjen el hozzá! :D És persze a Gyurikához is! :D :D

Kép
szilzi

ahol én voltam 4d ultrahangon, foglalkoznak meddö párokkal is. szerintem megérné telefonálnotok, vagy e-mailt irnotok nekik. itt minden jóval olcsóbb mint nálatok, talán ez is

Kép

Kép
timirosicka
Külföld

Sziasztok lányok!

Picikét benéztem. 11-kor drukkoljatok a Péternek.Akkor lesz a köv. versenyszáma. Aztán 13,15-kor is.

Kép
flóra 11

Szilvi,elolvastam amit írtál. Nem értem,mit kell műteni? Vagy miért? Mit segít egy műtét a spermaszámokon? Ezen a téren tapasztalatlan vagyok, bocs. :oops:

Kép
flóra 11

Minden úgy volt, ahogy a Benó leírta, én most nem írom le mégegyszer! Pár kiegészítés, javítás azért ráfér! A Benó nem kövér! Pici pocija van, de nem babapocak! Az a ruha ami rajta volt, tök jó volt, én is efogadnám! :D :D Az, hogy sok régimódi hölgyemény, nem ismeri a divatot és csak arra gondolnak, hogy no, csak nem??? Az az Ő bajuk! Tényleg hasonlítunk sokmindenben, még az önsajnálatban is :oops: Mert az is nagyon megy ugyebár! :lol: :lol: Finom muffint sütött és pogácsát és még levest is főzött nekem! És vacsoráztunk egy csárdában, ami nagyon hangulatos, kellemes és jó volt és Ők fizettek, amit innen is nagyon köszönünk és persze a könyveket is! Gyurika ugyanolyan "gonosz" tud lenni mint az A. A két pasap is egész jól elvolt, pedig az én A-m nem könnyű eset! A Benó szülei és a testvére és a Viviék is nagyon aranyosak! Csak jót és szépet tudok mondani! Még a hennám is bebarnult, amit a Benó huga rajzolt rám, azzal a hennával, amit a Benó a táskájában tárolt napokig hűtő helyett!!! :lol: :lol: Na de nem is a Benó lett vola ha ez nem így van, ugye? :lol: :lol: Szóval köszönöm ezt a szép napot és muszály összehoznunk egy összcsajos találkozót! :wink:

Kép
szilzi

Szia Flóra :D

Drukkoltam a fiadnak csak időközben utat foglaltam! :wink:

Viszér tágulata van és mivel az hőt termel, ezért károsíthatja a spermákat! :( Sajnos nem okozott semmiféle panaszt, ezért nem is volt orvosnál eddig vele! De ki tudja mióta megvan és mióta roncsolja! :cry:

Kép
szilzi

Flóra, elolvastam, mit dolgoztatok, hát nem egy leányálom! Dobozból ki, drótozás, dobozba be... :( Kemény egy munka lenne ez ha mindennap ezt kéne csinálni, nem? Remélem nem lesz nálad semmi baj, ha kikezelik a pajzsmirigyedet! Azért én már azt mondom, hogy menjen el a Flórián is orvoshoz :wink: Nem veszthettek vele semmit! :wink: A klimax, szerintem hülyeség! Nem vagy Te öreg, sőőőt! Ne beszélj magadba ilyeneket, jó?

Kép
szilzi

Tancsu, Te ugyanúgy pörögsz mióta nem voltam! :D Takarítasz, főzöl, (megbeszéltük a Benóval, hogy nagyon ügyi kismami vagy, hogy ennyi erőd van ekkora pocakkal! :wink: :D ) hitelt-lakást intézel, barátnőt látogatsz, védőnénit fogadsz, tornára jársz, párodnak meglepit készítesz, rendezed a babaruhákat, babakocsit... Hú még leírni is sok! :wink: Remélem tetszett a színház tegnap! Mesélj majd milyen volt! És a fotód!!! Atya világ mekkora pocakod van! :shock: Gyönyörű!! :D

Kép
szilzi

Most már értem, köszike, hogy elmagyaráztad.

Hát Szilvi,nagyon kételkedem már a Flórián teljesítőképességében,mert amennyit idegeskedik,stresszel az nem közönséges.De minden apróságon kiakad és napokig rossz a kedve. Mondom neki, hogy mondja el,adja ki magábólés tegye túl magát rajta. Neki is,nekem is könnyebb lenne,de nem. Csütörtökön elromlott a telefonja, azon káromkodott, de órákon átmorgott,csapkodta a telefont.Én már becsuktam a szobaajtót, nem bírtam hallgatni. De minek, ha pénteken váltott ki egyúj telefont? Kapott akciósan teljesen ingyen. Ha tudta ezt előre,akkor minek idegeskedett? Csak elvette az én energiámat is. És minden hülyeségből akkora problémát csinál!

Megyek,mert jön már haza.

Kép
flóra 11

Zsuzska, remélem felkészültetek a pé-re! :D Mindent bele! Hatottak a kúpok? Jól vagy már?
Én eddig is tiszteltelek a kitartásodért és az erődért, de most, hogy leírtad, hogy Te mennyi mindent csináltál "előző életeidben" a királylányság előtt!!! :shock: Hát én ezekből semmit nem tudok megcsinálni! :oops: :oops:
A bonprix katalógus tök jó, pedig én nem vagyok ez a rendelős típus, de abból már rendeltem és eddig minden jó volt! :D de persze, neked csak szabásmintának kell! :roll: Hát én sem tudok se varrni, se kötni ,se gobleinezni, semmi ilyen dolgot! :oops: Sem :lol: De jó, hogy ismerlek Titeket, mert Ti ezeket megtudjátok csinálni nekem :wink:

Kép
szilzi

Flóra, egyszer Te írtad nekem, hogy a pasik már csak ilyenek! :wink: Te!!! ne idegeskedj miatta! Bár ezt könnyű, így leírni, mert mikor az Attila ilyen, akkor én egy idő után tombolok az idegtől és ugyanígy nem értem, hogy miért jó, ha engem is kiborít, amikor együtt vagyunk! Persze, ha én tombolok valami miatt, akkor csak annyit mond, hogy nyugodj már meg, most minek borulsz ki ennyire! :roll: :roll:
Szerintem a stressz, lehet, hogy csökkenti a sp. számot, de nem olyan mértékben, hogy az alsó határ alá essen! :wink: Nézessétek meg! Valahogy vedd rá! Az A. is megszeppent utána, láttam, hogy Ő is ledöbbent, de legalább tudjuk, mi a baj!

Kép
szilzi

Timi, most látom, hogy írtad, hogy nálatok lehet, hogy olcsóbb lenne! Ebben az intézetben amit írtam, nem kell fizetni a beavatkozásokért, "csak" a hormonkezelésért! És mivel magyar állampolgár vagyok, nekem ott mindenért fizetnem kéne, keményen!!!

Kép
szilzi

Itt vagyok, Szilzi! Puszi, puszi :D :D :D :D

KépKép
benó

Szilvi,köszi a nyugtatást. Most elment a párom a szüleihez ebédre. Csak este jön haza. Most már tudok írni. Most a napokban sok összejött,mert minden npra talált ki valamit magának,ami miatt ideges lehetett és persze engem is felidegesít vele. Komolyan érzem,ahogy veszi el az energiámat!

Kép
flóra 11

Helló Benó! :D

Kép
flóra 11

Ma délelőtt végre sikerült őt lenyugtatnom és megmagyarázni neki,hogy rossz, ha morci. Kiment a garázsba és jön vissza, hogy nem gyújt az autó,most ebből csinál tragédiát. Mert hogy megint pénzbe kerül majd a javítása. Amikor kihúzták a vízből mindenki mondta neki,hogy adja elés vegyen újat,mert ebből már autó nem lesz. Ő mégis ragaszkodott hozzá. Most már ő is azt mondja,hogy jobb lett volna. De keményfejű, nem enged magának beszélni.

Kép
flóra 11

Helló, Flóra! :D Próbálok visszaolvasni.
Még a Szilzinek szólok egy mondatot: szerintem írj az Anettnek, aki írta azt a könyvet (harmat.anett@freemail.hu), és kérdezd meg tőle, hogy mit javasol.

KépKép
benó

És én is mindenhol utána fogok járni, utánaolvasni, megkérdezem a dokibácsitól is, hogy mit javasol. Nyugi, kitalálunk valamit.

KépKép
benó

Szilvi, szerintem is baj lehet a Flóriánnal, talán ez is idegesítiőt,hogy esetleg az ő fejében is megfordult már. Mert annak ellenére, hogy van ez a hormonproblémám, szerintem azért teherbe eshettem volna már. Hiszen a pajzsmirigyemmel már 17 éves koromban is volt baj. Mondjuk igaz, hogy eltelt azóta jópár év és ez a hormonoknak jót nem tett, talán akkor még olyan szinten lehettek a hormonjaim,hogy teherbe eshettem, most meg már nem. Na de akkor is. Mindig irtó könnyen terhes lettem, furcsállom,hogy ennyit romlott volna. :?

Kép
flóra 11

Ha nem nézetitek meg, sose fogjátok megtudni. :wink:

KépKép
benó

Szilvi, ez a visszér műtét viszont nem olyan drasztikus dolog. Persze macerás, meg mindenképp egy műtét,akár honnan is nézzük. De kibírható. Úgy tudom,hogy eltávolítják a megvastagodott eret. De lehet,hogy neki mást csinálnak,nem tudom.

Kép
flóra 11

Persze, csak ezt a Flóriánnak nehéz megmondani, vagyis neki nehéz felfogni,mert ugye minden férfi tökéletesnek képzeli magát.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?