Na, visszaolvastam.
Flóra: Örülök, hogy a fiad odaért szerencsésen, és hogy jól mentek neki a feladatok. Remélem, a továbbiakban is jól szerepel, de mindenképp büszkeség, hogy ilyen ügyes ez a fiúcska.
Zsuzsi: Kitartás a munkában! Akkor ez az uccsó délelőttös napod, a holnapi!

Szörnyű, hogy mennyire egy húron pendültök a főzés témában!
Tancsu és Timi: Erről a keményedésről kérdezzétek meg az orvost, nem? Én nem értek hozzá, csak hát ha ez nem jó, akkor lehet, hogy szólni kellene, és ők megmondanák, miért van ez, vagy mit lehet ellene tenni.
Tancsu: Remélem, jó volt a színház! És nagyon örülök, hogy tetszett a párodnak a fényképösszeállítás! Szövegeket is írtál végül hozzá?
Timi: Sajnálom, hogy a férjed ennyit dolgozik. Reméljük, hamarosan arra is lesz ideje, hogy veletek legyen.

De ne aggódj, az a lényeg istenigazából, hogy a baba megszületése után veletek legyen, nem igaz? Viszont láttam, hogy a 20 éves topicba is írsz, szörnyen fiatal vagy, még hozzám képes is, nem szégyelled magad?

Vicc volt ám!
Flóra: Mi lenne, ha felraknád a youtube-ra és utána leszednéd gyorsan, ha mindenki letöltötte vagy megnézte (a gyerekeid filmjére gondoltam)? Az egyszerűbb lenne, nem? Bár, én nem tudom, hogy kell felrakni a filmet, de ha akarod, megkérdezem a Dettit vagy az Ancsit. Vagy az iwiw-re is fel lehet tölteni videót.