Sokan írtátok a pocis képeimre hogy nem baj hogy kicsi a pocim. Nekem sem.

Valaki más írta hogy neki is az, de nem én. Bár annyira nem is kicsi, csak a képeken nem annyira látszik.
t.maria, nekem is van egy sztorim az új gyerekre... Kinn voltam amcsiban és az unokatesómnak akkor volt négy hónapos a gyereke. Voltunk egy boltban erre megkérdezi egy nő, hogy brand new? ami magyarul annyit tesz hogy vadiúj? erre mondom neki, hogy nem, már négy hónapja vettük... Erre tök kiakadt a nő... De akkoris hogy lehet egy gyerekre azt kérdezni hogy vadonat új??? Nem lehetett volna azt kérdezni hogy újszülött vagy valami...
csajok, szerintem az előrelátásommal most megszívom, mert én már kikértem a házassági anyakönyvi másolat kivonatot, hogy ne legyen 300 napnál régebbi, erre meg most látom hogy ha nem eredeti akkor meg nem lehet 30 napnál régebbi sem??? Lehet, hogy ha valaki szóvá teszi, megetetem vele. Egy vicc ez az egész!!!!!!!!!
tegnap itt paráztam a védőnőn, erre nem hiszitek el, de ma felhívott... aztán mondtam neki hogy mi a helyzet és viszonylag normális volt, aztán mondta, hogy majd valamikor menjek le... Mondtam, hogy oké. Úgyhogy ennyi...
és képzeljétek, végre a jogosítványhonosítás finisébe értem... június 2-án mehetek végre kreszre... Úgyhogy lehet nekem szorítani.

Addig végülis már csak egy kresz könyv kell és meg kéne tanulni... Bár vicces, hogy 150.000 levezetett km után ilyenekre kell fanyalodnom.
hogy mennyire van apa jó hatással a szülés beindulására... múltkor olvastam erről egy cikket, és azt írták, hogy ahhoz az elég kevés, mert tény, hogy kémiailag vannak olyan anyagok, amik beindíthatják a szülést, de a mennyiség az nem ott kezdődik...
Na azt hiszem most ennyi.