Sziasztok!
Ma ithhon vagyok...tegnap délutánig bent voltam Gáborral az iskolában, ilyen kisállatos napot tartottak náluk...aranyosak voltak a gyerkőcök...fura volt, hogy magáztak...meg, hogy Gábort is magázzák...elvégre kb. 10 évvel vagyunk idősebbek csak a nagyobbaknál, de nagyon kedvesek, meg a kollégái is...
Ja és tegnap mondta pont Gábor, hogy az egyik osztálya annyira hülye, nem lehet velük semmit kezdeni (most 3-os osztály), aztán az igazgató mondta neki, hogy pedig jobb, ha mehszokja őket, mert ötödiktől ő lesz az osztályfőnökük...hát nem kis szemforgatás volt...
Ja, meg reggel, amikor bementünk, megtudtuk, hogy egy nagyon kedves és aranyos kollégája vasárnap hajnalra felakasztotta magát...nagyon ledöbbent mindenki, senki nem látta/gondolta, hogy bármi problémája lenne...31-32 éves volt csak
Délután bementünk még a melóhelyemre leadni táppénzpapírt...ott meg az egyik kolléganőm (kb. 2 hetet dolgoztunk együtt, ő jött vissza az én helyemre dolgozni most gyesről) vett a manónknak kis ajándékokat: egy body-t, egy elefánis rágókát, ami csörög )Gábor itthon játszott vele, tök élvezte) meg egy tényérkát kanállal...nagyon kedves volt tőle, alig ismertük egymást...meg is köszöntem neki nagyon...tényleg olyan jó volt kapni...
Na, ma itthon, kb. semmitttevésre készülök, bár lehet, hogy kimosok egy-két cuccot a manónak, mert még semmit nem mostam ki...
Clárika, gratulálok nagyon a kislányhoz...én is buktam a tippelést, de nem is az volt a lényeg...
Évi, ne aggódj...minden rendben lesz Tomibabával...most már csak rosszalkodik, hogy idegesítsen titeket...
Amúgy egyik unokahugimmal volt, hogy hetedik hónapban meghalt az egyik rokonunk, aki közelállt az anyukájához, és a baba 7. hónaptól nem volt hajlandó nőni...akkor a doki mondta neki, hogy kezdje el nyomatni megint az elevitet, és így normál súllyal született meg végül a baba...
Császár miatt meg ne aggódj...a lényeg, hogy jól legyetek...
Brik...nem semmi, így elnézni...na ezért se kérdezzük mi meg...már nem is tudom, hanyadik ilyen esetet hallom, akkor meg nem mindegy, hogy tudom vagy nem?!

(mi ilyen okból nem is mentünk 4D-re, na meg a doki a sima 2D-n is mindig megmutatja nekünk az arcocskáját, meg mindenét - kivéve kukika/nunika

- , nagyon szép képe van, Gábor is mindent lát rajta magyarázás nélkül)
Bévi...te meg tényleg ülj már le egy kicsit pihenni...!!!
Ircsi...meccshez sok sikert, lehet, hogy elalszol rajta...
Őőőőőő...leet, hogy valakit kihagytam, azért bocsi...