A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Barnás folyásom van, megjön érzés és leszakad a derekam. Nekem petét kéne érlelni!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Én is ezen rágódtam, Zsuzsi. Én sem tudtam elképzelni,mit is kell műteni,meg miért. Na,akkor ezen is közösen rágódtunk. :wink:

Kép
flóra 11

Kerek laptető!!! Pé-kor a barnázás csak jót jelent! :wink:

Kép
flóra 11

Szilvi ha kell akkor én is Tapolcára fogok menni, a fődoki Pécset is rendel! Nagyon jó fej! Emlékeztek a csajra akinek méhnyakrákja volt és ki akarták pakolni a méhét, ott mentették meg és utána sikerült a lombikja!
Mit mondtak egyetlen életképes kiskatona se volt ?????

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, te sem ismered azt a Maca valamit? Maca vera vagy mi a neve.

Kép
flóra 11

Sajnos a Kaáliban is sokat kell várakozni, de minnél előbb telefonálj!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

macát és Verát ismerek de ők nem tudnak segiteni, sőt itt csak a műtét. :evil:

Kép
muzsuzska

Tudom,műtét kell,értem. De utána. Ezt a homeós bogyót nagyon dicsérik. Nőknek férfiaknak egyaránt ajánlott. De főleg férfiaknak. Nagyon megnöveli a spermaszámot. Én kerestem itt nálunk,de itt nincs.

Kép
flóra 11

Macát én is ismerek egy rakást,Zsuzsi. Azok csak másban segítőkészek. :P

Kép
flóra 11

Görcsöl a hasam, a dokim szabin, én meg nyaralni megyek a velencei tóra!!!!!

Szilvi azért vagyunk hogy panaszkodj nekünk!!!! Mi is állandóan sírunk mert mindig van valami baj! Tudod: jóban rosszban együtt!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzska :D ,

megint jönnek és jönnek a kedves ügyfelek! :evil:

Kép
szilzi

megyek pihizni egyet- hulla vagyok!!!!!

Kép
muzsuzska

Szia Szilvi!!!!!!!! Kép

Kép
muzsuzska

Már vártalak,de végig olvastalak!!!!!!! Nagyon kiváncsi voltam.

Kép
muzsuzska

Hol van a színházat megjárt barátnőnk??????????

Kép
muzsuzska

Az a baj, hogy a normál sp. szám 20-80millió, neki pedig csak 5 millió. A műtét mindenképpen kell, mert később lehetnek következményei. De sajnos a műtéttek jó, ha 5 -10milliót tudnak felhozni, tehát annyit javulhat a termelődés, de az még mindig az alsó határ alatt van! Ezért kell majd a hormon, de kicsi a valószínűsége, hogy a normál szintre emelkedje, de mindenképp stimulálják!

Kép
szilzi

Jaj, Zsuzsi! A görcsölés talán már nem jó. Hacsak nem ovulációs fájdalmak. De az nem lenne ilyen erős.

Kép
flóra 11

ha van életképes sperma a minimális alatt akkor az inszeminációt alkalmazzák!

Kép
muzsuzska

Most olvasgattam egy kicsit a neten, de a legrosszabb sp. szám amivel már bajok voltak, a 12 millió :cry: :cry:

Kép
szilzi

Már én is kerestem Tancsut.Nem tudom merre jár.

Kép
flóra 11

Igen, már tájékozódok :) és én is olvastam, hogy először hat inszem és csak utána van a lombik! :(

Bakker ez olyan szörnyű, hogy egy hete még fogalmam sem volt mi az az inszem!!! :oops: :cry: :cry: :cry:

Kép
szilzi

5 millióból egy darab nem ér célba??????? Nem vert át benneteket a doki????????

Kép
muzsuzska

Nem Zsuzsi, mondom, hogy 20 millió lenne az alsó határ!

Kép
szilzi

Nem Zsuzsi, mondom, hogy 20 millió lenne az alsó határ!

Majd jövök, most jöttek! :evil:

Kép
szilzi

Szilvi, a múltkor olvastam egy topikon, hogy 10 millióval rendelkezett a pasi és terhes lett a felesége. Csak a pózokon változtattak, meg igyekezett hidegebben zuhanyozni a pasi,langyosban.

Kép
flóra 11

– Öt- és húszmillió közötti számnál javasoljuk az inszeminációt, amelyhez természetesen megfelelő körülményeket teremtünk. Gondoskodunk róla, hogy legyen érett petesejt, amelyhez egy vékony szonda segítségével eljuttatjuk az előzőleg levett és kezelt spermiumot. Ez jelentősen megnöveli a teherbe esés esélyét. 5 millió alatti spermaszámnál általában lombikbébi-módszert alkalmazunk. A mai modern technika segítségével akkor is születhet gyermek, ha valakinél csak a hereszövetből izolálható életképes spermium.

Kép
muzsuzska

Jaj, ez a szegény Szilvi nagyon kivan.

Most már egyre idegesebb vagyok én is a Flórián miatt. Eddig nem nagyon gondoltam erre én sem.

Kép
flóra 11

Ráadásul, azon esetekben, ahol a férfinak here rendellenessége, vagy más néven hipogonadotrop hipogonadizmusa van (a herék képtelenek spermiumot termelni) hormonpótló készítményeket lehet adni a hereműködés serkentése céljából. Ezeket a "reprodukciós" hormonokat gonadotropinoknak nevezzük és egyaránt adhatóak nőknek és férfiaknak. Nők esetében a petesejt érés elősegítése, míg férfiak esetében a spermiumok termelődésének serkentése céljából alkalmazzuk őket. Minden nő, aki mesterséges megtermékenyítésnek (IVF és GIFT) veti alá magát, először gonadotropin kezelést kap a megtermékenyítéshez szükséges többszörös petesejt érlelés céljából. Férfiak gonadotropin kezelésének célja az ejakulátumban lévő életképes spermiumok számának növelése.

Kép
muzsuzska

Végülis az inszem is megoldás.És lehet, hogy összejönne. Még mindig sokkal kíméletesebb,mint a lombik.

Kép
flóra 11

Intracitoplazmatikus spermium injekció (ICSI) a leggyakrabban emlegetett mikrotechnika, amely kiemelkedően sikeres eredményeket produkál rossz minőségű és alacsony spermiumszám esetén. Az ICSI olyan technika, amellyel az egyedülálló spermiumot közvetlenül a petesejt citoplazmájába juttatják a zónán keresztül. Brüsszelben, ahol ezt a technikát elsők között alkalmazták, az injektált petesejtek 70%-ában jött létre megtermékenyítés gyakran olyan spermiummal, amelyet igen nehéz volt "megmenteni" az adott mintából. Miután az ICSI-vel megtermékenyített petesejteket visszaültették a női szervezetbe, a terhességi és születési ráták ugyanolyan magasak voltak, mint rutin IVF esetén (vagy néhány esetben még ennél is magasabbak).

Kép
muzsuzska

Szilvi,mindenképp jól tetted,hogy írtál a meddőségi centrumban. Ott jó kezekben lesztekés ki fognak benneteket kezelni. Légy nyugodt. Fél év múlva biztosan babás leszel. Csak tudom,most nehéz,amíg nem látod,hol a vége.

Zsuzsi,nagyon okosakat találsz.

Kép
flóra 11

Szilvi nincs más hátra, csak előre!!!!!Irány a kaáli!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

bocsássatok meg rámozdultam A. spermáira!

Olyan nincs hogy nincs, Szivi fel a fejjel, ha közelebb laknátok vinnélek!

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, neked most már szabadod lesz?

Kép
flóra 11

Flóra kéne egy mikroszkóp és mi is számolhatnánk!

Gábor is megy augusztusban! :D

Kép
muzsuzska

IGEN!

Kép
muzsuzska

Márt írt emilt ma a Szilvi Kaáliba. Reméljük gyorsan válaszolnak neki. De én még telefonálnék is.

Kép
flóra 11

Szerda este megyünk 4 éjszakát!!!!

Kép
muzsuzska

Nekem tök felesleges a mikroszkóp, mikor pirim sincs. Tehát pé-m sincs. Mit is mutatna szegény mikroszkóp? :(

Kép
flóra 11

De jó lenne veletek lenni! Agárdon már én is nyaraltam valamikor, meg voltam Pákozdon is. Ti hová mentek pontosan? Ha nem titok.

Kép
flóra 11

Flóra, olvastam hogy írt!

Most húzták a hatos lottót, sajna semmi, pedig mekkora bulit csaphattunk volna ! Béreltünk volna egy szobát mindegyikünknek a kaáliban és addig laktunk volna ott még mindenki babás nem lenne!!!!!! :D

Kép
muzsuzska

Spermát számolni a mikroszkópon Flóra!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Agárdra megyünk a Park campingba!

Kép
muzsuzska

Sziasztok, az elveszett bárány előkerült...:)

Csak fekete vagy fehér???... :P :P :P

Kép

Kép[/
tancsu

Szia Tarka!

Kép
muzsuzska

Agárd! Szép emlékek!

Ja,hogy spermát! Azt számolhatnánk! :lol:

Kép
flóra 11

Helló Tarka Tancsuka! :lol:

Kép
flóra 11

Annyit irtatok, hogy alig tudtam elolvasni...:)

Szépen el is kezdek mindenkinek irogatni...:)

Szilzi:Te vagy az első, mert most Te vagy sztem leginkább magad alatt....
Sztem jó hogy már most irtál a Kaálinak, mert biztos nem 1-2 nap mire válaszolnak, sorbanállás meg tuti ott is van....mért lenne kivétel a többi eü közül....

Kép

Kép[/
tancsu

Ehh...vendégek jöttek, mennem kell, majd jövök később....

Kép

Kép[/
tancsu

Lehet hogy kirepedt a petém és azért barnás, viszont nyúlik a kenetem!!!!!!! Megkukkoltam!!!!!!
Azt hiszem el kell menni rádiózni!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?