A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Kiscsillag!

Gratula az eredményekhez, az 1-1mm tökéletes 3mm-től nem jó!!!

Szegény párod, de ő legalább bátor és megnézni, az én uram szegény nem csak a vértől, de már a fehérköpenytől rosszul van, és egyszerűen nem tudom rávenni, hogy bejöjjön velem, pedig az én dokim minden egyes uh-on megengedné neki...
Jövő hét szerdán megyünk 4D-re, de még oda sem akar bejönni, azt mondja majd megnézi a felvételt...

Nálunk szerencsére kórház bezárás gond nincs, de sajnos mi meg anyagilag nem tudjuk megfogadni a dokit, vagyis nem is akarok ilyen sokat elvenni a babóktól! A Gergőnél ő kérdezett rá, hogy szeretnék-e nála szülni, ha most is megkérdezi, megmondom neki őszintén, hogy szeretnék, de a keretünk max. 40e, akár császár, akár sima szülés!!!
Végül is a 9 hónap alatt egy vagyont odahordok neki, már most 29 ezernél tartunk... (de azért járok hozzá, mert nagyon alapos a vizsgálatoknál, szülésnél pedig remélem bárki is lesz ott, maximálisan ott lesz...)

Kép
Kép
times

Sziasztok!

Times!
Nekem is jó lenne angolt tanulni, de nem visz rá a lélek... :?
A férjed nem volt bent Gergő születésekor sem? És még UHra sem akar bejönni???De az is igaz, hogy ha nem érzi ott jól magát, nincs értelme berángatni...

Kiscsillag!
Tök jók az eredmények! :)
Ha bezárják nálatok a szülészetet, milyen messze lesz a területileg illetékes kórház?

Mi még nem tudjuk, hol szüljünk. A győri kórházról sok rosszat hallottunk, és nekem a babók egészsége a legfontosabb. Inkább fizetünk, csak ne legyen semmi baj!
De még beszélünk egy pár emberrel, megpróbáljuk a legjobb döntést meghozni. Remélem, sikerül :!: :!: :!:

Kép
Kép
maminti81

Maminti
A győri kórházról rosszat???
Igaz, hogy három éve szültem, de a szülésnél szuper volt minden, igaz utánna már kutyát sem érdekeltem, de szerencsére nem is kellett nagyon igénybe vennem őket...
Sőt én azt hallottam, hogy akinek nincs dokija majdnem jobb ellátásban részesül, mint akinek fogadott orvosa van...
De gondolom ahány szülés annyi élmény, nekem gyors és könnyű szülésem volt, akár doki nélkül is sikerült volna a Gergőmnek kibújni...
Ja és apát én nem is engedném be, ha most úgy döntene, hogy mégis bejön, nem tudnék a szülésre koncentrálni, azzal lennék elfoglalva, hogy vele mi van?....

Kép
Kép
times

Sziasztok! Látom mindenhol nagy az öröm meg a bódogság. Nekem szép napom volt ma. Voltam terheléses vércukor vizsgálaton. Ki kellett patikában váltanom 75g glukózt, azt feloldották egy pohár vizbe, oszt usgyi meginni. Tényleg úgy mentem oda, hogy nem lehet az olyan rossz, lenyomom, egy életem egy halálom. De olyan kutya szarul lettem tőle. A két órás várakozási időt az anyósnál töltöttem, de kb. 3/4 óra múlva jött kifele az első adag. Az még cukrosvíz ízű volt. Aztán rá 10 percre meg olyan sárgát hánytam, mint itt a smile. :? Durva volt. Kicsit félek, hogy meg kell ismételni.
Kórházzal én is kicsit gondban vagyok. Ha nem a hivatalos korházába megyek, fizethetem a 30%-ot, ami ikercsászárnál lehet hogy söpri a max. 100 000 Ft-ot. És még amit a dokinéninek, stb. kell adni. Háát elég húzós... Főleg egy olyan családba ugye, ahol mindjárt csak egy kereső marad.
Na nem sopánkodok, valahogy csak leszen.

Puszi

Kép

Kata

Kép
egok

Kata

Bizti pocsék lehetett, remélem jobban fogom viselni, igaz a Gergőmnél nekem nem volt gondom, de be kell vallanom, hogy miután megittam a cukroslötyit - hozzáteszem nagyon szomjas voltam előtte - bekaptam egy orbit rágót... Csakhogy a számíze jobb legyen... De ezt most is bevetem, az nem számít sem inni-, sem enni valónak, nem???

Kép
Kép
times

Hű, ma lépjük át a 100 napos határt :D

Kata

Kép
egok

Sziasztok!

Kata!
Huhuhú! 100 nap??? Hát mingyá' itt van a nyakadon... :D

Tökre örülök, hogy nem én vagyok az elején, mert így kapok majd jó tanácsokat (mármint ha a már megszült kismamáknak lesz idejük tanácsokat osztogatni-remélem!)

Times!
Te mit hallottál a győri kórházról? Nagyon ingadozom! Jó lenne, ha nem kéne felköltözni Pestre...

Tontica!
Hol vagy? Mi van veletek? Jelentkezz!!!

Kép
Kép
maminti81

Times!
Oké, most visszaolvastam a szülésednél mi volt :)
De pont ezt mondták, hogy ha nincs semmi probléma, akkor oké, de ha egy kis komplikáció van, már kezdődik a fittyerfutty...
És az ikerszülés eleve komplikáció!

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!

Maminti
Én sajnos azt gondolom, hogy bármelyik kórházba is kerülnék előfordulhat vmi, ami nem tetszene...
Szóval ezt a győrit ismerem, orvosom nem lesz... így reménykedem, hogy minden ok lesz, most egy ismeretlen kórházba, ráadásul messze, egy hetet tölteni...
Nekem a nővéremnek is ikergyermekei vannak, itt szülte őket Győrbe, sajna császáros volt, mert az egyik babó keresztbe feküdt. A műtétnél nem volt semmi gond, ő a csecsemős nővérkékkel nem volt megelégedve... Annyit tanácsolt nekem, hogy most mivel vszínű nem lesz saját dokim, hogy hívjak mentőt, akkor egyből felvisznek a szülészetre, és egyből dokit hívnak, különben lehet várakozni a folyosón...

Kép
Kép
times

Sziasztok!

Csak életjel, bocsi hogy mostanában nem tudok jelentkezni, bepótolom majd!!!
Voltam 12 hetes uh-on, szuper volt, tarkóradő normális: A baba: 2mm, B baba: 1 mm.
Méret: A baba: 55,5 mm, B baba: 54,5 mm
Két magzatburok, két lepény!
Egymás felett voltak, fölsö baba rugkapált, also baba szundizott és össze volt kuporodva ezért nem is látszik olyan jól a képen!
Kép
Kép
Uh. alapján számitott kor 12+4

KépKép
KépKép
tontica

Szia Tontica!

Gratula, szép nagyok a gyerekek! És te jól vagy?

puszi

Kata

Kép
egok

Kép

Tontica
Gratula a babókhoz, szépen nőnek, és minden okés!!!
Reméljük te is jól vagy?!

Kata
És te, ti hogy vagytok, hogy bírod???

Velünk minden ok, leszámítva, hogy a lábam visszeresedik, remélem nem fog gondot okozni, jövő héten szerdán megyek dokihoz legközelebb, majd megmutatom neki...

Kép
Kép
times

Engem a viszér csak mint aranyér kínoz:o))) De ha jobban belegondolok, már elég rég láttam a lábaimat.
Nálunk most buli van minden nap, rengeteget kalimpálnak odabenn a skacok. Eddig azt hittem, hogy az ilyen misztikus humbuk, hogy odakucorodnak az ember kezéhez a gyerekek, de tényleg megcsinálják.

Dokihoz majd csak a jövőhéten szerdán megyek, de akkor már ki fog írni tutira, ebbe bele kell törődnöm.
Amíg tudok, azért itthonról dolgozgatom majd, de mostmár el kell kezdeni jobban a gyerekvárásra koncentrálni. Még azt sem tudom, hogy pontosan mire van szükségem, csak úgy össze-vissza.

Ma reggel 99 cm volt a hastérfogatom és 65,6 kg voltam, azaz a 0 állapothoz képest 10,6 kilót híztam (viszont figyelembe kell venni, hogy fogytam az elején 3 kg-t). 80 kg már nem leszek, legalábbis remélem, bár most jön a java, azt mondják.
Még mindig járok Aquanatalra.

Na mostmár mindent leírtam.
Jó éjszakát!

Kata

Kép
egok

Sziasztok!

Én egyenlőre súllyal jól állok, igaz sajna, van rajtam mit fogni bőven... - 160cm vagyok és 62kg-mal indultam, most vagyok 65 kg, vagyis pénteken mértem, tehát 3kg eddig, ezért is nem nagyon értem a visszereket a lábamon, mi lesz majd ha 17 kg felszedtem... Gergőmmel ennyit híztam (pedig csak egy gyerkőc volt) és sajnos 3kg rajtam is maradt...

Kép
Kép
times

Sziasztok!!!

tontica :)
Örülök, hogy jók az eredmények!! :) Én is voltam 12. hetesen és minden tökéletes. Igaz az egyik baba majdnem 1 centivel kisebb, nem tudom , hogy lehet ez. :( Remélem csak mérési hiba!!!

Remélem mindenki jól van!! :)
Hoztam Én is képeket!!!
Kép Kép

pusszi

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Kedden összeszedtem egy kis bacit, egész este hánytam, minden kijött belőlem még szerda délelőtt is, aztán szerencsére délutánra jobban lettem, így eltudtam menni a 4D-s uh-ra!!!

BPD 53,5 és 53,4
AC 173 és 171,5
FL 39,7 és 39,4
Súly 491g és 487g

ÉS AMIRE TI IS KÍVÁNCSIAK VAGYTOK: FIÚK MIND A KETTEN!!!!

Estére megpróbálok fotót is feltenni, de most megint nagyon rossz a gyomrom...

Kép
Kép
times

Sziasztok!
Hú Times, a te srácaid kicsit nagyobbak mint az enyéim voltak 22+2 naposan (450 g volt mindkettő). De tök egyformák látom nálad is a két lurkó. Annak is nagyon örülök, hogy férfiak nálad is :o)))

Kép 26 hét+4 nap

Puszi mindenkinek.

Kata

Kép
egok

Szia Kata!

Én is pont 22+2 napos voltam az uh-kor. És igen minden uh-on szép adatokat mutatnak a babóim.... Lehet, hogy egy kicsit előbb fogantak... (1hét) Gergőm adataival is összeszoktam hasonlítani, és nála is nagyobbak, ugyanazon időben...

Ez a mocis kép igggennn jó, mutattam a páromnak is, nagyon tetszik neki is.

Hozzánk a Gergőnek hozott most a nyuszi motrot:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
times

Hú, nagyon rendes nyuszi jár nálatok:o) Profi szerkezet meg kell hagyni. Villanymotoros?

Kata

Kép
egok

Benzines, 60 km/h végsebességgel!!!

De nagyon kis ügyi a Gergőm, igaz apa ott van mellettem, és már szerelik a kapcsolót, hogy csak 10-20-szal lehessen menni vele (Gergőnek legalábbis egyenlőre) de már a párom is ment vele, azt mondta igen jó, én még nem próbáltam ki (110kg-ig bírja, úgyhogy talán ráülhetek még...)

Kép
Kép
times

mellettem=mellette

Kép
Kép
times

Látom, mindenki nagyon jól érzi magát. Remélem kirándultok, ilyesmi, ezért nem gubbasztotok a gép előtt.
Tessék napozni.

Kata

Kép
egok

Sziasztok!

Ha kicsit későn is, de mindenkinek boldog húsvéti ünnepeket kívánunk!!!

Én még most is tojást festek, mert annyian jöttek locsolni, hogy mind elfogyott...Pedig tegnap este 11ig csináltam...És itt nem dívik a csokitojás. Szal, még van munka előttem :)

Tontica!
Tök jó, hogy jelentkeztél! Édesek a babók!

Times!
Ugye már jobban vagy?
Gratula a két fiúhoz! Totál férfiuralom lesz nálatok! :)

Egok!
Húha! Még mostanság is ülsz motorra? Le a kalappal! :)

Tontica!
Jó, hogy jók az eredmények!
Az 1 cm miatt ne izgulj, szerintem nem is mérnek pontosan, meg ha véletlenül lány-fiú páros, a lány általában kisebb.

Mi csütörtökön láttuk őket. Keresztben vannak egymás felett. Az egyik megint aludt, a másik hason "fekve" bokszolt :) Oooolyan jó látni, ahogy egyre kupálódnak!
Még Róma előtt is megnéz a doki, hogy minden rendben van-e. Remélem!

Nektek nem viszket a hasatok? nincs valam i jó tippetek ez ellen?

M

Kép
Kép
maminti81

Jajj, dehogy motorozom. Vagyis kicsit vitt a férjem pár napja, de csak pár száz métert. Csak csináltunk néhány fotót mulattságból, meg kíváncsi voltam, hogy beleférek-e a ruhámba - természetesen nem. Ja meg hát végülis most készült el a motorom a téli rehabilitáció után, de egy ideig még nem élvezhetem.

Én a Milupa kismama krémét használom, patikában vettem. Egyelőre még nincsenek csíkjaim, pedig ma reggel elértem a 100 cm-es derékbőséget. Brutál mit ki nem bír az ember bőre.

Már nagyon be vagyok sózva én is, hogy szerdán mi lesz. Igaz, annyit mocorognak, hogy szinte látom őket minden nap. Nagyon szórakoztató különben.

Puszi

Kata

Kép
egok

Nagyon kihalt a topik!

Tegnap voltam dokinéninél, szerencsére minden rendben. Zárva a méhszáj,meg ilyesmi, remekül dobog a kicsik szive, és ami a legjobb: Mindkettő feje lefelé áll! És azt mondta, hogy nem is valószínű, hogy ez másképp lenne már, vagyis minden eddigi rémísztgetés ellenére lehet, hogy rendesen szülök, nem lesz császár! Éjjen!

A korháztémában is megnyugtatott. Mehetek a Szentimrébe, ne parázzak, ha júli 1-ig meglesznek a gyerekek. És meglesznek, mert ha nem, akkor júni 28-án elmegyek az okmányirodába sorbanállni, és akkor tuti megszülök még a hónapban.:o))))

Viszont ha valami oknál kifolyólag 36-i hét előtt akarnának jönni, akkor nincs mese, mindenképpen az Sote 1. szB. nőiklinikára kell menni, mert csak ott van koraszülött osztály. Lakhely szerint úgyis oda tartozom, és akkor nem leszünk hárommá választva.

Kérdés: Ti szedtek már MagneB6-ot? És mekkora dózisban? Mert nekem mintha azt mondta volna tegnap a dokinéni, hogy 3x2-t szedjek, de nem emlékszem pontosan, a dobozra 1 db/nap van írva.

Jól van, mostmár írjatok ti is!

Kata

Kép
egok

Sziasztok!

Úgy látszik mindenki napozik és nem a szgép előtt punnyad...

Tegnap voltam dokibácsinál, megdicsért, hogy csak 3kg-ot híztam eddig, megvizsgált és mindent rendben talált (zárt méhszáj....) 4 hét múlva kell újra mennem....

Kata
Nekem még nem kell szednem, de hallottam már kismamiktól akik szedik és tőlük is azt hallottam, hogy 3X2...
Magnézium pezsgőtablettám nekem is van itthon, ha esetleg szükség lenne rá, de egyenlőre még nem kellett, este néha keményedik a pocak, de ledőlök és 5 perc múlva már újra semmi gond!!!

Kép
Kép
times

Kata
Neked milyen sűrűn kell dokihoz menned???

Kép
Kép
times

Times: Én magam is meg vagyok döbbenve rajta, de még mindig 4 hét múlvára hívtak vissza. Pedig tényleg lelkiismeretes a dokinő. Szerintem minden rendben van, és nem akarja feleslegesen cseszegetni őket, vagyis betöltött 31. hétre. Akkor lesz méricskélés is. Most csak egy gyors pillantást vetett rájuk, hogy hogyan fekszenek, meg szivecske rendesen működik-e, meg hogy méretre kb egyformák továbbra is.

Nekem a 23 hét környékén volt egy nagyobb ugrás, de úgy átlag heti 70 deka ugrik fel. Bár a férjem szerint a fenekem egyre kisebb :lol:
Ez persze költői túlzás.

Puszi

Kata

Kép
egok

sziasztok csajok!

times
gratula a fiúkhoz!!! :) nagyon jók a méretek.
woooow! nem semmi ez a motor! :) igazi nagyfiatok van már! :)

egok
szuper ez a kép rólatok :) én 3x2 öt szedek a magnéból. nem árt, sőt! nyugodtan szedjed!!

maminti
nekem szokott viszketni, ahogy húzodik a bőr. én sima garnier testápolóval ezzel az extra száraz böre valóval kenem.

velem sajnos nagyon rossz dolog történt. múlt hét pénteken 6-án hajnalban elöntött a vér. :( apával nagyon megijedtünk gyorsan kórházba. Sajnos az egyik baba lepényéből levált egy darab és az lökődött ki a méhszájon át. Végigbőgtük az utat, de szerencsére babák jól vannak!! 5 napot voltam bent, kaptam infúziót. Most ágyhoz vagyok kötözve szigorú fekvés csak wc-re lehet kimenni. Reméljük, hogy hamarosan felszívódik a vérömleny. Szerdán kell kontrollra mennem , addig drukkoljatok kérlek!!!!!!!!! Nagyon izgulok értük. A kicsit amúgy 5 nappal nézik kisebbnek. :( nagyon félek, de remélem nem lesz baj!!!!!!!!!

pusszi Nektek!!!

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag, teljes együttérzésem, és nagy megkönnyebbőléssel olvastam, hogy nem lett nagyobb baj. Kitartás, és ágynyugalom. Magad és a gyerkőcök érdekében is, bár ezt biztos mindenki elmondja.
Csak ügyesen.

Kata

Kép
egok

Sziasztok!

Hu, Kiscsillag ahogy elkezdtem olvasni a soraidat megremultem de latom mar nincs semmi baj, fekudjel sokat ez most nagyon fontos bar gondolom azt teszed, nagyon szoritok Nektek de biztosan minden rendben lesz!!! 5 nappal kissebb az egyik pici? De szivecske rendben vert gondolom! Ez a fontos, lehet tenyleg fiu-lany paros es azert van a kulonbseg.

Egok: kissebb fenek? :shock: :lol: Jo Neked!!! :lol: Ram mar 2 kilo jott pedig meg nagyon az elejen vagyok, mi lesz igy belolem!!! Teged nagyon irigyellek hogy mar itt tartasz, ha most szuletnenek a babaid mar eletben tudnanak maradni! Kerunk pocikepet hogy tudjuk mire szamitsunk!!! :D

Times: 3 kilo??? :shock: De ugyi vagy! Gratula! 4 het mulva? Hat vegulis ha minden rendben van akkor nem is kell surubben! Szupi a motor es gyonyoru a kisfiad! Gratula a ket fiuhoz bar nekem ez a remalmom de szerintem nalunk is ferfiuralom lesz, van egy olyan erzesem. :oops:

Maminti: mikor mesz Te Romaba? Vagy mar ott vagy? Nagyon vigyazz am Magadra, en tuti nem repulok mar sehova, eleg volt, itthon fogok ulni a seggemen es hizlalom a babokat! :lol:

Rakok pocifotot es Ti is rakjatok mert nagyon kivancsi vagyok!!!
Kép

Egy kerdes? Ti hogy alltok a szexxel? Szabad? Mert nekem bevallom nem nagyon esik jol, felek tole, tudjatok az ez elott volt egy vetelesem es most valahogy mindentol felek.
Ja, es nektek is eg a gyomrotok? Mit lehet ez ellen tenni?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Gyomorégés - Nekem mostanában kezdett el, eddig biztos nem voltak olyan magasan. Bár nekem elég vicces, előre nyúló hasam van. Ja és csak fekvésnél jön elő, de volt már olyan, hogy hajnali négykor felkeltem, és a számgép elé ültem, mert olyan kellemetlen volt, de azért még nem vészes. Tapaszatalat szerint kefír vagy tej jót tesz ellene.

A szex. Hát hiányzik. Ma este is a férjemmel álmodtam.... :oops:
Szerintem olyan 17-18 hetesen dugtunk utoljára, de nem volt extra tényleg. Én is folyamatosan féltem, meg valahogy nem is csúszott a dolog annyira, ezért kicsit fájt, akkor meg azért paráztam, nehogy megpattanjon egy ér, mert ilyenkor lehet, mert jó vérbő a hüvely nyálkahártyája, közben meg ugye minden könyv arról ír, hogy a mellbimbó ingerlése méhösszehúzódást okozhat, szóval így nincs értelme alapon most nem csináljuk. Papa szerencsére jól bírja. :lol:
Én rosszabbul. Viszont sokkal többet ölelget mint régen, és ez jó.
Na, jól kitálaltam.

A repüléstől - ha a doki engedi - nem kell parázni. Én 23 hetesen voltam Jerezben, semmi gond nem volt. Amíg lehet, mindenki jól teszi, ha kicsit kirándul a lehetőségeihez mérten. Utána asszem ülhetünk otthon eleget.

Legfrissebb hasas képem itten, egy hete szombaton készül Nagybörzsönyben:

Kép

Kata

Kép
egok

Egok!

Jot vidultam a dugos hozzaszolasodon. :lol: :lol: :lol:
En azt olvastam hogy az elso 3 es az utolso 3 honapban nem lehet, mi most kozepen vagyunk igy meg gyurjuk egy ideig aztan szerintem hanyagoljuk majd mi is bar nalunk az uram fog falat kaparni en jobban birom szex nelkul.
Jo nagy pocid van, megmutattam a paromnak hogy nemsokara ilyen leszek es jo nagyra kerekedtek a szemei :lol: hogy fogunk kinezni 8-9 honaposan?! :shock:
Gyomoreges: nekem az elozo ket terhessegemnel nem igazan volt foleg nem igy az elejen most meg allandoan, remelem azert mert most van egy kislanyka is a dologban. :lol: Nagyon remenykedem!
Repules: elhiszem en hogy szabad csak marha faraszto es ezert en tobbet tuti nem utazok terhesen. Na, megyek fozni!

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Kiscsillag!
Nagyon vigyázz magatokra - bár ezt, gondolom, nélkülem is megteszted :)
Azért minél többször adj életjelet magadról!

Tontica!
Szex-az első babámnál sokkal jobban féltem a dologtól, nehogy valami baj legyen. Most nem parázom tőle. Nálunk is a férjem fogja jobban megszenvedni a hiányát...

Én még mindig 7 kg minuszban vagyok. Jól jönne már egy kis hízás...

Kép
Kép
maminti81

Maminti! Most latom csak! BOLDOG SZULINAPOT A KISLANYODNAK!!!
Nem semmi milyen kis korkulonbseg lesz a gyerekek kozott, nem felsz tole?

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Köszi a gratulációt Kinga nevében :)
Dehogynem félek! 3 pelenkás. Talán Kingus féltékeny lesz. Nem lesz elég időm rá. És még annyira pici másfél évesen!!!
Remélem, azért megbirkózom vele!

Kép
Kép
maminti81

Kiscsillag: GOLDOLOK RATOK!!! NAGYON, NAGYON SZORITOK NEKTEK! Legyszi ahogy megtudsz valamit tudasd velunk mert aggodunk Ertetek!!!

Maminti: hat, en nem a pelus miatt felek :lol: mert oszinten remelem addigra Rate szobatisztava vallik.
Bemasolom Nektek ide azt amit egy masik topikba irtam mert pont idevag, kivancsi vagyok a velemenyetekre.

"Csajok, olyan buta dolgok foglalkoztatnak mostanaban hogy mi lesz ha megszuletnek a babak hogy fogom megadni azt a fiamnak amire szuksege van, olyan csodas a kapcsolatunk, olyan nagy az osszhang koztunk felek hogy minden meg fog szunni es nem lesz idom Ra, felek hogy megsinyli majd szegenykem! Azon is aggodom hogy fogom ugyanugy szeretni Oket mint a nagyfiamat, most ez lehetetlennek tunik, van hogy szinte ellenerzesem van amiert igy betortek az eletunkbe, tudom hulyen hangzik de nem ugyanaz hogy az ember elkepzeli hogy milyen jo lesz majd a kistesoval aztan hirtelen ketto jon es valahogy nem tudom hova tenni a dolgot. Lehet butasag amit beszelek de most igy gondolom. "

KépKép
KépKép
tontica

Minden szuper lesz, ne parázzatok, úgy fogjátok egymást imádni, hogy csak na, míg ha csak egy gyerek lenne, akkor sokkal erősebb lenne a féltékenység a nagytesó részéről.

Ma voltam szülésznőnél, nagyon aranyos volt. Bár mondta, hogy még ne éljem bele magam a hüvelyi szülésbe annyira, de akkor úgy készülünk.

Ezt a férjem csinálta ma nekem ajándékba, és csináltat néhány matricát belőle (kocsira valót). Ha valaki szeretne, szóljon privibe, és szívesen küldök majd belőle, már ha kész lesz. Kép

puszi mindenkinek

Kata

Kép
egok

Sziasztok!

Tontica
Szerintem nem butaság, amit írtál, én is ugyanígy érzek, s félek, hogy majd mi lesz, néha még sírni is tudnék. Imádom a nagy fiam, ha nincs velem szörnyen hiányzik, rengeteget játszunk együtt, de mi lesz majd, ha meg lesz a két babó??? Én attól is félek, hogy majd Gergőm távolodik el tőlem és nem fog majd ennyire szeretni, mint most...

Maminti
Boldog szülinapot Kingának!!!

Kiscsillag
Nagyon vigyázz magatokra!
Azért minél többször adj életjelet magadról, mert tényleg nagyon szorítunk neked, hogy minden rendben legyen!

Szex: Nálunk azt hiszem mind a ketten félünk tőle, így már elég rég volt utoljára, de persze simi-simi és puszi-puszi az mindig van...

Kép
Kép
times

Lanyok, en aggodom Kiscsillagert, remelem nem megint korhazban van es azert nem ir!!!! KISCSILLAG GONDOLUNK RATOK ES VELETEK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
tontica

sziasztok lányok!!!!

bocsánat, hogy eltüntem. nagyon megviselt ez az egész kórház, vérzés, meg, hogy bezárt a kórházam ahol szülni akartunk. lelkileg eléggé magam alatt vagyok!! :( De hála az égnek odabent minden a legnagyobb rendben!! :) tegnap voltunk kontrollon apával és eltünt a hematóma a kicsik szépen fejlődnek A baba 71 mm B baba 81 mm. :) Szóval most semmit nem tudok, nincs orvosom, ami nagyon elkeserít. 1,5 hét múlva meg AFP...

nagyon aranyosak vagytok, hogy aggódtatok és drukkoltatok értünk. köszönöm szépen!!!!
Gyönyörűek a pocakfotók!!! :)
nekem annyira még nem látszik.

kata
nagyon jópofa a matrica én örülnék neki ha küldenél nekem!!! :)

szexel kapcsolatban, mi is nagyon félünk már, mert vérzés elött 2 nappal voltunk együtt. úgyhogy lehet, hogy az váltotta ki. :( de amúgy is elől tapadós lepénynél, ami ráadásul rálóg a méhszájra nagyon óvatosan kell bánni!!! úgyhogy mi most szenvedünk, én is nagyon nehezen viselem. :oops: :( :oops:

Kép
Kép
kiscsillag

tontica :D
nézd csak a vonalzónkat!!!! :lol: :lol: :D :D :P :P

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag: ELJEN!!! Nagyon megkonnyebbultem ahogy olvastam a soraidat, boldog vagyok hogy minden rendben!!! Hogyhogy kissebb terhes lettel???

Egok: nagyon edi a matrica, szuper ferjed van!!! Nekem csak spanyol szoveggel johetne szoba. :lol:

Times: hat igen, nehez lesz, sot nagyon nehez de majdcsak tuleljuk valahogy es szerintem ami nagyon fontos legalabb napi fel orat foglalkozni CSAK a naggyal hogy ne erezze magat annyira elhanyagolva! Meg jo hogy itt vagyunk egymasnak es megoszthatjuk egymassal a gondjainkat es kesobb a tapasztalatainkat.

Szoptatas kerdessel hogy alltok? En nem tudom hogy fogom megoldani, valoszinu hozzataplalas lesz. A fiamat is csak 3 honapig tudtam szoptatni most meg erre sem szamitok meg aztan ejjel 1,5-2 orankent folkelni ket gyereket szoptatni ... fuuuuuuuuuu! :shock: :roll: Mar most felek ettol az egesztol! De amitol a legjobban felek az a koraszules, nem akarom a gyerekeimet inkubatorban latni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Felek!!!

KépKép
KépKép
tontica

Szex tema: nalunk megy ezerrel! :lol: Amig meg megtehetjuk es nincs belole semmi baj, nem faj, nem gorcsolok, nem verzek stb. addig mehet a tema.

KépKép
KépKép
tontica

Fiatalur joghurtot eszik:
Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Kiscsillag!
Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben!!! :)

Times, Tontica!
Én is totál így érzek. Ráadásul voltam egy családnál, ahol pont ugyanez a felállás, és megrémültem. A nagyfiú teljesen kezelhetetlen, tök féltékeny a két kistesójára. Igaz, ott beadták bölcsibe, meg egy csomószor lepasszolják a nagyszülőknek, hogy könnyebb legyen a két kicsivel. Hát, én ezt nem akarom, de lehet, hogy a belem fog lógni, a gyerekeknek meg normális, vidám anyuka kell...Hát, majd meglátjuk.

Kata!
Nekem is jöhet a kép! Nagyon jól sikerált :)

Nálunk nagy a szomorúság. Pénteken érkeztünk anyósomékhoz. Kinga rögtön összehányt mindent, láz, hasmenés. Tegnap be kellett vinni a kórházba, mert kiszáradás-gyanús volt a dolog :( Én meg nem mehettem vele, mert a fertőzőosztályon van, kismamaként az nem szerencsés...Anyósom maradt ott vele, szerencsére jól elvan. De nem is látogathatom, nehogy felboruljon a kis lelki békéje :cry: Az én lelkem totál kivan, nagyon hiányzik, és lehet, hogy még holnap sem engedik haza!!!!!

Kép
Kép
maminti81

sziasztok
Tontica mondta, h itt lehet sorstársakkal dumálni. elolvastam pár hozzászólást, és hát...

Kiscsillag, totál besz*rtam azon, amit írtál, és irtó nagy megkönnyebbülés, h jól vagytok.

néha benézhetek ide? ugye nem zavarok? (amúgy a 2007. őszi babáknál szoktam lógni egy hete kb)

Kép
an°°di

Sziasztok!

Kata
Szerintem is nagyon jópofa a matrica én is örülnék neki ha küldenél nekem!!! :lol: :lol: :lol:

Kiscsillag
De jó, hogy jelentkeztél, és szuper az is, hogy minden okés!!!

Tontica
Nagyon édes a kisfiad!!!
Szoptatás: Gergőt szerencsére 17 hónapos koráig tudtam szoptatni, és két hónapos korától átaludta az éjszakát, igaz már nem, sajnos...

Maminti
Remélem gyorsan meggyógyul a kislányod, nagyon szörnyű lehet most neked, de jó kezekben van és hamar túl lesz rajta!!!

Andi
Gratu neked is a két bébihez, nagyon örülünk neked, és egyáltalán nem zavarsz, sőt az a jó minél többen vagyunk, annál jobb!!!

Pár pocakos fotó (sajna nem vagyok nagy fotós, nézzétek el nekem)
Kép Kép [/b]

Kép
Kép
times

Úristen, 80 nap! (ami ugye jó ha 60.) És még nyoma sincs nálunk a babaszobának. Rám jött a pánik rendesen.

Times, Marminti, Kiscsillag, Tontica - Vettem a rendeléseket:o) bár a spanyol szöveget nem garantálom, de szerintem szöveg nélkül is elmegy.
Ha kész lesz, szólok, és elküldöm egy levélben, vagy ilyesmi.

Kiscsillag: örülök, hogy jobban vagytok. Az orvosmizéria miatt érzett parádat át tudom érezni. Hülyeség ugyan ilyet mondani, de próbálj megnyugodni. AFP-re csak beutal valami sztk-s orvos, utána meg fogsz találni magadnak jót. Melyik korházhoz tartozol most hivatalosan?

Andi! Légy üdvözölve, és gyere gyakran. Neked már meg van, hogy melyik kórházban szülsz?

Kata

Kép
egok

Sziasztok LÁnyok!

Nemrég bukkantam rátok és szeretnék csatlakozni hozzátok. Mi is ikreket várunk, most járunk a 17. hétben. Nekünk még nincs kisbaba, rögtön ikrekkel kezdünk... :)
Kicsit én is félek, hogy mennyire fogom tudni ellátni a két lurkót, mikor még egyhez sem volt szerencsém, de valahogyan majdcsak megoldjuk, ha elérkezik az idő.
Én már nem dolgozom a múlt hét óta. Kissé elkezdett ugyanis keményedni a hasam és a dokibácsi azt mondta, hogy jobb, ha inkább pihenőre állítom magam. FElírt egy gyógyszert, amit szerencsére már nem kell szednem, mert már jobban vagyunk, de 3x2 magneB6-ot feltétlenül ennem kell. :roll:
Lányok, Ti hanyadik héten tudtátok meg a babák nemét? Nekem csak 3 hét múlva lesz uh (genetikai), de nagyon kiváncsi vagyok már és lehet, hogy elmegyek valami 4d-s helyre. Voltatok ilyenen és hol? Vagy a saját dokitok csinálta ezeket a dolgokat?
Gica
gica1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?