Sziasztok,
Bocsi, hogy eltűntem!!! Majd most pótolom a kisregénnyel!
Tegnap elolvastam amiket irtatok és itt bőgtem a gép előtt! Olyan aranyosak vagytok! Olyan jó tudni, hogy tényleg drukkoltok
...csak aztán vacsi után ledőltem Vivivel és el is aludtam!
És igen, remélem, hogy ez a baba azért annyira sietett hozzánk, mert most minden rendben lesz vele!!! Kicsit félek, ...na jó, nagyon!

Annyira félek hogy baja lesz
Tudom, hogy nem erre kellene gondolnom, de annyira nehéz...
Na, mesélem a jó részét!
Apa:
Vivit zenesuliban volt, oda mentem hozzájuk... Nem bírtam ki hazáig, igy az isinél adtam oda neki a tesztet, amig Vivi kornyikált. Becsomagoltam. Annyira, hogy alig bírta kicsomagolni...

Azt modtam, hogy: "jaj, ez lemaradt a névnapodról" Amikor kicsomagolta és meglátta, alig akarta elhinni!!! "Ez az? Ez most komoly? Abból az egy alkalomból? Ez nem hiszem el! Tényleg??"
Alig tudott szóhoz jutni és még el is sírta magát, annyira örült.
Persze neki is az első örömök után az első kérdése az volt: "ugye neki nem lesz semmi baja? Ugye nem kell mégegyszer azon keresztülmenned?"
Hazafelé már azt sem engedte, hogy a Vivi táskáját hozzam
A lényeg, hogy rettentően örül, de látom rajta is a félelmeket... Nehéz lesz ezt leküzdeni. Azt hiszem kicsit akkor fogunk/fogok megnyugodni, amikor látom majd a kicsi szivét kalapálni!
Vivinek még sokáig nem áll szándékomban elmondani, az előzőből tanulva. Bár gyanus lesz neki, mert úgy tervezem, hogy akár már a jövöhéttől betegácsiba jövök, hogy a hülye fönököm ne zaklasson!!! Legalább lesz időm a családomra, főzök, mosok, takarítok, gyereket és apát nevelek
Eszti,
Annyira drukkolok neked! Neked kell a következő csikosat csinálnod! Várom nagyon a 16-át!!! Olyan izgi!
kérdezted, hogy mit éreztem először, és mit érzek most?!
Nekem a legelső és leggyanusabb az volt, amikor nem bírtam aludni. Valahogy furcsa volt a hasam, raktam alá a takarót, hogy kényelmesebb legyen. Ez az előzőnél is ugyanígy volt. Sőt az is, hogy néha egy-egy hirtelen felállásnál mintha a petefészkem egy másodpercnyi időre begörcsölne. Aztán elmúlik...
Gyanus volt, hogy valamelyik nap (azt hiszem hétvégén) 2-szer vacsoráztam 1 órán belül. Először lekvároskenyeret, aztán megvadultam egy kis lilahagymás szendvicsért
És persze az a nap, amit végigbőgtem. Én nem szoktam ilyet csinálni!
...de a cicim nem fáj, pedig az az előzőnél fájt!?
Hétfőn émelyegtem először. Rohantam be a mh-re, hogy ehessek...
Hát, ennyi!
Erzsike,
gyógyítgasd apát!!! Nagy szükség lesz most ám rá!!!
Az, hogy kihagytátok a tegnapot, nem baj szerintem. De ma huzzatok bele!!!
Milyen hülyeség, hogy pont hasfájásnál kell szerelmeskedni ahhoz, hogy baba legyen belőle!!!
Éva,
nagyon drukkolok neked a holnaphoz!
Nem is gondoltam, hogy te is itt fogsz "nyavajogni"

Annyira erősnek tűntél, aztán na tessék, te is olyan vagy mint mi!
Lesz baba, mindenkinek! Mondjuk karácsonyra! Muszáj!!!!!
Titi,
aggódom ám érted! Este tessék chat-elni a dokival és várom a véleményét! Ha pedig nem kapsz kielégítő választ, akkor tényleg a saját orvosodat kellene felhívni... Viszont ne add fel! Nekem ugyan megjött utána rendesen, viszont nekem 41 napra! Nem hiszem hogy nagy baj lenne, csak inkább tényleg rendeződnek a belső dolgok! A rossz az, hogy akár már túl is lehetnél a mensin...
Virág,
hiányzol!
...tudom, tudom...

csak mégis!
Kár hogy a hődet nem tudtad mérni, igy arra tényleg nem adhatsz... Viszont apát akkor az a legkevesebb, hogy 2 naponta elkapd
...bár tudnotok kell, hogy azt mondják, hogy akkor életképesebbek és frissebbek a hímivarsejtek, ha sürűbben vagytok együtt... Mi előtte (védekezve) kb 5-6 nappal voltunk. Se utánpótlás, se előredolgozás...
Persze a "nagy számok törvénye alapján" nagyobb az esély, ha többször együtt vagytok! Úgyhogy hajrá!!!!
Jaj, és még egy valamit elujságolok nektek!
Apa este azt mondta: "szeretnék neked ide a gép elé venni egy kényelmesebb széket, vagy fotelt, mert sokat fogsz itt ülni mostanában és nem szeretném, ha kényelmetlen lenne"
Szombaton megyek a dokihoz délelőtt a magánrendelésére! Azt mondta, hogy csinál már ultrahangot is! Nevetett amikor azt mondtam neki, hogy lehet hogy valamit elrontottam a védekezésnél, mert már + tesztel megyek, és nem ahogy megbeszéltük...
puszi mindenkinek, megyek csinálok vacsit!
Ági