A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Sziasztok Lányok!
Nálunk az őszi szünet miatt most sok az elfoglaltság, mindenki itthon van, így csak most jutottam a géphez.
Közben láttam, hogy Erzsike hivatásos katona, Ági párja rendőr, hát az én férjem pedig pénzügyőr.
14 hónapja várunk babára, bár eddig nem aggódtam, hiszen egy éve ilyenkor még szoptattam. Sajnos lassan úgy érzem kifutok az időből, nem a korom miatt (anyukám 43 évesen szülte az öcsémet), csak szeretném, ha Balázsnak is lenne "igazából" testvére és nem szeretnék túl sokáig GYES-en sem maradni. Anyagilag sem könnyű és hát én nagyon szeretem a munkámat is.
Tegnap jött meg a mensim. Eddig mindíg pontosan 28 naponként menstruáltam (a szülés utáni 3. héttől!) De az utóbbi 4 hónapban egyre rövidülnek a ciklusaim.
Eldöntöttem, hogy elmegyek az orvosomhoz. (Persze egy kicsit bennem van, hogy hülyének néznek, mert mit akarok én ennyire 4. gyereket.)

Erzsike!
Nem szabad ennyire izgulni már az elején! A kisebbik lányommal 2 évig várta, mire terhes lettem. Utólag úgy érzem sokkal előbb lehetett volna, ha nem stresszelek! Ez igazolódott is, abban a pillanatban , hogy munkahelyi problémák miatt úgy döntöttünk, egyelőre elhalasztjuk a dolgot, azonnal terhes lettem. Kívánom, hogy öröm legyen a várakozás, ne csalódás, akkor sem, ha nem lesz belőle már az első hónapban baba.

Ági!
Nagyon komoly dolgon vagy túl! Szerintem egy kicsit örülj most annak, hogy egészségesen megúsztad! A többi úgyis jön magától!

Titi!
Szerintem nem kell attól félned, hogy túl korán jön a baba. Ha lelkileg egyenesben érzed magad, akkor 1 hónap nem számít. Vannak akik szülés után 6 héttel teherbe esnek és problémamentesen kihordják a terhességük.
A fontos, hogy lelkileg hogy érzed magad , felkészültél-e és, a párod is felkészült-e!

Eszter!
Nagyon profi vagy görberajzolásban, én még egyelőre szerencsétlenkedem.
Igazából semmilyen új varázsigét nem tudok mondani, a fősulin ezt nem tanítják, de azt biztosan tudom, hogy nincs reménytelen eset! Már ha egy nőnek megvan mindene anatómiailag!
Csak nem mindegy az időtényező! Ezért szántam én is rá magam, hogy megtudom miért várok hiába lassan másfél éve.

Nagyon-nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesen fogadtatok!

Éva

Kép
balimama

Verzsike, akkor Te gondolom úgy vagy Kecskeméttel, mint én az otthonommal, aminek Miskolcot tartom. Én 4 éve élek itt Bp-en.

Éva, hogy a szülés után a 3. héttől mensturáltál? Hiába szoptattál, megjött? Akkor ez ezek szerint nem kőbe vésett dolog? Mármint hogy szoptatás alatt nem jön meg. És már 1,5 éve nem estél teherbe?! Mikor hagytad abba a szoptatást? 14 hónap... az tényleg hosszú idő. De most, hogy itt vagy közöttünk, Neked is babásnak kell lenned a közeljövőben! :) Itt ugyanis mindenkinek sikerülni fog, így muszáj, hogy Neked is összejöjjön!

Aranyos vagy, hogy megnyugtattál. Igen, eszembe sem jutott, hogy van, aki rögtön a 6 hét után teherbe esik a következő babával, csak senki ilyet nem ismerek. Vajon nincs-e bármire negatív hatással?!

Lányok, tudom, hogy már annyiszor írtam erről a boncolási dologról, de sorban derül fény a rendellenességekre. Most a húgom kérdezte meg az anatómia tanárát, ugyanis volt még olyan dolog, amit nem tudtam értelmezni a jegyzőkönyvben, és ugyebár dokinál nem jártam azóta, hogy megkaptuk. Szóval, nagyon durva dolgok derülnek ki. Képzeljétek, hiányzott a baba álkapcsa, az orrüreg alsó, felső csontozata, és a nyelve is. Hallottatok már Ti ilyet? Ja, és a szájacskája is 0,5 cm volt! Egyszerűen félelmetesen hangzik! Még mindig azon gondolkodom, hogy alakulhat ki egyáltalán ilyen? És hogy nem látják ezeket UH-n? Viszont - Eszter, Ági, Virág emlékeztek? - annak idején a 4D-s UH-n azt írta rá a leletemre a szonográfus, hogy "magzati ajak látótérbe nem hozható". Hát valószínűleg akkor ezért nem látta, hisz nem nagyon volt mit látnia. :(

Na, de tényleg nem nézek vissza a múltba, csak annyira érteni akarom az egészet! Jó volna úgy lezárni magamban, hogy mindent tudok a helyzetről.
titi_27

Sziasztok!

Erzsike!

Megértem az érzéseid,van az úgy,hogy az embert elkapja a gyerek utáni vágy és az annyira erős tud lenni. :? de ez így szép,majd meglesz a gyümölcse.Tényleg felteszed majd a görbédet?Holnap akkor bejelöllek az iwiw-en.

Virág!

Merre vagy?Ne hanyagolj minket! Remélem nincs semmi gond.

Titi!

Beágyazódáskor lejjeb megy a hő?Látod miket tanulok tőletek.Annyit olvastam,hogy a megtermékenyülés után 3-7 nap a beágyazódás.Akkor lejjebb megy a hő? Mennyire?Nem érzed mensit?

Balimama!

Irígylem a türelmedet,nekem is elkelne belőle egy jó adag.Sajnos a türelem nem az erősségem.Viszont én a helyedben mindenképp elmennék dokihoz,mert hátha nagyon kézenfekvő a megoldás,esetleg tényleg a ciklusaid rövidülése utal rá,hogy van valami kis bibi,és nem is kellene várnod tovább,hanem pi-pakk megoldódna.Mit törődsz vele,hogy mit gondolnak,hogy 4. gyerekre vágysz így.Hiszen magadnak szülöd.Én például tisztellek érte,hogy a mai nehéz világban ilyen bátor vagy és ennyi gyereket tudsz tisztességesen felnevelni.Inkább jó példa vagy a szememben,mint hogy eszembe jutna,minek 4. baba.Szóval csak az számít,hogy ti mit szeretnétek.Én nagyon szurkolok nektek,csakúgy mint mindenkinek itt a topicban.

Ági!

Hogy vagy? Érzel valami változást magadon? Esetleg valami tünetet,ami arra utal. :D Jajj de jó lenne,ha + lenne. :wink:

Lányok!

Mostanában egyre többet agyalok azon,hogy ha majd sikerül egy +-ost pisilnem,hogy is mondjam meg apának.Mert szeretném,ha különleges lenne.Nem csak úgy kisétálok a WC-ből és odaadom.Jó volna valahol kettesben megmondani,nem itthon.Nem is tudom.Ha pl most sikerülne,akkor 16-án nem jönne meg, :D és 17-én van a szülinapom.ennek kapcsán jó volna megajándékozni őt nekem is,mondjuk egy kis babacuccal.Ti gondolkoztatok már rajta,hogy majd hogyan mondjátok el a jóhírt?Ha van valami jó kis tippetek,hová lehetne menni...Várom a tippeket.mert most elég hideg van egy romantikus sétához.Az éttermet meg azért vetettem el,mert ugye ülünk egymással szemben és se egy ölelés,se semmi és még egy csomó ember van ott.Itthon itt a fiam,és hát neki azért kicsit később szeretném a hírt prezentálni és másképpen.Jajj de jó lenne már itt tartani. :D

Jó éjt

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok,

Csak gyorsan, mert Vivimet most hoztuk haza a mamától és nagyon kellek neki... :)

Titi,
én is csináltam ma tesztet, nem bírtam ki... Apának akartam volna egy + ajcsit... De nem lett! :(
Tudom, hogy még nem sok idő telt el, de igy egy kicsit könnyebb lesz elfogadni, ha megjön! :(

Én egyszer láttam Karcsival a tévében egy ilyen lányt, akinek szinte nem volt arca, és ... jaj, szörnyű volt... Azt mondtam, hogy ilyen nem létezhet... Nem is birtam sokáig nézni.
Örülök, hogy nem kellett ilyen babát a világra hoznod és esetleg egy életen át beteg gyermeket nevelned!

Balimama,
Köszi amit irtál! Teljesen igazad van, örülnöm kéne, hogy nincs bajom.... De én igazán fel se fogtam szerintem. Főleg úgy, hogy az orvosok úgy bántak velem ahogy (nem tudom, hogy mennyire tudtál utánunk olvasni?). Te biztos jobban áltátod ezeket a dolgokat, nekem úgy kellett kiszednem az orvosokból... :?
Szerintem az orvosoknak is örülniük kellene, hogy van még aki 4 gyereket szeretne! :D

Anubias,
Látod!!!!!! Megmondtam!!! Örülök! Mármint a hődnek :)
...lehet, hogy most kellene majd még elkapni apát... Mondjuk holnap, ha ma már voltatok együtt :)

Virág!!!!!!
Hahóóóóóóó! Merre vagy???

Verzsike,
elárulom, nekem is apa mindig dugdosta a kispárnát a fenekem alá, miután együtt voltunk :)

a görbém:
Kép

puszi nektek,
Jó hétvégét,
Ági
csné

Sziasztok!

Ági!

Nagyon bíztam a te görbédben,kár hogy nem lett + ajándékod,de hát ami késik,az jön.Még írtok 1-2 mondatot a hőről és úgy érzem már nem értek semmit.Most elkapni apát :?: Én úgy tudtam,hogy ha leesik,akkor vagy termékeny,de ha felmegy,utána abban a hónapban már nincs esély.Bevallom kicsit örülök a pihinek és apát is hagytam végre aludni.Légyszi írjátok meg,ti hogy tudjátok ezt.Még ven termékeny napom ebben a hóban.És mi az a beágyazódáskor történő leesés,amit Titi írt:Nem korai a teszt?Biztosan ki kellene már mutatnia?Én ezt is máshogy olvastam.Mert az elmaradt mensi első napján lehet.Nem?Én mikor tesztelhetek először? 16-ára nem várom mensit.

Titi!

Hogy érzed magad mensi ügyileg?Megjött már?

Balimama!

Bocsi a kiváncsiságomért,de mit csinál a mindennapokban egy diplomás ápoló.Kórházban dolgozol?Milyen betegekkel fogalalkozol?Nagyon érdekes lehet a munkád és szép.Kár hogy manapság csak rosszat hallani az egészségügyről és az orvosok között is keresve találni jó,lelkiismeretes szakembert.Gondolom ilyen alaphangulatban azért neketek sem könnyű.Hajrá 4. baba. :D

Erzsike!

Tedd fel te is a görbédet.

Virág!

Remélem nincs valami gond.Nagyon aggódok érted.Legalább egy sort írj,hogy minden rendben van veled.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ha még nem unjátok,így alakul a hőm. :D Kép

Kép

Kép
anubias

Anubias,

Igazad van, én irtam hülyeséget... A leesésnél löködik ki a pete, addigra kell, hogy várják a hímivarsejtek... Asszem. Már lassan én se értem. :(
Amit Titi irt: állítólag szokott lenni a beágyazódásnál egy kis hőleesés. Nekem a babás görbémben nem is tudom, hogy mit kell nézni beágyazódásnak... Pedig a beágyazódással semmi baj nem volt! Sőt, ő nagyon nem akart elmenni... :(
Hogy hamar teszteltem-e? Igen. Hamar. Majd ha hétfőn nem jön meg, akkor már lehetne okom teszetelni. Elhamarkodtam, mert meg vagyok boldondulva :twisted:

Az én hőm még nem esett le, de ez sem jelent semmit. 2-3 nap szokott lenni, míg lemegy és megjön:
Kép

Senki semmit nem tud Virágról??? Titi, te sem emlékszel, hogy irt volna valamit, hogy miért tünik el???

pusz,
Ági
csné

Ági!

Köszi az infókat.Titi múlthéten beszél Virággal.Tehát megvan neki a száma.Kellene neki küldeni egy sms-t,te nem tudod esetleg a számát?
Én még nem tartom elveszettnek a görbédet.Majd meglátjuk mi lesz belőle. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

sziasztok!
jajj ne haragudjatok hogy nem irtam!ne aggodjatok értem ha baj lenne azt ti már tudnátok!de nincs semmi gond!csak jönnek hétvégén az öcsémék és arra készülök pakolgatok takaritgatok!meg nimike is beteg volt!velem minden rendbe semmi bajom!a mensim még mindig pecsétel,már jo lenne ha elmulna végleg kicsit hosszura nyulik de hát ez fél év kihagyás után normális!

titi akkor örüljünk a - tesztnek?

balimami üdv a csapatba!huh de irigykedem a négy gyerekért:)

ági én még nem adnám fel nem lehet hogy csak korai volt a teszt?

anubias huh nektek tuti meglesz az eredmény!azt mondtuk két naponta nem hogy naponta kettöt:))na jo ez csak vicc volt de akkor is ügyik vagytok!

verzsike hogy áll a höd?

na rohanok mert ma még jönnek sogornömék is!holnap hajnalba meg öcsémék!van még ezer dolgom!

puszi mindenkinek szép napot
és köszönöm hogy aggodtok értem olyan aranyosak vagytok
de tényleg nem kell

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok lányok!

Jaj, Virág, de jó, hogy jelentkeztél. Látod, mennyire aggódtunk mér érted! Azért ha jösz legközelebb, dobhatnál egy görbét.

Anubias, megértem, hogy ilyen türelmetlen vagy, csak egyre kérlek! Picikét készülj fel lelkiekben arra is, mi van, ha negatívat fogsz tesztelni, vagy ha megjön. Nehogy nagyot csalódj! Tudom, hogy mennyire szeretnéd a babát, és én rettentően drukkolok érted, csak szeretném, ha mégsem jönne össze ez a hónap, akkor is ugyanilyen optimista lennél! Ugye így lesz?! Egyszerűen csak aggódom értetek csajok!

Jaj, de jó volna, ha tényleg ez volna a szülinapi ajándékod! :) Szorííííííííííííítok!!! Nagyon-nagyon!!! Az apa féle meglepin már én is gondolkodtam, legutóbb egyszerűen az orra alá dugtam a + tesztet, de most én is valahogy úgy képzelem, hogy meglepem. Csak még elképzelésem sincs. Az jónak tűnik, hogy elmenjünk vacsizni, és mondjuk az étlap közé megkérjem, rejtsék bele a tesztem. Kicsit morbid, persze, becsomagolva... de egyelőre így gondolom, így tervezem. Előre megbeszélhetnéd a hellyel telefonon, mi a terved, és még mielőtt kihozzák az étlapot, elszaladsz wc-re, és odaadod a pincérnek, tegye bele. Hülyén hangzik?

Ági, tényleg talán korai volt még a teszt. Jaj, de szeretném, ha 3-4 nap múlva +-at tesztelhetnél! Lányok, cseppet sem bánnám, ha egyedül kellene maradnom baba nélkül, hisz tudodm, hogy decemberben úgyis követlek benneteket.

Rólam... még mindig nem esett le a hőm, de ma már kicsikét barnáztam, úgyhogy talán holnapra megjön. Olyan boldog volnék, ha tényleg megjönne, így a 30. napra! A hőm is szépen alakulgat, így azért optimistán állok a jövőhöz.

Ági... ez az arc nélküliség nagyon brutális. Egyáltalán nem is tudtam, hogy lehet így élni?! Szörnyű. Remélem, lassan sikerül lezárnom a témát, hisz gondolom, nagyon unjátok már.

Na, megyek tv-zni. Szerettem volna, ha lett volna ma Megatánc, de nem tudom miért, nem lesz.

További szép hétvégét mindenkinek!
titi_27

Felrakom a görbémet nektek, hátha ti ki tudjátok olvasni a lényeget, bár csak a jüvő csütörtökön lesz peteérésem. Nem tudom most miért ingadozik, mindig uakkor mérem.

Pusz

Kép
verzsike

Sziasztok Lányok!

Az előbb egy órán keresztül csak írtam és minden elszállt!
Most zanzásítva:

Eszter!
Az egészségügyet az sem látja át, aki benne él! A diplomás ápoló a legmagasabb végzettség, amit ápoló elérhet, kivéve az egyetemi ápolót, aki oktat és az ápoláskutatásban dolgozik!
Intenzíven dolgoztam és ezt is szeretném csinálni, nem vállalok vezető beosztást, mert betegekkel akarok foglalkozni. Az a terület ami engem érdekel, kevés sikerélménnyel jár, de azokért érdemes csinálni.
Több szülészt is ismerek, ennek ellenére olyan orvosnál szültem harmadszorra, aki fiatalabb nálam, még nem szakorvos és a kórház is teljesen ismeretlen volt. Nem bántam meg, egy csodálatos élménnyel lettem gazdagabb, átélhettem, hogy én irányítom az eseményeket. Ezt majd elmesélem, amikor már mindannyian pocakosok leszünk, hogy így is lehet szülni!

Titi!
Sokat írsz a babádról, ami természetes! Neked egy igazi babád született, akit meg kell gyászolni és el kell engedni. Ez nem egy műtét volt, meggyógyultunk és kész!
Sokszor eltemetjük magunkban a fájdalmat, ami megakadályozza a későbbi boldogságunkat. Gyökerestől kell kiírtani, ami nem a felejtést jelenti, hanem azt, hogy elfogadom, nem fog még egyszer előfordulni és nem hibáztam!
Olvastam, hogy hívő vagy. Én nem, de biztos vagyok abban, hogy Isten tudja hová kell most gyorsan babát adnia!

Én is elkezdtem a lázgörbét vezetni. Tanulmányoztam a Tiéteket, de nekem ez még mindíg kínai! Remélem nem fogom olyan sokáig csinálni, hogy belejöjjek!

Mindenkinek nagyon szorítok! Ági Neked különösen!!

Éva

Kép
balimama

CSajok,

Csak gyorsan felrakom a görbémet, aztán este majd jövök... Még mindig nem ment le :D ??!!
Kép

pusz,
Ági
csné

Lányok, MEGJÖTT!!!

Tudom, hogy hülyén hangzik, de annyira örülök neki! Ezzel közelebb kerültem a célhoz! Jaj, már csak 1 ciklust kell kivárni, és aztán jöhet vissza a babácska! :)

Ági, nagyon szép a görbéd! Nagyon remélem, hogy sikerült ez a hónap!!!

Éva, nagyon szép szakmád van. Úgy tudom irigyelni azokat az embereket, akik tényleg azzal foglalkozhatnak, amit imádnak, szeretnek, és annyira elhivatottak, hogy az életüket egy dologra tudják áldozni. Én még mindig úgy érzem, nem találtam meg önmagam. Legszívesebben elmennék kertésznek, kerteket terveznék, építenék! :) Na, de addig éljek meg, amíg odáig eljutnék... de ki tudja, mit hoz még a jövő.
titi_27

Sziasztok Lányok!

Hát szépen itt maradtam egyedül ebben a szomorú időben! Véget ért a szünet, ilyenkor egész nap egyedül vagyunk a legkisebbel! Már előre félek a téli bezártságtól. Nagyon nehéz egy másfél évest folyamatosan lekötni úgy, hogy még ki sem tudom vinni! Éjszaka felébredt és Apucikát követelte. Már régóta átalussza az éjszakát, azt hittem beteg. Akkor nyugodtam meg, amikor hallottam a szobájából, hogy éneklik Apával : " csiga-biga gyere ki...". Mindezt hajnali 2-kor!

Ági!
Egész délelőtt Rád gondoltam! Lassan itt az ideje a teszt-nek! Én nagyon fegyelmezetlen vagyok ilyen szempontból! Már nem merek otthon tesztet tartani, mert képtelen vagyok kivárni a megfelelő időt!
Nagyon szorítok Neked!

Titi!
Nagyon klassz, hogy egy lépéssel megint közelebb kerültél a babához!
Egy év múlva ilyenkor már babázni fogunk!
A szoptatásokról és nem alvásokról beszélgetni!

Eszter!
Olvastam az allergiádról! Én ekzemás vagyok. A betegség súlyossága mindíg függ a hormonális állapotomtól! A terhesség alatt kevés panaszt okoz, szülés uán viszont iszonyú! Csak cérnakesztyűben tudok létezni ilyenkor! Azután, ahogy lassan visszaáll a hormonrendszer a rendes kerékvágásba, megszűnnek a tünetek! Amikor dolgozom a legerősebbb fertőtlenítőszerek is csak kevés problémát okoznak, pedig naponta legalább 200 alkalommal mosok kezet!
Ami rossz, hogy sajnos a gyerekeim örökölték ezt a betegséget és sajnos a születendő is fogja!

Virág!
Amikor éppen nem akartam babát irigyeltem mindenkit, akinek ilyen maratoni ciklusai vannak! Viccet félretéve: ez rémes. Én is átéltem a kisebbik lányommal, amikor abbahagytam a fogi tabit. Lett ezer pattanásom, hetente csináltam a teszteket és rengeteget csalódtam! És mégis lett baba!
Látom már Te is egyenesben vagy lassan!

Erzsike!
Az én görbém is ilyen állapotban kb. Csak nekem fogalmam sincs, hogyan kell feltenni! Ahhoz, hogy egyáltalán rájöjjek hogy kell megcsinálni, végig kellett olvasnom a másik topikot, ahová Titiék előzőleg írtak!

Még a végére: Ha ebben a hónapban lenne baba, akkor pont a szülinapomra lennék kiírva, ami azért is jó, mert Apának is akkor van a szülinapja!

Szép napot kívánok Nektek!

Éva

Kép
balimama

Csak benéztem!
Hát ma senki sem jön?![/b]

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Balimama!

Nekem szülés után jelentkezett az allergiám,és azóta évről évre erősödik.A kisfiamnak tej és tojásallergiája volt,amit szerencsésen kinőtt,most meg házipor és madártoll allergiája van. :cry: Hát az ekcéma sem lehet egyszerű dolog.

Titi!

Öreülök,hogy örülsz mensinek,így is közelebb kerültél a célhoz. :wink:

Velem nem tudom mi van,a ferti szerint még nem volt pé-m,szerintem már 2 is volt,sőt én érzem a babát is. :lol: A viccet félretéve tényleg mindkét petefészkem jelzett e hóban,pedig felváltva sztokott,hol egyik,hol másik.Most viszont olyan duzzadt a méhem.Szexnél érzékeny és kerek kemény az alhasam.Persze ez lehet a bent zajló hormonális változásoktól is,de én azért jobban örülnék a babának.Mikor Bálintommal +-ost teszteltem,a 28.napon,akkor sem tudtam begombolni a nacim,mert úgy bekeményedett a pocim.Na ezt mondjuk egy pár napos,még be nem ágyazódott megtermékenyített petesejtnél nem hiszem,hogy érezném,de ki tudja.Nagyon jó lenne. :D

Az idióta görbém. Kép

Kicsit bánom,hogy elkezdtem hőmérőzni,mert nem nekem való.CSak ezen is halálra idegesítem magam.Mert ilyen hőgörbe szerintem nem is létezik. :cry:

Tényleg,Éva?lehet valakinek több peteérése,mert nekem eddíg úgy volt,hogy éreztem,melyikből érik,mondtam a dokinak is,aki le volt nyűgözve,ultrahangon megnézte és igazam volt.Azt is mondta,hogy így biztos könnyen jön majd a baba.Erre meg van egy ilyen ocsmány görbém.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Szia Eszter!

Csak gyorsan bekukkantottam!
Előfordlhat, hogy többször is van peteérésed egy cilkusban, sőt az is lehet,hogy nem csak az első, hanem a második petesejt is megtermékenyül, tehát az ikrek eetleg nem egyszerre fogannak!
Ez nagyon klassz! Én mind a három gyermekemnél azonnal tudtam, hogy babát várok! Nekem is megdúzzadt a hasam és megkeményedett!

Nagyon szorítok Neked!!!! Lehet, hogy többen is lesznek?!
Még jövök!

Éva

Kép
balimama

Jaj, Eszter, de izgulok érted! Hogy érzed a pé-t? És a babát is? Jézusom, de jó volna! Szerintem a hőd alapján 2-án volt pé, és a mostani leesés lehet a beágyazódás! Viszont tényleg nagyon jó esélyeid vannak a babára. Már csak pár nap, és kiderül.

Jaj, de kíváncsi vagyok Ágira is, elvileg holnap reggel tesztel! Még mindig fent van a hője! Na, a végén ebben a hónapban mindenki babás lesz itt a végén!

Verzsike, az ingadozás miatt ne izgulj, így a ciklus elején még teljesen normális, hogy le-fel mozog. Majd félidőtől el kezdünk izgulni, de addig még nem! Hány napos szokott lenni a ciklusod általában?

Éva, ez olyan aranyos, mintha magamat hallanám. Nekem nem szabad otthon tesztet tartanom, mert tuti, hogy megcsinálom azonnal! Most is ugyebár megcsináltam, még aznap délben. A fene egye meg!
Milyen jó szülinapi ajándék volna számotokra a baba.
Képzeld, év elején, mikor megfogant a babánk, pont a párom szülinapja körül fogant. Milyen szép ajándék volt! Akárhogy is történt.

Lányok, nekem végül nem jött meg, csak próbálkozik, barnázom 2 napja! Szörnyű! Inkább jönne meg, és lennék már túl rajta. Ez még rosszabb, mint a vérzés. De vajon miért nem tud megjönni?!
titi_27

Virágom, Virágom, ugye mérjük a hőnket?!
titi_27

Szia Titi!

A barnázás a menstruáció előtt általában azt jelenti, hogy még nem állt helyre a peteérés. Pontosan erre kell ez a három hónap!
Hamarosan visszaáll minden a régi kerékvágásba!
Kitartás!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Eszter nagyon jó hír lenne a baba, írigyellek, meg Ágit is...

Titi a ciklusom mindig 28 napos, most késett egy napot, pedig már vagy 4 éve mindig 28 nap volt.

Éva! A görbét úgy tudod feltenni, ha a képet jobb klikk után lemented, majd vmi képnézegetős programban mented másként jpeg formátumban. Itt pedig a melléklet feltöltésére kattintva menni fog.
verzsike

Lányok,
Mindenkinek ilyet kívánok az elkövetkezendő 1 hónapban!!!! :)
Kép

ŐNAGYSÁGA, október 22-én fogant :roll: :D
Ha már ennyire szerelemgyerek, hogy egy alkalmonból képes volt megfoganni, akkor nem lehet semmi baja, ugye?? :D

puszi,
megyek dolgozni... :( (szerintetek mennyire lelkesen?)
Ági
csné

Igen!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon örülök!Olyan hihetetlen.Na így kell ezt csinálni.Hogyan tovább?Apának megmondtad már?Hogyan?Mikor mész dokihoz? Érzel valami tünetet?Annyira örülök,most úgy megölelnélek. :D

Mindenkinek ilyen reggelt kivánok,mint neked a mai. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Ági!
Ez csodálatos!! :lol: :lol:
Annyira, hogy még el is sírtam magam! :oops:
Ez a baba nagyon akart jönni! Már most látszik, hogy erős egyéniség lesz!
Egészséges és gyönyörű, mint minden szerelemgyerek!! :wink:
Nagyon sok boldogságot kívánok hozzá!
Apa már tudja??

Éva

Kép
balimama

Ez itt alul egy vonalzó akart lenni!
Miért lett kriksz-kraksz?

Éva

Kép
balimama

Ááááááááááááááági!!! Ez nagyon szuper! Nagyon-nagyon örülök Nektek!!! Végreeeeeeeeeeeeee!!! :) És tuti, hogy nem lehet semmi baj. A Te kis angyalkád majd vigyáz Rátok!

Nekem sajnos továbbra sem akar megjönni! :(
titi_27

Kép
titi_27

Ági! GRATULA! Nagyon örülök... Hogy mondod el Apának?

Én azt hiszem elrontottam az e havi hőmérőzésemet, mert csak most olvastam, hogy a nyelv alatt kell mérni, én meg úgy csináltam, mintha rendesen csak lázat mérnék. Ma reggel kipróbáltam, nyelv alatt 0,4 fokkal magasabb volt. Szerintetek ha mindet megnövelem visszamenőleg az jó lesz?

Balimama! A vonalzó beillesztésénél szt a kódot válaszd ki, amelyik úgy kezdődik, hogy [url=http://, akkor felteszi rendesen.

PUSz
verzsike

Verzsike, szerintem akkor ebben a ciklusban maradj a sima hőmérőzésnél, szerintem hónaljban is fogja a változást mutatni Neked. A lényeg az ingadozásban van, és nagyjából mindegy, mennyire megy le vagy fel.

Aztán majd ha - bár hátha már nem lesz rá szükség - megjön, akkor elkezded a szájban mérni.

Lányok, én kezdek kétségbeesni a mensi miatt. Már az 5. nap van ma, hogy próbálkozik megjönni, de nem tud.

Éva, tegnap olvastam is erről, hogy a hormonháztartás miatt nem tud valamiért megjönni, talán még nincs rendben a pé. De akkor az előző hónapban miért jött meg?! Jaj, de félek! Úgy szeretnék már rendben lenni!
titi_27

sziasztok!

jajj ágiii de örülök neked!gratulálojk a pozitiv teszthez!férjem bolondnak nézett mert itt kurjongattam hogy sikerült a teszted!

sajnos nem tudtam még visszaolvasni mert álandoan csavargunk!most is csak gyors bejöttem hogy velem minden oké!
sajnos miota itt vannak öcsémék elfelejtem mérni a hömet!ugyhogy erre már nem nagyon adhatok!

puszii mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Ági!

Már alíg várom,hogy hazaérj a melóból és mesélj még. :D

Virág!

Nem baj,ha kimaradt pár nap,attól még érdemes mérni,a ferti úgy is értékeli.Jó volna látni,mi történik odabent.

Erzsike!

Sebaj,szerintem is folytasd hónaljban e hót végig,tényleg az ingadozás a lényeg,nem a nagyság.

Balimama!

Erre az iker dologra én is gondoltam,és nem bánnám,bár félnék a több rizikótól,hogy minden ok-s legyen.Mindegy 1 vagy 2 baba,csak egészséges legyen és ne várasson meg nagyon. :D

Titi!

Szegénykém,most meg mensivel küzdessz,majd csak megjön végre. :roll: Kérdezted hogy érzem a pé-t.Annyi,hogy nyilal a petefészkem,szúrogat,utána meg a méhem.

Rólam: Nem stimmel a gyomrom úgy tegnap óta,ez az érzés lehet ugye babától is,vagy hogy csak simán elcsaptam a hasam.Az alhasam továbbra is kemény és kerek,a szívem meg optimista. A hőm lassan emelkedik,kipróbáltam,hogy holnapra beírtam két külömböző értéket a fertbe,na e szerint ő is vagy az első,vagy a másik humllámvölgyre szavaz pé-ügyben. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Verzsike!
Köszönöm a segítséget! Remélem egyszer eljutok odáig, hogy képeket is tudok feltenni rólunk!
A szájban mérésnek az a lényege, hogy a hónalj hőmérséklete nem mindíg tükrözi a valós állapotokat. (Például nagyon magas láznál lehet, hogy hónaljban nem mérsz semmit, mert a hidegrázás miatt összehúzódnak a hajszálerek és nem adják le a hőt a lázmérő felé)
A szájüreg sokkal megbízhatóbb! Kevésbé befolyásolják külső körülmények.

Titi!
A nagykönyvek a szülés utáni 10. hétre teszik az első normális menstruációt. Peteérés sem jellemző a 10. hét előtt, tehát a peteéréssel bőven időben vagy még a következő ciklusban is!
Ebben a hónapban valószínűleg nem volt, de ez nem baj. Nem szabad még türelmetlennek lenned!

Eszter!
Ezek jó jelek! ( Ha jól láttam dolgoztatok is rajta rendesen!)

Éva

Kép
balimama

Virág, türelmesen várunk vissza közénk! De szerintem is tessék hőmérőzni, mivel a 11. napon jársz ma, nagyjából néhány nap múlva le kellene esni a hőd. Azt azért érzékelnéd. Akkor pedig tudnád, hogy mikor van itt az idő az akciózásra. De még ha nem is mérsz, ugye azért kezdtek lassan próbálkozni? Tudod, 2 naponta!

Jaj, de izgi, bárcsak mindenkinek ilyen egyszerűen menne, mint ebben a hónapban Áginak.

Még most is olyan hihetetlen, és csodálatos, hogy ez a kis angyalka így visszatalált közétek. Csak az alkalmat leste, és remélte, hogy mihamarabb eljön. Hogy milyen szemfüles volt! :)

Na, Éva, látom milyen ügyi vagy, és sikerült feltenned a vonalzót. :)

Éva, Verzsike, maradtok közöttünk hosszútávon ugye? Mert akkor ha szeretnétek, beteszlek benneteket a táblánkba. Igyekszem holnap kiegészíteni és feltenni végre!

Lányok, még mindig nem jött meg! Azért az még mindig megnyugtat, amit Éva írtál. De lehetséges az, hogy most ki is maradjon teljesen? A hőm leesett, úgyhogy nem izgulok a baba miatt. Csak ne jelentsen gondot a menzesz kimaradás.

Ági írtad azt az online chatelést a dokival, csütörtökön rendelnek legközelebb, azért akkor meg fogom kérdezni. A dokimat nagyon nem akarom ilyen aprósággal nyaggatni.

Verzsike, hogy állunk a hővel? Attól függetlenül, hogy a hónaljban mérted?! De én úgy ítélem meg, hogy Rád is vonatkozik az, amit Virágnak is írtam, hogy kezdd el most a szájban IS mérni, és jegyezd fel, hisz Neked is néhány napon belül várható a pé. És hogy álltok a pároddal? Nekiláttatok már próbálkozni?

Anubias, csak nyugiiiiiiiiiiiiii!!! Ti aztán tényleg mindent megtettetek a babáért ebben a hónapban. Irigykedem! Jaj, de várom már a ciklusod végét.

Mennyi pozitív teszt várható még ebben a hónapban!!! :)
titi_27

Sziasztok!

Kezdem én is érezni a pocakomat, úgyhogy jöön a peteérés, nekem ilyenkor jobban fáj, mint mensikor. Mondjuk ilyenkor ez jó lenne, ha Apa is használható lenne, de sajna rettenetesen megfázott és most lázasan fekszik. Mondtam neki, hogy holnapra gyógyuljon meg, mert akkor tuti ugrik a bébi. HA a mai nap kimarad, talán még nem gáz...

Titi ne aggódj, minden rendben lesz, lehet hogy az idegeskedésed is árt egy picit.
Eszter mikor tudunk már valami tuti infot?
Pusz
verzsike

Sziasztok!

Tervezem, hogy szülésig biztosan maradok! :lol:
Ma beszéltem az orvosommal. Csütörtökön vár! Remélem hamar sikerül rendezni a problémáimat! :roll:
Képzeljétek, már egy éve nem szoptatok és még mindíg van tejem! :roll:
Szerintem ez lehet a bajok forrása!

Ági!
Olyan jó kedvem lett a reggeli hírektől! Még a nap is kisütött Neked!

Erzsike!
Ápold szorgalmasan a leendő kispapát!! :lol:
Milyen jó lenne ebben a hónapban újabb kismama!

Eszter!
Nagyon szorítok!

Titi!
Nem valószínű, hogy ki fog maradni, de a barnázás ebben az esetben akár egy hétig is eltarthat. :cry:
Ezek a plussz kellemetlenségek!
A következő ciklusod már biztosan rendben lesz!

Remélem nekem is!

Éva

Kép
balimama

Húúú, Éva, még mindig van tejed? Akkor biztos a prolaktin szint is olyan magas, hogy amiatt nem jön össze a baba. Szóval csütörtökön mész dokihoz? Jaj, de kíváncsi vagyok, mit mond.

Köszönöm a jó tanácsokat, igyekszem kitartani. Olyan rossz, hogy az embernek még ilyenekkel is meg kell küzdeni, nem elég a gyermek elvesztése. :( De tényleg nem kesergek, lassan meguntok a nyavajgásom miatt, hisz nem ilyennek ismertek. Na, máris jobban érzem magam!

Jaj, Verzsike, remélem, a párod holnapra már sokkal jobban lesz, és "hasznát is tudod venni" :) Érted mire gondolok. Hihihi:)

Jó éjt lányok!

Ági, álmodj az édes kicsi pocilakóddal! Aztán semmi idegeskedés a főnököd miatt, most már csak nyugi! Verzsike, sajnos igazad van, az idegeskedés mindenre hatással van:(
titi_27

Sziasztok!

Titi!

Megjött már a mensid?Én azért bizti felhívnám a dokit a helyedben.Nem hiszem,hogy neheztelne érte,ha kérdésed van.Persze biztosan természetes egy szülés után,de ha még sokáig pöttyöznél és semmi,szerintem kérdezz rá.

Éva!

Akkor szerintem is a tejtermelés okozza a gebaszt.Én anno 7 hónapig szoptattam,utána elapadt a tejem,és csak akkor jött meg először a szülés után.Hát ez sem egy normális eset szerintem. :roll: Drukkolok a csütörtökhöz,hogy a dokid mondjon valami azonnali megoldást. :wink:

Verzsike!

Jobbulást a férjednek,és drukkolok,hogy azért sikerüljön együtt lennetek ma. :wink:

Ági!

De jó lenne,ha tudnál jönni és mesélni,nekünk. :D :D :D

Virág!

Ugye mérsz megint?Remélem azért a csavargás után marad erőtök összebújni is. :lol:

Nekem lassan,de komótosan emelkedik a hőm,már a ferti is jelez pé-t,este fel is teszem otthonról.A gyomrom még mindíg ramaty,remélem nem hiába kinlódok miatta. :roll: 16-án ha nem jön meg tesztelek. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Végre megvan a nagy elhatározás, hogy orvoshoz megyek! Erre olyan félsz jött rám! :?
Én beszélek a türelmről, de belehalnék, ha azt mondaná a doktor, hogy most fél évig ilyen gyógyszer, aztán pár hónapig olyan!
:twisted: Én most szeretnék babát, sőt akár babákat! :twisted:
Nem is értem mi van velem! Ez egy ilyen depressziós nap! :oops:

Eszter!
Nagyon szorítok Neked! :D
A ciklus első felébn az ember még jól elvan, de a mensi előtti utolsó hét várakozása :roll: !
Gondolj arra, hogy nem vagy egyedül, többen is szurkolnak Neked! :lol:

Titi!
Nagyon is átérzem a helyzeted, de hidd el ez nem egyszerű eset! A tested érzékelte a szülést, ráadásul még nem is volt rá felkészülve és utána sem az következett ami normálisan szokott! Összezavarodott szegény, és lelki dolgok is számítanak ám!
Minden esetre támogatom, amit Eszter ajánlott, hogy hívd fel az orvosod és kérd a tanácsát! Hozzá vannak szokva. Ennél kisebb dolgokkal is megkeresik őket. Téged is megnyugtatna!

Erzsike!
Remélem a férjed jobban van! :cry:
Különben a peteérés előtti egy-két nap kihagyás még jó hatású is!! :lol:

Ági!
Most biztosan nagyon boldog vagy és más dolgokal vagy elfoglalva, de szeretnénk hallani Rólad!
A főnököt meg leszavaztuk! (Először csúnyábbat akartam írni)

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Éva!

Nagyon átérzem a félelmedet,nekem 1 hónapja azt mondta a reumatológus,hogy kb 6 hónapot várjak,azt hittem megnyílik a föld alattam.Aztán olyan jól alakult minden,hogy 2 hét alatt helyrejöttem.Biztos nem mond ilyet a doki,sőt,inkább ezek a bogyók segíteni szokták a teherbeesést és próbálkozás alatt szedetik.Persze ezt te jobban tudod,és lehet,hogy hülyeséget írtam,de más topicban is olvasgattam és mintha ilyesmit láttam volna.Minden esetre nagyon jó,hogy mész dokihoz és ezzel is közelebb kerülsz a baóhoz.Én minden esetre nagyon szurkolok.Nagyon igazad van,a ciklus első fele eltelik,de a második csak cammog.Annyi mindent érzek és persze most jobban is figyelem a testem.Talán olyat is észreveszek,amin amúgy átsiklanék,vagy nem is valós érzés :roll: Minden esetre sokat pisilek,undorodok szagoktól és néha nagyon liftezik a gyomrom. :oops: Jajj,de jó lenne,ha egy baba lenne.Vagy 2. :lol:

Titi,Virág,Ági,Erzsike,merre vagytok? :cry:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Csendben vagyok, mert már nekem is a hócipőm tele van a nem létező menzeszemmel.

Semmi híre... a hőm lent van, úgyhogy tutira nem vagyok terhes, hisz még a teszt is - lett a 28. napon. De talán saját megnyugtatás végett meg kellene csinálnom még egyet?! Most olvasgattam róla, hogy pé hiányában is késhet vagy el is maradhat a menzesz. De hát a görbémen szerintem látszódott a pé. Na, még várok pár napot, már írtam olyan "kérdezz az orvostól" helyre, meglátjuk. Ha péntekig nem jön meg, pénteken mindenképp hívom a dokim!

Aranyosak vagytok lányok, hogy így nyugtatgattok, de kicsit most magam alatt vagyok emiatt. Igyekszem magamhoz térni, és jönni közétek kicsit vidámabban!

Éva, drukkolok a holnapi dokilátogatás miatt, és nagyon várom az eredményt, vajon mit fog mondani?!

Jaj, Eszter, már csak néhány nap, és végre Tőled is kaphatunk olyan szép két csíkos teszt fotót?! Úgy várom már a ciklusod végét.

Na, eltűntem, ne haragudjatok a hallgatásomért, de kicsit tényleg le vagyok törve! :(
titi_27

Csak bekukkantok,mert szaladok jógára.

Feldobom a hőmet: Kép

Szerintem nem jól rajzolt a ferti,mert ha most van babóm,akkor az 2-án fogant és 3 nappal később beágyazódott(vagy akkor is volt pé),mert én 3 napja érzek ezt-azt,és ha ez nem gyomorrontás,akkor szerintem 2-ai baba. :oops: Miért nincs olyan teszt,ami már most kimutatja? :cry: Szörnyű ez a bizonytalan várakozás.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok,

Bocsi, hogy eltűntem!!! Majd most pótolom a kisregénnyel! :D

Tegnap elolvastam amiket irtatok és itt bőgtem a gép előtt! Olyan aranyosak vagytok! Olyan jó tudni, hogy tényleg drukkoltok :)
...csak aztán vacsi után ledőltem Vivivel és el is aludtam!

És igen, remélem, hogy ez a baba azért annyira sietett hozzánk, mert most minden rendben lesz vele!!! Kicsit félek, ...na jó, nagyon! :( Annyira félek hogy baja lesz :cry:
Tudom, hogy nem erre kellene gondolnom, de annyira nehéz...

Na, mesélem a jó részét!
Apa:
Vivit zenesuliban volt, oda mentem hozzájuk... Nem bírtam ki hazáig, igy az isinél adtam oda neki a tesztet, amig Vivi kornyikált. Becsomagoltam. Annyira, hogy alig bírta kicsomagolni... :D Azt modtam, hogy: "jaj, ez lemaradt a névnapodról" Amikor kicsomagolta és meglátta, alig akarta elhinni!!! "Ez az? Ez most komoly? Abból az egy alkalomból? Ez nem hiszem el! Tényleg??"
Alig tudott szóhoz jutni és még el is sírta magát, annyira örült. :D
Persze neki is az első örömök után az első kérdése az volt: "ugye neki nem lesz semmi baja? Ugye nem kell mégegyszer azon keresztülmenned?"
Hazafelé már azt sem engedte, hogy a Vivi táskáját hozzam :)
A lényeg, hogy rettentően örül, de látom rajta is a félelmeket... Nehéz lesz ezt leküzdeni. Azt hiszem kicsit akkor fogunk/fogok megnyugodni, amikor látom majd a kicsi szivét kalapálni!

Vivinek még sokáig nem áll szándékomban elmondani, az előzőből tanulva. Bár gyanus lesz neki, mert úgy tervezem, hogy akár már a jövöhéttől betegácsiba jövök, hogy a hülye fönököm ne zaklasson!!! Legalább lesz időm a családomra, főzök, mosok, takarítok, gyereket és apát nevelek :lol:

Eszti,
Annyira drukkolok neked! Neked kell a következő csikosat csinálnod! Várom nagyon a 16-át!!! Olyan izgi!
kérdezted, hogy mit éreztem először, és mit érzek most?!
Nekem a legelső és leggyanusabb az volt, amikor nem bírtam aludni. Valahogy furcsa volt a hasam, raktam alá a takarót, hogy kényelmesebb legyen. Ez az előzőnél is ugyanígy volt. Sőt az is, hogy néha egy-egy hirtelen felállásnál mintha a petefészkem egy másodpercnyi időre begörcsölne. Aztán elmúlik...
Gyanus volt, hogy valamelyik nap (azt hiszem hétvégén) 2-szer vacsoráztam 1 órán belül. Először lekvároskenyeret, aztán megvadultam egy kis lilahagymás szendvicsért :roll:
És persze az a nap, amit végigbőgtem. Én nem szoktam ilyet csinálni!
...de a cicim nem fáj, pedig az az előzőnél fájt!? :?:
Hétfőn émelyegtem először. Rohantam be a mh-re, hogy ehessek...
Hát, ennyi!

Erzsike,
gyógyítgasd apát!!! Nagy szükség lesz most ám rá!!!
Az, hogy kihagytátok a tegnapot, nem baj szerintem. De ma huzzatok bele!!! :)
Milyen hülyeség, hogy pont hasfájásnál kell szerelmeskedni ahhoz, hogy baba legyen belőle!!!

Éva,
nagyon drukkolok neked a holnaphoz!
Nem is gondoltam, hogy te is itt fogsz "nyavajogni" :) Annyira erősnek tűntél, aztán na tessék, te is olyan vagy mint mi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lesz baba, mindenkinek! Mondjuk karácsonyra! Muszáj!!!!!

Titi,
aggódom ám érted! Este tessék chat-elni a dokival és várom a véleményét! Ha pedig nem kapsz kielégítő választ, akkor tényleg a saját orvosodat kellene felhívni... Viszont ne add fel! Nekem ugyan megjött utána rendesen, viszont nekem 41 napra! Nem hiszem hogy nagy baj lenne, csak inkább tényleg rendeződnek a belső dolgok! A rossz az, hogy akár már túl is lehetnél a mensin... :(

Virág,
hiányzol!
...tudom, tudom... :( csak mégis! :(
Kár hogy a hődet nem tudtad mérni, igy arra tényleg nem adhatsz... Viszont apát akkor az a legkevesebb, hogy 2 naponta elkapd :oops: :wink:
...bár tudnotok kell, hogy azt mondják, hogy akkor életképesebbek és frissebbek a hímivarsejtek, ha sürűbben vagytok együtt... Mi előtte (védekezve) kb 5-6 nappal voltunk. Se utánpótlás, se előredolgozás...
Persze a "nagy számok törvénye alapján" nagyobb az esély, ha többször együtt vagytok! Úgyhogy hajrá!!!! :D

Jaj, és még egy valamit elujságolok nektek!
Apa este azt mondta: "szeretnék neked ide a gép elé venni egy kényelmesebb széket, vagy fotelt, mert sokat fogsz itt ülni mostanában és nem szeretném, ha kényelmetlen lenne" :D

Szombaton megyek a dokihoz délelőtt a magánrendelésére! Azt mondta, hogy csinál már ultrahangot is! Nevetett amikor azt mondtam neki, hogy lehet hogy valamit elrontottam a védekezésnél, mert már + tesztel megyek, és nem ahogy megbeszéltük...

puszi mindenkinek, megyek csinálok vacsit!
Ági
csné

sziasztok!

csak gyors beugrok helyzet jelentésre!eddig nem volt akcio mert valahol ugy hallottam hogy pé elött pihenni kell ugyhogy mivel mátol már érzem a hasam ma elkapom apát és innentöl minden másnap akcio

ági de aranyos a párod!nem lesz ennek a babának semmi baja ha már ennyire jönni akart akkor maradni is fog ne idegeskedj!vivike elött nem hiszem hogy sokat kéne titkolnod mivel elözönél is magátol jött rá
köszönöm hogy hiányzom olyan jol esett ahogy irtad de már lassan mennek a fiuk haza:(

anubias szép a görbéd remélem mostmár fent is marad a höd és te leszel a következö pozitiv tesztes

titi még mindig nem jött meg??ezt nem hiszem el!csinálj egy tesztet a saját megnyugtatásodra

verzsike ti hogy álltok höd?

balimama szoritok hogy a doki megnyugtasson!nekem szoptatás alatt 13honapig nem volt mensim!remélem adnak valamit ami meghozza neked!

puszi mindenkinek szép napot

Virág
Kép
Kép
virág22

Na, lányok, végre MEGJÖTT!!! Reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett, és aztán végre megjött. Olyan boldog vagyok. Remélem, most már nem múlik el ma, hanem vérzek néhány napot.

Virág, jó hogy itt vagy. Na, akkor ma tényleg tessék munkához látni.

Eszter, nagyon jól néz ki a görbéd! Amúgy van olyan teszt, ami már beágyazódás után 3 nappal kimutatja a pé-t. Tegnap is olyat vettem, csak nem tudom a nevét. Azt tudom, hogy a Medi-lab és a Gravi HCG is ilyenek, szerintem néhány nap múlva nyugodtan megcsinálhatsz egyet reggel. Nem muszáj kivárni a 28. napot, bár az volna a legbiztosabb, de ha nem bírod, szerintem a 25. 26. körül csinálj meg egyet, de szirogúan reggel!

Na, Éva, vajon mi lesz/volt a dokinál? Gyere majd légyszi mesélni!

Ági! Szuper férjed van! Milyen drága, hogy így aggódik, és hogy így vigyáz rád!!! :)
titi_27

Szia Titi!
Nagyon örülök Neked! :lol: :lol: :lol:
Megijesztettél tegnap! (Tudod, azzal a depivel!) :twisted:
Örülök, hogy megjött! A következő ciklusod már rendben lesz, decembertől pedig már várhatjátok a babát! :D

Ági!
Egészen meghatódtam a párodon! Olyan aranyos!! :)
Nem szabad ennyire aggódnotok! Ami Veled történt nem fog megismétlődni, egyszerűen azért, mert soha nem szokott!
A harmadik terhességem alatt nagyon sok gond volt. A 28. héten azt mondták, hogy napok kérdése és megszületik az alig 1 kg-os babám!
A férjem szinte szuggerálta belém, hogy nem történhet baj! Annyira, hogy el is hittem, pedig még a terhességem megtartása miatt kapott gyógyszerem sem volt beszerezhető az országban! (vidéken egy kis patikában találtak nekem egy bontott csomagot és a patikusnő is elhozta otthonról a sajátját!)
A 35. héten azt mondtam, hogy egy percig sem maradok tovább a kórházban, mert tudom, hogy minden rendben lesz! A kisfiam 6 nappal a kiírt idő előtt született! Biztos vagyok benne, hogy a pozitív hozzáállás miatt !!
Pozitív hozzáállás!!! 8) 8) 8) 8)

Eszter!
Annyira izgulok értetek!!
Szép karácsonyotok lesz az idén!! Főleg ha ilyen hamar összejön a baba! :lol: :lol:

Erzsike!
Eltűntél!
Ugye nem lettél Te is beteg?! :roll:

Virág!
Az ember örül a vendégeknek, de hozzánk például mindíg akkor jönnek, ha gyereket akarunk csinálni!
Tessék a projekt-re koncentrálni! :twisted:

Este 6 óra körül megyek az orvosomhoz! Be vagyok sz...-va! Ilyenkor már minden rosszra gondol az ember! Meg persze arra, hogy miért nem előbb ment el, már lehet, hog rég megoldódott volna a probléma! :evil:
Utána jövök!!!

Éva

Kép
balimama

Éva, olyan kedves vagy, hogy így örülsz a menimnek! :)

Még mindig vérzek, szóval ez tuti menzesz most már! Még pedig ám, olyan jó erősen, mint a múltkor, de a fene se bánja, csak legyen meg! :)

Na, akkor este 18.00-kor gondolok Rád! Aztán tessék jönni elmesélni, mit mondott a doki. Igen, jobb minél előbb elmenni dokihoz ilyen esetben, persze az ember mindig próbálja addig húzni, ameddig csak lehet. Meg ugyebár minden hónap újabb remény, és lehetőség!

Verzsike, jobban van már a párod? Végül hogy alakult a tegnapi nap? Remélem, dolgoztatok a babán!

Anubias, most számoltam, vagyis néztem, hogy ma már a 22. napon vagy?! Akkor szerintem hétfőn simán próbálhatsz már tesztelni. Gondolom, mennyire várod már. De tűzd ki magadnak a napot, amikor tesztelsz, és úgy talán könnyebb lesz. Aztán nehogy megvedd előbb a tesztet, mert a végén még megcsinálod! Én biztos, hogy nem bírnám ki, ha otthon lenne, még ha tuti biztos nem volnék babás, akkor is megcsinálnám. Én már csak ilyen hülye tesztelős vagyok.

Emlékeztek lányok? Amikor babás lettem februárban, annyire nem hittem el, hogy összesen 5 tesztet csináltam egymás után +-at. Egyszerűen nem hittem a szememnek. Tegnap elővettem őket és nosztalgiáztam. Néha olyan jó emlékezni a boldogságra!
titi_27

Sziasztok!
Na et a nap nem az enyém,az tuti. :twisted: M a munkahelyemen egy csomó negatív élmény ért.A főnöknőm nagyon aljas volt,és a kolegám is okozott némi fejfájást.Ezek után hazafelé elromlott az autóm,amire a nyár folyamán egy kisebb vagyont költöttem.Ezt követően a fiam úgy felbosszantott,hogy majdnem megőrülök,és ráadásul a gyomrom is totál rendbejött. :twisted: Na ennyit rólam. :twisted:

Titi!

Nagyon örülök,hogy ez már egy rendes vérzés,nem csak pöttyözgetsz továbbra is.Nekem is megvannak a tesztek,és én is 3-at csináltam,annyira nem akartam elhinni. :D Nemsokára csinálunk új +-os teszteket,jó? :D

Éva!

Nagyon fogok rád gondolni ma este és kérlek ahogy tudsz gyere és írj le mindent. :wink:

Virág!

Most már gyere közénk sűrűn és tessék dolgozni az ügyön. :lol:

Erzsike!

Merre vagy?Sikerült a tegnapi estétek?Jobban van a férjed?

Ági!

Mikor mondod meg a melóhelyen?Végig betegácsiban szeretnél lenni?És Vivinek mikor szólsz.Az előző babánál ő vette észre? Jajj ne haragudj,hogy ennyit kérdezek. :oops: Pihenj sokat és tényleg ne aggódj a baba miatt,mert minden rendben lesz. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Túl vagyok az orvosi vizsgálaton. Valószínűleg magas maradt a prolactin szintem azért nem lett baba ilyen sokáig. A doktor szerint ezt hamar meg lehet oldani. Most Bromocyrptint kell szednem, amit a következő mensim 3. napján vérvétel követ. Utána újabb vérvétel a 14, 21, 24. napon és még kapok majd egy kis sárgatesthormont.
A rossz hír pedig az, hogy a bal mellemben talált egy diónyi csomót! (sajnos akkora melleket kaptam, az amúgy átlagos alkatomhoz, hogy egy diónyi bőven elvész benne. 80F) Most jöhet a mammographia. A doktor szerint ez sem jelent semmit, biztosan a tej miatt van, de meg kell nézni!
Azért izgulok!

Ne haragudjatok, de most emésztenem kell a híreket!
Holnap jövök és ismét tele leszek optimizmussal!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!!!

Éva, jaj, de örülök ennek, én sejtettem ezt a prolaktin szin problémát. De az seperc alatt megoldódik! Ne aggódj! Én is szedtem ezt a gyogyót, és látod, már menstruálok is, szóval minden rendben. Nagyjából 2-3 hét alatt elapasztotta a tejet, biztos, hogy Neked is segíteni fog.
Kihez és hova jársz orvoshoz?

Eszter, hogy vagy ma reggel? Milyen a hőd?

Lányok, hallottátok az újabb híreket? Hogy nem lehet majd csak a 3 legközelebbi kórházban szülni? Vagy különben fizetni kell? Hát én úgy felháborodtam ezen. Miért járjon az jobban, aki közelebb lakik egy jó kórházhoz? Én meg menjek a Dél-Pestibe? Na, az kizárt! Egyáltalán, most már nem lesz szabad orvosválasztás? Hol élünk? Szerintetek ezekkel az intézkedésekkel - többet között, hogy nem lehet behívni a választott orvost munkaidőn túl szülést levezetni - meg fog szűnni a hálapénz? Mert hogy én nem tudnék már ennél többet kifizetni, az tuti. :( Viszont sajnálnám nagyon, ha vad idegennél kellene szülnöm.
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?