Sziasztok,
na, elkezdődött újra a suli... Szegény Vivikémet megint ébreszthettem korán (én se nagyon birtam kelni), pedig este alig birt elaludni.
Tegnap voltam a kötelező kórházi 12.heti uh. Nyaki redőn is. Szerintetek az milyen, hogy az ultrahangos annyit mondott, hogy ez olyan kicsi, hogy jelentéktelen!? Én örülök neki, de ha nincs a múlt heti mérés, akkor azért ezzel a válasszal meg lehet szerintetek elégedni?? Nem az a dolga, hogy lemérje?
Na, mindegy, nem morgok, mert láttam az én drágámat megint és ez mindennél jobb érzés!

Tornázott megint veszettül, és még a kis fülét is láttam

Már 6.3 cm-es az ülőmagassága! És mint mindig, 1 héttel a korunk előtt járunk méretben...
Titim,
tényleg megjött??

Már nincs remény se?
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Sopronban! Én akkor voltam ott,amikor Jucit megismertem
Virággal mi újság? Tudsz valamit róla?
Meri,
de jó, hogy itt vagy! Már nagyon hiányoztál!!!!
A zenét köszi, hogy feltetted!!! Ez akkor volt sláger, amikor Vivimmel terhes voltam.

Át tudod nekem küldeni (esetleg mailben, vagy skype-on?
A március meg nem jó neked, hisz akkor hogy lesz szeptemberre belőle bébi???
Verzsike,
én az első heteimet valami "megfázással" voltam itthon. Elmondtam a dokinak, hogy terhes vagyok, de még benn nem tudják, és nem vagyok jól!!! Simán kiirt. Szerintem te is próbáld meg! Én áldom az eszemet, hogy itthon vagyok első perctől kezdve! A legfontosabb 3 hónapon vagyok túl, és tudtam csak magamra figyelni!
Első időben nekem is nagyon fájt a hasam. Attól amit Éva irt. A sárgatesttől. Beleszúrogatott a petefészkembe. A hasam meg mint ha meg akarna jönni úgy fájt, és akkora is volt, ha nem még nagyobb. De ez természetes, hisz minden vérbővé válik ott, hogy segítsen a babucinak!
Amugy jól vagy? Nincs hányingered vagy valami kellemetlen?
Én szerencsés vagyok, mert minimális émelygéssel megúsztam, amin mindig segített egy mentolos rágó vagy cukor! A cicim viszont fáj még mindig, de sajnos nem nőtt, pedig nem bánnám. Gondolom apa se!
Dokival sikerült beszélni? Időpontot kaptál?
Eszter,
én is azt hittem, hogy valami baj van veled. Te nem szoktál ilyen keveset irni...
Miért félek a kisfiútól? Nem tom... Csak úgy. Valószínűleg azért, mert a páromnak van 2 nagy.
Amugy meg kisfiú névben mindig a Ricsi volt az álmom (az első nagy szerelem), de a sors úgy akarta, hogy a vezetéknevünkhöz ne passzoljon. Olyan nevet szeretnénk, ami nem túl gyakori, és nagyon nem egyezik az izlésünk. Próbáltam nézegetni, de azt hiszem, hogy ezt is egyszer csak "meg kell álmondnunk". Végülis ráérünk. Én most azt érzem, hogy ha majd uh-on látom a pofiját úgyis érezni fogom, hogy minek nevezzük majd!
Lányok én akarok talit!!!!!
Újpesten nem nagyon tudok jó helyet, de esetleg a Duna Plázában talizhatnánk...?!
Little,
simán lehet a 11.nap pé-d!!! És ma vagy a 10.-en, úgyhogy tessék elkapni apát! Aztán kispárna a fenék alá és pihi, nem ugrani fel egyből a Manóhoz!!!
Mo,
nem semmi lehet igy élni! Le a kalappal előttetek! Én még abba is belehülyülök amikor apa éjszakára megy... Bár mostmár Vivi olyankor velem alszik
Babatakarót??
Éva, Little, Gigi,
mindannyian egy napon tartotok??? Ez nem semmi!!! Milyen lenne ha egy napon tesztelhetnétek is!
Na, megyek, kicsit pihizni, meg főzni is kéne valamit. Bár bevallom kicsit élvezem, hogy nagy a csend körülöttem!
Puszi,
Ági
Lányok, ma töltöm a bűvös 12 hetet!!!!!