A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

little,éva,
na erre kiváncsi leszek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: nekem most megvolt 7 napig :shock: a 4 helyett :? na jó,mondjuk ez volt az első vérzésem a műtét óta..........de emlékszem rá hogy mikor elkezdtünk próbálkozni és nem sikerült akkor is egy hétig véreztem és nem volt pém csak a 21.napon.........és mikor meg összejött és 4 napig véreztem akkor meg a 15en volt.úgyhogy én most úgy készülök hogy tuti később lesz most is mert sokáig véreztem :roll:
Vendég

ja és ha jó ez a teóriám akkor azért nem jött össze abban a hónapban mert nem sexeltünk csak a 17.napig mert utána apa elutazott :oops: csak akkor nem izgazott mert a fene se gondolta hogy a 13napi 24es tüszőm még vegetál ott 8 napot mire megreped :shock:
Vendég

B.Ú.É.K!!!!! És most átmegyek rídonliba, hogy képbe kerüljek. :)

meri

Sziasztok!

Ági! Akkor tuti fiú lesz, mert a lánynévben nagy az összhang, bár még van időtök eldönteni. Mi már kb 5 éve eldöntöttük, hogy lesz Bencénk, Máténk és Annánk, de ez sajna nem jöhet össze, mert a férjem tesójának Szilveszterkor megszületett a kisfia, akit Balázsnak terveztek és az utolsó pillanatban mégis Bence lett, úgyhogy ez kilőve. Meg néztem a listát a mostanában leggyakabban adott nevekről és mindegyik benne van az első háromban. Amikor ezeket kitaláltuk még nem voltak ennyire felkapottak ezek a nevek, lehet választunk valami ritkábbat.

Éva! És az idén nem tudják megcsinálni a vizsgálatokat? Esetleg, hogy év végére elfogyott a pénz, de új év, új költségvetés, hátha jutna rá. De reméljük már nem lesz rá szükség és aférjed is feleslegesen megy a dokihoz, csak a baba ugyebár addigra nem derül ki, úgyhogy sajna mindenképp el kell mennie.

Titi! Azért a görbéd alapján még nincs veszve semmi, valaki azt írta régebben, h valakinél a beágyazódás egy kis vérzéssel jár, időben az neked még belefér, ha most mégsem jön össze, akkor sikerülhet a szülinapi ajándék a párodnak…

Hú de sokan vagytok a kilencedik napon! Akkor lesz nagy várakozás egy hónap múlva ha ennyien egyszerre teszteltek!

Virágról tud valaki valamit? Meggyógyult?

Tegnap nagyon megilyedtem, mert egész délután meg este nagyon fájt a hasam, feküdtem is végig. (Tiszta olyan volt, mintha peteérésem lett volna).Szerencsére reggelre elmúlt, csak menés közben néha benyilall egy kicsit. Ez normális?
Én egész jól túléltem a mai napot, csak egyszer akartam elaludni, mondjuk ebben sokat segített, hogy nem volt fűtés az irodánkban, 16 fokban dolgoztunk gész nap. Ha már meg merném ondani a babát biztosan elengedtek volna, de így csak minden lehetséges cuccot magamra vettem és vártam mielőbb a munkaidő végét. Sajna ilyenkor annyi munkám van, hogy márciusig nem mehetek szabira.
Holnap légyszi szorítsatok nekem, hogy bepasszírozzon valahova a naptárába a doki.

Pusz mindenkinek!
verzsike

Hú, lányok visszaolvastam mindent, de mire a végére értem, már képtelen vagyok felidézni, mit is olvastam. :( Kicsit be vagyok fáradva. Viszont akkkkkkkkkorát buliztunk!!!!
Ja, és képzeljétek, valaki rámborított egy fél üveg vizet!!!! :wink: Aztán az étteremben magammal rántottam egy etetőszéket, ami nem is volt útban. :lol: Úgyhogy most az egész társaság szeptemberre várja tőlünk a babát anélkül, hogy egyáltalán sejtenék, hogy pont ezen vagyunk!

A hőm nem tudom, mit csinál, de valahogy nem is érdekel.

Bocsi, hogy nem írok mindenkienk, de tényleg képtelen vagyok gondolkozni, viszont Verzsikének muszáj!

Verzsike! Ha ennyire fáradt vagy, meg hideg is van, mégiscsak otthon kéne maradnod. Ha szabi nincs: betegállomány?

Mo, nem is értem, miért nem akarsz Leventét. :lol:

meri

Lányok, sajnos mégiscsak veszett ez a hónap, ugyanis már vérezgetek! :( Most már csak abban bízom, hogy legalább jöjjön meg rendesen! Úgyhogy marad a január! Nem lepődnék meg, ha minden ugyanúgy történne, mint 2006-ban! :) Csak most kicsit eltolódott a mensim, a párom szülinapján nem tud megfoganni, max a tesztet adhatom majd ajándékba, amit most tervezek. (Verzsike, úgy legyen, bízom benne, hogy tényleg ez lehet a szülinapi ajándéka!) Szóval, talán a január sikerül. Őszintén hiszem, hogy fog! Hisz akkor minden szinte ugyanúgy történne, mint az idén "vagyis tavaly"!

Meri, talán ez is egy jel?! Na, ezek szerint viszont ebben a ciklusban meg kell fogannia!!! :) Örülök, hogy jól sikerült a buli!

Nekünk kicsit csendes volt a buli, kb 50-en voltunk, a zenekar jó volt, úgyhogy táncoltunk is, csak sajnos a páram hamar kidőlt, úgyhogy az apósom tudott csak táncba vinni, na nem mintha nem lett volna jó így is.
Holnap jövök élménybeszámolóval és képekkel!

Verzsike, tényleg vigyázz magadra! És a rosszullétek nem kerülgetnek még? Mert akkor aztán muszáj leszel elmondani odabent. Addig is, ha nem tudsz elmenni szabira, vagy betegszabira, akkor néha tényleg oldd meg úgy a pihit, ahogy Gigi javasolta. Néha az az 5 perc is segíthet!

Gigi, a szülés után a rendes mensim nekem is jó sokáig tartott. Reméljük, minden visszaáll a régibe, bár nekem már ez lesz a ... hanyadik???!!! talán a 4. mensim. És sajnos erősebb lett, mint volt azelőtt. :( De ezt már Te úgyis tudod, hisz szültél már babát. Szerintem a műtét után is hasonlót élhet meg a szervezeted, mintha akár szültél volna.

Eszter, itt vagyok!!!!!!! :) Igaz mindjárt megyek is, mert a párom már nagyon jönne vissza a helyére. :(

Éva, mikor mentek az andrológiára?

KépKép
titi_27

Verzsike, drukkolok holnap! Biztosan kapsz időpontot a dokihoz! Szerintem csak az volt a gond, hogy nem az ő asszisztense volt épp akkor ott!

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Szerencsére a férjem ma el tudta vinni a gépet szervízbe és még gariban meg is javítottk azonnal. :D Már elvonási tüneteim voltak nélkületek. :lol:

Titi!

De sajnálom,hogy végül megjött. :cry: Remélem még tudsz ma jönni,bár engem is perceken belül ki fog túrni a kis családom a gép elől. :D

Ági!

Miért félsz úgy a kisfiútól? Pedig az úgy jó,hogy 1 fiú és egy lány.Persze teljesen mindegy,csak egészséges legyen.Kisfiú nevekben mik tetszenek neked?

Erzsike!

Attól is lehet ez a fájdalom,hogy ahogy nő a méh,nyúlnak a szalagok.Én is nagyon drukkolok,hogy kapj mielőbbi időpontot.

Éva!

Ari vagy,hogy hiányoltál,én is nagyon hiányoltalak titeket.Mikor mész vissza a dokidhoz? Most mi lesz a vizsgálatokkal.Esetleg maszek vérvétel nem létezik? Vagy az nagyon borsos volna?

Virág jobban van már? Mi lesz a talival?

Bocsi,akiknek most nem tudtam írni,csak nagy a családi nyomás.. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Lányok!
Most akkor mikor lesz a következő tali? Virág jobban van már? Ja, Gigi, hazafelé jövet láttam a savoya parkot. Hát én oda soha nem fogok tudni eljutni. Innen órák kérdése, az tuti. :(

Titi!
Én még 160 is alig vagyok. :) De kilókkal kipótolom. :oops:

Ja, én a spermiumokról mást hallottam. Ők tovább bírják, mint ameddig a pete befogadóképes. Itt egy cikk, ha érdekel valakit.
http://209.85.129.104/search?q=cache:a2 ... =clnk&cd=9

Eszter!
Én is benne vagyok az 1 baba/hóban is!!! Enyém a március! :lol:

Ági!
Feltettem a számot a lapra háttérzenének! nagyon szégyellem magam, de akkor, amikor Virág küldte, teljesen kiment a fejemből. :oops: :cry:

Olvasgattam a névválasztásokat. Az Anna nálunk is nagyon nyerő. Tényleg nehéz úgy választani nevet, ha az ember ennyi gyereket ismer közelről, mint mi Mo-val. :) De nekünk fiunk lesz, és az ő neve már nagyon-nagyon-nagyon régóta megvan. :) A tapasztalat szerint a név tulajdonosai mind nagy csibészek. :lol:
A Tünde egyébként nagyon jó név. Nekem is nagyon tetszik, pont a tündér miatt.

Mo!
Szerintem nektek azok a nevek jobbak hangzanak, amelyek msh.-val kezdődnek... De persze ez csak az én véleményem.

Eszter!
Mindig elfelejtem kérdezni: hogy oldottad meg végül a tüdőszűrést? Mo, te elintézted már?

Mire a végére értem a válaszoknak, megint írtatok... :lol:

Titi!
Sajnálom, hogy megjött. De tudod: új év - új élet! :)

Éva!
Nekem a dokinénim eleve mondta, hogy nem tud elküldeni vérvételre, ha akarnám sem, mert valszeg nincs már pénz...

meri

Megnézte a barátnőm a horoszkópomat, és azt mondta, hogy minden oké velünk!!! :)

meri

Sziasztok Lányok!

Meri!
De jó, hogy újra itt vagy!!!
Miért pont a márciust szeretnéd?

Eszter!
Aggódtam miattad! Már kezdtél olyan kis depisbe fordulni, féltem, hogy nem is jössz!
Írtam neked az iwiwen!

Erzsike!
Ez természetes, mármint a peteérés szerű fájdalom abban a petefészekben, ahol megérett a megtermékenyült petesejt keletkezik egy cysta tele sárgatesthormonnal, amire most nagy szükséged van! Nekem egészen grapefruit nagyságig nőtt és nagyon fájt, aztán egyszerűen elpukkant.

Titi!
Úgy sajnálom, de talán tényleg úgy lesz minden, mint az előző évben! Jövő ilyenkor, amikor már a kezedben tarthatod a szép egészséges kisbabád, olyan mindegy lesz, hogy egy hónappal, előbb, vagy később jött!
Gondolom a ciklus végén megismételjük a vérvételeket
Apának 17-én reggel kell vinni testmelegen az anyagot, csak egy órán belül érjen oda!

Puszi mindenkinek, de rohanok, mert apával kell foglalkoznom, ráadásul tuti, hogy megint a 10. napon lesz pé-em. Érzem!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Meri!

Az előbb el is felejtettem mondani,hogy mennyire örülök,hogy jót bulizál,és hogy most újra itthon vagy.Nos, a tüdőszűrésre egyszerűen nem mentem el,és nem szóltam senkinek és valahogy mákom volt és senki nem kérdezte.A dokinak meg azt mondtam,hogy voltam,csak még nem volt időm elmenni az eredményért. :oops: De jó,hogy szólsz,mert el is felejtettem,úgyhohgy ha megjön el is ugrok.

Éva!

Nem is voltam mostanába az iwiw-en,de majd pótolom.Jut eszembe,mivel nem volt gép,így oda se mehettem volna,de liba vagyok. :lol: Nem vagyok ám depis,mást érezhettél,de ezt majd az iwiw-en megírom,de semmi extra.Szerinted mi is vigyünk "anyagot" a dokihoz csütörtökön? Nekünk nem mondta senki. :oops: Vagy ez egyértelmű? Vagy ott is lehet majd? Jajj,ne utálj,hogy ennyit kérdezek.Azért remélem tényleg lesz hamarosan vérvételed és mindkettünk párja produkál egy tökéletes andrológiai leletet.

Puszi
Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Éva! Köszi a szakszerű választ, te mindig meg tudsz nyugtatni mindenkit, mindenre tudod az orvosi magyarázatot, nagyon jó, hogy vagy nekünk.

Eszter! Méred még a hőd, vagy hagyod ebben a hónapban a keszekusza görbédet? Azt hiszem most csak te vagy "várakozó állásponton" (bocsi ha mégsem, és elfelejtettem valakit).

Ha végre el tudok menni a dokihoz, utána lehet elmegyek betegszabra egy kicsit, de hát a semmire hogy állítsak be a háziorvoshoz, hogy ugyan írjon már ki, mert babám lesz, de doki még ezt nem igazolta... Igaz, h nagyon aranyos a dokim, de nem tudom erre hogy reagálna.

Pusz
Pusz
verzsike

Éva!
Nem emlékszem, már, de úgy rémlik, hogy ezt álmdotam a múltkor. De most elbizonytalanodtam: lehet, hogy február? Az tuti, hogy most januárban meg fog jönni. :) Csak vicc. Tényleg csak azért mondtam, mert mintha a múltkor ezt álmodtam volna. :)

meri

Végre újra köztetek! De jó, hogy megint ilyen sokan vagyunk!

Titi! Sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:
De vald be, hogy nem tudsz mit adni a párod szülinapjára, és egy pozitív teszttel akarod meglepni! :lol:

Éva, Gigi! Akkor mi most nagyon egymással haladunk! Tök jó!

Meri! Csak nem a Ricsi névben gondolkodtok????

Mororo! Sajnálom apukádat, hogy már nem élhette meg, hogy az unokájával játszik! Az András név, pedig nagyon szép név!!!!!

Nem könnyű ez a névválasztás! Nekem is voltak elképzeléseim, hogy hogyan fogják majd a gyerekeimet hívni, de amikor már ott tartottunk, hogy tényleg nevet kell adni, már egyik sem tűnt megfelelőnek Az Anna nekem is tetszik /anyukámat is így hívják/, de a sogóromék kislánya Panna, és elég hülyén nézne ki, ha mi meg Annának hívnánk ha kislányunk lesz majd.
Vendég

Eszter!
Örülök, hogy így sikerült. Nekem az a baj, hogy az eredmény senkit nem érdekel, csak az igazolás, hogy ott voltam. :(

Verzsike!
A dokinak nyugodtan mondd meg, hogy van egy pozitív teszted, borzasztó fáradt vagy. És most a baba a legfontosabb. AZt mondod, ari a dokid, akkor megfogja érteni. Tudom, hogy nem betegség, de MÁS állapot, amihez alkalmazkodni kell. :)

meri

éva,
kicsit utánanyomoztam ennek a labor mizériádnak mert nekem van egy laboros ismerősöm.ő azt monta hogy valószínűleg azért nem csinálták meg mert egy hónapben egy bizonyos vizsgálatot csak 1X lehet kérni és ha többször kérik neked kell fizetni mert a tb többször nem fizet :shock: :evil: nem tom neked mit néztek,de pl ha kérnek egy 3-15-21.napi progit akkor ebből az elsőt fizeti a tb és a többi neked kell.ha meg többet kérnek többet kell fizetni :? érdekes helyzetek lesznek itt még az egészségügyben :evil:

verzsike,
ööööööööö,én asszem háziorvos már nem is írhat ki,vagy legalább is kell egy papír a nődokidtól hogy veszélyezett terhes vagy ahhoz hogy a házidoki kiírhasson.lagalábbis nálunk így megy ez már szept-óta.................
Vendég

Sziasztok,

Bocsi, hogy megint bepofátlankodom, de olvaslak ám Benneteket is!! Csak a saját tapasztalatomat írom meg....

Verzsike,
Szóval nekem úgy volt, már tudtuk hogy baba van, doki is látott, de nem adott papírt... semmim nem volt. Viszont letiltott a gyógyszeremről (betaloc, verapamil). Nem magas a vérnyomásom, de szívritmus zavarom van. Szóval elment szabira és én meg nagyon rosszul voltam. elmentem a háziorvoshoz, ő is szabin volt. Elmentem a helyettes orvoshoz és most jön a lényeg: elmondtam mi a helyzet, és hogy még nem kaptam róla semmilyen papírt, de egyszerűen annyira rosszul vagyok, hogy nem tudok menni dokihoz. Szóval felvett betegállományba. Szerintem menj el hozzá bátran. De azért jó lenne időpontot kérni a dokidtól is ám.
Nekem egyébként Lánykámnál kb. 3-4 hétig úgy görcsölgetett a hasam, mintha meg akarna jönni.

Titi,
Fel a fejjel. Tudja a Ti angyalkátok, hogy mikor kell jönnie. a félelmeidet, kétségeidet pedig mond el Apának. Mármint a baba effektív összehozására gondolok.

Eszti,
szerintem hívd fel a rendelőt és kérdezd meg. Szerintem nyugodtabb az otthoni mintavétel:):):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano

Sziasztok! Lejártuk a lábunkat ajtó-ablak ügyben. Nagyon elfáradtam. Persze az 5-ből csak 2 helyen voltunk, de az is elég volt bőven.
Örülök, hogy épségben megérkeztetek lányok a szilveszteri bulizásból!
Titi! Sajnálom, hogy ez a hónap így alakult. Ne keseregj!
Meri! Én is úgy döntöttem, mint Eszter. Ha megjön, elmegyek a tüd.szűrésre. Nem érdekel, hogy a m.helyemen mit szólnak.
Erzsike! Sem a hideg, sem a güris munka nem jó most. Amikor csak teheted lazíts!
Vendég

Mo, te tudod, mit fogsz csinálni holnap? Egyébként legalább sikerült vmit intéznetek? Érdemes volt? Mikor NEM kéne megjönnie?

meri

Ezt csak úgy érdekesség képen:

"Bármilyen vírusos fertőzés vagy megfázás akár három hónapra is kihathat a férfi ivarsejtekre. Hogy mi tart ilyen sokáig? A spermák 78 nap alatt termelődnek, és plusz 12 napra van szükségük, hogy megérjenek. Ha egy férfi sok erős ivarsejttel rendelkezik, akkor egy betegség nem adhat okot, de amennyiben kevesebb spermája van, akkor egy megfázás is visszavetheti a "teljesítményt"."
Vendég

Ezt csak úgy érdekesség képen:

"Bármilyen vírusos fertőzés vagy megfázás akár három hónapra is kihathat a férfi ivarsejtekre. Hogy mi tart ilyen sokáig? A spermák 78 nap alatt termelődnek, és plusz 12 napra van szükségük, hogy megérjenek. Ha egy férfi sok erős ivarsejttel rendelkezik, akkor egy betegség nem adhat okot, de amennyiben kevesebb spermája van, akkor egy megfázás is visszavetheti a "teljesítményt"."
Vendég

Fent van Virág zenéje. AMinek a szövegét Ági leírta. :)

meri

Lányok! Tali ügyben mi a helyzet???? Lesz vagy nem?
Vendég

Ezt én is kérdeztem, de nem válaszolt senki. :(

meri

Úgy látszik már csak mi vagyunk itt. :cry:

Most olvastam, hogy megszűntették a gyeden/gyesen lévőknek a tandíjmentességet. Teljesen elkeseredtem, mert most akartam jelentkezni. :cry:
Vendég

Pedig erre én is pályáztam... Hm...

meri

Neem... még én is itt vagyok, de szedegetem a dolgaimat a holnapi munkanapra. :(
Vége az éjszakázásnak, bagolykodásnak meg a hasonló jóknak. Kilenckor pihi-szuszuszi :lol: Naaa, jó legkésőbb 10-kor! (De kis engedékeny vagyok magammal :mrgreen: )
Sikerült intezkedni. Garázskapu már van. Megállapodtunk a műanyag nyílászárókban is... jaaaa, meg vettünk egy padlásfeljárót és kiharcoltam a gyerekszobába játéktartókat, és vettünk még a nem létező konyhánkba is 1-2 dolgot. :lol: Nem vagyok egészen ép elméjű.... Ágyneműket és babatakarót akartam venni a gyerekünknek, de az arany férjecském leállított. Na, várhatom, hogy legközelebb is magával vigyen. :lol: Minden hülyeséget megvetetnék vele.
Holnapra nem készültem. Kb.: 5 nap múlva kéne megjönnie, de semmit se érzek. Ilyenkor már szokott fájdogálni a hasam.
Vendég

Képzeljétek! Amíg úton voltunk, addig felolvasást tartottam a férjemnek a Patika magazinból: "Rendszeres heti 2-3-szori együttléttel mintegy 20-30% az esély arra, hogy a nő megfogan egy hónapon belül. Ugyanez a szám 6 hónapra vetítve már 75%. Az egy éven belüli terhesség esélye is csak 90%, míg a két éven belüli teherbe esés valószínűsége 95%." Naaa, mit válaszolt erre a kedvesem?! " Akkor van még időnk..." :x
Vendég

Nagyon nyugodt ember lehet a férjed, Mo! Nem semmi. Bár az enyém is elég laza. Lehet, hogy mi aggódjuk túl?

Mértél végülis hőt? Volt pé.? ABból számoltad az 5 napot?

meri

Nagyon nyugodt. Jól érzed. :D
Mérek én már mindent, csak nem értek hozzá. Ráérsz holnap egy kis korrepre? Viszem a görbém. Ha lesz egy szusszanásnyi időd, akkor ezt a fertis dolgot is elmagyarázhatnád! Nagyon megköszönném.
Elbúcsúzom, mert álmoskás vagyok és holnap nagyon-nagyon korán kelünk. Jó éjszakát!
Vendég

Oké. Csak nem tudom, a fertit hol fogom megmutatni.:) 5 órám van és nem vagyok ügyi. Gyere nyugodtan. :)

meri

Little! Te is lefeküdtél?

Anna, hol vagy?

meri

Bocsi, hogy úgy eltűntem, de kidőltem!

Ildikó! Merre vagy? Nem ma akartál tesztelni?

Én se értek a hőgörbéhez, de lelkiismeretesen mérem minden reggel. Bár így elég nehéz, mert nem tudom mindig ugyanabban az időben, mert akkor kellek amikor Manó, és sajnos ő nincs óra pontosságra beállítva, de általában 8-körül kelünk. Megpróbálom beszúrni, ma volt eddig a legalacsonyabb

Kép
Vendég

A január 1-i magas hőmérséklet szerintem nem érvényes, mert azt buli után mértem. Igaz, hogy 8 órakkor, de előtte nem aludtam. Nem tudom, de én most úgy érzem, hogy hamarosan peteérésem lesz, mert fájdogál a petefészkem. Amikor nem rég voltam nőgyógyásznál rákszűrésen+méhszáj vizsgálaton, a 11. napon voltam, és akkor mondta a doki, hogy ha babát akarunk, akkor ma vagy holnap lépjünk akcióba. Lehet, hogy nekem a 11. nap körül van peteérésem?
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Csak gyorsan jövök, mert beindult a munka!

Eszter, de jó, hogy megcsinálták a gépet, és tudsz jönni. A tüdőszűrést már én is kérdezni akartam, ügyesen megoldottad!!! :)

Lányok, a gyed-esek tandíjmentességét tényleg megszüntették?! Szerettem volna másoddiplomát csinálni... szomorú! :(

Ildikó, tényleg, merre vagy?! A hőd hogyan áll?!

Meri, Mororo, ti ezek szerint ismeritek egymást? Írtátok már, és átsiklottam volna felette?

Zseppppyyyy!!! De ari vagy, hogy ide is ellátogatsz közénk!!!

A talival kapcsolatosan... Virág ígérte, hogy jelentkezik, de még nem hívott, én meg a német számát már nagyon sokszor nem hívnám, a számlám az egeket fogja verni ígyis... és nem nagyon akarom zavarni, csak jelentkezik. Hozzáteszem, nekem már csak a holnap estém volna szabad sajnos, úgyhogy nem tudom. Mindenesetre megvárom, míg jelentkezik.

KépKép
titi_27

Sziasztok,

na, elkezdődött újra a suli... Szegény Vivikémet megint ébreszthettem korán (én se nagyon birtam kelni), pedig este alig birt elaludni.

Tegnap voltam a kötelező kórházi 12.heti uh. Nyaki redőn is. Szerintetek az milyen, hogy az ultrahangos annyit mondott, hogy ez olyan kicsi, hogy jelentéktelen!? Én örülök neki, de ha nincs a múlt heti mérés, akkor azért ezzel a válasszal meg lehet szerintetek elégedni?? Nem az a dolga, hogy lemérje?
Na, mindegy, nem morgok, mert láttam az én drágámat megint és ez mindennél jobb érzés! :) Tornázott megint veszettül, és még a kis fülét is láttam :D Már 6.3 cm-es az ülőmagassága! És mint mindig, 1 héttel a korunk előtt járunk méretben...

Titim,
tényleg megjött?? :cry: Már nincs remény se?
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat Sopronban! Én akkor voltam ott,amikor Jucit megismertem :D
Virággal mi újság? Tudsz valamit róla?

Meri,
de jó, hogy itt vagy! Már nagyon hiányoztál!!!!
A zenét köszi, hogy feltetted!!! Ez akkor volt sláger, amikor Vivimmel terhes voltam. :) Át tudod nekem küldeni (esetleg mailben, vagy skype-on?
A március meg nem jó neked, hisz akkor hogy lesz szeptemberre belőle bébi???

Verzsike,
én az első heteimet valami "megfázással" voltam itthon. Elmondtam a dokinak, hogy terhes vagyok, de még benn nem tudják, és nem vagyok jól!!! Simán kiirt. Szerintem te is próbáld meg! Én áldom az eszemet, hogy itthon vagyok első perctől kezdve! A legfontosabb 3 hónapon vagyok túl, és tudtam csak magamra figyelni!
Első időben nekem is nagyon fájt a hasam. Attól amit Éva irt. A sárgatesttől. Beleszúrogatott a petefészkembe. A hasam meg mint ha meg akarna jönni úgy fájt, és akkora is volt, ha nem még nagyobb. De ez természetes, hisz minden vérbővé válik ott, hogy segítsen a babucinak!
Amugy jól vagy? Nincs hányingered vagy valami kellemetlen?
Én szerencsés vagyok, mert minimális émelygéssel megúsztam, amin mindig segített egy mentolos rágó vagy cukor! A cicim viszont fáj még mindig, de sajnos nem nőtt, pedig nem bánnám. Gondolom apa se! :roll: :oops:
Dokival sikerült beszélni? Időpontot kaptál?

Eszter,
én is azt hittem, hogy valami baj van veled. Te nem szoktál ilyen keveset irni... :(
Miért félek a kisfiútól? Nem tom... Csak úgy. Valószínűleg azért, mert a páromnak van 2 nagy.
Amugy meg kisfiú névben mindig a Ricsi volt az álmom (az első nagy szerelem), de a sors úgy akarta, hogy a vezetéknevünkhöz ne passzoljon. Olyan nevet szeretnénk, ami nem túl gyakori, és nagyon nem egyezik az izlésünk. Próbáltam nézegetni, de azt hiszem, hogy ezt is egyszer csak "meg kell álmondnunk". Végülis ráérünk. Én most azt érzem, hogy ha majd uh-on látom a pofiját úgyis érezni fogom, hogy minek nevezzük majd!

Lányok én akarok talit!!!!!
Újpesten nem nagyon tudok jó helyet, de esetleg a Duna Plázában talizhatnánk...?!

Little,
simán lehet a 11.nap pé-d!!! És ma vagy a 10.-en, úgyhogy tessék elkapni apát! Aztán kispárna a fenék alá és pihi, nem ugrani fel egyből a Manóhoz!!! :D

Mo,
nem semmi lehet igy élni! Le a kalappal előttetek! Én még abba is belehülyülök amikor apa éjszakára megy... Bár mostmár Vivi olyankor velem alszik :D
Babatakarót??

Éva, Little, Gigi,
mindannyian egy napon tartotok??? Ez nem semmi!!! Milyen lenne ha egy napon tesztelhetnétek is! :)

Na, megyek, kicsit pihizni, meg főzni is kéne valamit. Bár bevallom kicsit élvezem, hogy nagy a csend körülöttem! :)

Puszi,
Ági

Lányok, ma töltöm a bűvös 12 hetet!!!!! :D
csné

Sziasztok lányok, és B.Ú.É.K. mindenkinek!

1 óránál több időmbe telt, amig visszaolvastalak titeket, úgy, hogy most nincs időm arra, hogy mindenkinek külön irjak.

Titi, nagyon drukkoltam, és sajnálom, hogy nem jött össze.

Little, ma csak Titi akart tesztelni. Én a jövő keddre nem várom a mensit, igy ha nem jön meg, akkor szerdán tesztelnék. Nagyon remélem, hogy kibirom odáig.

Puszilok mindenkit,

KépKépKép
ildiko74

Szia Ági! De jó, hogy újra itt vagy! Gratulálok a 12. héthez, olyan jó már neked! Szerintem ha az ultrahangos csak ennyit mondott, akkor biztos minden rendben van, ne aggódj!
Nekem a DunaPlaza is jó talinak, bár most az Árkád is, mert holnap, holnapután szabad a kocsi.
Egyébként ma amúgy is terveztem egy kis összebújást, és szerencsére nem kell utána felugrálnom Manóhoz,mert olyankor már alszik. Bár lehet, hogy megint a délutáni alvásidejét fogjuk kihasználni. :lol: Valahol azt olvastam, hogy a spermáknak 10 perc elég ahhoz, hogy eljussanak a megfelelő helyre, tehát nem feltétlenül kell órákig feküdni akció után.

Ildikó! Nem tudom miért, de úgy emlékeztem, hogy arról beszéltetek Titivel, hogy mind a ketten 3-án fogtok tesztelni. Úgy látszik valamit félreértettem. Bocsika!

Tényleg Titi! Most akkor neked rendesen megjött?

Erzsike! Hogy vagy? Émelygés, hányinger? Mi a helyzet a dokival, sikerült időpontot kapnod?
Vendég

Szia Ildi, hát, sajnos nem tesztelünk ma! :( Pedig úgy reméltem! De hátha majd jövő héten, és akkor én fogok Neked drukkolni!!!

Ági, hát nem semmi ez a szonográfus, még hogy olyan jelentéktelen... ezzel aztán engem tutira nem nyugtatna meg! De a lényeg, hogy minden a legnagyobb rendben van! Most már tényleg megnyugodhatsz!!!
Annak idején a könyvelő előtt én is a betegszabis papírral buktam le, mert 1 hétig itthon voltam a vérezgetés alatt, de kértem, hogy ne szóljon még senkinek. Hál' Istennek tiszteleben tartották!

Little, igen megjött, bár most nem látom, idebent igyekszem tampont használni, úgyhogy fogalmam sincs, mennyire vérzek. De már új görbét is kezdtek, hisz reggelre le is esett 36,5-re, úgyhogy ennyi.

De talán a következő hónapban!!! Mármint ebben! És akkor tényleg lehet szülinapi ajándéka a drágámnak, és valóban, ahogy Zseppy is írta, lényegtelen lesz, hogy egy hónappal később, vagy korábban...

Éva, remélem, ma sikerül elkapnod apát, hisz már a 10. napnál tartasz!

Little, miért ne lehetne, hogy a 11. napon legyen?! Ha a hőd felugrik holnapra, akkor tuti a mai, holnapi nap!!!

KépKép
titi_27

Mororo, még tegnap akartam neked írni nyílászáró ügyben... mi is építkeztünk, úgyhogy tudom, min mentek keresztül. Mi még a mai napig sem vagyunk teljesen készen.

Ha esetleg fogadsz javaslatot nyílászárókat illetően, szívesen küldenék két elérhetőséget, ugyanis a párom rokonsága műanyag ablakokkal foglalkozik, és nagyon szépen, megbízhatóan, precízen dolgoznak! Ők csinálták nekünk is. Rehau ablakokkal dolgoznak amúgy!

KépKép
titi_27

Gyorsan beszúrom a görbém:

Kép

Tehát, igy néz ki. A pé-t csak akkor érzékeli, ha a 31-i hőmet megjelölöm, hogy ne vegye figyelembe. Csak azt nem tudom, hogy akkor az mennyire rossz :roll:

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

Titi! Jajjj, nagyon sajnálom, hogy megjött... :cry: :cry: :cry:

Ági! Nagyon szépen köszönöm a segítséged! Találtam is cicót, ma megyünk el érte :D (már alig várom)
Hűha, gratulálok a 12. héthez :D

Déltuán jövök, és kicsit személyesebbre veszem az írást, de most a munkahelyemen vagyok én is :?

(Lányok nekem is szorítsatok :oops: )

Puszi
Vendég

Ildikó, miért volna ez rossz?! A hőd leesésére gondolsz? Azért még korai, hogy a mensi miatt essen le... már ha mindig pontosak a ciklusaid. Én is meglepődtem most, amikor megjött 26-27 napra. :(

Szerintem ezt még sajnos korai eldönteni, hogy mi lesz a végkifejlet, bízzunk benne, hogy visszamegy a hőd, és ott is marad jó sokáig!

Anna, Te amúgy mivel foglalkozol?

KépKép
titi_27

Titi, annyira rossz kedvem van, mert megjött neked. Igy, most már biztos nem fogok én sem tesztelni idő elött.

Anna, én nagyon drukkolok neked! Nem emlékszem, hogy mikor akarsz tesztelni ? :?

Képzeljétek, Szilveszterkor az egyik haverunk megkérte a barátnője kezét, mert az terhes lett, pedig még csak 4 hónapja ismerik egymást. A lány már orvosnál is volt, és látta is a pöttyöt, pedig állitólag még csak 4 hetes - ehhez no comment.

KépKépKép
ildiko74

Na, Ildikó, nehogy már elkenődj miattam!!! Én most nagyon komolyan bízom a januárban.

Lehet, hogy azért nem jött össze, mert a párom beteg volt?! Lehet, hogy nálunk mégiscsak letompította a vírus a kiskatonáit! Na, de most már lassan makk egészséges lesz, úgyhogy... :)

A történet pedig számomra sajnos már nem meglepő... tudod, Ildikó, hogy az élet néha kegyetlen, és azoknak ad varázslatos dolgokat, akik meg sem érdemlik. Reméljük, hogy együttmaradnak, és a baba is boldog életet fog élni egy boldog házasságban!

Amúgy ezért tudom valahol megérteni azokat, akik elvetetik a babát akkor, amikor még nem látják itt az időt. Inkább tegyék azt, minthogy anya/apa nélkül nőjön fel. Az sem egyszerű helyzet, de valahogy ha kell, inkább azt pártolom. Nem is tudom, én mit tettem volna, ha a régi kapcsolatomban véletlenül besikeredik a baba... sosem izgultam, mert gyógyszert szedtem végig, de hallottam olyanról is, akik gyógyszer mellett esnek teherbe.

KépKép
titi_27

Titi, hajléktalanokkal foglalkozom. Amolyan szociális munkás vagyok.

Ildi! Köszi szépen! Nekem jövő hétfőn kell megjönnie, de nagyon azon vagyok, hogy nem bírom kivárni, és elöbb tesztelek... Mondjuk pénteken már...
Vendég

Anna, már én is gondolkoztam azon, hogy jobb lenne hamarabb tesztelni, de most, igy a Titi esete után, úgy látom jobbnak, ha megvárom a jövő hetet. Már csak azért is, mert én mondtam neki, hogy ne teszteljen hamarabb, nehogy csalódnia kelljen - akkor meg miért ne mondhatnám magamnak is?

Titi, azt eddig is tudtam, hogy a sors néha kegyetlen - szerintem a leendő apuka ott annyira rendes, hogy a gyerek biztos jó helyen van... csak hát fura az egész - egyesek próbálkoznak, másoknak meg összejön... hmmm....

KépKépKép
ildiko74

Ildi, én még a múlt havi esetemből sem tanultam :oops: Csak tényleg annyira kész vagyok most... Minden porcikámmal azt érzem, hogy most sikerült.
Amúgy én is a 23. napon vagyok, de a vonalzómnak ez mindig csak délutánra esik le, és akkor vált. Nem értem miért...
Vendég

Na, csak rá kellett szólnom :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?