A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok

Hát tegnap este visszaolvastalak Titeket, de reagálni már nem tudtam, itt van Anyum, így hát kicsit tudunk menni, ma megyünk MOZIBAAAAAA :D
Eddig a vásárlásokat intéztük, no meg TV-t és mosógépet néztünk, Apa jövő héten meg is veszi.

Köszi a dícséreteket, sztem is hasonlít mindkettőnkre.

Sorozatok,
Jaj én is nagyon szeretek párat, de mennyire jellemző, h ki melyiket nézi, vicces volt olvasni.

Fleur, jaj nagyon sokat gondolok rád Anyós ügyben, ügyes vagy, h adsz még esélyt, én támogatom, remélem, nagyon remélem jól sül majd el, Anyudnak örülök.
Hajrááááá.

l.móni, Rád is sokat gondolok, remélem túl éled Anyóst, sőt lehet, h nem is lesz annyira rossz.

Ktimi, bohócorr :D

Minden kisbaba természetesen csodaszép. Minden hófordulósnak gratulálok, nemsokára mi is 5 hósak leszünk :shock:
Most szültem:)

Minitalisok irigy, irigy, én is, én is :D

Hajni, jó utat!

Vörös haj, jaj én imádom, én vöröses hajjal születtem, és régóta vörösre festetem, Apa imádja és hát én is szeretem, vörös és göndör. Pont csüt. voltam fodrásznál és mondtam, h lehet, h valamit változtatnék, monda is a fodrászom, h ő nem vágja le, és nem is festi más színre :D
Imádom a természetes vöröset, annyira széééép.

Júliusi kismama
Szerintem is borzasztó, és tényleg nem szabad ítélkezni mások felett, sosem lehet tudni.....
Remélem nem kell soha, soha ilyen döntést hozzak, és nem leszek ilyen helyzetben.

No hát forgás, hát lányok, az én fiam meg sem áll, sajnos a dvd kamerát nem tudom feltenni, nem fogadja el, a telefonommal majd levideozom, folyamatosan forog, hát nem is csodálom, h reggel 5-kor kell enni, és alszik tovább, a kiságyban is úgy pörög forog.
Lassan el kell kezdjem a hozzátápit, mert égeti ám az energitá, ezért nincs még 7 kg:)
Ülés, állás, folymatosan állna, ülne, olyan erős, néha nagyon meglepődünk.
A lábát már folyamatosan fogja, és lehúzza a zokniját, ha nincs rajta pelus, rágicsálja.
Viszont nincs fogunk, és 9-1/2 5-ig alszunk, mert éhesek leszünk.

No megyek ebédet főzök, és megyünk sétálni.

Midnenkinek nagyon szép napot.

Kép
Kép
nektarin

Granda! Én borzasztónak és alapvetően megoldhatónak tartom a helyzetet. De Ők tudják...
És a lényeg az, hogy Anyuka döntésképtelen, és ha meglépi az abortuszt, akkor abba bele fog rokkanni!

No én is befejeztem!

Juba! Jaj, szegény! Milyen jó nagyi lehet az, aki 4 hónapig nem kíváncsi az unokájára... :roll:
Én is azt vallom, amit korábban Vadvirág írt, hogy az embernek arra van ideje, amire időt akar szakítani.
Majd meséld el, mi volt.
Minden esetre ne idegeskedj! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda! Köszi szépen a drukkot de nem az anyós jön hanem az anyós anyja ami ha lehet még egy fokkal rosszabb :cry: (ha még lehet fokozni)

Dettyk!
Kép

Ugyan úgy mint a fényképet melléklet feltöltése.De ahhoz persze előtte el kell mentened,én pl úgy szoktam,hogy ha tetszik egy kép rákattintok jobb klikk aztán mentés másként.Na ha meg már el van mentve akkor csak fel kell ide tallózni! Remélem érthető voltam?!

KépKép
juba

Kép

Ééééés a próba sikerült! :D
Érthető voltál Juba, nagyon köszönöm, és persze neked is Hörcsög!
dettyk

Juba
Ezt el sem tudom képzelni, h milyen lehet az anyós anyja :shock:
Hát akkor mégegyszer++++++
De meg kell jegyeznem, az egyik legnagyobb szívfájdalmam, h már egyik nagyszülőm sem él :cry: Nekem fantasztikusan okos volt az apai nagyapám (kedvencem) és anyai nagyapámnak pedig ÓÓÓÓriási szíve volt. :cry:
Épp ezért a leghőbb karácsonyi kívánságom az volt, hogy Robi nagyapja még érje meg ezt a Karácsonyt és láthassa dédunokáját. Teljesült: :D
Kép

Kép
granda

Hát igen sajnos én ilyen pehhes vagyok ezekkel a nagyikkal.Az én mamám él én nagyon szeretem őt de neki nem én vagyok a kedvence csupán azért mert én az apukámra hasonlitok(anyukám a lánya)és apa is olyan szabad száju és nem hagyja magát palira venni még ő neki se!(Rémes egy család vagyunk :lol: )

Granda!Nagyon megható ez a kép!

Dettyk!
Kép

KépKép
juba

Granda! Jaj, de jó a találkozás a dédivel! :D Gondolom nagyon boldog volt! :)

KTimi! Nagyon édes Ádám! És az a piros orr.... :lol:

Juba! Így is szorítunk!!!! +++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Tegnap délben raktam fel egy verset, most, hogy a júliusi babáknál lévő anyukáról olvasok, visszanéztem és még jobban tetszik.

Irina, jövő héten megyünk dokihoz, még rákérdezek. Eddig azt mondta, hogy az antibiotikum hiába kiürül, a bélflóra felborult, a kaki attól zöld. Erre mondta, hogy ez már nem anyatejes kaki. Nekünk a Normaflore azért sokat javított a helyzeten. De a lényeg, amit akarok mondani, hogy nekünk ajánlották még a Protexin Restore nevű készítményt, ami a Normaflor-hoz hasonlóan a bélflórát teszi helyre, de állítólag sokkal hatásosabb, legalábbis nekem egy anyuka tapasztalatból ezt állította. Mondjuk kb. háromszor annyiba kerül, de ha hosszú távon gond van és ez megoldja, lehet, hogy érdemes megvenni. Mivel nekünk volt itthon eleve normaflore, én azt kezdtem el, és most már ezt a kúrát befejezem.

Juba, nem jött privi, de nem is azért kérdeztem, hanem, hogy közeleg-e a megvalósítás!

Maggie, hogy vagytok, hogy aludt éjjel és ma a Kis Vacakod? És Te?
Nagyon szép a kép, nem csoda, hogy ez a kedvenc!
Olyan sokáig néztem, hogy kedvem támadt saját születés utáni fotóinkat újranézni, és nem bírom ki, hogy ne tegyek fel én is egy kb. 10 perceset!

Kép

KépKépKép
bongyi

Fleur, Juba, gondolok ma rátok! (Az egyik nagymamám korán meghalt, nem emlékszem rá, a másik nagyon nehéz természet volt, akárcsak a férjem nagymamája, viszont a nagypapáimat imádtam, tüneményesek voltak, egyik szeretetre méltóbb, mint a másik, és imádtak minket. :-))

Az abortuszt tervezőhöz csak annyit, hogy szerintem babás topikban ez a téma eleve szélsőségeket vált ki, bennem is rengeteg kérdéssel kapcsolatban változott meg egy sor dolog, amikor terhes, majd anya lettem...

Kép
Kép
irina

Bongyi, köszi előre is! Ádi igazából már kapott Normaflore-t 2 hónappal ezelőtt az antibiotikumos hete után, akkor el is múlt a hasfájása és a kakija is rendeződött, de most visszatért ez a rémes zöld kaki, igazából 2 hete szórványosan van, de némelyik igen randa, és a szaga sem tetszik. Ezért ma újra elkezdtem Normaflore-t adni neki. A másik ilyen készítményről, amiről írtál, hallottam, ha nem javul a dolog, kipróbáljuk.
A 10 perces képetek csodálatos!!!! ;-)

Kép
Kép
irina

bocs a két "igazából"- ért 8)

Kép
Kép
irina

Bongyi! Én akkor is úgy bánom,hogy nem ment el az a privi kicsit bénáztam vele az igaz mert először majdnem saját magamnak küldtem el :oops: Ne haragudj!!!
És nagyon szép a kép rólatok!

KépKép
juba

Irina! Köszi de lehet,hogy megint nem sikerül ideérniük mert megint valami fontosabb dolguk akad mint az én lányom...
Igazából nem is bánnám de ,hogy én többet miattuk nem ülök ithon készenlétbe az biztos!!
Mi is használunk normaflore-t szerintem nagyon jó!

KépKép
juba

Közben olvasok tovább és látom, hogy dupla nász lesz Timi26 és Dettyk háza táján! :lol:

Juba! Imádom a "kerek fejű" gyerekeket! Én valami miatt, az ilyen típusú gyerekeknél érzek leginkább olthatatlan vágyat, hogy odahajoljak és agyonpuszilgassam! És a későbbikre nézve semmit nem jelent, annyit, de annyit változnak az első években!

Fleur, vajon mi van veletek ezekben a percekben...?

Remélem L.Móni te is jól bírod, ha jól emlékszem :oops: , te írtad, hogy hétvége = anyós.

Timi 26, most látom a vonalzódon! Gratulálunk az öthónapos fiatal úrnak!
És isten éltesse Marcit is!

K. Timi: Ádám Édi!

Kaqk, képzeld én most a harmadiknál is ugyanígy érzek! tudoatosan kiélvezek minden percet, mert már most sajnálom, hogy aztán nem lesz picurkám, és hát nekem a tervek szerint tényleg nem lesz több! Amúgy minden korszakukban van valami, mindig valami más, amiért lehet őket imádni!

Mi azon egyre kevesebbek közé tartozunk, akik még lusták forgolódni, de képzeljétek ma reggel óta amikor nem alszik, csak ezzel foglalkozik a kisasszony, hogy a hátáról a hasára gyötörje magát. Még a nagy popóját is áttolja, csak az a fránya keze van útban. Szóval érik a dolog....

KépKépKép
bongyi

Bongyi, neked is nagyon megható a 10 perces képed!!!! :) Nekünk is van egy fotósorozat Panka ellátásáról 2 percesen, de annyi eszünk már nem volt (hisz tudjátok, olyan gyorsan történt minden... :roll: ), hogy kettőnkről, vagy hármónkról is csináljunk képet :cry: ...és én ezt nagyon sajnálom, de soha nem fogom elfelejteni, mekkora szemekkel nézett ránk a pici lány :D .
dettyk

Látom, mindenki sziesztázik vagy anyósozik......

Mutatok egy érdekeset!

Ez egy tó melletti kőképződmény
Kép

És ha fejeteket a bal vállatokra hajtva nézitek?

KépKépKép
bongyi

Csajok használ valaki Avent 3m+ variabilis etetőcumit????
Én ezt nem értem, nekem úgy tűnik, mindig egyformán folyik, sőt ömlik a gyerek szájába a lé.
Lehet nem jól használom. Hogy kell???? HELP!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Csak bekukk, addig tudok itt ülni, míg Szeli elvan, Zsoszó pedig legózik. :wink:

Vettem 1-es BEBA tápszert, de nem HA. Nem tudom, hogy merjem-e neki adni. Dokihoz csak hétfőn jutok el, és jó lenne ma már aludni, ugyanis most éjjel már óránként (!) kelt fel… Bár cumival visszaaludt, de ettől én még nem aludtam ki magam. Még az oké, hogy valaki szoptat és éjjel emiatt kelnie kell, de amit Szeli csinál nem értem, és valószínűleg neki sem jó. Ezért szeretném megtalálni rá a megoldást!!! :?: :?: :?:

K.Timi! Ádám cuki azzal a piros orral! :D

Dmaggie! Szeli is veszekszik a játékaival, de oda nem fordulna. Olyan édes, ahogy pöröl velük! :lol:

A kismamával kapcsolatban nekem is az a véleményem, hogy azért ne ítéljük el, bár mi valószínűleg máshogy cselekednénk. Nem a mi dolgunk. És ahogy Granda is írja, nem lehet tudni, hogy pontosan mi van a háttérben, és ki befolyásolja. Meg eleve, ha olyan a személyisége, hogy nem olyan erős az akarata… akkor valóban csak áldozat.
De megértem, amit írtok, hogy valaki eldobja azt, ami másnak esetleg meg sem adatik...

Kép

Kép
regcsiken14

Látom, Anitja is tápszert vált. Egyébként a HA-sok drágábbak.
Ja és ebből a BEBA-ból a sima 1-es nem is sűrűbb, pedig azt hallotam… És ez is recept nélkül 1400 Ft volt…

Kép

Kép
regcsiken14

Na, mindegy, én nem akarok belemenni ebbe a kismama témába, de ha valóban később meg szeretnének babát… hát akkor… :evil:
De bízzunk benne, hogy helyesen fog dönteni! Szorítsunk neki, hogy sikerüljön!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Heni: Én használom és nekünk bevált. Amikor eteted a babát, a jelzésnek az orrával egy vonalban kell lennie. Az I-est anyatejnél, víznél használom, a II-est tápszernél, a hármas még túl gyors folyású, talán majd sűrűbb tápszernél, tejpépnél.

Regi: Azt ugye tudod, hogy vényre is lehet íratni és úgy 650,-Ft körül van. Sűrűbbnek azt hiszem a 2-es lesz sűrűbb majd, de Bebában az csak 6 hóstól van.

KépKépKépKép
meryke

Timi26! Gratula az 5. hónaphoz!!! :lol:

Ja! Anyóséknál egész jó volt. Sikerült higgadtan válaszolnom a rácsodálkozásokra. Bár egyszer rá kellett szólnom, mert Szeli háta úgy gömbölyödött ültetve (!), mint egy labda… :shock: :evil:

Bongyi! Nagyon éééédik vagytok!!! Imádom ezeket a képeket, akár 10 percesek, akár 10 naposak! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Mi ez a pangás ma??? Hol vagytok csajok.

Mi anyósnál ebédeltünk, úgy tele tettük a pocinkat hogy majd bealudtunk.

Emma újabban csak 30 perceket alszik napközben. Szinte percre pontosan. Kivéve reggel ( reggeli után ) és este (fürcsi vacsi alvás előtt) Hát ha így marad nem tudom mit fogok tudni napközben megcsinálni. Csajok ti hogy tudtok a picurok mellett főzni, na ez az amit még nem próbáltam. a nagyik elég sok kajával ellátnak vagy akkor főzök mikor apája itthon van.
ez lehet a rota hatása ? vagy már ilyen nagylány?

babaúszás? fürdőspelus csak 7kg-tól van vagy van picibbekre is??? eddig sehol nem láttam.

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni! Az etetőcumit ne is mondd! Ma kitaláltam, hogy mi is kipróbáljuk a variábilist, hát a szemében landolt a tápszer spriccelve. De biztos én voltam a béna! :evil:

Meryke! Hogyan, az orrával egy vonalban???

Tudom, megkérdeztem a patikában, de sajna szombat van… És azt gondoltam még tegnap, hogy a helyzet javul (éjszakázás), de nem. :( Remélem, ma már alszom, mert reggel minden kiesett a kezemből, és ilyenkor attól félek, nehogy Szelivel essek össze. Még belegondolni is rossz! Na, de nem lesz ilyen! PONT! 8)

Kaqk! Mi a 7 kilós fürdőpelust használjuk (kezdésnél még nem volt annyi Szeli, bár most is nagy rá) :shock: , de úgyis csak pisilnek. Úszás közben általában nincs kaki, az oktató mondta.
Főzés: én akkor szoktam, ha alszik, vagy ha eljátszik egyedül, de mindig úgy kezdek bele, hogy bármikor abba tudtam hagyni. 8) Bár most elég egyszerű elkészíteni a fogyis kajákat. :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, az úszást meg nem is írom, hát képzeljétek, a babák nagy része sírt. :shock: Én nem tudom, hogy mi volt ma. Lehet, hogy az egyik elkezdte, a többi meg folytatta. :lol: :( Szeli is rázendített az elengedős merülés után, az már sok volt neki. Ettől függetlenül nagyon ügyes volt, jól zárta a légútjait, és intenzíven jártak a lábacskák! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Meryike! Akkor Ti is ezt használjátok, ugye? Én kicsit félek, hogy nem HA, de senki sem allergiás a családban. Vagy ez mitől függ, hogy melyiket írják fel??? Nem értem... :roll: A dokim ebben asszem túlparáz... :? Bár konkrétan csak annyit mondott a HA Startra, hogy "jóóóó az méééég!".

Kép

Kép
regcsiken14

Megjöttünk. Szuper jó volt Anyóséknál! Nagyon jó kedve volt, nem rohanták le, odafelé aludt fél órát. Csak hazafelé sírókázott a kocsiban.

Kép
Kép
Kép
gremese

Vettem ma Zsófinak a DM-ben egy olyan fogkefe készletet, aminek van olyan része, hogy csupa műanyag (gumi) a kefe része.
Ma odaadtam neki, és azzal masszírozta az ínyét ilyen ügyesen:

Kép
Kép

Fogzásnál nagyon jó! Ha gondoljátok, próbáljátok ki!

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi: Igen, mi a Beba H.A. 1-et használjuk és kedden megyünk négy hós oltásra, akkor akarom felíratni én is a sima 1-est. Nálunk sincs allergiás a családban, kiváncsi vagyok, hogy mit mond a doki. Ha nem javasolja, akkor maradunk ennél.
Megpróbáltam szemléltetni a cumit, Máté nem nagyon tudta mire vélni :lol:

Kép [/img]

KépKépKépKép
meryke

Ja, és ma doktoráltam nőgyógyászatból!
Ugyanis Zsófinak a puncija középen össze volt nőve. Nem egy luk volt, hanem luk, összenövés, luk.
Ez előfordulkat a lányoknál!
A dokinéni a múltkori oltásnál azt mondja, ő széthúzná, csak most nyügi, így nem.
Kenegessem, és tágítsam.
Hát én ma egy fülpiszkálóval széthúztam az összenövést. Szerencsére nem fájt neki.
Panghat a vizelet, nem is egészséges. Meg piros is volt kicsit.
Most már tökéletes!
No megyek, mert Zsófi baba pucérkodni fog, majd pancsolni!
Később leszek.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: De ügyesen használja Zsófka! Én is vettem hasonlót, csak Bébé Confortos, bár Máténak még nem jön a foga, de így is szereti rágcsálni.

KépKépKépKép
meryke

Emese
Zsófikának ezer édes arca van! A tesóm kisfiának is volt ilyen fogkeféje, én is biztosan beruházok....
Dédi: alig lát, tapogatta Lindát, de persze röpült a boldogságtól!

Kaqk
Úgy szoktam főzni Lindácskával, h a konyha túlsó végében van ő a pihiszékben, Anya meg magyaráz neki, mint Nigella vagy Stahl Judit, h látod, kislányom, "most megpucolom a karfiolt, most pirítom a hagymát", stb. Legjobban a víz csobogását szereti hallgatni Linda és persze 3 percenként a pihiszékhez megyek rámosolyogni, megcsócsálni a kis comját és egyebek
:lol:

Úszás: nekünk eleve azt ajánlotta az oktató, hogy a Dm-es úszópelust vegyük. Abban van 4-9 kg-os!!!
Lefényképeztem neked:
Kép Kép

Kép
granda

Ja és már alig várom a jövő csütörtököt, mert akkor kezdjük az úszást :D Én száraz maradok, mert ugye Apjuk lesz a delfinpapa, én utálom a vizet :shock: Viszont fényképezni fogok ezerrel...

Kép
granda

Granda! Ezt épp ma mondták Anyósék, hogy Zsófinak mennyiféle arckifejezése van. És tényleg!

Kaqk! Zsófi 4x30 percet alszik napközben. A főzés elég nehéz. Bár Apa itthon van, de "munkaidőben" nem terhelem, hagyom dolgozni. Néha megkérem, hogy legyen vele, akkor villámgyorsan főzök. Szerencsére Anyu segít sokat.
De volt már olyan, hogy bal kezemben Zsófi, a jobbal meg kavargattam a kaját. Jó kis edzés!

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda: Köszike, nagyon ari vagy hogy le is fotóztad nekem!! :-) Már el is keseredtem mert egy 5,5kg-os baba 7-9kg-osókanak való pelusban, de hát ez is 4-9kg-ig. Na ezt majd megpróbáljuk. Hétfőn hívom a pasit aki az úszást tartja. Ha jól tudom itt vasárnaponként van délelőtt. Már nagyon be vagyok sózva. Mi mindketten ott leszünk a vízben, gondolom... :-) meglátjuk.

Főzés: hát igen, így gondoltam, ahogy tiis csináljátok, nekem is volt már hasonló eset,de csak gyors kajákat merek így bevállalni.

Fülbevaló: valaki berakatta már a kislányának? én most gondolkozok rajta.

Fürdés, evés, büfi megvolt, most altatja magát emma ( játszik kicsit előtte :-) )
Emese: szóval akkor ne reménykedjek hogy fog még többet aludni... ennyit vagy még kevesebbet? :-)
Kell az energia lekötni úgy hogy fejlődjön is. Jól elfáradok nap végére.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk
Linda is "csak" 6,5 kg, de felpróbáltuk neki a pelust, olyan elasztikus fajta, tök jól passzol. És oda, ahová mi megyünk, egy ráhúzható biciklisgatyó-féleséget adnak ajándékba, ezzek még pluszban fogják a csomagocskát :)
Fülbevaló: még a kórházban megvolt, Hajni is kilövette a kislányának. Kenegetni kell egyesek szerint kamillateáal, mások szerint alkohollal, nekünk is begyógyult cirka egy hét alatt a pirosság.

Kép
granda

Granda: köszi, most már csak helyet kell találni az uszira és vkit aki berakja a fülbevalót.... aki ért is hozzá...

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló megjöttem én is!

Ma nagyon nyügi volt egész nap Bertuska szerintem a foga lehet mert a nyál ezerrel csorog ki a szájjából és mindig behúzza az alsó ajkát mintha rágná.De van amikor az öklét gyömöszköli be vagy épp egy játékot de valaminek mindig kell a szájába lennie!Lehet én is veszek egy olyan fogkefét csak DM tőlünk 45 kilómétrerre van,majd megkérdem a gyógyszertárba.

Zsófi egy kis tündérbogár annyira meg lehetne dögönyözni azt az arany pofiját!!!

Meryke!Máté is édes pofa kérünk még képet róla!!

Bongyi! Nagyon jó az a tavas kép! Én régen tök szerettem a háromdimenziós képeket is!

A fülbevalóra én is gondoltam már úgy sokkal csajosabb lenne.

KépKép
juba

Kaqk! Bizony nagyon fárasztó az egész nap, mert Zsófi nem játszik túl sokat egyedül. Reklamál, és foglalkozni kell vele. :D A 4x30 perc, amíg alszik elég egy kis házimunkára, de az utosló két alvásánál általában én is vízszintbe vágom magam.
Annak ellenére, hogy 9 órákat alszom ( :oops: , nekem kell a mininmum 8 óra), nagyon elfáradok nap végére.
Én abban bízom, hogy kialakul majd az a rendszer, hogy esetleg délelőtt nem alszik, és lesz egy hosszabb délutáni alvása.
Ahogy idáig alakította a rendszerét, szerintem ez is előbb-utóbb ki fog alakulni.

Granda! Nincs Rólad flamenco-zós fotó? Szívesen megnézném!

Kép
Kép
Kép
gremese

Tényleg! Máténak milyen bugyileolvasztó tekintete van! :wink: A csajok majd bomlani fognak utána!

Juba! Te ne tudd meg, Zsófit mennyire lehet gyömöszölni! És annyira élvezi! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Na, itt vagyok!

Ma menős napunk volt.
Este meg kézben kellett elaltatom VikDanit! :shock:
Most vagy a megfázás kezd komolyodni, vagy mittomén mi baja volt!

Gremese: jó az a fogkefe, de én nem merek ilyet venni még, mert így is a kanalat mindig ledugja a torkán, ha megkaparintja!!!

De tény, hogy amint kibújik az első fogacska onnantól kezdve ápolni kell rendszeresen! :D

Kép
Kép
timi26

Emese! Látszik is az arcán,hogy olyan kis huncut aki szereti ha anyon dögönyözik! Én az eddigi képek alapján azt gondolom,hogy ő egy tök vidám,mindig mosolygos,jókedvü kislány. Annyira szeretem nézegetni a képeket róla olyan jó kedvem lesz tőle!!

KépKép
juba

Helló Timi! Jó,hogy jöttél :D

KépKép
juba

Én nem értem,hogy csináljátok ti,hogy nektek a baba elaltatja magát?Én ilyenről még nem is hallottam nekem mindig úgy kell altatnom.Többnyire ő tiltakozik és sikongat én meg ringatom ezerrel!

KépKép
juba

Na már megint magammal beszélgetek.

KépKép
juba

Annyit írogatok itt magamba,hogy lassan felhasználóból áttpötyögtetem magam régi felhasználóvá!

KépKép
juba

Juba! Ha altatja magát, akkor ájájá-zik, miközben már kómázik. Olyan aranyosak olyankor. Nekem akkor csinálja, ha ölben cipelészem, akkor zendít rá.

Aranyos vagí! Bizony Zsófi egy csupamosoly babuci - itthon. Próbálom majd edzeni, hogy a legközelebbi nagy talin ezt be is tudjuk mutatni. :D

Timi26! Ne is mondd, én is frászt kapok, de annyira hasznos! Vagy én tartom neki, vagy ha Ő rágcsálja ezt a fogkefét, akkor figyelem, ne legyen gond.

Kép
Kép
Kép
gremese

Átkuksiztam az augusztusiakhoz. Egy pár nappal idősebb baba, mint Zsófi négykézláb áll, és kinyomja a popóját úgy, hogy a lábai nyújtva vannak.
Egy másik meg ül magától.
Kíváncsi vagyok, mi mikor jutunk el idáig.
Persze nem sürgetek semmit, kiélvezek Babámmal minden percet, mert úgy rohan az idő.

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba
Sajna az alvásnál én is elronthattam valamit, mert csak anyai ölben, ringatással karöltve alszik el Linduska... De egyébként is nagyon igényli a színházat, dalolászom, táncikálok neki egész nap :)

Emese
Majd teszek fel flamenco-képeket, de valószínűleg itthoni lesz, mert az órán nagyon koncentrálunk a koreográfiára. És egyelőre még csak a szoknyám meg a cipőm autentikus, felsőm még nincs...

Jóccakát, most hamarabb megyek ágyikóba...nem leszek éjfélig :)

Kép
granda

Ilyen "fogkefét" mi is vettünk még Zita születése előtt, de jó, hogy eszembe juttattad Emese! (Mondjuk fog az nincs, de az ujjamat és bármit nagy kedvvel csócsál)

KépKépKép
bongyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?