Hát tegnap este visszaolvastalak Titeket, de reagálni már nem tudtam, itt van Anyum, így hát kicsit tudunk menni, ma megyünk MOZIBAAAAAA
Eddig a vásárlásokat intéztük, no meg TV-t és mosógépet néztünk, Apa jövő héten meg is veszi.
Köszi a dícséreteket, sztem is hasonlít mindkettőnkre.
Sorozatok,
Jaj én is nagyon szeretek párat, de mennyire jellemző, h ki melyiket nézi, vicces volt olvasni.
Fleur, jaj nagyon sokat gondolok rád Anyós ügyben, ügyes vagy, h adsz még esélyt, én támogatom, remélem, nagyon remélem jól sül majd el, Anyudnak örülök.
Hajrááááá.
l.móni, Rád is sokat gondolok, remélem túl éled Anyóst, sőt lehet, h nem is lesz annyira rossz.
Ktimi, bohócorr
Minden kisbaba természetesen csodaszép. Minden hófordulósnak gratulálok, nemsokára mi is 5 hósak leszünk
Most szültem:)
Minitalisok irigy, irigy, én is, én is
Hajni, jó utat!
Vörös haj, jaj én imádom, én vöröses hajjal születtem, és régóta vörösre festetem, Apa imádja és hát én is szeretem, vörös és göndör. Pont csüt. voltam fodrásznál és mondtam, h lehet, h valamit változtatnék, monda is a fodrászom, h ő nem vágja le, és nem is festi más színre
Imádom a természetes vöröset, annyira széééép.
Júliusi kismama
Szerintem is borzasztó, és tényleg nem szabad ítélkezni mások felett, sosem lehet tudni.....
Remélem nem kell soha, soha ilyen döntést hozzak, és nem leszek ilyen helyzetben.
No hát forgás, hát lányok, az én fiam meg sem áll, sajnos a dvd kamerát nem tudom feltenni, nem fogadja el, a telefonommal majd levideozom, folyamatosan forog, hát nem is csodálom, h reggel 5-kor kell enni, és alszik tovább, a kiságyban is úgy pörög forog.
Lassan el kell kezdjem a hozzátápit, mert égeti ám az energitá, ezért nincs még 7 kg:)
Ülés, állás, folymatosan állna, ülne, olyan erős, néha nagyon meglepődünk.
A lábát már folyamatosan fogja, és lehúzza a zokniját, ha nincs rajta pelus, rágicsálja.
Viszont nincs fogunk, és 9-1/2 5-ig alszunk, mert éhesek leszünk.
No megyek ebédet főzök, és megyünk sétálni.
Midnenkinek nagyon szép napot.

[/img]