A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Ja még Kreiszinek akartam írni, h most már Te is voltál a Velencei tónál!!! :lol: :lol: jól tettétek, annyit van emlegetve, h jun.ban mi is legugrunk, szeretem.

Tegnap előtt adtam neki hibiszkuszos, csipkebogyós, kamillás teát,meg tegnap is, erre a kamilla megtette hatását, szó szerint befos....tt, mint zokni, gatya, body, folyt mindenhol. Azt hiszem nem kap többet... :shock:

Kép
kaandi

ááááááááááá ez nem ér, nincs időm és ilyenkor ennyit írtok...

gerendai zsu: :wink:

zsu: ne foglalkozz vele - anyós - ahogy te jónak látod!

nicko: jővő év elején kéne vissza mennem dolgozni, lehet hogy előléptetés, illetve a főnőköm szeretne és addig tudja a helyet tartani, aztán lehet hogy nem jön össze, mert folyamatban van a leszázalékolása egy pk-nak és az helyére mennék, de ha nem tud elmenni akkor nem...A kaját meg azért kérdeztem mert ha reggel hagynám fügét aludni szerintem nem tudnák 5-ör enni egy nap csak négyszer.

és tuti még vmit elfelejtek...de mit :oops:

Kép
budabo

ja igen Zsu: nálunk ma lesz buli, kíváncsi leszek Fügi hogy viseli. egész héten nem alszik délután csak piciket. Nem tom mi van vele. Viszont ma reggel felkeltettem reggelizni, aztán szunya tovább és 9-10-ig sikongatott, dumált az ágyában. Tök boldog voltam, mert szöszmötölnöm kellett...

Kép
budabo

Monic, de jó, hogy ennyi tejecske lett! Nekem is az elmúlt napokban nőtt meg nagyon a mennyiség, csak nem tudtam, mitől. És miután te is írtad, arra gondoltam, hogy ha a mei-tai-al voltatok kirándulni, akkor a hosszas testközelség az oka, ez lehet akkor nálam is, mert én meg anyóshoz kirándultam előző nap. Ma reggel a második evést mértem, 260 g egy ciciből :shock: , majdnem elájultam, régebben max 80 volt csak benne. Amy jutott eszembe szopi előtt, asszem egyszer ő írta, hogy úgy kellett vinni külön a ciciket :lol: Úgyhogy én ezen a héten 200 g hízást biztos fel tudok mutatni, ami kis reményt ad, hogy végre beadja a doktornéni Lénának a 2 hós oltást :roll:

Andi, Léna az elmúlt 2 napban nem kakilt, és ma reggelre jött neki is az áldás megakaki képében. Kamillateát én is próbáltam, szerintem nem szereti az ízét, 5-6 kávéskanállal sikerült beleszuszakolni csak. Na mindegy, már nincs is probléma... 8)

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Boldog névnapot az Esztereknek!

Budabo Milyen biztos szer van hajhullásra? Kíváncsi vagyok :D Milyen volt az éjszaka?

Zsu83 köszönjük! :D mostmár értem, hogy miért nem jöttél egész nap... már azt hittem megint csavarogtok.. :D

Gerendai Zsuzsi mi is sokat alszunk :D tegnap egyszer aludt reggel 10-től délután 1-ig utána fél kettőtől 4 ig utána 6-tól 7 -ig :D szóval ő is olyan lesz mint én :lol:

Monic80 örülök, hogy sok tejcsid lett!

Most megyek ruhát venni a fiamnak... majd még jövök délután :D

Kép

Kép

Kép
millye

Millye, de jó, hogy te is írod a sok alvást! Andris is Szundimanó ezek szerint? Kezdek megnyugodni...
De látjátok, fél 9 kor letettem egy kis tízórai beszopizása után, mert már a pléden elaludt volna, é azóta szundi. Most meg dilemma, hogy keltsem-e, vagy várjak még. Végülis az ebédje készen van :wink: , ilyenkor szokott az lenni, hogy pár percig tépelődöm, aztán bemegyek kelteni, de akkor már fent a buksi. Szerintem ez a minket összekötő titkos szálak mégtitkosabb működése miatt van így, de annyira tetszik!

Bogi, engem is birizgál a hajhullás elleni csodaszered! tessék azonnal megosztani! :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Monic, örülök, hogy beindult a tejcid, meglátod a bogyók még dobni fognak rajta! :wink:

Bogi, nem foglalkozok vele, de hiába mondom neki az én álláspontomat, ő mindig rázendít az övére, meg hát ő ugye tapasztaltabb, mert felnevelt 3 gyereket, de azóta már egy csomó minden megváltozott! :?
Bencus se akar most aludni, pedig ilyenkor szokott! :shock: Remélem csak az idő kavar be neki, és nem kell új napirendet kitalálni! :roll:

Millye, bárcsak csavizhattunk volna! :?

Most telefonált Apa, már úton van hazafele! :D
zsu83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:26-kor.
Vendég

Gabi: ÁÁÁÁ dehogy változik, ugyanolyan feszes,kemény, hatalmas marad,mint előtte:) :lol: :lol: :cry: :cry: :cry:
viccet félretéve, általában tényleg genetika, de sajna a nők többségénél a nagy strapa miatt megváltozik az állaga leginkább, kicsit megereszkedik (minél sokadikabb gyerek ugyebár....:( :cry: ). A méret pedig többnyire nagyobb lesz,mint előtte volt.

De igazából nem lehet mindenkire venni ezeket, mert abszolút genetika. Ez inkább csak statisztika.... :cry: :cry:

Na jól elmagyaráztam,mi?! :shock: :lol:

Kép
kaandi

de viszont jó plasztikai sebészek vannak mo-on....jó pénzért persze.. :roll: :cry:

Kép
kaandi

Halihó!

Végre gépközelbe keveredtem...
Már néha unom a sok jövés-menést.

Köszönjük az Esztike köszöntést, mi meg a többi Esztert csókoltatjuk nevük napja alkalmából!

Zsuzsi:
Jujj! De irigyellek! Én szerintem soha nem fogok tudni annyit tejcsit felmutatni, főleg nem egy ciciből!! Jujj, de jó vagy!!!
Amúgy rájöttem, hogy nem gáz az alacsony súlyú gyerek!
Az 56-os rucikat 3 hónap alatt nőttük ki, a pelenkákból mindig meg lehet venni az olcsóbb, gigamegapakkosat, mert úgysem lesz kicsi napok alatt rá stb.... Szóval éljen a 2 hós oltás!!! :D
(Eszteremet ma 3 óra alvás után keltettem az imént, ha ez megnyugtat...)

Tegnap a dédinél voltunk messzibe, fogjuk rá jól bírta az utat. A kocsiban büdösmeleg volt, így vittem neki vizet és belszopálta az egészet (100 ml) egyszerre. Ahhoz képest, hogy elvileg nem kell neki...

ladmon

Ja, és királyság van, kellemetlen mértékben (40 ezer) megbüntettek minket gyorshajtásért. (Pedig az én drága hites uram olyan rendes sofőr, de mégis bezúgtunk 87-tel oda, ahova nem kellett volna)
Bogi, nem tudod, tényleg nincs esély méltányosságot kérni (pl. csökkentést)? Mert ezt írták... :?

ladmon

Budabo milyen buli lesz már megint nálatok? :D

Gerendai Zsuzsi szerintem ezen a sok alváson ne parázz! Nálunk az esetek többségében ilyen jókat alszik. De a legjobban az tetszik, hogy milyen régóta átalussza az éjszakát... de azért a hátránya az, hogy a tejtermelésem is hozzá igazodik... :? van tejem, de tartok tőle, hogy ezért csökkenni fog... :shock:

Zsu83 ÓÓÓ ezt úgy írod mintha hetek óta nem csavarogtatok volna :D nem is tudom ki ment a Velencei tóra hekket enni :shock: néha otthon is kell lennetek :D ma is mentek valahova? Irigy leszek :D

Babanyul anyukámnak összement a melle :D :D :D nekem a lányom után nem változott meg... de most szerintem nem úszom meg... :?

Ladmon Hány napra mentetek? Rokonlátogatás? Azt hittem welnesezni mentek :D

Kaandi :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

Ladmon :shock: akkor ez nem lesz egy olcsó út... ebből már egy jó romantikus hétvége is kijönne.. :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Ja, szivacs, de ez még a múltkori pesti útunk nyereménye...
Amúgy meg bünti párti vagyok, csak direkt köcög helyen mértek, ahol a 60-as tábla után 100 méterrel úgyis lassítasz, de a tábla vonala ugyebár a tábla vonala!

És képzeld, extracseles voltam! A hetek óta áhított palacsintát megcsináltattam a dédivel! 8) (Nem, nem vagyok szemtelen, de a mameszom nem is fogadna minket, ha nem válaszolnék a "mi legyen az ebéd?" kérdésre)

Olvasgatás közben akartam ám egy csomó mindent, de már kb. semmi sem aktuális...
(Az én DM-es 50-es naptejem nem színezett, húú, pedig megijedtem, amikor Bogi írta.. :) )

ladmon

Kép Melyiket is válasszam? Textilpelus vagy sör??

Kép Vazze' a pelust kellett volna...

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:27-kor.
Vendég

Na, jó, itt az eredeti...
Ne azzal a degi képpel zárjam már a fotósorozatot...

Kép

Tökre ráérek, Esztike szunyál, apa hajat vágat, anyuékat várom még a vasárnap délután betetőzéseként!
De innen lekoccolok már, mert nem jövök egy napig, aztán meg oldalt teregetek, ahogyan az lenni szokott!! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ladmon 2009.05.24 15:37-kor.

ladmon

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:28-kor.
Vendég

ladmon:részvétem a bünti miatt, jobb dolguk nincs???mint büntetgetni?? :cry:
Viszont Esztike iszonyat jópofa a "sörözés" után, nagyon tetszett!!!

Gabi: sokat fogytál is??? Már egyáltalán nincs tejed?? Kb 2 hét és én is elkezdem neki adni a répás almás krumplis kajákat főétkezésnek,ebédre. Nálatok is főkaja volt??? Ma megint visszacsappant jelentősen a tej is meg a fogyasztás is, nem tom mi lesz a vége.LEhet, h táp?! Na jó azért az tudom túlzás még annyira nem szar a helyzet. NAgyon hirtelen le tud csappanni, pedig eszem ezt a hülye utrica-t is. Mondjuk eddig sem voltam vmi homeos, lehet nem is leszek..... :cry: :cry:

Kép
kaandi

Ladmon, köszi az új nézőpontot a pille gyerekhez, így már mindjárt más :lol: :lol: :lol:
...na és a besörözött fotó! halálosan jó! :lol:
...nem Eszti vezetett ittasan, mikor túl gyorsan mentetek?

Gabi, ne aggódj a ciciken, én 33 évet éltem pingpong labdákkal :roll: :wink: . Majd idővel újra kismama leszel, és akkor megint juppppppppiiiiiiiiiiii :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:28-kor.
Vendég

Megjöttem végre...

Megcsinálták a vizsgálatot, teljesen rendben van minden a fejemben,
most azt vizsgálják, h hátha a szívem a bűnös... :roll:

Álommanó hozzánk is beköltözött! Bár Oli eddig is nagyon jó alvó volt,
de ma 6 órát aludt... :shock: 11-kor elaludt, és az előbb kelt fel
nagy vigyorogva... :lol: Most anyósom nyúzza egy kicsit. :D
Bár lehet, h így hosszú éjszakánk lesz... :roll:

Nico, nagyon szép helyen laktok!!!

Eszterek boldog névnapot!

Kép

Kép
gjéti

Sziaszok!

Visszaolvasnom esélytelen, hihetetlen mennyiséget termeltetek 2 nap alatt....

Eszterek, kicsik, és nagyok, nagyon boldog névnapot kívánunk Nektek!!!

Gjéti: szuper, hogy negatív lett a vizsgálat! Remélem azért a szíveddel sincs gond!!!
Millye: Aloeval kezdtem a piros poit először kezelni, sajnos semmi hatása nem volt..... sem a First-nek, sem a gelnek....

Na hát azt hiszem minket utolért a fogzás.... Nagyon nehezen telnek az éjszakák, sokszor felébred Vendi, és nem azért, mert éhes... ANnyira sajnálom szegényt... Én meg egyre kialvatlanabb vagyok, napközben ő nem alszik szinte semmit...
SZóval örüljetek, akinél alszik a baba!!!!

Apa még mindig nincs itthon... Már nagyon jó lenne pedig.... Gondolom ugyan, hogy sokra nem megyek vele, meret tuti fáradt lesz, de akkor is jó lenne már....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Boldog névnapot kívánok az Esztereknek és nagyon sok puszit a hónapfordulós tökmagoknak!!!!!

Ma elmentünk Budakeszire a Vadasparkba, nagyon jó volt, még egy kirándulás kipipálva...

Ladmon: nekünk is van ám ilyen csíkos kis csodaegyüttesünk, Esztike is legalább olyan aranyosan fest benne, mint Lili...

Sajnos Lilinek nem javul az ekcémája a karján és a kézfején, holnap felhívom az orvost, hogy nem-e kéne vele valamit tenni...

Cici téma: nekem úgy néz ki marad a lánykori méret (85 B-C), talán lógósabb sem lesz (bár sosem volt a feszesség mintapéldánya)...

Én is szeretnék hajhullás elleni csodaszert, minden felmosásnál összejön egy parókányi... :cry:

Kép
cserkészkolbász

Ladmon, hú 40ezer! :shock: Apát múltkor "csak" 10re bírságolták!
Jól le is szidtam! :?
Naggyon király a képsorozat! :lol: :lol: :lol:

Millye, ma csak ide mentünk le sétálni, most Apa foglalkozik Bencussal! :)

Gjéti, örülök, hogy nincs semmi gond!

Amy, szerintem Apa újult erővel fogja magát bevetni Vendinél! :wink:

Erika, adtál egy jó kirándulós ötletet! :wink: :lol:
zsu83

Zsuzsi: Egyáltalán nem akartalak megijeszteni!!! Vannak gyerekek, akik többet alszanak, vannak, akik kevesebbet, az alvásigény szerintem már ekkor is eltérő lehet... Lásd, Gjéti Olija és Esztike is sokat alszanak nagyon.
Marci jelen pillanatban 4 órát napközben (többnyire ügyesen, gyorsan, egyedül elalszik :D ), éjjel pedig 10 órát kb. Másfél hétig szuper volt, egyszer evett 3-4 között, és még kb. kétszer megébredt, de gyorsan sikerült visszaaltatni. Három napja nem egyszerű a helyzet, nagyon sokszor kel arra, hogy beleütközik az ágy tetejébe vagy oldalába (álmában teljesen szabályosan megfordul és remekül kúszik, amit nappal nem tud reprodukálni), rengeteget mozog álmában, és az elmúlt éjjel az 1 szopin kívül még elgalább 5x megébredt... :shock: Szóval, vannak sorstársak Amy, de túlleszünk ezen is... :wink:

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Egyébként én is gondoltam már arra, hogy talán a foga.. :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

azt el kell mesélnem! van egy ismerösöm, kb kicsit több mint egy honapja szült. van egy oldala a neten szokta mnézegetni hogy vannak.
aztán ma oda van irva neki h a gyereke megfordult hasrol hátra. na most szerintetek ilyen létezik mert ha ez igy van akkor én vagyok a szüz mária.
én ezt nem akarom elhinni. mondjuk már tehesen is egy csoda kismami volt. háááááááát nem tudom. vélemény?

kérdés: mondtam ugye h mandarin sokat hány. aztán egyik nap kicsit kevesebb kaját kapoo tehát nem 180 hanem 150-160 körül. aztán semmi nem volt.
ugy nem baj h kicsit kevesebb mert ugyis kihánnya ami sok neki. mert az evést ugye nem haggya abba.

köszi a szép helyen lakunk dicséreteket.
zsuzsi: na ma sem aludt nagyon mandarin, tiszta dinka volt délután. a kérdésedre h ha mandarin magyar ányt vesz el. hát nem tudom, majd meglátjik h
magyar lesz e de én szeretném.

monic: csak hiszed,egidö után megszokja az ember. néha pedig egy kis sikat ugy kivánok, föleg amikor ezen a ,,gyenge,, emelkedön kell toljam a babakocsit:-)

bogi: majd a sors ugyis eldönti mi lesz, és ugy fog töténni.

babanyul:cicitémára, hu ne is mond. azt hiszem a jobb cici sokkal nagyobb marad mint a bal mint most is. tiszta lelki beteg vok ez miatt. a kis pttanásaim nem lesznek egyformák:-(

ladmon: kegyetlen jo a sörös kép!

gjéti: jo h minden rendben, reméljük a sziv is.
már olyan régota akarom mondani h én még nem is láttam rolad képet, legalábbis nem emlékszem. küldesz egyet?

amy: nem tudom olvastad e multkor irtam még vmit a pirosságra.
kitarás!

Kép
Kép
nicko

...?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:29-kor.
Vendég

millye:éjszaka jól telt, remélme a mai is jó lesz. Nagyobbik keresztemnek volt a konfirmálása és után ebéd volt nálunk - 30 fő - Füge bírta, bár állandóan valaki beszámott a kocsiba. De volt még egy 1.5 és 1 éves csajszi is. Baba tali.

gerendai zsu,babanyul,cserkészkolbász,millye: mindjárt jövök a hajhullás elleni módszerrel :wink:

zsu: nálunk tuti új napirend lesz, mert egy hete már nem alszunk nagyon délután, reggel viszont nem akarunk kelni..

babanyul: az én cicimen már meglátszik. :cry: Egyébként én is úgy vagyok ahogy te voltál, pár mili van és próbálom még erőltetni, de Füginek nincs türelme cicizni..

ladmon: sajna nincs, fix bírság összegek vannak, törvényileg szabályozva. Én is vártam a büntetést,mert amikor CTG-re jártunk állandóan a busz sávban haladtunk, mert amúgy dugó volt...
A képek tutik.

kaandi:hidd el hogy lenne jobb dolguk, de statisztikai szemlélet van és az államnak is kell a bevétel :twisted:

nicko:szerintem egy hónaposan még kicsit korai lenne... :shock:

Kép
budabo

budabo
30 fő?ki főzött Te?
Vendég

babanyul: áááááááááááááááááá mi anyumékkal lakunk egy házban, szóval ő.. :oops: meg rendeltük is, a keresztelőn is így lesz, ott csak 22 körülleszünk

Kép
budabo

Nicko, a kérdésem burkoltan arra vonatkozott, hogy ha esetleg Léna lesz Mandarin felesége, nem költözhetne oda hozzátok Mandarin aranyos anyósa is? :oops: :lol:
Egyébként akár valós is lehet a fordulás. Léna 5 hetes volt, amikor egyszer a hasán hagytam, és háton találtam pár perc múlva. Nem hittem a szememnek, visszafordítottam, és abban pillanatban újra átfordult. De ezt csak akkor csinálta, legközelebb meg most, és azóta rendszeresen. Szóval az számít időpontnak, amikor már rendszeresen hassználja a tudást.

Remélem, azóta Vendi 8) Apa boldogan pihen kis családja körében, akik annyira, de annyira hiányoztak neki...

Julcsi, olyan rossz lehet ennyiszer felébredni. Ilyenkor fel is kelsz hozzá, kiveszed? Vagy csak visszaigazítod, fel sem ébred teljesen? Miért vonul álmában? Léna eddigi leghosszabb útja 5cm volt egyik éjszaka, amikor elvettem a feje körül lévő nyakpárnát.

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Ezt kapta Füge Debrecenben a férjem tesójától Kép
Kép
Ezt csináltam én a keresztemnek emlékbe,hát nem olyan profi :oops:

Kép
budabo

bocsi az oldal foglalásért

És akkor a csoda módszer: OLLÓ :lol: :lol: :lol: :lol: Kép

babatali: balról keresztemnél 1.5 éves, középen 1 éves és mi 3 hósan:
Kép

Kép
budabo

Esztereknek mi is boldog névnapot kívánunk! Esztikének Alex puszit küld!

Zsuzsi: a tegnapi átöltözős kakilás is mei taiban történt :lol: .
Zsu, Kaandi: nagyon tetszett Velence, megbeszéltük, h máskor is megyünk. (tesómékkal voltunk, ők már voltak ott). Boti micsoda kis vasgyúró, Erik is helyes a kis menyasszonykával :D .
Nicko: nagyon szép helyen laktok
Zvera: milyen egyformák a fiúk, nagyon jók a képek.
Julcsi: drukkolok, h teljesen elmúljon már a cicifájdalom!
Bogi: tök jó a frizud és a képek is!
kreiszi

Budabo: jól becsaptál!!! :D :D De jó a hajad nagyon!!

És nem is vagy kövér, úgyhogy mégsem állok melléd a talin!!! :lol:

Kép
cserkészkolbász

kreiszi: kösz :lol:

cserkészkolbász: :wink: :cry: de állj csak mellém, a látszat csal!! Nekem ez volt a megoldás hajhullás ellen. 3-4 évenként rámjön hogy a vállig érő hajamat levágatom,először picit aztán sünire :lol:
ma oltás :cry:

Kép
budabo

Áááá, drukkolok Füge babának, biztosan hősiesen viseli majd!!

Kép
cserkészkolbász

Sziasztok!

időm nem sok van még mindig....megvolt a 7végi buli :) Jól sikerült, rakok egy pár képet....
a sajtos sütike :twisted:
Kép
öltözés a kerseztelőre:Kép
már alszunk is(pedig még el se kezdődött:KépKép
izgalmak vannak:KépKépKép
keresztmama és a gyerekek:Kép
keresztszülőkkel:
Kép
kertiparti már itthon, meg a lepusztított művem(ami 3 napon át készült):Kép
Kép
mire kiértem a fényképezővel, a fincsi sajtos süti elfogyott, meg a minikókuszgolyó is, meg a minifasirtok is....:(
Ebéd is jól sikerült, csináltam gombalevest, meg eperlevest a gyerekek kedvéért, és lasagne volt a 2., és somlói volt a deszsert :):) az még maradt.... :)mindjárt eszek is :)

bocsi mindenkitől a sok képért, de nem tudtam szelektálni :):):) a rucit anyukám varrta még régen legkisebb öcsikémnek, azóta jár a családban körb....Andris, ági is ebben keresztelkedett, csak Áginak rózsaszín szalagja volt :) legkisebb Bambi öcsikém:Kép

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Verus: nagyon-nagyon szépek a képek!!!! :D :D

Persze Vince a legszebb (meg a sajtos süti - csorog is a nyálam!!)

Kép
cserkészkolbász

leírom a receptet majd....csak most rohanok.... :):):)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

verus: RECEPTET!!!!!!!!! Nagyon jók a képek.

Kép
budabo

Sziasztok csajok!

Végre én is itt, már nagyon hiányoztatok, de egyszerűen képtelenség volt, hogy gép elé üljek... Annyit írtatok, kb 15 oldalt kellene visszaolvasnom, ami ma még biztos hogy nem fog menni....

Egy rövid élménybeszámoló az otthoni "nyaralásról": volt grillparty a családdal, esti kerti borozás barátokkal, lángosozás az almádi strandon, babás barátnős délután, babamutogatás a volt munkahelyen, esküvőzés a Dunaparton... és persze család meg barátlátogatások tömkelege.... stb. Olyan szinten elfáradtunk, hogy ma reggel is úgy ébredtem, hogy fájt mindenem. Szegény Hannácska is nehezen viselte már tegnap a hazautat és kimondottan boldog volt, amikor betettük végre a kiságyába, amit már több mint egy hete nem látott.

Ha valakinek lesz egy kis ideje összefoglalná röviden az elmúlt hetet? Igyekszem visszaolvasni, de egyelőre még rengeteg itthon is a tennivaló.....

Panna
pandusika

Zsancy: köszi, hogy gondoltál ránk! Igazán jól esett! :D

Amy: örülök, hogy így bejött a sütirecept! :D Én azóta nem próbáltam, de a héten szerintem megint fogok sütni és most én is hasonló változatban, mert az eredeti nekem is nagyon édes volt.

Képzeljétek nálunk is tombol a nyár.... :D Majdnem 700 km-rel vagyunk északra és mégis szinte ugyanolyan az idő mint otthon, csak sajna sokkal többet esik az eső. :( Ami viszont külön pozitív, hogy kb. 1 órával később sötétedik itt, tehát este 9-kor is még fent van a nap. :)

Nem is írtam, hogy hazáig teljesen egyedül vezettem... Apa nem aludt az ügyeletben és homloküreggyulladása is volt, úgyhogy szegény nagyon kivolt. 700 km-ert nyomtam le egyedül éjszaka és én sem aludtam előtte sokat. Szóval be kellett tankolnom jó sok redbullt, hogy bírjam.

Panna
pandusika

Kreiszi: Alex puszik bezsebelve! :D

Bogi:
Köszi, gondoltam... Akkor perkálunk....
Amúgy Panna újra itt van, tőle kérdezd meg a 4x kajálást, mert emlékszem, náluk is felmerült a téma, de nem tudom, mire jutottak.
A hajas megoldás király, már én is valami hasonlóban gondolkodom. (bár én gondolatban már a Sinead O' Connor-os megoldásnál is tartottam... :D)

Panna
: Végre otthon!

Összefoglalás:
-az összes Andi dógozik és medencézik
-Hugic medence nélkül dolgozik,
-Stelly- ezerrel kenguruzik és megnyerte a pöttyös pénztárcát
-két új becsatlakozó fórumtárs a színen,
-megkeresztelt Vince baba és extraaktív anyukája (lkverus), akinek annyi minden belefér a napba, ami nekem egy hétbe sem...
-Léna baba nemsokára megküzd a 2 hós oltással,
-Zsuék továbbra is jönnek, mennek, csavarognak,
-kreisziék is nekivágtak a Velencei tónak,
-Bogi- egy hős, túlélt egy hetet anyósnál (alias a banyánál),
-millye továbbra is itt rendel és pizzát süt,
-Zetivera Olija talán újra elalszik,
-Amy Vendipopója piros, de javul (talán...) és kibírta a hétvégét apa nélkül.
-Julcsi cici is talán javul...
-Nicko csodahelyen lakik,
-Zsancy pedig Magyarországon nyaral,
-Nilabali Bazsalikomja nem eszik, de azóta talán már igen...

És a további hízások, oltások, naptejek, hajhullás, nyűgösség éééés alma kipróbálása Botinál és Szoninál.

ladmon

folyt köv:
gjéti feje kivizsgálva rosszullétre, de semmit nem találtak,
elif meg tejparázik.

Na most hagytam ki valakit???

Lépek is, mert apa itthon nyaral a héten szabin, aztán így tutira lesz ebéd főzve.

ladmon

Sziasztok !
életjel.... egyáltalán észrevette valaki, hogy napok óta nem voltam ? :oops: :lol:

próbálok visszaolvasni, aztán jövök, csak most Zétike itt vergődik a kezemben....

Andi, nem jártál tegnap véletlenül a Ferihegy marketben fél 1 körül ?
Oda mentünk tegnap, és jött szembe egy ezüst VW kombi, és úgy gondolom te voltál az !!!!

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

ladmon:király az összefoglaló!!!! :wink:

pandus: kajával hogy álltok? Ti hányszor esztek egy nap és mennyit?

andus: nekem voltál ám eszembe, a könyvelésről és a medencéről :wink: És sajnáltam is minden könyvelőt.

3 hós oltás Rota I kipipálva. Kisasszony szerda óta 200-at szedett magára. Ez azért furi, mert alig evett :shock: :shock: Sose hízott még ennyit. Bár eltérhet az itthoni és ottani mérleg, de a doki mérlege kevesebbet mutatott idáig... Na mindegy mától itthon nincs mérleg, tehát marad a dokinénié. Fügcsi most szundít, picit sírt csak. Viszont utánunk jött egy 1 éves kisfiú és szegénykém már az ajtóból ahogy meglátta a dokinénit üvöltött :cry:

millye:?

Kép
budabo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?