A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Sziasztok!

Erika!
Megéztem azt az oldalt és rendeltem is, majd beszámolok, milyen a minőség...

Vagyok, olvasok, csak rí a poronty, teljesen zizz ma.
A tietek porontyok is hisztisek? Ma csak rajtam hajlandó megmaradni...
:x :( :) :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Halihó!

Vagyok, csak rohanós a mai nap.

Sajnálom a sírásokat. :(

Egy link:
http://www.mayoral.com/webmayoral/swf/c ... talogo.pdf

Na én is akarok még 1-2 kislányt is. :lol:

Este jövök.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Többek között ezt rendeltem az én bömbölő porontyomnak:
Kép Csajos ruci...
Meg ezt:
Kép Csajos ruci2...

Kép Tündibündi...
Stb, stb...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Helló! Elaludt Ádám, gyorsan összerámolok, aztán irány sétálni. Tök jó éjszakánk volt megint! Egész kipihent vagyok.
Egy vicces kép a fiamról: Címe: az utolsó felest nem kellett volna!!!!
Kép

krisz78

Hanna!
Mikor Marcival voltam pocakos, nézegettem a turiban a szebbnél szebb ruhácskákat, s nem mertem megvenni, mert nem tudtam kiskukis lakozik-e bennem avagy nem. Bezzeg Julcsinál! Dőzsöltünk a csini rucikban...

Kívánom, hogy neked is legyen részed benne...
(No meg a reggeli "Auuu! Húzod a hajam, anya! Különben is egy copfot kértem!" fílingekben... :D)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Krisz!
Nagyon helyes Ádám!
Örülök, hogy jó éjszakátok volt, s hgy kipihent vagy!!! :D
Jó sétálást! (Remélem, nem visz el a szél... itt fúj rendesen)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: nagyon jó ruhák!!! Én is szeretnék kislányt majd! A ruhavásárlási mániámat akkor teljesen kiélhetném!!! Így se tudok ellenállni a a babaruháknak (meg a női ruháknak sem) :oops: , de ha lenne egy lányom is....

krisz78

[quote="krisz78"]B írta:krisz78atkata: nagyon jó ruhák!!! Én is szeretnék kislányt majd! A ruhavásárlási mániámat akkor teljesen kiélhetném!!! Így se tudok ellenállni a a babaruháknak (meg a női ruháknak sem) :oops: , de ha lenne egy lányom is....

... akkor felvenne a sok ruha, meg csat, meg hajgumi, kistáska, hajpánt, kiskendő..., mint minket... A párom úúúgy utálja, hogy csak na!
(Én meg a sok fényképezőgép-lencsét, meg a sismillió biciklit és a futóknak való kellékeket rühellem... ;))

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

sismillió = kismillió ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Ádámos kép nagyon édes :)

Enyém fiam meg éppen hogy egész nap alszik... Na persze enni azért felkel, de utána hagyjam is békén, és alszik tovább...

A ruhafalvára én is regisztrálva vagyok, ár én egy kicsit drágának tartom a Hádához képest. :wink:

Ja! A DM-ben lesz újabb akció a pontgyűjtő rendszer helyett!

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok,

Mágnes, mit tudsz az új dm akcióról? Én csak azt olvastam kifüggesztve az ajtóra, hogy májusig lehet a 15% kedvezményt igénybe venni.

Erika, köszi a linket, majd megnézegetem. Bár, egyelőre ruhatúltengésben szenvedünk, még a padláson is babarucik vannak :lol: de azért néha muszáj vásárolni is :lol: :wink:

Krisz, aranyos ez a kép Ádámról :lol:

Batkata, hú én is olvadok ám a csajos ruháktól! Hisztit sajnálom...nálunk is előfordul...
Hanna, jó a katalógus is, amit betettél, főleg a csajsziruhák! :lol:

Csak én érzem úgy, hogy kiscsajszis ruhákból sokkal nagyobb a választék, mint fiúsakból? :roll:

Csöre, gratula az éjszaka átalvásához! Mi fél 6 óta vagyunk talpon, vagyis csak én, gyerkőc durmol :lol:

Zitocs, a méreteken már én is gondolkodtam. Én most 68-as és 74-es rugikat is adok már rá. És a hétfői mérés szerint 58 cm...az 56-os cuccokat kb másfél hónapja nőttük ki.

Andrea, Bianka tündérszép! Látom neki már van fülbevalója is.

Babaúszás: kedvem lenne, de -tartsatok paramaminak nyugodtan - féltem tőle Picúrt - idegen gyerekekkel, felnőttekkel egy vízben lubickolni, plusz fülgyulladás, stb. Inkább szavazok majd a száraz programokra, babamama torna vagy babás jóga.

Kép
vickybabe

vickybabe!
nem érzed rosszul, fiús ruhákból én is mindig meg voltam/vagyok/leszek lőve :(

megyek, enyim legkisebbel vasalunk ;) őkelme lélekben támogat és hasznos tanácsokat osztogat... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Mágnes: miylen lesz az új dm-es akció tudod?? Nekem ez a pontgyűjtés sosem ment, vagy a pontot hagyom el vagy a pontgyűjtőt......tiszta zizz vagyok az ilyen gyűjtögetésekhez.

Megkapta ma Zétényem az oltást.....úgy ordított szegény azt hittem a szívem megszakad. Utána evett most a teraszon alszik már 2 órája......remélem nem lesz tőle nagyon nyűgi......
Utálom az oltást :roll: . A gyerekorovost is fel tudtam volna rúgni a padlásra ahogy ott ordított a cseppem....na nem mintha az orvos tehetne róla :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
peni

Batkata! Amikor én Leventével voltam terhes nemcsak nézegettem, hanem vettem is egy halom szebbnél-szebb ruhácskát, miután a doki azt mondta 100% lány. Aztán az utolsó hónapban megkukacosodott! Elraktam, hogy majd legközelebb, de másodjára is fiam lett. Na nem mintha bá
nnám, mert imádom őket, de nagyon szeretnék egy kislányt is!
Szépek a ruhák nagyon, amiket vetél.
Nem tudom ti tapasztaltátok-e, hogy lányoknak sokkal több dögös cuccot lehet kapni mint fiuknak?!

Krisz! De édes Ádámka! Látszik jól van tartva! :D

Ruhaméret! Tapasztalaom szerint az 56-os rugiknak a labrésze nagyon rövid. Ezért egy ujjszülöttre még akkor is jó, ha 60 cm-el születik (mivel a lábacskáit 1-2 hétig felhúzva tartja még, aztán ahogy kinyújtja őket rögtön rövid lesz. Egy 2 hónapos babának meg nyújtva vannak a lábai :roll: :oops:
Amúgy láttam már akkora 62-est mint a 68-as és fordítva is!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Peni, jó, hogy túl vagytok az oltáson! Leventém is sokat aludt utána. Gyerekorvosunk nekem is egyre kevésbé szimpi. Olyan, mint egy robot, semmi kedvesség nincs benne és mintha könyvből olvasná, amit mond...

Enikő, akkor muszáj még egy hármaska is, már csak a csajrucik miatt is :wink: :lol:

Szerintem sok ruha össze-vissza van számozva, nekünk pl van olyan is, ami elvileg 50-es, de még mindig nagy rá...

Kép
vickybabe

http://www.rossmann.hu/ - itt indul olyan pontgyűjtő akció, mint a dm-é volt.

Kép
vickybabe

Az én nagy fiam egy hete hány és megy a gyomra, szinte semmi nem marad meg benne. Szegénykém csak fogy, már annyira aggodom.
Doki néni meg írt fel neki kúpot hányás ellen, meg Laktívot vetetett (amit a gyereknek nem tudok beadni). Szerintetek nem kellene már jobban kivizsgálnia, hogy mitől van?
Félek nehogy korház legyen a vége!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő :( Ha nem javul, én bevinném kórházba, nézzék meg ott, nehogy kiszáradjon szegény :( :roll: folyadékot tudsz belediktálni?

Kép
vickybabe

Vickybabe! Folyadékot (vizet) szerencsére iszik rendesen. Csak az étel nem marad meg benne!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

ENikő: én is megmutatnám másik orvosnak is a gyerkőcödet. Ha fogy akkor meg főleg........Ártani nem árthat!!!

KépKép
peni

Enikő, az jó, akkor legalább nem fog kiszáradni...de tényleg, vidd el másik dokihoz! Párod otthon van most?

Csajok, Ti megkaptátok a baba laboreredményét a kórházban? Picúromtól kétszer is vettek vért (a TSH-m miatt), de nem kaptunk róla aztán semmit...most a kórházat zargassam, vagy a gyerekdokit? :roll:
Zitocs, Andi! Nektek a Flórban mondtak erről valamit?

Kép
vickybabe

Vicky:
Levitől azért néztek TSH-t, mert pajzsmirigy beteg vagy???

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

A rucik nagyon édesek.

Ádám helyes ezen a képen.

Enikő, jobbulást Milánnak!

Kép
petne

Vickybabe! ha baj van akkor szólnak! Ha rendben vannak a laborok akkor nem értesítenek! MInket levélben és telefonon is hívtak, hoyg nem stimmel.

Enikő! mindenképp doki mert ez így már nem OK! szegény Levente remélem hamarosan rendbejön és csinálja neked a huncutságokat! Én úgy vagyok vele, hogy inkább egy világrossz gyerek, mint egy bágyadtan kókadozó. Oylan rossz őket betegen látni.
katuska79

Halihó! Megjöttünk :)
Megvolt minden vizsgálat, ügyesek voltunk, mindent elintéztünk ma :)
Csípőszűrés: teljesen rendben van Sacikám, egy kedves, szimpatikus fiatal (korombeli tinédzser :D) doktorbácsi vizsgálta nagyon alaposan Sacikámat, 3 hónap múlva kell kontrollra menni, nincs egyéb teendőnk.
6 hetes kontroll (nem röhög :D dokinéni is megjegyezte, hogy Saci már elmúlt 2 hónapos :roll: :oops: de csak most jutottunk el): minden rendben, írt Cera... mifenét... hát, betesztelem. Vagy kidőlök tőle, vagy nem :roll:
A két vizsgálat között sétáltunk a Városligetben, ettünk az Árkádban...
Mindjárt visszaolvasok :)

Csöre
csöre74

Viki: nem kaptunk laboreredményt, azt mondták, ha gond van, jelentkeznek.

Enikő: hát, nem tudom, Enikő... azért, ha egy hete hány, meg hasmenése van, lehet, kevés a tüneti kezelés... én vagy az asztalra csapnék, vagy vinném máshová.

Ruhák:
Batkata: jó fogás volt :) vagyon édesek :D
MI megint kaptunk egy szatyor rucit :D egy részét már kinőttük, de van két olyan cuki kis ruha, drukkolok, hogy pont akkor legyen jó, amikor szezonja van :D
Fiú ruhák: hááát, ki lehet fogni néha, de tényleg jobb a lányruha kínálat... végülis a kiscsajok szeretnek öltözködni jobban, nem? Zazának tök mindegy, hogy mit vesz fel, csak melegítse a sejhaját :D
Batkata: na, majd ha Julcsi is magának készíti a frizuráját, és le kell kötöznöd magad, hogy ne csináld újra, mert akkor elmegy az önbizalma, és nem próbálkozik újra :roll: ment a Mesi egy párszor szénakazallal a fején iskolába, én meg türtőztettem magam, hogy ne fonjam neki szigorú copfba :D :D

Mágnes: köszi a tippet, még nem voltunk az Oázisban, de utánanézek :D

Saci alszik, mint a tej... azt hiszem, kicsit sűrű volt neki a mai nap :) édesem :) olyan kis aranyosan tűrte, csak a kocsiban volt kiakadva. Egyébként a ligetben és az árkádban kendőben cuccolásztam...

Megyek, kajaszagot érzek, azt hiszem, Apus valami meleg vacsorát rittyentett nekünk :D :wink:

Csöre
csöre74

Hanna: ezek a babacuccok gyönyörűek :D

Csöre
csöre74

Lányok! Megérett bennem a gondolat: meg akarok tanulni varrni! (Na jó, már párszor megérett, de a tettekig még soha nem jutottam :oops:)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Csöre: örülök,hogy minden OK! 6 hetes kontroll :lol: :lol: :lol: De igennnnn,röhög-röhög :lol: Varráshoz én is csatlakoznék (mindig irigy-irigy Katuskára,hogy olyan penge cuccokat dob össze pikk-pakk :wink: )

Hanna: ezek a rucik valami tündériek!!!! Hol is lehet ilyet szerezni? :oops: Anyósiom is bepörgött ruha fronton,a minap beállított egy nagy zacskóval,hogy 'ezeket nem tudta otthagyni' :lol:

Batkata: tündériek a rucik!!! Nekem van 2 ruhafalvás Next pulcsim (vagyis Martinnak :wink: ),én meg voltam elégedve! Én is szeretnék egy kislányt is!!!!! Képzelem, akkor mi lesz itt a ruhákkal, Apa már tőlem is kivan,a millió táska,cipő,ruha...Martint is a saját gyönyörűségemre 'ruházom' ennyire :lol:

Vickybabe: nem tartalak paramaminak,mindenkinek szíve-joga,hogy bevállalja-e a babúszást. Tény,hogy nagyon meg fogom nézni,hogy hova viszem!!!!! De a szárazföldi 'sportok' nekünk is befigyelnek majd :D

Enikő: Szegény Levente!!! Micsoda orvos az ilyen?? Szerintem is nézesd meg még valakivel,ez azért nem állapot így!!! Teljesen legyengül :roll:

Martinnal ma nagyot sétáltunk,olyan jó idő volt,ahogy hazaértünk, kaja, utána meg bevágta a szokásos esti szundit!!!

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Jó hír, hogy Milánnál visszanyertük a bizalmat, és a pelus sem zavarja már annyira, mert ma már nagyokat vigyorogtunk, és gagyarásztunk :lol: Biztos kellett ehhez, a tegnap esti masszír, és móka, meg a közös pancsi, aztán éjjel cirka 3 és fél órát köztünk volt, ez is jót tett a kis lelkének. Ma már sikerült is kinyújtania a lábát ebben a szerelésben, hát Kata tényleg "A" betű. Végre sikerült egy tök jó vigyoris képet is csinálni, majd holnap feldobom.
És kakilni is sikerült a terpesz pelusban, szóval ma már sokkal nyugisabbak vagyunk Apával.

Csöre: köszi az infót, és tök jó, hogy minden oké ;)

Enikő: az etetőszék, amit vettél, mi a márkája? Tetszik :D

Hanna, Kata: én beígértem Apának másodiknak a kiscsajt (igaz, hogy rajta múlik, de én majd szuggerálom a testem ;)). Ha esetleg Milán lecsúszna az itteni csajszikról, akkor ha lesz lánykátok már most bejelentkezünk nálatok udvarlónak ;) :D

Krisz: nagyon jó kép!!!! :lol: Ma Milánról is csináltunk apán büfizek kómázva fotót ;)

Batkata: nagyon csini rucik!!! Ügyi vagy!

Kata: már akartam kérdezni, hogy macsekok mit szóltak Martinhoz?

Na, megyek, lassan fürcsi, de előtte masszázs, és esti móka!

Jóéjt!

biga.csiga

Csöre! hú de írigy vagyok a ligeti sétáért! Mi is úton voltunk egész nap. munkahelyen asztalra csapni amiért nem kaptam pénzt december óta, aztán bank hogy nem bontsák fel a szerződésünket és ne kerüljünk utcára két kicsivel, aztán meg közjegyző egy régi papír miatt. Mindezta világ tulsó végén...

Hajrá hajrá varrás! először könnyű darabokkal próbálkozni, pl melegítő nadrág, pulcsi olcsó könnyen kezelhető anyagokból. A Burda újságok tele vannak tök jó szabásmintákkal amiket szépen le lehet egyszerűsíteni. Igaz a leírások bonyolultak hozzá de nem kell velük foglalkozni. Kiszabni az anyagot, összeállítani a darabokat, kézzel gyorsan összefércel aztán mehet a gép alá.
katuska79

Vickybabe! Szerencsére itthon van most a párom. Nélküle nem is tudom mit csinálnék!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat és a hozzászólást! Ha nem változik a dolog, holnap elviszem ügyeletre. Ma nem rendelt dokinéni, holnap meg pont akkor rendel, mikor Milánt visszük csipőszűrésre!

Csöre! Ez a gondolat bennem is megérett már jó pár évvel ezelőtt, el is mentem egy szabó-varró tanfolyamra, ami sajnos nem indult el, mert nem jött össze elég ember. Én a foltvarrást is szeretném megtanulni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Csöre!
Ügyik vagytok! Majd számolj be a bogyóval kapcsolatban... :)
Én is hétfőn megyek a 6 hetes kontrollra, már 2 hete betöltöttük a 6 hetet... :D

Szénakazal: copfot már kötött a csajszi. Hááááááát, igen, csak azért hagytam én is, hogy el ne menjen a kedve tőle. De egyébként elég vicces és necces volt...
Mostanság úgyis Apával szoktak fodrászkodni az oviban - abba sincsen köszönet. A legrosszabb, amikor nekem kell kibontani a kajamaradékos majdnem összenemezelődött tincseket... hát asszem az összes szomszéd tudja, Ujváriék hajat fésülnek. :evil:

Hiszi: nektek nem volt ma hisztis a babócátok? Az én arany bogárkám ma elviselhetetlen volt... Ettől aztán én is lefáradtam estére...

Enikő! Én is dokihoz mennék, biztos, ami biztos...

Hanna! Tök dögösek a cuccok, nekem a csíkos, vidám színes pasi-ruha kollekció jött be. :D

Na megyek, a csaj már megint nyekereg. Huh, asszem most közeledek a határhoz, mármint a türelmem határához. :x :evil:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

hiszi = hiszti

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Biga.csiga! A szék márkája Fisher Price

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Nekem a nagymamám varrónő volt, és sok fogást ellestem tőle. 2 éve pedig beiratkoztam egy varrótanfolyamra, amit lelkesen végigjártam. A tudással nincs is baj, viszont türelmem sajnos nincs hozzá. Azt hiszem, én ezt már életem végéig feladtam. Pedig tényleg klassz lenne édes kis rucikat varrni.

Kép
petne

Próbálok kitartani, Aput várom vissza Brüsszelből- szokás szerint hajnal 5-kor elment, és valamikor éjfél előtt ér vissza... :( Amikor elment, épp aludtunk (Viola nyugtalan volt az éjjel a szuri miatt). Ha most bealszom, egész nap nem is látom :cry: :cry:

Vickybabe: mi nem kaptunk laboreredményeket, csak zárójelentés tömegeket! Tudom, hogy voltak valami vérvételek, de úgy tudom, akkor szólnak, ha gond van.

Enikő: mindenképp vidd orvoshoz!!! Biztos valami ocsmány vírus, de ez nem állapot- nyomasd neki a teát jó sok citromlével (a savas közeg nyírja a vírusokat), meg a széntablettát addig is. Ez ártani nem árt, és még használhat is. (Gyógyszerellenes gyógyszerész anyukám mindig ilyen gyógymódokkal traktált minket :) )

Biga.csiga: örülök, hogy már jobban viselitek a terpesz pelust!

Batkata: enyim gyerek totál nyugi volt... nem ettél valamit tegnap előtt, ami megfekszi a gyomrát? Vagy rosszul viseli pont ezt a frontot teliholddal kombinálva? Vagy csak reggel bal lábbal vetted ki az ágyból és most már mély önsajnálatba süllyedt a nehéz babósors miatt... :? :)

Varrótanfolyam: én is szeretnék tudni varrni- de tuti, akkor se lenne türelmem- és merszem, ötletem... de nadrágot meg kéne tanulni felhajtani, mert ez nem állapot. Egy varázslótanfolyam jobb lenne, amivel hipp-hopp a nadrágprobléma megoldódna.

Zitocs (Maszatmanó anyu)

Kép

Kép
maszatmanó76

Jó reggelt, lányok!

Babám alszik, az éjszakánk nyugis volt egészen hajnalig, amikoris szó szerint fejbe hányt a gyerekem. Szerintem sokat ehetett vagy "takonytúltengés" volt a pocakjában (kiszívni nem tudtam semmit, mert nem taknyos, de csörög-zörög, tuti van benne valami trutyi...)
Szóval szép hajnalunk volt, mindketten ruhát cseréltünk, sőt az ágy is új ruhát kapott - apa nagyon örült nekünk... :(
Most alszik a kiscsaj.

Én túlvagyok az ünneplőruha és a kokárda ellenőrzésen, BiriBori is fog kapni egyet, a legkisebbet, természetesen. Apa csak vasárnap veszi fel, a gyerekek hazafias érzülettől fűtve már ma kokárdástul mentek "dolgozni".
Emellett pályázatot írtam Mártonka fiamnak (a Ferencvárosban az önkormányzatnál van egy "deák diák" alapítvány, taneszköztámogatásra, mi már harmadszor pályázunk. Eddig mindig kaptunk pénzt, ált. könyveket vettünk belőle, most mikroszkópra és logikai játékokra szeretnénk költeni - pl. Tantrix, Rubik-cuccok, stb, stb..) Szóval szép estém és éjjelem volt :)

Szurkoljatok, mert ma du. derül ki, hogy elsőszülött porontyom megy-e egy országos matekversenyre. Behívták az eredményhirdetésre, de nem tudjuk, hányadik lett (csak az első megy tovább), benne van a körzet legjobbjai között.
És, aminek még nagyon örülök, hogy a tantónénit is behívják megdícsérni - s ez is legalább annyira fontos, mint a diák díjazása.
(Azért remélem, indulás előtt nem megy le focizni az ünneplő ruhájában... - képes rá :shock: )

No elég ebből!
Ma délelőtti tudományos műsorunk ezzel véget ért, de maradjanak velünk, a reklám után folytatjuk. 8)
(Bocsánat, a fáradtság különös tüneteket produkál nálam... Igyekszem mára befejezni a c@r humor rátok zúdítását... :oops: )

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Jó reggelt!
Batkata: :lol: :lol: :lol: gratula Marcinak!
Mesi is ünneplőben-kokárdában ment, de nekik kötelező, ma lesz az iskolai ünnepség. Zaza majd kap az oviban (panaszkodott is, hogy ott mindig csak szalag van, nem igazi kokárda).
Ma Zazáéknak biciklikirándulás lett volna, de a c@r idő miatt szerintem elmarad, én legalábbis nem engedtem bicajjal menni.
Haj téma: Batkata, én vettem Mesinek olyan pumpás balzsamokat, amiket nem kell kimosni a hajából. Sokat segít a reggeli fésülködésnél. Bár nemezes hajjal még nem volt dolgom :shock: vagyis, ha igen, akkor annak emlékét jótékony homály fedi :roll:

Zitocs: nem irigylem tiéd Apát... azokat a brüsszeli turnékat egy párszor én is megcsináltam... teljesen kifacsarja az embert :?

Bogyó téma: Csajok, én elfelejtettem megkérdezni a dokimat, hogy ha most elkezdem szedni, akkor megjön-e a mensim... mondott ilyesmit a dokitok? Zazánál 8 hónapig nem jött meg, ki tudnék most is egyezni egy ilyen megoldással :roll: de ha a bogyótól most megjönne... hát, akkor inkább várok a szedésével :oops: :roll:

Hú, Katuska, nem semmi napod volt :shock:

Biga.csiga: örülök, hogy Milánnal alakulnak a dolgok :D

Enyém Lányka megint átaludta az éjszakát :roll: :lol: 10-től 6-ig aludt :lol: tartsa meg jó szokását :)

Csöre
csöre74

Csöre!

Nemezes haj: azért odáig nem jutottunk, kissé túloztam, de amióta a kis boszink Apa kezei alatt szépül, rendre úgy jön haza, mint aki hetek óta nem fésülködött, természetesen a füle környékén megtalálható az óvodai étrend... Huh!
Köszi az ötletet, kipróbálom. Bár a tejbegríz-foltnál asszem a mosás segít igazán ;) Fenékig érő hajnál meg naponta mosni... Ma én fontam be, három fonatot csináltam külön, utána egybefontam, így talán megmarad délutánig. Még így is a háta közepéig ért. Kívácsi vagyok, mi lesz, ha az úszás miatt le kell vágni rövidebbre a virgácsait...

Ünneplő: Marcinak is kötelező, Julcsi csak kokárdát vitt. Az oviban csinálnak papírból, de mondtam neki, az eső nem szokott jótékony hatású lenni a papírra... :wink:

Maszatmanó!
Asszem a front+telihold lehetett a ludas. A tegnapelőtti gyomorfájás miatt igazság szerint nem is nagyon ettem, s inni is csak kb. 1.5 liternyit ittam... De jobb volt a kis diéta után a közérzetem. Mostantól azonban nekiállok ismét inni rendesen... Az evést nem nagyon szorgalmazom... Nem kívánom.

Szt. Péterre haragszom! Ilyen car időt küldeni! :evil:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Csöre!

Most olvasom, hogy Saci milyen álombaba lett! Az akárhogy is számolom, 8 óra!
Mi eddig csak az 5 óráig jutottunk...
El is mondom Borcsának, hogy tudja, mi az etalon... :D ;)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkata: Saci is Olivértől "tanulta" a nagy alvást :wink:
Hajvágás: hétvégén készülök olyan 10 cm-t levágni Mesi hajából. Igaz, neki csak a háta közepéig ér kibontva... de már annyira törött... szerintem az uszivíz sem tesz jót neki, utána olyan, mint a seprű :? Viszont az övé nagyon lassan nő, nem is értem, miért... én már 4-szer vágattam le a sajátom, és növesztettem meg, mialatt neki egyszer megnőtt... (most is le fogom vágtani a sajátom, mert megőrülök tőle... igaz, ha rövid, akkor is... kopasz leszek :roll: vagy mégsem?)
Kajamaradékra tényleg csak a csapvíz :roll: nálunk szerencsére már nincs... de Mesi 2 évvel idősebb.

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Batkata: tegnap Ádám i9s iszonyúan nyűgös volt. Alig aludt délután, sírdogált. Ha letettem, kipattant a szeme, feszítette a testét. Aztán a Barátok közt után szokásosan bealudt. Szerintem front volt.

Nemezes haj - úgyis divat a raszta haj :D Kis tojásfehérjét még kensz rá, és ő lesz a legmenőbb :lol:

iskolai ünnepség: végre nem nekem kellett csinálnom :lol: :lol: Pedig idén én lettem volna a soros.

krisz78

Szép jó napot!
Szebbet, mint az enyém.... :?
Én is kaptam ajándékba egy jó kis tejlázat, semmi erőm sincs, 3 turnusban mosogattam el... Ráadásul a mai nap eddig maga a pokol, persze olyankor áll minden a feje tetején, amikor egyébként sem tudok az ülésen éés fekvésen semmi mást csinálni... (Nem is részletezem, a blogban már leírtam, nem reklmozni akarom, aki kiváncsi mai napunkra, olvassa el..:) )

batkata:
Marci fiadnak drukkolok!!! MAtekból ilyen kis zseni??? Ha így van, nem lesz problémája a továbbtanulással majd :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!
Matekból (is) jó, csak néha a szája nagy, s a szorgalma pirinyó. Szerintem a külalakra is adhatna többet... ;) Egyébként tényleg kis okos... Én meg szerény...
:shock: :roll:

Krisz!
Tuti, hogy azért vállaltátok Ádámot, hogy idén ne neked kelljen csinálni az ünnepséget... ;)

Hanna! Receptet kérek a nagy alvásokra! :)

Na mi elmegyünk receptekért kölkeknek, kipróbáljuk, elvisz-e a szél... :)

Du. jövünk. 8)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Mágnes!

Sajnálom a tejlázat! :(
Szurkolok, mindjárt olvasok, mielőtt elmegyünk...

Megy a csí, meg minden pozitív energia... :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Szegény Mágnes!
Én egy szót sem szólok a tegnapi nap miatt...
A csí mellé kapsz egy naaagy ölelést is!

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Mágnes: sajnálom a tejlázat, meg az egész sz@r napodat! Ilyenkor tuti minden összejön. Ha lefejed, akkor nem lesz jobb? Vagy ilyenkor azt nem szabad?

Csajok! A gomba puffasztja a gyereket? Apa rántott gombát kíván, merjek belőle enni???

krisz78

krisz:
Az az egészben a legröhejesebb, hogy a mellemet nem érzem, hogy be lenne gyulladva... :roll: Hogy is lenne, mikor alig van valamicske tejem... Szóval ezen kívül az összes tünetet produkálom... Gőzöm nincs miért van ez.... :? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Krisz! én ettem gombát...sőt én galád módon még rántott karfiolt is...de nem lett baj belőle. NAgyon kívántam és úgy voltam vele pár óra sírást megér. de meg se kottyant Petrának.

Móni! gatyeszt felhajtani tényleg nem nagy ügy, bátran nekiállhatsz! Elvág, felhajt, levasal és varr.

Én Máténak varrtam kis tipegőket amiknek nicns lábfejük. Egy egyszerű darabot amit kinőtt szétbontottam, lemásoltam nagyobbra és összevarrtam. Nem a legtutibb de pizsamának tökéletes. Sógornőm szabászaton dolgozik így szokott küldeni kimaradt anyagokat amikkel tudok játszani. CSak mostanában nekem sincs időm rá mert ezt tényleg úgy jó csinálni, hogy nyugiban nekiállsz de úgy, hogy közben az egyik szopizna a másik meg hisztizik mert kell neki is a cérna vagy ő szeretné szerelni a gépet úgy elég nehéz.
katuska79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?