A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:23-kor.
Vendég

bogi: nagyon jo a hajad. nekem sokkal jobban tetszik igy.

zsuzsi: nem mertem irni tegnap h léna lesz mandarin felesége, azt hittem már le vagyunk passzolva :oops: :roll: de ujra vigak vagyunk. dehogynem, mindenki jöhet, majd összehuzzuk magunkat mert a ház nem vmi nagy :wink:

panna: végre ujra itt. akartam már kérdezni h pontosan hol laktok németben?

ladmon: jo az összefoglalásod, megmosolyogtatott.

vreus: csorog a nyálam. nagyon jok a képek.

andus: persze h hiányoztál!! tessék többször jönni

megyünk csavarogni! kell vennem vmi göncöt a keresztelöre, mivel semmi nem megy rám és nem állhatok farmerban oda. uuuuuuuutálom

Kép
Kép
nicko

Bogi tök jól áll a rövid! És nem vagy kövér!!!

Pandus nem semmi kiruccanás! Akkor jól éreztétek magatokat itthon! Apának jobbulást!

Verus az a sajtos....receptet ide!

Alvás: azt mondom csajok, Olibetyárnak most ért be a kis idegrendszere...két napja ha nem is szuszkázik órákat nappal de le lehet tenni, szépen elnézelődik, eddig ilyesmi nem nagyon volt. Az esti altatás is tökre alakul, ötlépcsős a folyamat: 1. kaja, böfi 2. kiságyba be, körforgó be, cumi be (azt még mindig tartani kell végig :shock: nem tudja megtartani) 3. mikor pilled körforgó kikapcs, hasra átfordítom, tornázik 4. mikor nyűgös lesz hátára visszafordítom, cumi vissza be, egy kis idő és csukódik a szeme 5. mikor már pár perce nem csápol és szeme csukva akkor hasrafordítom, kicsit tornázik és alszik.
Bonyolultan hangzik de nem az, tök jó átmenetek vannak benne és még kicsit fáraszthatja is magát ha nem elég fáradt, ha meg elég fáradt akkor elalszik az első hasrafordítás után.

Gjéti reméljük a szíved is rendben van! Nőgyógyászatilag hogy vagy? Mi a helyzet a méheddel?

Nicko mesés helyen laktok!!! Megkérdezhetem hogy költöztél ki? Már ha nem vagyok indiszkrét. A férjed miatt?

Itthon vannak sógoromék Londonból, ott dolgoznak, nagyon elkezdtek biztatni hogy menjünk mi is családostul, bennünk meg lennne hajlam a dologra mert apa nevetséges pénzért dolgozik minden nap estig és még hétvégén is, ha megírnám nem hinnétek el :shock: :oops: már nagyon rég téma ez nálunk, én voltam is egyedül szárnyakat próbálni még a gyerekek előtt, méghozzá Belfastban. Annál a helynél csak egyszerűbb lehet :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Esztibaba, Stelly, Mist boldog névnapot nektek!!!

Vera
Kép
Kép
zetibebi

zetibebi: persze h megkérdezheted. igen a férjem miatt költöztem ide. vhol örülök is meg nem is. nagyon hiányzik a családom.
én a helyedben nem gondolkoznék hanem mennék. föleg ha tényleg igy van h férjed nem keres tulsokat és gürizik egyfolytában. biztos nem egyszerü ha az ember a szivére hallgat, de ha az eszére akkor nem.
ja és oli egy tündér, nagyon ügyes

Kép
Kép
nicko

SZiasztok,

hát a héten nem sokat leszek, mert még mindig sok a meló. Néha úgy érzem, hogy szita az agyam...
Ráadásul tegnap óta nm hallok a bal fülemre mert annyira el van dugulva. Nem tudom mi érte, nem fáj egyáltalán csak szimplán nem hallok rá. Vagy ez már az öregedés jele? :lol: :lol:

Babanyul,

a melleim miatt én is aggódom, 1-2 hete eléggé megnőtt a méretük, mostmár ott tartok, hogy új melltatót kell beszereznem. El sem tudom képzelni egyelnőre hogy fognak kinézni miután vége a szoptatásnak :cry:

Nicko,

nem irigyellek az emelkedő miatt. De a többi miatt igen :wink:

Ikrevus,

gyönyörűek a fotók, nagyon szép ruhában kerszteltétek a picit!

Budabo,

drukk a mai oltáshoz!

Ladmon,

gyorshajtás :evil: Valahogy a rend őrei mindig ott és akkor bukkannak fel amikor nem kellene :lol:
Nagyon jó a sörözős fotósorozat. :lol:

Kaandi,

remélem visszajön a tejed rendesen. Homeós bogyókat én már annyira megszoktam, hogy ha nem szedném már hiányozna a mozdulat: kiteker, bekap, elszopogat :lol:

Én is teszek néhány új képet:

azért az én picikém is szokott napközben aludni :lol:

Kép

Kép

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Jó reggelt!

Reakciózás...

Kreiszi: Szuper, hogy Ti is ilyen messzire elmentetek már és hogy Alex ilyen jó fiú volt! :D Biztonsággal lehet jönni a Margitszigetre. :wink:

Stelly: Képzeld, én is szereztem kengurut, és nagyon örülünk neki! Eggyel régebbi verzió a Tiednél, használtan szereztük 8 ezerért, nagyon jó állapotban van, és szuper kis stabil. Úgy örülünk neki.

Apropó, Tesóm fórumán van egy csajszi, akinek ilyen ladó kenguruja van: http://bolthely.hu/babyshop/id/00672_Gr ... Block_Cool
5x használták, kék-szürke, 5 ezerért odaadná. Nem érdekel valakit?

Andussal most csetelek, ők sajnos nem jönnek a talira, Mistet még kontaktálom, és Bjutit is. Azt ígérte viszont Andus, hogy ha lesz nagy nyári tali, arra biztosan jönnek. :)

Bogi: Hajad szuper, és tényleg csinos vagy! Erika, majd állhatsz mellém. :wink:

Gabi: nem tudom, miért, de állandóan ömlik a nyála és eszegeti az ujját. Viszont az ínye nincs megdagadva. Igazából nem biztos, hogy fogzik, de valami oka biztos van a rossz éjszakáknak... :? Nálatok áttört a fogcska?

Zsuzsi: Igazából én mindig felkelek hozzá, de Ő néha szerintem csak álmában sirdogál... Mai éjjel mérlege: két etetés, 3 felkelés Anya, 1 felkelés Apa. :? Ezek után fél 7-kor végleg fel akart kelni... Akkor viszont hátra raktuk és 8-kor keltünk. Igazából nem tudom, hogy másfél óráig elvolt, vagy elaludt Ő is, de én újra elaludtam, mivel csöndben volt... Szerintem valami baja van Szegénykémnek melege van, fogzik, vagy mittudomén... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Kicsi Danika nagyon szép! :D Bírom, ahogy így lefordított fejjel tudnak aludni! :shock:

Ladmon, ez aztán szórakoztató öszefoglalás, mindig Neked kell írnod ezután! :D Sörös fotósorozat brilliáns!

Gjéti: Örülök, hogy egy dolot legalább kizártak. :) Mi a következő lépés?

Látod ZetiVera, Olika is alakul! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:24-kor.
Vendég

Ladmon: köszi az összefoglalót! :D

Bogi: hát mi csak 4-szer vagy 5-ször eszünk egy nap és teljesen változó, hogy mennyit. Mivel átalussza az éjszakát, ezért reggel általában megeszi az 200 ml-ert. Napközben viszont teljesen változó, hogy mennyit eszik. Általában 140 és 200 között. Ma pl. reggel fél 6-kor etettem és 4 óra után most fél 10-kor egy kortyot nem volt hajlandó lenyelni. Szerintem a tápszer eléggé laktató lehet. Én nem izgatom magam, mert szépen gyarapodik így is. A nagyobb problémám, hogy a tápszeren kívül nem tudok más folyadékot beleerőltetni. :? Próbáltam teát cukor nélkül, de nem issza meg. Azt nem akarom, hogy rászokjon arra, hogy édeset iszik, de ha máshogy nem megy muszáj lesz egy kis cukrot is beletennem, mert ebbe a melegbe azért kéne még mást is innia.

Nicko: Regensburg és Nürnberg között lakunk félúton egy kisvárosban. Veszprémtől, ahol anyukámék laknak kb. 660 km-re van. Amberg a neve. Nagyon szép kisváros, van egy szép régi óvárosa egy kis folyóval, nagyon hangulatos. Szeretem, mert gyereknevelés szempontjából ideális lenne, de ha majd később jogi területen szeretnék elhelyezkedni, akkor több esélyem lenne egy nagyvárosban. Meg hát Apa is szeretne már más munkahely után nézni, úgyhogy lehet hogy hamarosan elköltözünk.

Zetibebi: köszi, Apa már jól van, csak hazafele volt nagyon rosszul. Vett otthon magának antibiotikumot, úgyhogy szerencsére hamar rendbejött. Sajna azonban sikerült egy kullancsot is összeszednie, de pont akkor szedte az antibiót, úgyhogy remélhetőleg nem lesz semmi baja. :?

Üdv az újaknak! :D

Panna
pandusika

nicko: köszönjük. Keresztelő...még egy hónap de nekem sincs ruhám.

zetibaby: köszi...Nehéz döntés,de ha férjed benne van, gyerekek még kicsit, könnyen megszoknák szerintem.Ügyi vagy, hogy megtaláldtad azt a módót ahogy nektek bejön az alvás.

monic:király kép!! te honnan szereztél kalapot? én nem találok ilyen picit..még a Brendonban sem kaptam..

julcsi: köszi. Lehet hogy már fogzik, én ma oltáson kérdeztem és írtak fel többféle ecsetelőtis , hgoy próbáljam már.

köszi a dícséreteket irulok-pirulok...

Barátnőm tesztje negatív :cry: :cry: :cry:

Kép
budabo

Nekem is muszáj képeket a Gyönyörűmről...

Kép Kékszemű

Kép Próbáljátok ki a pillepalackot, nagyszerű játék! :D
Kép Farmeros nagyfiú

Julcsi

KépKép
julcsi-79

panna: na ez az...szóval Fügcsike reggel nem akar kelni,de ha hagyom sokáig aludni akkor nem fér bele az 5 kaja, mert este viszonylag korán fekszünk. Ivászat: én sima vizet adok neki és azt megissza, teát már hetek óta nem adok, mert nem szerette. Ma voltunk oltáson és mondta avédőnő,dokinő hogy elkezdhetünk gyümölcslevezni. Nem próbálod meg te is?

Kép
budabo

julcsi: nagyon jó fej Marcibogyesz. Olyan komolyan,nagy fiúsan tud nézni :wink:

Kép
budabo

Egyébként otthon voltam végre fogorvosnál és megcsinálta azt a fogamat, ami egész terhesség alatt torok és fülfájás jellegű panaszokat okozott.
Voltam bőrgyógyásznál is dermatoszkópos anyajegyszűrésen is.
Szerencsére egyikkel sincs semmi baj. Van egy ami, elég sz...r területen van, ahol folyamatosan irritált, úgyhogy javasolta hogy vetessem le, de azt mondta hogy nem sűrgös, mert nem lát rajta gyanúsat. Ezt megpróbálom megszervezni és 1-2 hónap múlva levetetem.

Panna
pandusika

Bogi: én is gondolkoztam a gyümölcsleven, hátha azt megissza. Bármelyiket lehet adni neki? Nem korai még, hiszen még nincs 4 hónapos sem... :?: Sajna az én kincsem a vizet egyáltalán nem issza meg, öklendezik tőle.... :(

Panna
pandusika

Bogi, sajnálom Szegényt, Ő az inszemes? :(

Gabi: Köszi az ötletet, de az a helyzet, hogy Marci délután 4-5 után többször már nem szokott aludni, 8- fél 9 között pedig probléma nélkül elalszik, éjfélig nem is szokott gond lenni. Akkor kezdődik a buli... :? Szerintem nem rajtunk múlik, egyszerűen nyugtalan most... Hajnalban picit irigykedtem Rátok, átalvós babák anyukái, de ez nem kívánságműsor. Majd jobb lesz ez idővel, meg volt jobb is, most éppen ilyen időszak van, és kész. A Gyermek egészséges és boldog, ez a lényeg. :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Sziasztok!

Panna: jó, hogy újra vagy, örülök, hogy jól sikerült az utazás!!!

Nico: azt hiszem átsiklottam a javaslatod felett, mit hallottál pirosságra???

Bogi: szuper a hajad, nagyon tetszik!!!! És nem is vagy kövér!! nagyon jól nézel ki!!!

Verus: kérjük a receptet, nagyon állatul néz ki a süti!!! Vince pedig nagyon édes a képeken!!!

Julcsi: szomorúan hallom, hogy nálatok is mozgalmasak az éjszakák...

Monic: Danika nagyon édes!!!!

Apa végül 7 körül ért haza tnap, hangja semmi, 2 napig nem aludt, úgyhogy dög fáradt volt, és úgy megégett, mint a rák... Annyira haragszom rá... Hogy lehet egy felnőtt embernek ennyi esze??? nem elég, hogy kifeküdt napozni, még szoliba is ment... pedig tudja jól, hogy milyen érzékeny a bőre.... Ma reggel már Vendit sem tudta megfogni, annyira fájt neki... Mondhatnám, hogy megérdemli, de hogy nem érti meg, hogy magával tol ki????

Hihetetlen éjszakán vagyunk túl... Nem is értem, ha valaki tudja magyarázza már meg nekem... Szóval fél 9kor volt az utolsó kaja. Utána szépen elaludt. 11 előtt mentem álometetni. Kivettem az ágyból, ahogy hozzáért a cici a szájához ordított, de mint a sakál... nem is értettem, még sosem csinált ilyet... még vagy kétszer megpróbáltam, ugyanez a jelenet.... ja, és mindezt úgy, hogy közben aludt... :shock: :shock: :shock: Na, aztán visszatettem az ágyba, gondoltam, hogy majd biztos kel 2-3 körül... de nem.... én ébredtem 3kor, megnéztem, szépen aludt, majd ébredtem fél 6kor, mert a melleim már külön életet éltek betonkocka formájában, Vendi viszont csak 6kor kelt.... Én ezt nem értem....
Ezek szerint simán bírja már kaja nélkül.... Biztos, hogy a fogacska lehet a ludas a múlt heti aligalvásért.... Kíváncsi leszek a ma éjszakára.....

Kép

Veronika:
Kép
amy81

Ladmon így nem ér a palacsintasütés :shock: :D extra jó az a sörösüveges kép :D ez az összefoglalód amit írtál... :D :D :D

Gjéti örülök, hogy minden rendben van a fejedben :D annak viszont nem, hogy újabb vizsgálatok várnak... :?

Zsu83 na már pedig azt hittem megint elmenetetek hekket enni... :D a budakeszi vadaspark valóban jó ötlet volt cserkészkolbász-tól mi kb. 15 percre vagyunk onnan autóval... igazán összefuthatnánk ha úgyis erre jöttök :D

Budabo vagyok én is csak a fiammal játszottam :D na meg kétszer sikeresen összedrottyantotta magát úgy hogy a háta közepe is kakis volt :shock: :lol: nagyon jók lettek a tablóképek! A hajad nagyon klassz rövidre vágva! Viszont amin ledöbbentem, hogy ta aki bálnának meg csíkos hasú malacnak hívod magad nagyon csinos vagy és nem is vagy kövér!!! :? Most már csak az a kérdés, hogy akkor ki mellé fogok állni a fotózáson :?: Majd én leszek a háttérkép a fotón... :D örülök, hogy túl vagytok az oltáson! Gyógypuszi Fügének!

Zetibebi kicsit bonylult az esti altatás, de ha bevált akkor szuperül alakultok... nekem is az a véleményem, hogy el kell menni ebből az országból ha a helyzet még jobban romlik... :?

julcsi-79 gyönyörű kék szemű kisfiad van :D

Kép

Kép

Kép
millye

Cici: Zéti után nekem feleakkora lett, mint terhesség előtt és plöttyedt :oops: már most is kezd megint olyan lenni, pedig alapállapotban viszonylag jól tartották magukat. Mostmár ha kieszi az egyiket a másik meg még elvileg "tele" akkor tapintásra nem lehet megkülönböztetni melyik melyik, tök egyformák kaja előtt és után. Durrcici max hajnalban ha extrém sokat alszik Oli, de olyat meg ugye nem szokott :)

Verus nagyon szép volt a keresztelős ruhája Vincinek!

És micsoda édes babák! Valaki egyszer tegyen fel egy csúnya képet is!!! :D :D :D (már ha van...bár ezekről a szépségekről rossz képet csinálni... :) )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Amy81 szerintem az álometetést már nem kell erőltetni mert már simán ki fogja bírni reggelig... kérdés, hogy te kibírod-e mert pár napig biztos kőcicivel ébredsz majd... :D

Pandusika fotót nem csináltatok? A kullancscsípés helyét figyeljétek, hogy nem pirosodik-e be pár nap múlva. :shock:

Kép

Kép

Kép
millye

Julcsi szegény, veled vagyok lélekben azoknál a hajnaloknál...nagyon rossz mikor egész éjjel gyakran ébredsz és aztán a bébi úgy dönt hatkor hogy kezdjük a napot.

Millye én totál elvágyok innen, katasztrófa mennyire nincs megbecsülve a munka, és hogy mennyire elcs.szik a gazdaságot. Nem vagyok valami nagy hazafi, mégis mire...áh mindegy, a lényeg hogy adandó alkalommal valszeg elhúzunk, én legalábbis szeretnék, csak az egyébként semmire sem jó diplomám legyen meg.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Hello Lányok!!

Bogi: szenzációs a hajad!!!! Annyira tetszik,h megint elgondolkodtam,h levágatom....apa nem örülne....komolyan mondom,h nagyon jól áll!!! :lol: :lol: Remélem nem értetted félre a büntis reakciót!!?? :wink:

Marcikának olyan szép kis vonásai vannak, olyan kis finomka,nem? Sugárzik az értelem!!!
Danikáról nem is beszélve, kis édes!!!!

Ladmon: na ahogy összefoglaltál, baromi jó, szanaszét röhögtem magam olvasás közben... :lol: :lol: :lol: piszok jó fej vagy, nagyon humoros!!!

Andus, én is emlegettelek, meséltem MOnicnak, h Te is h el vagy havazva,legalább,mint én.
RÁm gonoltál a Market centrálnál? Nem én voltam, ráadásul fekete Suzuki Ignisem van!!!! Azt figyeld majd legközelebb!!!+ szólj,ha mész, na meg Gabi is szólhatna!! :lol: :lol:

Tegnap ahogy ettem egy banánt Bocikám majd kinézte a kezemből, fogtam egy kis műanyag kanalat, kapargattam róla, zsupsz be a szájába, nagyon ízlett neki. SZóval űgy tűnik, túl vagyunk a banán kostólásán is!!

Annyira kalapál a szívem, sztem ideg alapon, jó lenne már ha legalább holnap este lenne..... :roll:

Fogzás nálunk is beindult, nyálzik ezerrel, rágja az ujjait, öklét,de még biztos 1-2 hónap mire kibújik.

Ja és Bogi csatlakozom Erikához, én sem állok melléd! :D

Kép
kaandi

Jesszusom lányok, amíg visszalapoztam egy kicsit, addig megint egy oldalt írtatok... na ezt megint nem tudom elolvasni, mert indulunk mindjárt masszírozásra.

Babanyúl, de igen, négyen voltunk, és Száva is időnként tologatta a babakocsit. Müllerben voltunk, meg a C&A-ban.. láttál minket valahol?
Én sztem nem ismernélek meg, mert azt sem tudom szőke vagy, vagy barna, mivel itt az avataron szőke, a képeidnél meg barna :lol:

Nicko, Zéti is megfordult 5 hetesen hasról-hátra. Ez csupán attól függ sztem, hogy utált hason lenni, és a feje elhúzta :lol: Megfigyeltem, egyik karjára rádőlt, fejét arra, és zsuppsz, már át is billent oldalra, majd hátra.
Most viszont már csak egy hajszál választja el attól, hogy hátról hasra forduljon, ez pedig csak annyi, hogy az alsó karját nem tudja kihúzni maga alól. Hátról elfordul teljesen oldalra, fejéát belefúrja a matracba, és az alsó teste már szinte hason is van, csak a karja maga alá szorul :lol:
Nagyon erős kiskölyök, már izmoskodik, próbálja ülésbe húzni magát, hasizmozik rendesen, a fejét totál felhúzza már, pedig még 2-3 hete megtartani is alig tudta.
Pelusból is átváltottunk 4-esre, mert a 3-asból már néha kifolyt a pisi. 6900 gramm körül van, csak nem tudom mitől, mert mikor mérem akkor csak 40-50-60 milliket eszik, igaz, hogy naponta 7 alkalommal, és azért abból 1 vagy 2 alkalommal becsúszik 120-140 .
Egy tündérgyerek, a tegnapi vásárlást is egy nyikk nélkül tűrte, és a múlt heti nagyon dolgozós időszakomat is. Ült a pihiszékben, én a kanapén rendezgettem a számlákat, ő meg nézte, hogy szöszmötölök, és mikor elfáradt, akkor álomba zümmögte magát.
Imádom, olyan édes mosolygós kispasi :)

Verus, gratula a keresztelőhöz, és kérjük a sajtos süti receptet!
Bogi, szuper a hajad! Én is megyek a héten levágatni, mert marokszám hullik, elviselhetetlen!

Húú, nem tudom mit akartam még, majd jövök, ha eszembe jut, most megyünk masszírra...

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

Zetibebi Na igen amikor lett volna kétszer is lehetőségem, hogy kimenjek akkor nem voltam elég bátor hozzá... utólag az ember megbánja... én szeretek itt lakni, de ami jönni fog az katasztrófa lesz... és akkor biztos nem fogok gondolkodni... szedem a cókmókom és megyek :(

Kép

Kép

Kép
millye

Jaaa... a két új lányt üdvözlöm!!! Helga, én is emlékszem még rád!
Monic, kollegina.. :lol: Milyen szobakutyusaid vannak?

Andi, akkor tévedtem, pedig azt hittem te voltál.
Hirtelen jött az ötlet, hogy menjünk, valami rucit szerettem volna.. persze ebből az lett, hogy a családot jól felöltöztettük, magamnak meg nem vettem semmit, mert mindenben hülyén néztem ki :( :(

Ladmon, baromi jó volt az összefoglaló!!!!! Annyi, hogy én cska dolgozom, és nem medencézek :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára andus70 2009.05.25 09:53-kor.

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:24-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:25-kor.
Vendég

Amy: én nem tudom megmagyarázni... Egyet tudok érteni Millyével, lehet, hogy szükségtelen az álometetés.
Próbáld ki! Amúgy meg biztos szüksége van arra, hogy éjjel, ha felkel, megetesd?

Zetivera: Háát, ha lehetőséged is lenne rá, menjél!! :D

Zsufit és Erikát tutira kihagytam az összefoglalóból, de tudtam, hogy lesz, akit kifelejtek! Bocsibocsibocsi.... :)

Jujujujj, még jó, hogy nem találkozom veletek, Marcibogyeszt tutira berabolnám magamnak!!! (Khmm... aztán lehet, visszaadnám hajnali 4-kor.... :lol: )

ladmon

Sziasztok!

Hát jó sokat termeltetek ezen a hétvégén is!

Nicko: Ahogy Zsuzsi írta, a mi Attilánk is átfordult már nagyon hamar, de csak kínjában szegény, mert annyira utált hason lenni (és csak véletlenszerűen). Ez amúgy még most is igaz, már nem tudom hason altatni, mert bármikor átfordul.

Panna: Örülök, hogy szerencsésen hazaértetek! Szerintem is próbáljátok meg a gyümileveket (alma-körte) hígítva, hiszen ebben a melegben inni kell!

Verus: Légyszi a megaenergiádból időnként küldeni hozzánk! Jól nézett ki a sajtos süti, és tudom, hogy finom is, mert nálunk anyósom csinált már néhányszor ilyet. Nagyon szép a keresztelős ruci!

Amúgy apa szerencsésen túlélte a 100 km-es túrát, kicsit kevesebb mint 21 óra alatt teljesítette. És utána délután még velem is eljött egy kicsit sétálni (a hős :D !). Persze a fagyi csábíthatta...
Mi most küszködünk a napirendváltással. Már csak keveset alszunk nappal, és sajnos kicsit rendszertelenül... Szeretne sokat fennmaradni, de ha nem alszik legalább egyet délelőtt, és egyet délután akkor meganyügi van. Utána már a fáradságtól nem alszik. Este simán berakom a kiságyába és bealszik, de napközben sírva fakad ugyanezért, pedig már látszik rajta a fáradtság (szemdörgölés, ásítás, lapos szemek). Na, felébredt!!!

Crocus
Kép

Kép
crocus

Ti voltatok azok, akikkel majdnem a tesco előtt találkoztunk? Jött két lány, és még vissza is fordultak, megnézték a gyerköcöket :)

De egyik lány sem volt kövér!!!!! Két csinos lány volt, szóval nem hiszem el, hogy te dagi lennél :lol:

Üdv. Andi

Kép

Kép
andus70

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 20:25-kor.
Vendég

panna: alma és fehérhúsú őszi lével lehet kezdeni - nekem ezt mondták -először pár kanál és minden nap lehet neki emelni. Mi múlt héten voltunk 3 hósak, de mivel 99 %-ban tápszer azt mondták kezdhetem neki.

julcsi: igen az inszemes,ez volt a 4. inszem. Nagoyn sajnálom, mert nagyon szerette volna, és mindig nagyon beleéli magát. Alvás: nálunk is úgy működött eddig hogy délután nagy alvás utána ébren 19.30-20körül fürcsi akkor picit el- szunnyad és 21-22 között kaja. De ez most fog változni mert délután nem alszik
már nagyot, viszont reggel nem akar felkelni, tehát vmit nekem is változtatnom kell. Az uncsi tesóm 1.5 éves kislánya még egy éjszakát nem aludt végig. Hozzá képest Marcsibogyesz nagyon ügyes és jobb lesz majd.

amy: köszi, már nagyon pirulok ennyi dícséret.. Nem semmi Vendi...A férjed... :shock:

millye: naaaaaaaaa azért még 12 kg plusz van rajtam. Bár pont a fodrász jegyezte meg hogy - egy hónapja voltam nála - fogytam..és jól esett,nagyon. Köszi Füge gyógypuszit, egyenlőre elvan, remélem nemlesz láz..Sok-sok fotót csinálunk!!! Zsunak már írtam hogy egy gyk.doki azt mondta hogy nem most fog
Füge belázasodni hanem egy hét múlva, te hallottál ilyet? Vagy vki? Ha ez így lehet pont a talira...csak ne legyen így. De nekem ez fura, mert egyikőtök sem mondott ilyet soha..Jut eszembe akkor Andris megint csap alatt fürdött??

kaandi: köszi! dehogy értettem félre...ha tudnád belülről én hogyan látom a dolgokat...meglepődnél..na...ezt a nem állok melléd dolgot hagyjuk...igenis közös kép

andus: ügyik vagytok!! Csak vége lesz a sok munkának egyszer és tudsz pihizni. Hajrá rövid haj!

Kép
budabo

Amy, én azt hittem, hogy már te is elhagytad az álometetéseket :shock: próbáld meg egyszer, milyen úgy az éjszaka, hogy akkor adsz neki amikor kér, kiváncsi vagyok mikor kel.Hátha reggelig megy a szundi. Fölösleges tejecske meg este mehet a gépbe, onnan a mélyhűtőbe(ha van még hely). Tényleg egyíszer régen kért segítséget tejügyben Harivera (talán januári?), neki adtál akkor? Vagy volt Vendel-Bendelnek valaki tejtestvérkéje?

Ladmon, eszméletlen az összefoglaló, nagyon gyanús nekem, hogy a te fejedben egy mini számítógép van elrejtve :roll: :lol:

Panna, de jó, hogy jól sikerült a kiruccanás, pihenjétek ki afáradlmakat, és kérünk kééééééééépet!!!!!!!!!!

Vincipofi nagyon megadta a módját a keresztelőnek, helyes, így is kell. Hanem az a sajtos, amiből úgy lógicálnak ki a sajtok, hát az, KELLLLL!

Julcsi, én csak bámulok mindig, amikor a problémákról írsz, hogy milyen hihetetlen önfeladással és bölcsességgel kezeled ezeket a nehéz helyzeteket. Hiába, no, van még mit tanulnom :oops:

Bogyesz, és Danika hietetlen férfias legénykék!

Bogi, nagyon jól nézel ki, hajrá rövid haj. Én :lol: 4 éve vágattam le a derékig érő hajamat, szintén tüsire. Senki nem hitte el, hogy lesz bátorságom! Szerintem a képen még fotoshoppal állítottál is, hogy többnek nézzen ki. :D

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Helló Csajok!

Vagyok én is, csak zombi állapotban, soha semmire nincs időm :?

Pénteken Leányfalun voltunk, kaptam apától szülinapi ebédet, aztán sétáltunk egy jót.

Szombaton vendégek voltak, vasárnap meg mi voltunk anyósoméknál. Nagyon fárasztó volt, mert oda-vissza 360 km, és manó megint kétszer kelt éjszaka, úgyhogy jó fáradt voltam egész nap, és ilyenkor rosszul viselem anyósom hülyeségeit. Megint megjegyezte, hogy nem elég barna a gyerek bőre. No comment!

Ja, meg a másik kedvencem, hogy mindig mondja, hogy mennyi játék van fent a padláson náluk, de még egyet sem sikerült lehozni belőle. Nem baj, őrizgesse csak, majd Marcika kap a ballagására egy zsák csörgőt, biztos fog örülni neki :lol:

Csatlakozom én is sajnos a nemalvós babák táborba. Lassan már kezdek beletörődni, hogy az én kincsem valszeg soha nem fogja átaludni az éjszakát. Volt egy jobb időszak, amikor 4-5 körül kelt este 9-től, de 2-3 hete már ennek vége, most van hogy már éjfélkor felkel, ma is 1/2 1-kor kurjongatott, hogy éhes. Mondjuk ma még annyi szerencsém volt, hogy utána 6-ig aludt. Én már ennek is tudok örülni :lol:

Fog-téma: hát Marcika fogínye meg van duzzadva, azt már a dokinő is mondta, meg sokszor szabályosan simogatja az alsó ínyét, de még nem látom, hogy bújna ki a fogacska ...

Puszilunk mi is minden névnapost!

Na megyek, mert holnap vizsga, és nem ártana tanulnom ...

De azért ezt a hetet sem ússzátok meg néhány Marcika-fotó nélkül!

Kép Marcika olvas Kép Szemlélődés ...

Kép Nyálbuborék-fújó versenyen

Kép Kenguruban a Duna-parton

Zsufi

KépKép
zsufi74

Asztakutyafáját micsoda lusta nap van ma...Zétinek már vagy sokszor próbáltam kikapcsolna hódító hódokat hogy menjünk ki végre játszani az udvarra de visszakövetelte, és mivel Oli alszik gondoltam hadd nézze a mesét, addig legalább ülök. Pedig elvből nem meséztetem, szerintem butít ha túlzásba van véve. Hát, a mai nap Zéti túlment az egészséges kereteken de ez most egy ilyen nap :)

Valaki írta hogy berakott egy adag mosást hogy valami azért legyen megcsinálva, hát most én is beraktam egyet hogy legyen valami látszata a mai napnak :D :D

Meg írtam anyának egy sms-t hogy ha tud jöjjön el Zétizni valamikor mert ki kell takarítanom, így legalább rá leszek kényszerítve :D

Fordulás: Olivér is áfordult elég hamar, de csak csupaszon tudta, és csak hasról hátra, és csak néhányszor, azóta csak most csinálta megint, de mostmár megy szépen. Hétról hasra még nem, de majd az is fog.

Jaj olyan jó lenne látni titeket élőben! Nameg a bébiket is megszaglászni meg megcsócsálni (persze ellenállnék mert én is utálom :wink: ) alig várom a talit hogy láthassak közös képet rólatok!

Gabi az anyósod kap valamilyen kezelést a rákra?
Hú az anyajegyeket nekem is át kéne nézetni, vannak ám furcsaságok, és most a terhesség alatt változtak is, bár biztos hormonok miatt, de akkor is.

Crocus a férjed egy igazi hős! :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

"Julcsi, én csak bámulok mindig, amikor a problémákról írsz, hogy milyen hihetetlen önfeladással és bölcsességgel kezeled ezeket a nehéz helyzeteket. Hiába, no, van még mit tanulnom"

Drága Zsuzsi, nekem ez nagyon jólesik, de szerintem ez nem egy nehéz helyzet! Az az, amiben Te voltál, amikor fogyott Léna, meg amiben egy beteg gyerkőc Anyukája van... :( Ez össze sem hasonlítható azzal. :wink:

Pandus: én is örülök,hogy újra itt vagy, nagyon, és kérünk bizony képeket!!!

"Jujujujj, még jó, hogy nem találkozom veletek, Marcibogyeszt tutira berabolnám magamnak!!! (Khmm... aztán lehet, visszaadnám hajnali 4-kor.... )"

Ladmon, ez vicces volt és nagyon jólesett azért... :D :oops:

Na, üzzetek már el innen... :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

crocus: mi többet akarunk fenn lenni napközben. Én igazából napközben már be sem rakom az ágyába, alszik babakocsiban, vagy a játsziján.

gerendai zsu: derékig érő????????????? na az nem semmi, nagyon szép lehetett. Raktál el tincset emlékbe?

zsufI. Leányfalun???????? És én még azt hittem felénk senki nem jár. Micsoda szemek!!!!

Szóval ha valaki jár Lfalu,Tahi környékén jelezzen. Kávé,ütcsi mindig van.

Kép
budabo

Zsufi: Nagyon Boldog Szülinapot Neked!!! Jól titkoltad előttünk, ejnye. :wink:
Olyan nagy már ez a Marcika, és egyre szebb, hiába, ezek a Marcikák!
Vizsgához sok sikert!

Gyerek nappal alszik az éjszaka helyett... :roll:

Na, mostmár tényleg lépek.

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Szóval ma is meganyűgi van (kimaradt a reggeli alvás, ugyanis hatkor szokott kellni, majd hét-fél nyolc körül visszaalszik egy órára)! Tart reggel óta, és tíztől egy órát aludt, de úgy néz ki kevés volt!
Nálatok is hatalmas könnycseppekkel sír a gyerek? És utána megy a hüppögés még fél órával később is. Ilyenkor kis zabálni való nagyfiú! :)

Crocus
Kép

Kép
crocus

zsu üzeni hogy nincsen net otthon és tiszta ideg hogy nem tud jönni!

Kép
budabo

zsufi: isten éltessen!!!!!

Kép
budabo

áááááááááááá mindig megbánom, ha nem jövök pár napig, szinte esélytelen visszaolvasni! 8)

Kaandi, fősuli: az igazság az (bár nagyon szívesen mondanám, hogy emlékszem), hogy én onnan tényleg senkire sem emélkszem - ritkán jártam be, és hát nem voltam épp az a könnyen barátkozós fajta :) csak le akartam tudni az egészet, ez egy hosszú sztori vége volt, hogy oda jártam, és már a tököm tele volt az egésszel...
Masszázs isteni volt, még tegnap se fájt a hátam egész nap, pedig nálam ez nagy szó! Adrika meg nagyon jól elvolt apukájával, úgyhogy elégedett voltam velük :)

Julcsi, utólag is boldog névnapot!

Millye, sikítozós/kacagós videót nem akarod feltölteni youtube-ra, hogy meg tudjuk nézni? Olyan kíváncsi lennék! :)
Babamasszázs 5ezer, és öt alkalom alatt tanítják meg nekem, hogyan kell csinálni.

Karrier: Bogi, ebben a kérdésben szerintem is csak azt szabad csinálni, amit tényleg te szeretnél, nem amit bárki mond.
Nekem épp tavaly indult be egész komolyan a karrierem, szép kis előléptetést kaptam, és idén valószínűleg jött volna a következő, volt szó külföldi melóról is, de valahogy engem annyira a baba-projekt foglalt le, hogy nem tudtam igazán örülni ennek az egésznek. Külföldre meg egyszerűen nem tudnék költözni, ebben Tomival se pendülünk egy húron, mert ő szívesen menne, én meg képtelen vagyok. Pedig tudom, hogy sokkal jobban járnánk, de itt van anyum, öcsém, az összes barátom, és nem vagyok az a "mindent elölről kezdek bármikor"-típus. Meg ha sikerül anyagilag kijönnünk (ez a devizás lakáshitel, meg a "vicces" új törvények miatt elég kérdéses), akkor én még kistesóval is itthon maradnék egy-két évet, és csak utána mennék vissza melózni, akkor meg meglátjuk, mi lesz, egyelőre igyekszem nem sokat agyalni ezen, bár azért eszembe jut néha, hogy sok mindent újra kell majd építeni... meg a tárgyalási szintű szakmai angolomat is nyilván újra kell majd tanulni, mert a gyerekkel azért csak nem cseveghetek az eredménykimutatásról angolul.........

ZVera, pisigyűjtés-akción jókat vidultam :lol:
Azért a gyerekekhez nem kevés humorérzékre van szükség (ezt tegnap nagy halom kaka- és pisitakarítás után is megállapítottam :roll:), meg találékonyságra, de én annyira nagyon élvezem! Olyan jó látni, ahogy napról napr ügyesebb, meg nagyobb, meg okosabb ez a kismókus :D áááááááááá kár, hoyg alszik, most legszívesebben összepuszilgatnám! :)

Zsu, banyek, én a helyedben leütném, aki szerint rossz anya vagy, bármi miatt is mondja.

Gjéti, nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni, és még jobban, hogy gyakran rosszul vagy!!! Nagyon remélem, hogy megtalálják az okát, és kikezelnek ebből, nem csodálom, hogy így aggódsz kettesben mászkálni a kispasival! :(

Kaja-kérdés: szerencsére nálunk se anyu, se anyós ebbe legalább nem dumálnak bele, nagyanyám meg csak sopánkodik állandóan, hogy "még mindig van tejed? biztos? elég?" falra megyek tőle, de mindegy. Én attól aggódom, hogy sokáig szeretném kihúzni, hogy Adri ne egyen csokit, hanem inkább ha nassolunk, akkor az valami gyümölcs/zöldség legyen, hogy ehhez szokjon hozzá, de Tomi szülei állandóan mogyorót rágnak, meg chipset esznek, és múltkor após még mondta is, hogy hogy várja, hogy csokit vehessen Adrinak :roll: hát azt várhatja... mindegy, egyelőre nem mentem bele a vitába, majd a maga idejében lesz ebből harc asszem... ja meg azon Tomi is meg volt lepve, hogy a kisgyerekek miért nem ihatnak kólát, mikor ő mióta az eszét tudja, kólázik... Kafa. Mindegy, neki sikerült elmagyaráznom, hogy a mienk kólát se kap még jópár évig.

Esztibaba, nagyon boldog névnapot így utólag! Mist, neked is!
Én pedig nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket! :D nagyon jól esik :D

Zsuzsi, jujdejó :) Tücsökringató foglalkozás :D jaj tűkön ülök, hogy mikor lesz már másodika! (pedig már csak hármat kell aludni a Zséda-koncertig is, amiatt is tűkön ülök!)
bocs, de a pingponglabdákon fél órát vinnyogva röhögtem, azért te se gyenge humorérzékkel nézed az életet :lol:

Hajhullás elleni csodaszer??? ááááááá ez így nem ér! férjem megölne :(

Gabi, én is épp a minap sajnáltam szegényeket, hogy milyen plötyik lettek, de apa megvigasztalt, hogy tetszenek neki :oops:

Na jó, Ladmon sörös képe után már én is fel merem tenni ezt:
Kép
(alkeszmentes sört toltam, és a gyerek le akarta nyúlni az üveget, arról sajna nem készült kép, mikor a kis száját is nyitogatta, hogy közelebbről is megismerkedjen vele :lol: de én nyertem :wink:)

Amy, állítólag a babamasszázs egy része jó fogzásra: két hüvelykujjaddal nyomd meg egy ponton középen az ajka alatt az állát, aztán az ujjaidat húzd ki a fülcimpája alá, ott is nyomj egyet. Utána állcsúcs nyomás, kihúzás fülcimpa alá, utána álla alatt nyomás, kihúzás fülcimpa alá. És ezt ismételd párszor. Állítólag segít valamit, reméljük, tényleg.

Ladmon heti összefoglalójától is leestem a székről :D komolyan feldobjátok a napjaim :D

Ja és mostmáraztán nem ér mindig mindenkinek panaszkodni, hogy senki nem hiányolja, én is már többedszer tűntem el három teljes napra, aztán neszenekem, senki nem hiányolt eccerse :D (de a névnapi köszöntéseket azért bezsebelem ám 8)

Nem tudom, ki írta korábban, hogy a baba beszívja az alsó ajkát, és azt szopizza, de Adri eltanulta, tegnap egész nap ez volt a műsor.

natessék regény, csak nektek :lol:

KépKép

KépKép
stelly

sszus hát persze, hogy amint elküldtem, felébredt Adrikám, nekem meg még teregetni kéne, meg ebédelni, meg ilyenek.... :D megint ráfaragok, hogy egész délelőtt a gép előtt ültem :D

KépKép

KépKép
stelly

Julcsi: bizonyos kor felett az ember már nem büszkélkedik annyira a szülinapjával :lol:

Bogi: mi még biztosan megyünk a nyáron, a férjem keresztmamájának van Leányfalun nyaralója, tuti pár napot ott fogunk tölteni a nyáron, akkor majd jól meglátogatunk! Nekem is tetszik a rövid hajad :wink:

Crocus: én is ámulok néha, hogy Marcika mekkora könnycseppeket képes produkálni, na és a hüppögése az valóban imádnivaló :D

Ja és nálunk sincs valami hű de sok alvás napközben sem, délelőtt még csak-csak, de délután szinte semmi, úgyhogy estére mindig jó nyűgös lesz ...

Zsufi

KépKép
zsufi74

Boldog szülinapot Zsufi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
kaandi

2 hós oltás jelenet, csapó 4( :roll: ), felvétel, tessék!

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsufi boldog szülinapot!

Vizsgák? Hogy állsz? Olyan ügyi vagy hogy csinálod!

Stelly én várlak mindig akkor is ha nem mondom :wink:

Na most megpiszkálom mörfit: Olivér 2,5 órája alszik :shock: :lol: 8) De most hogy megjegyeztem tuti felébred :lol: Ha már nem is csináltam semmi értelmeset legalább Zétivel baromkodunk egy jót, alig várom hogy Olit is lehessen dobálni meg nyúzni :wink:

El is felejtettem, fontos infó a székrekedéseseknek: Zétivel megitattam egy liter kamilla+bodzavirág teát és nagyon szépen kipucolta! Olyan megkönnyebbülés! Tök egyszerű, semmi egzotikus, kamillát és bodzavirágot kell főzni, én filtereset főztem, nem szűrögetek.

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Budabo akkor is csini vagy és punk-tum! Nálunk a dokinő oltás után azt mondta, hogy belázasodhat, de hogy 1 hét múlva... olyanról nem hallottam, de elképzelhető... ne legyen lázas mert szeretném ha jönnétek!!! :shock: A fiam minden kaki után a mosdóban köt ki mert nem kicsit szokott berottyantani... és ma már 3x volt kaki... már mondtam neki, hogy biztos azért csinálja mert élvezi a pancsizást :D Mi tavaly jártunk felétek sőt még Szentendrén is voltunk amikor bajnokság volt :D

Zsufi74 de édes az a szemlélődős fotó! A fiam is ennyire nyálzik :D

Zetibebi tudom, hogy messze van tőletek a Margitsziget, de egy kirándulás erejéig igazán eljöhetnétek :? :roll:

Zsu83 pont mikor apa nincs otthon te nem tudsz netezni... anyám... ez aztán a mega bünti... :?

Stelly még le kell zárnom a lemezt és összetömörítenem és utána felteszem a kacagós sikítozós fiamat :shock: :D Találó a kép Adri nagyon kapaszkodik abba az üvegbe :D

Kép

Kép

Kép
millye

Persze hogy felébredt!!! :D Mörfi dolgozik!

Millye még sosem voltam a margitszigeten :oops: :) Pesten életemben max 5x voltam, plusz az átszállások mikor Kmétre jártam de akkor nem láttam semmit csak rohantam.

Mi is nyálzunk, látom a kis fogat az ínye alatt, de még vagy 2 hónap lesz mire kijön, ha úgy működik mint Znek.

Adri is jópofa a sörrel :D

Nnnah megyek, elkezdjük a napot... :roll: aztalustakutyabetyár :)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?