áááááááááááá mindig megbánom, ha nem jövök pár napig, szinte esélytelen visszaolvasni!
Kaandi, fősuli: az igazság az (bár nagyon szívesen mondanám, hogy emlékszem), hogy én onnan tényleg senkire sem emélkszem - ritkán jártam be, és hát nem voltam épp az a könnyen barátkozós fajta

csak le akartam tudni az egészet, ez egy hosszú sztori vége volt, hogy oda jártam, és már a tököm tele volt az egésszel...
Masszázs isteni volt, még tegnap se fájt a hátam egész nap, pedig nálam ez nagy szó! Adrika meg nagyon jól elvolt apukájával, úgyhogy elégedett voltam velük
Julcsi, utólag is boldog névnapot!
Millye, sikítozós/kacagós videót nem akarod feltölteni youtube-ra, hogy meg tudjuk nézni? Olyan kíváncsi lennék!
Babamasszázs 5ezer, és öt alkalom alatt tanítják meg nekem, hogyan kell csinálni.
Karrier: Bogi, ebben a kérdésben szerintem is csak azt szabad csinálni, amit tényleg te szeretnél, nem amit bárki mond.
Nekem épp tavaly indult be egész komolyan a karrierem, szép kis előléptetést kaptam, és idén valószínűleg jött volna a következő, volt szó külföldi melóról is, de valahogy engem annyira a baba-projekt foglalt le, hogy nem tudtam igazán örülni ennek az egésznek. Külföldre meg egyszerűen nem tudnék költözni, ebben Tomival se pendülünk egy húron, mert ő szívesen menne, én meg képtelen vagyok. Pedig tudom, hogy sokkal jobban járnánk, de itt van anyum, öcsém, az összes barátom, és nem vagyok az a "mindent elölről kezdek bármikor"-típus. Meg ha sikerül anyagilag kijönnünk (ez a devizás lakáshitel, meg a "vicces" új törvények miatt elég kérdéses), akkor én még kistesóval is itthon maradnék egy-két évet, és csak utána mennék vissza melózni, akkor meg meglátjuk, mi lesz, egyelőre igyekszem nem sokat agyalni ezen, bár azért eszembe jut néha, hogy sok mindent újra kell majd építeni... meg a tárgyalási szintű szakmai angolomat is nyilván újra kell majd tanulni, mert a gyerekkel azért csak nem cseveghetek az eredménykimutatásról angolul.........
ZVera, pisigyűjtés-akción jókat vidultam
Azért a gyerekekhez nem kevés humorérzékre van szükség (ezt tegnap nagy halom kaka- és pisitakarítás után is megállapítottam

), meg találékonyságra, de én annyira nagyon élvezem! Olyan jó látni, ahogy napról napr ügyesebb, meg nagyobb, meg okosabb ez a kismókus

áááááááááá kár, hoyg alszik, most legszívesebben összepuszilgatnám!
Zsu, banyek, én a helyedben leütném, aki szerint rossz anya vagy, bármi miatt is mondja.
Gjéti, nagyon sajnálom, hogy nem tudsz jönni, és még jobban, hogy gyakran rosszul vagy!!! Nagyon remélem, hogy megtalálják az okát, és kikezelnek ebből, nem csodálom, hogy így aggódsz kettesben mászkálni a kispasival!
Kaja-kérdés: szerencsére nálunk se anyu, se anyós ebbe legalább nem dumálnak bele, nagyanyám meg csak sopánkodik állandóan, hogy "még mindig van tejed? biztos? elég?" falra megyek tőle, de mindegy. Én attól aggódom, hogy sokáig szeretném kihúzni, hogy Adri ne egyen csokit, hanem inkább ha nassolunk, akkor az valami gyümölcs/zöldség legyen, hogy ehhez szokjon hozzá, de Tomi szülei állandóan mogyorót rágnak, meg chipset esznek, és múltkor após még mondta is, hogy hogy várja, hogy csokit vehessen Adrinak

hát azt várhatja... mindegy, egyelőre nem mentem bele a vitába, majd a maga idejében lesz ebből harc asszem... ja meg azon Tomi is meg volt lepve, hogy a kisgyerekek miért nem ihatnak kólát, mikor ő mióta az eszét tudja, kólázik... Kafa. Mindegy, neki sikerült elmagyaráznom, hogy a mienk kólát se kap még jópár évig.
Esztibaba, nagyon boldog névnapot így utólag! Mist, neked is!
Én pedig nagyon szépen köszönöm a köszöntéseket!

nagyon jól esik
Zsuzsi, jujdejó

Tücsökringató foglalkozás

jaj tűkön ülök, hogy mikor lesz már másodika! (pedig már csak hármat kell aludni a Zséda-koncertig is, amiatt is tűkön ülök!)
bocs, de a pingponglabdákon fél órát vinnyogva röhögtem, azért te se gyenge humorérzékkel nézed az életet
Hajhullás elleni csodaszer??? ááááááá ez így nem ér! férjem megölne
Gabi, én is épp a minap sajnáltam szegényeket, hogy milyen plötyik lettek, de apa megvigasztalt, hogy tetszenek neki
Na jó, Ladmon sörös képe után már én is fel merem tenni ezt:
(alkeszmentes sört toltam, és a gyerek le akarta nyúlni az üveget, arról sajna nem készült kép, mikor a kis száját is nyitogatta, hogy közelebbről is megismerkedjen vele

de én nyertem

)
Amy, állítólag a babamasszázs egy része jó fogzásra: két hüvelykujjaddal nyomd meg egy ponton középen az ajka alatt az állát, aztán az ujjaidat húzd ki a fülcimpája alá, ott is nyomj egyet. Utána állcsúcs nyomás, kihúzás fülcimpa alá, utána álla alatt nyomás, kihúzás fülcimpa alá. És ezt ismételd párszor. Állítólag segít valamit, reméljük, tényleg.
Ladmon heti összefoglalójától is leestem a székről

komolyan feldobjátok a napjaim
Ja és mostmáraztán nem ér mindig mindenkinek panaszkodni, hogy senki nem hiányolja, én is már többedszer tűntem el három teljes napra, aztán neszenekem, senki nem hiányolt eccerse

(de a névnapi köszöntéseket azért bezsebelem ám
Nem tudom, ki írta korábban, hogy a baba beszívja az alsó ajkát, és azt szopizza, de Adri eltanulta, tegnap egész nap ez volt a műsor.
natessék regény, csak nektek