A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Sziasztok, Vagyok...

Ircsi... Elsőre engem is letaglózott, de úgy vagyok vele, mint a csajok, net ott is van... És amilyen gyakran mi eljutottunk Debrecenbe (valós mívoltunkban) pl talizni, NO is ugyanolyan... :-) Marad a virtuális tali ;-)

Azért nem tűnsz el, ugye????????????

Dia, baromi jó lett a tapéta, olyan vidám, meleg, barátságos. Az első is kó, de ez valahogy Napocskásabb... :-)

Csillag, nem elszottyanni!!!! Röhögj magadon... Lesz ez még így se!!! Egészségesek vagytok, most itt fáj, ott szúr, de lesz egy gyönyörű babácskád... ;-) Mindenre nagyívban, ami nem esik jól, fáraszt vagy bármi!!!! ;-)

Bééééévi! Elporolom a fenekedet, ha most is gürizel valamit!!! Merre vagy?

Évi, azt olvastam, hogy a harmincakárhanyadik héten leáll a magzatvíz termelés. Keress rá, mert ha elértük ezt az időt, akkor tök felesleges 5 l folyadékkal szadizni magadat... Elég lesz a 2-3 is bőven...

szilvás76

Ahogy nézem,a 36.héttől kezd csökkeni(nem termelődik több) -és akkor mi lesz Tomival,kiszárad? :? :? (ha most kéne legyen ugye 1 liter körül,nekünk van max 6-700...)
ehh na majd alakul.

Bévi - remélem nem kórház vagy ilyesmi...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvi,vizesekkel mi van? Túl vagytok rajta,csak lemaradtam?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Dia, nagyon szuper a tapétacsík. Micimackós, mint Lilinek lesz. :)
Nagyon jó a tapéta is, jó kis élénk szín!
Tetszik! :D :D :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok

Most csak beköszönök, kicsit görcsölgetek,úgyhogy pihizek egy sort aztán jövök.
A lábam nekem is vizesedik :cry:

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Sziasztok!

Ircsi, (nem emlékszem, hogy írtam-e tegnap :roll: ) gratulálok a költözéshez...:) Biztos szuper lesz majd ott...

Évi...továbbra se aggódj, ha a doki nem teszi...amúgy nem tudna majd adni egy papírost, hogy a következő vizsgálatnál mindenképpen nézzenek neked vizet? nem értek ehez, de biztos van megoldás, vahy szólsz, hogy ez volt, nem lehetne-e megnézni, hogy rendben van-e...stb.

Dia...nagyon jók lettek a színek...jól néz ki...:)

Hülye álmok...vannak nekem is...ma pl. vaami kórházban menekülő hadjáratot csináltunk anyukámmal, meg gimis osztálytársaimmal...én meg nagyon kemény csajszi voltam és én vezettem a csapatot...ilyenkor reggel olyan jókat vigyorgok a hülyeségeken...:)

Itt most olyan hideg van...be is csuktam minden ablakot...meg vettem fel zoknit...:(

Ilus

KépKép
badzsulka

Évi...
Nem maradtál le, csak nem volt időm, energiám meg kedvem sem írni... Valamelyik nap pótolom... ;-)

Hétfőn kint voltak, ott hagytak egy papírt az új plombáról, meg a mostani óraállásról...
Gondolom, kijön a horror csekk, de írtunk a Vízműnek, így befizetni nem fogom. Valami csak lesz..

szilvás76

Na elvánszorgok boltba.

evilany

Évi, nagyon aranyos a Kisvakondos blog-háttér...
Ezt a kendőzős dolgot linkelhetem, leginkább magamnak? :-) léccilécci...

szilvás76

Tudom csajok...és köszi a bíztatást...csak hát költözés előtt állni és semmit nem csinálni,még ha más állapotban is vagyok :(

Vizesedés?: lábfejem mint egy mamuté :D
belső oldalán még fáj is :(
és a combom belső fele is húzódik vagy mifene...

Most vízhajtóként benyomtam egy negyed dinnyét :D kb 1-1.5 kg
Remélem kihajtja ma egy részét :D

Dia!
nagyon szép lett-csúcs tapéta :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76vi, nagyon aranyos a Kisvakondos blog-háttér...
Ezt a kendőzős dolgot linkelhetem, leginkább magamnak? :-) léccilécci...

persze :)

Csillag,vizesedés :evil: én lábam is feszül.
De baszki az embernek egy nyugodt pillanata nincs,hogy eldőljön felpolcolni,felettem egész álló nap kopognak és fúrnak,most lehet h.felmegyek,mert a 4 hét 2 hete lejárt és gyűűűűűlölöm!!!!! :evil: :evil: :evil: tegnap a gyerekorvost alig értettem mit mond a telefonba.

Lányok nektek mekkora BPD-ket mértek?(mostanság)vissza is kereshetném de.... :roll:

evilany

Dia te nekem gyanús vagy ezzel a rózsaszínes csíkkal... szerintem Te tudsz valamit :D :lol: :lol: 8) 8) 8) Nagyon szép lett amúgy :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Kép
xtina75

Évi...nekem is tetszik a blogod :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag jól lenyírtad a kutyust! :lol:

evilany

ugye? :D
melege volt...nagyon szenvedett :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én már reggel idefelé láttam a vonaton, hogy buci a bokám... Eddig általában csak estére lett iolyen... :-/

szilvás76

Elhiszem,cicáim is,de nem akarnak

Kép

fürdeni :lol: :lol: :lol: :lol:

evilany

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76n már reggel idefelé láttam a vonaton, hogy buci a bokám... Eddig általában csak estére lett iolyen... :-/

én nem látom rajta,csak a papucs nem megy rá :shock:

Derekam is fáj :?

evilany

nagyon cooooooool ez a macsekos kép...bubunak is van ilyen :D
megkeresem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tina esküszöm nem tudok semmit :!: Sógornőm is ezzel jött: akkor lányotok lesz? Az igazság az, hogy amikor választottam a mintában vagy nem volt benne a rózsaszín vagy nem tűnt fel, mert a sárga lekötötte a figyelmemet....

Nem tudom mitől dagad a bokám meg lábfejem. Most meleg sincs, mert nagyon lehűlt az idő és folyamatosan esik is...

királylány

Kép
Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

igaz ez még Áprilisi fotó :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jáj, levettem a papucsomat... Ameddig a papucsban van a lábam, addig "formás", onnan meg egy nagy paca... bakker... :-( A vádlim az nem buci... Próbálom felpolcolni, de az íróasztal alatt a hely korlátozott...

szilvás76

Évi jó a blogháttered. Még mindig felújítanak???

Csillag kutya aranyos lett és nagyon jó a blogod!

Szilvi még jó, hogy ma hűvös van, így hosszúnadrágot vettem fel.

Képzeljétek úgy néz ki, hogy a közvetlen szomszédunkban is lesz baba. Még titok, én sem tudok róla hivatalosan... :lol: Így összesen 5 baba lesz majd a végére. Van már 3, 6 hónap - majdnem 1 év között, a mienk, meg a szomszédé....Tök jó lesz!

királylány

Dia elszólták magukat?

Dagadó lábak - vérnyomások rendben vannak?

evilany

Jaaaaaaaaaaa! És ma úgy jöttem el otthonról, hogy rend/tiszatság van és mire hazamegyek a helyzet változatlan lesz, hacsak apa előbb nem ér haza, de nem ajánlom neki.
Igaz, hogy a vasárnap vasalt függönyöket újra kell vasalnom, mert a festett radiátor miatt összecsomózta... :roll:

királylány

Évi a tesója felettük lakik és ő szólta el magát a múltkor, de már volt sejtésem. Tőlük még nem tudom. Megvárom míg elmondják :D

Vérnyomásom normális.

királylány

Sziasztok!!!
nem akarok tiszteletlen lenni de ha most reagálni akarnék az utóbbi 6-7 oldalra este 8-ig itt üllnék :oops: :oops: :oops:

szóval csak velősen dióhéjban:

Clárika gratulálok a kislányhoz

Dia nagyon szép ez a tapéta, a szegély pedig gyönyörű!

Bévi tessék pihenni!!!!!!!!!!!!!!!

Évi ne aggódj nem lesz gond, ha probléma volna a doki nem engedne haza és azzal, hogy álladóan parázol nem teszel jót se neked se a picinek. A császárral sem leszel "rosszabb" anya és pl én nem is emlékszem mit éreztem mikor megszülettem :oops: de attól IMÁDOM az anyukámat, tehát ne aggódj- Magzatvízzel sem lesz gond!

Szilvás nekem is kényelmetlen néha a széken de ez van, még jövő péntekig kibirom!!! :lol:

Csillag ne aggódj ha valamit nem bírsz csinálni, pihenj majd meglátod mennyi dolgod lesz ha megszületik a csöppség és pöröghetsz megint ezerrel, élvezd ki a helyzetet.

Tina név, megszokod :lol:

Itt nincs a Xné megnevezés én teljesen nevet változtattam és a személyimben a férjem családneve került + a vezetéknevem. Anno meg akartam maradni a lénykori nevemen, szüleim nem engedték. Férjemet nem érdekelte de a családom fellázadt így lemondtam apa nevéről és elvegyülők a rengeteg "Nagy" között van még ilyen vezeték+családnévvel 1.000 másik nő a világon, addig meg én voltam szerintem az egyetlen. Még a googel sem adott ki többet belőlem régen, most meg ajaj. Mondom is néha viccből a férjemnek, hogy kellett nekem nevet változtatni :lol:

Ilus bekukkoltam a blogodba és elkapott a nevetés. Fénypostán átküldőm nekem Maya kutyámat hátha "megoldja" a gondodat. Ma reggel éppen egy szarkát fogott, azzal harcolt mikor indultam munkába. Iszonyú krákogást hallottam ere kinéztem láttam a szarka a földön háton Maya fölötte, de a madár védekezik, visít. Mutatom a férjemnek és együtt lessük mit csinál a kutyánk :lol: Ott kábítja egyszer csak a szájába van és csend lett, gondolom "kicsit" elkapta. Mentem tovább öltözni és mikor kiléptem a házból kutyusom vígan hempergőzött a fűben, mellette a zsákmánya. Ahogy meglátott feltápászkodott és orrával mutatta a madarat, de nem mozdult el mellőle. Ha ez a madár ennyire kiakasztott manapság szívesen látnád te is Maya mellett :lol:

Ircsi legyen szerencsétek a költözéssel! Katus már ott fog megszületni :shock: de jó, legalább dupla állampolgár még egyszer talán hasznát is veheti

Bekri olvastam amit írtál csak még nem volt időm válaszolni se beszélni róla senkivel, itt pörögnek nagyon az események, örülök ha délután elolvasom gyorsan kivel mi van. Otthon meg pihenek 2 napja hamar el is alszom a tv mellett

Bocsi aki lemaradt de mennem kell, megjöttek a kollégák igy nem tudok tovább koncentrálni rátok :cry:

Kép
Kép
melisch

Melisch magadról nem írtál remélem rendben vagy?

Igyekszem nem állandóan parázni...elhiheted.11-15 cm-nél nem paráztam...(csak nem tölt el megnyugvással a tudat,hogy egyre kicsit csökkenő méreteket mérnek,mint olvastam a kevés magzatvíznél pont ez fordulhat elő,és hogy júliusban franc tudja mi lesz,de persze rá fogok kérdezni)
És biztos nem "paráznék" ha problémamentes lenne a terhességem nekem is....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.16 11:23-kor.

evilany

[quote="királylány"][ írta:királylánycolor=indigo]Tina esküszöm nem tudok semmit :!: [/color]

Ne esküdözz :wink: elhiszem, csak cukkoltalaaak... kicsit :lol: :lol:

Kép
xtina75

Vérnyomim rendben volt eddig... A pisiteszt is negatív volt egy hete (a dagadás meg már egy hónapja kerülget...)

szilvás76

Évi, de ha 15-re is felment... Hány Uh géppel mérnek? És hányan?

szilvás76

[quote="szilvás76"] írta:szilvás76vi, de ha 15-re is felment... Hány Uh géppel mérnek? És hányan?

hát van egy a magánrendelőben meg a klinikán. És 2-en,a jóságos asszisztens meg a doki.Volt 8-8-10-11-15-most 8.Franc tudja melyik volt inkorrekt mérés..?
Na mindegy.Lehet keddre jobb lesz.

Bakker,nem jön le a babakocsiról a huzat.Se a napárnyékoló részről se a fektető részéről...tehát max áttörölgetni tudom vizes ronggyal.Remek.

evilany

Évi érthető, hogy parázol. Mindenki ezt tenné a helyedben, és gondolom megpróbálsz nem ezen agyalni egész nap. de azért:

SZÚÚÚÚÚÚ - SZÁÁÁÁÁÁÁ

királylány

Évilány nem lesz gond!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tudom, hogy nem parázod agyon de szeretném ha nyugodt lennél és élveznéd nyugodtan még ezt a pár hetet. Szeretném átadni neked az én pozitiv energiámat. Most úgy érzem egy ideje semmi baja nem lehet a kislányomnak és jó helyen van, azt szeretném ha te is ezt tudnád érezni Tomikáról, érted amit akarok írni

Én gondolom jól vagyok, semmi bajom. A meleget is tűrőm úgy ahogy, szeretem a meleget. Próbálom még elfoglalni magam, mert ha otthon vagyok elengedem magam és parázgatok, hogy mi van ha......Babóca nem olyan eleven, mint régen volt de mocorog az a bajom, hogy nagyon feszít, és fáj. Tapogatom olyankor a pocim de nem kemény az egész, tehát csak őnagysága feszít és nem a pocim keményedik. Ezért jobb ha dolgozok akkor semmi időm "okoskodni"

Ma voltam vv-t adni eddig nem volt kedvem menni, lássam nincs valami hiányom. De ha minden ok nem is megyek vele dokihoz, majd ha hazamegyek anyához megyek egy uh-ra, mert azért pünkösd óta nem látott nőgyógyász jó volna megint hallani, hogy minden ok. :lol: :lol: :lol: Pont most jött be az emailen az eredmény, minden ok itt is.

Királylány és nem tippeltem kislányra elvégre van benne zöld is meg olyan hangulatos. Na a mi bútorunk is zöld hiába kislány, bár volt amikor hajlottam a lila felé :wink:

Szilvás próbáld felpolcolni a lábad, réggen is dagadt?

Kép
Kép
melisch

Tündi, az álmod nagyon jó volt :)
Amióta elmondtam a férjemnek, hogy azt álmodtam, hogy elmentem futni a KAC pályára és egyszercsak beözönlöttek a zombik és végigkergettek rajta, azóta azzal húz, hogy fizet pár embernek, hogy eljátszák ezt... nem is merek elmenni oda futni...

Dia, nekem bohócfóbiám van, nem kicsit, úgyhogy nekem nagyon-nagyon a 2. tapéta jön be - bár ettől függetlenül is -, tiszta napfény és happy :) Nagyon harmóniában vannak egymással! Jó választás volt, én is elfogadnám!

Ircsi, amit a magyarokról írtál, az elég sértő. Mindenhol vannak ilyen és olyan emberek. Meg vannak olyanok is, akiknek semmi sem jó!

maccs01

Melisch ez ismerős,reggel óta azon szenvedek hogy most keményedik e a hasam vagy a baba feszít,de rájöttem,a baba csinálja,mert azért a mozgásait is érzem,de olyan erős,hogy csak úgy feszülök szét.Nagyok már a babák,biztos azért.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.06.16 11:55-kor.

evilany

Maccs :lol: :lol: :lol: :lol: álom

evilany

evi :lol: :lol: ugyanezt érzem én is és pont akkor szokta művelni, mikor hazafele vezetek :x akkor nem dijjazom, de amúgy jó kislány tegnap volt dolgom az irodába és végig csendbe ült, miután befejeztem bejelentkezett ő is de akkor már nem zavart, hogy kinyomja magát. Biztos nagyocskák már és nem férnek már úgy el

Kép
Kép
melisch

köszike........(blog) :D :oops:
igyexem :D

Vérnyomi ok...víz van csak...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi, sok sikert kint!! Remélem, megtaláljátok a számításotokat!

Királylány, szép a szobácska!!

Vizesedés:nekem is kezeim, lábaim. HA meleg van, akkor jobban. Most is azt hittem, nem dagadt, erre alig ment rá a kiscipő, ami múlt héten még laza volt. AZóta csak papucsoztam, abból is egy oylat, ami nagy szokott lenni, mert kinyúlt, de alig fér bele a lábam. Nekem nagyon vékony pálcikalábaim vannak, így senki észre nem vezsi, csak én, de nekem feszít, fájogat. A kezeimben is az ízületek nagyon fájnak, ha dagadt a kezem, fogni is alig tudok. Gondolom, nyom a víz. Nme vészes, de mégis...

Pocikeméynedés, babaficánka: nekem is hasonló, néha majd szétszakad a pocim. Biztos kevesebb a hely már neki.

babaimádó
Kép
babaimado

na ezt találtam a 33. hétnél Már 1,8 kilós a kis potyautas, s nagyjából 1l magzatvízben lubickol. Illetve nem nagyon úszkál, mivel egyre kisebb a hely. Az idő nagy részét alvással tölti. (www.terhesseg.com/terhesseg_33_het)

tehát ha nem olyan aktív az még nem jelent bajt a pici többet alszik
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára melisch 2010.06.16 12:36-kor.

Kép
Kép
melisch

ez így igaz...most már leginkább csak kinyomja magát a helyhiány miatt...azért tud még rúgdosni is :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszönöm csajok, aranyosak vagytok. Gábor mikor meglátta a 3 színt majd frászt kapott, de az eredmény neki is tetszik :wink:

Gondolom mindenki felrakta a lábát.... :roll:

királylány

szerintem a színek nagyon sok melegséget sugallnak, kellemes lesz abba a szobába tartózkodni

Kép
Kép
melisch

Sajnálom nagyon, hogy ennyire dagad a lábatok...szerencsére én megúsztam eddig...

Melisch, Maya kutyust szívesen elfogadom...a rohadék madarak megérdemelnék...de akkor nem csak szerintem van rémes hangjuk...ez megnyugtat...:P

Kutya, cica képek haláliak...:)

Pocakfeszülés...mostanában tényleg nehéz megkülönböztetni...de többször van babafeszkózás, mint keményedés...
Nálam ezek az így úgy viselkedik a gyerek nem jönnek össze...az enyém szinte soha nem alszik...szerencsére rugni nem rúg sokszor, de a lábait azért teszi ide-oda, inkább a kezével motoszkál, és ha valami nagyon nem okés neki, akkor a fejét befeszíti a medencémbe...az nagyon kellemetlen, mindig megijedek, hogy meg akar jönni, de csak ő szórakozik velem...

Ilus

KépKép
badzsulka

sziasztok!

királylány nagyon tetszik a fal!!! kíváncsi leszek a komplett egészre! :wink: :lol:

enyém kutya így néz ki, amikor fürdik:
Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Tünde köszi :D majd megmutatom azt is.
Csóri kutya..... :lol: :lol: :lol:

Ilus madarak nálunk is "beszélgetnek" 4-5-ig, akkor sikerül visszaaludnom...

királylány

Nagyon jók a cicás-kutyás pancsis képek :D :D kis gizdák :D :D

Kép

Kép
szamocamoca
Tatabánya

Kép 32+5 Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: