A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » BABUCIT 2008-ban!

Kipattantam az ágyból,ugyanis hasmenésem lett reggelre. Vacakul vagyok. Enyhén hányingerzek tőle és csak szaladok....

Kép
flóra 11

Mit Benó az elefántot? :D

Kép
muzsuzska

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
benó

Benó, megnéztem a képeket, nagyon helyesek vagytok rajta mind a ketten.

lányok,elfelejtettem írni! Állandóan félreütök,csak javítgatok magam után!

Kép
flóra 11

Jó vigyori a teve. :D

Kép
flóra 11

Köszi.
Küldjek még képeket a múzeumról vagy elég lesz?
Vannak még ari képek....
Sajnálom, hogy nem érzed jól magad, Flóra. :cry:
Elefánt most sincs, csak szalmából készített.
Az szuper, ha te is voltál. Miért nem mondtad? :D

KépKép
benó

A gyógyfürdőt gondoltam állni. :D

KépKép
benó

Gy. nagyon jó természetfotós, ugye? :D

KépKép
benó

Benó,ilyen téren nem csak te te vogymuk ilyen, mi is csak isa pur és chomuv vogymuk,légy nyugodt! :lol:

Kép
flóra 11

Klasszak a képek!

Kép
muzsuzska

Elfér, nem?
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
benó

Jó nektek, taliztok,üdültök, gyógyultok,babásodtok. Én meg.... :(

Kép
flóra 11

Ezek kis gyerek cocák ám, nagyon cukik. :D

A szigligeti vár:
(Ne aggódjatok, csak fél 9-ig leszek itt :D )
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Ez az éttermi páva.

KépKép
benó

Benó,a Gy.-nak még azóta fáj a keze,hogy valami történt vele a telken?

Kép
flóra 11

És még a barlang:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
benó

Jaj, de aranyosak ezek a malackák! :D

Kép
flóra 11

Na ez a barlangfürdő ez oltári!

Kép
flóra 11

Kettő ugyanolyan kép, sebaj. :D
Aranyos kis malackák, tündériek voltak, kb. a két tenyeredben elférne! :D Egy ilyen is jó lenne! :D
A Gy. tegnap ki akarta nyitni a fűnyírót vagy összeszerelni vagy valami ilyesmi, és odanyomta a kezét valamihez, összenyomta az ujjacskáját, és utána lefeküdt a földre, annyira szenvedett, verte a víz, és erre ma megy dolgozni! Pukkadjon meg az ilyen! :twisted:

KépKép
benó

Ez tavasbarlang, barlangfürdő Miskolc-Tapolcán van (azt hiszem, így kell írni /Tancsu????/), ott még nem voltunk. Ez pedig sima Tapolcán és tavasbarlang. Csónakázva kell menni a barlangban. :D

KépKép
benó

Kicsit nehezen töltődik be, nem? :oops:

KépKép
benó

Csodaszép tiszta volt a vize a barlangnak. :D

KépKép
benó

Remélem most már teljsen kiürült a szervezetem, most már éhes is lettem. De még kicsit várok a kajával.

Kép
flóra 11

Egy kis kenyérke lehet, hogy jót tenne. :wink:
Nem bánjátok az örökös fényképes beszámolót? Őszintén. :!:

KépKép
benó

Nagyon tiszta.

Ja értem.Mikor írtad,hogy Tapolcára mentekés a barlangfürdőre gondoltam. Nem tudtam,hogy több Tapolca is van. :oops:

Kép
flóra 11

Szerintem nincs több Tapolca, de én nagyon vágom ám a földrajzot :lol: :lol: :lol: , szerintem az Miskolc része. Tancsu majd segít nekünk, ha megjön. :D :D :D

KépKép
benó

Benó olyan lökött vagy! :lol:

Küldd csak azokat a képeket. Szeretjük a képregényeidet. Veled együtt. :D

Kép
flóra 11

Addig is rákeresek. :D

KépKép
benó

Nagy puszi neked. :D
Megnéztem, egy helyen kötőjeles, ahogy én is írtam, máshol pedig egybe van írva. Érdekes. De ez tuti: www.barlangfurdo.hu

KépKép
benó

Földrajz nekem sem a kedvencem. Magyarországonpl. sose tudom melyik megye hol van. Hiába, én ezt sose tanultam. Néhányat tudok.Pl. Pest megyében biztos vagyok. :lol: :lol: :lol:

Kép
flóra 11

Igen, ezt az oldalt nézegettük múltkor Tancsuval. Azért hittem,hogy ide mentek. Csodálkoztam is,hogy olyan messzire.

Kép
flóra 11

Azt én is. :D
Király ez a barlang! Gyönyörű! (a barlangfürdő :D ) Ha megyek Tancsuhoz, feltétlen bemegyek. Bár együtt mennénk! :cry: :cry: :cry: Oké, nem szervezkedem, Zsuzsi! :lol: :lol:
Jobbulást neked, Flóra, nekem meg drukkolj, hogy ne jöjjön meg! Gyorsan megfürdök, sminkelek, öltözök és húzok a bácsikámhoz! Remélem, már nem beteg, mert akkor még nyakon is vágom! :twisted:

KépKép
benó

Marha okos ez a vonalzó. Mára -1 napot ír. Tehát hagy egy napot arra,hogy megjöjjön. Holnap szerintem kezdi elölről a körforgalmat. Majd megint levehetem. Vagy hagyom,fogjuk tudni,mennyit késik.

Kép
flóra 11

Ja, én ezt nem nézegettem eddig, sajnos, tényleg messze van. :cry: De nem Tancsunak. :D

KépKép
benó

Persze, míg késik, addig hagyd fenn.
Megyek, Flóra, tudod, mindig az utolsó pillanatban készülődöm.
Puszi

KépKép
benó

Benó,sok sikert a bácsikázáshoz.

Tegnap még úgy gondoltam,hogy ma én is elnézek hozzá,persze az enyémhez. De ez a hasmenés közbeszólt. :evil:

Kép
flóra 11

Benó örülünk a képeidnek és szeretjük őket és téged is!

Flóra akkor ma béltisztitás van! Remélem nem vírust kaptál be!

Kép
muzsuzska

Bekapcs a tévét,hát Siófokon akkora vihar van! Éppélőben közvetített Jakupcsek,persze a partról. Hát menekülniük kellett befele a vihar elől. :shock:

Kép
flóra 11

És látszik a pocija!!!!!!!!

Kép
muzsuzska

Hát nem tudom Zsuzsi. Szerintem nem vírus. Csak tegnap volt egy vendégem,hozott sárgabarackot. Na én ebből jócskán bepakoltam a túléretteket. Némelyik kész lekvár volt. Egyébként annak hozta,de kinek van kedve hőségben lekvárt főzni,így hogy meg ne romoljon, gyorsan megettem. :D Ez gyorsabb volt a befőzésnél. :lol:

Kép
flóra 11

Megyünk reggelizni, teregetek és szenvedünk hogy elmegyünk az otp-be. Lehet hogy kötünk egy lakáskasszás takarékot.

Kép
muzsuzska

Folyamatosan megy?

KépKép
benó

Látszik.Már láttam őt máskor is a tévében. Elképedtem rajta,milyen kialvatlan. A szemei nagyon karikásak. Talán megviselte őt az első trimeszter.

Kép
flóra 11

Akkor egészséges béltisztulásod van, most nem panaszkodhatsz hogy lassú az emésztésed! Élvezd!

Kép
muzsuzska

Te mindig a viharokat kergeted! :D

KépKép
benó

Úristen, azt hittem, a csüngőhasú malackáról van szó! :lol: :lol: :lol: :lol: Meg voltam győződve! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

www.viharvadasz.hu

Flóra ezt nézegetheted, igaz magyar városok! De klasszak az élőképek!

Kép
muzsuzska

Most akkor sajnáljuk? :lol:

KépKép
benó

Nagyon élvezem Zsuzsi!!!! :lol:

Hát ma már voltam párszor. 7,45-kor azt hittem a párom ölébe ülök,mert pont őfoglalta el a vécét. Nagyon kínlódtam,míg kijött...

Aztán mikor én is kijöttem, csak elköszöntem tőle,ment munkába,ma kicsit később. Én pedig azonnal vissza...

Kép
flóra 11

Milyen idő van egyébként? Gondoltam, szoknyában megyek. :roll:
Öltözöm is, sietek sminkelni, nehogy a piri beelőzzön, mert akkor biztos megőrülök! :evil:

KépKép
benó

Ne sajnáljatok! Ez nekem pont jó. Igaza van Zsuzsinak,jó béltisztítás. Most lúgosítok a babázódás érdekében,mint Jakupcsek. :lol:

Zsuzsi, köszi az oldalt. Majd nézegetem.

Kép
flóra 11

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?