A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Anna, amikor a vonalzód csináltad, szerintem nem jól állitottad be az időpontot (am - pm), igy úgy érzékelheti, hogy délben van éjszaka :)

A tesztelésedhez pedig nem tudok mit mondani - reméljük, hogy +++-an zárul :) - én mindenképp drukkolok! És mindenképp ird meg az eredményt!

KépKépKép
ildiko74

:oops:
Vendég

Anna, megbántottalak valamivel? én csak arra irtam, hogy a teszteléshez nem tudok hozzaszólni, mert nem tettél fel görbét...de ettől függetlenül nagyon szoritok neked, és remélem egy pozitiv teszttel feldobod a társaságot 7végére!

KépKépKép
ildiko74

sziasztok,
én is itt csak rídonliban,vhogy nem vagyok a helyzet magaslatán de drukkolok mindenkinek a háttérből
puszi
gigi 10.cn :wink:
Vendég

Ildi, dehogy bántottál meg :D Azt a fejet az elrontott vonalzóm miatt illesztettem be :D Aranyos vagy nagyon, hogy drukkolsz!!!
Vendég

Gigi, úgy látszik, az év első munkanapja mindenkire rossz hatással van - rám is, de én azzal vigasztalom magam, hogy legalább igy jöhettem közétek is :D.

Eszter, nem válaszoltam a kérdésedre: még nem tervezem, hogy Mo-ra menjek, de mivel a legjobb barátnőm Bp-en lakik, sose lehet tudni :wink: - ha arra járok, mindenképp szólok majd.

Lányok, ne haragudjatok, hogy nem irok mindenkinek, de nagyon nehéz igy, visszamenőleg, hozzászólni a témákhoz...

KépKépKép
ildiko74

Anna, azt még meg akartam kérdezni, hogy tudod mikor volt pé-d? Habár a beágyazódás, ha megtörténik mindenképp belefér a pénteki tesztelésig...
Amúgy, milyen érzéseid vannak?
Tulajdonképpen én azért nem szeretnék szerda elött tesztelni, mert nagyon nem szeretnék negativat - akkor inkább jöjjön meg, és abból tudjam, hogy nem jött össze!

A vonalzód nincs elrontva, csak később vált át - reméljük, hogy hamarosan másfajta vonalzót kell betegyél, :wink: - olyanra gondoltam, amit 9 hónapig nem kell cserélni :D

KépKépKép
ildiko74

De drága vagy :D Azt én is nagyon szeretném, meg persze azt is, hogy Neked is az a másik fajta vonalzód legyen... :D
A teszteléssel kapcsolatban teljesen egyetértek Veled, csak én olyan rohadtul türelmetlen tudok lenni :evil:
A 13. napon volt a peteérés 8)
Nem tudom, furán érzem magam nagyon... szédelgek, fáradt, és álmos vagyok egyfolytában, émelygek (néha)... Persze tudom, hogy ez simán lehet pszichés is :cry: Viszont most úgy elkezdett gőrcsölni a hasam... Remélem nem akar (még) megjönni.
Vendég

Sziasztok!

Nagyon nehezen ment ma az ébredés.A munkáról meg inkább ne is beszéljünk. :roll: Rémes!Olvasom ám,amiket írtok,de nincs időm írni.Kérdésetekre válaszolva mérem azért a hőm,csak nem sok értelme van.Azért a ferty már megszavazott nekem egy pé-t,de szerintem nem jó hapra :? Szóval ennyi.Amúgy az elmúlt 3 hónapban most érzek a legminimálisabb esélyt a terhességre. :roll: Várom a holnapot nagyon.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Nem hiszem, hogy meg akarna jönni, mert ahhoz még túl korán van .... a tünetek tényleg lehetnek pszihés alapon is, viszont a görcsölés is jelentheti azt, hogy épp most van a beágyazódás - az időpont tökéletes ahhoz! És ha igazam van, akkor pénteken lehet, hogy már a teszt is kimutatja - úgy legyen!
Amúgy, a múlt héten én is szédelegtem :D - de ez annyi, de annyi féle hatástól lehet...

KépKépKép
ildiko74

Eszter!!! De jó, hogy itt vagy Te is!!! :) Ébredés... nekem is csak úgy ment, hogy már este 9-kor eltettem magam!

Lányok, olyan, de olyan sz@rul vagyok, nagyon fáj a gyomrom, a gyomrom szája, valószínűleg a sok evés miatt. Még mindig tele volna a hasam kajával?! Most hogy ebédeltem, megint fáj! :(

Anna, hajléktalokkal foglalkozni biztos nagyon kemény munka lehet. Egy barátnőm férje is ezzel foglakozott, és őt mindig megviselte.

Ildikó, gondolom, mennyire izgulhatsz Te is a tesztelés miatt! Tényleg tarts ki!

Na, hozom az ígért fotókat...

Szóval, ebben a hotelben laktunk, nagyon szuper volt, a Lőverek lábánál. Első este csacsogtunk, kártyáztunk, csak új ejtőztünk.

Kép

Kép

Szilveszter napján, természetesen a hatalmas reggeli után elmentünk kirándulni Sopronba, és Nagycenkre, ahol megnéztük a Széchenyi kastélyt, fantasztikus élmény volt!!!

Kép

Kép

Este fantasztikus szilveszteri bulit csaptunk, 2-ig voltunk fenn!

Kép

Elsején pedig elmentünk kirándulni, ez volt a kilátás a Lőverekről!!! Csodaszép volt!!!

Kép

Délután rokonlátogatóba mentünk, másnap pedig sajnos már jöttünk vissza. Szóval fantasztikus volt ez a néhány nap. Igaz, sokat nem aludtunk, de megérte elmenni!!!

KépKép
titi_27

Titi, tényleg gyönyörű lehetett a kirándulás - nagyon jól néztek ki, és az a lényeg, hogy kikapcsolódtatok, és ha belegondolsz, még szrencséd is volt, hogy nem a pé körüli időszakban voltatok, s igy gond nélkül élvezhetted az egész kirándulást :D

Anna, a fertiről felteszek neked egy grafikont, amiben azt mutatja, hogy kb. hány %-ban mutatja ki a (nem)várt mensi körüli időszakban a teszt a terhességet. Tehát, a (nem)várt mensi a 0-ik napra esik a grafikonon: - csak azért, hogy tudd, mire számithatsz a mensi elötti tesztelésben:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Titi! Nagyon jó lehetett, és Te is milyen csini vagy!!!

Megpróbálom felrakni végre a görbémet :oops:
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ildikó!
Annyira jó, hogy újra itt vagy közöttünk!
Én már gondolkodtam azon, hogy amikor ilyen sokat kell visszaolvasni, jegyzetelni fogok, mert egyébként tényleg lehetetlen 2-3 nap után megjegyezni ki hol tart, milyen új témák merültek fel!
A véletlenül jött baba ismét csak azt bizonyítja mennyire egyszerű dolog ez az egész babavárás, csak néha elkapja az embert a görcs, sajnos engem egyre gyakrabban! A második babámra is másfél évet vártam, csak ott az orvosom mindig azt mondta semmi baj, nem kell itt semmit csinálni, majd menjek vissza, ha terhes vagyok. Másfél év után megszűnt a munkahelyem és azt mondtuk, de jó, hogy nem lett baba, most egy ideig ne is legyen, mondanom sem kell kb. azon a napon lettem terhes!
A harmadiknál még az esküvőnk előtt megkérdeztem a férjemtől, hogy ha tudná, hogy nem lehet közös babánk, akkor is elvenne-e. Természetesen igent mondott. Én elmondtam, hogy valószínűleg éveket kell majd várnunk egy babára, ő azt mondta nem baj! Június 23-án volt az esküvőnk és következő év március 23-ra voltam kiírva. azt hiszem ennyit számít, hogy az ember lazán áll hozzá!
Remélem hamar gondolsz egyet és eljössz Bp-re!!!! :lol:

Gigi!
Nagyon kedves vagy, hogy utána néztél a labor dolognak! :lol: Szerintem a hormonprofil egy vizsgálatnak számít, ugyanúgy, ahogy a vércukorprofil is! Egyébként a progit megcsinálták, csak az ösztradiolt nem. Ezért nem is aggódom, mert a progi viszont tökéletes! :lol:
Sajnos lesznek fennakadások az egészségügyben,de a szakmai szempontból hibás döntéseket kénytelenek lesznek gyorsan felülvizsgálni.
Azt hiszem nagyon izgalmas lesz a ciklus vége! És Merinek hasonlóan alakul a ciklusa, ahogy láttam kicsit hosszabbak, mint 28 nap. Olyan jó lesz együtt izgulni és az lenne a legfantasztikusabb érzés, ha mindannyian pozitívat tesztelnénk!

Anna!
Nagyon szorítok Neked, de próbáld nem ilyen halálos komolyan venni az egészet! Jönni fog az a baba és lesz majd idő, amikor azt mondod, hogy de jó, hogy nem elöbb, vagy később jött, mert pont őt akartad! Én is mindig számolgatok, hol tart a ciklusom, mikorra lennék kiírva, ha most lennék terhes, megtörténhetett-e a beágyazódás már, de ezeket örömmel kell venni, nem szabad "belehalni" minden hónapba!

Közben ide-oda lapozgatok és mindig látom, hogy új dolgokat írtok, amíg én lassan több kötetnyi olvasni való gyártok! :oops: :lol:

Eszter!
Nagyon köszönöm a választ az iwiw-en! Majd én is ott írok erről a témáról, mert itt úgyis csak minket írdekel!
Nálunk a férjem intézte az andrológiára az időpontot és neki mondták, hogy vigye az anyagot rögtön magával, szeritnem nektek is érdemes lenne megkérdezni, mert ezzel újabb 5 napot nyerhettek, ennyit kell ugyanis szexmentesen tölteni a vizsgálat előtt!

Titi!
Csodálatos helyen voltatok!!!
Nagyon szépek a képek, de valahogy élőben sokkal-sokkal kedvesebb az arcod!!! Ezért is jó, hogy találkozhattunk!
Nem szoktál valamilyen savlekötőt szedni? Én néha kénytelen vagyok. A Renni nekem nagyon bevált és terhesség alatt is szedhető!

Egy kicsit most megszakítom az irományt, mert nem lesz ember,aki ezt elolvassa!

Éva

Kép
balimama

jééé, Anna! a görbéd második fele tökéletes! - úgy néz ki, hogy már a beágyazódás is megvolt :D Az első fele nem igazán, de nem is az a lényeg, főleg, hogy nem mérted ugyanabban az időben :)
Szerintem csak azért van szaggatott vonallal rajzolva a p.é. időpontja, mert a ciklus első felében nem mérted rendesen a hődet, igy túl nagy értékek vannak....

Nagyon lázba jöttem, hogy vajon mit fogsz tesztelni :)

KépKépKép
ildiko74

Éva, olyan jó, hogy te is jöttél! hidd el, az irásaid mindig végig lehet olvasni :D
A Bp-i látogatással nem lehet tudni - utoljára úgy döntöttem el, hogy egyik nap bejelentettem a páromnak, hogy megyek, és meg is vettem másnapra a jegyet :D Persze, ha összejönne a baba, akkor már jobban végig kellene gondoljam a dolgokat :)

KépKépKép
ildiko74

Anna!
Tényleg olyan a görbéd, mintha csak Erzsike babás görbjét látnám!
Az első fele szerintem is lényegtelen a második fele tökéletes!!!!

Éva

Kép
balimama

Éva,
szép az új vonalzód! :)
csné

éva,
én egy ilyen kedves csaj vagyok :lol: :wink: és tökre jó hogy a progid tökéletes :P

titi,
tényleg szuper helyen voltatok és olyan csini vagy :D

tesztelés:én most tapasztaltam valami érdekeset a teszteléssel kapcsolatban aminek anno örültem volna ha valaki elmondja így megosztom veletek.szóval hogy bnél mikor volt tüszőrepim azt passzolom de 5 hetes voltam mire a teszt + lett :shock: :evil: most pedig határozottan a 15.napon volt és a 26.napon + lett a tesztem.a dolog szépsége hogy reggel felkeletem apával 5 kor,megcsináltam,tök --------------visszafeküdtem aludni és vmikor 9 körül keltem és mentem be a füribe ahol is dobtam egy hátast mert ott volt egy nem erős,de jól látható második vonal.a teszten meg ugye az van hogy 10 perc elteltével nem értekelhető.nem a fenéket nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mondom mindenkinek hogy egy napig legalább ne dobja ki a tesztet és nézzen rá később is és nyugodtan elhiheti ha van második vonal hogy babás mert én ezt tapasztaltam!szóval a hcg az vagy van vagy nincs.és ha nincs akkor nincs 5 óra múlva sem 8) !de ha van csak nagyon alacsony akkor később megjelenik az a várva várt vonal :lol:
Vendég

Jaj! Ági!
Arnyos vagy! így jobban látom, hogy már CSAK 18 nap van a tesztelésig!
Mit nem adnék, ha véget érne már ez az állandó számolgatás!
Most nézem, ugyanolyan virágokat választottam, mint Te!
remélem ez jelent valamit!
Egyszerűen úgy érzem és tegnap mondtam is Apának, hogy nekünk már nem lesz több gyerekünk! Annyira elkeseredtem!
Persze tudom, akinek egy sincs, annak sokkal nehezebb, csak sajnos ez nem vigasztal. Tudom, hogy akkor is képes lennék megtalálni a szépet az életben és biztosan azzal nyugtatnám magam, hogy lassan megnőnek a gyerekeim, egyre több időm lesz magamra, a páromra, a régi hobbijaimra, de valahogy hiányérzetem lenne egész életemben, hiszen Balázskám szinte egykeként nőne fel.

Éva

Kép
balimama

Gigi!
Irigyellek, hogy ilyen vidáman fogod fel Te is a dolgokat!
Na tessék kitört rajtam is a depi!
Érdekes Titinek is volt már ilyen esete.
Nekem szerencsém volt, vagy inkább későn teszteltem mert mindegyik babámnál azonnal megjelent a második csík. Pedig 15 éve még nagyon bonyolult teszteket lehetett kapni. Sőt az még nem is csíkos volt, hanem valami golyócska volt egy üvegcsében és az kellett a vizelettel összerázni!

Éva

Kép
balimama

éva,
mit fogok én fel vidáman????????????????????????????????dehogy fogom :? ha tudnád mi megy bennem végbe valójában.........és mi ment már végbe bennem augusztus óta :cry: :cry: csak nagyon megváltoztam.lelkileg.erősödtem.hihetetlen hogy mennyit.és jobban tudom kezelni a pánik meg depirohamjaimat :roll: de majd nézz meg ha nem jön össze ez a hónap :cry: onlájn fogok összeomlani percek alatt és hosszú napokig fog tartani míg felállok és az addig felállított elméleteim hogy miért nem sikerült az őrületbe fog kergetni mindenkit :oops: :oops: :oops:

úgyhogy depiben partner vagyok,szólj ha kellek :wink:
Vendég

Sziasztok!

Little!
Gondoltam, hogy ezért tűntél el! :) És bíztam benne, hogy nem azért, mert túl bensőséges volt a beszélgetés. :wink:

Titi!
Igen, ismerjük, bár Mo szerettem volna titkolni, de az első mondazából rájöttem. :wink:
Nem lehetne esetleg egyszer hétvégi napra tenni a talit? Mert többen lakunk Pesten kívül, és így bemenni este 6-ra...aztán meg még haza...
Jól látom, hogy megjött??? ÓÓÓÓ! :cry:
Ezt a betegésge dolgot én is hallottam ám... Főleg, ha lázzal is járt... Majd a következő hónapban! Én érzem, hogy 2007 nagyon jó év lesz!!!!

Ági!
Bocsi, de ezt az uh-os történetet én nem nagyon értettem. De ha azt mondták, hogy minden oké, akkor minden oké. :)
Ja, egyébként Ricsink nekünk lesz! :)
Gratula a 12 héthez!!!! De jóóóóóó! Én is akarooook! Mindegy, hogy január vagy március! :lol:

Verzsike!
Tényleg mesélhetnél magadról picit bővebben! Szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy várjuk ám a zebrásoktól a helyzetjelentéseket!!! Ági, tőled is. :) Meséljetek!

Ildi!
A görbéd kísértetiesen hasonlít Moéra. :) Érdekes görbe, nem nagyon tudok hozzászólni. Nem próbáltad feldobni a hőmérőzős topikban, ott vannak sokatlátott lányok is. :)

Anna!
VAlószínűleg azért reagál később a vonalzót, mert rosszul állítottad be a helyi időt. Nem lehet? A görbéd nagggggyon jóóóó! :)

Gigi!
Hihetetlen, de én is annyira tompa vagyok!!!

Lányok, ha rám hallgattok, várjatok a teszteléssel legalább a makénemegjönni napig. Én legközelebb legalább egy hetet várni fogok, úgy érzem. :( Bár, ki tudja, legalább tudja az ember, hogy vki készül hozzá. :) Hm, nem is tudom... :)

Eszter!
Lehet, hogy ez lesz a te hónapod??? Hátha bejön! Amikor úgy érezzük, nem jön be, hátha így! :lol:

Én úgy szoktam ezt a sokat visszaolvasni, hogy nyitok egy másik ablakot. :oops:

meri

Éva, na, el ne tessék kenődni nekem!!! Persze, hogy lesz 4. kisbabád, és a kisfiad sem fog "szinte egykeként" felnőni!!! Csak kitartás, és türelem! Ezek azért sokat jelenteken, mármint hogy amikor nem is számítottál rá, milyen hirtelen várandós lettél. Talán tényleg ez a nyitja az egésznek?! Nem depisnek lenni, és nem annyira görcsölni rajta.

A fényképarcom valóban nem az igazi... az esküvői fotóimtól is nagyon-nagyon tartottam, mégis szerintem egész jók lettek hál' Istennek!

Gigi, ez a tesztelős dolog nagyon emlékeztet az én élményemre. Olvastad, igaz? Már írtam itt. Hogy én ki is dobtam a tesztet, és csak később, amikor kivettem újra megnézni, akkor láttam a második csíkot!!! :)

Anna, egyszerűen csodás a görbéd!!! És ott a 21. napon mintha egy szép beágyazódási leesés lett volna! Na, majd meglátjuk! Csak győzzük kivárni!!!

A Meri meglátása valóban helyes, úgyhogy ki is emelem. Legalábbis így kellene, tenni, és ő ezen felül még egy hetet is fog várni!!! Lányok, vettétek?! :) hihihihi... na Meri, kíváncsi vagyok mi lesz a 28. napon!!! :) Ne hari a cinizmusomért, de én csak magamból tudok kiindulni. Nekem egyszerűen nem szabad tesztet a kezembe vennem!!!

Szóval... "várjatok a teszteléssel legalább a makénemegjönni napig". Próbáluk ezt megfogadni!!! Talán így kevesebben és kevesebbszer fogunk csalódni!!!

Na, akkor most megbánom bűneimet... ugyanis vettem egy tesztet Sopronban, hogy ha fent marad a hőm, 3-án reggel itt csináljam meg veletek együtt, ahogy Ildivel meg is beszéltük. Aztán persze, mivel nálam volt a teszt, még ott megcsináltam. Természetesen idő előtt, és ráadásul negatív lett. Mondanom sem kell, estére már el kezdtem barnázni... hát, ennyit az én "kivárom a makénemegjönni napot"-ról. :( Én már csak ilyen vagyok. :(

Eszteeeeeeeeeee!!! Merre vagy?! Sok a munka???!!! Úgy hiányzol!!!

KépKép
titi_27

Tudod, Titi, én mindig abból indulok ki, hogy a múltkori eset után, ha pozitív lesz a tesz, vajon megnyugszom a 14-16. dpon-n? Nem valószínű. Akkor meg minek... Persze, nem tudom, de a 28. napon biztos nem fogok. :) Kicsit hosszabbak a ciklusaim. :) Ja, nekem clostis hónap jön ám!!! De még milyen messze van!!!!! int egy örökkévalóság!

Éva!
te tényleg sokkal optimistább vagy ennél! Mitől törtél le ennyire????

Na, én most asszem kicsit eltűnök: hulla vagyok!

meri

Ja, Titinek piros pont az azonnali vonalzókódküldéért. :lol:

meri

titi,
nem,nem olvastam :oops: :oops: vagy szelektíven olvasok vagy még akkor írtad mikor én nem voltam itt.de örülök egy megerősítésnek.

hát én ezt a várást meg sem fogadom mert ismerem magamat :roll: akkor én is gyónok :lett 3- tesztem és úgy 18 + 8) úgy az 5.hét után heti egyre redukáltam a tesztek számát :roll: mondjuk most tuti nem leszek ilyen hibbant mert mint láthattuk egy teszt akkor is + ha baj van,szóval elhatároztam hogy az 5.POZITÍV tesznél megállok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: én mondjuk úgy fogom csinálni hogy ha érzem a pé-t+10 nap és teszt!
én most kicsit belegondoltam ebbe a nem tesztelek és akkor nem is tudok róla hogy terhes voltam dologba.hát,küldjetek a mókusok elé de én bizony inkább szeretném tudni mert mondjuk ha ez történik többször egymás után és én nem is tudom akkor várhatok a gólyára :?
Vendég

Titi!

De drága vagy,te is hiányzol ám. :wink: sajna tényleg sok volt a meló,most estem haza,és már állok is neki főzni,mosogatni... :cry: De megpróbáltam gyorsan visszaolvasni mindent.

Anna!

Tényleg nagyon bizatató a görbéd,drukkolok neked!

Éva!

Most kicsit szontyi lettem,mert akkor szinte hiába megyünk holnap a dokihoz,mivel nekünk nincs meg ez a bizonyos 5 nap.Viszont nem várhatunk 1 hetet,mert addígra lejár a beutaló. :? Elmegyünk holnap,aztán majd elmondják a többit.Te meg nehogy itt magad alatt legyél nekem.

Meri!

Én részemről benne vagyok a hétvégi taliban is,sőt,talán jobb is volna,de Virághoz bármiben alkalmazkodnék,csak találkozhatnánk végre vele.

Gigi!

Hidd el az optimizmus fontos,nem szabad keseregni,mert biztosan mindennek oka és miértje van.Vagy legalábbis én ezzel etetem magam. :lol: Na szóval azért abban bízunk,hogy már nem lesz köv.hó,és így nem is lesz miért elkenődnöd. :wink:

Ági!

Rövid és tömör hozzászólás volt. :lol: Egyébként nekem is tetszik. :wink: Nem semmi,mit meg nem engednek maguknak a dokik,nekem egyre kevesebb a pozitív tapasztalatom.Sajnos. :roll:

Na rohanok főzni,de még jövök ám.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Lányok, én is búcsúzom mára! Holnap reggel jövök!

Addig is lányok, egy kis bíztatás... holnap már egy nappal közelebb lesztek a + teszthez!!! :):):)

KépKép
titi_27

Uhhh, Titi... Szegénykém :cry: De bevallom, mintha magamat olvastam volna. Nekem se szabad tesztet adni a kezembe. És ráadásul én is, amint tesztelek egy negatívat, szinte azonnal megjön.
Hááát, jó lenne, ha az a leesés tényleg a beágyazódás lenne.

Meri! Húzni fogom a tesztelést ameddig csak bírom, de valahogy úgy vagyok vele, ahogy Te is írtad, legalább tudja az ember, hogy valaki készül hozzá. Lehet, hogy már-már betegesnek tűnik ez a nagy akarásom, de június óta próbálkozom (6 éve szeretnék babát), és eleinte még türelmes is voltam, de most már úgy érzem nem bírom idegekkel azt, hogy a dolgok nem tőlem függnek, én hiába teszek meg mindent a babáért, nem én döntöm el, hogy mikor akar jönni... Szóval, tényleg megpróbálom lazábban felfogni, de annyira nehéz...
Vendég

meri,
te miért closty?csak azt tudom hogy most isten tudja miért nem kezdted el.de miért kell neked closty?
ha magamból indulok ki,a történtek után nem fogsz megnyugodni :( mindegy mikor tesztelsz.azaz én nem fogok kevésbé aggódni ha + tesztem lesz,sőt.................lövésem sincs hogy fogom túlélni.....főleg a 12.hét környékét :cry:

eszter,
én már nem tudom etetni magam ilyenekkel :lol: de jelzem optimista meg bizakodó vagyok ám most :lol:ha nem lennék az nem kenődnék el ha nem sikerülne :? szóval érted :wink:
Vendég

anna,
ááááááááááááááááá,mintha engem jellemeztél volna 8) én pont ugyanilyen vagyok.egyszerűen képtelen vagyok elfogadni meg tudomásul venni hogy vannak dolgok amik rajtam kívül állnak.én egy olyan ember vagyok aki a jég hátán is megél és mindent keresztül és véghezviszek és teljesen kikészülök attól hogy van vmi olyan amit én ne tudnék úgy befolyásolni ahogy én akarok :evil:
de most azzal áltatom magam hogy azzal hogy bemesélem magamnak hogy összejön tudom befolyásolni és össze fog jönni :lol: :lol: :lol: szóval össze fog jönni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lányok!

Megnyitottam a honlapunkat és olyan hatással volt rám ez a szám,hogy örömkönnyeim potyognak. :D :oops: ,mert én is,mint Ági,akkor vártam Bálintkámat,mint amikor Zoltán Erika Zoé-t.Mindketten decemberben szültünk,és már akkor is olyan volt,mintha rólam szóna,imádtam azt a büszke érzést,hogy babám lesz. :D Remélem fogok még ilyet érezni,és talán nem is olyan soká. :roll:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Jaj, Eszter, ugyanezt éreztem. Én is itt bőgtem a gép előtt... Azóta én se hallottam egyszer sem, és most hallhattam újból, úgy, hogy ketten vagyok :)

...jövök majd, csak a lányom azt kornyikálja, hogy "légyszi adjál nekem kaját, mert éhen fogok halni, légyszi anyukám, mit tegyek hogy adjál?!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csné

Csak gyors hozzászólás a teszteléshez! Hát én is azokhoz tartozom /sajnos/, akik nem bírják ki. Szerintem ha létezne olyan teszt, ami egyből az akció után kimutatná, hogy mi a helyzet, bármennyibe is kerülne nekem lenne. :lol: Bár én még csak 2 tesztett fogyasztottam el életemben, szerencsére. Persze az elsőt túl korán így az negatív lett. Most is akartam már venni, de aztán lebeszéltem magam róla, mert tudom, hogy ha itt lesz a szekrénybe, akkor megint időelőtt csinálok egy tesztet. Mivel nekem általában 26 naposak a ciklusaim, de néha 28 vagy 31, örülök, ha a 28. napot kibírom majd most várni! De valahogy nem hiszek abban /bármennyire is szeretnék/, hogy megint összejön elsőre.
Vendég

Sziasztok!

Feldobom a görbémet,amiből csak annyit lehet látni,hogy volt pé-m.Szerintem 1 nappal korábban volt pé-m,csak azért teszi későbbre,mert mivel később mértem a 37,9-eket,így ez becsapja,de ki tudja. :roll: Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok /asszonyok!

Ha lehet, szertnék csatlakozni én is hozzátok. Mi most kezdünk csak próbálkozni a férjemmel....
Nálunk első baba (lenne), szóval nagy az izgalom..........
fenike

Sziasztok lányok /asszonyok!

Ha lehet, szertnék csatlakozni én is hozzátok. Mi most kezdünk csak próbálkozni a férjemmel....
Nálunk első baba (lenne), szóval nagy az izgalom..........
fenike

Na itt vagyok...

Jól bezabáltunk Vivimmel, sült bacon szalonnát kért, lilahagymával. :) Nyami :roll:

Tesztelés: nem szeretnék okosnak tünni, de a pé után a 14. nap körül érdemes. Nézzétek meg az én görbémet a honlapon. Tudjátok, hogy hamar teszteltem és negatív lett... És most itt a babu a hasamban. Próbáljátok ki, milyen jó érzés amikor nem jön meg és nem teszteltek, csak az érzéseiteknek hisztek! Csak 2-3 napig birjátok ki!
És amugy meg a teszt után is idegeskedni fogtok, hogy nehogy megjöjjön! :?

Fenike,
üdv közöttünk! :)

Titi,
jaj, gondotam, hogy fogsz tesztelni! :( Szegénykém... De igy legalább tudtál inni szilveszterkor, nem?
Nagyon jók a Soproni képek! Nagyon jó lehetett kicsit kikapcsolni! REmélem kicsit jobban vagy tőle!?

Csajok, amit tesztre költenétek, azt inkább rakjátok félre és vegyetek belőle valami dögös rucit, amit pé körül használhattok!!!

Verzsike,
mesélj kicsit magadról, az érzéseidről... Sikerült az orvosnál valamit elérned?

Eszter,
itt az idő, hogy gyere utánam! Ennyi különbség pont elég az életünkben! :D
Képzeld, megjelölte iwiwen Vivimet az apja. Mondjuk Vivi visszajelölte, de nem nagyon izgatja a dolog... Remélem nem kezd el próbálkozni! De az tuti, ha ő elkezd valamit, akkor rámegyek a lemondásra!! (...nincs kedvem harcolni :()

Éva,
valószínűleg pont azért tetszik ám ennyire a vonalzód, mert olyan virágos, mint az enyém :) REmélem tényleg nem véletlen!!!
És légyszi ne keseredj el!!! Már van 3 csodás gyermeked, miért ne lenne 4.? Lesz, csak várd ki, hogy itt legyen az ideje! Tudni fogja, hogy mikor szeretne nektek ott totyorászni a lakásban! :)

Meri drága,
nekem nem nagyon van mit mesélnem...
Nincs semmi különös velem, növesztem a pocakom, pihenek sokat, és várom hogy érezhessem már a mozgását! :) Kaptam Babazenét KicsiJucitól, azt szoktam hallgatni és gondolatban kettesben maradni az én picikémmel.
Amugy rám jó hatással van a terhesség, szegény apa nem birja az iramot :oops: Néha kicsit félek, hogy baja lehet a babának a sok szextől. :roll: Szegény, lehet, hogy azért ficánkol ennyit!? :D

De jó nektek, hogy Ricsitek lesz!!! :D Irigykedek! :)

Mókuska,
de örülök, hogy sikerült cicát találni! :) Nem tudsz majd képet felrakni róla???

Akik szültek már, segítsenek!
Ti kértetek érzéstelenítést? Én Vivimmel nem kaptam semmit és nem volt elviselhetetlen a fájdalom. Azt tervezem, hogy most se kérek, de félek, mert mindenhol javasolják, meg mindenhol azt hallom, hogy előre kérnek... Ha Vivit meg tudtam szülni nélküle,akkor most is meg fogom tudni szülni, nem??
Nekem olyan csodás élmény a szülés, én szeretném minden percét érezni, még a fájdalmat is (lehet hülye vagyok?).

Pusz
csné

Sziasztok!

Fenike!

Üdv köztünk,légyszi írj magadról,hogy jobban megismerhessünk.

Hová lett mindenki? Mondjuk engem is alig engedett be az oldal. :evil:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

ÉN is nagyon nehezen jutottam be a babanetbe most...
Vigyázzatok nehogy elszálljanak az irások!!! :D
csné

Ági!

De aranyos vagy! Igyekszem parancsként követni amit mondtál és igyekszem utánad,ahogy eddíg is alakult az életünk,hasonlóan. :D :wink: Ami az érzéstelenítést illeti,szerintem azt volna érdemes megbeszélni,hogy akkor és ott dönthess,mert az bizti megnyugatna,hogy természetesen szeretnél szülni,de ha úgy érzed,bármikor kéznél van a lehetőség.Egyébként biztosan nem lesz rá szükséged és a második szülésed is csodálatos élmény lesz.Már bocs,de én ezen kicsit kiakadtam,hogy bejelölte az iwiw-en,tudom,hogy pontosan érted mit érzek,mire gondolok.Remélem ezzel annyiban is marad az érdeklődés,ha már így alakult.Minden esetre egy percig ne foglalkozz most vele,mert nem ér annyit. :wink: Szerinted milyen a görbém,nagyon gáz?

Puszi

ESzter

Kép

Kép
anubias

Titi!
Gratulálok a +++++ hozzáállásodhoz!! Új év - új élet? :lol:

Anna, drága! Beállhatsz a csapatba: Titihez és hozzám. Mi is igen nehezen birkózunk a feladattal, hogy kénytelenek vagyunk beletörődni, hogy nem a mienk az irányítás. :) Nekem most kicsit jobban megy. :D
Ahogy olvasom tovább, Gigi, te is bele illessz a társaságba. :lol:

Fenike! Szia! :) (Lemaradtam, nem én voltam az első. :( )
Tényleg írjál magadról! Hény éves vagy? Mióta próbálkoztok? Ilyesmi...

Ági!
Ugyanezt érzem én is! Mi a fenének teszteljek rögtön, ha úgysem nyugszom meg a teszttől. És igazából az ember úgyis tudja...... teszt nélkül is.......

Ági!
AMi jó a mamának, az jó a babának is! :) Nem hiszed el, mennyire jó olvasni ezt a néhány sort is!!! Írjál máskor is!!! Csak pár mondatot, jó?

meri

Titi!
Gratulálok a +++++ hozzáállásodhoz!! Új év - új élet? :lol:

Anna, drága! Beállhatsz a csapatba: Titihez és hozzám. Mi is igen nehezen birkózunk a feladattal, hogy kénytelenek vagyunk beletörődni, hogy nem a mienk az irányítás. :) Nekem most kicsit jobban megy. :D
Ahogy olvasom tovább, Gigi, te is bele illessz a társaságba. :lol:

Fenike! Szia! :) (Lemaradtam, nem én voltam az első. :( )
Tényleg írjál magadról! Hény éves vagy? Mióta próbálkoztok? Ilyesmi...

Ági!
Ugyanezt érzem én is! Mi a fenének teszteljek rögtön, ha úgysem nyugszom meg a teszttől. És igazából az ember úgyis tudja...... teszt nélkül is.......

Ági!
AMi jó a mamának, az jó a babának is! :) Nem hiszed el, mennyire jó olvasni ezt a néhány sort is!!! Írjál máskor is!!! Csak pár mondatot, jó?

meri

Bocsi a duplázásért! Kicsit gyagya a szerver. :)

Ági, Eszter! Zene ment mélben. :)

meri

Sziasztok Lányok!

De jó, hogy van új csatlakozónk!!
Szia Feni!!!!
Szeretnénk Rólad többet tudni!

Lányok ez egy nagyon jó ki csapat!!! Annyira jó közétek tartozni!!!
És most csak ennyi mennem kell, mert éhen halnak!!
Reggel fél 5 kor szoktam kelni és amikor mindenki elment még szoktam egy kicsit szundizni! Hát mostantól nem fogok, mert inkább jövök olvasni Titeket és persze írni!!!!

Éva

Kép
balimama

Gigi!
Neked elfelejtettem válaszolni. Azért fogok clostit szedni, mert az utóbbi két hónapban mensi előtt egy héttel pár napig barnázgattam. DOkinéni azt mondta, nem gáz, de ki lehet próbálni a closit, mert ez esetleg segíthet. Én meg mondtam, hogy írja föl, hátha ettől megnyugszom. :) Erre nem szedtem be. :lol: Na, ez vagyok én!!! :)

meri

Eszter,
nem igazán tudok mit mondani a görbédre... Illetve nem is az, hogy nem tudok, hanem ettől az össze-vissza méregetéstől nem merek mondani semmit.
Azért az már istenes, hogy egyáltalán jelölt neked pé-t!
Már multkor mondtam neked, hogy mivel te érzed is a pé-t, ne a hőmérővel foglalkozz!!! Jók a ciklusaid, hó közepén fáj a hasad, sőt még a folyásod is megváltozik... Kell ennél több???
Hány hónapja próbálkozol? Nekem elsőre azt hiszem 4 hónap telt el, mire összejött a nyáron. (most belátom mázlista voltam :roll: )
Apjárol meg csak annyit, hogy fel vagyok háborodva én is. Küldött neki még akkor egy "boldog új évet" levelet. Elolvastuk kitöröltük. Most megint elküldte. Mit gondolt? Hogy majd levelezni fog Vivi vele?

Meri,
örülök, ha te is igy gondolod. Te tudod a legjobban, hogy hiába a pozitív teszt. Sőt a korai tesztnek pont ez lehet a hátulütője, ami veled történt!
Nagyon köszi a zenét! Csók érte!
csné

Éva!
De helyes vagy!!! Annyira ritkán találnak emberek így egymásra, nem? :)

Ági!
Megkérdezhetem, mi a baj apával?

meri

Sziasztok!

Ági! Szerintem teljesen elégedett lehetsz, mert ez annál jobb, minél kisebb nem? Olyan jó neked, hogy láthatod a babád ilyen gyakran…Vigyázz magatokra nagyon.
Nagyon ari a kislányod, nehogy hagyd valaha „éhen halni”…
Olvastam, hogy hallgattok babazenét, azt szeretnék én is mindenképpen, ha lesz tali, esetleg át tudod nekem írni, ha cd.n van?

ldikó, bocsi, hogy kihagytalak a várakozók sorából, csak nem voltál itt és valahogy elfelejtettem. De azért drukkolok. Jó lenne már ha minél többen babásak lennénk.
Mi volt 31-én? Nem időben mérted? Esetleg egy újabb pé, amit ugyebár a ferti nem tud kezelni.

Eszter? És jó időre tette a pé-t (mármint együttlét ügyben)?

Anna neked is szorítok! Szerintem semmiképpen ne tesztelj előbb. Én nem tudom hogy bírtam kivárni a 3 napot mensi ideje után, de szerintem jobb, ha már az első teszt pozitív, ha babát vársz. Ha előbb tesztelsz, lehet h negatív lesz miközben már ott van a bébi… Cak türelem és kitartás.

Little! Bizony lehet a 11. napon a peteérés, jó lesz az az összebújás ma este… Én Tititől tanultam, hogy gyertyázni kell, nekem bejött (igaz, hogy több, mint 20 percig támasztottam a lábam a falnak, de megérte).

Most meghalt a babanet, de még jó, hogy word-be írtam…Ha visszajön, folytatom.

Éva! Ne mondj ilyeneket, még jó, hogy ezek a megérzések nem szoktak bejönni … Miért ne lehetne több babátok? Majd most fog összejönni, hogy már majdnem lemondtál róla.

Titi! Nagyon jó lehetett Sopronban, tetszik nagyon a hotel.
Légyszi segíts nekem egy kicsit. Annak idején te a kórházban tudtál telefonon beszélni Bálint Balázzsal? Csak jan.31-re volt időpont, de az asszisztens bement hozzá a rendelésre és azt mondta, nem gáz ha csak akkor megyek, de ha nagyon aggódom, holnap hívjam fel a kórházban, akkor elmehetek oda ultrahangra. A névjegyén rajta van a kórház száma, de az központinak tűnik. Szerinted a mobilján zaklathatom ilyesmivel?

Nálunk nem történik semm különös, folydogálnak a hétköznapok. Az egyetlen gáz, hogy a cicim annyira bedurrant, egyetlen melltartóm van, ami jó rám, az is mág régről való, amikor 10 kg-val nehezebb voltam. Ha így haladok, lassan újakat kell beszereznem.
Rosszul annyira nem vagyok, csak egyik nap semmit nem tudok enni, másik nap meg triplát eszem. Ha meg hányingerem van, akkor kijön aminek ki kell (Mint kb 20 perce a vacsim) és utána semmi gond.
A párom itthon van szaabin, nagyon ari, mindent megcsinál helyettem és teljesen el vagyok kényeztetve. Nagyon jó érzés.
A bébiből meg még nem érzek semmit, már alig várom hogy láthassam…Addig valahogy nem tudom elképzelni hogy itt van velem.

Pusz
verzsike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?