Na itt vagyok...
Jól bezabáltunk Vivimmel, sült bacon szalonnát kért, lilahagymával.

Nyami
Tesztelés: nem szeretnék okosnak tünni, de a pé után a 14. nap körül érdemes. Nézzétek meg az én görbémet a honlapon. Tudjátok, hogy hamar teszteltem és negatív lett... És most itt a babu a hasamban. Próbáljátok ki, milyen jó érzés amikor nem jön meg és nem teszteltek, csak az érzéseiteknek hisztek! Csak 2-3 napig birjátok ki!
És amugy meg a teszt után is idegeskedni fogtok, hogy nehogy megjöjjön!
Fenike,
üdv közöttünk!
Titi,
jaj, gondotam, hogy fogsz tesztelni!

Szegénykém... De igy legalább tudtál inni szilveszterkor, nem?
Nagyon jók a Soproni képek! Nagyon jó lehetett kicsit kikapcsolni! REmélem kicsit jobban vagy tőle!?
Csajok, amit tesztre költenétek, azt inkább rakjátok félre és vegyetek belőle valami dögös rucit, amit pé körül használhattok!!!
Verzsike,
mesélj kicsit magadról, az érzéseidről... Sikerült az orvosnál valamit elérned?
Eszter,
itt az idő, hogy gyere utánam! Ennyi különbség pont elég az életünkben!
Képzeld, megjelölte iwiwen Vivimet az apja. Mondjuk Vivi visszajelölte, de nem nagyon izgatja a dolog... Remélem nem kezd el próbálkozni! De az tuti, ha ő elkezd valamit, akkor rámegyek a lemondásra!! (...nincs kedvem harcolni

)
Éva,
valószínűleg pont azért tetszik ám ennyire a vonalzód, mert olyan virágos, mint az enyém

REmélem tényleg nem véletlen!!!
És légyszi ne keseredj el!!! Már van 3 csodás gyermeked, miért ne lenne 4.? Lesz, csak várd ki, hogy itt legyen az ideje! Tudni fogja, hogy mikor szeretne nektek ott totyorászni a lakásban!
Meri drága,
nekem nem nagyon van mit mesélnem...
Nincs semmi különös velem, növesztem a pocakom, pihenek sokat, és várom hogy érezhessem már a mozgását!

Kaptam Babazenét KicsiJucitól, azt szoktam hallgatni és gondolatban kettesben maradni az én picikémmel.
Amugy rám jó hatással van a terhesség, szegény apa nem birja az iramot

Néha kicsit félek, hogy baja lehet a babának a sok szextől.

Szegény, lehet, hogy azért ficánkol ennyit!?
De jó nektek, hogy Ricsitek lesz!!!

Irigykedek!
Mókuska,
de örülök, hogy sikerült cicát találni!

Nem tudsz majd képet felrakni róla???
Akik szültek már, segítsenek!
Ti kértetek érzéstelenítést? Én Vivimmel nem kaptam semmit és nem volt elviselhetetlen a fájdalom. Azt tervezem, hogy most se kérek, de félek, mert mindenhol javasolják, meg mindenhol azt hallom, hogy előre kérnek... Ha Vivit meg tudtam szülni nélküle,akkor most is meg fogom tudni szülni, nem??
Nekem olyan csodás élmény a szülés, én szeretném minden percét érezni, még a fájdalmat is (lehet hülye vagyok?).
Pusz