Nos,orsi, szerintem már kaptál választ a kérdésedre .Én is ezt a kimamaövet használom, a C&A-ban vettem 1800 Ft-ért.Nem kell felhúzni alatta a cipzárt-főként, ha nem is megy
Sensi, én is végigolvastam mindenki méretét a 12 Uh után, hogy viszonyítanitudjak.Én, a menstruációs/pontos/ számítás szerint 11+5 naposan voltam ezen-a doki 12-re kerekítette.Én is meglepődtem a méretein, de ezek szerint ennyi.Nagy baba!
A szoláriumra igazából szakértői válaszom nincs,de tudom, hogy sem a szaunázást, sem a meleg fürdőzést nem ajánlják.Én nem szoláriumoznék-biztod ami biztos-de kérdezd meg a védőnőd, vagy nézd meg a neten.Én próbálok minél többet kint lenni a napon-főként most, hogy még nincs kánikula, hanem kellemes.vannak ezek a barnító nyári testápolók azzal is szoktam kenegetni maga-kivéve cici és poci.
Üdv akikkel még nem dumcsiztunk
Légzésfigyelő...Ez akkor nem a bébiőr?Mi a különbség ezek közt!Már annyi új dolog van.csak eszembe jut, hogy anyukám 3 egészséges gyemeket nevelt fel mindezek nélkül.Azért a reklám hatással van ránk, nem?Pár év múlva már az lesz felelőtlen akinek bébiőrző robotja nincs....Bocsi,picit konzervatív vagyok...
Lassan lefekszem!Jó éjt mindenkinek!

utolsó utunk férjemmel-egy darabig