A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Sziasztok!

Zsuzsi, örülök a jó cukrodnak.

Kata, légyszi nekem is küld el a listát. Köszi.

A hétvégén én is elnézek a Tesco-ba, ha már így mondtátok, kiváncsi lettem.

Fürdőszoba kivételével kész van a lakás, azt majd holnap. Most pihi jön. Délután vendégségbe megyünk anyuékkal, én leszek az alibijük, hogy korán eljöhessenek.. :lol: De azért biztos jó lesz, úgy várnak.

Kata, én tegnap óta nem vagyok nyügi, előtte magamat sem viseltem könnyen... :D Tegnap óta meg mintha megfordult volna velem a világ, remekül vagyok!
Csak a hétvégi kánikulától tartok, mert a meleget nehezen bírom.

Móni, irigyellek a kötésért, nekem nulla a kézügyességem, még a gatyáimat is apu varrja fel. Egyszer szegény megpróbált megtanítani, hogy hogyan kell varrógéppel varrni, háááááát.........
Szerintem eldöntötte, hogy inkább túlél, de többet nem próbálkozik. :lol:

Mindenkinek szép napot!
Dorka

Kép
traudorka

Hali!!!

Köszi az aggódást,nincs baj,olvaslak titeket csak nincs időm írni.
A páromnak volt hétvégén egy esküvő fotozása és neki segítek összerekni a képeket.

Jöv héten festjük a hálószobát,nem félek tőle ,anyukám jön takarítani utánna.Azért biztos lesz egy kis felfordulás.

Vasárnap házassági évforuló,úgyhogy ünnepelünk apával 6. :D
aug 20.án meg 11 éve lesz hogy együtt vagyunk.

Ami a kg-at illeti 10-nél tartok,de szerintem elég jól eloszlik,nálam 10kg még nem feltünő.Úgy jött fel hogy nem vacsizok,csak nagyon ritkán,joghurtot és gyümit eszek este.

A méhnyak rövidülése nálam rémálom,ha esetleg idő előtt elkezdene rövidülni,tuti kórházi fekvés lenne belőle végig.
Minden napért hálát adok amit picurral együtt tölthetünk.
Nekem mérik két hetente uh-val.Legutóbb 3 cm volt,az még jónak számít.Ha már egykicsit feszülök lennt,parázok hogy rövidül,úgyhogy a fekvést halálosan komolyan veszem.
Csak a hátránya az hogy már megszoktam és nagyon hamar fáradok.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Krisztina, örülök, hogy minden rendben Veletek. Remélem, szép lesz a festés.
Na, ilyen méhnyak mérésről még csak nem is hallottam, pláne nem uh-val. Ne is legyen rá szükségem.

Hülye kérdés: másként is meg lehet ezt a rövidülést állapítani?

Jó ünneplést Nektek hétvégére!

Dorka, nagyon ügyes vagy a takarítással. Jó szórakozást a vendégségbe! De jó, hogy felélénkültél!

Edina? Hol vagy?
Lehet, hogy most van a szederszezon?

Hétévégn nem nagyon leszek, megyek haza Anyukámékhoz, a párom is megy az ő szüleihez (pont a másik irányba laknak, mint az én szüleim), ma este lesz a temetés. A Húgom sem lesz otthon, így Anyukámék engem fognak kényeztetni :-)

Kata, nagyon jól hangzik a menü :-) A hagymakrémleves receptjét leírod nekem? Úgy imádom.
Reméljük, kicsit jobban leszel, mire megjönnek a vendégek.

Mindenkinek szép hétvégét!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Krisztina, örülök, hogy minden rendben van veletek, jó ünneplést hétvégére.készültök vhova vagy te főzöl?

Dorka, írtam privit.Amúgy a takarítással én is végzek ma, már csak a nappalit kell összeporszívóznom és felmosnom és kész
Pihenj aztán te is.Írd meg,milyen volt a vendégség.

Zsuzsi, kocsival vagy busszal/vonattal mész anyukádékhoz?
Kitartást a temetéshez és jó időtöltést a szüleiddel.
Majd elküldöm jövő héten vmikor a recit, ok?

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Ja, Zsuzsi, te kérdezted, elvileg nov 27, de az összes uh 1 héttel előbbre hozta ki.
Ha jól saccolom, Katalin névnapra meglesz a pici :lol:

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Kata, a másik barátnőmékkel megyek autóval, szerencsére, mert a vonatút 4 óra lenne. 2-re jönnek értem.

Persze, a recept ráér jövő héten.

A kelengyelistát átküldöd nekem is?

Remélem, jól sikerül a vendéglátás! Pihenj is majd azért, ne hajtsd túl Magad.

Nekem 1-2 nappal kisebbnek mondták utoljára Babut, előtte meg 3 nappal nagyobbnak, de ez nem jelentős eltérés.
Névnapi ajándék lesz a kisfiad! De jó!

Mindenkinek még egyszer jó hétvégét!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,
Remélem, tényleg a szederszezon...

Dorka, ne irigyeld... én inkább szeretek kötni, mintsem tudok:) de hát ilyen aprócska cuccokból minden aranyos. hát még ha egy aranyos babán vannak.

Jó pihenést, jó utat és jó vendéglátást, kinek mit.
Ne nagyon takarítsatok:)

A méhnyakról az én dokim soha nem tesz említést, gondolom, azért mert minden ok.. a barátnőm 21. hét óta van emiatt táppénzen (de nem kell feküdnie).

Elvileg a kiskönyvben is fel van tüntetve az érték (méhszáj) és utána 4 szám - nekem a legutolsó 3000 amiből az első a méhnyak hossza (a többi talán, hogy zárt).
Na de inkább ne is találkozzunk ezzel a problémával... Krisztina, csak nem lesz már semmi ilyesmi, és nyugodtan pihenj otthon... úgyis lesz majd elég lehetőséged futkározni a baba után, ha megszületett:) A házassági évfordulóhoz meg gratulálok.

Én se nagyon leszek hétvégén,
Pussz
M
monke

Sziasztok,

Voltunk a Maciparkban, jól megáztunk. A takarítás még csak most jön, épp rákészülök, csak megebédeltetem Blanit. Kata, Dorka, ügyik vagytok, hogy már készen vagytok:)

Méhnyak: Van egy érték általában a leleten, a múltkor Enikő kérdezte is, ami alapban 3000. (legalábbis nálam ennyi volt) Az első szám a méhnyak hossza, a nullák azt jelentik, hogy teljesen zárt a méhszáj. A méhnyak rövidülése és aztán a méhszáj nyílása a szervezet természetes felkészülése a szülésre, de az általános protokoll szerint az utolsó pár hétben kellene elkezdődnie. Nálam most 2000 az érték. Lehet, hogy nálam ez a normál folyamat, (hogy ennyivel előbb kezdődik) de egy terhességből nehéz messzemenő következtetéseket levonni. (szerintem hüvelyi uh-val nézik)

Kata, a leves jó ötlet, de valami kellene még hozzá. Mondjuk egy zöldséges muffinon a párom tuti kiakadna, szóval erre is figyelek azért. Egy gyümölcstál mindenesetre már tuti. Nálunk Apa és Blani nagy húsevők, így erre vagyunk ráállva.
Egyelőre egy gyerkszoba lesz, háló, és nappali egyben a konyhával. Sajnálom ezt az allergia dolgot.

Zsuzsi, a te vonalzód azért 2 héttel előbbre van, de várj meg nyugodtan :) Na, nálam a túlhordás se jöhet szóba, mert akkor be kell feküdnöm az ellenanyag miatt. Ez a kálvária a dokikkal! Majdnem mindenki átesik rajta :(
A temetést kötvetően jól fog esni a kényeztetés. Jó pihenést!

Kriszti, gratula a házassági évfordulóhoz és az együtt töltött évekhez :) Persze, Anna baba még biztosan sokáig a pocidban marad :) Írtad, hogy magas vagy, így egyáltalán nem sok 10 kg.

Dorka, én mindenkit csak bíztatni tudok a kreatívkodásra, hidd el, sokmindenhez nem is kell nagy kézügyesség. Nekem most a mozaikozás a kedvencem. A konyhát én csináltam egyedül több ezer összetört kis csempedarabból. Jó, ez elég időigényes volt, és addig romokban állt a konyha, szóval apróbb dolgokkal érdemesebb kezdeni.

Nekem is sokszor eszembe jut Edina. Remélem, hogy nincs baj.

Elővettem Blani kiskori naplóját és a képeket. Nem tudom,hogy mennyi idős koráig lehetett pólyázni, de 2 hónaposan már biztosan nem. Addigra már nem szerette, szóval, ha van más alternatív megoldás a bugyolálásra, nem érdemes venni. Én pl. a szopipárnát alakítom pólyává.

Pussz,
R

Kép
Kép
34372

Móni, megint egyszerre írtunk :) Jó hétvégét neked is!

Kép
Kép
34372

Reni, milyen ellenanyag???? :( én is RH negatív vagyok... de nem hallottam, hogy ezzel ilyen baj is lehet - egyáltalán, minden esetben gáz lehet vele, be kell feküdni, stb?

Rettegek attól, hogy túlhordjam, stb, a barátnőmnek indították a szülését és hát nem volt túl kellemes, amit mesélt:( És ugyanott szült, ahol én fogok.

Ja, a gyerek azt hiszem, mindenkit rávesz a kreatívkodásra, ha volt hozzá kedve és érzéke, ha nem....

A mozaikozás meg nagyon jól hangzik, ha van képed, küldj róla.

Jó hétvégét,
M
monke

Hali!!!

Zsuzsi a méhnyak rövidülését nem tudom hogy lehet észrevenni,sajnos nálunk tavaly semmi jele nem volt.Akinél nincs előzmény nem is nézik csak 28 hét után azt hiszem kézzel.

Kata vasárnap elmegyünk az egyik kedvenc éttermünkbe ebédelni.
Ha én főzök az nem ünneplés :D

Csajok lehet nem jó téma ide,de tegnap sikerült felválaltatni Petra sirkövét,egy hónap múlva meglesz,olyan szép ,igazi babarózsaszín.Úgy örülök neki,nagyon szép lesz.Hihetetlen árak vannak itt is / szerencsére eddig soha nem kellett ilyet,a szüleink is élnek /,de ha belegondolok hogy ez csak egy pici sír,milyen sok a nagy.
Igaz amit szoktak mondani a születés és a halál nagyon sokba kerül.

Képzeljétek az egyik ismerősömet befektették 34 hetesen a kórházba / elöregedett a méhlepény / és majdnem 42 hetes volt hogy szült.Egyszerüen nem inditották meg neki a szülést.Persze már haza sem engedték.Nem értem én a dokikat,miért nem lehet meginditani 38 hét után????

Engem a szülés annyira nem zaklat fel,valahogy csak túlleszünk rajta.Apás szülést akartok????

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok,

Kata, szerencsére nem túl súlyos az allergiám. Ha már nagyon tüsszögök, akkor bezárom az ajtót, ablakot, és az segít (fenn lakunk a 8. emeleten :wink: ). Ilyenkor nem szeretek menni a szüleimhez (ők meg kertes házban laknak vidéken), mert náluk viszont ezt nem tudom megtenni. Gyógyszert meg nem akarok szedni.
Voltunk ma a fogarasi Tescoban, vettem 6 bodyt (700 ft / 2 db), különböző méreteket. Ami születéskor nem jó, abba majd belenő.
Nekünk a védőnő adott listát, hogy mit vegyünk a babának. Meg nézegetem az újságokat is, plusz mindkét szomszédban idén év elején született baba. Szóval a szomszédasszonyokat is kérdezgetem :D
Ja, és már én is tudom, milyen az a haskeményedés... :oops: Sajnos. Egyszer kicsit túlerőltettem magam.
Na, megyek, tisztítjuk apával a kanapét.

Jó hétvégét mindenkinek.
Szilvi
huszilvia

Móni, nálam nem Rh faktor miatt van, hanem kimutattak egy M nevű antigént. Hogy ez mit jelent a terhesség, illetve a baba, vagy az én szempontomból, szerintem nem nagyon tudja senki, lényeg, ha netán vérre lenne szükségem, akkor csak speckó vért kaphatok, amit meg kell rendelni előre. Ezért a szülés kiírt dátumakor be kell feküdnöm és minden nap megrendelik a választott vért, amíg meg nem szülök (mert 1 napig használható fel). Ha netán előbb jön a baba, amikor ügye nagyobb a lehetséges komplikáció veszélye, akkor nincs megrendelt vér, szóval nem tudni, hogy akkor mi van. Szerencsére Blanki pár nappal előbb született, ebben reménykedem most is. Amúgy O Rh + vagyok, a leggyakoribb vércsoport. Ez a gén Apától származik, ezért kellett tőle is vért venni. Nálad csak annyi lesz, hogy szülés után kapsz anti D-t. Azt nem tudom, hogy tabletta, vagy szuri formájában, de akkor úgysem fog számítani :)
Nem mindenről van képem, az ajándékba készített dolgokról általában nincs :( a konyháról persze tudok csinálni. Majd holnap világosban, és átküldöm.
Amúgy találtam egy könyvet neked kötésmintákról, majd elviszem a talira, hátha tudod hasznosítani.:)

Kriszta, sajna ezek a dolgok is hozzátartoznak az élethez. Gondolom, még mindig nagyon foglalkoztat Petra, és ez így is van jól. Ahogy Anna növekszik a pocidban jobb azért? Sikerült feldolgoznotok/elfogadni?
Furi ez a sztori az ismerősödnél. Ha a méhlepény elöregedik, az nem azt jelenti, hogy elégtelen azon túl a magzat tápanyag- és oxigén ellátása? Remélem, hogy a kisbaba egészségesen átvészelte az egészet.

Szilvi, akkor sajna magadtól is rájöttél, hogy milyen a haskeményedés. Ma én is megéreztem a takarítást, nem is tudtam,hogy most abbahagyjam, vagy lehet-e folytatni.

Vigyázzatok magatokra és jó hétvégét mindenkinek!
R

Kép
Kép
34372

Sziasztok!

Voltam csütörtökön dokinál, mindent rendben talált:) rákérdeztem a pihenésre, de csak elviccelte a választ hogy miért nem pihennék stb.
Mindegy ma haza ment anyukám egy darabig remélem el tudok lenni Annával gond nélkül!

Beszéltem szülésznővel is meg mutatta a szülőszobát elmondott mindent itt mi a szokás stb.....Kicsit meg ijedtem mert jelenleg nincs lehetőség érzéstelenítésre!!!! Hallotatok már ilyet???? Annánál nem igazán volt rá se szükség se idő mert olyan gyorsan történt minden, de azért a gázt azt szivogattam. És a tudatomba ott volt hogy ha nagyon kéne akkor lenne.....

Méhnyak: rövidülésnek a sok keményedés, esetleg görcs lehet az oka, nagyon lent van a baba és nyomja, vagy egyszerűen csak adottság.
Lehet nézni uh-val is, de a kézi vizsgálaton is azt nézi a doki.

Nekem most szintén 2000-et mondott, kérdezte előzőleg milyen volt....mondtam hogy ugyan ez, aztmondta most azért ettől jobb.
Barátnőmnek pl alapból 2000 volt. A lényeg hogy a vége 000 legyen!!! Egyébként én Annát 1100-al hordtam ki a 27-ik héttől. A végén már attól féltem túlhordás lesz:))

Reni!

Hogy alakítod a szopipárnát pólyává???
Én azt igazából csak terhesség alatt használtam6használom jól ki.

Krisztina!

Még sok boldog évet nektek!!!

Koraszüléstől én is nagyon parázok, főleg hogy itt még kora osztály sincs:((

De nem lesz senkinek kora babája tessék szépen megnyugodni.
És amennyit tud mindenki pihenjen az tuti, hogy azzal nem lehet ártani!!!!

Ma vitte a párom anyát haza elvitték Annát is még soha nem volt ilyen hosszú úton nélkülem .......most olyan csend van. Úgy volt hogy nem megy, de mikor megtudta, hogy apa viszi mamát olyan keservesen sírt hogy ő is menni akar. Így elvitték én is úgy bőgtem......tiszta hülye vagyok.
Útközbe bementek a tescóba és nem kaptak csak 2db body-t kicsi méretbe.....én meg most olvasom, hogy írtátok hogy rugik is vannak akcióba. Útközbe még megállnak valahol hátha kapnak.

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok lányok,

na benézek azért pár perc erejéig.
Már hajnalban keltem, mire mindent előkészítettem, még lemostam a teraszt és kerti bútort, hogy kinn sütögetünk majd, erre a szomszéd mami megint nekikezdett a műsornak az élettársával, ordibálnak, üvölteti a lakodalmas zenét, szóltunk neki, hogy fejezzék be, mert vendégeink lesznek 2 kisgyerekkel, hát minket is lehordott mindennek.
Úgy kiborultam, kinn terveztem a vendégséget, erre egy hülye szomszéd miatt nem lehet, itt bőgök most.
Mit lehet tenni ilyenkor, nem tudjátok?
(Behúzódni nem akarok!)

Enikő, remélem kap a férjed még babarucit a tescoban, sajnálom, hogy anyukád hazament és elhiszem hogy sokat jelent ha ott van.
De biztosan megint jön nemsokára.

Reni, hát nem semmi a te problémád se.Azt számoltam végig, magunkon kívül szinte mindenkiért izgulhatunk itt egymás közt, mert nem "átlagos" a terhessége.
Ez a mozaikos dolog engem is érdekelne.Fotózz lécci!

Krisztina, elhiszem hogy újra és újra felkavarnak a Petrával kapcsolatos dolgok, ez így természetes.Bár azt mondják, az idő segít, de egy anyának a gyermeke elvesztése a legszörnyűbb dolog.
Én még látni se láttam a picúrkámat, és örök életemben egy fájdalmas emlék marad.
Remélem a kisbabáink majd valahogy átsegítenek minket ezen.
Jó ünneplést holnap.

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Enikő, remélem,hogy jól boldogulsz majd így is, hogy Anyukád hazament. Tényleg merrefelé élnek?
Amikor Blani először ment el Apával még én küldtem, hogy kicsit kikapcsolódjak (ami ügye takarítást jelent), 5 perc múlva már hiányzott, és nagyon rossz érzés volt integetni neki az autóban. Összeszorult a torkom ahogy kimentek a kapun, pedig csak vásárolni mentek.
Az én dokim alapból nem támogat semmiféle érzéstelenítést. Mondjuk én sem, így még szóba sem került.
Nekem az a fajta szopipárna van, amit össze lehet kötözni, és van hozzá egy zsák, amibe bele lehet dugni az egészet. Így tényleg pólya kinézete van. Szeritem van régi kép Blaniról, ahol ebben van...ha találok felteszem :)

Kata, nyugodj meg, jól fog sikerülni a vendégség. Hátha a szomszédok lecsillapodnak addigra. Elhiszem,hogy nagyon bosszantó, de pont azért csinálják. Nálunk sem lehet nyugodtan lenni a kertben, mert az egyetlen árnyékos helyre, ahová ülni lehetne, átjön a kutyaszag a szomszédból. (nagyon enyhén fogalmaztam, lényeg, hogy leég a pofámról a bőr, ha vendéget oldaültetek)
Mekkora gyerekek jönnek? Ha jó hangosak, akkor küld őket oda a szomszédhoz, visszavágásnak.
A szülésnél remélem, hogy minden olyan simán megy majd, mint Blankival. Mindenkinek amúgy kívánom,hogy olyan legyen, amilyet szeretne magának :)
Akkor majd neked is küldök képet a mozaikról :) Ja, és megvan a babazene, szerintem az a legjobb, ha cd-n viszem a talira.

Megyek, még a gyümölcsökön kívül nem tudtam semmit kitalálni, mert ügye a sütikben meg cukor van, de nem érdekel, most ne diétázzanak. A gyerekeket úgysem fogja érdekelni a diéta...:)

R

Kép
Kép
34372

Sziasztok,

Remélem, mindenkinek jól telik a hétvége, kinek vendégekkel, kinek pihenéssel.

Megvolt tegnap a szertartás, rengetegen voltak. Nagyon nehezen tudom felfogni.

Ma voltunk Anyukámmal csavarogni, nézelődni,rengetegen megdícsérték a pocakomat. Délután jönnek a Keresztszüleim is látogatóba.
Apukám megígérte, hogy holnap elmegyünk a Tescoba megnézni a kis bodykat és majd ők elrejtik, ha találunk :-)
Nagyon várják meg a kisunokát. Olyan izgatottak.

Enikő, örülök, hogy mindent rendben talált az orvos. Anyukád jön még majd? Mesélj majd, Anna hogy bírta az utat.

Reni, hogy Te milyen ügyes vagy! Arra a mozaikra én is kíváncsi lennék! A szopipárnás fotót is fel tudod tenni?
Ezt az ellenanyag-dolgot sajnálom, reméljük, minden rendben lesz.
Mire mennénk a sok hasznos tapasztalatod nélkül? Köszönjük a sok-sok info-t, amit megosztasz velünk :-)

Nekem - a faktor, de nem termel a szervezetem semmilyen ellenanyagot. Azt mondta a doktor, hogy ne aggódjAK, minden oké lesz.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok!

megvagyunk mi is! jól vagyunk,nincs semmi baj,csak a szüleimnél voltunk otthon,és olyan hirtelen indultunk el,hogy nem tudtam jönni szólni... :oops:

jó sokat írtatok,megpróbálok mindjárt visszaolvasni...... :)

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!
Kulcsár Bogi vagyok,4.éves dietetikus hallgató.Most írom a szakdolgozatomat:Gyermekvállalás örömei és veszélyei 35év feletti várandósok körében címmel.Segítséget szeretnék kérni,hogy akinek lenne kedve kitöltené-e a kérdőívemet.Kérem olyanok írjanak,akik jelenleg várandósak.
emailben küldeném el a kérdőívet.címem:bogibogarka26@gmail.com
előre is köszönöm
bogibogarka

Kata!

Tipegőt sajna nem kapott vagy nem találta meg amit írtál:(( Viszont bodyt nagyon cukikat hozott Bátornak is és Annának is:))
majd mesélj hogy sikerült avendégség!!!!

Reni !

Nekem is megkötős a szopipárnánk de nincs hozzá olyan huzat:((
más kérdés: Hogy álltok a bilizéssel? Anna egy ideig szépen pisilt bilibe csak néha volt baleset, most viszont direkt a bugyiba pisil(gondolom tudja hogy bosszant:( )

Zsuzsi!

Persze jön még anyukám csak azért otthon is elrendezi a dolgát remélem azért minél tovább otthon tud lenni, mert az azt jelenti, hogy minden oké itt:))
Anna jót kirándult, végig járta ott is a szomszédokat. Hazafelé meg szinte végig aludt. Sok élménye van egész du be nem állt a szája:))

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Sziasztok!

Jól sikerült a vendégség, a velencei tóhoz mentünk anyuékkal régi ismerősökhöz. jó volt elüldögélni a kertben és beszélgetni.

Remélem mindenkinek jól telik a hétvége!

Most megyek reggelizni... :D

Pusza:
Dorka

Kép
traudorka

sziasztok!

hát én sem panaszkodhatom a hétvégét illetően... Hajnalban kelek,aztán irány haza,házimunka+ főzés,erre anyós idecsörög du 4-kor,hogy 5-re jönnek értem,mert menni kell a testvérékhez szülinapozni... :roll: hát azt hittem agybajt kapok! :evil: de szerencsére túléltem. Szedrezünk ezerrel,api csak éjszaka jött haza a sok meló miatt. Ma is már letudtam a hajnali műszakot,mára már végeztem. Viszont itthon van mit csinálni... :roll:

Ja, el is felejtettem mondani nektek,hogy megvettük Gréta szobájába a tapétát+bordürt,meg a festéket is. nem gyerek mintás a tapéta,hanem egyszerűen csak csajos! Megpróbálok képet tenni róla,ha valaki ajánl nekem egy jó képkicsinyítő programot,mert amit eddig én használtam,az nem működik.... :x ja,meg kinéztük hozzá a szőnyeget,meg a függönyt is,de azt még nem vettük meg,míg kész nincs a szoba,hogy lássuk mennyire kell a rózsaszín szőnyeg.....

Szép napot mindenkinek!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Remélem, mindnekinek jól telt a hétvége. Tegnap írtam még egy jó hosszú levelet és elszállt... Nekem meg az agyam, na, most összeszedem újra a gondolataimat.

Anyukámékkal voltunk Tescoban és vettünk 6db kisbodyt az akciósból. Nagyon helyesek, én csak válogattam, Apu fizetett és elpakolta, hogy a párom meg ne lássa.
Jó hír, hogy augusztus utolsó hétvégéjén már vásárolhatok, a párom engedélyezte :-)

Voltak kis rugik is, akciósak, de nem tudtam dönteni, és így is lelkifurdalásom volt, hogy megkerültük a páromat, szóval otthagytuk őket.

Edina, meddig tart a szedrezés még? Remélem, nem erőlteted túl magad. Képkicsinyítő programot nem tudok, én azt használom, amelyik a fényképezőgép programján van.
Kíváncsi vagyok a szobára!

Krisztina, gratulálok az évfordulóhoz. Hogy sikerült az ünneplés? Remélem, a sírkő is segít a megnyugvásban.

A kis hosszú ujjú bodyra hosszú ujjú rugdalózót adunk vagy olyan felül összegombolhatósat?
Bocsánat a hülye kérdésért, de teljesen tanácstalan vagyok ezekben a témákban, még. Anyukám szerint a hosszú ujjú rugdalózó alá ujjatlan body való...

Jó éjt!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Jó reggelt!

Zsuzsi
anyukádnak igaza van,legalábbis szerintem... :wink: én így öltöztetném fel a babát... :lol:
A szederszüret szeptember közepéig tart,ha az idő engedi. Nem erőltetem túl magam,csak 3.30-kor kelek,de ált 7-körül,mint most is már itthon is vagyok. Csak az a baj ilyenkor,hogy nem tudok visszaaludni! :twisted:
biztos szép cuccokat vettél! :wink:
akkor ezek szerint már csak én vagyok lemaradva vásárlás ügyileg... :? én még szó szerint semmit nem vettem... :roll:

Szép napot mindenkinek!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok csajok,

na tegnap is jól elmaradoztam, tegnap is vendégeink voltak, kicsit elfáradtam a hétvégén, ma meg vasalnivaló hegyek várnak rám :oops:

Zsuzsi, örülök, hogy vetteteke bodykat, Edinának igaza van szerintem, rövid ujjú bodyra hosszú rúgi, hosszúra pedig felül gombolós, "ujjatlan" illik.
Jövő szombaton akkor majd segítünk a válogatásban, nekem rucikat már úgyse nagyon lehet, mert kicsit besokalltunk és én ezért vagyok eltiltva.

Edina, ez a 3.30as kelés, hú, minden elismerésem.A szobáról küldj majd képet.Most ahogy írtad, kedvet kapatam, és bár nekünk babó szobája ki van már festve, a bordűrhöz kedvet kaptam és tegnap rábeszéltem apát... :lol:
Tényleg, ti függönyből és szönyegből mesefigurásat vesztek?
Én még ezt nem tudtam eldönteni.
A kiságy fölé és a szekrényre vettünk már felragasztható Verdás és Lecsós figurákat.
azt sem szeretném, ha túl csicsás lenne szoba, de azért legyen gyerekbirodalom.

Reni, jó lehet ez a fajta szopipárna, nem mondom.
Képzeld, én varrattam anyagokat hozzá és feltöltöttük ilyen kisapró hungarocell vagy milyen golyócskákkal tegnap, de nekem csak megkötős.Tegnap olyan jót aludtam vele.
CD-ből hozol mindenkinek, aki kéri amúgy?Mert én meg arra gondoltam, múltkor apa letöltött nekünk egy nagyon édes dvd-t, gyerek dalok és mondókák vannak rajta, hogy aki eljön a talira és kéri, viszek belőle ajándékba.
A vendégség jó volt mindkét nap, a mami lehiggadt, de ezzel sajnos még nincsen vége.
Nem tudom, lehetne-e az önkormányzathoz fordulni ilyen jellegű problémával...

Enikő, hány bodyt vettetk végül?Ha ilyen akciós, lehet egy körre még elmegyek...Most licitálsz valamikre amúgy?
Miket vettél már Bátinak?

Krisztina, hogy sikerült a tegnapi ünneplés?

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Hali!!!

Jól sikerült az ünneplés,romantikáztunk,aztán apának el kellett menni dolgozni,így a du egyedül töltöttem.

Képzeljétek pénteken el kezdett fájni a derekam,olyan volt mintha becsípődött volna és azóta fáj,nem olyan erősen de érzem.Bepánikoltam egy kicsit ,remélem semmi rosszat nem jelent.
Ráadásul ma éjjel jobb oldalon belenyilalt a hasam alatt,attól is kész lettem,de pozició váltáskor az elmúlt.Az is hasonló volt az idegbecsípődéshez.
Ma megyek thgondozásra,kérek szerintem egy beutalót cervix uhra,hogy megnyugodjak.

Kép

Kép
krisztinaa

Sziasztok!

Krisztina!

Nyugi biztos minden renben van. Ilyenkor már természetes ha néha itt ott fáj! Azért menj el uh-ra ha ez megnyugtat.

Kata!

Végül 6db bodyt vett Apa:) meg van még pár db fehér ami Annáról maradt kicsi méret így szerintem az ujszülött méret meg is van már.
Ma megint jött egy csomi 2 kis kantáros nacival igaz az már később lesz jó. Meg várok még 4 db tipegőt. Most azt hiszem ennyi. Tegnap Annának nyertem pulcsikat meg nacit. Most ő következikk mert szinte semmi őszi cuccunk nincs. Mindet kinőtt:))

Zsuzsi!

Nincs meg szabva mire mit adunk:)
Én ujjatlan bodyt soha nem vettem és volt hogy hosszú ujjú bodyra hosszú ujjú rugi ment. Attól függ milyen az idő és milyen vastagságú mondjuk a rugi.

Kép

Kép

Enikő
áfonyácska

Kata
sem a szőnyeg,sem a függöny,de szó szerint semmi nem lesz sem mesefigurás,sem baba mintás,hanem egyszerűen csak csajos. Rózsaszín, sötét bordó, és tejeskávé szín keveréke. Képet nem tudok rakni,csak ha kész a szoba,mert még el sem kezdtük. :roll: de már alig várom én is láthassam Gréta birodalmát. Api mindig azzal húz,mi van ha Lacika érkezik?! :lol: :lol:
Nálatok milyen színű a szoba?

Krisztina
ne aggódj,újabban én is hasonló fájdalmaktól szenvedek...
:twisted: a derekam nekem is gyakran becsípődik,főleg ha nem jól fekszem,és olyankor (naponta 4-5*) a sírás jön rám a fájdalomtól,mert akkor szinte mozogni sem bírok. :x

Képzeljétek csajok,eddig tele voltam energiával,le sem lehetett lőni,most meg már szinte napról-napra kevesebbet bírok,és egyre nyűgösebb vagyok. Ti hogy vagytok ezzel?

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Enikő
hogy van a veséd mostanság? a rucikkal kapcsolatban meg teljesen igazad van. az idő dönti el,hogy mire mit kell adni... :lol:
Tök jól álltok már ti is ruhákkal!!!!!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Hát, lányok, ha kiderül, hogy mégis kisfiú a baba, akkor a 6 rózsaszín kisbodyt szétosztom közöttetek :-)

Köszönöm a jó tanácsokat a rugikkal kapcsolatban. Remélem, tudni fogom, ha fázik vagy melege van...

A babakocsi dilemmám sem oldódott még meg.

Krisztina, ne aggódj, szerintem sem lesz semmi baj. Remélem, az uh megnyugtat.
Nekem két napja időről időre belehasít a jobb oldalamba, már borítékoltam is a vakbélgyulladást. Persze, tudom, nekem nem erre van a diplomám...

Kata, lehet az önkormányzathoz fordulni, de nemigen használ semmit. Eltiltják a további jogsértéstől...

Edina, ez a 3.30-as kelés még viccnek is rossz, nemhogy igaz legyen. Próbálj kicsit pihenni, aludni napközben.

Móni, találtam neked ingyenes babahordozó-kendő tanfolyamot :-)
Ha kéred, priviben megírom a telefonszámokat.

Enikő, tényleg nagyon jól állsz babaruhákkal.

Szép napot!
Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok lányok,

Edina, tök jó lesz Gréti szobája,igazi kis lakberendezőnek tűnsz.
Nálunk világossárgára lett festve még költözéskor a leendő babaszoba, mondjuk vmi kékes bordűr feldobná.
A függöny és szőnyeg témán is vacilálok még,nem feltétlenül akarok én se mesefigurásat.
Ez a derékfájás, amiről Krisztával írtatok, ismerős, vmi ideg tuti és a növekvő poci miatt terhelve van.
Legutóbb múlt héten éltem át Edina ezt a fájdalmat, fürdőt takarította és a kádat suvickolva kb 5 percig úgy maradtam, már a könnyeim jöttek ki. :cry:

Krisztina, szerintem se lesz baj, írd meg délután mi volt az uh-n.

Enikő, szépen gyűjtögetsz te is! :D Az egyik anorák ma jött meg nekem is, már mosom is, úgy örültem.

Zsuzsi, elfelejtettem elköszönni a priviben, bocs. :oops:
köszi a szomszéd problémás tanácsot!
Esetleg meg tudnád írni nekem személyesen, hogy az önkormányzatnál kihez és milyen elfogadható indokkal/bizonyítékkal kell fordulnom, ha ez nem nagy kérés tőled?

Hát én is gondoltam rá már, remélem jól nézték babónál, hogy fiú, mert szinte csak fiús holmijaink vannak.

Móni, hol jársz?

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok!

Nálunk elméletileg az uram kifesti a gyerekszobát narancsosra. Ő választotta a színt és valamilyen szivacsozásról beszélt. Én csak halkan megkérdeztem tőle, mikor lesz erre ideje, de kijelentette, hogy megoldja. :D

Én holnap megyek végül a Tesco-ba, úgyis megyek a dokihoz, hazafelé útba esik. Remélem én is találok rugit, bodyt.

Én is fáradékonyabb vagyok, de szerintem a kánikula az oka. Eddig olyan jól éreztem magam, aztán hétvégén elkezdtem konyulni... :?
Remélem jövő héten már max 25 fok lesz......

Nekem is jön ma egy csomagom, vatera ezerrel....
Vettem egy karácsonyi rugit. Tiszta flúgos vagyok! :lol:

Szép napot a továbbiakban, pihenjen mindenki amennyit tud:
Dorka

Krisztinaa, írd meg, mi volt a dokinál!

Kép
traudorka

Sziasztok,

Már én is elkezdtem gyűjtögetni. Az az igazság, hogy eléggé listás típus vagyok, szóval most is elkezdtem írogatni, hogy mi van és mi kell :shock: De azzal nyugtatom magam, hogy így legalább nem felejtek el semmit :lol:

Zsuzsi: megírnád nekem is annak az ingyenes hordozókendős tanfolyamnak a részleteit? előre is köszi.

Már kinéztem a babaágyat, kiderült, hogy 4-5 hét mire megjön, szóval idejében meg kell rendelni. De azért még egy-két helyen szét akarok nézni. Kitaláltam, hogy olyat szeretnék, amit később ifjúsági ággyá át lehet alakítani, plusz van ágyneműtartója. Ja, és max 140x70 cm, mert akkora fér csak be hozzánk. Szóval nem egyszerű.

Meg nézegetem én is a tesz-veszt, meg a vaterát, már vettem is pár dolgot. Remélem normális minőségűek lesznek a holmik :roll:

Megy valaki tüzijátékot nézni?

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!
Hú, sokat írtatok, győzzem lereagálni:)
Köszönöm, Reni, a megnyugtatást ellenanyag-ügyben - bár ez te M anyagod se semmi:( mindenesetre jó, hogy felkészülnek rá.
Köszönöm a kötésmintákat, kiváncsi lennék rá:)

Babazenére is egyébként!!! és előre is köszönöm.

Edina, jó, hogy visszajöttél:) és minden ok. bár a 3.30-as kelés rémes lehet... kérdezted a fáradékonyságot, nálam teljesen változó, egyik nap könnyű, alig érzem a hasam, a másikon nehezemre esik kimászni az ágyból is.. hát még bekászálódni munkába. A babaszoba terve nagyon jól hangzik!!!

Kata, többiek, ti játékokat terveztek venni már újszülött kortól? Pl. kiságyra forgót, vagy alvós játékot?

Zsuzsi, hordozókendős tanfolyamot szerintem írd meg a fórumra, sokunkat érdekelhet--- mi próbáltuk megkötni hétvégén, de jó lenne 'profin' megtanulni, mire kell. Vagy menjünk el együtt, ha még érdekel valakit.
A rózsaszín body-k aranyosak lehetnek:) én se bírom már tovább, megyünk ma este férjestül a Tesco-ba bevásárolni.
Vaterára egyelőre sajna nincs időm, majd októberben, ha már nem dolgozom (remélem, még lesz akkor is szép téli kis cucc).

Enikő, tényleg elég fura, hogy nincs érzéstelenítés.. nem ugyanott szülsz, mint Annát?
Mondjuk én se kérdeztem még meg, hogy mi a helyzet a SOTE-n... próbálok nem gondolni a dologra egyelőre.

Krisztina, örülök, hogy jól telt a hétvégétek - és számolj be a vizsgálatról!! Biztos nincs semmi baj.

Szilvi, én szeretnék menni tűzijátékot nézni, de még nem tudom, honnan, nem élvezném most a tömeget. Talán a Várból?

Üdv és bocs, ha nem reagáltam mindenre,
Móni
monke

Kata
még véletlenül sem vagyok lakberendező,csak kezdek belejönni a dolgokba... :lol: és persze remélem,hogy semmivel nem nyúlunk mellé,mert az elég drága mulatság lenne... Bizti szép lesz a ti babaszobátok is!

A keléssel nincs problémám szerencsére,mert újabban megint nem nagyon megy az alvás... :twisted: a problémám inkább azzal van,hogy éjfélkor még fent vagyok,mert nem tudok aludni,és mindjárt kelni kell. Sajna napközben meg nem tudok lefeküdni,mert iszonyatosan fájnak a csontjaim.... :roll:

képzeljétek el,jól letoltam a festőt,mert nem akar jönni most hétvégén festeni! :shock: bejelenti ugyanis,hogy 4 napos hosszú hétvége lesz... Hát azt hittem,hogy menten lehidalok.én meg itt nagyban tervezem,hogy pénteken doki, szalagparketta vásárlás... :lol: hát tiszta hülye vagyok.. :oops:

Zsuzsi
nekünk meg ha fiú lenne valami véletlen folytán,akkor szegénykém rószaszín szobában lakna... :lol: mert ugye a szobát hogy osszam szét köztettek??? :D

Dorka
még a végén nálunk is mi fogunk festeni,meg tapétázni... :lol:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

nos,íme a tapéta+bordűr:
Kép

És egy mostani pocakfotó: :lol:
Kép

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok!

Móni, Zsuzsi, Kata küldtem mailt. Enikő, neked privit :)

Jó sokat írtatok, és végre Edina is itt van :) Nagyon keveset alszol, hogy bírod?

Látom lázás készülődés megy, rugik, badik,... babaszobák készülnek. :) Amúgy én is gondoltam már rá, hogy mi van, ha bejön az 1%, és mégis kisfiú lesz...merthogy most én is rózsaszínnek képzelem a csajszik szobáját.

Ha készen vannak a szobák, küldjetek majd képet:)

Mi most még a nyaralásra készülünk. Holnap indulunk (1 hét) és nem viszünk gépet, úgyhogy nem leszek egy darabig. Előtt reggel még megyek cukorterhelésre, majd szurkoljatok légyszi.

Zsuzsi, de ari vagy...ha valamiről úgy érzem, hogy érdemes tudni, persze, hogy leírom... Szopipárnás kép...most jutott eszembe, azt még este felteszem :)

Tescoba sajna már biztosan nem jutok el a közeljövőben.

Moncsi, mennyi idő a hordozókendős tanfolyam? Ja, jut eszembe, a kendőt is kölcsönadtuk...

A talival kapcs.infókat majd l.szi küldjétek el priviben nekem is +,hogy ki kér lemezt.

Puszi,
R

Kép
Kép
34372

Edina, szép a pocid :) Lehet, hogy a megvilágítás miatt, de szép barnának tűnsz. Napoztál?

Klassz a tapéta, kíváncsi vagyok milyen lesz felrakva ;)

Kép
Kép
34372

Reni, köszi a képeket, gyönyörű munka, gratulálok, nagyon egyedi és ízléses!
Jó nyaralást nektek holnaptól és pihizz is és várunk vissza.Holnapi cukorterhelésre sok sikert.
Reni, én szeretnék cd-t!!!

Edina, nagyon édi a pocid és tényleg még barnának is tűnik.
Ez a festés/festő ugyanaz aki múltkor volt?Nesze neked pihenés/tervek a hétvégére...
Cuki a bordűr, na most aztán végképp rákattantam, eldöntöttem, tuti hogy kell kékben,kész.
:D

Móni, kiságy fölé már megvettük a zenél forgót az ágyneművel együtt a baby outletben, Baby Fehn a márkája.

Tényleg, ha felteszem a baldachint, ezt hová rakjuk, hú, ez inkább a már gyakorló anycikhoz szólt?
Dorka, Móni,majd írd meg este mit vettetek a Tescoban,ok?

Szilvi, mi megyünk csütörtökön haza a szülőkhöz aBalcsira és Füreden nézzük a balatoni tűzijátékot, ott kisebb a tömeg azért mint itt Pesten.Jó a kérdés amúgy, az utóbbi években a sok kavarodás és baleset miatt ha fenn maradnánk, nem hiszem hogy nagy pocival ki mernék menni vmelyik hídhoz vagy rakpartra.

Tényleg, ti ha mentek vhova, ahol sokan vannak, pl bevásárlás, nem féltitek a pocaklakót?Én ösztönösen sokszor eléteszem a kezemet, mikor gyerekek össze-vissza kóricálnak, néha megrémülök...Ez hülyeség?Lehet csak az enyém...

puszi,

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Köszi csajok a dícséretet!nem napoztam,sőt kerülöm a napot nagy ívben.szerintem csak alapból sötét a kép,de azért én sem vagyok egy túlzott hóka bőrű... :lol:

Reni
sok sikert a cukor terheléshez. És nagyon jó időt,és kellemes időtöltést kívánok nektek a nyaraláshoz! Cd-t én is szeretnék,bár nem tudok a talin ott lenni. Postán esetleg megoldható? kifizetem a postaköltséget!

Kata
szerintem ez a pocak féltés teljesen ösztönös dolog. Ugyanígy vgyok vele én is. Sőt már annyira csak a pocakra figyelek,hogy meg ne üssem,hogy a lábam már tele van kék-zöld foltokkal,mert nekimegyek mindennek. :roll:
A festő ugyanaz,de el van döntve,ha ő ilyen köcsög,és csak 3-4 hét múlva akarna jönni,akkor ide többé a lábát nem teszi...
bordür ügyben meg szerintem érdemes szétnézni. Szebbnél szebbek vannak. Főleg meg így,hogy nincs megkötve a minta... :lol:

Zenélő forgót mi is szeretnénk a kiságy fölé,és baldachint is. de hogy azt hogy hova kell rögziteni? :shock: :shock: :shock:

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Hali

Csak a th volt meg uh-ra v holnap v holnspután megyek.
A derékfájásra azt mondta a védőnő h vigyázni kell vele,mert az nem gáz ha úgy fáj mintha becsípődne,de ha előre nyilal az máhszáj tágulást jelent és a szülés egyik jele.
Szerencsére nekem csípődött.

Dy nagyon szép a pocakod!!!

Kép

Kép
krisztinaa

Tényleg nagyon szép a tapéta, és a pocakod is szép:)

Reni, hová írtál mailt, még nem kaptam meg?

hordozókendő-tanfolyamról majd Zsuzsi ír többet, remélem.
Drukkolunk a cukorterheléshez, és jó nyaralást!!!

Részemről most
Irány a TESCO:)

Pussz és szép estét mindenkinek,
Móni
monke

Móni
jó vásárlást!

Krisztina
örülök,hogy minden ok! remélem,hogy most már meg is nyugodtál!

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Krisztina, akkor ez a becsípődéses dolog nem egyedi probléma, látod.
Kicsit én is megnyugodtam, hogy másnál is van.
Holnap milyen uh-d lesz?28 hetes vagy ilyen méhnyak figyelő?

Edina, a kék-zöld foltokról ne is beszéljünk!
Ettől a festő pasastól már jó lesz megszabadulni akkor!
Megpróbálok vmi képet keríteni a neten ahol baldachin és forgó is van a kiságyon, mert én sem tudom hogy fér el a kettő, aztán majd átküldöm neked is,ok?

Holnap reggel megyek a kórházba teljes vérképre,aztán hazafelé beugrok még bodyért én is a tescoba, mert ma délután leltároztam és bodyból csak kis méreteink vannak, remélem lesz még.

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Edina, nagyon csini a pocakod. Tetszik a bordűr is, jó ötlet. Várjuk majd a végeredményt. Mikor jön az új festő?

Krisztina, remélem, kicsit megnyugodtál. Majd írj, hogy mi volt az uh-n.

Reni, nagyon jó nyaralást kívánok Nektek, érezzétek jól Magatokat. A terheléseshez drukkolunk, minden rendben lesz!

Nekem végül pont a 29. hét betöltésekor lesz az uh, szept. 1-re kaptam időpontot.

Bent felejtettem az irodában az újságot, amiben a tanfolyamról írtak, holnap reggel beírom Nektek a részleteket.

Én is féltem a pocakom, mindig félreugrok stb., ha valami veszélyt látok. Na, inkább ez az ugrálás a veszélyes :-)

Tesco-zos lányok, várjuk a beszámolót, Ti mit találtok.

Kata, írok majd Neked mailt a kérdésedre, összeszedek pár dolgot ezzel kapcsolatban. Szerintem elköszöntél priviben :wink:

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Gyors esti beszámoló:
Ha Tesco, ne a Váci útiba menjetek, ott csak nagyon pici body-k és pizsik stb. vannak (nagyon kevés a 0-3 month/62-es, és az 56-os méreteket is lefosztották). Kislányruhákat nem figyeltem mondjuk:)
azért vettünk jó néhány kis cuccot (rövid és hosszú ujjú body,csíkos pizsama, még valami, amire rá van írva, hogy pizsama, de mi rugdalózónak néztük stb - úgyis jobbára fekve tölti a baba az első időszakot:)

Kata, vérkép-vizsgálathoz kitartást, Krisztina, neked meg jó 'babamozizást' az UH-hoz, és biztos vagyok benne, hogy minden rendben.

Jó éjszakát mindenkinek, Edina, ha még olvasod: azonnal feküdj le, és nehogy megint 3.30kor kelj:)

Pussz
M
monke

Móni
pedig akkor keltem,csak annyi különbséggel,hogy éjjel 2:30-kor még ébren voltam... :roll: a "drága" kutyánk nem hagyott aludni,mert unatkozott,és egész éjjel csak dörömbölt,meg vonyított. :twisted:
most bezzeg fáradt vagyok,de nem is kicsit. csak sajna még nem fekhetek le,mert mennem kell a dokihoz kiiratni az injekciómat,mert hosszú hétvége lesz,holnaptól meg már nincs rendelés.
viszont a jóhír az,hogy jövő hét keddig pihenő,nem kell most egy darabig hajnalban kelnem! :lol:

mindenkire irigy vagyok! :oops: Ti már vásároltok ezerrel!

Zsuzsi
még nem tudni,hogy mikor jön az festő,mert nehéz hirtelenjében leakasztani a szögről valakit. De remélem,hogy szombatra sikerül szerezni valakit.... :D

Kép Kép

Gréta és Dy
*dy*

Sziasztok,

Babahordozókendő-tanfolyam: Babó Krisztina 30/203-7903

Beli Buba Babahordozó-iskola: Turi Nagy Éva 20/467-0320
www.hordozokendo.hu, www.hordozo.hu

Bóbita Expressz: 20/314-8283
Mazsola Játszóház Bp.: 302-2318

A Kismama különszámban találtam a hirdetéseket.

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Móni, köszi az info-t a Váci útiról, nekünk az 5 perc, még jó, hogy Anyukámékkal máshol jártunk.
Ezeket a csíkos pizsamának titulált dolgokat én is néztem, nem is értettem. Talán azért pizsama, mert frottír? Hát nem mindegy miben van?

Edina, remélem, orvos után tudsz aludni kicsit. Kuty-ügyben megértelek, Anyukáméknál hétvégén az egyik kutyus csinálta a műsort az ablakom alatt, majd a bejárati ajtót marta, amikor meghallotta, hogy fő a kávé. Hihetetlen, micsoda hallásuk van!

Nyugi Edina, én sem vásárolok, a 6 bodyt Apukámék vették.

Úgy látom, a vonalzóm még alszik, egy nap lemaradásban van.

Mindenkinek szép napot!

Zsuzsi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kép Baldahin és forgó Blanival :)

Kata, nem nagyon találtam olyan képet ahol konkrétan látszik, hogy van felrakva a forgó, lényeg, hogy nem az ágy végébe, hanem oldralra, és lehet állítani a fogantyúját. Szerintem így még jobb is, mert nem pont a feje felé lóg, hanem a szeme előtt van.
Van olyan kép, csak nem találtam, ahol 3-4 hónapos és már mindent letépett (baldahint, forgót, ágyvédőt).

Edina, persze küldök lemezt, csak türelmedet kérem amíg hazajövünk. Küldt át lszi a postacímet priviben, vagy mailben. Most még megyek vissza a kórházba (2.körre a vérvételre) aztán pakolás és megyünk.

A többi dologra ígérem reagálok, ha hazajöttünk.

Szép hetet mindenkinek!

R

Kép
Kép
34372

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?