A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Patr- én is elcserélném a hányingert pár kilóra! Egyébként én szoptatás alatt hiztam! A terhesség elején volt rajtam plusz 5kg :oops:
Jó ötletet velem is osszátok meg! Mi is mennénk gyereknapozni! MOndjuk nem kivánkozok a tömegbe! :wink: :roll:

Szly kiváncsi leszek az alvásra? Már nem altatóm leteszem a kiságyba és elalszik, csak néha félóra, néha két perc!
Ha nem megy akkor veszünk egy utazóágyat! :roll:
bencuri

Én 75-ről indultam és most 83 vagyok!

Nem tudom hogy adom be a cukrosnéninek, de ez van. A múltkor azt mondta, hogy az a jó ha még fogyunk is a diéta alatt! :shock:
Dehát hova? :shock: A gyerek is csak növekszik valahogy! :shock:
Vagy azt akarja, hogy olyanok legyünk, mint a pókok? Nagy has, vékony ginyasz végtagok.

Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Bencuri! Én is úgy gondoltam, hogy ha nem megy, üsse kő, lesz két kiságy. De ha emlékszel rá, nálunk a hangyák megoldották a dolgokat. Azért Bence sokkal fiatalabb, mint Roli. De remélem sikerül. Sokszor azon veszem észre magam, hogy valamin sokkal jobban aggódom, meg foglalkoztat, aztán a gyerkőc meg olyan könnyen veszi. Ha ezt tudom, már hamarabb megpróbálom átszokatni.

Kép
szly27

Na, a gyerekem megint kakál! Bocs, hogy ezt itt ecsetelem.
Vidokata! Normális ez? Délelőtt legalább háromszor kakál. Nem megy a hasa. Csak godnolom sokat eszik! De ez így elég gáz!

Kép
szly27

Szly, jó a gyerek emésztése. Biztos evett valami olyat, ami kicsit besegít neki. :?: :?: :?:

KépKép
hene

Igen emlékszem a hangyákra, szerencsétek volt! Igen én is aggódom mert néha olyan szeleburdi! 8) Nem fogom erőltetni ha nem megy, mondjuk jó lenne ha nem kéne kiságyat venni! :roll:
Jó az emésztése Rolinak! Van hogy Bence is ezt csinálja, mert szerintem nem fejezi be elsőre! Engem egyáltalán nem zavar,h erről irsz! :wink:
bencuri

Akkor mindennap eszik olyat, mert ezt mostanában minden nap megcsinálja. Ja előtte még kergetőzünk, mert nem akar bemenni a szobába én megmár nem szívesen cipelem. De ha nem akarom kivanni a pelust, rángat, hogy kakás. Szóval nekem elég lenne ezt a hercehurcát egy nap egyszer vagy kétszer eljátszani.

Kép
szly27

Na lassan kéne kezdeni főzni! De mit? Már úgy unom kitalálni! Valami gyors kéne!

Kép
szly27

Lehet rakok oda egy kis paprikáskrumplit. Azt Roli nagyon szereti. Én ugyan nem vagyok oda érte! De megeszem. Van uborka, csinálok mellé uborkasalit. Úgy már finomabb! :wink:

Kép
szly27

én imádom a paprikáskrumplit! 8) Jöhet ha kész!
bencuri

Szly: neked biztos bosszantó, de egyébként felnőttembernek is az lenne az egészséges, hogy minden étkezés után kakiljon! (így kevésbé kapnánk pl. bélrákot meg egy csomó más betegséget) Szóval nem baj! Csak legfeljebb drága, amíg pelusos)

Kriszti: cukrosnénik is léteznek??? :lol: :lol: :lol:
És azok mit mutogatnak???
Vendég

Szly, hát nem irígyellek a futkosás miatt! Eleven kis pasi! :)
Szülés után ne lesz gondod a testmozgásra, és a fogyókúrára! :wink:

Nekem anyukám krumplilevest hoz, meg barátfülét! Igaz a barátfüle kicsit macerás, de hátha.................... 8)

KépKép
hene

VKata! Hát Ő speckó inzulinosfecskendőt mutogat, meg laborpapírokat... :roll: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ok Bencuri! Akkor megyek is mindjárt krumplit pucolni!

Vidokata! Köszi! Gondoltam én, hogy normális. CSak így tényleg kicsit drága!

Kép
szly27

Mondjuk, bocsi lányok de olyan jó olvasni, hogy vannak emberek akik hasonló súlyban vannak mint én (sőt hasonlóval indultak) érdekes, hogy az életben én sos találkozom ezekkel a lányokkal. Az összes sógrnőm és unakasógornőm csinibaba, hát így van némi kisebbrendűségi érzésem!
Vendég

Hene! Mi az a barátfüle?

Kép
szly27

Kriszti: az nem izgi! Én nem izgulnék rá! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vidokata! Én sem vagyok csinibaba, soha nem is voltam. 162cm és 59 kg vagyok alaphelyzetben. Mot 60-ról indultam és 76 vagyok.

Kép
szly27

Hene: a barátfüle az nem ugyan az amit a múlt napokban nem volt szabad leírni (a másik nevén) mert valaki lekaratézik minket??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hene :D
Én kihagynám a lépcsőzést. Szerintem, csak elfárdsz tőle, főleg a lbaid, és a szíved meg majd kiugrik a végén :? De szülés nem biztos, hogy lesz belőle :roll:
Apával egy kis szerelmeskedés ígéretesebben hangzik, nem fáradsz el tőle, kellemes, és jobban rá tud segíteni az érett méhszáj tágulására :wink:

Egy 32. hets pocifotó 2 héttel ezelőttről. Remélem, nem túl kicsi/nagy a méretezés. Én ebben elég béna vagyok :oops:
Kép 32+0
Vendég

Szly: az azért még nem olyan rossz és nem híztál sokat! (én 174 vagyok de azt hiszem ehhez több a 72 mint a te 162 -ödhöz az 59)
Vendég

Ha az amit nem szabad kimondani, akkor tudom mi! :wink:

Kép
szly27

Hát nem sokkal!

Kép
szly27

Véda: sikerült olyan kicsiben írni, hogy szerintem Hene sem tudja elolvasni, hacsak nem vadászrepülő pilóta, vagy sas! :D
Bár az apával szót kivettem :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: :oops:
Vendég

Na úgy döntöttem adok még magamnak egy kis időt. Majd akkor kezdek főzni, ha Rolit leraktam aludni.

Kép
szly27

Barátfüle=Lekváros derelye! Házi lekvárral! Vagy ezt nem szabadott volna leírni???? :wink:

Nem tudom melyik megoldás lenne a jobb. Lépcső, vagy apa. Amikor a doki megnézi a mészájamat, már az sem kellemes. Meg amíg mehetett a szex, akkor is volt hogy kellemetlen volt a kezdet, de nagyon.

164cm, alpból 60kg, most 81! Miss pixi? Hát én sem az xs-es méretet vásárolom! :)

KépKép
hene

Kata én egy sas vagyok! :D
bencuri

Se pilóta se sas! De az apa szó után itt csak egy dolog merült fel bennem. Vagy csak nekem csúnya a fantáziám. Vagy minden kismama az "Éhes disznó...." kategóriába tartozik, nem csak én???? :wink:

KépKép
hene

hali lányok!

megérkeztem én is. nyusziapuval elautókáztunk a kórházba az eredményemért.
ellenanyagszűrés negatív. cukorterhelés éhgyomri 4,4. 120 perc után 4,4. az érték 3,5 -6,0 között van megállapítva nálunk.
a neut. megint kicsit +-os, a lymph --os és a hgb, hct is - -os.
de szerintem ezek bőven beleférnek. a multkor is ezek voltak előjelesek, és akkor is ok volt minden.
jah és megint kivasaltam egy nagy adagot és már a ruháim egy részét is bezsákoltam, meg a szekrényről lepakoltam a vacakokat. már csak a könyvek vannak.
ugyhogy ma sok mindenre haladtam eddig. remélem délutánra befejezem hogy holnap reggel neki tudjunk állni a szobának.

vissza is olvastam 3 oldalt de csak nagyjából. jó sokat irtatok.

Kép

Kép
timi1982

Ha én megmondom, hogy minbdig is XL-t vagy legalábbis L-t hordtam... Mondjuk érintem a 180-at, de 80 fölöttről is indultam. Ennyit a csinibabákról! :D :D :D

Kép
andkata

jah egyébként én 73-ról indultam. legutoljára 81 kg voltam.
jövő héten szerintem már 84-85 körül leszek.
ugyhogy nekem is gyűlik azért szépen :oops: :oops:

Kép

Kép
timi1982

Véda! Kép alapján Te viszont egy csinibaba vagy! :)

Kép
andkata

Timi! Akkor minden ok! A cukrod is tök jó!

Kép
szly27

Megjottem mindjart visszaolvasok innen a talka cseresznyem mellol:)
Vegre vegre! A sparban 300 Ft a kis dobozka, de nem birtam ott hagyni!
Es vettem pizsit meg szopis melcsit, a ketto volt nem egesz 2000 Ft:) Szoval eredmenyes kiruccanas volt!
Vendég

Tényleg! Véda! Csinos vagy és nem túl nagy a kép! Pont jó!

Kép
szly27

Timi!

Ezek alapvetően jó eredmények! Juhéé!

Kép
andkata

Megyünk ebédelni! Addig legyetek jók! :)
bencuri

Előre szerintem nem lehet tudni, ogy mennyit fog hízni az ember.
Ha nem figyelek oda magamra, alapból állandóan fogyókúrázom, velem is el tudna szaladni a ló. Én arra számítottam, hogy iszonyatosan fogok hízni, és olyan kövér segges kismama leszek.
Genetikai alapon is úgy gondoltam, hogy sokkal többet fogok hízni.
Anyukám 152cm, és 24kg-ot hízott velem. Hát őt tényleg könnyebb lehetett átugrani, mint megkerülni!

KépKép
hene

Véda, szerintem teljesen arányos, nagyon szép pocid van! :)

KépKép
hene

ronix reméljük semmi komoly :(

Kép
Kép
h. szilvi

Sziasztok!Látom megint a rettegett kilókon van a kitárgyalás sora :lol:
Én már + 18-nál tartok-bőven meglessz a húsz :? de le van ejtve.

És gipszképeket gyártok-Apa mukahelyén látták egy alkotásomat,most 7 megrendelésem van-darabja:700ft.
Úgyhogy bár eddig sem unatkoztam,ezután sem fogok :D
Kel a kalács,fől a krumpli,és egyre nehezebben megy reggel a felkelés.

És lassan szerintem bárhol,bármikor képes lennék elaludni :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

kike, te nagyon ügyi vagy!!!
Mi lesz az ebéd??? Mármint a krumpliból???

KépKép
hene

Sziasztok!

Anyjuk!
szopis melltartóból mennyivel nagyobb méretet vettél?
csak mert én is gondolkodtam tegnap hogy meg kéne venni de fogalmam sincs mekkorára fogok még nőni :roll:
most 85-95 C-s vagyok

Szly!
most hogy írtad Rolcsinak a cipőméretét, világosíts fel kérlek az újszülött cipő hányas?
bementem egy boltba tegnap, ott a legkisebb amit láttam 12-es volt- de nem kisbababolt

Otthonmaradás téma: remélem nem rövidítik le 2 évre, mert akkor mi megszívtuk, de nagyon :evil:
itt nincs bölcsi, a munkahelyünk-munkaidőnk pedig ugyanaz a férjemmel- délután dolgozunk
ki fog akkor gyerekre vigyázni? :twisted:

Kép
kimma

Kata! Én sem izgulok rá, azazhogy izgulok, hogy elő ne vegye.. :wink: :lol:

Én el tudtam olvasni az apró betűset! :D
Mióta megint hordom a szemüvegem, azóta olyan vagyok, mint egy pontlövész, ellátok 3000m-re és mindezt víz alatt! :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

köszi :D
Hát,semmi különös,csak törtkrumpli-tegnapról maradt még husi,avval-de fincsi-már eszem is. :D

Kép
Kép
Kép
kike

Szly :D
Nagyon diszkrét akartam lenni :roll: De látom, elolvasás nélkül is tudjátok, mire gondoltam. Biztos, egyértelmű, hogy ami apróbetűs és Apa szó szerepel benne, az csakis "olyan" dolog lehet :lol: :lol: :lol:

Lányok :D
Örülök, hogy sikerült feltenni a képet. Életemben először jól csináltam :oops: Nagyon, aranyosak vagytok, jól esik, de én sem vagyok az a tipikus csinibaba kategória. Biztos, csak fotogén vagyok... Hogy megnyugodjatok: 167 cm vagyok, és a versenysúlyom 57 kg. A lombik miatt most felmentem 60 kilóra, ezzel kezdtem a terhességet, és most tartok 12 kilónál, tehát 72 vagyok. És most fog valószínűleg még megugrani. jönnek majd a heti 1-1,5 kilók, mint általában a végén... Nem idegeskedek emiatt, mert sok önfegyelem van ebben a 12 kilóban, és ennél több "önsanyargatásra" nincs szüksége egy egészséges kismamának. Szopi közben Liluval is lement 5-6 kiló, később pedig diétéval a többi. De nem izgatom magam akkor sem, ha másként alakul. Anyukák vagyunk, nem topmodellek :wink:

Véda
Vendég

Véda:igazad van-Apáknak így tetszünk,vagy nem-csak nem mernek mást mondani :D :lol: -és ez a lényeg,meg persze a gyerekek :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kimma! Hát! Ami nem ruhacipő, hanem már rendes kiscipő, szerintem olyan 16-ostól indul. De ez már egy egy éves forma babára jó, amikor elkezd menni. Én annak idején Rolinak alig kaptam 18-ast. Mi ezzel kezdtük a járkálást.
Az ilyen puha bébicipők nem tudom milyen méretek!

Kép
szly27

Véda! Jelentem én el tudtam olvasni! Jó a szemüvegem! :wink: :wink: Azt hiszem vidokatának nem sikerült!

Kike! mindig csodálkozom rajtad, hogy mennyi mindent tudsz csinálni. Én lusta vagyok, de nagyon!

Kép
szly27

Jaj, a politikáról jut eszembe: szerintem mostanában a médiában forgó legviccesebb szó a SZAKÁLLAMtitkár :D

Véda, szép a pocid!
És én is el tudom olvasni - távollátó vagyok :)

Lányok, elég legyen már a kilóparából (tudom, könnyen beszélek a +7-8 kilócskámmal), csak azt példázzátok, hogy a szakkönyveket átlagértékekkel írják, ti pedig ÁTLAGON FELÜLIEK vagytok! :wink:
Amúgy ki számíthat átlagosnak?

Kriszta, ezek szerint a cukros bácsi mégiscsak jobb, mint a cukrosnéni? :)
Amúgy tényleg találkoztunk egy igazi cukrosbácsival: jöttünk ki a könyvtárból, a folyosón egy idősebb nő és pasi beszélgettek, a bácsi nagyon barátkozó hangulatban volt. Odahívta a gyereket, és adni akart neki egy savanyúcukrot (hát igen, épp egy háromévesnek való édesség). A kis kuktám meg odament, és már vette volna el, amikor mondtam, hogy köszönjük, nem. Aztán kifelé menet elmondtam neki, hogy idegenektől semmit, sőt szaladjon el.

Barátfüle-, derelyerecepteket kérek! Nem ér, hogy csak csorog a nyálam, és még csak nem is küldtök... :wink: legalább hadd készítsem el!

Mindenki ebédel? Akkor én is megyek!
Édes kis újkrumplikat vettem a piacon, megyek is megfőzni. Rántok mellé tököt meg cukkinit.
Jó étvágyat nektek is!

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?