sziasztok, a videók tényleg szenzációsak!
Köszi a tippeket még egyszer, első este kipróbáltuk a chamomillát: bár igaz, hogy a fele kb. a rugiján kötött ki, 4X kelt

és ebből az egyik 45 percesre sikeredett kakistul-peludcseréstül.
Tegnap elkeseredésemben felhívtam az ex-védőnéninket, aki azt tanácsolta, hogy mérjük, mennyit eszik este, mert lehet, hogy már nem lakik jól...meg hogy a fogzás is beindul lassan és ilyenkor extra érzékenyek és gyakrabban kakilnak. Mérleg kölcsön ismerősöktől, mértem: 5kor evett 50et meg este 70et, erre kevertem egy deci tápszert neki: nézett rám szemrehányóan és forgatta ki a nyelvével a szájából a cumit. Mondom, tuti kel 10kor. erre: negyed 2kor! Szóval éhezési teória megdőlt. Aztán kelt 3.45kor meg reggel 6kor, de az nálunk már normál. Ma méregetem, de tök fölösleges, mert alig eszik és tök jókat alszik. Valami extra-tömény tejem lehet, ha így bírja

Itt tartunk most és szerintem rövid úton visszaadjuk a mérleget, mert tényleg csak arra jó, hogy felidegesítsem magam. (ha kiszámolom a súlya alapján, kb. 1 l tejet meg kéne innia, mondjuk 6 részletben) Tényleg, van, aki még méricskél rajtam kívül? Csak az összehasonlítás végett...
Zsancy, jobbulást!
Iricc, én is örülök, hogy Milos veséjét végül nem kell műteni!
Mintalisokat irígylem, de szerintem a keddire nem merészkedünk be, egyedül a két picivel még nem is mozdultam ki a városba.
Megyek, mert a kisfiam a kutyusnak dumál és mosolyog helyettem...