A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="vicger"]B írta:vicgeribi, nem ér semmit ha becsukod a szemed.Mi van akkor, ha verbálisan fog lecseszni a dokker? :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: megoldás lehet a füldugó :lol:

na, erre még muszáj reagálnom: ha véletlenül azt találja mondanipl , hogy ejha, akkor biztos leugrok a vizsgálóasztalról és hazáig szaladok szégyenemben ... :oops: .... mondjuk menni is alig bírok már, most elképzeltem: 1 ahogy leugrok a vizsgálóról ... 2 ahogy szaladni próbálok bugyi nélkül .... na jóóóóóóóó, eldugulok, tényleg elég a hülyeségemből mára :)

pussza

húúúúúúúúúúú ezt a futást én is megnézném.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Bocsi,de muszáj volt kajálni,kenyér,bacon,pari,paprika.

sutimano76

Nnnnna megyek én is enni... :)
vikiviktor

Süti, megéheztél? :) :) :)
Egy kis bacont ide is küldhetsz :)

Ati bevackolta magát az ágyunkba, persze megtalálta a mértani közepet.... s naná, hogy keresztben, nem hosszában.... egy élmény lesz a mai éccakám 8) 8) 8)

vicger

Bibi én sem szeressem ha kopasz és borotvával másnap meg harmadnap nagyon gáz.... De krémmel nem lehet másképp és akkor nem olyan car. Más lehetőségem most nem nagyon van. Pontosabban ezért szerettem volna érdeklődni tőletek, hogy ki, hogy, hátha kapok valami jó ötletet... De VELETEK KOMOLYAN BESZÉLNI.................... :lol: :lol: :lol: :lol:

Bermuda háromszög... :lol: :lol: :lol:

Én fiam is fennt van, feszíti a bordámat...

Én is megnézném lányok arcát...
bex13

Süti, miből maradtál ki :D

És ha Bibi teljesen komolyan azt mondanéá az ejhára: Megigazítaná, kérem? És előkapna egy borotvát 8)

floranan

Bex, most komolyan. A gyantát ilyen korú várandósságnál már nem nagyon vállalják a kozmetikusok, beindulhat a szülés a fájdalomtól. viszont szerintem a krémből felszívódó cuccos nem a legjobb... bár most már biztos nem befolyásol semmit.

Ja, most jut eszembe, hogy fatalista vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Bex: Én borotvával nem is tudtam megcsinálni soha teljesen, nem is fértem teljesen hozzá, illetve féltem, h elvágom magam... próbáltuk Apával, de röhögésbe fulladt, maradt a kozmetikus :D

Komolyan: vagy valaki segítsen borotva, vagy, ha bírod epilálni :shock: vagy kozmetikus, az gyors, és igaz, az elején fáj nagyon, de utána egyre kevésbé (kivéve pocisan, azt hittem legutóbb is, be***rok) megnyugodtál ? :D

floranan

oké,hát hagyjuk az idézeteket,mert teliszájjal röhögni nem lehet,így fel kellett függesztenem az evést.

közben a tv is kikapcsolt(gondolta ha nem nyúltok hozzám,de még nézni se náztek akkor minek erőltessem,különben is spórolunk!!!

Már csak 16 oldal!!!!!
Egy versenyző kihullott(Brumi).

sutimano76

Jelentem az agysejtjeim kezdenek lassulni :oops: :)

Kép
v.andi

Süti,te komolyan számolod???
Na akkor összekapom magam,vagy iszom még egy pohár zero-t

Kép
v.andi

bex,hamarosan juss dűéőre,mert a szülésznő nem kérdi hogy milyen fazont akarsz,és mivel csinálja,neked esik borotvával,oszt kész

sutimano76

Én is hullok... :? :? :? :? :? jó éjt csajok :!: :!: :!: :!: :!: :!:
vikiviktor

Én eddig is nyugodt voltam és jókat röhögtem...!!!
De jobb ötletet nem kaptam, gyanta a lábamra se jött be, epillálástól be.....rok a lábamon is.... De azért köszi, majd kérek segítséget!!!
Most mindenki elment enni??? Sütve van a bacon süti???
bex13

Andi,nem, csak kb-zom.Már akartam kérdezni,hol vagy??Assszittem te is kihullasz.

sutimano76

Hacsak nem vészhelyzet van, elvileg lesz idő itthon előtte rendet tenni, nem?

Ja, uzsokisok, egy barátnőm szept. 8-12. körül várja babóját, ott fog szülni, lehet, h találkoztok! (Zsófi a neve)

floranan

Jó éjt Viki!!

floranan

Nem ,nyers.Régen se sütötték az ősök,mert nem volt gyufa pfhhhh.

sutimano76

Csajok én most feloszlatom magam, sün sün sün
megyek szundizni, vagyis nekiállok, aztán meglátjuk mi lesz...
Most éppen republikot nyomnak a srácok nagy hujjogva csillagoznak an pladcccs. mondhatni naggggyon autentikus....

vicger

Jó éjt Viki!!!!

sutimano76

wazzze vonatoznak... :shock: Kép

vicger

Viki,neked is jó éjt!

Süti,még nem,de nem sok van hátra.Egyik pillanatról amásikra tud leesni a fejem. :lol:

Kép
v.andi

Nálam is mindjárt pizsilövés! Nagyon jól szórakozom, de a lábam, érzem, h fárad.

floranan

Most meg aludni mentek?? Amikor ilyen jó a buli???? :shock: :shock: :shock:

Süti szerinted miért kérdeztem, :?: szeretném a borotvát megúszni, a fazon nem is érdekelne!!!
Mert délután írtam kérdeztem, csak senkitől nem kaptam választ, hogy egyfolytában kemény a hasam, meddig lehet ez így???
Aztán este volt 2 fájásom is, olyan könnybelábadós...
bex13

[quote="floranan"]H írta:florananacsak nem vészhelyzet van, elvileg lesz idő itthon előtte rendet tenni, nem?

Ja, uzsokisok, egy barátnőm szept. 8-12. körül várja babóját, ott fog szülni, lehet, h találkoztok! (Zsófi a neve)

Ilyen bennfentes a nagyfönöknél???????Nálunk még eddig senki nem hozta a kiírást,egyedül Petra volt közel!!!!!!

Kriszti,menj csak,ha neked jobban bejön a cipőimitátor mint mi,bár rád holnap minimum 3 gyerek vár hogy felkelj,én meg alhatok amíg akarok.

sutimano76

Kitartás Vicger, bocsi, vonat :D

Jó éjt csajok!! Reggel nézem a termést!!

floranan

Jó éjt Viki! :)

na, csók fiatalok! Kép

vicger

[quote="vicger"]w írta:vicgerazzze vonatoznak... :shock: Kép

Ettől megint könnyezem!!!!!!!!!!!!!!!!Nagyon állat!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Bex,ha egyfolytában,sztem az nem túl jó
Ha csak néha néha,20-30 mp-ig,az normális,de nekem dokim azt mondta a napi 10 az még belefér.

Meg volt a gruppen virrasztás,most pedig gruppen alvás lesz :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Jó éjt Kriszti.Kitartás!

Kép
v.andi

Süti,Bex??? Kép

Kép
v.andi

Bex, ha folyamatosan kemény, akkor az nem olyan keményedés, hanem amolyan ;) Szóval akkor az a baba helyzete miatt van. Egyébként én a múltkor válaszoltam a keményedős kérdéseidre Te nőőőőő! :) Igaz, nem a mostanira :)

Na, a valódi, jósló keményedés, az alulról kúszik felfele, vagy éppen felülről lefelé, s mintha szépen folyamatosan s fokozatosan szorítanának egy abroncsba... s ugyanígy vissza...

vicger

Hát Bex,sajna én nem tudom,mert mikor én azt hiszem keményedek,akkor mikor lenézek csak egy eldeformálódott pocit látok,Berni nyomul kifelé,és rájövök ez nem keményedés,de a könnyesgörcs talán lehet gyanús.Nekem poci nem is annyira görcsöl,mint késszúrások hüvelybe,aranyérfájás,és húgycsőfájás,de ezt mint Berni csinálja,már most uuuuuuuuutál!!!!!!Szerintem holnap ha itt lesz Anna,Kriszti és a többi szakértő és még nem lesz késő,kérdezd meg újra.

sutimano76

na, most már tényleg el. pá! :)

vicger

Én itten.
Én szerintem se normális, ezért kérdeztem du. Nekem dokim nincs, szülésznőm szabin... De majd szerdán kiderül... Amíg érzem, hogy mocorog, addig nem aggódom...
Jó éjt csajok!!

Remélem Süti, Andi még maradtok...
bex13

Nekem csak egy bajom van,hogy már sztema bőröm fáj,mert alig bír tágulni.Ezért az evés csak úgy megy hogy sokszor keveset,mert nincs hely.
Jelentem a kenyér-bacon-pari-paprika quartett elmúlasztotta a kínzó gyomorsavam!!!!!!!!!!!!!

Hát hééééééééééééééé,van még 15 oldal vissza,és még nem használták el a százas zsepit a nappali műszakosok!!!!!!!!!!!!

sutimano76

A franc,itthagytatok amíg hsz-t írtam.most mehetek aludni én is!!!!!!!!!!! :( :?

sutimano76

Süti,elmegyünk mi is élményszámba?
:wink: :lol:

Kép
v.andi

Én nem is hagytalak itt,gondoltam együtt megyünk :wink:

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]S írta:v.andiüti,elmegyünk mi is élményszámba?

Bocs ,de ehhez késő van?????????Vagy kimaradt megint egy hsz!!!

sutimano76

[quote="v.andi"] írta:v.andin nem is hagytalak itt,gondoltam együtt megyünk :wink:

Aludni,na de Andi,te kis huncut!!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="v.andi"]S írta:v.andiüti,elmegyünk mi is élményszámba?

Bocs ,de ehhez késő van?????????Vagy kimaradt megint egy hsz!!!

Nem úgy,amúgy :lol: :lol: :lol: Alvásba gondoltam :lol: :lol:

Kép
v.andi

Kriszta azt olvastam köszi. De érzem mikor feszíti magát és azért kemény vagy épp az egész méhem egy betontömb.
És mint írtam nem érzem mikor jön-megy, csak hoppá. Ez van, én nem vagyok jól összerakva, ezért nem biztos, hogy úgy van mint másnál... :lol: :lol: :lol: Anna is írta, hogy ezek joslók.
Csak, hogy majdnem egyfolytában....
Majd kiderül...
Süti nekem szerencsére nam ugrál nagyon, csak feszít. Tegnap, ja, már tegnap előtt... azt hittem szétszakadok, egyik oldalt a fenekét dugja ki, másik oldalt a lábát... És most is a jobb bordám alatt a lába. Ritkán veszi ki, nagyon kényelmetlen... De ha kint lesz hová dugja majd a tappancsot???
Andi látod, én sem vagyok normális, hát a keményedésim miért lennének azok?? :lol:
bex13

Tegyük el magunkat reggelre!

Csak neked,csak most:
Kép

Kép
v.andi

Tegyük el magunkat reggelre!

Csak neked,csak most:
Kép

Kép
v.andi

Pont most ugrottam fel kikapcsolni a tv-t,de mivel a beltéri már 20 perce nem közvetített,így kikapcsolt magától.Apám milyen inteligens tv-nk van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

sutimano76

Pont most ugrottam fel kikapcsolni a tv-t,de mivel a beltéri már 20 perce nem közvetített,így kikapcsolt magától.Apám milyen inteligens tv-nk van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Lassan bemondja a net az unalmast,már alig akarja elküldeni a hsz-t,talán ez még sikerül,bocsi lányok,de evan.

sutimano76

Lassan bemondja a net az unalmast,már alig akarja elküldeni a hsz-t,talán ez még sikerül,bocsi lányok,de evan.

sutimano76

sutimano76

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?