A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Woody Allen idézetek!Imádom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyönyörű gyerekeim vannak. Hál'istennek a feleségem megcsalt...

A feleségem a nászéjszakáig félt a sötétben. Aztán meglátott engem ruha nélkül. Azóta világosban is fél.

A feleségem a legrosszabb szakács. Mi mindig a vacsora végén imádkozunk...

Egyszer valaki ellopta az autónkat. Kérdeztem a feleségem, látta-e, hogy néztek ki a rablók? Erre azt mondja: "Nem láttam őket, de a rendszámot felírtam!"

Egyik nap azt mondja a feleségem, vigyem le a szemetet. Mondtam neki: "Te főzted, hát te is tüntesd el!"

Egyik nap felhívtam a feleségem. Azt mondtam neki: "Drágám, eszembe jutottál, és egészen begerjedtem". Azt kérdezte erre: "Ki beszél?"

Mondtam a fogorvosnak, hogy sárgák a fogaim. Azt tanácsolta, viseljek barna nyakkendőt.

Ez egy szerencsétlen nap... Felkeltem reggel, fogtam az inget, leszakadt róla egy gomb. Fogtam a táskámat, leszakadt a füle. Félek kimenni a wc-re...

Nagyon csúnya vagyok. Az apám azt a gyerekfényképet mutogatta mindenkinek, amit a pénztárcájával együtt adtak.

Mondtam az orvosnak, hogy engem mindenki utál. Azt mondta, ne legyek nevetséges, még nem is találkoztam mindenkivel.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

A feleségem és én 20 évig boldogan éltünk. Aztán találkoztunk...

Tegnap megmentettem egy lányt a nemi erőszaktól. Uralkodtam magamon.

Elmentem az orvoshoz, és elpanaszoltam neki: "Doktor úr, minden reggel, amikor felkelek, és a tükörbe nézek, hirtelen elfog a hányinger. Ön szerint mi bajom?" Azt mondta: "Azt nem tudom, de a látása tökéletes."
Vendég

Kamufánk
Én két kanállal piszkáltam ki őket
Vendég

Szamy: édesek a lányok! :D Már fordulnak? Nagyon ügyesek!

Banika: ügyeletre mi sem viszünk senkit. Legalábbis most már. Párszor voltunk Kírával, de megfogadtuk, hogy soha többet.

Autósülés nálunk is lassan esedékes. De olyan nehéz dönteni. Vagyis ha nem volna pénzkérdés is, akkor egy perc alatt döntenék. De sajnos nekümk az árát is nézni kell. :(

Erről jut eszembe, hogy az egyik ismerősünk úgy teszi a hordózóba a 6 hós. kislányát, hogy nem köti bele. Plusz még a hordozót sem köti be az autóba és ha ez még nem elég, akkor berakja az anyósülésre, ahol nekik nem kikapcsolható a légzsák. :evil:
Szombaton meg úgy találkoztunk velük, hogy a kicsi az anyuka ölében csücsült az anyósülésen. :evil: Teljesen ledöbbentünk.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Myra
Ez egy idióta lehet,már bocs
Vendég

Benszi: nagon jók!!!! :D

Banika: mi is így gondoljuk. :oops: Ráadásul egy fiatal tanárházaspárról van szó. De ha szólunk, hogy ezt nem így kellene, akkor még mi vagyunk a hülyék, :x

Tünde
Kép

Kép
myra77

Csak még egy kis Woody!! :lol: :lol: :lol: Bocsi az offolásért :oops: :oops:

A feleségem szeret szex közben hozzám beszélni. A múlt éjszaka is felhívott
egy szállodából.

A feleségem szereti a szexet a kocsi hátsó ülésén. Csak az a baj, hogy azt
akarja, én vezessek.

Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem.

Elmentem egy masszázsszalonba. Sajnos önkiszolgáló volt.

Egy utcalány azt mondta nekem, fáj a feje.

Egy lány felhívott: ''Gyere át, nincs itthon senki.'' Átmentem. Tényleg nem
volt otthon senki.

Egyszer megkérdeztem a feleségem, szex után miért nem gyújt rá?
Azt felelte: ''egyszerre egy csikk is elég.''

Rossz szerető vagyok. Egyszer kifütyült egy kukkoló.

Vettem egy könyvet, aminek ''100 új pozitúra'' volt a címe. Kificamodtam -
egy nyomdahiba miatt.

Az utazási irodában azt mondták, 7 éjszakát tölthetek Hawaiin. De egyetlen
napot sem.

Kemény dolog a házasság. A feleségem simán megcsókolja a kutyánkat, de nem
hajlandó a poharamból inni.

Elég pattanásos voltam. Egyszer elaludtam a könyvtárban és arra ébredtem,
hogy egy vak ember olvassa az arcomat.

Egyszer azt mondtam az apámnak, hogy már unom a körbe-körbe szaladgálást,
erre odaszögezte a másik lábamat is a padlóhoz.

Amikor apám szexre vágyott, az anyám az én fényképemet mutogatta neki.

Egyszer annyira depressziós voltam, hogy elhatároztam, leugrok a tizedik
emeletről. Erre hoztak egy lelkészt, aki azt mondta: ''Elkészülni . .....
vigyázz ...''

Egyszer elvesztem, és megkérdeztem egy rendőrt: ''segítene megkeresni a
szüleimet?'' Mire a rendőr: ''Nem is tudom, annyi helyre bújhattak...''

Egyszer megkértek, álljak modellt egy plakáthoz. A plakát fogamzásgátlót
reklámozott...

Egy kisállat-kereskedésben dolgoztam. Az emberek állandóan kérdezgették,
hogy nőttem ilyen nagyra.

Olyan kutyám volt, amikor rájött, hogy hasonlítunk egymásra, megölte magát.

A lányoktól nem kaptam semmilyen megbecsülést.

Egyszer elmentem egy randira. Két órát vártam a sarkon. Odajött egy lány.
Megkérdeztem: 'Te vagy Louise?'
Azt kérdezte: 'Te vagy Rodney?'
Azt feleltem: 'Igen, én vagyok.'
Erre o azt mondta: 'Nem, nem én vagyok Louise.'

Ahányszor a homokozóban játszottam, a macska mindig megpróbált betemetni.

Anyám sosem szoptatott: azt mondta, barátjaként szeret.

Anyámnak a születésem után voltak reggeli rosszullétei.

Amikor megszülettem, az orvos azt mondta az apámnak: ''Sajnálom, mindent
megtettünk, de mégis kibújt."
Vendég

Ezek itt két bébitaxival kergetik egymást.Félelmetesek
Vendég

Myra!
Az ilyen anyukának levetítenék egy gyerekülés teszt filmet! :twisted: :twisted:
Vendég

nem gyengén pihent az ember,de bírom
Vendég

banika
te meg ugrálsz fel előlük a kanapéra, nehogy elüssenek? :)

Kinga meg élvezi a hangját. Itt sikongat nekem vigyorogva már vagy tíz perce :)

Myra
minek nekik egyáltalán akkor a gyerekülés?

benszi
ezek a szövegei jók, de a filmeit nem szeretem. Azok már túl tömények nekem
szamy

A filmjeit nem nézem,de a dumáját imádom
Vendég

beszorultam a vasalnivalómmal a konyhába :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hahó!
Ha reggel nem kezdek veletek,akkor sose érlek utol benneteket! :roll:

A múltkor én se kötöttem be a hordozókat az autóban,csak feldobtam az ülésre.Na 10 perc múlva a miki egy nagyott fékezett egy barom miatt és mindkét gyerek leesett előre a Transzporterben úgy,hogy ráéstek arccal a szembefordított ülésekre! :shock: :shock: :shock: Frászt kaptam!Marcinak lila lett a szája,Majusnak meg piros a homloka!Azóta nincs lazázás! :oops: :oops:

Hajózásunkat úgy néz ki,hogy feláldozzuk az új lakás oltárán!
A konyhájukból is szobát csinálunk.Ami fürdőnkből meg előszobát meg átjárót a másik kéróba.

Nagyon jó a babakocsi,Eszti!

binyek

benszi csak azért mert offol, mert banika beelőzte hsz-számban:D
állatkertes tali jó ötlet, itt debrecenben van pl állatkert....de a nyíregyi sokkal jobb.....szerintem myra is támogatná ezt az ötletet :-))))

ja, és imádom a csajomat:-)
1szálpasi

Benszi!
Tényleg minden képen más vagy!Kaméleonka! :lol:

Szamy!
Húú,de nőtök Ti is! :wink:

Keresek:(ha már a ruhaosztogatásnál tartunk)olyan egyforma ruhát,ami unisex.Mindegy mi...farmer,szabadidő,stb

binyek

Pasi!
lebuktattál:lol: :lol: :lol:
A bp-i Hévíz és Debrecen között van. :lol: :lol: :lol:

Binyek!
Kemény tanulólecke volt az autósülés nem bekötés!
Klassz lesz a lakás,ha kibővititek!Lesz hely a rohangálásra!
Vendég

köszi :wink: Ez az ikrekmivoltomból ered :lol:
Vendég

benszi: ha már egyszer elutazunk az ország másik felébe, akkor most az ország másik fele utazzon hozzánk.....a bp-ieknek (meg a környékén lakóknak, mielőtt még reklamálsz, hogy nem vagy bpi) meg mindkettő fele táv, úgyhogy átlagban ugyanott tartunk :lol:
1szálpasi

Benszi :P
Mi amúgy is készültünk állatkertbe, amint egy kicsit jobb az idő, mehetünk :D

Binyek :P
Milyen méretet keresel?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Pasi: szuper ötleteid vannak! Itt frankó állatkert van! Legyen itt az állatkertes tali. :D Akkor Vandáéknak, Szanettéknek sem kell sokat utazni. Na???

Szamy: valamibe rakni kell a gyereket ha az anya vezet. :roll: :shock: Gondolom ezért van csak. :shock:

Binyek: jó, hogy nem lett nagyobb baj! Szuper lesz a lakásotok! :D Irigykedhetek? :oops: :D

Tünde
Kép

Kép
myra77

Eszti :P Szamy :P
Édesek a gyerekek!

Oltás: Én egyelőre úúúúgy örülök, hogy nem kell kapniuk többet, hogy nem is gondolkodom rajta, kell-e valami. Eddig mindig 2-3 hét kellett, mire újra "normálisak" lettek, mindig úgy megzavarodnak a szuriktól :?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Petricsek
Köszi a rizses ötletet,csajaim imádták :lol: :lol: :lol: :lol: Kérek még hasonlóan jó babakaja recepteket.

Léptem tanítani :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

És ma ellébecoltam a vasalást :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Na,majd holnap :? :? :? :? :? :? :?
Vendég

Ja,és a legjobb hír :lol: :lol: :lol: Hitelügy megoldva :D :D :D :D :D :D Majd mesélek.
Vendég

Még egy kis Woody:
Nincs szebb, mit egy nagy, szerető, gondoskodó rokonság...EGY TÁVOLI VÁROSBAN.
vovanda

Ezt a gyümirizst én is kipróbálom holnap!

Eszti!
Na látod,hogy már felfelé visz az út!Mondtam.... :wink: :wink:

Fanni!
80-ast vagy 74-est.Bár ha tavaszra való,akkor inkább a kisebbet,ha nyárra, akkor inkább a nagyobbat!

Tünde!
Írígykedhetsz,de csak egy kicsit!Ugyanis 2 éve költöztünk ide és akkor mindent szétverettünk,csövek,vezetékek csere,új falak,ablakok,ajtók.Most bombázhatunk szét mindent,mert a gyerekszoba a konyhámmá alakul,a fürdőnk előszobává,stb!Jaj!Ezt a szép új lakást szétveretjük! :roll: Ja és addig hol fogunk lakni,azt nem tudom...

Maryska!
Gyere,kicsi,gyere!Várunk szeretettel!Kapsz egy szobát! :wink:

binyek

Állatkert játszik nálunk is!
Mikor?Hol? :lol: :lol: :lol:

binyek

vagy esetleg a szanet féle diósgyőri váras nagy nyári többhetes topiktali egyik programja az állatkert?:-)
1szálpasi

Doktor Úr!
Te miről beszélsz???? :shock: :shock: :shock: :wink:

binyek

binyek lemaradt:-)
csak átlósan olvasol???
5-10 oldallal ezelőtt írtuk valahol....
1szálpasi

Petra: látod milyen jó öteletet adtál a tízórai. :D Mégiscak jó, hogy ismét feltettem ezt a mit adjunk enni a Manóknak kérdést.

Binyek: azért én továbbra is irigyellek. :oops: Jó nagy heyletek lesz. Én már totál rosszúl vagyok, hogy nem férünk és olyanok vagyunk mint a heringek. Most a válság miatt meg várunk kicsit a tetőtérrel, pedig már úgy örülnék, ha elkezdenénk a folyamatot.

Eszti: akkor most már jobb a kedved, ugye? :D Kíváncsi vagyok a megoldásra.

Tünde
Kép

Kép
myra77

Csajok
Olajos halas kérdésemre senki nem válaszolt,így kénytelen vagyok újra feltenni :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Olajos halat is lehet már adni,vagy csak menteset?
Vendég

Eszti! én nem adnék neki! Metroban lehet venni vagy afrikai harcsa filét, vagy pangacius filét nagyon jók. és szálkamentesek. én hagymával szoktam adni meg krupmlival imádják!!

Szép a babakocsi! voltatok már sétálni? milyen széles?

Binyek, de szuper lesz a lakás!! most hány nm-en laktok?

Mára kijelölt feladatok kipipálva :)

zsuzska80
Szombathely

Szofi :oops: :oops:

Logószavazatok (297.oldal):

1.:Ati (Jucié), Zsuzska

2.: Dóri, Tontica

3.:Pasi, Davandi+Davandiapa, Fanni, KamuPetricsek, Benszi+Benszi apa, Judit, DokiApu, Banika+Higanyapa,Sotske+Sotskeapa, Szofi+Szofiapa

4.:Binyek, Vanda, Myra, Maryska+Lanya, Tomi(Dórié), Anny, Demoniq, Szanet

Aki még kimaradt szóljon!!!

Myra: mi gyümit eszünk péppel. Holnap lehet hogy rizses gyümi lesz :roll: :roll: :roll:

Képek, babakocsi szuper.

Szanet: köszi a mellényt

Tényleg ha valaki árul valamit itt is meg kéne hirdetni, házon belül hátha jobban elmegy, meg itt azért gondolom megbízunk egymásban.

Szegeden nagyon szép vadaspark van. Csak szólok, hogyha sorsolásra kerül a sor nehogy kimaradjon
:roll: :roll:

Nem tudom még mit akartam, de most lépnem kell. Annyit írtok hogy a netezésre elkülönített időm olvasással telik :oops:
davandi

sziasztok

vasalas kozben.....

Eszti en ugy tudom, hogy olajosat nem lehet meg, csak olyat amit vizben van...
Lanyok csudaedik az uj babakocsival!

dragonfly

jajj.. az idézetekről jut eszembe. Olvastam egy nagyon jópofát: Az anyatermészet nagyon gondos. Ad nekünk 12 évet, hogy megszeressük a gyerekünket, mielőtt elkezd kamaszodni. :lol: :lol: :lol:

Davandi A vadasparkot valamikor ősz felé, majd lehet, hogy összehozhatnánk. A családom szegedi, gyakran járunk arra :)

binyek Frissíts majd légyszi engem a táblában
5*180g-ot eszünk (táp)
alvás este 10-reggel 7, napközben még mindig rendszertelen
hasról hátra fordulás 4 hósan mindketten
súlyuk 6kg

TeszVeszes, Vaterás linket esetleg betehetné az aláírásába, akinek van.
szamy

Szamy, nagyon ugyik a lanyok! es mar atalusszak az ejszakat is?! gratula ;)

fius anyak! a ti fiaitok is lassan vagy keveset gyakran esznek? vagy ez nem csak a fiukra jellemzo? mi kb 7x eszunk 150-et, tobbet max este elalvas elott.

idezetek :lol: :lol: :lol: en nagyon szeretem woody allant, szeretnem majd a vicky barcelonat is megnezni....

dragonfly

ja Binyek legyszi tabla:

kaja: 6x 150ml tap reggel es ejjel kb 2x szopi, ebedre tapi melle meg 60ml zoldseg!!! :)
alvas: 8-6/7 (ebredes 24,2,4 szopi) delelott 10-11, du-n 3-5
suly 7.5kg

koszike :)

dragonfly

jól tartanak bennünket lányok, már lassan 2 hónapja végigalusszák az éjszakát. 8)
A kajálás nálunk egyébként úgy alakult, hogy kb 1 hónapos korukban álltunk át 6 kajára, és amikor átaludták hosszabban az éjszakát (kb. 2,5 hónaposan), akkor lett az 5 kaja. Az első pár napon nem mindig csúszott le a teljes adag, de megszokták gyorsan. De mi gyakorlatilag végig tápszert ettünk, nem tudom az számít-e ebben az esetben. (gondolom igen)
szamy

ugyik a csajaid! csak igy tovabb! ;)

az igazsag az, hogy en igeny szerint szoptattam, aztan a tapszer is ugy adtam, igy gondolom, amikor csak kicsit is megeheznek jeleznek, ahogy eddig es varjak a kajat :D majd ha esznek rendesen akkor valtozik a helyzet gondolom. egyenlore barmilyen zoldseget probalok imadjak, nagyon buszke vagyok ;)

dragonfly

basszus milyen ertelmetlenek a hozzaszolasaim :shock: :roll: a kerdes, hogy tobb vagy kevesebb kavet kene-e innom????

dragonfly

Szamy: szia! Nagyon kis vigyorpofák a csajok! :lol: Alvással mázlitok van, aludjátok ám ki Magatokat! :wink:

Benszi: :lol: :lol: :lol:

Tünde: tanár (bár nem nevezném annak) ismerősötöknek hatalmas nagy ● :evil: :evil: És basszus Binyek, Neked is egy ●. :evil: Új lakás oltára se rossz, de nem fér bele mégis a büdzsébe a hajókázás? Alkudjatok mán a lakásbú! :wink:

Eszti: na, ha ízlett, örülök! :lol: Valami hasznomat is veszitek itt legalább! :wink: … Várjuk a hitelinfót! … OLAJOSHALAT NEMTOM, DE NE KIABÁLJÁL MÁR ITTEN HÉÉÉÉ!

Bogi: VickyCristinaBarcelona engem is érdekel! Megnézzük együtt?! :wink: … Marhára értelmetlen vagy, azt sem tudom, mirő beszész! :lol:

Állatkert: én benne vagyok a debreceni (vagy nyíregyes) állatkertben is, max. dédipapázunk egyet. Diósgyőr, Szeged is jöhet! Sőt, felőlem mehetünk Tontiékhoz, Bogiékhoz vagy Móniékhoz is! 8)

Autósülés: Maxi Cosi Priori SPS-ünk van és teljesen bevált! Expresszen lőttük az egyiket új huzattal, és meglepően normálisat varrtak rá.

Petra
Kép
petricsek

jucihugi, rebe, anny, andi, sári hun vagytok???

Petra
Kép
petricsek

Bogi!
Írd le légy szi még egyszer,hogy mikor kelnek és mikor fekszenek,mert nem értem. :oops: Tudod:szőke vagyok!

Pasi!
Tudom,hogy Szanet szervezi meg a nyári talit!Én csak az időtartam miatt értetlenkedtem! :wink:

Zsuzska!
Most 100 nm-en lakunk.Ez nem kicsi,csak amikor jönnek Miki fiai is akkor azért világvége van! :roll:

Eszti!
Olajos halat még én sem eszem,úgyhogy nálunk biztos nem lesz ez kérdés!Már eleve ott ázik abban a trutyiban hónapokon keresztül,plussz még az a fém doboz,amiből vagy ázik ki valamilyen fém vagy nem....Brrrr!Nekem nem kő,az fix! :roll:

Itt a tábla: 1236022207.6321.htm

binyek

kiabálós Esztinek:

http://babysitter-kepzes.hu/baba_etetese.html

Amit semmiképp ne adjunk a csecsemőnek:

• nagyon fűszeres étel
• cukrozott étel vagy ital
• füstölt hal vagy füstölt hús
• sózott marhahús, fűszeres kolbász, szalámi
• olajos hal
• kagyló
• éretlen gyümölcs
• rebarbara
• mazsola
• magos gyümölcs
• darabos dió, mogyoró
• élesztőkivonat
• kávé
• alkohol

Petra
Kép
petricsek

binyek,
átírod nekünk is lszi a táblát. köszi

R: fél 7kor 160 tehéntej
T: fél 9kor zabpehely, rizs gyümivel v. vajaskenyér/kalács/zsömi + sonka, sajt, pari, Mackós., natúrjogh. miegymás
E: 1kor vmi saját főzi
U: 5kor gyümi,keksz vagy hasonló a T-hoz
V: fél 8kor tejbegríz,rizs, kakaó+kalács

Petra
Kép
petricsek

Petricsek: Zugolvasóként jelen vagyok... 8)
Vendég

:lol: akkor jó!

Petra
Kép
petricsek

Anny!
Csak beleolvastam az ezo-tér-es marhaságba,amit ajánlottál és most tökre be vagyok tojva! :evil: :evil:
Éjjel nem merek kimenni pisilni!
Köszi :wink:

binyek

Eszti, én Andi? :roll: Nekem írtál?
Néha zugolvasok, de még azzal is lemaradtam :oops: :?

Kép
an°°di

Judit, megyünk az elte pszichoizéjére, ezért akartam írni (homlokracsapós szmájli): majd mesélek!

Kép
an°°di

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?