A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Csajok!Mindenkinek szép a pocija.Nekem is szokták mondani,hogy nagy a pocim.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Ná: majd írd már le légyszi mi van a beleegyező nyilatkozatban. Én már olyat 2x is aláírtam, de nem emlékszem a tartalmára :oops: valahogy 2 fájás között nem arra koncentráltam... :shock: :roll: Emlékszem mindkétszer a CTG gép tetején írtam alá vajudás közbe...röhej.... :evil: :shock:

Hemej: Jócskán lehűlt a levegő nálatok??? Itt Szegeden van most Magyarországon a legmelegebb. Kb megpusztulunk.... :(
Itt is folyamatosan szirénáznak a mentők, de nem a kidőlt fák miatt hanem a kidőlt emberek miatt :cry: :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko:hát nem irigykedem a meleg miatt!Nem rég kaptam a hírt,hogy baránömnek megszületett a kislánya.4800gr és 54cm. :P :P :P :P :P

hemej

Enikő, nagyon édes kis lovasaid vannak. És hogy bírtátok a meleget?

Hú, Hemej, ez aztán a méret! Gratulálunk neki!

Kép
nenoke

Lányok!

Nem tudom hallotátok, vagy sem, délutánra/kora estére nagy vihart jósolnak...Állítólag a 4-es fokú riasztás van elrendelve (OMSZ) , ez a legnagyobb fokozat. Vigyázzatok magatokra, ne menjetek sehova inkább, ha nem fontos.

Mi most gyorsan leszaladunk a játszótérre, lent leszünk max egy órát, (még az a jó hogy közel van, 2-3 perc) és jövünk is haza.

Sziasztok

Móni

Kép
Kép
moni1973

Hallotátok= hallottátok

Kép
Kép
moni1973

Hű, micsoda hírekre jövök!

hajrá kata, hajrá Egon, bár most már biztosan kinnt van!

Zsanett, de tudjuk, lány lesz, ha igaz, de mi csak akkor hisszük el, ha látjuk, mert a 2 srácomra is végig azt mondták hogy lány! Hát Bencénél volt nagy meglepődés! :D

Szenvedek a melegtől, anygon kemény a hasam, még a fekvés sem segít! küldjön valaki egy kis hűst!!!!!

Fiaim fürdenek a nagypapával a medencében, olyan jó nekik! meg is nézem őket!

Addig is pusszantás!

KépKépKép
dikó1

csjok, almolok.... :lol: de a fejem nem torz! :wink:

nekem akkor még nem is volt jóslófájásom, mert vagy ez vagy az fáj, de hogy egyszerre a 2 olyan nincs!
viszont azt nem tudom, hogy a tegnapi városi túra miatt, vagy amúgy, de nagyon fáj a szeméremcsontom és az arra lévő többi csont! :?

naaa, most kaptam sms-t!

"13.47-kor megszületett Egon. nagyon édes és nagy hangja van. 2.5kg Már az ölembe vehettem egy kicsit."

Lilypie Maternity tickers
lynia-

ja, és nyakamat rá, ma még lesz bébi ebben a topikban, mert itt iss fúj a szél, de mintha trópusi lenne, szóval az a hirtelen vihar...el tudom képzelni....

lynia-

ÉLjen Egon és Kata!!!!!!!!!!!

Most már tényleg beindult a babaeső!!!

Kép

Anneeről nicns hír?

Kép
nenoke

Hurrrrráááááááááááááááááááááááááááá Gratula Egon babához :) Soksok tejcsit és jó egészséget az egész családnak :)

Moni: Most mentek jáccóra a legnagyobb melegbe? Mi olyan 5 körül szoktunk lemenni, tőlünk sincs messze kb 100 méter :)

Dikó: dejó a fiaidnak a medencében :) irigymirigy vokk! :D

Nenőke: Ez egy régi birtok ahol voltunk, bazi nagy öreg fákkal, és fújt a szél is, meg szinte csak a hűvösbe voltunk, úgyhogy nem volt vészes...... Bár délelőtt sokat keményedett a hasam, de az nem a meleg miatt hanem mert Bogi kiidegelt reggel az öltözködésnél, mert szoknyába akart menni :shock: és összekötöttük a bajuszt, a vérnyomásommal se volt gond 100 felé ment hirtelen az tuti :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gratulálok Kata! Hajrá Egon herceg!
Jó ilyen hírekre benézni :lol: !
Vendég

Nálunk a legnagyobb hír, hogy vettem hálóinget, szopis melltartót, paplant és takarót Babusnak! Holnap még lepedő kell meg anyag, hogy anya varrjon még paplanhuzatot,mert a kockás már kész!!
A hímzéssel meg olyan jól haladok! Büszke vagyok magamra, ha kész megmutizom! Most megyek főtt kukoricázni :lol:
Vendég

HURRRÁÁÁÁ!!! Kata: ügyes voltál, GRATULA! Egonbébi: isten hozott ezen a világon!

Köszi mindenkinek a jókívánságokat, Máté talán jobban van. Most ébredt fel, és csak egy picit volt váladékos a szeme, az orra meg teljesen rendben. Remélem nem kiabálom el! :roll:

Nekem nagyon fáj a hasam alja, le akar szakadni. Samukám viszont alig mocorog, remélem minden rendben vele. A dokim meg csak egy hét múlva lesz :roll:
Itt is fúj a szél, de nagyon meleg van, szinte perzsel :shock: Remélem estére tényleg megjön az eső és a lehülés

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

jajj, rosszul olvastam, az eszem is elment, szóval 2.5 kg lehet azt írta, pontos adat még nincs :roll: bocsi

lynia-

Kata!Na ügyes voltál persze Egon is.Sok-sok fini tejcsit kìvánok nektek!!!

hemej

Kicsi Egon baba! Isten hozott! Sok szeretetet ezen a világon!!! :lol:

Kép
zsuzsi**

Jaj, csajok, olyan jóóóó, naon boldog vagyok!!!!

Kép
zsuzsi**

Sok Szeretettel Gratulálunk Katáéknak, kicsi Egon baba születéséhez!!
Sok boldogságot és sok tejcikét!!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Kinderke!

7kg. görögdinnyuszban..rohadt sok kcal van..490 gramm szénhidrát..a napi össz. megengedett diéta esetén 160-180 gr.

Egon: iker-mérleg :lol:

Emi!!
Nekem is van egy ilyen érzésem..még egy babóó..de sztem holnap lesz a következőőőőőőőő.. :lol:
torolve_20131003125716

Szivvi!
Igen, a C&A-s 56-osok nagyobbak..majd belenőnek a csöppségek..
Kicsi Liliről még kérünk szépen képeket! ha majd lesz időd..
Avent kézi? huha, nekem is az van..
Puszi neked Lilianyuuuuuuuu Kép
torolve_20131003125716

Nagy GRATULA Katának és a kis Egonnak! Sok sok tejcsikét, és mielőbbi otthonlétet és beszámolót és képeket!

Na, csajok kész vok...
Nemrég értem haza.
10:30-ra voltam beírva CTG-re, el is mentem természetesen bicajjal, mert aki vitt volna nem ért rá, erre a szülésznő, hogy két órás csúszásban vannak mert volt három gép, ebből kettő bekrepált és csak egy van, menjek vissza 12:30-ra.
Visszamentem, még akkor is várni kellettt kicsit, aztán mikor kész voltam vissza le UH-ra meg a dokimnak megmutizni a CTG-t, UH rendben, de mondtam a dokimnak, hogy pénteken nagyon fájt a pocakom meg derekam, kedden meg a hüvelyem hasogatott, erre ő, menjek fel a szülőszobára megvizsgál, ha úgy néz ki a helyzet akkor szülünk, mert már nem tartja vissza.
Oké.
Fel a szülőszobára, dokira ismét háromnegyed órát vártam, megvizsgált, semmi gond nincs, méhszájam tökéletsen zárt, ezek jósló fájások voltak, meg tágulok, azért voltak a hasogatások...
Azt mondta, hogy pihenjek sokat, igyak sok folyadékot, szedjem a vitaminomat meg a magnéziumot is, abba ne haygjam mert ebben a melegben kiizzadok szinte mindent és kell a magnézium...

Szal ennyi, kész voltam olyan két és fél órát dekkoltam a kórházban össz vissz...
Tehát mostanában nem fogok még szülni úgy néz ki...

Nagyon várom az esti lehülést, legyen igazatok csajok!

Most pihizek picit, vettem cseresznyét azt ebédelek ma asszem...
Vendég

Jajj Hencsi!
Ez a sok várakozás..bosszantó, főleg ilyen melegben.
Akkor bármikor indul a mandula! :lol:
Pihizzél, cserkózzál..vigyázz magadra te bringabajnok!

Én is ledőlök egy picit..
Este zeneünnepe a városligetben..hát nemtom, hogy bírom majd.. :wink:
torolve_20131003125716

Gurgi: Este ne menjetek sehova 4-es viharkészültség van. Nehogy valami bajotok legyen.... De tényleg drága barátném!!!

Hencsikém! Menjenek a fenébe a szar gépeikkel. Paráztatnak itt mindenkit, aztán meg váratják órákig. Egyél cserkót, aztán meg pihizzél sokat!!!

Kép
zsuzsi**

Csajok, Annee kinek küld sms-t, ha eksön van? Én má tűkön ülök, hogy mi lehet velük... :? :shock:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!
Egon
Szeretettel köszöntünk itt kint a világban!! Puszi neked és anyának, meg apának!!

Már félig begépeltem a szüli sztorit, de aztán bealudtunk :oops:
Andi
Gondoltam fasza csaj vagyok, tegnap nem is pihentem, aztán estére nagyon megfájdult a sebem :roll: Amúgy minden okés, tanukjuk egymást Lilkóval. A szopi sztem jól megy, bár Törpikém hamar elfárad. Hősöket felvettem videora 8)
Kíváncsi vagyok ki jön csajok!!! Nagyon várom a híreket!

KépKép

KépKép
szivvi

SZIASZTOK DRÁGÁK!!!

KATA:GRATULÁLOK EGON MEGSZÜLETÉSÉHEZ, NŐJETEK NAGYRA, LEGYEN SOK TEJCIKE!!!

SZIVVI:Lilike egyszerűen meseszép, remélem az enyim Lili is ilyen lesz :lol: !OLYAN JÓ, TE MÁR ÉDESANYA VAGY!

TIMES:SZINTÉN GRATULÁLOK A FIÚK MEGSZÜLETÉSE ALKALMÁBÓL!

NÁ:Asszem mi hasonszőrű cipőben járunk orvosügyileg...BASSZUS...

No, megvolt az első NST-m, minden rendben Nyuszival, csak a méhszáj nyílogat tovább, sajna...
c1.5 110 lett, úgyhogy szerintem ha így folytatja, jó ha kihúzok még 1 hetet , szerintem...csak sokszor vannak jóslófájásaim.
Kedden már majdnem bementünk apával a kórházba, mert 10-12 percenként volt 1-2 perces jóslófájásom, meg a derekam majd leszakadt, hánytam is, ez tartott úgy 4 órahosszát, utána elaludtam, nagynehezen, de a pocakfájást azt éreztem, nemtom így meddig húzzuk...
Szerintetek, ha most megszületne, nagy baj volna, mert én már úgy félek :oops: ,nehogy baja legyen...most is majd kiugrik a drága a pocakból...

Kép
Kép
christine

Kata
Gratulálok! Legyetek nagyon boldogok a kis Egonnal!

Kép
Kép
emma1976

No, a betűszínt, meg az óriásbetűket megint nem sikerült betenni!!!BOCSIKA!!!

GURGIKA:Sajnálom, hogy diétáznod kell, de remélem hamar eltelik ez a kis idő, utána hamikázhatsz minden fincsiséget!!!

SZIVVI:Megkérdezhetem, hogy te hány hetes kismami voltál, amikor Lilike megszületett?

Kép
Kép
christine

Rózsa: DE furi, hogy neked már volt NST-d... :shock: nekem csak július 6-án lesz az első. Akkor már betöltöm a 36. hetet.

Kép
zsuzsi**

Gratulálunk Egonhoz! Isten hozott a Nagy Világban!

Andrea
Kép
kindernay

Nagy gratula Katának, isten hozott Egon baba!!!!

KépKépKép
dikó1

LE kellett pihennem du. alig bírtam a kozmetikust, meg az arctisztítást, ideges lettem tőle, legszívesebben ellöktem volna a kezét, hogy elég volt! Fájt is, kellemetlen volt de a masszír aztán behozta a dolgokat. Aztán hazajöttem és le kellett pihennem mert kipurcantam, nem fájt semmim, de olyan feszült, meg fáradt voltam, meg ez a nagy hőség! :cry: Nálunk semmi jele a viharnak, vagy ez már vihar előtti csend? :wink:

Orsi: én is kukoricázom egy kicsit...
Móni: a tegnapi dinnyéből már megint csak egy szelet van, tehát 7 kg megint becsússzant! Gurgikám akkor lenyomtam megint egy jó adag szénhidrátot... :oops:
Brigi: Örülök, hogy jobban van fiacskád!
Hencsi: pihizzél, azért ezek jó hírek!
Szivvikém: örülök, hogy minden okés, már én is nagyon várom, rendesen tudsz szoptatni? Nem kellettek bimbóvédők, krémek és társai? Nagyon fáj a seb? Kenegetni szabad valamivel? Körömvirág? Szedsz valami homeós gyógyítóbogyót? Sok kérdés, ha nincs időd nem kell válaszolni. Király vagy, hogy felvetted a Hősöket, akkor nem mesélem el a tegnapi részt! 8)

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi: Annyira édes Lili-baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!Képet még!!!!!!!! :D :D :D :D

Times: Óriási gratula a két kisfiúhoz, és nagyon jó egészséget kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata: Isten hozta Egont!!!!!!!! Nektek is óriási gratula!!!!!!!!!!!

Csersznyeszínű kiságyat keresek napok óta.... :twisted: Valaki nem látott valahol valami jót?

Kép
barbuli

Rózsa!
Ha még kihúztok 1 hetet az már jóó..akkor már a 36-ik héten lesztek..most mennyit nyomhat a kisbabótok??? ha meg van 2.5 kg..akkor nem számít koraszülöttnek.
Elvileg a 36-ik hétig befejeződik a tüdő érése is.
Nagyon szorítok, hogy maradjon még 1 hetet Lili.

Kinderke!
Akkor benyomtál angyalom de ha jó a cukrod, aggódalomra nincsen ok.

Kérdezzétek bátran Gurgi diabetológus nénit.
Ma eddig ettem 110 gramm szénhidrátot és 700 Kcal.-t.
A legbrutálisabb diéta napi szinten: 125 gr. szhd. és 1000 Kcal.
Most már befejezem a diétázós szövegeimet. háhá :lol:

Szivvi!
Pihenjél kiscsillag!! Vigyázni kell még a sebecskére..meg egyébként is..most elsősorban Lilkó van és a pihi!!
Tök jó, hogy ügyesen megy a szopi..és ez egyből ilyen klasszul ment? és megmutatták, szal segítettek a csecsemősök mindenben????

Nekem néha tegnap óta ég a mellbimbóm :shock:
torolve_20131003125716

Gurgi: Ez mán így is lesz a cickóval a szülésig. Most olvastam...

Kép
zsuzsi**

Kinek ír Annee, ha van valami...???

Kép
zsuzsi**

Zsuzsi!
Tényleg? hm..tegnap kezdődött.. :roll:
torolve_20131003125716

Zsunak ír Annee
torolve_20131003125716

Barbuli faktumnak a tomi nevű bútora cseresznye színű.nekünk is ilyen a pelenkázó.

Hencsi érdekes hogy a te dokid engedi a mg-ot.szinte mindenkit leállítottak róla.nekem is azt mondta dokibácsi ne tartsuk vele vissza Lurkót.

Bridzsi

Kép
esztora

Katának nagyon gratulálok Egonhoz!

Bridzsi

Kép
esztora

ZSUZSI:Nekem azért volt NST, mert a 28 héten volt a koraszülés elindulás? és az előzményekre tekintettel előbb elkezdte figyelni a doki a Nyuszit.

GURGIKA:Nálunk itt a klinikán nem becsülnek súlyt, sajna,úgyhogy nemtudom...Mivel így nyílik a méhszáj magától nem is fogom inni a málnalevél teát szerintem...
NAGYON ÜGYESEN CSINÁLOD A DIÉTÁT, LE A KALAPPAL ELŐTTED.

Kép
Kép
christine

Ja, Rózsa, értem...

Gurgi: Azt írja az okoskönyvem, hogy a 36. héttől lehet ilyen, a mell telítődik, elnehezedik, bimbik éghetnek.

Andi: Most már jobban érzed magad?

Barbuli: Jöhetnél gyakrabban is... Mi a helyzet veled? Bébikéd hogy van? Ki is a dokid? Szülésznőd?

Kép
zsuzsi**

Rózsa!!
Értem. Akkor neked tényleg nincs szükséged a málnalevélre..
Köszi, betartom szigorúan, bár ezt én írtam elő magamnak, ezt a szigort.

Zsuzsibaba!
Akkor érthető..nekem ég de nem mindig..pl. az előbb meg tegnap este..
torolve_20131003125716

Zsuzsi!
Mit tettél a vajúdó tatyóba??
torolve_20131003125716

[color=blue]Kata gratulálok nektek! Egon baba isten hozott, jó egészséget nektek és sok-sok tejcsit![/color]

Hát tényleg beindult a babaeső! Kiváncsi leszek ki lesz a következő? Annee talán? :roll:

Emi

Kép Kép
emi_25

Milyenek a josló fájások? Úgy olvastam,hogy mintha menstruálnék. Kb 1 órája babám úgy tombol,hogy kemény nyilalásaim vannak a méhszáj körül.Ennyire még sose fájt.Szerintem belefejel a méhszájba.Hullámzik a hasam már 1 órája.De nem tudom,hogy ezek a nyilalások,szúrások is josló fájásnak tekinthetők?
pillangó7

Pillangó!
Elvileg annak lehet tekinteni, tegnap kérdeztem a szülésznőmtől..
:lol:
torolve_20131003125716

Gurgika:

Vajúdó tatyika tartalma:
- nesszeszer : benne papír WC ülőke (dm-ben vettem), Nivea intim törlőkendő, Babylove arcfrissítő kendő, szappan
- papucs nekem és Balázsnak is
- egy kicsi és egy közepes törölköző
- 2 db Tena eldobható bugyogóóó
- 1 csomag Tena Lady Extra
- 1 hálóing-tunika
- 1 sima, sötét színű bugyi (minden eshetőségre)
- 2 cs szőlőcukor (narancs-citrom ízű)
- zokni (állítólag nagyon sok hőt leadunk a vajúdásnál)
- 1 melltartó
- melltartóbetét
- majd beleteszek még ásványvizeket is

Ennyi... ha valakinek van még plusz ötlete, akkor szívesen venném.

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Annee irt:

Szia, mindenhol fájok. Kezdek lelkileg teljesen kikészülni. Vérnyomi most rendben. Uh szerint Andris 4022 gramm. Orvos nem mond semmit, azon kivűl hogy tartja magát a júli 4.-ei időponthoz!

Annee drukkolunk továbbra is!!

kispiskóta

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?