A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Mostmár harmadszorra jártam úgy hogy fél egykor fel kellett kelnem,bevenni egy rennie-t,mert annyira marta a torkom a gyomorsav hogy nem tudtam aludni :? Ezt már nagyon utálom :( Ahogy megfigyeltem,ez akkor van ha hat után eszek-teljesen mindegy mennyit,akkor is így járok hajnalra.Elég bosszantó már :?

Kép
Kép
Kép
kike

kimma: egyenlore nem vettem nagyobbat, mint ami kell, mert ezt most fogom hordani. de gondolom min eggyel nagyobb kell majd.Csak ugy voltam nem veszemmeg mar most, nincs olyan messze....
Vendég

Már két órája olvasok, de mindig jön valaki, és közben meg elfelejtem, miről is akartam írni :oops:

Marcsi,
örülök, hogy ilyen hamar odaért a csomag! Ugye ezt a baldachint kérted? Priviben küldtem a számlaszámomat.

A gyesről ne is beszéljetek, én csak azt kaptam az előző szülésem után. Vissza is jöttem dolgozni két év után (illetve kerestem munkát).

Wera, a te szerződésed lejárt? De van jelenleg hivatalosan munkahelyed? Mert kaptam egy olyan hírt, hogy ha nincs az embernek hivatalosan munkahelye pl. a tgyás igénylésekor, akkor nem fogják tudni beleszámítani az előző keresetét a gyedbe. Kicsit zavarosan írtam, de nálam pont ez a dilemma, mert cégátszervezés van, és fel akarnak mondani... hát mondjanak le ők :evil:
Szóval ha nincs jelenleg munkahelyed, akkor azért kérdezz rá a Fővárosi és Pest Megyei Egészségbizt. Pénztárnál, hogy mi után fogsz pénzt kapni.

Csajok, a bölcsi-ovi gondokra kitaláltam egy jót: el kell menni a szülés után óvónő-képzésre, vagy dadusképzőbe. NNNNAAAAAA????? Ha tényleg megrövidítik az otthon tölthető időt, muszáj lesz több bölcsit kialakítaniuk! Oda meg ember kell, nem? Lesz állás, lesz a gyereknek helye, gazdagok leszünk és vidámak :D :D :D :D
Anyjuk, ti is maradhatnátok :D bár arra a szép szigetre naggyon szívesen áttelepülnék akár most!

Egyébként úgy látom, hogy itt mindenki nagyon kreatív, és mindenfélét tud (amit én nem :oops: ), úgyhogy nincs veszve ez a társadalom! Előttünk a jövő!

KépKép
szkagi

kike:pnt ugyan ilyen kinok miatte n 17 ora utan nem eszem, max par szal ropit!
Vendég

Sziasztok!

Itt a semmirevaló pingvin jelentkezik...

Én most teljesen kiakadtam!
Felmentem az emeletre, hogy egy kis rendet csináljak, és baromi rosszul esett...
Konkrétan a zuhanykabin üvegének a tisztítása nem volt jó...
Hát, be már nem tudok hajolni, mert nem férek be... :twisted:
viszont belülről guggolva meg nagyon kellemetlen...
Úgyhogy odafenn ugyan rend van, de én mára hasznavehetetlenné vagyok nyilvánítva, saját magam által.
Már bőgtem egy sort, mert nem tudom elnézni a rendetlenséget, de tenni ellene is keveset...
mi lesz még 1,5 hónapig?!
Megesz a kosz?!

Na, nem jajjgatok többet, csak elkeseredtem.

Hene!
Én boldogan meghozom a többieknek az örömhírt, megtiszteltetés, ha rám gondoltál!
Köszönöm!

kilók: én 69,5-ről indultam, most 80 vagyok.
Pedig nem is eszek sokat, de ez az egész napos fekvés- ücsörgés azért megteszi a hatását.
Ja, és 157cm vagyok.
Tehát ez sem kevés hízás...!

Kike!
Irígyellek az energiád miatt. Nekem szinte semmire sincs... :oops:

Nálunk maradék kaja van, tegnap senki nem evett itthon...
Vendég

Sikerült Apát rávennem a pocakfotózásra. Csakhogy lássátok mennyire van lenn...
Kép
Sorry, de a fejem ma nem szalonképes 8)

És a tegnapi műveim. Fehér háttérrel kellett vna fotóznom, úgy jobban látszana, de már mind1.
Kép

Na most visszaolvasok, aztán gyüszök!
Vendég

MAria: nekem sincs soha semmire erom. Es ha alakasra nezek, csak sohajtozok, hogy en nem igy terveztem, en rendet, tisztasagot szantam a babanak. de nem megy. Ferjem sosoincs itthon, segitsegem nincs.
Ez van, eroltetni nem lehet.
a rendnel azert az egeszseg sokkal fontosabb!
Vendég

wera: Te szuper izmos egy csaj vagy! Es igen csini kismama!
Akepek meg nagyon jok lettek!
Igy latva en is kedvet kaptam hogy csinaljak valmit a kisszoba ablakara:)
NAlunk akonyhaban van ket renszarvas, masutt asszem nincs.
Vendég

Hú, mennyit irtatok míg suliban voltam. Nem is jegyeztem meg szinte semmit!! :) Most is csak beköszönni jöttem, mert megyek fel a barátnőmhöz..... délután nem tudom mikor leszek még, mert ha hazaérkeznek a fiuk, akkor meg nagybevásárlás lesz.... üres a hűtő...meg tisztítószerek is kellenek..... De majd még bekukkantok!!

Amugy főznöm nem kell, mert maradt chillis bab...
És itt gyönyörű idő van ma.... 19 fok (az itt nagyon meleget jelent), és hétágra süt a nap.

Amire emlékszem még hogy olvastam az a gyes.... itt csak 1 év....

Wera!
Nagyon csini vagy.... neked tényleg csak a hasad nőtt!!! :)

d.dodó

nem is 157, hanem 167 cm a mélységem... :oops:
Vendég

Azta Wera! Olyan, mintha a testedre ráragasztottak volna egy nagy pocit ! Oldalt a bordáid látszanak?!
Szerintem eléggé lent van. É fel sem mernék venni fürdőruhát, nemhogy még lefotózzanak benne!

Az üvegfestékek arik. Én is csináltam, amikor az első teljesen roma osztályban tanítottam. Semmi nem használt, csak a jutalmazás. Akkor napjában csináltam vagy 10-12 kisebb figurát, kivágtam és azt kapták a legjobbak. Ma már sajna sem időm, sem pénzem nincs rá!

Kép
szly27

Kilok: nekem mintha a szervezetem tudta volna mi var ra- pedig akkor meg agyilag nem is volt eldontve, meg csak nem is probalkoztunk- tavaly augusztustol oktoberig 3 kgot szedtem fol, aminek akkor ugye nem orultem, viszont a nelkul eleg kis keveske lett volna a sulyom. Igy kezdtem 50rol, es most 58nal tartok. de en icurka picurka alacsony lany vagyok!
Jo nagy popsival!
Tulajdonkepp en a hasamon kivul csak ott nottem:(
Es az lesz az igazi kemeny melo eltuntetni....foleg mivel ocsmany narancsboros:(Na azt utalom a legesleges legjobban.
ket napja ismet bocicica lettem:) Igazan edes.
No mindegy, jol tudom hogy soha tobbet nem fogok 34es ruhakat hordani...
Vendég

Anyjuk! Nyugi! Narancsbőr sajna nálam is van! És már lassan nem csak a popón, hanem a combomon is. De ha lefogyok, remélem eltűnik!

Kép
szly27

szly: jo otlet a jutalmazasra, csak hat tenyleg eleg hosszas mulatsag, es nem is olcso.
Huh, teljesen roma osztaly... nem semmi! Azt hiszem kello kihivas volt!
Vendég

Bakker!
Nem vagyok itt 4 órán keresztül és olvashatok vissza 4 oldal!

Kriszti!
Én pont ma találkoztam az utódommal. ELégtétel a számomra, hogy tök homály a srác! Mintha csak ma csöppent volna oda, és 3 hét alatt semmit se nézett át, amit ott hagytam.

Hene!
Én sem bírom már a meleget! Sőt! 28 fok felett már szétcsúszok.....

Bondi!
Te ilyen gazdaságosan jársz vásárolni?

VKata!
Én eddig 6,5 kg-t híztam. No diéta!
Sokat sétálok mai napig, ás ált. 6 után már nem eszem. + sok folyadékot iszom + gyümiket. Édességet annyira nem, de ha megkívánom lecsúszik.

Babukám!
Jobbulást!

AKAta!

Sok boldogságot a rokonságnak!!! Isten éltesse őket!

Timi!

Gratu a jó cukker eredményhez!

Véda!
Cuki a pocid!!!

Marcsi!
A lányokat nem tudod befogni a takarításba?
Vigyázz magadra!

Werám!
Rágjam meg a kis kilátszó bordáidat! Csini vagy!

Voltam bent a cégnél. Jó volt a csajokkal pletyizni. Még jól is jártam, mert a kaja ticketet is megkaptuk, ráadásul már az emeltet és visszamenőleg a különbözetet 1 hónapra. Pont jól jött a holnapi vendéglátás előtt.
20150601134430

Hát eléggé! Ráadásul az előző tanítónéni nem nagyon nevelte meg őket. Harmadikosok voltak, amikor megkaptam őket. Volt köztük 14 éves is, akinek 8. osztályosnak kellett volna lennie. Azóta ő javítóintézetben van, ha nem éppen szökésben a rendőrök elől!

Kép
szly27

Sziasztok!

Hát megint nem panaszkodhatok,hogy keveset írtatok!
Én 9:30-kor keltem fel,egész jól aludtam amikor ép aludtam,mert nagyon nem volt jó a hasam az éjjel!
Szerintem iszonyatosan felfújódtam megint!
ma még alig ettem,inkább gyümit,de mindjárt felborulok!
Anyu ma szabadnapos,eddig vele voltam,főzőtt tojáslevest+grízestésztát!
Nyami,de megvárom vele Apát!
Addig lehet nyomok még egy zyömit!
Mostam,de mást ma nem csinálok!

Maria! Engem is ver a víz a rendetlenségtől,de ez van!
Ne hajts túl magad,mostmár muszály kibírnunk ezt a kis időd!
Nekem amúgy már minden nehezemre esik,legszívesebben porszívóznék,de már nem merek kockáztatni!

Tegnap este Apa csak állt fölöttem és mondta,hogy ne parázzak már biztos alszik!
Tök pánikba voltam,hogy nem szokott ilyet csinálni!
Hiába csináltam bármit,phonendoscóppal hallgattam és ez volt a legrosszabb ötletem mert iszonyat csend volt a hasamban!!!!!
Aztán bedobtam egy tejeskávét és kiscsűvó magához tért!!!! :lol:
Lehet,hogy már kevés a hely,de eddig olyan aktív volt!

Babu! Sajnálom,hogy ilyen rosszul vagy,remélem hamar meggyógyulsz!
Vigyázz magatokra!
Macskát sajnálom!!!
Mármint,hogy nem kell senkinek!

Véda! jót röhögtem az álmodon! Étkezőasztal????? :lol:

Ronix! Remélem minden ok!
Azért néha jelentkezz,de pihi ezerrel!

Hene! Közel a cél! Hajrá!!!

Sz.andi?????? Merre vagy???

Sziszka??????

Nem ér csak így eltűnni!

Wera! Kíváncsi vagyok mikor lesz "álomból valóság"???
Milyen csini vagy még mindig! Hihetetlen!

Én 64-ről indultam és most vagyok 84!!! :oops:
De voltam 56 is! Mondjuk az már durva volt,igazi csontrakéta!

Hasamat bekentem Áronbaba olajával,remélem használni fog!
Megyek kiteregetek,aztán jövök,gondolom addigra megint lesz egy oldal legalább!!

Kép

Kép
ibm

szly: nalam is van narancsor, sot az mar akkor is volt, amikor gebe voltam:( A keringesem szerintem nem tl jo, mert pl mindig megfagyott kezem labam, es a narancsbort is leginkabb ezzel tudom magyarazni. Mert inni mindig ittam eleget, mozgas megvolt, egeszseges kajak is...
Es anyanak specko nem volt, szoval nem hajlam...
es nagyon csunya! de hat az idei nyar nem arrol fog szolni hogy tegyek ellene! MEg ugysem fogja senki sem latni, nemhogy bikinit, de rovid szoknyat sem fogok jo ideig hordani. Sot lehet sosem!
Vendég

Lázra milyen gyogyó jó amúgy?
20150601134430

Hát Wera: ahogy elnézlek, lehet hogy te fogsz először szülni! Márha lehet hinni a pocakállás és szülés összefüggésében!
Bár kérünk a többiektől is pocifotót, aki a finishben vannak! (persze mindenki másról is!) hogy össze tudjuk hasonlítani!
Baromi csini vagy!

Úgy látszik csak az én szememmel van baj (de sebaj , pótolja a fantáziám :lol: :lol: :lol: )
Vendég

ondi turotaorta receptjet en igertem tegnap. HA arra gondoltal amirol volt a kep, mindjart felteszem. epp az elobb ettem belole, ma is nagyon fincsi!
Vendég

Véda: jaj én is akartam írni, hogy az étkezőasztalo sztori nagyon tetszett! Ma úgyi olyan mókás kedvemben vagyok!

Képzeljétek, lehet, hogy szegény gyerekem nem fér el a hsamban (nem növesztettem neki elég nagyot)
Mert rendszeresen a csontos kis popóját dugdossa szószerint már a melleim közé. Ki lehet tapintani. Nagyon édi, csak mikor a gyomorszájamat éri, néha elgyengülök! :D
Vendég

ondi= bondi
Vendég

VKata!
Estleges lázra vehetek magmanak panadolt?
20150601134430

Oké, nem a dícséreteket várom, csak megmutattam hogy milyen lent van a rám ragasztott óriáspoc! :lol: De azért köszi :oops: 8) .

Higyjétek el, a seggem nekem is jóval nagyobb lett, azért 15 kiló mégsem lehet csak a hasamon... :twisted: És narancsbőröm is van, csak pici a kép, hála az égnek és nem látszik... na de mindegy is, a lényeg hogy a lakóink jól érezzék magukat, nem igaz?? :lol:

Megint túlzabáltam magam és most hányingerem van :?. Rohadtul idegesít hogy nem bírom megállni hogy ne egyek sokat, pedig eddig nem volt ilyen gond. Sokszor ettem de keveset. Most meg? Sokszor sokat :evil:. VÁÁ!

Tudom hogy nem kéne, de én még mindig porszívózok, kádat súrolok (térden állva :lol: ), meg minden. Ki is vagyok utána rendesen, de amúgy már megfulladtam volna a portól :roll:
Bár nekem meg főznöm nem nagyon kell, úgyhogy egál... :wink:

[quote]V írta:alahol kéne találnom olyan kismamafelsőt, ami olyan spagettipántos

Kriszta - én vettem 2 nagyon jót, az egyiket meg tudom mutatni. És összesen 2800 Ft volt a Forgách utcai metrómegállónál. Tudom hogy nem vagy pesti, de ha esetleg jár arra valaki (én sajna mostanában nem) akkor megkérheted hogy vegyen neked.
Kép
Spagetti pántos, csak van alatta egy rövidújjú póló.
Vendég

Viki: a lázr, milyen gyógyszerről mindig megy a vita, sztorizás! Czeizel prof szerint bármi. Mások szerint Algopyrin.
Nem tudom: én lehet, hogy Rubophent vennék be, mert a babáknak az az első választandó. Csakhát, hogy a nekünk megfelelő dózis viszont nekik sok lehet (ugyanis annak egy mellékhatása lehet csak az is csak és kizárólag ha túladagoljuk, de akkor a májat károsítja)
Az algopyrin meg a fehérvérsejteket nyírhatja ki a gyerekeknél!
NA: akarsz még rémtörténeteket hallani!
Szóval nem tudom nem vagyok nőgyógyász :oops: :oops: :oops: :oops: :D
Vendég

Ja a panadol ugyan az mint a Rubophen! Én az enném de....
Vendég

Csak a dokimat nem utdom elérni, és érzem, hogy kavarog a fejem. Nekem sem múlik a megfázásom, és megyek ma amúgy is patikába.

Akkor vehetek magamnak?
20150601134430

Wera! Hú az a pocó! És nincs rajtad egy fél gramm fölös sem! :D
Jó a póló! És nagyon arik a műveid! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Viki!

Nekem Panadolt mondott a doktorom!
Szerintem egy db gyógyszertől ( legyen az bármi) semmi bajotok nem lesz!

Kép
andkata

AKAta!
Köszi!
Muszáj vmit vennem, mert nem érzem jól magam, és nem akarom sem magamat sem a gyereket szenvedtetni.
20150601134430

Wera, a pocakfotó alapján nekem is úgy tűnik, hogy te fogod kezdeni a sort! A lányok amúgy is hamarabb szoktak jönni!!! :)

KépKép
hene

nekem is Panadolt mondott meg a legelejen a doki, vedono szerint meg az algoflex forte sem art!
Azert en amikor kellett csak eg yfel panadolt vettem be! Az biztos hogy nem art!
Vendég

Viki jobbulást!
bencuri

Én is azt venném be, csak látjátok írni sem tudok már! Annyira sietek, hogy egyes betűk kimaradnak, mások meg máshová keverednek :? :? :oops:
Vendég

Kép

Kép
szly27

Közben anya itt volt meghozta az ebédet. Még maradt egy pár kanál leves. Kicsit várok, utánna azt is megeszem, és meár megyek is aludni! Tegnap nem tudtam, mert valaki a házból 1 órán keresztül fúrt!!! :evil:
De most csönd van! :) :) :)

KépKép
hene

csajok mennyi időt jelent még hátra ha valakinek már leszállt a hasa????????
magdolnam

Wera: nalatok nagyon irigylesre melto rend van!
Le a kalappal micsoda egy haziasszony vagy!
NEm eleg hogy csini, fitt, kreativ, meg ilyen szorgos is. Jo ranezni arra a kepre amin ott figyel a vasalo:)
Nalunk azt meg soha senki nem lathatta, ami nem azert tortenhetett mert annyira jo helyen van, hanem mert soha nem vasalok.
Kulon kituntetes a babanknak hogy az oveit kivasaltam, de azt sem fogom mindig.
egy vacak a vasalonk, ketto nincs vasalodeszkam, harom annyit vasaltammar eletmben, hogy mar nincs hozza kedvem:)
Vendég

Hene! Javítsalak át a következőben 38+4re?

Kép
szly27

wera!
az a te bordád?!?!?!? atya ég! vagy csak direkt kinyomtad a fotó kedvéért? :wink:
meg hol a feneked? azt mondod nőtt... nah jó. szerintem te csak a pocakot fotózd! az legalább tényleg nagy ! :D :wink:

viki!
gyógyulj meg!!! nekem is be kéne menni a melóhelyre. lassan elfelejtik hogy még vagyok nekik. az uj srác legalább nem tur ki a helyedről :wink: és lesz hova visszamenned 2 év gyes után.

lányok!
ne aggódjatok a rendetlenség miatt... megvár az titeket szülés után is :wink:
egyébként meg ha látnátok a mi lakásunkat. egész délelőtt azzal voltam elfoglalva hogy szétpakoljak és rumlit csináljak :D
és mi vár ránk egy hétig :twisted: :twisted:
üresek a szekrényeim :cry: és ráadásul a nappaliban van az összes ruhám szanaszét. igy lesz egy hétig :( nem tudom szekrénybe tenni. nah és a könyvek meg minden. :twisted: :twisted:
remélem nem jut eszébe senkinek meglátogatni minket mostanában :D
aludni fogalmam sincs hol és hogy fogunk...

Kép

Kép
timi1982

oh, en milyen hatul vagyok a tabliban....Nekem meg minden hatra van ami "szepseg" jon az utolso hetekben:)
Vendég

Szly: de jó hogy raktál táblát! Mikor lesz már másik táblánk is?
Mire tippeltek, lesz májusi baba vagy nem ????
Vendég

Anyjuk!Én sem vasalok! Azért, hogy utána a szekrényben összegyűrődjön! Hát inkább nem. Csak a babaruhákat. De azokat sem sokáig. A textilpelusokat, meg a lepedőket mindig vasaltam, de mást nem. Csak ami felvétel előtt kívánta!

Kép
szly27

na bucsuzom, bar apos meg nem hivott de en azt azt utasitast kaptam egytol alljak gledaban.
Szoval inkabb kikapcsolom, hatha csak ugy beallit hivas nelkul.
MIndenkinek szep hetveget!
Vendég

sacc/kb?????????????????????? Valaki?
magdolnam

Hát, ha lesz, akkor a héten vagy a jövő héten jönnie kell, mert aztán már elseje!

Kép
szly27

Magdi! Ezt sajna nem tudom! De szerintem senki, csak max saccperkábé. De ha azt nézzük, hogy Werának Nóri még nincs is beilleszkedve, mégis lent van a pocakja. Ez alkat kérdése is.
Gondolom Wera, neked mindig is lentebb volt.
Állítólag azt kell figyelni, hogy ha a megszokotthoz képest sokkal lejjeb megy. Nekem Rolival észre sem lehetett venni, mégis megszületett!

Kép
szly27

Magdi! Passz. De még csak egy jó babonám sincs! :lol:

Szavazok, de meg ne kövezzen senki ezért! Szerintem nem lesz májusi baba.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

ha akutyámból ítélem akkor kb 2 nap.
magdolnam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?