Sziasztok!
Na legutóbbi hozzászólásban elfeljtettem néhány dolgot lereagálni...
Maszatmanó: Milán lába bent figyel a Mei taiban és ott is terpeszben van (miben másban a terpesz pelussal...

).
Nem lógatom még ki, majd ha nagyobb lesz és stabilabban tartja magát.
fürcsi utáni nyüszi: én azt olvastam, és Milánon is észerveszem, hogy mostmár látványosan élvezik a fürdést, és ha vége ez már tudatosul bennük, és emiatt rínak. Milán eddig sem sírt fürcsi alatt, de mostmár dumálgat közben, sőt tegnap elkezdett a bal lábával pacsálni, amit árgus szemekkel figyelt, mintha azt gondolná: atyaég ezt ÉN csinálom, és az a hosszú virgács hozzám tartozik?!
tükör: erről is olvastam

ennyi idősen még nem tudják, hogy akit látnak, azok ők maguk. Az arc viszont borzasztóan érdekli őket, ezért néznek olyan nagyon minden föléjük hajoló embert
(nem hiába na, hát szocializálódnak, és tanulnak)
Enikő: termik a muki neve, már fel is tette újra a mellszívót. Még nem is tudtuk értékelni, mert nem pozitívat adunk neki, ő is semlegest adott nekünk, holott nem a mi hibánk, hogy rossz terméket árul...

Na, mindegy, remélem más is visszaviszi neki, mert tényleg sz@r a motor...
A mellszívó hangja, hát nem halk... Igazából kb. egy hajnyíró szintjén van, vagy talán hangosabb. Mondjuk monoton, így Milán simán alszik mikor csinálom, de Apa nem szereti, mert a TV-t hangosítani kell....

Remélem segítettem...
Terpesz pelust még 4 hétig kell hordani...
Csöre: enyém Apa vízimádó, de az úszás nem az erőssége. Tud, de valahogy a vízbiztonsága nem a legjobb. Mellettem edződött meg nagyon, azt mondja életében nem úszott annyit összesen, mint amióta mi együtt vagyunk

Szép kis kiruccanást csináltatok

Zaza aranyos lehet. Közös kép Sacival?
batkata: Sajnálom apukádat! Julcsi kemény, igazi kis némber! Kitartás, és fel a fejjel!!!
moffli: mindjárt dobok e-mailt. Amúgy Milán sem alussza át az éjszakát, ő is olyan 2,5-3,5 óránként kel. Kezdek zombi lenni, arról nem beszélve, hogy a szakdogámmal sem jutok semmire, mert nincs energiám nekiülni...
Katuska: a tamponon én is kiakadtam!!

Szülés után az az első, hogy az ember lánya menstruál, és ahol kibújt egy babó, simán elvan a tampon... Idióták! Cumit még nem néztem, mert 5 hóstól van, azt hiszem az akciós, de körbe nézek majd, és szólok, ha látok! (Lehet a disznók azért adtak ilyen kupont, mert pont készlet hiányuk van??)
Kisbogacs: nagyon ügyes Ági baba, Milán is ugyanilyen, hogy születésétől tudja emeleni a fejét hasonfekve, de ő sem gyakorolja, sőt ő még a hátsó lábáival rugja magát, így csúszik előre
Viszont oldalra fordult!!! Összekakilta magát, és a terpesz pelust is, így nem raktuk rá vissza. Ezt kihasználva a kiságyban kétszer egymás után a bal oldalára fordult, ott megtartotta magát, aztán visszahempergett
Kata: grat a csípő kontrollhoz! Nektek I/b volt? Én annyira nem értem ezt! Nekünk beírták, hogy 90/90, és I/a, II/a, meg neg-eket (ez tuti, hogy negatívot jelent) írtak még. Most az I és II a jobb, és bal lábat jelenti, vagy mást? Azt hiszem holnap oltáson megérdeklődöm a gyerekdokit, hogy a-s eredményre minek hordunk terpesz pelust
Nagyon jó képek, és nagyon szép babák!!! Még kérünk képeket!!!
Nagyon nagy szél van, ne menjetek sehová!!!! (Apáék is folyamatosan dolgoznak.)
Milán is nehezen aludt el, most fülelek, hogy csönd van, azaz bealudt, de reggel háromnegyed 9 óta fent volt, és ciciztünk már négyszer