A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Nálunk is gond van! De szerintem csak babanettel. Lefagyott és nagyon nehezen tudtam csak visszavarázsolni!
Jó éjt nektek is!
bex13

Lassan bemondja a net az unalmast,már alig akarja elküldeni a hsz-t,talán ez még sikerül,bocsi lányok,de evan.

Hát párszor elküldte,de látom neked is carakodott,Andi,mert neked is sikerült dupláznod.

Na,jó éjt !!!!!!!!!!!!!!!!!

NAPPALOS MŰSZAK,REMÉLEM JÓL SZÓRAKOZTATOK .A BABANET SZINITÁRSULATA MINDENT MEGTETT!!!!!!!

sutimano76

Jó reggelt!

RITA HÍREK (3óra 4 perckor érkezett):
"Ma éjszaka megszületett Máté 3250 grammal és 55 centivel.Mindketten jól vagyunk."

Hatalmas szeretettel gratulálok Mátéhoz.Sok örömet,boldogságot és tengernyi tejcit kívánok!
Holnap megyek NST re,és jól meg is nézem magamnak Máté babát :wink: (juj de jó)

(nappali műszaknak jó szórakozást)

Kép
v.andi

Sziasztok!

Mi még egyben, bár elég érdekes volt az éjszaka. Pici lánykám "faltörő kost" játszott a kijárattal. Ami úgy látszik elég masszív, mert nem sikerült az "áttörés". Volt minden: hasmenés, hányinger, száj zsibbadás, "fájáskák", görcsöcskék. Túléltük egyben. Mondtam is neki, várja meg a következő frontot. Korán van még, addig gyűjtse az erejét. :D :D

Most viszont megyek olvasni, mert már megint van pár oldalam! (és most még nyugi van, "mindenki" alszik.) :wink: :wink:

spickey

HATALMAS GRATULÁCIÓ RITÁNAK ÉS MÁTÉ BABÁNAK!! SOK TEJET, ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!

spickey

Szeretettel gratulálok Mátéhoz Ritának és Apukának!! Sok tejet, sok boldogságot és egészséget kívánok!! Szép méretek!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jó reggelt Kismamik és Anyucik!

Hát én egész éjjel szenvedtem a vakaródzással, már ami a striákat illeti. Végül tettem rá egy vizes törölközőt, akkor jobb lett. Ma reggel meg olvastam, hogy van egy antivakarin krém, és eszembe jutott az a régi kabaré, amiben a Szombati Gyula szenvedett a vakaródzástól és megkopaszodott, meg miegymás... :wink:
Aztán visszaolvastam az éjjeli termést, na az feltette az I-re a pontot..

Spickey!! Izgalmas és eseménydús éjszakád volt!! Gondolom milyen fitt lehetsz!! Sajnálom, remélem a mai jobb lesz!!

Éjjel azt álmodtam, hogy a babám kijött a hasamon keresztül, de még nem volt itt az ideje. Meg is ilyedtem, pedig nagyon édes volt, de aztán valahogy visszatuszkoltam szintén a hasamon keresztül, hát alig-alig tudott visszamenni, de végül sikerült... Életemben még nem álmodtam ilyet!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Mennyit írtatok egy éjszaka alatt!!!!!

RITA, GRATULAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

Micsoda témát jártatok körül... :lol: Nos én kozmetikusnál csináltattom teljesen kopaszra, és holnap megyek ha nem szülök meg addig. Nálunk nem vált be apa általi segítség, mert sosem lett befejezve :oops: :oops: .
A szülés amúgy azért indulna meg a gyantától, mert görcsösen félnek a nők a fájdalomtól (bár szerintem először fáj csak nagyon). Ezt a kozmetikusom mondta. Amúgy ehhez kell egy partner kozmetikus én sem tudnám akárkivel csináltatni.

Manó, ilyen nekem is szokott lenni(már a fájdalom jobb oldalon) sokáig hittem hogy vakbélgyulladásom lesz, de mindig elmúlt magától, pedig volt egy idő mikor eléggé fájt.

Vicger, köszi a pocak dicsit, te legalább észrevetted....

Andi, naggyon tetszik a kocsitok!! Szupi!!!!!!!!! Fiacskád meg csak pihizzen, holnaptól úgyis kevesebb ideje lesz rá!

Bex, keményedésre én is úgy tudom h max a napi 10 normális, többnél már inkább szólj a dokinak, főleg ha görcsölne.

Boboka?????Tara?????

Kép
kata05

Jó reggelt!

Nahát, Rita :D Gratulálok!!! :-D Gyűlnek a fiúk is :-)

Csajok, az éjszakai műszak meg van dicsérve, annyit írtatok, hogy csak na...Majd olvasgatok is, egyelőre megszámoltam az oldalakat :lol: durva sok...
Viszont az nagyon gáz, hogy hajnali 2-től 6-ig volt 4 óra, amikor nem írt senki :shock: :wink: :lol:

Manó: én is akartam írni, de aztán elmaradt valahogy, hogy dokidnak azért szólj a sérv miatt. Bár szerintem ha tényleg az, akkor sem csinálnak vele semmit a szülésig.

Ma Anyóshoz megyünk ebédre, meghívott minket, amíg még egyben vagyok :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Spickey: akkor nem sokat aludtál az éjjel :shock:

Kata: szép poci :-)

Peppino: álom :lol: nem semmi...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Ritának, Apának, Andrisnak gratulálunk. Sok örömet és boldogságot kívánunk! Mátét Isten hozta!

Fél 4 körül sikerült "elaludnom", x felkelés után 7-kor kutya ébesztett, eddig próbáltam visszaaludni, sikertelenül! Reméleam a többi éjszakás még durmol és a hírhozó is visszaaludt!
És megint görcsöl a fejem,, szép napunk lesz!
Itt eső egy szem se esett, de kellemes hűvős van!
bex13

Jó reggelt!

NOoooooooooooooormmmmmmmmmálllllllllllllisak vagytok??? Míg én alszok addig közel 5 oldalt írtok??? Nem tudtam még visszaolvasni, csak ahol vastag betűs meg nagyon smile-s volt ott olvastam.

Ritáéknak nagy gratula, megmondtam én,hogy lehet abból még gyerek!!

Láttam még,hogy tök jó témát találtatok, és míg ti az elmélettel voltatok elfoglalva, addig mi apával végre a gyakorlatra fektettük a hangsúlyt, jelentem apának sem kell már szőrös fagyit nyalnia :oops: , minden kész, erre éjszaka voltak is görcseim, de csak kb óránként.

Vennem kellenek Avent bimbóvédő krémet, de sehol sem kapok, pedig ez álmaim netovábbja most. Tippet várok hol vegyek????

Most megyünk Cora meg kis keresztlányom, majd jövök pusszzzz

Kép
babcika

MÁTÉ BABA ISTEN HOZOTT!! NAGY GRATULA ANYUCIDNAK!!!! PUSZI NEKTEK!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2009.08.30 07:33-kor.

Kép Kép
manósziget

Spickey, most nézem 1 napra várjuk őket! Én is mondtam neki, hogy se a front, se a névnapom nem ok arra, hogy kibújjon. Nyugodtan várja meg odabent a 18-át. :lol: :lol:
Kata bocsi, én is észrevettem, :oops: tényleg szép poci! Igen, a partner kozmetikus hibádzik és nem most babásan kellene ezt elkezdenem. De köszi...
Peppino, neked is vannak ám álmaid!
Bobokát és Tarát én is hiányolom!
Astrid?
És Csunyeszkáról nem tudunk semmit???
bex13

Szezso, nem is sok.... Jó étvágyat majd az ebédhez!
Babcika jelentem nem vagyunk nooooooommmmmááááálisak, de ezt láthattad, olvashattad! És tényleg nem sok, 20 oldalt terveztünk, de a net carakodott. Mi Sütivel bírtuk volna még! :lol: :lol: :lol:
Jó reggelt Manónak is! Frissítheted naponta a táblicskut! :wink: Már van Flóránk és Jázminunk és egy Máténk is azóta... és akiről nem tudunk? Hová sietnek ezek a babócák???
Hogy vagy? Reméljük nem sérved van!
bex13

Adjon Isten Jó Napot! :)
Rita hatalmas gratuláció Máté babához!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de jó! de jó! de jó! :) :):):):)

Hű csajok... 6kor keltett Ati, reggeli rutin, aztán vissza kellett feküdnöm, miután Atesz megjött, mert olyan hányingerem van, volt, hogy boaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
A lábam pedig ducira dagadt. Ez a másik boaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

vicger

Jó reggelt újra!

Fél 7-ig bírtam aludni,azóta csak fetrengek.Reggeliztem is közben.

Mátét beírtam a táblába,de a születés pontos dátumát majd Ritától megkérdezzük.

Babcika,corában nincs???

Peppino,nekem is viszket mindenem,de se pötty,semmi nincs a bőrömön.

Kép
v.andi

Akkor Te sem sokat aludtál! Anyud figyel a gyerkőcökre, Te meg Atesszal visszafexel! Jobbulást! :lol:
bex13

HATALMAS GRATULA RITÁNAK ÉS MÁTÉNAK,SOK BOLDOG EGYÜTT TÖLTÖTT PERCET AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!!!EGÉSZSÉGET,ÉS SOK TEJCIT!!!!
Ritának dokija remélem bent volt!!!!

Andi,ha hétfőn bemész ,megkérdeznéd,hogy kedden bemehetek-e,mert párom itthon lesz,jövünk megyünk,hátha betérünk oda is.de még nem biztos,mert tengernyi tervünk van,de ha belefér akkor......

Vicger reggel 6 :? :shock:

Spickey,sztem akkor te sem várod meg a kiírásod,hamarosan babázol.

Peppino,pocak miatt Kép ,az álmod Kép

Bocs,Kata,én akkor akartam kérdezni,hogy direkt homályos,amúgy szép pockó,esetleg fotóznád nekünk oldalról is!!!!!!!!!

Szezso,jó étvágyat!!

Babcika,próbáld meg a DM-be.

sutimano76

Kicsit rólam is :oops: ,tök szarul aludtam,most olyan vagyok mint a mosott car Kép

sutimano76

Ha elfogadjátok tőlem,de természetesen folytatom....itt tartunk most:

Végre itt van a szeptember,
Világra jön sok kis ember.
Ez lesz majd a mi hónapunk,
Ajándékba babát kapunk

Matyi,Málna ikrekkel indult a babaesőnk,
Ki gondolta volna,de ők lettek az elsők.
Másodikként Molli mindenkinél előbb jött,
Minden bájával szívünkbe költözött.

Dorka baba érkezett meg harmadiknak,
Csodálattal nézzük őt nap,mint nap.
Napsugaras délelőtt a negyedik,
Veronikát nagyon vártuk,végre itt!

Ötödikként megérkezett Soma is,
Hó végére meg lesz a focicsapat is.
Hatodiknak ismét jött egy páros,
Flóra-Jázmin, nagyon szeretünk,már most.

Hetedik is szép szám,nem lett az másé,
Villámgyorsan megérkezett közénk Máté.

(a következő 2 sor még várat magára)

Kép
v.andi

Andi ez nagyon szép.... :cry: :cry:
bex13

Andi ez nagyon jó,én kérlek folytatsd!!!!!!!! Kép

sutimano76

Láttom megint csak az éjszakai műszak dolgozik,sztem a nappalosok még olvasnak.

sutimano76

Én is úgy látom, vagy a nappalosok még lustiznak....
bex13

Andi :) :):):):):) Nagyon tecc!!! Stoppolnám a második sort, ha lehet :D :D :D

vicger

Andi: Ez valami nagyon szép!!! :lol: :lol: Nagyon tecc!!

Süti: az éjszakai műszak jól teljesített. :lol: :lol:

spickey

Andi,mikor felolvastam Apának(harmadik olvasatra),kicsit párás lett a szemem.Szeptember végére elfogynak a könnyeim!!!!!

sutimano76

Spickey,köszönjük szépen az egész műszak nevében,nagyon igyekeztünk!!!

sutimano76

Lehet változik a sorend, mert Tiszről sem tudunk semmit.
Kriszta nem hiszem, hogy stopolhatsz, de a következő sorokra nagy esélyed van. Már csak 2 nap...
bex13

Süti,hógyispersze,folytatom.Csak várom a babákat. :wink: :lol:

Kriszti,kíváncsi leszek én arra a következő két sorra.Látod,Rita sem így indult neki az estének :wink: Katáról és a lányokról nincs friss info?

no igen,az éjszakások..... akik már babáznak, igazoltan vannak távol :roll: :lol:

Madar,milyen volt az első éjszaka négyesben?

Kép
v.andi

[quote="bex13"]L írta:bex13ehet változik a sorend, mert Tiszről sem tudunk semmit.
Kriszta nem hiszem, hogy stopolhatsz, de a következő sorokra nagy esélyed van. Már csak 2 nap...

Nem biztos,h átírnám a sorrendet.Max megverekszünk a sorszámokért.Nincs is annál szebb,mint amikor a kismamák,mint pankrátorok összecsapnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

És akkor nekem jutott a nemes feladat:

Bemutatom nektek Mátét:

Kép

Kép
v.andi

Jajjjjjjj,de édes pici fiú Máté!!!!!

sutimano76

Hát lányok, nem semmit műveltetek az éjjel! Én is szétröhögtem magam rendesen!

Ritának gratulálok, ügyesek voltak Máté babával!

Fazon: nekem kopasztott csirke lesz, talán ma nekiesek...amúgy meg a középen vékony csík jön be, de most annyira nem látszik, hogy jobb, ha totál leszedem.

Allergia: párom is szenved rendesen, de annyira naív, minden évben azt hiszi, hogy elmúlik. Egyébként szerintem is lelki eredetű!Nem is tudom, szüléshez beengedik-e így, hogy taknya-nyála egyben :cry:

Hastartó: köszi a tippeket, asszem veszek olyat, amit szülés utánra írtak.

Nekem hétfő délutánig ki kell bírni, hogy nem szülök, most szólt egy barátnőm, hogy nem vállalnék-e művészi pocakfotózást? Hú, erre ugrottam, mert hiába vagyok vén, de annyira tetszenek ezek a pocis képek. A fejem meg amúgy sem látszana. Asszem Andinak van ilyen, az is nagyon tetszik...

Kép
arvaerika

Anyám.......... :roll: :roll: :roll: :roll:
Mennyit kell visszaolvasnom??????
Talán a felével végzek, mielőtt riadó lesz....
Vendég

Hahóóó!!!

Még a reggelem is vidámabb volt az éjjeli műszaktól :lol: :lol: :lol:
Mondjuk annyira nem aludtam jól, de ez van...

Rita, nagyon nagy gratula Nektek, Isten hozta Mátét!!!!!! És gyönyörűséges kislegény!!!!

Kata, láttuk ám a pocakodat!! Csak kicsit homályos! De szépen növekedtek ti is! Lábikó :( :evil: Enyém is hasonló lett estére :cry:

Vicger, alvás? A "vonat" időben elhúzott?? :wink: Hányinger, jobb?? Simi simi.

Andi, naon szép!!

Spickey, Peppino, Süti, Bex, remélem az éjszaka után kellemesebb lesz a nappal!!

Boboka, Tara, eltűntek, merre vagytok????????????? :shock:

floranan

Erika,isten éltessen sokáig!
Boldog névnapot!

Kép
v.andi

Anna
Enyim gyerek tegnap-ma olyan 5 percenként döntött romjaimba... :cry:

Hgrita
Egy csomó holmit Nagyváradon vettünk, meg a kínaiban... :wink:
Pisiben fvs, gyakori terheseknél... vizelethez keveredhet hüvelyváladék, szennyeződik a gátnál... (igazából a steril körülmények között levett minta értékelhető ilyen szempontból)

Madar
Isten hozott otthon!
Élvezzétek az együttlétet!

Pancsika
Ez nagyon toxémiára hajaz :cry:
(nem értem, miért várnak??????????????)

Babcika
Hetedik mennyország... én nagyon szerettem... olyan kis langy film, de nagyon aranyos...
Fehérvérsejt értéked jó!!!! (terhes vagy... fvs emelkedéssel jár)

Dorka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Floranan
Jó a kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyákdugóval én se találkoztam... lehet, hogy még bennem van? :roll:

Süti
Ezek az eredmények elfogadhatóak!

Manó
Nem láthatatlan... csak 7 oldalt olvasok vissza....és fél lábam már nincs is itt... :oops:
Vendég

Andi ez nagyon széééééép!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Bocsi, de még nem tudtam semmit visszaolvasni mert nagytakarítunk... Már most hulla vagyok, de legalább kezd csili-vili lenni a házikó. Csak bekukk hátha vannak új fejlemények... úgy látszik most már folyamatosan ide-ide kell lesni.
Frissítem a táblicskut is mindig, csak mivel xls-ből kell jpg, így 2 lépéssel mindig tovább tart. De majd ebéd utáni pihiben felrakom... és én is csinálok meglepit. ;) Majd felrakom azt is... De most menek és folytatom a pucevát.

Kép Kép
manósziget

Andi,nem holnap lesz Erika???????

Köszi Mabe.

Erika,pocifotóra irigy!!!

BOBOKA,TARA MERRE VAGYTOK!!!!NE KELLJEN RÁTOK ÜZENNI!!!!!

sutimano76

[quote="v.andi"]A írta:v.andillergia:enyim gyerek allergiás,apától örökölte a hajlamot.Én abban hiszek,hogy minden betegség lelki eredetű.Lehet kinevettek,de elolvastattam vele az allergia lelki eredetét.Taknyos és egyben asztmatikus,ha allergiás éppen.Elfelejtettem neki pakolni a fújókáját a táborba,izgultam is nagyon.Szóval,elolvasta,és lekopogom,azóta semmi baja.Érdekes ez a könyv.Nekünk már 3 ízben segített.

Igen, allergia is, mint sok betegség pszichoszomatikus eredetű... ezért hat rá pl. a homeopáthia, annál, aki hisz benne... vagy bármi, ami az ember lelkét rendbeteszi... :wink:
Vendég

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi,nem holnap lesz Erika???????

De,csak én azt hittem ma 31. van :oops: :oops: :oops:
Akkor én már holnap nem köszöntöm Erikánkat :lol: :lol:

Kép
v.andi

Rita
Sok szeretettel gratulálok!
Máté tudta, mikor kell érkeznie :lol: :wink:
Vendég

Andi
Nagyon jó!!!!!!
Vendég

Jaaaaaaaaaaa,hogy hétvége van és mindenki apázik!!!!!

sutimano76

Lányok, most már mentegetőzni sem tudok, egyszerűen gyakorlatilag a lehetetlen kategória visszaolvasni, amit 2 nap alatt termeltetek.

Andrisnak, Ritának és Apának én is, ezúton is gratulálok, sok-sok boldogságot, tengernyi szép emléket, anyának bőséges tejcit kívánok. Máté már most jóképű legényke.

Látjátok? Éreztem én, hogy lesz itt baby-áradat a hétvégén.

Andi: a versike nagyon kedves, köszönjük és persze, persze, persze, hogy folytassa ... kérem. :) :lol:

Süti: most fogoytt el a meggylekvár. Isteni volt. Köszönjük. Mindjárt - némi közvetítő csatornán keresztül - Veronika is kap belőle. :wink:

Nagyon jó itthon, de ezt már írtam ... most megyek, Julcsi nagyon sok figyelmet igényel most ... de, amikor tudok jövök. :)

Pusztok

KépKép
KépKép
madar

Először is:

Rita, nagyon gratulálok Mátéhoz! :):)

Lányok!

Hogy mit műveltetek tegnap? :D Én egy darabig még olvasgattam este, ennek ellenére meglepve tapasztaltam, hogy plusz 3 oldal lett reggelre... :D:D

Nálunk nem tudom, mi lesz, annak ellenére, hogy tudtam, hogy valószínű így lesz, mégis kicsit frusztrál, hogy augusztus végi létemre szeptemberiek előznek! Én AKAROk szülni! :D:D
Már nincs semmi dolgom, olyan, amit mindenképpen el kellene intéznem szülés előtt, ami van, az meg úgyis újratermelődik, hiába csinálom meg.

De látszik, hogy "unatkozom" :D:D, befejeztem Dóra babaértesítőjét, a külső részét megmutizom itt, a belsejét Pic-ra feltettem (bocs, a minőség nem tökéletes, fényképezésben nálunk a párom jobb).

Kép

Astrid

Kép
astrid

Sziasztok!

Csak egy gyors lejelentkezés: jól vagyunk, minden ok, csak nem tudok most netezni, este jövök mindenképp :)

Még jó, hogy a babók érkezését pirossal jelezzük, így örömmel olvastam Ritáékat:)

Rita, nagyon nagy gratula nektek, jó egészséget és sok tejcit kívánok :) :!:

Este visszaolvasok, úgy látom lesz mit :lol: és jövök, addig is pusz mindenkinek, remélem mindenki jól van
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.08.31 09:12-kor.
Vendég

HellóHalló Mindenkinek!!:)

Rita ÉLJEN ÉLJEN!!!NAGYON ÜGYESEK VAGYTOK!! ÉS NAGYON CUKI MÁTÉBABA:D:D

Andi nagyon aranyos a versike:D:D :oops:

És jók vagytok éjszakai műszakosok, én is követtem egy ideig, de aztán a hidegre való tekintettel 2kor eltettem magam... aztán jött Apa, s élmény beszámolt a buliról..
szóval jelentem én télleg készülök a 2-3 órás kelésre :wink:

/különben én gyantázok, most kozmetikussal, mert nem látok oda le.. s majd elmesélem, h elkezdtem-e tőle szülni vagy sem:)/

most elmegyünk kikázni , mert az ikeában nem találtunk paravánt..
majd jövök!!

Bobóka, örülök, h ól vagytok, már aggódtam..

Kép

Kép
móka:)

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?