A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szerintem Annee dokija kicsit furi... nem kéne valamit csinálni, vagy valami? Jaaaaj :? :shock: :shock:

Kép
zsuzsi**

Annee: drukkolunk érted! Nem semmi a dokid :twisted:

Egész délután 10-20 percenként keményedik a hasam, néha negyon kellemetlen :roll: Még nem kéne szülnöm, se dokim se összepakolva nem vagyok :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Rózsa: pihizz sokat, de ha babócád meg szeretne születni, már nem lehet gond! Azért én drukkolok, hogy legalább még 1hetet bent maradjon!

Szivvi: nagyon ügyi vagy, de pihizz sokat még akkor is, ha úgy érzed, hogy bírod! Nagyon fontos most a pihenés a saját és Lilike érdekében!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!
Bori írt smst, még nem jöhetnek haza, mert Ádám besárgult. Kék fénybe tették, de jól vannak mindketten, már teje is van bőven.:)

MOst nem tudok többet írni, otthon kipurcant a gépünk, anyukáméknál vagyok, Emi mindjárt fekszik és abban a szobában, ahol a gép van...

KépKépKépKépKép
uxi

Na bedolgoztam a szüli sztorit! Bocs, lehet, hogy helyenként értelmetlen, de nem látok a könnyeimtől!
Csajok
Szívószálat tegyetek a batyuba, mert egy idő után én már a fejemet se bírtam felemelni, hogy igyak!
Andi
Nem szedek semmit, nem kenek semmit :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Bármilyen lusta vagyok is, kénytelen vagyok majd minden nap írni, olyan sűrűn jönnek a babák :lol:

TIMES,
GRATULÁLOK AZ IKREKHEZ!
NEM LEHETETT KIS TELJESÍTMÉNY KIHORDANI ŐKET.

KATA,
NEKED IS SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK EGONHOZ!

SZIVVI,
NEM SEMMI, MILYEN SZÉPA KISLÁNYOD. MÉGEGYSZER GRATULÁLOK.

Én is holnap megyek dokihoz, meg UH-ra meg NST-re.
Jó fárasztó lesz hajnalban elmenni Budapestre, este meg haza, de hát ez van.

Kép

Kép
ábibaba

Hmm. Ez igen. Móninak igaza van, ez mán regény a javából.
Na, de lelkesen olvasgatok, írogatok, oszt majd a végén lássuk mekkorára nyújtottam a mondókám az olvasottak láttán.

Gurgi! Lombos fa. Hi-hi-hi.

Zsú! Hogy lehet valaki pocakosan ilyen piszkosul csini?

Brigi! Remélem eme regény végére kiderül mi is van a fiaddal.

Mütyürke! Minek neked mostanság szűk szoknya? Látod-látod, szerintem ezt is elfelejtetted.... (ja, feledékenységben beszállok ám ha versenyt hírdettek )

Esztora! S te milyen homeósokat vettél?

Pofám leszakad, most értem az Emi féle sms-hez. Izgatottan olvasok tovább. Jujj, kiteszi az ember lánya a városból a lábát, s ezek a kis pocaklakók máris akcióznak. Csajok! Ez nekem most tuti telenovella. Olvasok, olvasok, de még Kata+Egonról semmi. Na mék folytatni. Ja, s persze közben itt a dinnye mellettem, abból is kell csemegézni. Dinne+levelek olvasása, hogy egyeztethető össze?
Na, megvan. Hatalmas nagy gratula Katának s Egon fiatalúrnak.
Csajok! Dőlnek a fiúk. Hun jön már egy kis rózsaszín sor a táblából? Bár még Andriska is ma beleszólhat a dologba.
Mék továbbolvasni.

Bori! Sajnálom, hogy még visszatartanak, de ez sem tart a végtelenségig. Hisz vár a csodás ágyikó. S nem soká, az tuti.

Mi semmi extra fűszerezés nélkül megjártuk a 100+100 km-es utat. Az extra az volt a dologban, mikor nagy pocakom láttán a keresztanyám nagyobbik fia kezdett ugratni, hogy hányadik hónapban vagyok: hét? vagy hat? Hát majd leharaptam a fejét, mire észrevettem, hogy kőkeményen szívat.
Azok a lefele szúrkálások nálam is megvannak, sőt, sűrűsödnek az utóbbi időben, de azzal annyi. Derekam egyre kitartóbban kezdi a mondandóját.
A másik csúcs mai infó, hogy gyermekeim kedd du. vagy szerda de. haza kell hozni, mett valami rokonyok mennek vizitába anyámékhoz. Há nem csodálkozom, hogy nem lesz szükség rájuk, ma is annyira felháborítóan viselkedett Edó, hogy összevesztek a nagyanyjával.
Na, akkor nem tom mit teszek, ha Grétus jönni akarna. Mett oviba én nem vinném őket egész őszig. Há, leckét felkaptam az tuti. De majd akkor agyalok a témán, ha megtörténik.
Most meg menyek, egész nap nyújtóztatni szerettem volna a bálnaméret tappancsaim. S most megteszem. Meg Grétu is morzézik, vigyem őt is pihizni.
Mintha nem lenne olyan gaz meleg, de itt nem mondható azért, hogy húlne a levegő.
Jóccakit mindenkinek.
Holnap ki következik? Vagy kik következnek? Még röpke 2,5 óra, s jön a rák jegy.

Kép
kissmanó

Üdv!

Kata:
gratulálok, vigyázzatok magatokra. Tényleg, lassan minden napra egy baba :wink:

Rózsa!
Ha így haladsz, akkor mégiscsak a dokidnál szülsz. Nekem azt mondta a dokim, ha most születne meg a baba, egy két napig adnának neki tüdőérlelőt, de szinte teljesen egészséges már így is. Azért pihenj, majd bepótolod utána a megmaradt tennivalókat!

Ceniko: ha elolvasom a klinikai papírokat, leírom, mi van benne (ma nem volt kedvem olvasgatni).

Vasárnap megyek az elsó nst-re!

Na gyors bekukkantás ebben a szörnyű viharban. Viszi a kaspóimat, meg a kerti bútorokat a szél, iszonyú idő van, remélem mindenki jól van, jól viselitek ezt a gyors lehűlést, rólam folyik a víz, ablakot meg nem merünk nyitni, mert veri a jégeső...

Bori Főnijének jobbúlást és mielőbbi hazaérkezést kívánok!

Holnapra megvannak a homeós bogyóim, hétvégén már nyomom őket. Jaj én mindig elfelejtem inni a málnalevél teát... :oops: pedig be is hűtöm.

Köszi Zsuzsikám jobban vagyok, bár össze-vissza szédelgek, és ma megint egy rakás mindent kimostam, szétszedtem a babakocsit és minden féle felszerelést, amit lehetett kimostam rajta, holnap megy a zuhanyzóba a váz, és az is meglesz. Gyerekszobába még a képek (keret már fent van a falon) meg a függöny hiányzik és kész, hétvégén összecuccolok, úgyhogy azért csak behoztam magam.

Na jó éjt, megyek eszem még egy kis főtt kukoricát, aludjatok jól.
Gudnájt Kép

Andrea
Kép
kindernay

Manó köszi, de csak jó szögből fényképezett Apa. :wink: Ja és a holnapot bevállalom, de semmi esély.

Hát Csajok érdekes volt ez a vihar. Huhhhhh. Dől rólam is a víz ezerrel, ventillátor is megy,de nem használ. És, amint hallom visszajött.

Cefettül fáj a derekam. :(

Ja és bár hússzor elolvastam és elérzékenyültem, de nem reagáltam: Kata, hatalmas gratula Egonhoz!!!!Sok egészséget, és még több tejecskét kívánok!!!

Szivvi, neked is, milyen jó már, én annyira irigyellek, és hát a lánykád gyönyörű!!!!

Bori, Ádámnak gyors gyógyulást!!!

kispiskóta

Hello!!!

KATA es EGON! Nagyon orulok Nektek, ugyik voltatok!!! Sok sok tejcsit! Olyan jo lehet mindenkinek aki mar a karjaiban tarthatja picikejet!!! :)

Bori! Remelem minel hamarabb hazaengednek Titeket!

Annee!! Megy a drukk tovabbra is, remelem azert mostmar tenyleg hamarabb megszuletik kisfiad mint julius eleje, mert ez igy igen kellemetlen lehet... :(

Nagyon szepek a pocakos kepek!!!

Tovabbi jo pocakosodast, babazast!!!
Vendég

jó reggelt!

:( azt hittem, mire jövök, addigra vár a hír és még egy babó legalább!
na sebaj, majd bepótoljuk! :wink:

nálatok volt vihar? irigy vagyok! itt csak a szél fújt de nagyon, eső épphogy egy kicsi és le sem hűlt a levegő igazán! :evil: mérges is voltam, bíztam benne, hogy végre normálisan alhatok, nem lesz hőség, de nem jött be!

na ma megint panaszkodós nyűgös vagyok!
egyszerűen az eszemnek annyi! komolyan, semmi haszna a fejemnek a látáson-halláson-evésen kívül!!!!!!!

holnap lesz párom szülinapja és semmim nincs! ajándék oké hogy nincs, mert az a babó és veszünk digifényképezőt, szóval az a jelenlegi helyzetben épp elég...de itt nincs egy normális bolt! utálom ezt a helyet! most mehetek be veszprémbe bevásárolni, mert nincs nálam kp itthon! :evil: ja és mivel sütéshez totál béna vagyok, valami tortaféleséget is vennem kell! - vagy esetleg gurgi nem teleportálnál ide holnap reggel?
erre most hív nagynéném is, hogy 9 felé itt van anyámmal, szóval most kapjam még össze magam, és rakjak rendet is! áááá, ez nem az én napom! takarítani már alig tudok, almolás meg lenne, mert így meg úgy érzem minden poros és stb. körülöttem, de egyszerűen nem tudom megcsinálni :cry:
bocsi az áradatért, csak úgy kijött :oops:

annee, én sem értem a dokid! na azért megy ám a drukk, nem hiszem a júli 4-et! túl messze van...te meg jó úton haladsz, csak egy h.ly. dokival! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Boriéknak is megy a sok sok +++, hogy Ádámmal minél előbb hazamehessenek!

lynia-

Sziasztok!Nálunk kellemes idő van szinte már hideg.Ma megyünk anyuékhoz festeni.Este meg szülés felkészítés lesz szülöszoba látogatás is lesz.Mindenkinek kellemes napot kívánok! Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
hemej

Jó reggelt!

Húúúú, én már rég aludtam ilyen sokat, mint az elmúlt éjszaka. Nem tudom, hogy a jó levegőnek, vagy minek köszönhető, de mindenesetre nagyon jól esett.

Sajnálom Emi, hogy nem hűlt le nálatok a levegő, itt felénk elég hosszasan esett az eső a viharos szélről nem is beszélve, és utána nagyon kellemes kis idő lett.

Most meg mehetek ki az erkélyre, összetakarítani a sok virágszirmot, levelet, stb....Épp tegnap szedegettem le az elnyílt virágokat, szépen rendbetettem őket, összesöpörtem, felmostam, erre tessék :? No mindegy, káosz ide vagy oda, de legalább egyszer jól lehűlt a levegő :wink:

Tök izgi, ma megyek a szülésznőhöz, bocsi, tudom írtam már egy párszor, de olyan izgatott vagyok, annyira várom. Igaz este 7-re beszéltük meg a mítinget, és épp az előbb néztem, hogy még mára is mondanak viharokat helyenként, remélem azért nem lesz nála teltház, és tud velem is foglalkozni egy kicsit.

Andi: kimosod a babakocsit? Én is gondoltam rá, lehet én is nekiesek a hétvégén. Tök jó, mindig nézegetem, Blanka ráadásul beletette a babáját, nagyon helyes.
Lassan nálunk is összeáll a gyerekszobában a babaszoba "sarok", ha kész lesz majd én is küldök fotót.

Megyek enni, nagyon éhes vagyok. Jövök majd még.

Sziasztok.
Móni

Kép
Kép
moni1973

most nézem anee üzenetét....gyanús... izgatottan várom az infókat anee :D Sok erőt, és minden jót kívánok neked!

Kép
Kép
moni1973

Lányok, Lili-apuka sztori alá felraktam Szivvi féle verziót is a szülése történetéről! Olvassátok el. Sőt, képeket is raktam fel.

kétfiús anyuka
babdorka

jajj, nagyon szééép!
dorka, nagyon ügyi vagy, szupi a tábla!!!!!!!!!!!!!!!!!

mondom én, hogy nem kell a fejem! nem találom a nadrágom!!!!!! tegnap levettem és isten tudja most hol van! :shock: komolyan mondom ilyen nincs!

lynia-

Szivvi, elolvastam (Dorka, szupi vagy, hogy ilyen gyorsan reagálsz mindenre, mi lesz velünk, amikor te is bevonulsz? :? ), azóta bőgök. Ez egyszerűen annyira gyönyörű. :lol:

Ma fél 12-kor lesz a ctg-m, szorítsatok, hogy végre már jó eredményt produkáljon a Kicsikém, és ne hozza megint a szívbajt a szüleire, és főleg még ne kelljen bent maradni. Azért még örülnék, ha kicsit hízogatna, végül is még van 3 hete.

Emi, priviben küldök egy puncstorta receptet, ami nagyon gyors, és nem kell hozzá sütni, csak annyi, hogy jó, ha egy napot állni hagyod, de ha nem, az sem gond, csak akkor jobban összeérnek az ízek. És mindig nagy sikere van.

Kép
nenoke

Jóreggelt!

Nálunk is jó kis vihar volt este, repült minden! Fájdogált is a pocim rendesen, de aztán csak belealudtam :lol: Most meg már megint nagyon meleg van :roll:

Emi: sajnálom, hogy nálatok nem hült le a levegő. Takarítással én is így vagyo mint te. Tudom mit kéne csinálni, meg csinálnám is, csakhát nem bírok :cry:

Móni: drukk a szülésznőhöz, majd mesélj milyen volt. Nekem még szülésznőm sincs :roll:

brigi73

Sziasztok!

Itt pityergek Szivvi szüléstörténetén. Nem semmi, a lényeg, hogy egészséges Lili és minden rendben van velük! Boldogság van ezerrel. :lol:
Szivvikém!
Mégegyszer hatalmas gratula hozzátok, az erődhöz, hitedhez és a kiscsaládodhoz!!
Ügyesek voltatok mindhárman! Kép

Megint jól aludtam. A levegő jó volt de már kezd melegedni.
Persze mi pont belekerültünk a viharba de szerencsére autóban ültünk, brutál volt, kidőlt fák, leszakadt troli vezetékek, stb.
Elhagytuk az első rendszámunkat de mondtam Atinak, hogy én tudom hol lehet! Nem nagyon akart visszamenni, aztán amikor elállt az eső, mégiscsak és lám ott volt! hehehe :lol:
Különben most 8 rúgónk bánná.

Emi!
Küldök tortát nektek..anyukádékkal hozass tortát..
Kép

Én mindjárt eszem vmit. és lemegyek megméretem a cukkeromat.

Szép napot!!
torolve_20131003125716

Zsuzsi!

Köszi az infot a vajdúdú tatyóról.. :lol:
torolve_20131003125716

Nenőke!!
Nagyon szorítunk nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Minden rendben lesz!
torolve_20131003125716

Elolvastam szivvi szüléstörténetét....ma reggeli sírás megvolt....

szivvi, mégegyszer gratulálok nektek, és a lehető legjobbakat kívánom!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Nenőke, kösz a dícséretet, nektek érdemes örömet szerezni. Kép
Én még tuti nem szülök, semmi előjele. Te meg ne izgulj, minden rendben lesz! Ha meg ki akar jönni, majd meghízik idekint, de baja nem lesz, az tuti!

kétfiús anyuka
babdorka

Aha, Szilvi tuti szép a sztorytok. Rázott a hideg ahogyan olvastam. S egy síma mezei kérdés: mennyi pánik volt benned mint "szenvedő alanynak" mikor a szívhangos problémákkal szembesültél? Mert az oké, hogy párod begurult, szerintem a legnormálisabb dolog amit tehetett.
Örülök, hogy megosztottad velünk a te szemszögedből nézve is a kis Lilkó e világra érkezésének történetét.

Kép
kissmanó

na, szuppi, anyum is lusta a melegben az tutti, vérnyomása 200 felé, és készen feléjük sincs, de megoldom!
főleg, hogy már van is egy jó receptem nenotől!

megvan a nacim is, de hülyébb nem lehetek az tuti! :lol:
:wink:

időlehúlés most ért ide, esik is kicsit de jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!

ja és most zuhiztam és hasam sokkal lejjebb van, tegnap is mondták, hogy ment le, de ma már a bordáimat felül ki tudom tapintani, pedig eddig ott valami óriási puha dudorok voltak :lol:
ha így halad a kiscsaj lefelé, hamarosan nekem is a térdemnél fog vergődni!

lynia-

Ja, persze az lemaradt még az esti olvasásomkor, hogy Dorka télleg egy főnyeremény nekünk, hisz a képeket tárolta hamarabb fel oda az oldalra, akkor valószínű Szivvi még nem küldte a történetet. Szal tényleg egy ügyi pocakmamink van nekünk, köszönjük szépen neked Dorkánk.

Kép
kissmanó

brigi: én sem fogadtam volna szülésznőt alapból....de miután biztossá vált, hogy a dokinőm augusztusban szabira megy, úgy voltam vele, hogy biztos ami biztos, inkább mégis választok, legyen ott a szülésnél egy "fix" ember a páromon kívül persze....hozzáteszem nem szeretnék augusztusban szülni, július közepétől már okés vagyok...
Ráadásul olvastam itt a tarifákat ( a szülésznőkét), és én nagyjából egyébként is ennyit szántam volna a szülésznőnek, ( persze ha jó fej, és segítőkész). Így pláne úgy döntöttem, hogy ha már így is úgy is annyi az összeg, akkor jobb lesz így, hogy tudom kinél szülök.
Lányok, akik fogadtatok szülésznőt: lehet hogy írtátok már, de most nem emlékszem hirtelen. megkérdeztétek a szülésznőtől előre, hogy mennyi az annyi? Én arra gondoltam, hogy ma megkérdezem. Vagy mégsem?! Arra gondoltam, hogy tőle csak meg kellene kérdeznem, mert ha a szabadidejéből jön be, akkor gondolom van egy elképzelése, hogy mennyit kér. Ráadásul ő nem ugyanaz a kategória mint a nődoki, akinek a 9 hónap alatt, az ember minden hónapban tömte a zsebét.... Légyszives írjátok meg, hogy ti hogy álltok ezzel a kérdéssel. Én pedig majd este beszámolok, hogy mi volt.

Na teszek-veszek egy kicsit, meg tényleg megyek az erkélyre is eltűntetni a romokat.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Jó reggelt Mamik!
Én mindig úgy ülök ide, hogy "ki nyer ma?" Nagyon izgulok mindenkiért!
Képzeljétek el már csak 1 kiló és a teherbeesési súlyomnál vagyok :shock: Pedig nem csinálok semmit, jó nem nasizok! De csak azért mert elfelejtem :lol: Tele van a hűtő fagyival, még szüli előttről..
Bori
Nagyon kíváncsi vagyok Főnire, asszem még nem is gratuláltam
Sok boldogságot és jó egészséget Nektek!
Dorka
Kijavítanád a bébi súlyát 2830-ra? Kösszzz Papa el volt varázsolódva, nem tudom honnan szedte a 2905-öt 8)
Valaki kérdezte, kereken betöltöttem a 35. hetet a szüléskor.

KépKép

KépKép
szivvi

Na én is kibőgtem magam Szivviék történetén! Szivvikém, te egy hős vagy! Köszi, hogy megosztottad velünk!
Dorka: neked is köszi, hogy ilyen hamar feltetted. Szuper a táblázat!
Nenőke: drukkhegyek mennek, nyugi, minden rendben lesz!

brigi73

Isten hozott Drágám!
Kép
Innen nézve tiszta apja
Kép
Kép

KépKép

KépKép
szivvi

nenoke megy a sok drukk +++++++++++++++++

de jó képek szivvi!

jó, hogy bent is tudtatok csinálni, én is szeretnék kibújós képet, na nem épp kibújóst, hanem teljesen friss babósat, de apa ott már nem lesz, ha császár meg eleve nem!
így meg hogyan? meg azon agyaltam, viszem a gépet és hova teszem? meg azon, hogy kati is kb 2 órával később már sms-ezett, a telefont is hogyan? vagy hozzák utánam? bocsi, csak kicsit zavart vagyok :oops:

lynia-

Azt persze ne is írjam mán, hogy ma ismét mint egy beteg tyúk úgy mozgok, derekam folyamatosan szól, hogy hahó, itten vagyok hátul, ni.
A meseszép dolog melléje, hogy a pocim alatt is kezd folyamatosan nyilalni.
Igaz, ma reggel az Orsi dokija receptjét bevetettük apával, nem hiszek az eredményben, de próba cseresznye.

Kép
kissmanó

Szivvi, persze, már javítottam is. Olyan jó, hogy tetszik nektek, így sokkal örömtelibb csinosítgatni a táblánkat. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Emi
Sztem bizti segít a szüli néni, vagy a doki! Megkéred, hogy kattintson kettőt-hármat, azt kész! A telkóm nekem is apánál volt, csak szombat este hozta be nekem! Hisz amíg nem is mozoghattam, még nem akartam erre is figyelni, hogy el ne hagyjam!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi! Marha jók ezek a fotók.
Megmutiztam apának, s azt szólta erre, hogy jé, ez a gyerek hamar sztár lett, jó korán kezdték ténypékelni.
Nálunk ilyen nem hiszem lesz, bár Adriát apa hamarabb látta majdnem mint én, s belógott (kis segítséggel) a babaosztályra, s készített rűla képet. De azon annyira be volt már csomagolva mint egy kis eszkimó.

Kép
kissmanó

Dorka! Akkor ez egy ördögi kör :oops:
Nekünk tetszik, mert tetszik.
Neked tetszik, hogy nekünk tetszik, aztán így nekünk még inkább tetszik.
Na jó, én is bezavarodtam mint Emi.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Dorka nagyon ügyes vagy!

Mano én semmi extra homeost nem vettem,vérzés csillapitót,sebgyógyítót.meg az allergiámra mert néha kijön és nem szeretnék sokat tüsszenteni utána.meg kicsit nyugtató hatásut mert néha olyan szívdobogás jön rám.

Szivvi Lili már 1 hetes nem semmi.

itt kicsit hűvösebb van de nekünk csak az eső jutott szerencsére vihar nem volt.
holnap kerti party!

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!

Szivvi: Annyira szép a történetetek, de én nem sírtam... boldog vagyok tőle! Jó, hogy minden ilyen jól alakult a végére! Csoda ez a kis tündérke!!!

Dorka: A táblázat tényleg szuper. Tök jó lesz, ha már mindenki benne lesz! :D

Móni: Majd mesélj, hogy miket mondott a szülésznő, jó?

Emi: Nekem is vannak ilyen napjaim. Meg tudnék őrülni. :twisted: :twisted:

Kép
zsuzsi**

Szivvi
Nagyon szép a történetetek, jól meghatódtam! Hiszen drukkoltam nektek nagyon ősszel, aztán kiderült, hogy siker, és baba lesz, most meg itt a kicsike! Nehéz felfogni!
Viszont kicsit meg is ijesztettél ezzel a vérzéssel, meg hogy kiújúlt az endometriosis. Hogy a túróba tud terhesség alatt kiújulni? Mindig azt mondták, a legjobb gyógymód a várandósság...Ja és a K. babavárókhoz feltettem a nagy hírt, remélem nem haragszol

Kép
Kép
emma1976

Emma
Sziasztok! Most néztem a Zalán birodalmat, nagyon szépet csináltatok! Öröm lesz neki ide megérkezni!
Ja én se értettem az endot, de még a dokim is nagyon csodálkozott, azt mondta nagyon-nagyon ronda..Most kívülről vérzik az egész méhem, nem belülről, gondolom ezért nem csinálunk vele semmit..Talán nem okoz problémát. Majd kiderül..
Én csak a Kaálisra írtam Fanninak, hogy tegyen be a táblába, kösz, hogy a másikban jelezted, bár nem ismer senki..
Na szorítok Nektek is, kíváncsi vagyok Zalánra!
puszi

KépKép

KépKép
szivvi

Kismanó Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Halihó Lányok!

Én is megvagyok, csak tegnap engedtek haza a kórházból. Kedden mentem NST-re és már nem engedtek haza, ugyanis 200 volt a baba pulzusa. Azt mondták tachikard és elküldtek áramlásra. Ahol mellé még azt írták, h aritmiás így tartós ctg-t javasoltak. Fél 10től 15-ig fent voltam a szülőszobán, javult az eredmény 160-ra, de a dokim inkább benttartott. Minden nap 2x kellett menni Nst-re reggel és este. Tegnap úgy látták, hogy hazajöhetünk szerencsére.
Remélem még kihúzunk 1,5 hetet, h biztos legyen, de ma meg a hasam olyan kemény egész reggeltől, mint a kő.

Sajnos nem tudok visszaolvasni, de gratulálok az újdonsült anyukáknak és jó egészséget kívánok babáiknak és egész családjuknak.

Kép
szücsi

borzalmas ez a nap!
most meg itt bőgök! elegem van mindenből!

lynia-

emi: mi a baj? a készülődéstől vagy ilyen feszült? Próbálj megnyugodni, biztos csak egy kis hullámvölgy...én tegnapelőtt voltam eléggé mélyponton....a lényeg, gondolj arra, hogy amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan vége is lesz.... a hormonok szórakáznak velünk :?
Fel a fejjel, oksi?

Kép
Kép
moni1973

Nagyjából végeztem a takarítással, még felmosok, és kész.... eléggé elfáradtam, szakad rólam a víz.

Megyek is, gyorsan felmosok még, aztán pancsi, hajmosás, eszek, és megyek az oviba Blankáért. Lehet hogy jövök még szülinéni előtt, ha mégsem, este beszámolok.

Vigyázzatok magatokra!

Móni

Kép
Kép
moni1973

Emi, egyél egy kis nutellás fagyit, az tuti megnyugtat! :lol:

kétfiús anyuka
babdorka

Emikém
Mi a baj? Beszéld ki magadból!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szücsi: Vigyázz magatokra! Örülök, hogy jelentkeztél. Biztos minden rendben lesz a picikéddel!

Kép
zsuzsi**

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?