Jó reggelt!
Húúúú, én már rég aludtam ilyen sokat, mint az elmúlt éjszaka. Nem tudom, hogy a jó levegőnek, vagy minek köszönhető, de mindenesetre nagyon jól esett.
Sajnálom
Emi, hogy nem hűlt le nálatok a levegő, itt felénk elég hosszasan esett az eső a viharos szélről nem is beszélve, és utána nagyon kellemes kis idő lett.
Most meg mehetek ki az erkélyre, összetakarítani a sok virágszirmot, levelet, stb....Épp tegnap szedegettem le az elnyílt virágokat, szépen rendbetettem őket, összesöpörtem, felmostam, erre tessék

No mindegy, káosz ide vagy oda, de legalább egyszer jól lehűlt a levegő
Tök izgi, ma megyek a szülésznőhöz, bocsi, tudom írtam már egy párszor, de olyan izgatott vagyok, annyira várom. Igaz este 7-re beszéltük meg a mítinget, és épp az előbb néztem, hogy még mára is mondanak viharokat helyenként, remélem azért nem lesz nála teltház, és tud velem is foglalkozni egy kicsit.
Andi: kimosod a babakocsit? Én is gondoltam rá, lehet én is nekiesek a hétvégén. Tök jó, mindig nézegetem, Blanka ráadásul beletette a babáját, nagyon helyes.
Lassan nálunk is összeáll a gyerekszobában a babaszoba "sarok", ha kész lesz majd én is küldök fotót.
Megyek enni, nagyon éhes vagyok. Jövök majd még.
Sziasztok.
Móni