Sziasztok
Köszi a hiányolást :9 megvagyuk mi is...
Dius lábán megcsináltáka viszeret,hála túlvagyunk rajta,még tart a pihi, de már csak a héten.Elég jól viselte,injekciós elzárások voltak:(
Itthon volt szület előtt ígyneki sokkal hosszabb volt a pihi.
Meg nekem a sokkal több bepótolnivaló/órai munka ,lecke/, de hála isten nagyon ügyike volt a lányzóm két nap alatt pótolt be mindent.
most meg meg is írta a tgermi dogát ,matekot és 5* mindkettő.
Bálintom igazi kis pasi.Imádom őt is mint a Diust.

:):):)
Annyira kis édes és rosszcsont egyben.Veri a fejét a lábamba ha ne tetszik valami vagy a falba ,simogat aja aja,és egész nap reggeli felkeléstől már brümbrüm van.Ez kicsit kikészít mert autót lát a gyerek bekattan ,szószerint.Szeintem apjára ütött.

:):)
Szépen mondja Dia,Apa,mama,aggyá,haggyá,nem,tente,baba,Laci-jaci, de a legédesebb amikor felkel és
hia ana .na ilyenkor megeszem.
Ma kaptuk meg a 15 hós oltást.Ekkora ordítást még nem hallottam már a mérlegre sem bírtam tenni ,mert sírt.Eddig simán ment minden most meg fél? :O érdekes
Szóval nekem akkor igaz dömperem van????
12.80 dkg 84 cm ,de én sem látom daginak ,meg dokinőnk sem .Azt mondta jó kis vaskos legény.23 cipi kell ,de ez is gyártó függő.13 cm a lába.
Decemberben kapjuk a pneumacocosus szurit.,ert legalább négy hétnek kell elteni a két oltás között.
Közben tesóm is kórházba került koraszülés veszélye miatt,kapott tüdőérlelő szurit is ,1 hete volt bent ,ma ment haza és még legalább 3 hetet ki kéne bírnia.Szegényké és ott egy 3 éves kiscsaj neki meg anyós aki nem tud már lassan járni.Nagyon gondolkodom ki kéne utaznom segíteni ,de Diussal mi lenne?
Apjával kopogjam le tuti minden,csak anyós gondok nem oldódnak meg.Igazi skizofrén tünetek
Állandóan jövünk megyünk valahová,most is Sárospatakon voltunk hétvégére.
Szeretnénk elmenni kicsit pancsis hétvégére is .......
Képet csinálok adömpimről ,mert elég rég nincs friss rólunk.
Pusza mennem kell ,mert mindjárt indulok Diusért ,megyünk kontrollra a lábával.
Igyekszem mostmár gyakrabban jönni.....vegyétek fenyegetésnek.!!!!!!!!