A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Köszönöm a gratulációkat!

mikegirl!
tudom,hogy nem "olyan" sok, de én igenis annak érzem, :roll:
biztos jo volt barátnőzni, az kell is :wink:

bogesz!

Hát ahol voltatok az most is nagy turistahely, mi nem ott lakunk, nyugisabb helyen, de ha pörgésre vágyik az ember, odamegy.
Nem tudom meddig maradunk, de nem tervezzük egyelőre, hogy hazamenjünk. Jól érezzük magunkat, van munka és hát otthon nem valami jó a helyzet.
nora80

A szülinaposoknak Boldog szülinapot!

Én még nemtudom mien 30 fölött de madj... 8-9 év mulva megtudom :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hali!

Boldog szülinapot! :)
Nora: Én mindig várom a szülinapjaim...akárhanyadik is!:) Én ugyanúgy érzem magam mint 25 évesen, csak annyi a különbség, hogy most a 3 gyerekkel kicsit jobban meg kell szervezni, ha magammal akarok foglalkozni (színház, vacsi vagy akár olvasás). szóval nem kell csüggedni, kedves huszonévesek, 30 sőt, 40-50 után is van élet!

Mona: Nem kéne neked is visszamenni dolgozni!? Gondolom rossz, hogy férjed sokat doglozik, Te meg állandóan Danival vagy.Talán, ha Te is ki tudnál kapcsolódni a munkában, akkor sokkal könnyebben vennéd a problémákat Te is!

Én is úgy irigylem Mike-ot, meg Viki-t, hogy dolgoznak! Én is úgy mennék néha...de azért jól elvagyunk itthon is Sebivel, és tudom, hogy több ilyen nem lesz...mert olyan gyorsan nőnek ezek a kis pockok!

Mi jól kihasználtuk a szünetet, voltunk kétszer usziban, anyukám elvitte csajokat moziba is, meg mikor nem esett az eső, tök sokat voltunk a kertben, biciztünk, fociztunk! Azt hiszem nekem sem lenne semmi bajom, ha 3 nap lenne a hétvége és 4 napot kéne csak dolgoznia apának! :wink:

mamiblue

Csajok, megvolt a fotózás. Előre is elnézést, hogy megint telenyomom az oldalt képekkel, gondolom már tele a hócipőtök :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl

Sziasztok!

Eszter, nagyon szépen vagytok, gratulálok a fiatokhoz!! Kösd fel a gatyád, meg az Atiét is, mert a kiscsajok szét fogják szedni az édes kis pofiját a bölcsiben :lol:

Nóri, nem csodálkozom, hogy nem vágytok haza. Mi sem vágynánk. Ilyen közhangulatba.....

A szülinaposokat Isten éltesse!

Mi most pihizünk egy kicsit, mert a Drágám szülinapját (ami kb 2 hete volt), ma ünnepeljük családi szinten. Kb 10 perce tettük rendbe magunk után a konyhát, fél 3-ra jönnek, kb 1 óra maradt pihire. Megyek is, le akarok zuhanyozni, hajat mosni.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Hali!

Nagyon jók a fotók! ilyenekkel én is szivesen telipakolnám az oldalt!:)

Csináltam 2 videót:
Tamikám megtanult bicizni, 2-szer 10 perc gyakorlás után:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/m ... W8iwT82GWI

Ez meg Sebiről összevágott:

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/s ... FpzvPNaClD

mamiblue

Szuperek a videók :lol: :lol: Annyira jó volt Sebiről ez az összeállítás :lol: :lol:

mikegirl

Mikegirl: nagyon szépek vagytok a képen! És Ati tényleg nagyon helyes pasi. Hú, mi lesz majd később :lol:

Sebi összeállítás is nagyon jó! Olyan jó nézegetni a gyerköcöket! Hogy megnőttek már :shock:

Én is jövök egy Fanni sorozattal:
Pár kép máról:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki

Olyan édesek a gyerkőcök a képeken és a videókon, hogy én is elkívántam tőletek a dolgot. Íme: Kép Kép fincsi ez a popsikrém... Kép Kép

Kép
Kép
pfranciska

Egyre szebbek ezek a bébik!:D

Franciska: posikrém...jujjj :lol:

Viki: Milyen csajos vagány járgánya van Fanninak! Jó kihalt ez a játszótér, pedig gondolom sok gyerkőc van arrafelé...

Olyan jó, hogy szép idő van még...bár ez egyébként nemjelent túl jót, de én örülnék, ha mindig ilyen meleg lenne az ősz...kiváncsi leszek télen lesz-e hó...én tuti csak akkor veszem meg a csajoknak a hócsizmát, mert jártunk már úgy, hogy megvettük és egyszer sem vették fel. :?

Videók, csak telefonnal lettek felvéve, mert a kameránk bedöglött, már vagy 2 éve. :?

Kicsit dicsekedek is...Matikám tök jól megtanult olvasni. Megtanultak pár betűt, és azok segítségével, ő egyedül egy csomü betűt megtanult még mellé egy képeskönyvből. :) Remélem jó tanuló lesz! Vettem neki 1 órát is, és már nagyon tudja azt is használni. 2 hét múlva meg megy versenyre...karate...kiváncsi leszek!:)

mamiblue

Sziasztok!

Gondoltam benézek. Rég voltam.. Felépült a tetőtéri lakásunk. Most a belső munkákat csináljuk, hogy karácsonyra fel tudjunk költözni.
Larával az élet nem egyszerű... Mindenhova felmászik, elesik, leesik, eldől, magáraránt..stb. Múltkor a műanyag gyerek kerti asztalról esett le. Persze arccal előre. Baja nem lett szerencsére. Tegnap kiesett a homokozóból, mert nem néz lefelé, csak előre. Kis orrvérzésen kívül nincs baja. De állandóan tarkítja lila folt a buksiját.. Akaratos és hisztis is. A legújabb, hogy lefekszik a földre sírni.. :lol: Nem fetreng, csak fekszik és sír. Ha valamit elveszünk tőle, vagy rászólunk, akkor mindent abbahagy és megy büntetni. Aki vagy ami a legközelebb van hozzá, azt üti veri, dobálja, és közben kiabál.. :? :lol:
Nagyjából futottam át 2 oldalt :oops:
hiszti: Ha én is hisztis vagyok akkor kiabálok. Esetleg én is elkezdek hisztizni. Ez néha bejön, mert ledöbben. Vagy csak eleresztem a fülem mellett. Az egész napos visítást jobban viselem, mint azt, hogy egész nap a nadrágomba kapaszkodik és hajtogatja, h anya-anya. Imádom, mikor mondja, csak ne nyüszítve és egész nap. Pedig vannak ilyen napok. Főleg mostanában. Az összes rágója egyszerre jön.
Na kisírtam magam. De imádnivaló kiscsaj ám. Rettentő nagy humorérzéke van. És sokat beszél. Zagyvál mindenfélét, de azt nagyon komolyan. :lol:

Megyek is. Ma még jövök. Kihasználom, h vége az őszi szünetnek és Vivi oviban van. Relatíve nyugi van. :D
Pár kép. Ja és olyan édesek a babaképek. Tavaly augusztusban születtek a legszebb babák. :D
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Végre, képek, és nem csak tőlem :lol: :lol: Zabálnivaló mindenki :lol: :lol: :lol:

Matinak nagy - nagy gratula, a versenyre pedig hajrá!!!!!!! :)

Pattogó, gyere gyakrabban, jó volt olvasni rólatok. :)

Mi meg megjöttünk a bölcsiből. Ati nem akart hazajönni. :shock: Játszott bent, kint, olyan édes volt!!! Aztán hazafelé kidőlt a kocsiba, de úgy, hogy végigaludta az átöltöztetést, az ágybatételt is :lol:

mikegirl

Mikegirl, már vártam a bölcsis beszámolót :) Gondoltam ma rátok, hogy ma van az első bölcsis napotok. A leírásod szerint jól sikerült :wink:

Matinak gratulálok az olvasáshoz!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jaaajjj. Most értünk haza. Ma csak csavarogtunk Larával, míg Vivi oviban volt. Aztán hazajöttünk és vihettem a kiskutyánkat dokihoz, mert keresztbe beszorult egy csont a fogai közé a felső állkapcsában hátul. Persze mire odaértünk kijött... :P Jellemző. Asszem eldőlök. Lara is negatív alvási rekordot döntött.. Kerek 5 percet aludt délután.. És most is csendben van. Hihetetlen. Bár lehet elkiabálom. :D Holnap jövök és végigolvasom mit írtatok. :D Jó éjt. :arrow:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Rita: Rá se lehet ismerni Vivire! Gratulálok az új "lakáshoz", legyetek nagyon boldogok ott fent!:) Majd dobj képeket is! Hány szobátok lett? Csináltatok külön konyhát is?

Most megyek, mert csajokat el kell indítanom suliba, oviba!

mamiblue

Sziasztok! Ha ébredés óta sírva bújik hozzűm a gyerek, akkor az lehet a fogzástól?? Eddig még nem csinált ilyet :shock:

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Jó reggelt.

Ági: Lehet, meg az is, hogy rosszat álmodott. :(

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok

Köszi a hiányolást :9 megvagyuk mi is...
Dius lábán megcsináltáka viszeret,hála túlvagyunk rajta,még tart a pihi, de már csak a héten.Elég jól viselte,injekciós elzárások voltak:(
Itthon volt szület előtt ígyneki sokkal hosszabb volt a pihi.
Meg nekem a sokkal több bepótolnivaló/órai munka ,lecke/, de hála isten nagyon ügyike volt a lányzóm két nap alatt pótolt be mindent.
most meg meg is írta a tgermi dogát ,matekot és 5* mindkettő.

Bálintom igazi kis pasi.Imádom őt is mint a Diust.:):):):)
Annyira kis édes és rosszcsont egyben.Veri a fejét a lábamba ha ne tetszik valami vagy a falba ,simogat aja aja,és egész nap reggeli felkeléstől már brümbrüm van.Ez kicsit kikészít mert autót lát a gyerek bekattan ,szószerint.Szeintem apjára ütött.:):):)
Szépen mondja Dia,Apa,mama,aggyá,haggyá,nem,tente,baba,Laci-jaci, de a legédesebb amikor felkel és hia ana .na ilyenkor megeszem.
Ma kaptuk meg a 15 hós oltást.Ekkora ordítást még nem hallottam már a mérlegre sem bírtam tenni ,mert sírt.Eddig simán ment minden most meg fél? :O érdekes
Szóval nekem akkor igaz dömperem van????
12.80 dkg 84 cm ,de én sem látom daginak ,meg dokinőnk sem .Azt mondta jó kis vaskos legény.23 cipi kell ,de ez is gyártó függő.13 cm a lába.
Decemberben kapjuk a pneumacocosus szurit.,ert legalább négy hétnek kell elteni a két oltás között.

Közben tesóm is kórházba került koraszülés veszélye miatt,kapott tüdőérlelő szurit is ,1 hete volt bent ,ma ment haza és még legalább 3 hetet ki kéne bírnia.Szegényké és ott egy 3 éves kiscsaj neki meg anyós aki nem tud már lassan járni.Nagyon gondolkodom ki kéne utaznom segíteni ,de Diussal mi lenne?

Apjával kopogjam le tuti minden,csak anyós gondok nem oldódnak meg.Igazi skizofrén tünetek :oops: :oops:
Állandóan jövünk megyünk valahová,most is Sárospatakon voltunk hétvégére.
Szeretnénk elmenni kicsit pancsis hétvégére is .......

Képet csinálok adömpimről ,mert elég rég nincs friss rólunk. :cry:

Pusza mennem kell ,mert mindjárt indulok Diusért ,megyünk kontrollra a lábával.

Igyekszem mostmár gyakrabban jönni.....vegyétek fenyegetésnek.!!!!!!!!

Kép

Kép
jucu

Jah bocsi javítok ,előző mérlegelésen volt ennyi most 13.5 :(:):):)

Kép

Kép
jucu

Én is rakok pár képet! Kép Kép Kép

KépKép
dudu_84

Ma vettem észre,hogy jön a jobb felső rágófoga! Úgyhogy mostmár a 10. fognál tartunk!Hurrá! Pedig ez még csak a fele! :( Már alig várom,hogy mind kibújjon!Bocs,de most csak ennyire telik tőlem!
Majd jövök máskor!Sziasztok!

KépKép
dudu_84

Hali!

Jucu: Jó volt hallani rólatok is! Jobbulást lánykádnak, nem semmi 9 évesen egy ilyen betegség. :(

mamiblue

Sziasztok Csajok!

Úgy tűnik, ugrott a visszérműtét :D

Kép

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Azannnnya Ági :D :D :D Fogadd szívből jövő jókívánságaimat!!

Kép
Kép
panni7

Hú, Ági, hatalmas gratula! :lol: :lol: :lol:
Hányadik hétben vagy?

horvviki

Ági,
az utóbbi időszak egyik legklasszabb képét tetted fel, pedig akad néhány nagyon jó. :D Ha ugrott a visszérműtét, akkor viszont lesz babatali, igaz? :lol:

Csajok,
édesek a babók, jó hallani a ritkán jövőkről is, és mindenkinek köszi a jókívánságokat. Ezt jól kiprovokáltuk, igaz, Nóra? :wink:

italoman

Köszi :) kb. 4. hét, még nem voltam dokinál.
Tali, naná!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági: :))) Nagyon klassz!

mamiblue

Ági !
nagy gratula nektek! :D természetesen várjuk a beszámolókat a kismamától :wink: vizsgálatok, közérzet :wink:

dudu!
Reginek is nemrég jöttek ki a rágófogak, most már 12 van összesen, nagyon szép Liliána!

jucu!
sajnálom tesódat, de ha te megteheted akkor menj el hozzá egy kis idöre, hidd el ilyenkor pár nap is nagy segitség. Egyébként hol lakik?

Kép
nora80

Csajok,
egy hülye kérdés: hol találni a babóknak normális télikabátot? Értsd: ami kellőképp meleg, plusz nem kizárólag rózsaszínnel ötvözött rózsaszínben van kislányoknak (nagyon üti a ruhatárunkat), továbbá nem 12.000 forint körül kezdődik. Ja, és persze van 80-86 körüli méretben. Egyszerűen kitépem a hajam, sehogy sem jön össze, hogy minden klappoljon egyszerre. Szóval ha netán vettetek valami jót valami jó helyen...

italoman

Ildi, itt egy hülye válasz: fogd ki turkálóban. Komolyan mondom, most jövök a c&a-ból, 2 fajta télikabát volt kislányoknak, lila és pirosas, de nagyon divatos, szerintem nem kellene a gyerekeknek minifelnőttes ruhákat gyártani. Valahogy azt látom, hogy külföldön ezt nem lihegik agyon, és kisgyerekes holmikat lehet kapni, amiket mi aztán a turiban kifoghatunk. Én nagyon szeretek Eszternek turizni, eddig kb 4 darabot vettem, de nem mondanád, h turkált, ezer alatt volt az összes és jó minőségűek (pl. kordbársony). Ja, a prímet a Svédországban turkált téli overál viszi, amit 1500-ért tudtam megvenni. Szóval kösd fel a gatyád :D

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági,
ezt aligha fogom alulmúlni. :D Egyébként nem rossz az ötlet. Van valami jól bevált lelőhelyed? Vagy valaki másnak?

italoman

Sziasztok!

Ági! Naaaaagy-naaaaagy gratula :D Jujj de klassz. :D

Ildi: Teszvesz, vatera. Komolyan. 1: amúgy is marha gyorsan kinövi, 2: ha nagy lesz a hó akkor 2 perc sem és tiszta víz, meg kosz lesz. :D Szerintem. Nálunk a srácoknak van 3-4 db jó állapotú örökölt darab. Szeretem őket. Ha vizes lesz, bejönnek, lecseréljük, kapja a másikat és uccu kifelé. Egy nap 2-3 db-ot elhasználnak. De ez az én véleményem. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Ági!
Gratulálok a babához! Tök szupi! Mi is eldöntöttük már,hogy mindenképp akarunk másodikat,de még egy kicsit később! Amúgy pont az éjjel azt álmodtam,hogy megszültem a kisfiamat és,hogy sokkal könnyebben ment mint az első szülés! Meg azon mérgelődtem,hogy Peti lett a neve,pedig én Benjamint akartam! :D De amúgy jó álom volt!
Téikabát: mi is sokáig kutattuk,de aztán a tescoba vettem 1800 ft.-ért egyet,ami nem tűnik vastagnak,de marha meleg. meg egyet kaptunk,de az már kicsi lesz!Meg van 2 overálja! És ha nem lesz olyan nagyon hideg akkor megteszi ez a kabát is!De amúgy 1 tényleg nem elég,mert valami mindíg történik vele!Az meg kicsit luxus,hogy 6000-rekért vegyünk 3 kabátot,amikor pikk-pakk kinövik!Legalábbis nekem luxus!a tesz-vesz meg vatera tényleg jó oldalak én is néztem ott is!meg a turi se rossz ötlet,ha van a közelben!
Egy kicsit rólam is: teljesen depis lettem itthon egyedül!anyósom is kicsinál!A férjem ugye nincs itthon,csak 2 napot egy héten! Nincs kihez szóljak,már a gyereken kívül!Mert azért az más amikor az ember felnőttekkel beszélget!És néha azért szükségem lenne rá!Át szoktam menni a szomszédba néha,de nem akarom magam rájuk erőltetni!Barátok nincsenek!Anyuék elköltöztek,úgyhogy teljesen egyedül vagyunk a manóval!Már totál kész vagyok!Komolyan mondom,már alig várom,hogy melózhassak!Én amúgy is egy társasági ember vagyok,imádok beszélni!De lassan meglesz a kocsim aztán megyek csavarogni a gyerekkel!
Ja[b] Bogesz[/b] bocs,hogy nem jeleztem vissza a Talival kapcsolatban! Az a helyzet,hogy csak akkor tudunk,menni ha a férjem is itthon lesz,mert azt mondta nem vezethetek egyedül pestre!Nagyon félt minket!Ő meg sajnos nem tudja előre mikor lesz itthon! Gondolom a létszámot meg előre le kell adnod ugye?pedig nagyon szeretnénk elmenni!Ha nem kell előre leadni a létszámot és úgyis jó hogy az utólsó pillanatban betoppanunk,akkor lehet,hogy ott leszünk!
Na elég volt belőlem, szinte úgyis csak panaszkodásból áll a hozzászólásom!Bocs ha valakit untattam!
Sziasztok

KépKép
dudu_84

Dudu, ne csüggedj, én teljesen megértelek. Én is sokszor érzem úgy, hogy megőrülök. Kevés emberrel találkozom, gyakorlatilag autóba kell ülnünk, ha bármit akarunk (külterületen lakunk). És imádom az itteni nyugalmat, csendet, zöldet, hatalmas tereket, de ennek bizony ára van. A nap jó részében nekem is Eszter a társaságom, de legalább a Drágám hazajön minden este. Most talán indul a közelben egy baba-mama klub, de még bébicipőben jár a dolog, remélem, összejön, és akkor lesz heti 1 fix program!! De ha jól emlékszem, Ti is kimentek a gyerekkel... vagy mégsem? Talira gyertek!! Addigra nem lesz meg az autód?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági
Gratula!!!!!!!! :lol:

Ruhavásárlás
Tesco szerintem is jó, bár épp múltkor szóba elegyedtem egy kislányos anyukával, és ő is ki volt akadva, hogy rózsaszín hátán rózsaszín :lol: Én meg ott sajnálkoztam, hogy fiúknak alig van valami. De az legalább sokféle színben kapható. :lol:
Én itt veszek rengeteg cuccot: www.ideababaruhat.hu. Szuper webáruház, és a megrendelt cuccokkal eddig még soha semmi baj nem volt. Dechatlon esetleg még?

Pattogo
Igaz, igaz, ezért van Atinak is 4 kabátja.

Dudu
Liliána nagyon édi :D
Én nagyon is meg tudlak érteni. Tök egyedül voltam/vagyok én is.

Atit ma hagytam ott először a bölcsiben, két óra hosszára. Hát nagyon nem találtam a helyem. Állandóan ő járt a fejemben. Elugrottam a Tescoba, és fura volt, hogy nem ül bent a kosárban. Míg másoknál....... Szóval per pill azt érzem, hogy most sem jobb a helyzet, mint amikor depiztem a társaság miatt.

mikegirl

Sziasztok!

Ági, nagyon gratulálok! Elkapott a sárga irigység :oops:

Csajok lenne egy kérdésem, akinek van gyerekfotelja, van benne fa váz? Ugyanis mindenhol csak olyan van /még a brendonban is 13000-ért :x / ami csak szivacsból van :roll: . Nos az én gyermekem szerintem azt 2 hónap alatt szét úgrálja.

Dudú, nálunk is az van, és ami Ágiéknál, külterület, közelben senki, város 25km-re, apa hajnalban megy, éjjel jön :roll: . Én totál kikészültem két hete, egésznap bőgtem, semmit nem csináltam, semmi nem érdekelt, gyerekkel kiabáltam, és költözni akartam.
Aztán csodák-csodájára apa is felismerte hogy baj van, és itthon maradt pár napot :) , elmentünk kirándulni, együtt vásárolni, és szinte egésznap Danizott, én pedig párszor egyedül kirúccantam /bár végig Danira gondoltam/. Nos minden a helyére állt, feltöltődtem, és mondtam a páromnak is, hogy jó lenne ha mégegyszer nem süllyedne le eddig a családi életünk :? .

Ruhavásárlás: én azon bosszankodom, hogy akármerre megyünk, mindenhol szinte csak csajos ruhákat látni.

Kép
mona76

mikegirl és mindenki akit érdekel!

megvolt ma az elsö bölcsis napunk, hát én is nagyon izgultam, Regi csoportjában négyen vannak és nagyon szuper kis helyük van. MEgette az ebédet, nem volt vele gond, aludt is háromnegyed orát. Mi 4 órára hagyjuk ott minden hétköznap, hát nekem is vegyes érzéseim voltak: néha jo volt nyugiban lenni, néha meg ugy hiányzott, de ez gondolom mindenkinél igy van. Szóval örülök hogy ilyen jol sikerült az elsö nap, és REgi is elvan a hasonló korú gyerkőcökkel.
:D
ruhavásárlás: itt a piacon lehet jo minöségü használt ruhát venni, bababoltban is ki lehet fogni, de ott azért joval drágább.... mint otthon. Itt is vannak internetes oldalak ahol lehet venni mindenfélét.

összességégben nagyon jo hogy ujra tudok dolgozni, még hacsak 4 orában is :wink:

Kép
nora80

Ági

Hatalmas gratula nektek. :lol:

Mostanáb an nekem is jár az okos kis buksim :roll: jó lenne még egy .... :wink: bébi,de egyenlőre apa mosolyog nagyokat.

Nora
Tesóm San benetetto-ba lakik 1400km. Beszéltem vele ,azt mondta most bébiszatyorral meg sógornővel megoldják , de nem utasítja vissza ha szülésen túllesz a segítséget.

teszvesz. :P én is vettem nagyon vagány rucikat Bálintnak és Diusnak is.
De turi is van jó Keletinél. :lol:

Mona
Jó kis feltöltődés kell bizony mindenkinek.Főleg akik kertesben laknak még annyira sem szomszédolnak mint én.Itt mindig találkozok lefelé menet ,vagy bolti járatban vagy délután valakivel és akkor tracsi megy ezerrel.
Mondjuk én nagyon jól elvagyok Bálintosszal .
Mostanság már rámjött ,hogy kéne menni csajos hétvégét csinálni és egy hatalmasat bulizni ,de valahogy ha odajutok ,hogy péntek ,már elmegy a kedvem tőle.ÉS mostanában nincs kedvem a családi idillt felcserélni semmire.
Meló nekem is lesz hamarosan.Illetve már most csinálom itthon az apró cseprő gépen elkészíthető dolgokat,de hamarosan robotolok én is./ha apa jóváhagyja/
Gyorsan megném mikegirl által írt oldaltr mert kiváncsivá tett.
Puszi jó éjt

Kép

Kép
jucu

Ági, Nagyon sok boldogságot és további szeretetteljes 9 hónapot kívánok! Fantasztikus! Komolyan mondom, hogy nagyot dobbant a szívem, mikor láttam a képeden a két csíkot.... Hírtelen feltódultak bennem az érzések, emlékek! Vajon megérzi e majd Eszterke, hogy egy kis Pocaklakó növekszik odabennt?

Látom mindenkiben kellemes emlékeket ébresztett Ági terhessége! Bevallom, hihetetlenül szerettem terhesnek lenni és minden percét élveztem és bármikor újraélném, ha valaki biztosítana róla, h egy nyugodt babám lenne! Ne haragúdjatok, h ezt mondom, de Szaffi mellett még egy második babán is veszélyes gondolkodni! Nagyon szeretem, de igazi kis ördögpalánta! Ma ringatón voltunk és 3 gyerekkel került konfliktudba, abból az egyik egy 2,5 éves fiú volt, akit konkrétan megvert, majd a kiscsákó akkorát taszított a leányzón, h csak úgy koppant a feje a padlón.... mindez pillanatok alatt!! Szörnyű, nem tudom miért ilyen. Kedvesen odamegy a babákhoz, majd se szó-se beszéd lemarja az arcát! Nekem meg ég a pofámról a bőr! Minket simiz itthon, és nem agresszív, de ha társaságba van......
Úgyhogy én várakozó állásponton vagyok a gyerekálldás terén!
Mindenkinek aki újra belevág, sok sikert és boldogságot kívánok!!

Tali: nem vittétek túlzásba a visszajelzéseket, de már így is lényegesen többen leszünk, mint a múlt hónapban regisztráltak! Örülök, hogy bővül a csapat Ági és Dudu személyével!

Annyira de annyira jók a képek, hogy többször is visszanéztem! Nem akarok elfogult lenni de Ati........... gyönyörű kis krapek! Tisztára anyucira hasonlít!

Lili meg olyan, mint egy kis Lencsi baba, azokkal a hatalmas szép barna szemekkel és a mosolya....

Lara, igazi rosszcsont, látszik az arcán, mint a kamaszok, akik valami rosszban sántikálnak :lol: Már nem hasonlít annyira a tesóra, igazi kis egyéniség!

Enikőt sem kell félteni a rosszalkodásban... A popsikrémes akció nagyon kemény lehetett, főleg ha az ágyrácsot is szépen bekrémezte... Mindemellett mint egy kis hölgyike...

Fanninak minden képen egészen más a karaktere, nagyon fotogén! Olyan mintha mindent tudományosan közelítene meg! Olyan összepuszilgatnivaló kis pofija van!

Hosszú lennék ha mindenkire kitérnék és enézést hogy nem teszem! Minden baba képe megfogott, mert már látszik a nyíló kis értelem az arcukon!

Kép
h.bogesz

Megirígyeltem a sztárfotókat, én is lassítom párral a netet:

Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
h.bogesz

még egy pár:

Kép

Kép

Kép

Kép
h.bogesz

Hát Bogesz,
Szaffi maga a megtestesült ártatlanság, el sem hiszem, hogy rosszcsont is tud lenni! :D De ha ennyire tényleg babapüfölő, akkor majd pórázzal és szájkosárral hozd a talira, különben lesz nagy "ereszd el a hajamat"! :lol: :lol: :lol:

italoman

Sziasztok!

Ági: minden jót és örömet! :D :D :D

Túl vagyok a szülinapomon.Jelentem Túl éltem!
A fiam 15 gyerekes szülinapi buliját már kevésbé. Az nagyon megviselt, de szuper volt.
Alexnek kint van mind a 12 foga. Most voltunk a 15-hós oltáson, röhögött rajta.
Vészesen közeledik a karácsony. ÚÚÚÚtálom.

Most csak ennyi telt tőlem.Bocsi!
tuza edit

Edit,
boldog szülinapot neked is meg a fiacskádnak is! Persze hogy túlélted a sajátodat, te még biztosan kis csitri vagy! :wink: :lol:

Csajok,
mi ez a pangás? Mindenki karácsonyra készül már? :D Egyébként szerintetek miért nem tudok beilleszteni még egy vonalzót (karácsonyit, ne ijedjetek meg :lol: ) az aláírásomba? Azt írja, hogy túl hosszú az aláírás, de ez vicc, többeknek van több vonalzójuk is.

italoman

Edit, boldog szülinapot!

Bogesz, nagyon édes csaj Szaffi :wink: Megmosolyogtam, mert mintha 2 csajszit látnánk, gondolok itt arra a képre ahol karmolásnyomokat látni az arcán, a másik pedig a csizmás, nagyon édes ebben a ruciban :wink:

Apa itthon van, és most alszik Danóval :) , olyan jó egy kis csend, jó meleg van, pihizek, és olvasok :oops:

Kép
mona76

Sziasztok!

Bogi, azért a horzsolás Szaffi orrán elég árulkodó a jógyerekségről.. :lol: Kis boszorkány lehet ő is :)

Bölcsisek hogy vannak??

Edit, utólag is Isten éltessen!

Pénteken megyek dokihoz :D

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági grat! :lol: :lol: :lol:
Minden baba remek!
Attis nagyon pasis, tiszta kis szivtipro.
Akkor meg Maját Szaffival hagyjuk csak játszanmi hagy püföljék egymást :lol:
Vendég

Bogesz
Én is nehezen hiszem, amit Szaffiról írtál. :lol: :lol: Nagyon dögös a pettyes gumicsizmájában, Atinak is bejön :lol: :lol:

Edit
Akkor nálatok buli, buli hátán. :lol: :lol: Utólag is boldog szülinapot mindkettőtöknek!!!

Ildi, Ági
Én a bölcsi és az otthon között ingázok. Ma volt az első nap, hogy reggel beadtam, és csak 12-re mentem érte. Volt bőgés a beadásnál, infóim szerint 3 perc, aztán utána semmi. Játék, alvás délelőtt, ebéd. Én meg akkor bőgtem a kocsiba, amikor mentem érte. Annyira izgatott voltam, és már annyira vártam hogy újra magamhoz ölelhessem. És a bölcsin kívül minden időben együtt vagyunk, és ilyenkor nem is csinálok mást, mint együtt játszunk, sétálunk, uzsonnázunk, vacsorázunk.

Nálunk már folyik a karácsonyi ötletelés, ha látok már valamit, azt megveszem. (A 2 anyósnak a fürdőköntöst megvettem, após hintaszéket kap, apukám zászlótartó rudat - mit csináljak, ha erre vágyik?!, sógornőm ovis kislánya táncszőnyeget - szerintem tök jó buli :lol: , a másik kislány már iskolás, oda gyöngyszövésről könyvet és hozzá a kellékelet: szövőkeret, gyöngyök, stb.)

Lennének kérdéseim. Mi a jó ajándék egy 3 és egy 4 éves kisfiúnak?(Nem tudok előre gondolkodni :oops: ) Mármint külön-külön. :lol: :lol: És látott valaki valahol fa szánkót háttámlával? Ezt Atinak szánom Mikulásra.

Viszont a legtöbb időm az apa januári (jan 3) titkos szülinapi bulijára megy el. 8 fős lesz, de vidéken. Bórkostolós vacsi igazi borospincében, meglepi vendégekkel, szállással. Apának csak annyit mondok, hogy kettesben vacsizunk valahol. Titokba tervezem becsomagoni a váltás alsógatyáját meg a fogkeféjét. Egy rövid éjszakára más úgysem kell. :lol: :lol: És mivel az egészet én állom, más, tárgyiasult ajándék nem lesz. Karácsonyra kap több kisebb dolgot.

mikegirl

Ági!

ma volt a harmadik napunk a bölcsiben és azt mondták mintha mindig ide járt volna, szépen eljátszik a többiekkel, nem sir csak elalvás elött egy kis nyöszörgés... ma megette az ebédet is, eddig csak a felét ette meg, nagyon örülök h ilyen jo kis közösségben van, de azért én is mindig ugy futok hozzá és kiugrik a szivem a várakozástol h lássam... pedig csak 4 óra... de hát :roll: :)
köszönöm a leveled, nagyon figyelmes vagy és további sok örömet Lucához! :wink:

mike!
de ügyi vagy, nekem még fogalmam sincs miket vegyek :roll:

Edit!
sok boldogságot!
A Karácsonyt utálod vagy a hercehurcát ami vele jár?

Kép
nora80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?