Sziasztok!
bocsi hogy így eltűntem... ugye ez az első hetünk kettes-hármasban. És nem lehet panaszom Mátéra, egy angyal! Tényleg, sokat eszik alszik, de amikor nem akkor sem sír. Most is már fél órája elvan egyedül a kiságyában!!! Nem tudom mivel érdemeltük ki ezt a gyereket...
Csak a nagy szabadságomat rögtön háztartási teendőkkel töltöttem

és jó keveset neteztem...

bocsi...
elkezdtem kendőbe ringatni Mátét. most kicsit gondba vagyok, hogy nem tettem-e rosszul, mert két perc alatt elalszik a kendőben, tök édes. de ahogy lerakom, ami amúgy is nehéz, szval lerakom és 5 perc múlva reklamál, hogy nem anya pociján vagyok....
mig korábban alva leraktam a kiságyba és aludt
szval lehet hogy rászoktattam teljesen feleslegesen a pocakomon való altatásra...

aminek mondjuk az az előnye is megvan hogy bárhol bármikor el tudom altatni
Beus, aztaaa mekkorát nőtt Alexa tappancsa...
asszem félreértettél, én olyan képet szerettem volna, ahol a három gyermek tappancsai láthatóak

nem is tudom már ki rakott fel két gyermekről ilyet
Mzx, nekünk is azt mondta a dokim, hogyha házaséletet élünk mindenképpen "zséllel" ahogy ő mondta
elég dúrva, amint írod, hogy viselkedik Erik. Nem is tudom, én mit tennék a helyedben, hogy lehet ezt egyáltalán jól kezelni?
Vicces, épp kérdezni akartam, hogy akinek szintén hajasbabája van, hullik-e a hajuk, de mielőtt leírtam volna, megválaszoltátok. Vicces, hogy a feje alatti pelus tiszta hajas... de ez normális állítólag...
Fnora, jobbulást, remélem Erik nem kapta el
naggyon tetszenek a képek, és bocsi hogy most csak Pannyt említem névszerint, de naaaggyon tuti pasijaid vannak!!!! irigyirigy...

(akartam már mondani, hogy az avataros fürdőkádasképet aktuálisabb darabszámúra kéne cserélni

)
ARanykavics! teljesen megértelek, hogy így elfilozol a gyerekszámon, főleg hogy nincs semmi segítséged. Nem könnyű. Sok erőt hozzá! És nehogy azt gondold, ezzel fárasztasz minket, sőt! én is néha átgondolom a dolgot....
Szilvánusz, tök irigy vagyok a férjedre, hogy megy a BLdöntőre

Ti mért nem mentek vele?
Pété!!! ne bomolj kérlek!!! nem tudtuk Pumperka számát, de naggyon hiányzol amikor nem írsz és tök irigy vagyok mindenkire, aki tud találkozni. szívesen mennék az örsi ikeába vagy akár egy gofrira az árkádba....
Melinda, noproblem
Jim, télleg hasonlítanak... de nem lehet hogy minden pasiban a sajátunkat látjuk
érdekelne, hogy Te miért akarod megkereszteltetni a fiadat? bocsi, ha személyes vagy indiszkrét, passzolhatod is
nekem tetszett a hajad!! kár hogy megcsináltattad
Dubaios csajnak meg mond hogy szívesen adsz személyesen is tanácsot.
jó pancsolást a balcsiban
Ti télleg külön alusztok a férjeddel? oks, hogy esténként tökre nincs erőm semmi ungabungára meg összebújásra de azért mégis olyan jó hogy mellette szuszogok és ő meg mellettem csikorgatja a fogát
(nem röhögni, van ilyen.... rosszabb mint a horkolás, komolyan...

)
na most kiderült, milyen kezdő anyuka vagyok, nekünk biza vízhőmérőnk körömvágó ollónk is van... najó mérleget kölcsön kaptuk, de abban makacs vagyok és heti egyszer mérjük csak. De ha tudnátok a múlt héten hányszor hallgattam anyósapóstól, hogy mérjem már szopi előtt után... nem tudtam eldönteni,most az a bajuk, hogy sokat eszik???
ja,ma voltunk először gyerekorvosnál. ugye itt nem kötelező a BCG ő nem is ajánlja. viszont kiderült, hogy a lábfeje kicsit befelé áll, megszokásból.... a méhben már csak úgy fért el a lelkem. szval most masszirozom meg hasonfekvésben kapott a lába alá egy összehajtott türcsit...
ja, és pucéran 5.27kg. kíváncsi vagyok nálunk vasárnap este mennyi lesz.... múltvasárnap 4.99 volt... szerintem eszik rendesen
57.5 cm

ezért nem jók ránk már az 56os rucik...
Patiiii véééééégre!!!!! hogy mi hogy hiányoltunk!!!
soksok erőt az építkezéshez... az a szopi közben röhögös kéééééppp.... haláli... szegény gyerek....
képzeljétek Anyáék hoztak nekem rumosbalatonszeletet, bibibiii én is tudom milyen fincsi az
Ezt a drBeckmann gélt hol találom, mi fán terem? mert én beáztatom, de egyszer nem voltam elég figyelmes az áztatással és olyan maradt... kölcsön ruhában...
Pumperka, énisénis kipróbálom majd a szopipárnán való altatást
naggyon aranyosak vagytok a képen, és örülök hogy így bejött a meitai

én ugyanezt érzema kendővel, mikor raktam be az elején nyűszített majd 2 perc alatt bealudt... és olyan jó hogy ott szuszog a hasamon, tünemény...
Eszterxx!!! Te is végre előkerültél!!! dejóóóó
nemsemmi ez az akupuntúra... mondjuk én nem választanám, egyszer engedtem, akkor sem voltam magamnál.... mentségemre legyen mondva hogy már csak pár óra választott el a kisfiam születésétől....

(jutszembe, születéstörténet, napokban meglesz....

most lehet irigykedni, hogy nekem még tűket is szurkáltak a hátamba vajúdás közben bibibiiiiii... )
Neked is és Mzxnek is sok erőt és kitartást az építkezéshez...
ja még azt is akartam épp írni,hogy képzeljétek tegnap voltam egy itteni magyar anyukánál aki babamasszázst tanított. Máté ott igencsak élvezte

este kevésbé, de lehet hogy nyügös és hüvösebb volt, majd ma megint...
Mni! tudom már mindenki megelőzött, de tündéri a kis Lilla, olyan édes haja van!!!
A babakocsi kérdés engem is érdekel, mert mi otthon tervezzük megvenni a kiszemeltet de még nem vagyunk benne 100%ig tutik...
Rima, annyira jó végre látnirólatok képet!!!
Cicuka, én roppantul nem értek hozzá, azt sem tudom, hogy milyen gyakorlatokat kell csinálnotok.... arra tippelnék, hogyha mondjuk pucéran kell akkor nincs túl hűvös a szobában? meg pl a babamasszázsnál is azt írják, hogy mielőtt elkezded, beszéld meg a gyerekkel. és fokozatosan, minden nappal kicsit többet. megszokja, és tudni fogja hogy majd ez jön és ez nem olyan rossz. Akár össze is kötheted valami kellemessel, pl masszázzsal

vagy ha szeret fürdeni akkor előtte...
de semmiképp nem vagy rossz anya! csak fáradt és elkeseredett... teljesen jogosan....
és kitartást a szoptatáshoz, drukkolok!!! +++
Linocs, naggyon tuti a link, köszi!!!! mondjuk szviccerdüüüccsül nem fogok neki énekelni

szegény, Fruzsi is csatlakozik a terpeszesekhez???

mi a jővő héten jelentkezünk be UHra, ma kaptunk beutalót.
Judit18, rossz lehet egyedül.... tök jó, szinte egyszerre kezdtük a masszirozást
Nannóóóóó

véééégre

már azt hittem a nagyink is sztrájkol ha az anyukánk is....
Juditkecskemét, naggyon jópofa

télleg nehéz elhinni a fényképek alapján, hogy milyen nehéz tud lenni Levi...
Tündérmanó, sajnállak a fog miatt, remélem rendbejön. sajna nem értek a homeohoz de küldök +++++ energiát
Fanetta nekem is hiányzik ám
ja merthogy naponta olvasok, csak írni nincs időm...
mostmegyek is, mert lassan fürdetés kéne hogy legyen, de ez akölök még mindig alszik...
nem, nem keltem fel, csak megyek pakolni a szobájába, hátha attól felébred
vidám hosszúhétvégét
ui: Judit18 asszem Te voltál akinek elszállt a beírása... velem is ezt történt, de megelőzendő az elküld gomb megnyomása előtt mindig kijelölöm és kimásolom az irományt