A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

nagyon jók ezek az anyagok, köszi

KépKép
kisfruzsi

Mamacka, nekem is elküldenéd a listát?
babyteve@freemail.hu
köszi! :D

Mezsó, ne aggódj, már jó méretes babód van, ha mégis ki szeretne jönni...drukkolok, minden rendben lesz!

Kép
babyteve2

A 34. hét a tüdő érése szempontjából fontos dátum...

Kép
babyteve2

Sziasztok!
Fürdés:én is imádtam, de 2 hete, amikor a dokinál voltam, azt mondta,hogy fejezzem be,inkább tusoljak, mert összeszedtem valami baktériumot.Én észre sem vettem.Úgyhogy megcsinálhattam egy 3 napos Canesten kúrát.
Voltam ma védőnőnél:jól leszidott.Fogytam 2 kg-ot, így most tartok +10-nél.Naná hogy fogytam.3 napja szenvedek a megfázástól, köhögök,nem tudok enni, aludni.Már alap állapotban is alig kapok levegőt, nemhogy így göthösen.De legalább nincs lázam.
Mezsó:Nagy drukk Neked!
Valentin-nap:én csak egy dolog miatt szeretem:Ma vagyok 27 éves.

Kép
ágnes27

Boldog szülinapot! :D És gyógyulj meg!

Kép
babyteve2

Ágnes,

Boldog szülinapot!!!

KépKép
kisfruzsi

Ágnes: boldog szülinapot!! :) De jó. :) Anyukádéknak igazi ajándék lehettél. :) Szerelmük gyümölcse valentin napon született. :D Jobbulást neked minden tekintetben.

Babyteve: nahát hogy erre nem gondoltam...akkor ez azt jelenti hogy ha innentől kezdve megszületik,akkor a tüdeje erős,és érett elvileg hogy idekint is boldoguljon?

Kép

Kép
mezsó

Ágnes! Boldog születésnapot! És jobbulást!

Mezsó! Az egészben az a jó, hogy nem kell sokat várakoznod, holnap beszélhetsz a dokival. És ha ő ilyen elismert tekintély, akkor tudni fogja, mi a legjobb neked és a babádnak. Meglátod, minden rendben lesz.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Ágnes, nagyon oldog szülinapot!!

Kép Kép
szõlõ

Ágnes - Nagyon Boldog szülinapot!!!!

Mezsó
- Tényleg ne aggódj .. én is emiatt írtam, hogyha megszületik sem lesz baj .. csak picike lesz. Én nem tudom, hogy 34 vagy 36. hét a tüdőnél a "vízválasztó" amikortól boldogul gép nélkül .... talán tényleg 34 :) Ne aggódj!!!
És szuper, hogy a legjobb dokihoz kerültél ;) az nagy biztonság :)

Kép
szösszenet

Ágnes!

Isten éltessen sokáig!!!

És gyógyulj meg!!!

KépKép

KépKép
gabcika

Ágnes: Boldog szülinapot!!

Mamacka, nekem is küldd el légyszi az anyagot: ercsi3@gmail.com Köszi!

Én meg egyre jobban idegesítem magam... Kedd este óta szúr, nyilall a méhem... Most már be is keményedik, de közben Csipetkém meg rugdal... Szóval nem tudom, hogy ő nyomul-e, vagy bekeményedek... Ugye ezek nem lehetnek fájások? Ugye nem éppen koraszülni készülök??? :shock: :shock: Ma már 3x bőgtem, és ágynyugalomra ítéltem magam... Szülés közben mozog a baba? Mármint vajúdás közben rugdal?

ercsi_3

Ercsi a dokit nem tudod felhívni? Ő legalább biztosan megnyugtat vagy rádnéz megint vagy valami!

Kép Kép
szõlõ

ercsi: ne idegeskedj!!Mondjuk az ágynyugalom biztosan nem árt ilyen helyzetben,de esetleg a dokidat nem csörgeted meg hogy elmondd neki mi újság veled?Lehet megnyugtatna!!Én biztos felhívtam már volna a helyedben...

Kép

Kép
mezsó

Mezsó
Ahogy Babyteve mondja! ;)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Elvileg elküldtem mindenkinek...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ercsi, hívd fel a dokidat! (Nekem is folyamatosan szúr, nyilall és keményedik, de ez van...Az ágynyugalom biztosan nem árt, meg magnézium, de jobb, ha a dokid tud róla, mi ahelyzet...nekem az elejétől vannak ezek a gondok, szóval ezért más a dolog.)

Kép
babyteve2

Ercsi
Mozoghat szülés közben is de nem jellemző...
Biztos, hogy nem erről van szó nálad... vegyél be magne b-t
És hívd fel a dokid vagy a védőnőt ha kapható ilyenre...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, köszi az emilt! :D

Kép
babyteve2

Ercsi! Mindenképpen menj el az orvoshoz! Ennek utána kell járni,hogy mitől van.
emma2008

ercsi: nyomás a dokihoz!!Hívd azonnal!!

Kép

Kép
mezsó

De ugye még nem akar kijöni??? Ez ugye lehet mástól is??

(Levi hívja a dokit... nem tudok annyira németül...)

ercsi_3

Jesszus, Ercsi, remélem már hívtad a dokit. NEM LEHET BAJ!!!!! :(

Kép Kép
szõlõ

Ercsi - Nyugalom, ne idegeskedj!!! Biztos minden rendben!
Várjuk a fejleményeket, mit mond a doki!!!
Szorítunk neked!!

Kép
szösszenet

ercsi: persze lehet mástól is,most ne gondolj a legrosszabbra!!Ha párod hívja a dokit,akkor hamarosan meg is tud nézni,és tényleg nem lehet semmi baj!!!!Szorítok!+++++++++++++++

Kép

Kép
mezsó

Ercsi,

jelentkezz amint tudsz, hogy mit mondott a doki!!! Addig is próbálj meg megnyugodni..

KépKép
kisfruzsi

Jelentkezz mi van veletek!
Gondolunk rátok!
Ercsi próbálj meg megnyugoni... koncentrálj befelé és csak jóra gondolj...

Kép
Kép
Kép
mamacka

ercsi! biztos behív majd a dokid megnézni! ne izgulj! azt hiszem magikának is most volt ilyen barnázása! nála sem volt végül semmi, baba is jól volt!

mezsó! holnap nagyon drukkolok!!!!! Már szép nagy a baba, ne izgulj!

Kép
gabo001

gabo: most ercsi sorait olvasva,tényleg őszintén örülök hogy ilyen nagy súlya van már a babónknak...de bízom benne hogy ercsiékkel nem lesz semmi gond!!/de a súly sem minden.../

Kép

Kép
mezsó

mezsó! igazad van! de azért nem mindegy 28.-29. hét, vagy 33-34. még én is parázok, hogy minimum 6 hétig semmi ne legyen! De persze még az is korai nekem.
jaj csajok! nagyon a vége felé járunk már!

Kép
gabo001

Sziasztok!

Ercsi!
Ne izgulj biztos minden rendben lesz!

Mezso! Holnap gondolok rátok! Jó hogy megnéz egy másik orvos is.

Kedd estém nekem is elég ramaty volt, keményedett, nyilalt, .... belül tuti kék vagyok úgy szét rugdalt.. nagyon fájt, azóta próbálok pihizni.
Semmihez nincs kedvem...olyan szar...biztos ez az idő is rátesz.

Képzeljétek Daniéknál a családdal foglalkoznak, le kellett rajzolni...
apa bal oldalt, Dani jobb oldalt, anya középen és még a pocakomat is kihangsúlyozta benne egy babával. :lol:
Nagyon édes volt, majdnem sírtam....

KépKép
Kép
xsara
Érd

Én is itt vagyok, csak visszaolvastam.
Alig egy nap alatt nagyon sok a termés. :shock:

Ercsi!

Jelentkezz, hogy mi van veletek!+++++

Hétfordulósoknak gratulálok!
Hű holnap kezdődik a 30. hét... :shock: El sem hiszem!!!

Ruciszerzemények nagyon cucik!!!

Pocakok is szépek.

bocsika , hogy így írom, de sok volt az olvasnivaló...

Délelőtt felvettük a bankból a pénzt és vittünk abból 200.000 Ft-ot postára, csekkeket befizettük, amik elmaradtak.
Hát megszabadultunk ma 500.000 Ft-tól rögtön :( ennyi mindent hamar ki kellett fizetni...és még mi jön.... :shock:

Ja és MEGRENDELTEM A BABAKOCSIT IS!!!!!!!! :D :D :D
ÚGY ÖRÜLÖK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

hát bizony a végefelé járunk már...de még ercsinek is sok ideje van a végéig,és az én picúrom is ráérne még... :(

Kép

Kép
mezsó

Mezsó!

Én is szorítok nagyon nektek!!!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

xsara: hát jó dolog ez a családrajz... :wink: igazán sokmindent elárul a kislurkók lelki világáról!! :D elhiszem hogy majdnem sírtál az örömtől. :wink:

Kép

Kép
mezsó

Ercsi!

Nyugi! En az egesz terhesseget atvereztem es barnaztam.

A verzes a hematoma miatt volt es van meg most is neha.
A barnaztas nem tudjak.
Szoval nyugi.

Mostanaban en is eleg sokat kemenyedek, nem gyozom szedegetni a mgb6-ot.

Meg 4 hetet maradjon, utana johet.

Magi
Vendég

Na én most mentem a vércukros leletemért,remélem mire pár óra múlva jövök,már itt lesznek a jó hírek ercsiékről!! :roll:

Kép

Kép
mezsó

Barátnőm tegnap 34.hétre megszült a kislány 48 cm és 2350 g átvitték a gyermekkórházba a város másik végébe ,jól vannak.

Barátnőm 6 másik nővel van egy szobában. Ez nem túl sok szerintetek?

Kép
kritta

Kritta, nektek kiderült már a baba neme? Emlékszem, te nagyon biztos voltál benne hogy kisfiú. :)

Kép Kép
szõlõ

Bejelentkeztem Pocakfotóra .. szerintetek 35 hetesen jó menni??
Azon gondolkozom .. hogy akkor nem leszek-e már nagyon bálna .. vagy Alíz nem lesz-e kint :shock: :shock:
De szeretném ha a fotókon látványosan nagy lenne a pocak .. :roll:

Kép
szösszenet

Szösszenet,

én is márciusban szeretnék menni. Bár én akkor 33 hetes leszek még. De szerintem minél nagyobb a poci, annál jobban mutat majd a képeken!
Simán sikerült időpontot egyeztetni???

KépKép
kisfruzsi

Nagyon szép babaruhákat tettetek föl megint. Nemrég jelezte egy ismerősöm, hogyha nálunk is lány lesz, akkor tud adni egy csomó ruhát. Ennek most nagyon örülünk.

Ercsi, nagyon drukkolok neked, hogy minden rendben legyen.

Gumimaci, örülök, hogy a te méhszájad akkor rendben van, ezek szerint használ a fekvés. Örülnék neki, ha jövő héten én is ilyen híreket kapnék a dokitól.

Babyteve! Nekem a doki azt mondta, hogy a keményedések okozzák a méhszáj kinyílását (legalábbis nagy valószínűséggel). Az pedig egyáltalán nem fáj. Ami fáj - egyéb nyilallások, nyomásérzés - az nem veszélyes, csak nekem rossz.Természetesen minél többet kell olyan testhelyzetben lenni, ami nem terheli a súlyt a méhszájra. Nekem így mondta, hogy természetesen az ülés az jobb, mint a járkálás vagy az állás, de a fekvés az igazi.

Tényleg, attól, hogy én nem hízom, a baba ugye nő? Kb 1 hónapja ugyanannyi kiló vagyok, pedig eszem rendesen. Majd jövő héten kiderül.
Vendég

szőlő

Azóta nem voltam semmin, de választottam orvost, hétfőn megyek végül itthon szülök,de nagyon riaszt a kórház főleg ez a 7 létszám, szerintem nem szerencsés ennyi frissen szült nő egyrakáson.
Nálunk rengeteg az igénytelen nő (össze véreznek meg ...mindent) a wc-re vinni kell magaddal Domestosos kendőt, volt aki a szülés után se fürdött meg napokig :(

én is megfáztam és durván köhögök,de semmit se adtak rá a dokik pedig már hánytam is annyira köhögtem

a babának nincs baja tőle, csak én fulladok meg lassan :roll:

Kép
kritta

Mezsó,
holnap szorítok!

Ercsi,
remélem jó és megnyugtató hírekkel jössz.

Pocakok,
alakulnak :lol: :lol: :lol: :lol:

Mamacka,
elküldenéd nekem is?

kaja,
ma a kikában ebédeltem a szokásosat. 1 gyümileves+vega sali 3/4-e. Máskor annyit ért, hogy nem maradok éhes. Most: olyan szarul vagyok, mint...
tuti, hogy a gyomrom már a torkomig fel van nyomva. Nagyon gáz. Az egész hasam tök kemény, nagyon durva. Bocs a panaszért, de most nagyon kiakadtam, hogy ennyit sem tudok úgy megenni, hogy ne legyek szarul (nem voltak nagy adagok...a sali pl. kb. 1 tojás, pár jégsali csík, kis reszelt sajt, a kukoricát meg sem ettem) Most meg szomjas vagyok, de nem tudok inni, mert visszaakar jönni. Tényleg bocs, de............
ja, a kikában ma minden 10%kal ócsóbb!!!ha érdekel valakit...

Szöszi és Fruzsi,
a pocakos fotókat mennyire fogjátok felénk publikálni? megértem ha nem, de kiváncsi lennék...

emi,
hol vagy? aggódok...

Kép
1bambi

Valaki írta a napokban , hogy valahol akciós utazóágy van.... :roll: :oops:
Hol és mennyiért??? Ha valaki tudna segíteni... :oops:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Bambi,

gondolom lesz benne szexisebb is, hiszen apának készül főként.
De én nem tervezek nagy mesztelenséget. Szerintem majd mutizok párat ha elkészülnek!

KépKép
kisfruzsi

meztelen természetesen.........mostanában már helyesen írni is elfelejtettem.. :oops: :oops: :oops:

KépKép
kisfruzsi

Köszi mindenkinek!
Ollem:Ha jól emlékszem a Plus-ban 6990 Ft-ért.

Kép
ágnes27

Ja, azt akartam még mondani, hogy a CORA-s utazóágy nagy csalódás abból szempontból, hogy 13,5 kg :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (De azért megvettük)
Minden utazóágy ilyen nagy és nehéz?
Összerakni Ti könnyen tudtátok? Itt a férfiak jól megszenvedtek vele (még a Corát is felkellett hívni, hogy szar az ágy).
Majd a műszaki (én) megmondta a tuti megoldást :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na erre az egyik szitkozodott a másik meg csak röhögött :lol: :lol: :lol:
De tényleg marha nehéz...Lehet, csak én voltam naiv, és gondoltam úgy az ember a hátára dobja a kis tatyójába, aztán viszi magával (majdnem) mindenhova.

1Bambi

Kép
1bambi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?