A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 nyári kismamák

Há! Már megint laptetej! :twisted:
Mostanában nagyon nyomom! :lol: 8)

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

[quote="magdolnam"]h írta:magdolnama akutyámból ítélem akkor kb 2 nap.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

a barátnőm hívott, hogy lement a pocija. Tök izgalomban vagyok. A kutyuskámnál ránézésre megtudtam mondani, de őt most nem látom. Mindjárt indulnak a dokihoz, de szerntem nem engedik haza. Ja és ezt is megálmodtam, mint a nagybátyámat....
magdolnam

na nem nevetni a kutyás dolgon! :lol: csak mi tenyésztettük a vizslákat és tudom hogy ha úgy néz ki hogy lenn van a poci akkor gáz van. Illetve ha órákon keresztül le föl sétál akkor percei, órái vannak hátra
magdolnam

Magdi!

Hogy van a nagybátyád???

Kép
andkata

Szly, megköszönöm ha javítasz!

Derelye, azt mondta az anyukám, aki tud tésztát gyúrni az tud derelyét is csinálni. Én még nem csináltam soha, de állítólag ugyanúgy kell csinálni, mintha sima tésztát gyórnál. Csak lekvárt kell bele tenni, jól lenyomkodni a szélét, vízben kifőzni, utánna pirított préznire dobni.

KépKép
hene

Magdolnám: szerintem ez csak olyan babona szerűség! Minthogy fiús, meg lányos pocak! (de ne kövezzetek meg, kicsit földhöz ragadott vagyok!)
Persze lehet magyarázni ilyesmivel, hogy ha beilleszkedik, akkor ugye a poci alakja is változhat de látod ez sem szentírás. ld. Szly!
Én csak úgy viccelődöm!
Vendég

Na kiteregettem!
nemtudom kinél mi újság de nálunk nagyon király idő van!
Ezerrel süt a nap,szél egy kicsit fúj,de a ruhák miatt ennek most direkt örülök!

Olyan sokat gondolkodom,hogy vajon milyen lesz Áron baba!
Annyira hihetetlen,hogy nemsokára odateszik a hasamra és minden végetér ami eddig volt és ő már itt marad velünk!
Annyira nemtudom elképzelni!
Meghogy milyen hangja lesz!
Úgy várom már,de azért félek!
Apa mindig mondja,hogy együtt fogok sírni a gyerekkel!
Az tuti!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szerintem lesz májusi baba!

Szly! Köszönjük a táblit!

Fotót majd én is csináltatok Apával,de ilyen sexiset nem,mert többet nem ültök a gép elé!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
ibm

nagybátyám hála égnek jobban van annyira hogy már a gyomorszondát kivették belőle. Sztem nem lázas már, de ezt a rokonok mindeg elfelejtik megemlíteni.....De beszélni mozogni nem tud sajnos még mindig, valamint nehezen ért dolgokat. Azt hiszem lehet bemegyek hozzá holnap a kórházba. Anyuék nem szívesen engednek be hozzá most így Lizussal
magdolnam

Olyan jókat rötyögök rajtatok! :lol: Lányok! Ha azt mondjátok én szülök először akkor biztony nem lesz májusi baba! :lol: :lol: :lol: De egyébként szívesen átengedem az elsőbbséget Henének, Andinak, és aki még szeretné... :wink:

Oké :lol: , tényleg kilátszanak a bordáim, de csak mert magas vagyok és oda már nem jutott pocak! :twisted:

Teszek mindjárt régebbi képet és akkor meglátjátok hogy amúgy sem volt sokkal feljebb. (szerintem legalábbis)
Vendég

Magdolna! Örülök,hogy jobban van a nagybátyád!
Reméljük hamar felépül!

Nekem a dr. Algopyrint mondott lázra,de valóban nem egy szemtől lesz bármi bajuk,főleg nem most!

Nekem már kb.20 hetesen is azt mondták nagyon lenntvan,de még bírja!

Megint csuklik szegény!
Mostmár legalább 2-3X egy nap!
Nektek is?

És mostmár téyleg nem tud annyira mozogni,bár azért néha még belehúz!! :lol:

Kép

Kép
ibm

Magdi! Akváriumi elevenszülő halaknál én is napra pontosan megmondom! :lol: :lol: :lol: (8éve házi tenyészet)

Jajj, ez a gyerek a bordáimon tanul zongorázni! :shock:
Elég vacak érzés!
Emlékszem mikor ti panaszkodtatok ilyenekre! :D
Kis maszat, most nagyon beindult! Jaj de megfogdosnám már! Dehát itt van útban ez a has!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na, vagyok ujra egy kicsit.... fent voltam barátnőmnél traccspartiztunk, meg ittunk egy tejeskávét! :)

Nekem fájdalomra és lázra az algoppirint mondták hogy be lehet venni!!

d.dodó

Na csináltam egy képet, összehasonlítás képpen!

Kép (38+4)

KépKép
hene

Hú csajok, nekem ugy húz a derekam... nagyon fáj! De se ülni, se állni se feküdni nem igazán jó!

d.dodó

Ami, nekem minimum napi 3x a csuklás
Kedvencem a hajnali-kis drágám sajnálom olyankor, nem tud pihenni....

Kép
andkata

találtam tuti epres tiramisu receptet.
Valakit érdekel még? Mert akkor felrakom....

Kép
andkata

Anyjuk - inkább azért van olyan nagy rend itthon mert unatkozom... :wink:

2008. 01. 25 - hű de pici volt!!!! :lol: :lol:
Kép

2008. 03. 23. (Anyjuk - ezen is ott a vasalódeszka mellettem! :lol: )
Kép
Vendég

lányok!

Nyugtassatok meg...

Ti is szoktatok a hüvelyből szúrkálásokat érezni?
Ugye nem azért érzek ilyeneket, mert nyílik tovább a méhszájam?

S O S

Magdi!

Sajnos nem tudok hozzászólni a kérdésedhez... :roll:

Hene!
Döbbenetesen csini pocakod van!!!

Sz.Andi!
Merre vagy?

Vagy csak én siklottam át a hsz-a felett?
Vendég

Kata - epres tira jöhet! :D

Hene - egy szavad sem lehet, gyönyörű pocid van! Olyan furi hogy tök más alakúak, nem? :D Az enyém szinte lóg a tiédhez képest! :lol:

Az Algopyrin-re az van írva hogy az első és utsó hetekben nem ajánlott.

Csuklás - hát igen... :lol:
Vendég

Marcsi - én egyre többször szoktam ott szúrkálást, viszont nyitva is vagyok... szóval nemtom :? Lehet hogy ezt most nem kellett volna leírnom? Bocsiiii :oops: PIHENJ!!!!!
Vendég

Sz.Andit már én is nagyon hiányolom! Csak nem megkezdte????
Andi Jelentkezz!!!!!!!!!!!!!

KépKép
hene

Wera!

Nagyon csini vagy!
És szerintem is inkább alkati dolog, hogy kinek hol van a poci...
Plusz az sem mindegy, hogyan fekszik a baba.

Mert pl. nekem is lennt volt mindíg a pocakom, de most, hogy Emma csücsül, teljesen más az alakja.
Most úgy néz ki, mintha fennt lenne...
Vendég

Wera! Lehet pont ezért fogsz mégiscsak később szülni, mert szegény Nórikának még egy kanyart is meg kell tennie! (előbb fel aztán le) :lol: :lol: :lol:

Hene! Nagyon nagy és csini pocód van! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kinek kértem el Kodaj dr és a szülésznő telszámát? Írjon püt, és küldeném... :oops:

potyka

Wera, én is így vagyok. SZoktam nyilalásokat érezni, én is nyitva vagyok, teljesen!

KépKép
hene

[quote]J írta:ajj, ez a gyerek a bordáimon tanul zongorázni!

Kriszta - most mondjam azt, hogy inkább, mint a méhszájadon... :twisted: :wink: nekem sajna oda nyomul, nem is kicsit! :roll:
Vendég

Wera!

Nem ijesztettél meg, semmi gond!
Sajnos azért nem tudom én sem a saját kérdésemre a választ, mert az összes gyerekemnél ebben az időszakban nyitva voltam. :cry:
Vendég

[quote]W írta:era! Lehet pont ezért fogsz mégiscsak később szülni, mert szegény Nórikának még egy kanyart is meg kell tennie! (előbb fel aztán le)
:lol: Hát, hosszú az út... :wink:

Szívesen maradnék még veletek csajok, de leszakad a derekam ebben a kényelmes szétnyitható kempigszékben... :twisted:
Később még benézek!

Cuppa! :wink:
Vendég

marcsi!
Néha nekem is szokott ott lenn szúrni... én viszont nem tudom, hogy mennyire vgyok nyitva, avgy egyáltalán nyitva vagyok.e, mert ezt sosem nézi a doki.

d.dodó

Kriszta!

Werának igaza van!
Emma helyzeténél fogva is, erőteljesen gyakorlatozik az én viharvert altájamon, és bizony szívesen cserélnék veled... :oops:
Vendég

Megyek álomba szenderítem magam, mint hófehérkét a boszorkány almája. Remélem apa megcsókol ha hazaér!!!! :wink:

KépKép
hene

Túl vagyok a hajmosáson, szárításon! Mára már csak a teregetés marad, ha lejár a gép. Ez szörnyű! Én minden nap mosok! Hátha még meglesz a pici!

Marcsi! Én nem szoktam nyilalásokat érezni. Pedig én is nyitva vagyok egy ideje. Olyan feszítgetéseket éreztem mostanában, de nem nyilalás volt.

Kép
szly27

Epres tira recept megy.

Kata kérte a Kodaj számát ( a másik).

Szerintem a nyillalást nem a méhszájtól érezzük ( én is szoktam), hanem a csontok lassú szétnyillásától- muszáj is, hogy kiférjen a babó. Néha egészen brutál tud lenni.

Wera, Hene! Csini pocok!
Magdi! Reméljük nagybátyád tobvább javul!

Kép
andkata

Marcsi,
én is érzek efféle nyilallásokat, és már vagy két hete, de még mindig 3100 a méhszájam!

És szerintem is lesz májusi babánk!!!! Jön a melegfront, talán jön vele egy kisbaba is.... :D de csak annál jöjjön, aki már nagyon szeretné! Jelentkezni lehet!

Nálunk még a gyerekszoba sincs kész... :oops: sőt, egyik szoba sem.... :( ma is nagymamánál alszunk, mert csak holnap jön a vizes ember, és akkor végre lesznek csapok a házban!

Babuli, Patr, Viki, (megakimég beteg) gyógyuljatok, pihenjetek!
Babu, mikor költöztök? Amíg a macska ott van, addig nem mentek?

Lányok, nekem már most is dagad a lábam! Mi lesz, ha melegebb lesz????
Képzeljétek, a büfések nagyon vigyáznak rám: direkt nem rendelnek kókuszkockát.... nehogy túl sokat hízzak. Mindjárt kipróbálom a kókuszgolyót, az van, hátha az is ízlik :D

KépKép
szkagi

lányok!

Köszönöm a válaszokat!

Csatlakozom a korábbi témához, szerintem is lesz májusi babánk...

(Andi nagyon eltűnt, nem?)
Vendég

Helló!

Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok. De sajnos semmi. Minden a régi. Csak ma takarítottam, és kicsit lassabban megy a dolog. Meg megcsináltam a páromék honlapját, vagyis frissítettem. Meg vissza kellett olvasnom.(Na ez ment a legrosszabbul, nem is sikerült mindent.)

Jó lenne már, de még nem mentem. Most már akkor várja meg a koncertet, hagy bulizzam ki magam. Holnap meg jöhet gőzerővel. Már rend is van, szóval jöhet. De az az érzésem, hogy nem lesz meg májusban.
Az tuti, hogy ikrek lesz :lol: :lol: Mármint a horoszkópja.

sz.andi

Ja, igen! még akartam valamit!

Ági!
Nekem is dagad a lábam. Tegnap egészen elképesztő volt!
És egyértelmű, hogy vizes. Mondjuk ha nyugton maradok, akkor nem annyira, de ugye tegnap is eléggé sokat mászkáltam...
Meg a mozi sem volt annyira kényelmes, hiába voltak párnázottak a székek...

Azt még nem is meséltem, hogy én naív az interneten foglaltam jegyet, nehogy ne jusson...

Hááát, abban a bazi nagy teremben jó ha voltunk 15-20-an... :roll:
De legalább fel tudtam tenni a tappancsom... :wink:
Vendég

Szerintem is lesz májusi baba, de nem az enyém.

Nagyon szép pocakok!
Aki beteg, gyógyuljon meg!!

Valamit még akartam, de elfelejtettem. Öregszem, biztos...

sz.andi

Szia Andi!
Örülök, hogy jöttél!

Én téged tartalak elsőre a befutónak...

Milyen jó neked! Te már takaríthatsz... régen mit nem adtam volna ilyen lustálkodós napokért.. :roll:
Vendég

Ja, tudom mit akartam!

Marcsika! Ha megszülök, akkor írhatok Neked? Te mondtad, hogy mms-t is tudsz fogadni. Mert akkor Neked küldeném el a képet manóról.

sz.andi

Takarítás annyira nem is fárasztott le. Fura, meglepődtem, hogy jól bírtam.
De szerintem nem én leszek az első... Hene menne, megbeszéltük, hogy a 2. helyet bevállalom. :lol:

sz.andi

Jajjdejó!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hát persze, hogy írhatsz nekem!!!!

Én mindíg itthon vagyok, és amúgy is külön megtiszteltetés, mint ahogy az előbb is írtam Henének, ha én hozhatom a jó hírt!
Vendég

De a kislányok mindíg jobban sietnek... :roll:
Vendég

Köszi szépen, akkor majd Neked megy a hír!

sz.andi

szkagi, nem kaptam jó hírt az amnio után, csak eldöntöttük, hogy nem lehet, hogy annyira beteg legyen a bébi hogy ne tudjuk hazahozni! lehet hogy így nagyobb lesz a pofáraesés, de másképp nem lehetett volna kibírni ezeket a heteket...

pénz: valaki írta, hogy nagyjából az egyszeri anyaságit kérik el a dokik. ami azért gusztustalan szerintem, mert azt elvileg arra kapod, hogy abból meg tudd venni a dolgokat. Mármint nagyrészét, mert arra sem elég messze sem szerintem. A másik aggodalmam meg a következő. Hogy ugye én a Róbert Károlyban szültem volna, ahol 160 a szülés. És az új dokim, akinél az I-esen fogok most szülni, tudja hogy onnan jövök át, tehát tudja, hogy elvileg ennyit kifizettem volna érte. (Bár azt nem hiszem hogy tudja, hogy a saját dokim nem fogadta volna el a saját részét, ami 50 a 160-ból). Még nem beszéltem vele, meg elvileg konkrétan még egyszer sem voltam nála, csak uh-n, úgyhogy fogalmam sincs hogy mi lenne jó. A saját dokim is megígérte hogy akármi lesz ő jönni fog amikor szülök, bár neki úgymond köze nincs a klinikához... Tehát pl. fogalmam sincs hogy kéne-e szülésznőt fogadnom vagy nem. Meg ilyenek... Tanács?

vidokata, mi meg pont úgy vagyunk ezzel a pénz dologgal, hogy nem érzem azt, hogy a szülésért annyit kéne adni, viszont amikor a műtétekre kerül majd a sor, ott tuti nem fogom sajnálni a gyerekorvosoktól. Bánjanak csak kiemelten az én gyerekemmel. Nem is értem, hogy miért van az, hogy a szülészeknek annyit adnak, mikor az igazából az anya érdeke hogy jól bánjanak vele, de amikor a gyerekkel nagy gáz van, a gyerekorvosnak akkor sem nagyon szokás... vagy legalábbis nem ilyen volumenűt... Úgyhogy szerintem is gáz hogy orvos létetekre itt kell számolgatnotok.

potyka, haverina baromira tetszett. :)

anyjuk, próbálj meg egy programot ecettel járatni. Az elvileg kiszedi a vízkövet is, meg minden egyebet. Szerintem az segít.

kriszta, a kép tényleg nem egyszerű...

gyes. Én csak azt nem értem, hogy elvileg az első két évben gyed van, nem? Na mindegy, szerencsére engem annyira nem érintenek a dolgok, mert nekem fix a munkahelyem (közalkalmazottként, hogy annak is legyen valami előnye) úgyhogy tuti vissza tudok menni bármikor és szerencsére az időbeosztás is olyan, hogy 8-tól vannak óráim, átlagban 1-ig. Ezt az egyet szeretem a tanárságban (a gyerekeken kívül) hogy a napjaid is elég rövidek, meg ott a téli, nyári, tavaszi, őszi szünet... Úgyhogy én soha nem panaszkodom hogy nem keresünk olyan jól, mert vannak akik még ennyit sem keresnek viszont nincs is ennyi szabadidejük...

vidokata, szerintem ez egy olyan dolog, hogy valószínű te is találkozol olyan súlycsoportú emberekkel mint te vagy csak nem veszed észre rajtuk. Rólam sem mondja meg senki alapból hogy 70 kg szoktam lenni (én is 174-175cm vagyok...) Pedig szerintem nagyon sokan vagyunk akörül. De mostmár nekem is kellene szereznem egy mérleget mert vagy két hónapja nem tudom hol járok... De szerintem nagyon soknál, mert akkor tartottam +14-nél... De nem is érdekel az az igazság. Még sehol nem reped a bőröm és nem vagyok eltorzulva meg szerintem elég sok a víz is, mert a bokáim nagyon viccesek... Meg igazából már a lábfejem is. :) lassan kezdek úgy kinézni mint a rexona reklámban a szeplős gyerek aki felfújódik és elszáll. csak én nem elszállni fogok, hanem a földhöz ragadni a súlytól... :)

Amúgy bébi nekem is a bordáim közt van, de nem a lába, hanem a feneke... Én nem tudom hogy milyen pózt vett fel, de a jobb oldalam már hetek óta zsibbad egy ponton és mindig ott érzek valamit kinyomulni ami szerintem a feneke.

Most szóltak a férjem főnökéék, hogy menjünk este Iguana-ba (kedvenc éttermem, mexikói...) :) Úgyhogy este hülyére zabálom magam. :) Na jó, csak módjával, de azt hiszem jó lesz. Aztán holnap meg folytatjuk a ház szigetelését (már egész jól állunk ahhoz képest hogy magunk csináljuk) de mivel én abban segíteni nem tudok, majd addig lenyírom a füvet és utána este megyünk az etyeki borfesztiválra is. Úgyhogy unatkozni nem fogunk.
Azon gondolkodtam még, hogy felállítanánk a medencét a hétvégén ha jövő hétre ilyen időt mondanak, de nem tudom, hogy én mennyire mehetek bele... Azt tudom, hogy a forró víz nem jó, de nem tudom mi a helyzet a hideggebbel... Vagy majd csak lábat lógatok bele? Szerintetek?

Na most azt hiszem ennyi. Így is megszakításokkal de egész nap itt olvasgattam. Bár vicces volt, mert reggel együtt jöttem be a férjemmel és délelőtt itt netezgettem az irodájában egy másik gépen. Jegyzetelgettem is jegyzettömbe stb. Aztán megjött a főnöke meg a felesége és mondta a feleség hogy szaladjunk ki a mekibe úgyhogy én csak felálltam itthagytam a gépet úgy ahogy volt, és elmentem. Mire visszajöttem jöttek a férjemhez tárgyalni és az egyik ember épp a gép elé ült le... Remélem addigra már képernyőkímélő volt... Aztán csak azután tudta a férjem lementeni amiket jegyzeteltem miután elmentek de addigra meg én sem voltam itt. Úgyhogy a végén most tudom csak befejezni és elküldeni.

KépKép
muffin

Ja, az igaz. De mi van, ha mégis fiú? :D
Már itt a végén egy csomóan mondják, hogy fiú lesz. Na az lenne még meglepetés. De a 4d azt mondta lány. Most már maradhatna...

sz.andi

ja és szerintem is lesz májusi baba. főleg ha ennyire meleg jön... arra állítólag érzékenyek. :)

KépKép
muffin

Muffin! Igazad legyen. Ha valaki megkezdi a sort, akkor utána csőstöl jön. :lol: Hátha mihamarabb megleszünk mimis. :lol:

sz.andi

Andi!

Dehogy lesz fiú!
Azért mondjuk tényleg nagy meglepetés lenne... :P

Szia Muffin!
Örülök, hogy jól vagy!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?