A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Petra, Bogi,
én is szeretem Woodyt, nekem tetszett a Vicky...de tény, h nem a legjobb filmje, de én elfogultan nézem.

Dóri,
olvastalak, és köszi! Majd alvásidőben feltétlenül írok privit, csak Barnim beteg, úgyhogy nem tudok most én se sokat netezni.

Anny,
én nem adtam semmit, csak orrcsepp+orrszívás+hársfatea

KépKép
lili73

Anny: gyonyoruek!!!! Naprol-napra szebbek, micsoda kis furtocskek!!! :D

Banika: drukk hogy tobbet ne kelljen menni erre a fejlodesizere! :wink: :lol:

Szanet: nagyon szepek a ruhak! Kar hogy nekunk kicsik! :?

Sotske: ket hugom van, egy 25 eves es egy 12 eves. :lol: Ocsem is ketto van, egy 28 eves es egy 10 eves, anyum elvalt az apukamtol es ujra ferhez ment, a ket kicsi a neveloapamtol van.

Lili: akkor Barnidnak is jobbulast!

KépKép
KépKép
tontica

akit érdekel itten is vannak rucik,de még töltök bőven.
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Iker82
szanet szép rucik kár hogy kicsik
vivi basszus de gyönyörűek a lányok :D csodálatosak és a szemük sem áll jól :D

lanyané

Jucihugi: ez az erezned kene egy nagy baromsag, en az elsonek uuuuuuuuuuuuuuugy ereztem hogy lanyom lesz aztan fiam lett. :lol: Aztan ujra teherbeestem es gondoltam, na ez mar tuti lany lesz, azt a babat sajnos elvesztettem de fiu volt. :roll: Aztan az ikrekkel mar nem mertem "erezni", gondoltam tuti ezek is fiuk lesznek aztan vegul csak megszant az eg egy kislannyal. :lol:
Az egyetlen amit biztosan ereztem az elso utan hogy hianyzik valami vagy valaki/k a csaladbol, ugy ereztem nem teljes a csalad es igazam volt, most teljes!

Lanyane: lehet ha akkor beallsz abba a fenybe mar nem lennel itt. :roll: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

tonti :D :D :D :D :D röhögni fogsz most jöttem be a mosogatásból és ahogy mosogattam te jutottál eszembe,hogy milyen aranyosat irtál nekem,......én tudom mit irtál és jól esett erre bejövök és itt vagy :D :D :D

lanyané

Lanyané

láttad a pépek fotóját????

szanet

Tonti!
De jó,hogy legalább nincs lázuk a gyerekeknek!Reméljük a pszihomókus segít a tesódon.Szép nagy családotok van.

Dóri!
Ági otthon is horkol?Mielőtt kiveteted a manduláját,azért legalább 3 dokival konzultálj szerintem.A mandula az nagyon jó védőháló.

Davandi!
Uradnak érdekes a munkája.

Sotske!
Apudnak miért nem jutott eszébe eddig,hogy anyud nevére vegyenek fel hitelt :roll: :roll:

Párizska!
Egyél sok gyümit,zöldséget!Folsavat 12.hétig szedették velem,utána kétnaponta elevit,mert nekem szorulást okozott.
MagneB6 meg az ikrek miatt nagyobb dózis volt+méhösszehúzódásaim is voltak többször,de a dokid ezt úgyis tudja!Én a vásárlással a 16.hétig bizti várnék. :wink: Ja és üdv a jófejanyósunk van táborban :lol: :lol:

Fanni!
Derekadra forró fürdő,majd Fastum gél!

Maryska!
Képzeld,ha dokiapu megcsinálná mindkettőt csak a fejed bírnád mozgatni és osztani az észt az ágyból.ol: :lol:

Anny!
De csodálatosak ezek a csajok!Mi van az exuraddal?

Juci!
A Galina az az orosz jól tartott 60-as nő?

Banika!
Majd írj mi volt a dokinál.
Vendég

igen szanet köszi :D irtam :D megkeresem az almás bizti fini :D
benszikém mindig me tudsz nevettetni :D :D :D

lanyané

Napsugaras szép napot!

Kezdem a mai nap legfontosabb eseményével: délután már papíron is lesz apjuk a kölköknek. :lol:

Balumat meg kicserélték az ufók. Ragyogva jöttel haza tegnap Beával (szitter) az oviból, Bea mondja: kicserélték a kölköt, semmi hiszti, tök cuki volt. És megúsztuk az estét is egy szolid "nemakarokaludni" balhéval.

Myra!
Tarts ki, Kira is rendeződni fog, meg lesz majd még rosszabb is. 8)

Ikrek hasfájása talán javulóban (kopp-kopp) Dani zabál, mint állat (erre nincs jobb szó, az este 200, éjjel 240 milit rámolt le).
Megjött Réka pihiszéke is, tök cukin játszanak, Balu meg magyaráz nekik folyamatosan, játsza a nagytesót.
És már megint kiderült, micsoda szörnyeteg vagyok: az én aprólékaim már pocakban koffeinfüggők lettek, Baluval kb. 8 hós korától úgy kávéztunk, hogy lenyalogathatta a kiskanalat és ez máig így van. :oops:

Jucihugi: van folsav külön, nem is receptes. Én az ikrekkel nem mertem abbahagyni teljesen az Elevitet, kétnaponta szedtem. Baluval a 12. hét után abbahagytam, sőt, ha jól emlékszem én Magne B-n meg vason kívúl mást nem is szedtem.

Dobok pár képet, majd még jövök.
Pusszancs!

[törölt kép]

[törölt kép]

[törölt kép]
vovanda

Benszi!

Ukrán és szerintem még nincs hatvan, Veszprémben és Füreden dolgozik.

Anny!

Annyira szépek a lányok!

Vanda, helyesek az aprók :!: Jó, hogy elintéződött a hercehurca a papírokkal. nem is tartott olyan sokáig, bár ezt ti Pasival biztos máshogy látjátok.

Judit

jucicuki

Jelentem, megjöttem védőnő-kórház-posta-ebédnekvalóvásárlás letudva! Közben találkoztam egy nagyon kedves ismerősömmel, aki ott volt az esküvőmön (azóta nem találkoztunk) és azt mondta, hogy volt már egy pár esküvőn, de ilyen SUGÁRZÓAN BOLDOG menyasszonyt még sosem látott! Én meg elbőgtem magam nagy boldogságomban, mert pont a védőnőtől jöttem és annyira örültem a várandós kiskönyvnek, hogy ez már betette a kiskaput :lol: én amúgy is bőgőmasina vagyok (nem terhesen) na akkor ezután mi lesz!!!???

Ja, a védőnő tök jó fej! És segítőkész és érti a dolgát! Bár amikor megkérdezte, hogy kiemelkedő-e a mellbimbóm, majdnem pofánröhögtem, olyan vicces volt...reméltem megnézni nem akarja :shock:

Judit, csak holnap megyek, mert mára hulla vagyok...de muszáj lesz ingázni, a Galinának hiszek!!! :wink: Meg Neked is :wink:
Folsavat, magnéziumot kéretik még egy hónapig megőrízni nekem!

Benszi, köszi, hogy bevettél a jófel anyósom van-klubba! Igazán érzem, hogy ott a helyem Köztetek :lol: bár nem utálom, vagy ilyesmi, csak néha az agyamra megy, de a férjemnek is szerencsére, úgyhogy olyankor együtt mondjuk a magunkét...hál' Istennek, nem anyuci pici fia a drágám, így simán mellémáll, ha van valami! Amúgy ku**ra idegesít, hogy ahányszor ott vagyunk, mindig elmondja hatvanhatszor, hogy szerinte fiunk lesz... :evil: ha az lesz, az lesz, de ne tudja má' amit még én sem tudok!!! :evil:

Mindjárt megnézem mit írtatok még és folyt.
Vendég

Eszti! Mi van akkor ha nem kiemelkedő a mellbimbó? :shock: :shock:

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska!
Ha nem kiemelkedő, nehezíti a szoptatást. Mivel ebben elvileg a védőnő hivatott segíteni, nem árt, ha tudja az esetleges gátló tényezőket.

Jucihugi!
Nekem a volt anyósom kifejtette, amikor Baluval terhes voltam, hogy AKKOR IS SZERETNI FOGJÁK, HA LÁNY LESZ... :twisted:
vovanda

Kicsit odakozmalt az ebedem mikozben Titeket ovastalak. :roll:

Lanyane: milyen jot es szepet irtam? Hogy orulok hogy nem mentel a feny fele mert ki tudja hova lukadtal volna ki!? :lol: Szoktad nezni a Szellemekkel suttogot? Ha igen, erted miert mondom hogy ne menj a feny fele! :lol: :lol: :lol:

Jucihugi: de jo, elarulod milyen a mellbimbod? :lol: En egyre jobban orulok hogy nekem nincs anyosom es az anyam is messze van. :roll: :lol:

Vanda: cukik es milyen kicsik (leglabbis nekem annak tunnek az enyemekhez kepest!). Balu viselkedese: szuper de azert ne fuzz hozza nagy remenyeket, egyik nap ilyen, masik nap olyan. :roll: Nalunk most a szupi miatt vannak nagy "hisztik", elfut, ugy kell bevonszolni, lefogni stb. de ezt megertem. :cry:

Benszikem: Neked puszi! :D Nem irtal semmit magatokrol igy nem tudok valazolni. :wink:

[color=red]Andicolor] mi van Veletek Meselj!

Kepzeljetek gyerekek megtanultak hogy igen vagy nem, na nem beszedben hanem razzak a fejuket vagy bologatnak. Tok cukik! :D

KépKép
KépKép
tontica

Andicolor :lol: :lol: :lol:
Kicsit elszurtam. :oops: :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Kiemelkedő mellbimbó
Tőlem is ezt kérdezte először,én meg néztem az uramra értetlenül,hogy mondjon már rá valamit :roll: :roll: :roll: :roll:

Jucihuga Eszti drusza :wink:
Én is magne b6-ot nyomtam,de szerintem semmit sem ért,na mind1,meg várandós szirupot ittam.
Én megéreztem,sőt tudtam,hogy lányaim lesznek:)
Köszi a dicsiket,átadtam az illetékeseknek:):)

Tonti
Nagyon ügyesek a gyerekeid és szerintem te tök jó anya vagy és tök bírlak :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Voltunk eü. házban
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Védőnő segg hülye,ránk sem (na ide majdnem írtam valami csúnyát) nézett.Csajok híztak 200g-ot 2 hét alatt,és összementek 4cm-t 2 hónap alatt :roll: :roll: :roll: :roll:

Vanda
Látom egyik gyerkőc sem éhezik :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Anny
Gyönyörűek a csajszik!
Vendég

Tudom azt hogy szoptatásnál fontos a kiemelkedő mellbimbó, de a 8. héten minek ezzel foglakozni?????? vagy talán még a 32 hét alatt lehet alakítani :):) Tőlem a kutya nem kérdezte ezt pedig már az 5. védőnömet fogyasztom :) de október óta senki nem volt itt :) de nem is hiányzik.

Sostke! mekkorák most a csajok?

Enyémek csak a nemet tudják, akkor csóválják a fejüket :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuzska80 2009.03.03 12:50-kor.

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska
Száva 8490g és 68cm (én 2 hete 72-nek mértem :roll: )
Noa 8360g és 68cm (ő is 72cm volt 2 hete :D )
Vendég

[quote="tontica"]
írta:
tonticaNalunk most a szupi miatt vannak nagy "hisztik", elfut, ugy kell bevonszolni, lefogni stb. de ezt megertem. :cry:

Ezt most vettem eszre, termeszetesen nem szuPi miatt vannak a hisztik hanem a szuRi miatt. :lol:

Sotske: en is nagyon szeretlek! :D Mindjart elerzekenyulok!!! :cry: :D Suly, magassag igy is tok jo! Lehet hogy elmerted otthon, velem is volt mar hogy tobbet mertem itthon a centivel mint a utana a doki.

Szeretnetek egy spanyolos zoldbab fozelek receptet? Nekem nagyon izlik! Ugyanugy lehet csicseriborsoval is! Lehet olyat kapni otthon?

Gyerekek alszanak mintha fejbe kolintottak volna Oket! :)

Lattalak Andi, itt voltal azt nem irtal! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

A szoptatáshoz kell a kiemelkedő mellbimbó, igen! Én is csak néztem, hogy ezt most minek :oops: de megmondtam, hogy kiemelkedő :lol: csak meg ne nézze :shock:

Azt nem tudom, hogy mi van, ha nem kiemelkedő...kiemelik? :shock:
Vendég

Benszi: Exuram :lol: :lol: Ugyan az van mint eddig. Ő hülye, én okos vagyok :lol: :wink:

Az én csajaim 9,5 kilók kb, és 72 centisek. Persze van köztük eltérés, de minimális, és most nincs előttem a papír a pontos adatokkal.

Vanda: Nagyon édeseka gyerekeid!! Jaj, az enyémek olyan rég voltak ilyen picik!! Főleg akkor látom, hogy milyenokos nagylányok, mikor itt van az unokatesóm a 3 hónapos Lucájával. :wink:

Mindenkinek köszi, aki megdícsérte a kamucsajokat :wink:
Vendég

Drusza :lol:
Van bimbókiemelő cucc ilyen esetre,hogy a baba tudjon cicizni.Hova akarsz te vásárolni,különösen,ha kislány lesz?A Meiszter csajok rucija nem lesz elég? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Vendég

Fanni, a kínai naptárad szerint lányom lesz!!! De jó lenne!!! Bár egy tökinek is nagyon örülnék, mert olyan lenne, mint az apja és akkor már két szerelmem lenne :D de úgy vagyok, mint Maryska, lányos anyukának érzem magam...anyósom akármit is mond :twisted:
Vendég

Eszti :lol: :lol: :lol:
Ha lányom lesz, akkor öröklünk egy csomót, ahogy én anno a tesómtól :) de hát ki nem hagyom a vásárlást ne viccelj :D alig várom már, hogy nagy pocakkal járjam a babaáruházakat :D
Vendég

Teljesen megértelek!

Én is lányos anyuka vagyok, és ha lesz esetleg még egy gyerekem, nem bánom, ha Ő is lány lesz...na ilyenkor meg lelkifurdalásom van,. hogy mi van ha fiú lesz, és tudja, hogy lányt akartam. Tiszta gyagya vagyok. Még pasim sincs :?

Én is kérek horoszkóóópóóót! Léccciiii!

anny81@freemail.hu

Köszi
Vendég

Anny, én is azon parázok, ha fiú lesz, biztos tudni fogja, hogy lányt akartam...de tudom, hogy a kisfiúnak is ugyanúgy örülnék, tényleg, csak legyen egészséges, csak amilyen csaj vagyok én, valahogy jobban el tudok képzelni lányt, öltöztetni, frizut csinálni...
Vendég

Kijavítottam a vonalzómat, a védőnő is azt mondta, hogy okt. 12-én szülök!!! MÉRLEG BABA!!! Az szupi lenne, csak nehogy túlhordjam, mert akkor skorpió lesz és az SZÖRNYŰ lenne...!
Vendég

semmi viszaolvasas :cry: :cry:

annyi! de edesek, mar copfit is tudsz nekik csinalni

vanda! edik :D

Mattia meg nincs jol, neha 37, neha meg 39 :cry: , persze nem ugy eszik mint szokot, kap laz csilapitot meg antiszirupot a piros torkara... ma reggel eleg nehez volt a dragamal, most alszik

en meg lepek a cegbe, biztos megint ram jon a siras, igy majd jobban orulnek hogy el ertek amit akartak :( :( :( meg aszt sem mondtahom hogy hulye picsa, mert ferfi, tehat egy hulye fa.sz :twisted:

Kép

Michelle, Mattia es Miki apu eletem ertelme
http://picasaweb.google.com/ardelean13/ ... 3519403826
demoniq13

Ja,azt el is felejtettem.Bubó azt mondta,valami új rendelet szerint,a barihimlő elleni oltásból is most már kettő kell :roll: :roll: :roll: :roll: Ti hallottatok erről?
Vendég

Demoniq
sajnálom és jobbulást Mattia-nak!
Vendég

Ja, képzeljétek el -azt hiszem a nővérem még nem dicsekedett el vele- Lilike mondja, hogy NÉNJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Valahogy így hangzik: nyinnye, nyinnye de annyira ééééédes!!!!!!
Vendég

Moni: bocsi, nem ertem, kirugtak? Vagy kileptel? Es ki miatt es miert?

Sotske: ez Neked szol hogy tanulj belole:
Az anyumeknak hitel van a hazon, a kocsin meg ilyen-olyan hitel, osszesen vagy 10-11 milko. Nem tudtak fizetni igy folvettek meg egy hitelt es a hugom ferje lett a kezes. Most irta a hugom hogy teljesen tonkrementek anyuek, a nevelapamnak nincs munkaja, nem tudjak fizetni a hiteleket, szamlakat de mar kajara sincs penz. El fogjak venni a hazukat, a masik hitelt meg majd kifizettetik a hugomekkal es ugye Nekik is van egy 3 eves kisfiuk es Ok is alig elnek meg. :evil: :cry:
Nekem errol anyum semmit nem mondott, meg akart kimelni. :cry:

Ahhhh, mennyire szar a helyzet otthon, kihozom az egesz csaladot! :evil:

KépKép
KépKép
tontica

Ha akkor a bimbő témát kiveséztük :) Nekem is volt bimbóvédőm, de az a kiemelő, ugye? mondjuk soha nem használtam mivel nem szopiztak :)

Én mondtam a kínai horit, igaz a lányom Fanni :)
Jha és én is mérleg vagyok (okt.5) szóval csak jó baba lehet!! akár fiú akár lány :)

Moni! jobbulást Nektek!!!

Anny! majd lesz pasid!! olyan helyes vagy, és a lánykáid is imádnivalók! :) hányas rucikat hordtok? babakocsi ügyben mizu?

zsuzska80
Szombathely

Vanda! cukik a bébik! már jó nagyok!! legalábbis így képen!! Dani tiszta Pasi :)

zsuzska80
Szombathely

Köszi Zsuzska Neked is, tudom, hogy Te is mondtad, de Fanni belinkelt egy kínai babanem-előrejelzőt! Azt csináltam meg és lány lett az eredmény.
Vendég

Tényleg Tonti, Nálatok nem érezhető a válság?

A nővérem vajon hol lehet??? Ja, lehet sétáltatja a lányokat az anyukánkkal :wink:
Vendég

Jah Eszti, akkor nem csak én gondoltam ilyen tudományos alapokon a dolgokat! :):)
azt hiszem a bebilap.hu -n is van egy :)

zsuzska80
Szombathely

ott nem találom...
Vendég

Móni,
hogy mi van Veled? Nem értem! :roll:

Tonti,
sajnálom anyudékat, ez nagyon rossz lehet! :?

bimbókiemelő nem hülyeség, bár én vettem egyet, ami baromi nagy volt és gumicumi :shock: volt a végére ráhúzva. ezt csak akkor láttam, amikor otthon kivettem a dobozból. :roll:

ancsi, munka milyen? 8)

Petra
Kép
petricsek

Bimbókiemelő/védő: Nekem volt, Léna azzal tanult meg szopizni. Vmi bazi nagy műa cumiszerű izé.De leszoktattam róla. Amúgy ha jól elkapják a cicit a babák, akkor úgy megszívják, hogy kiemelkedik, ami lapos az is.... :shock:

Kép
riddencs

:lol: :lol: :lol: agyadat is kiszívják, mi?! nálunk Bendus volt ilyen. :lol:

Petra
Kép
petricsek

zsuzska80
Szombathely

Köszi Zsuzska, ez is lányt mutat :D na kiváncsi leszek tesóm ingázására! :shock:
Vendég

Csajok, megvadultak a gyerekeim, tepik egymast, lokdosik, utik es allandoan elszedik a jatekokat egymastol akkor meg siras van.
Jucicuki, Anny, Andi, nagyobb gyerekek anyukai Nalatok is van ilyen? Ha van hogy kezelitek? Szerintem a buntetes meg korai lenne egyenlore csak leallitom Oket meg mondom hogy nem szabad de kesobb ez igy durva lesz. :roll: Hogy csinaljatok?

Paris: itt is nagyon erezteti a hatasat a valsag, sajnos egyre tobben jonnek es kerik az uramat hogy adjon Nekik munkat mert nincs kajara valo sem. :( Csak sajna most nincs semmi munka. Azert mi ehen nem halunk szerencsere de nagyon tudom sajnalni azokat akik elvesztettek a munkajukat es mar segelyt sem kapnak.
Szerintem az a kulonbseg hogy azert itt altalaban van/volt tartalekuk az embereknek, Mo-on meg nincs, otthon egy valsag vegzetes, meg azt a keveset is elvesztik amilyuk volt. A neveloapamnak sincs munkalya az ocsenek sincs es a sogoromnal is kerdeses hogy kiteszik-e. Abban remenykedem hogy az uramek megkapjak az egyik nagy munkat amit megpalyaztak es akkor kijohenek a hugomek dolgozni.

Na most ezt jol megvalaszoltam de Te kerdezted! :lol:

KépKép
KépKép
tontica

gyerekek csodaszépek
rakjatok még sok fotót! mint már máskor is mondtam szeretem nézegetni, és nem kell olvasnom sem :lol:

szanet

Halihó!

Itt a táblázat: 1236093775.9108.htm

binyek

Sziasztok,

Esztihugi :) merleg bubak nagyon jok, nekem is azok vannak (szept 30), es en is rettegtem a skorpiotol...... :D :roll:

ZSuzska, neked a kinai horoszkop mindenkepp bejott volna neeeeeem? :wink: :D

Moni, Mattianak gyogypusz!!!! torokgyuszi? vagy mi ez? doki mit mond?

Vanda, edesek a 'csoppek' ! Es Balu is dejo, hogy kicsereltek az ufok, bar szerintem az angyalkak csereltek ki, ha ilyen jo lett :wink:

Anny, lanyokat imadom! Olyan huncut mosolyuk van! Par ev es sepruvel kergetheted el a fiukat :D

Sracaim bevagtak ebedre 90ml sarga es fejerrepa mixet, aztan meg 150ml tapit es most mormolnak ezerrel. Uzsira kiprobaluk az almapuret babarizzsel. Olyan izgalmas ez a hozzataplalas!!! :D

Tonti hugodekat sajnalom.... meg anyukadekat is! Nem lehet most egyszeru otthon..........

dragonfly

Binyek, akartam mar kerdezni, megvannak a regi tablazatok is? Jo lenne osszehasonlotani, hogy a nagyobbak mit csinaltak/ettek ebben a korban.....

dragonfly

Binyek!
TÁBLÁBA: Dani 2 hósan 4430, Réka 3800 gramm.

Tonti!
Sajnálom a családi válságot.

Davandi!
Infacol ideért, köszi szépen.
vovanda

Megvagyunk, csak de és du is kint voltunk egy órát. Van egy néni pár házzal arrébb, szegény már nem teljesen épp, ballagott kifelé, pont mikor mentünk és rágcsált egy darab buktát. Elkezdi, hogy milyen aranyosak a lányok és nyújtja Dorkának a rágott buktacsücsköt, hogy nekiadja, még jó, hogy ott volt anyu közel és kikapta a kezéből, hogy majd elfelezi nekik, pár házzal odébb, odaadta egy kutyának. Nekem nagyon kellett röhögnöm, a néni meg tök sokáig lesett, hogy odaadjuk-e :lol: :lol: :lol:

Most éppen az uzsonnai almáspite sül, mert úgy megkívántam, csak az a fura, hogy nem is szeretem :roll:

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?