Jelentem, megjöttem védőnő-kórház-posta-ebédnekvalóvásárlás letudva! Közben találkoztam egy nagyon kedves ismerősömmel, aki ott volt az esküvőmön (azóta nem találkoztunk) és azt mondta, hogy volt már egy pár esküvőn, de ilyen SUGÁRZÓAN BOLDOG menyasszonyt még sosem látott! Én meg elbőgtem magam nagy boldogságomban, mert pont a védőnőtől jöttem és annyira örültem a várandós kiskönyvnek, hogy ez már betette a kiskaput

én amúgy is bőgőmasina vagyok (nem terhesen) na akkor ezután mi lesz!!!???
Ja, a védőnő tök jó fej! És segítőkész és érti a dolgát! Bár amikor megkérdezte, hogy
kiemelkedő-e a mellbimbóm, majdnem pofánröhögtem, olyan vicces volt...reméltem megnézni nem akarja
Judit, csak holnap megyek, mert mára hulla vagyok...de muszáj lesz ingázni, a Galinának hiszek!!!

Meg Neked is
Folsavat, magnéziumot kéretik még egy hónapig megőrízni nekem!
Benszi, köszi, hogy bevettél a jófel anyósom van-klubba! Igazán érzem, hogy ott a helyem Köztetek

bár nem utálom, vagy ilyesmi, csak néha az agyamra megy, de a férjemnek is szerencsére, úgyhogy olyankor együtt mondjuk a magunkét...hál' Istennek, nem anyuci pici fia a drágám, így simán mellémáll, ha van valami! Amúgy ku**ra idegesít, hogy ahányszor ott vagyunk, mindig elmondja hatvanhatszor, hogy szerinte fiunk lesz...

ha az lesz, az lesz, de ne tudja má' amit még én sem tudok!!!
Mindjárt megnézem mit írtatok még és folyt.