VASÁRNAP TALI! NE FELEJZSÉTEK EL!
Küldök körbe egy emailt! Kérem, gyertek el minél többen!
Örülök, hogy ilyen jó híreket olvasok, mint a fenntiek! Kell egy kis romantik, csak nehéz hírtelen váltani! Sztem, 2 nap legalább kell, hogy legalábbis mi, anyák, újra dögös csajnak érezzük magunkat a pindúr pandúr nélkül. Sajnos ez nálunk nem jött még össze, de talán majd ha 3 napra elmegyünk selni, és a babó a szüleimmel marad...
Alváslabor: kérdőív. szokásos értelmetlen, buta kérdések, majd kivizsgálták Szaffit és mondták, h semmi baja azon kyvül, h rendkívül akaratos, udatos, eleven gyerek. Meg kell törni és kemény szigor a leg célravezetőbb. A tanács: minden este saját ágyában aludjon el, nem babúsgatni, simizni, ringatni, v kajával elaltatni. Elbúcsúzni, majd be az ágyba és várni még elalszik! Nem szabad közben kimenni a szobából csak látványosan mást csinálni, pl olvasni és várni. A gyerekek 7-szer ébrednek fel az éjszaka folyamán és ameddig nem tud egyedül elaludni, addig 2-3-szor is fölkel, illetve az még fontos, h ahol elalszik, ott kelljen fel éjjel is és akkor nem esik pánikba, visszaalszik! Doki mondta, h 1,5 óránál nem bírják tovább a hisztit, nekem kell erősnek lennem. A lényeg, ne hagyjam sírni, mert az fél óra után károsítja az idegrendszert! Beszélni kell hozzá, de nem simizni, nem odamenni és akár játék is lehet az ágyába, nem számít.
Tól kézenfekvőnek bizonyult a dolog, de gondoltam végigcsinálom, ha már kiderült, h szerencsére semmi baja a bébinek.
Üvöltés, hiszti, toporzékolás, befosás, majd kétszer hányás. Emiatt kénytelen voltam kivenni, de szorítkoztam arra, h szigor, közben majd belehaltam ahogyan a kétségbeesett tekintetét láttam. Vissza az ágyba és 1,5 óra vergődés után valóban mint akit leütöttek, paff, befordult a fal felé és elaludt. Reggel 7:30-kor kelt!
Másnap megint hiszti, majd elmagyaráztam neki, h mit mondott a dokinéni és ez a saját és az én érdekemben történik és ne haragúdjon! Majd mint aki megértette, megölelt, jó hosszan, szorosan, majd letette a kis buksiját az ágyra és egy hang nélkül vergődött, felhúzta vagy 10-szer a zenélőt magának, majd 45 perc után elaludt. Reggel 8:30-kor kelt. Most fél óra vergődésnél tartunk de nem sír csak még nem tud egyedül elaludni. A dokinő szerint 3-4 hét lesz mire 5-10 perc alatt elalszik, de nem szabad magára hagyni, csak ha elaludt!
Basszus, és én másfél évig ezért nem aludtam?? Ennyi lenne??? Eret vágok magamon, h ilyen buta voltam és engedtem, hogy a szívem irányítson az eszem helyett!
Lekopogom egyenlőre bevált!