A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 februári babák

Julcsi: Sajnálom a holnapi talit, akkor csütörtök?
Zsuzsi: nyugi, nem lesz baj! Mikor mentek? A jövő héten?
Andrea: Hanna baba milyen nagy!
Stelly: Adri baba de ügyi!

Az én fiam ma is nyűgi, ha ilyen lesz a kedd és szerda is, nem tudom hogy megyünk talira. Ma még a mei taiban is ordított :cry: .
kreiszi

Jajj de finom az a jegesmaci, ugye Marcibogyesz :lol: ?

Hugic Marci jó a séród!
kreiszi

Ladmon - édi vagy, köszi a bíztatást. Egyébként meglestem az iwiwes képeket! Eszter nagyon helyes!!! És kérdés: Te melyik "szuperkönyvből" olvastad ezt a napi kettő, meg napi egy nagy alvást? Ciki vagy nem, de nekem ez nem volt meg ám.... igazándiból segítség kellene, hogy mikortól kettő és mikortól egy... he megírnád... szurkolnék cserébe a lottó5ösért :lol:

KépKép
hugic

Sükebóka vagyok! Bocs Millye, már meg akartam írni, h sztem a babakocsira akasztható játékot a Brendonban vették a tesómék Marcinak, mindenesetre ilyen:

Kép

KépKép
hugic

Megérkeztem! :D Bencus ma sokkal jobban viselkedett! :D

Tali, tényleg nincs értelme megtartani! :(

Bogi, na tuti, hogy nem tudnának végigcsinálni egy napot a fiúk a babákkal! :)

Elif, majdnem nekem kellett a homeós szer, na de hagyjuk, mert csak felidegesítem magam megint! :evil:

Marcikák nagyon édesek! :lol:

Panna, örülök, hogy javul a helyzet! :)

Kangu, nem tudom, hogy bírod! :shock:

Andrea17, nagyon szépek a képek! :lol:

Eszter, nagyon ügyes Adrika! :lol: Látom Adrinak is van kis báránya, Bencusnak is ugyanilyen van, neki is az ágy sarkába! :)

Gerendai Zsu, ne parázz, a Ti repcsiteknek nem lesz semmi baja!
zsu83

Örömmel jelentem, h Olika tényleg megjavult. :D
Semmi nyűgi nem volt ma! Mamáéknál voltunk ebédre,
és mindenki kérdezte h miért állítom én néha azt h Oli rossz. :lol:

Sajnálom a talit, úgy vártam pedig a képeket... :(

Kérdés:
nálatok milyen méretű/fajtájú cumit fogad el a kicsi???

Kép

Kép
gjéti

Nézelődős:

Kép

Mosoly:
Kép
zsu83

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:54-kor.
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.10.22 17:54-kor.
Vendég

Budabo videó feltöltése Youtube-ra beregized magad majd feltöltöd a videót. Borzasztóan egyszerű- Ha nem menne akkor szólj és elmagyarázom. Jobb felső sarokban Uploadra kattintasz, utána kitallózod és már teheted is fel. :wink: :D

Kreiszi sikerült venni puzzle szőnyeget? :roll:

Hugic köszi, akkor megnézem a Brendonban. :wink: :D

Zsu83 ki volt az a bátor aki felidegesített? :shock: :wink: nagyon édi Bencus ahogy nézelődik :wink:

Kép

Kép

Kép
millye

zsu: végre itt is Bencus kép!!! Jó, édesen nézelődik.

millye: oksa majd próbálom és köszi :oops:

hulllllaaaa fáradt vagyok, pedig ma már nincs is nyügi napunk, csak vendégek kb. déltől mostanáig és soksoksoksok pedig imádom őket. Barátnőm hozott Fügének 2kalapot két kendőt merthogy én sehol nem kaptam ő meg a Nyíregyházi piacról hozott, kettő jó másikok picit nagyok, denagyon édik. na mek fügcsihez

Kép
budabo

Gabi, Bogi, Millye, köszönjük! :D

Millye, szerinted ki!? :wink: :)

Bogi, tegnap mi is kaptunk egy édes megkötős kalapot a kerianyumtól, de kicsi lett Bencusnak! :? De visszacseréli egy nagyobbra!
zsu83

Bencus gyönyörű! Komolyan! Ez az arcforma, ez a mosoly! Olyan nagyfiús. Várom már, hogy lássam! :)

Este azt mondták a időjárásjelentésben, hogy csütörtökön is lehetnek záporok-zivatarok és max. hőmérséklet 21 fok. :( Szóval lehet, hogy c terv lesz ebből... :cry:

Kangu, családi segítséged nincs? Nagyon nehéz lehet, hogy mindannyian ilyen kicsik... :?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

julcsi: mi a c terv????????????????

Kép
budabo

ó, annyira sajnálom a talit, de holnapra tuti tiszta víz meg dzsuva lesz minden :( itt délután ugyan sütött a nap, de holnap nem 100% hogy így lesz.....szerintem is toljuk...zárt tér viszont ennyi babának tuti nem lesz jó, sajátomból kiindulva...na meg a Margitsziget jó lenne szerintem, legalább kirándulnának kicsit a nagyok is, úgyhogy ha várunk kicsit, talán jobb idő lesz, és egy másik időpont....

na megyek, egydül vagyok, Vinci meg nemigen alszik még, valahogy estére igen lefogy a tejcsi, és kevés neki..tegnap is felengedtem egy adagot a fagyasztóból, és seperc alatt beszlopálta, alukált is reggelig :: nem tom mi van, de 7végére mindig elfogyok...sok a program, meg nem érek rá inni...pedig titkon gondoltam végre alszok egy délutánit, de hát apa sose ér rá... (
na, jó éjt!

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Budabo alig várom , hogy feltedd a videót! :wink: :D Remélem ma alszik Füge és nem nyűgös. :wink:

Zsu83 hírtelen nem tudtam, hogy anyós vagy a férjed bosszantott fel... :D :D :D

Kép

Kép

Kép
millye

Köszi a bíztatást csajok, egész nap csak sírogatok ezen a katasztrófán! Volt fenn 7 gyerkőc és egy édes aranyos drága kis csecsemő, olyan ártatlan, semmiről sem tehet! :cry: :cry: :cry:
Aki pénteken délután drukkol nekem, vagy imádkozik, annak cserébe én is gondolok a lottó 5ösére! Vagy igény szerint másra! :wink:

Julcsi, Medveevő szt. Marci nagyon cuki! :wink:

Kreiszi, Alex biztos valami nagy mutatványra készül, azért nyűgi ma, fel a fejjel, holnap szebb nap kezdődik!

Léna is lenyugodott mára, és jött is a mutatvány! Délben feltalálta az extrém magas vékonyka hangon való kommunikációt, valószínűleg delfin-beszéd, mert emberi fül számára elviselhetetlen :roll: . Ő mégis ezt nyomatta egész du, annyit kacagtunk rajta Édesapával!

Ladmon: Éljen a Lost :wink: ! Betege voltam! Sajnos szerény elmebeli képességeim miatt egy idő után már csak a "mi vaaaaaan? kérdés lebegett a szemem előtt, aztán 1-2 rész kimaradt, és a fonal végleg elveszett... :( :?

Zsu, micsoda nagyfiús ábrázat, el is hiszem, hogy imádod!

Bogi, én Vaterán vettem vagány és csini kalapkákat, nyári sapit! Persze Füginek így már van, sőt lesz is... :wink: :lol:

Zsuzsi
Kép
gerendai zsuzsi

Zsuzsika, gondolok Rátok majd én is!!!!! Gyakorló vallásos ugyan nem vagyok, de mindenképp szorítok,h minden rendben legyen!!!! :wink:
Gabi, bakker nem volt meg a telcsi számom?? :x segítettem volna szívesen!!!! SZegény!!! Máskor mentsd le,egyébként a MC*be a szökőkútnál is van egy gyógyszertár, én majdnem mindig odamegyek, mert h-szo 8-20ig, vasárnap meg 6-ig van nyitva. Ja,de ügyelet az más lehet.... :cry:

Olyan cuki kis szőkeherceg Bencus!!! NAgyon jók a képek, na meg a videó Adribabáról,édi ahogy emelgeti a pelusos fenekét!!!!

Kangu, hát nem semmi, nagyon kemény időszak lehet!! Le a kalappal előtted!!! De 1-2 év és ügyesen eljátszanak együtt, meg lehet,h kicsit balhéznak is....... :oops: mi is 3an vagyunk tesók, másfél évenként!! Nem irigylem anyámat sem..... :shock:

LOST : csajok ,tudja valaki már,h mi a lényege,hol is vannak tul.képpen????? ZSUzsi nem vagy egyedül, én is elveszítettem a fonalat vmikor. Később belenéztem, már azt sem tudtam,h mivan??? :lol: :lol:

Tali, hát sztem is jobb a szabadtér!

Kép
kaandi

Zsu: Bencus de ééééédes!
Millye: még nem jártunk Corában, majd a jövő héten megnézzük és akkor Alexnek is megmutatjuk az üzletet, mert eddig még csak a Camponában volt :lol: . Babakocsira való csörgőt én a Müllerben láttam
kreiszi

Sziasztok!

Csak képek, nagggyon kivagyok, nem olvastam, nem írok...majd valamikor :roll: húzós hétvége...

Kép Egy nagyon boldog, ...

Kép ...egy nagyon figyelős, ...

Kép ...és egy nagyon dagi. :D

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Kaandi: jobban vagy már?
kreiszi

Zsuzsi: én drukkolok is, imádkozok is, meg amit csak kell. :wink: Majd Efe ujjacskáit is összekulcsoljuk. Viszonzásul hasonlót kérek majd augusztusban, amikor mi repcsizünk. :)

Adribabának, Marcibogyesznek és Bencusnak egyszerűen ezt küldöm: Kép

Gjéti: Nekünk minden Avent, kb. egy hete váltottunk a 0-3-as cumiról a 3-6-osra. Ezt szereti és én is, mert könnyen ki tudja köpni, mit köpni, lőni :D, sírás és alvás közben kiesik, nem úgy mint pl. a Mam, azt én fogóval sem tudom a szájából kiszedni, és túlságosan rásimul a kis arcára... :roll:

Julcsi: lehet tényleg tejparázok :( és ez a baj, meg a stressz és fáradtság tegnap, na meg a hiszti Efe részéről, mert ma 3 óránként volt kajcsi, és végig mértem, 190, 170, 130, 90, 150, 90 és csak az utolsóhoz kellett pótolnom 60-at, de ezt mindig is így szoktam... (A 150-es középső megugrás előtt ne kérdezzétek mit csináltam.. :oops: :D)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára elif 2009.06.01 21:29-kor.

Kép
Kép
elif

Ja és nem, ezek nem februári képek, ezek mai azaz június elsejei képek :shock: ( a ruhájára értem, egész nap majd' megfagytunk...)

Vera
Kép
Kép
zetibebi

Zsuzsi:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zvera: édes O! Ja, mi befűtöttünk, kissé fáztunk a 17 fokban :twisted:
kreiszi

Köszönjük szépen a Bencus dícséreteket! :lol: Holnap reggel átadom neki! :D

Millye, már lehiggadtam, férjem már lenyugtatott! :D

Gerendai Zsu, minden ok lesz! :wink:

Zétivera, Zéti hogy van?
Annyira édes Oli! :lol:
zsu83

Sziasztok!

Mi is elunk meg, mar ha valaki emlekszik rank olyan regen nem irtam... :oops:

Visszaolvasni teljesen remenytelen :cry: de remelem mindenki jol van. Mostanaban meg kepet nezegetni sincs idom szoval teljesen onzo modon csak magunkrol tudok irni :oops: :oops: :oops:

Andrew a mai merlegeleskor furcsi elott 7.09 kg volt szoval gyarapszunk mi is. (Ja merleget ebay-en sikerult lonom 20 fontert - tok orultem neki, de lekopogom nem vagyok fuggo)

Itt most nagyon meleg van (marmint angol viszonylatban) kivancsi vagyok meddig tart. Nem tudom ezert-e, de tegnap megvolt Andrew elso 2 oras siros altatasa. A gyerekszobaban nyitott ablak mellett is 26 fok volt este kilenckor! :shock: Mondjuk ennek ellenere a szokasos idoben reggel nyolckor mosolygosan ebredt. :roll: Ma szerencsere konnyebben ment, csak egy kis nyekerges volt az egesz estes program helyett, aminek nagyon orultem (marmint, hogy nem tartott ket orat) mert a parom nincs itthon, majd csak keson jon. Ha tegnap lettem volna egyedul biztos falnak megyek!

Nehany dolog, ami eszembe jutott - meg regebben volt rola szo.

Vedono - nalunk akkor jart utoljara, amikor Andrew 10 napos volt. Itt utana egyaltalan nem jonnek, hanem minden kedden delutan van az orvosi rendeloben baba klinika, ahova lehet menni kerdezni meg merickedni is. En egy honapja voltam utoljra, amikor a kisfiam ugy dontott, hogy nem akar vasarolni menni anyaval es ezt biztositando lepisilt de nagyon merlegeles utan. Ekkor kezdtem el merleget keresni a neten... :roll:

Ja es itt vannak post-natal foglalkozasok is kedden delelottonkent, osszesen 6 darab, amikor kulonbozo temakrol van szo. Eddig volt baba masszazs, elesztes, alvas, holnap lesz jatek es biztonsag, azutan pedig fogaszat es kajaugyek. Egesz jok es legalabb udok nehany helyi kismamival talalkozni.

Munka - ma irtam a ceges HR-nek, hogy terv szerint megyek vissza ket honap mulva. :shock: :? :shock: :? :shock: Tudnek meg itthon maradni, de abba csodbemennenk ugyhogy muszaj. Egyenlore a pici fiam marad itthon, mert szerencsere nem kell bejarnom az irodaba es a ferjem es anyosom probalnak sokat segiteni melle. Remelem menni fog. Szerencsere meg megvan az egesz eves szabadsagkeretem is, azt is hasznalni fogom. Iszonyuan hamar eltelik ez a fel ev. :cry:

Ladmon - iwiw-n visszajeloltelek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajnski 2009.06.01 21:45-kor.

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Elif, köszönjük! :lol:
zsu83

Igen, köszi Kreiszi ma már jobban voltam, tegnap 1xűen kivoltam.... :cry: :cry:

Mi a baj Vera,majd elmondod???

Nálunk a méréseket meg sem merem mondani,ill írni,annyira keveseket eszik, nem is értem, de mivel volt már ilyen szitu bőven,írtam is Nektek, majd ha tartósan nem eszik,akkor parázok. A súly, hát szintén le sem írom.... :oops: :oops: :oops:

De megkérdezem Efe MIT csináltál??? :lol: :lol:

Kép
kaandi

Ja es egy ma reggeli kep illusztracionak - ilyen melegben rovid naciban nyomjuk. :lol:
Kép

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Jaaajjj de helyes Andrew!!!!!!!!!!!!Igen ritka,ha ilyen meleg van felétek,nem?!!! Sajnálom,h vissza kell menned dolgozni, mit csináltál??? Otthon azért jobb kicsit dolgozni.......

Kép
kaandi

FÉrjed otthon van,h ő is és anyós is tudnak rá vigyázni???

Kép
kaandi

Kaandi - Koszi! :lol: Ennyire meleg altalaban van nehany hetig minden nyaron csak a 30 fok felletti hoseg nagyon ritka, de megmondom oszinten az annyira nem is hianyzik. :roll:
Egy szoftvercegnel dolgozok fejlesztesen. Azert eleht itthonrol, mert a kollegaim tobbsege nem egy helyen van, hanem elszorva (Norvegia, Oroszorszag, Torokorszag, India, Horvatorszag, Bulgaria ja es a fonokok USA) Szoval nekik tok mindegy, hogy en az irodaban ulok vagy otthon, minden meeting telefonon megy.
A ferjem megprobal szinten valamennyit ittonrol dolgozni es anyos, bar 300 km-re lakik, de most meg nagyon lelkes, hogy jon majd segiteni. Nagyon jol kijovok vele ugyhogy nagyon szivesen veszem a segitseget. Ha nem boldogulok akkor talan az lesz, hogy a ferjem reszmunkaidore valt. Azert o, mert o keres kevesebbet igy kisebb a jovedelemkieses. :roll:

Hajni

KépKép
Kép
hajnski

Hát, fix hogy nem vagyok normális, hulla fáradt vagyok, Olivér alszik, és ahelyett hogy ledöglöttem volna visszaolvastalak titeket :shock: itt ragadtam. Gondoloztam már annyit mi ez a h.lye függőség... :D

Ó szegény betegeink, Zsancy, Nilabali, Bogi foga, gyógyulgassatok! Hanna kakija is reméljük nem vészes és helyrejön! Bogi sajnálom az ismerőseidet, drukkolok nekik a babához!

Kangu veled vagyok lélekben :wink:

Hajni örülök hogy jöttél és hogy jól vagytok!

Andrea üdv újra!

Kár hogy csúszik a tali, vártam én is a képeket!

Húzós hétvége: nincs nagy gond, csak asszem az erőm végén járok, a holtponton rég túl vagyok és nem tom mi jön utána :roll: nade panaszt ellensúlyozandó hogy Olivér elégedettnek tűnik az ellátással :)

Apás cirkusz az volt itt is... :? tegnap reggel 6kor baromira kivoltam, Oli elég sokat ébred éjjel és akkor reggel meg nem akart visszaaludni, felébresztettem apát hogy átadjam Olit erre rámmordult, azt mondta a hétköznapok sokkal jobbak neki mint a hétvégék :shock: mondom f.sza... :( meg hogy nem tudja magát kialudni mert képes vagyok hatkor felébreszteni :evil: elkezdtem mesélni hogy én mikor ébredtem és hányszor éjjel de nem láttam értelmét, szerintem nem hiszi el hogy tényleg annyiszor ébredünk :? mindegy,hagyjuk...néha azt gondolom inkább lenne apa helyett még hat fiúgyerekem, 0-2 éves korosztály mind :lol:

Zéti a láz óta jól van, két egymást követő este-éjjel volt lázas, azóta jó a kedve és nem sír annyit nappal se és éjjel se. Nemsoká csütörtök, várom hogy túl legyünk a hematológuson.

Na mostmár lefekszek, nemsoká ébred valamelyik.

Foltokat én is látok, pontosabban csak egy szokott lenni a bal szemem sarkából látom, bevillan és el is tűnik, olyan mintha oldalról kapna egy kis nyomást a szemgolyóm. (Hozzá kell tenni hogy erre a szememre valami 15%-ot látok, így állapították meg számszerűsítve.) De emellé szédülök is, félrebeszélek, nehezen stratégiázok ki folyamatokat és már csak egyjegyű számokkal tudok összeadni (szorás-osztás már totál nem megy :D ), sőt a szívem is félrever úgyhogy sanszos hogy kialvatlan vagyok :D (félre ne értsetek, ez nem panasz csak a tényállás :) )

Vera
Kép
Kép
zetibebi

jó reggelt!!

Tegnap csavargós napunk volt azért nem jöttem!Képzeljétek nővérem babát vár a másodikat:)Nagyon örülünk a hírnek,bár még nem akarom elkiabálni,mert még kis pindurka csak,de annyira boldog vagyok,hogy gondoltam megosztom veletek!!

ladmon:még nem járunk babaúszni,de szeretnék,győrben voltunk strandolni:)nagyon élvezte,úgyhogy úgy döntöttünk úszni is elvisszük:)

budabo:köszönöm a "csinos"jelzőt aranyos vagy,bár nekem még va némi kivetni valóm magammal,de hát első a szopiztatás!!!

kreiszi:igen nagyon nagyra nőttünk,ahhoz képest,hogy 2750g-mal jöttünk haza,mostmár 6kg fölött vagyunk,holnap megyünk tanácsadásra már kiváncsi vagyok.

julcsi79:hát nálunk anyukám és a nővérem is kékszemű szőkés hajú,a férjem pedig zöld szemű!Hanna baba egyelőre kék.de azt mondják még változhat,eléggé sötétedik szerintem:)

Andrew nagyon vagány kiskrapek:)

zetibebi:örülök,hogy Zéti jólvan!!!Ahogy látom apákat is megviseli az időjárás:)

Zsu83:Bencus nagyon édi!

phpBB: Kép
andrea17

millye: tadam...íme http://www.youtube.com/watch?v=96JpDILMeFw Remélem sikerült. :oops:

gerendai zsu: drukkolunk!! A kalapokkal meg az a bajom, hogy Fügire mind nagy amit idáig találtam, ezért nem mertem volna próba nélkül venni. Akárhol próbáltam neki nagyok voltak.

zetibaby: jó képek és csak jobb napok jönnek mostmár. Ne hagyd magad, apának is meg kell értenie hogy ki kell pihenned magad, mert hosszú távon ez nem mehet!

hajni: tök jó a tigrisátölelös kép :lol:

andrea: gratula a tesódnak. Dícséret meg bármikor :wink:

elif: ne parázz, csináld többet amit a kiugrásnál csináltál :wink:

Kép
budabo

igenigenigen..........sikerült szóval egy kis videó Fügiről. :oops:

Kép
budabo

figyu lányok,hogy tudom megnézni a képeket a közösben?

andrea17

Hugic: bár nálunk a tápszert cumisüvegből issza a nagylány, mást ő sem hajlandó. A nővérem is a poharas módszert javasolta, az állítólag ilyenkor bejön. Alapvetően szerintem az a baj, hogy korábban kellett volna ezekehez szoktatnunk a babákat és akkor nem lenne semmi baj. Én ezért baromi pipa vagyok a védőnőre (meg magamra is, hogy hallgattam rá), mert anno azt mondta, hogy nem kell neki plussz folyadékpótlás, mert a tápszerrel elég vizet iszik. Igen ám, csak most meg már annyira megszokta az ízét, hogy más nem ízlik neki. Az elején meg megivott mást is.... :? Bár alapvetően én is azt gondolom, hogy ha szomjas lesz, csak meg fog inni mást is.
Én most elgondolkoztam, hogy veszek olyan cumisüveget, ami olyan mintha pohárból inna. Később állítólag úgyis sokkal jobb.

Andrea17: nagyon cuki és szép kislány Hannácska! De úgy látszik a Hannák már csak ilyenek... :wink: Ti elvittétek fürdőbe? lehet már? Én is úgy szeretnék már menni, főleg hogy annyi fürdőzési lehetőség van itt a környéken, de én még nem merem... :roll:

Stelly: annyira ügyes Adri baba! És milyen vidám az a nagy mosoly a végén! :D

Tesómmal tegnap beszéltem. Szerencsére jól van, de még mindig nem tudták megmondani neki, hogy mi okozta, bár a saját elmondása szerint nagyon megerőltette magát előtte nap. A legrosszabb az, hogy ezután is feküdnie kéne, de ezt meg nem lehet egy 2,5 éves kislány mellett... :(

Otthon még mindig rossz idő van? Mert itt tegnap délután óta 7ágra süt a nap és elég meleg is van. Mediterrán országba költöztünk? :lol:

Julcsi: sajnálom, ha félreértetted, nem akartam megbántani senkit. Szerintem pusztán csak arról van szó, hogy az én kislányom nagyon tanulékony és alkalmazkodó. :) Ugyanígy volt ez az ágyban egyedül elalvással is. Első 1-2 hétben, amíg próbáltam rászoktatni nálunk is volt nyafi, de aztán rájött, hogy kényelmesebb neki egyedül az ágyban elaludni. Az etetéssel kapcsolatban meg arról van szó, hogy amikor áttértünk a tápszerre, akkor szigorúan 4 óránként etettem és ha sírdogált akkor is kivártam, mert nem akartam, hogy hasfájás legyen. Ő pedig megtanulta, hogy meghatározott időközönként úgyis megkapja amit kell. Egyébként az tévedés, hogy a cumisüvegből könnyebb inni. Az én mellemből sokkal jobban spriccelt a tej, mint ahogy a cumisüvegből jön. És speckó cumisüveget használok, amiből szinte csak akkor jön, ha szívja és akkor is csak 2 lyukból, míg a mellemből 5 helyről spriccelt.. Erre pont azért volt szükség, hogy át tudjunk térni a cumisüvegből evésre.
Én csak dicsekedni akartam, hogy milyen szerencsés anyuka vagyok és nemhiszem hogy bárki másra negatívan céloztam volna..... én legalábbis nyomát sem látom olyan megfogalmazásnak, hogy más éheztetné a gyerekét és egyáltalán semmilyen célzásnak. Ez csupán a mi véleményünk, hogy a gyerekünk miért nem sír ha éhes. :cry: De ha valakit megbántottam, akkor elnézését kérem!

Gjéti: cumisüvegből mi ketteset használunk továbbra is, pedig az 3 hónapig ajánlott. 3 hónapos kortól már 3-asat ajánlott használni, de én még csak most próbálom rászoktatni, mert szokatlan számára, hogy több helyről jön a kaja és sokszor félrenyel. Rendes cumiból, meg már mi is Avent 3-asat, de bármilyen másikat elfogad, aminek ilyen a formája.

Zsu: nagy aranyos Bencus! Végre kép tőletek is! :) Igazán vonzó legény lesz belőle! :)

Zetibebi: örülök, hogy Z jobban van! Kipróbáltok még azért más antibiotikumot is? Januárban tulajdonképpen milyen panaszai voltak?

Ma 4 hónapos kis Tündérem! :D

Panna
pandusika

Sziasztok!

Kaandi, Bencus is néha iszonyú keveset eszik, de szépen fejlődik hosszra, súlyra is, vasárnap 7130g volt, egy hét alatt 200 g-ot hízott, előtte viszont csak 70-80g-okat, de akkor szerintem hosszra gyúrt! :)

Hajni, nagyon édes Andrew! :lol:

Zétivera, örülök, hogy Zéti jól érzi magát! :)

Adrea 17, köszönjük! :D Gratulálok a nővérednek a babához! :lol:

Bogi, nagyon király a videó! Bencus teljesen rágerjedt Fügére! :lol:

Na egyenlőre ennyi, Apa enni akar, Bencussal meg játszani kell! :D
zsu83

pandiuska:szerintem nyugodtan vigyétek,először mi is féltünk egy picit,de mi babáiknál sokkal kissebbeket is pancsisztattak s nagyon nagyon élvezték!!!Hannának is nagyon bejött:)És boldog hófordulót a drága Hanna babádnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

andrea17

Jó reggelt!

Bosszantó ez a napsütés... :? Mondjuk mindegy, a föld úgyis vizes, és túl meleg sincs...

Pandus: Elnézést, asszem kicsit érzékeny vagyok... :oops: Legalábbis az voltam tegnap. Apának is megsértődtem egy-két megjegyzésére, pedig tudhatnám, hogy állandóan viccel.
Szóval örülök, hogy Hanna ilyen ügyes kislány, főleg a sok megpróbáltatás után, amin átmentetetek! És milyen gyönyörű! :D
(Nekem meg nagyon jó lenne egy nagy alvás asszem...)
Az evés nehézsége pedig cumisüveg és cici függő ezek szerint. Az enyémből biztosan jobban kell szívni, mint a cumisüvegből. Ez van.
:(
Tesódnak mennek a drukkok!

Kaandi: Jobban vagy ma? Munkáid? Biztos Te is fáradt vagy, én sem tudok másra gondolni. Kitartás!

Hajni: Keresgettünk pedig. Jó, hogy jöttél! :) Nagyon sokat változott a nagylegény!Nagyon szép!
Sajnálom a melót, nem lehet könnyű... De jó, hogy otthonról is mehet. :)

Zsuzsi: Persze, hogy semmi baj nem lesz! Minden probléma nélkül földet fogtok érni!
A baleset tényleg nagyon szomorú... :cry: Már lehet tudni, hogy hány gyerek volt a fedélzeten? :shock:

Zsu: Marci is alig hízott két hétig, most pedig több, mint 200 grammot végre. Szerintem a melegtől is lehet, hogy kevesebbet esznek, nem?

Elif: ?????

Zeti: Nem is tudom, mit mondhatnék... Talán azt, hogy hamar nagoybbak lesznek és könnyebb lesz. :) Apát meg neveld meg, mint a múltkor, és akkor majd magához tér... :wink:
Veled vagyunk lélekben!!!
Oli nagyon helyes kis gömbölyű! Ez mind anyatej?

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Hannának boldog hófordulót! :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79

sziasztoklányok!

sajnálom,hogy elmarad a tali,nagyon vártam a képeket!

úgy olvasom elég vegyesre sikeredett a hétvége,nálunk is faramuci volt a helyzet!az én mormota Bazsalikomom tegnap 3x fél órát aludt és kétszer csapott fél órás sírást,de rendes könnyekkel és vígasztalhatatlan volt!Apával csak néztünk,hogy mi történt,fogalmunk sem volt róla,de fürcsi után bedobta a szunyát és aludt reggel 6-ig.de megint kezdi,amit tegnap,mert lerakatam aludni,el is aludt,de 20perc múlva sírva ébredt,tegnap is így kezdte,aztán a többi alvást is kihagyta.Remélem csak átmeneti nála a dolog,mert én estére tök kivoltam-és megint le a kalappal a nemalvós babák anyuciainak,nem tudom,hogyan bírjátok,de tényleg-mert én bedőltem az ágyba és aludta azonnal!

zetibebi:még mindig mennek a drukkok Znek!!!!!!!!!!és Oli nagyon aranyos,mindegyik kép szupi lett!

millye:nem tudom,hogy írtam-e már,de nagyon tetszettek az alvós videók!apával együtt néztük meg,neki is tetszett!

gerendai zsuzsi:ne parázz,nem lesz semmi baj az úton!!!!!!egyébként a fejhangon való nyüszítést a Bazsa is gyakorolja már napok óta,eléggé megviseli az ember idegeit hosszú távon és hogy tudja cifrázni!pedig ők csak próbálgatják a hangukat,egyébként mi is kinevetük mindig,de 10 perc múlva már nem olyan vicces :shock:

annyit írtatok a hétvégén,nem is tudok mindenre reagálni-így jár aki napokig csak olvas-de hétvégén,ha apa is itthon van nem nagyon tudok írogatni,mert ő is használja a gépet,csak néha elorozom a gépet és gyorsan olvasok,hogy legalább képben legyek.apa szerint is komoly függőségem van!!!!!!! :roll: :oops:

panna:Hannának boldog hófordulót!

zsu:Bencus annyira cuki,igazi nagylegény!

elif:mindenképpen szólj,ha tatára jöttök.Nagyon örülnék egy találkozónak!

hajni:Andrew igazi jelenség,nagyon tetszik!

később még jövök,mert a fiatalúr nem hajlandó egyedül elleni,megyek játszunk egyet kaja előtt!

ma még jövök képekkel is mert teljesen elfelejtitek Bazsalikomot,addig is szép napot mindenkinek!

ja,bogi:füge nagyon ari a videón!és stelly.Adrit is megnéztem:meg kell zabálni!

tényleg húzok!

Kép
nilabali

Pandus, tényleg bocsánat, hajlamos vagyok túlreagálni mindent...
(Ma nem lesz így, habár ma sem vagyok kipihent. :oops:)

Bazsa nem lehet frontérzékeny? Marci is szokott álmában felsírni nagyon hangosan, és ez mindig akkor történik, ha valami hüle front van éppen. Másik tippem a foga, de ahhoz Ő még szerintem nagyon pici...

Julcsi

KépKép
julcsi-79

Gabi, válaszoltam a teljesen érthető pü-re :D

Köszönjük szépen az Adri-dicséreteket :D

Hugic, nekünk is ilyen babakocsira akasztható van, csak a boci helyett kutyus :D és Adri imádja püfölni, meg mostmár húzgálná bele a kis szájába is :D

Tali: azt nézem a met.hu-n, hogy Budapestre jövő keddtől írnak először napos időt, max húsz fokkal, addig "záporok, zivatarok várhatóak". (bár halkan teszem hozzá, hogy itt nálunk most csillogó-villogó gyönyörű napsütés van, és egy darab felhő nincs az égen 8))

Zsuzsi, minden rendben lesz az utazással! Csak erre gondolj!!! (tudod, pozitív, kijelentő módú, jelenidejű... :lol:) meg persze én is gondolok erre, minden jó lesz! :)

Lost: én is rajongó, de most az ötödik évad első részeiről lemaradtam, úgyhogy nem is folytattam tovább :( (tényleg, ha megvan valakinek DVD-n, kiírhatná nekem is, talin adok cserébe üres DVD-t 8))

ZVera, húzós hétvége után ma pihenős napod van, remélem! Sajnálom a kialvatlanságot, meg a nem túl megértő férjet :? pedig múltkor mintha azt írtad volna, hogy javul a helyzet - gondolom, néha jobb néha rosszabb :?

Hajni, a fog-témáról majd beszámolhatnál, mert épp azon agyaltam, hogy mi lesz, ha kijön a foga - kell neki fogat mosni, vagy hogyan kell majd ápolgatni? (na szerencsére még nem téma, de ugye hamar repül az idő...) sajnálom, hogy ilyen hamar újra dolgoznod kell, de biztos menni fog otthon a baba mellett :D

Füge de éééééédin beszélget :D
Képek is nagyon szépek, Bencus, Marci (azért nem szoktam név szerint írni, mert mindig félek, hogy kifelejtek valakit!)

Elif, akkor tudod mi a megoldás a tejparára, úgy látom! Apa is otthon, és szépen termelitek a tejcsit :wink:

KépKép

KépKép
stelly

zsu: köszönjük!! :wink:

panna: nem voltál sértő! Milyen cumisüveget használsz? Én avent és 2-es cumival, az jó nem 3 hótól? Boldog hófordulót!!

nilababa: köszi :wink:

Kép
budabo

Sziasztok!

Julcsi egyetértek, tényleg bosszantó a napsütés, főleg úgy, hogy csütörtökre meg megint esőt mond, meg max. 20 fokot. :? :?

Biztos jó fáradt vagy te is, én is néha úgy érzem magam, mint egy zombi :( És olyankor én is balhézni szoktam apával, sokszor így utólag belegondolva minden ok nélkül.

Néha én is teljesen elkeseredek, hogy már soha nem pihenem ki magam, és próbálom keresni az okokat, hogy miért nem alszik normálisan éjszaka ez a kisbogár, de hiába ... Na mindegy, nem akarok panaszkodni, mert egyébként egy tünemény, és imádom, úgy, ahogy van, minden egyes porcikáját, a maga 4 hónapos öntudatosságát, ahogy rám mosolyog, ahogy rám néz, ahogy játszik, ahogy alszik.

Na, kismonológ befejezve :lol:

Hannácskának boldog hófordulót!!

Zsuzsi: nektek majd megy a drukk péntekre, meddig maradtok majd?

Hajni: de jó, hogy jelentkeztél!! Andrew nagyon édes!!!!

Andrea: örülök, hogy te is tudsz most már jönni, a te Hannád is nagyon cukorfalat!!!

Marcibogesz és a jegesmedve :lol:

Zsu: Bencus is mennyit nőtt, imádom, ahogy így nézelődnek!!!

ZVera: neked kitartást tudok csak kívánni, de Apát tessék megint helyrerázni kicsit!!

Zsufi

KépKép
zsufi74

stelly: :lol:

Kép
budabo

Sziasztok,

na végre vége a hajtásnak, így mostmár leszek.
Igyekszem visszaolvasni, de valami rengeteget írtatok! :lol:
Pénteken voltunk babaúszáson, Danika nagyon jól viselte, de egyenlőre még nem haver a medence. Szokatlan neki a nagy szabadság amit a víz által kap és a 31 fokos víz.
Ügyesen úszik a víz alatt, a medence aljáról is profi módon jön fel. Érdekes módon ezek a mutatványok után nem is sírt. De amikor levezetésképp kellett háton húzgálnom a víz tetején akkor eltört a mécses. Viszont az úszás óta csak velem marad meg. Vasárnap a könyvvizsgálóhoz kellett mennem és anyuáknál hagytam Danikát, hát lett akkora üvöltés, hogy végül ott ült velem egész délután a könyvvizsgálónál, mondjuk nagyon ügyes volt mert egy hangos szava sem volt.
RÉgebben akárhol ott tudtam hagyni, volt, hogy a keresztanyja is elvitte egy órára, most meg ha nem lát vagy nem hallja a hangomat már keservesen sír.

Megyek is mert felébredt, majd még íírok!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?