A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

na szóval ép :oops:

Tonti, elég gáz a helyzet akkor anyudéknál, reméljük azért megoldódik valahogy...bár mindenhol kevés a meló...

jucicuki

Binyek!

Légyszi ird át az adatainkat:
Lia ,Regi 7.5 kg
Ébredés:6.30-7.00 Fekvés:21.30
Kaja:7-8 200 táp
12.00 250 főzi
16.00 200,250 tejpép v táp, gyümi
20.00 270 táp

Lia:átfordul hasról, hátra és vissza /6hó/, kúszik hátra ,rugózik előre hátra.
Regi semmi

Nappali alvás :Lia 3X30 perc
Regi 3X 1,1.5óra
köszi

[Kép
amonré

Sziasztok!

MA megint szuper napunk volt, Ágival holnap mehetek laborba meg mellkasrtg-re, elég rosszul van, én eddig nem aggódtam, de láttam a dokin, hogy ő aggódik, így én is elkezdtem parázni :cry:
sohasem lesz vége ennek, pedig ő még nem is volt beteges ovi előtt :twisted: mi lesz a picikkel :?:
dokival lebeszéltem mielőtt mennek oviba, kapnak immunerősítést, ha minden jól megy a héten/jövő héten beiratom őket :lol:

Tonti!

Az erőszakot még csírájábankell elfojtani, mert sajnos hozzászoknak, hogy ezt a módszert használják a későbbiekben is az érdekérvényesítésre. Bár ezt mondani nagyon könnyű, sokkal könnyebb, bár nekem szerencsém van, mert Ági és Blanka egyáltalán nem verekszik :shock: a Réka viszont harap, bár már leszokott róla :wink: ha megharapott valakit,mindig átvittem a szomszéd szobába és elkülönítettem a többiketől, ez nagyon zokon vette, gyenge pontja, ha nincs a központban, szóval rá ezzel simán lehet hatni. :lol:
Nálunk nincs verekedés és káromkodás sem. A legdurvább kifejezés amit használnak a csúnya vagy 8)

Dóri
Vendég

Dóri
Szegény Ági :( gyógyító vuduk mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Fanni??????????????

Banika
Mi volt ma?

Látom,megint mindenki felületesen olvas,megint nem kaptam választ a barihimlős kérdésemre
:( :( :( :( :( :( :(

Nálunk ma extra nyűgi volt du.,még vacsizni sem akartak és mindkettő borzasztó anyás lett.Egy kis tápot azért ettek,remélem,csak a fáradtság miatt volt :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

Bogi!
Régi táblák nincsenek meg nekem,mert mindig elmentem a régire az új infókat.Viszont,ha visszamész 150-160 :shock: oldalt,akkor meg tudod nézni,csak ki kell számolnod,hogy akkor épp ki mennyi idős volt,mivel a táblában csak születési idő van,kor nincs.

Ja tábláról jut eszembe:Ki is írta,hogy csináljak táblát a betegségekről? :twisted: :twisted:
Hát még miről ne,haló?!Esteleg a szexuális aktivitásunkról?Vagy a nagydolog-kisdolog témáról? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dóri!
Nem tudsz nekik valami természetes immunerősítőt adni??Már most,hogy ne kelljen az orvosnak adnia valami szintetikusat?

Juci!
Kívánod az almáspitét???? :shock: :shock: :shock: Jaj-jaj!Kistesóóóóóó..... :wink: :wink:

binyek

Kamu anya,kamu csajokkal :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Kép
Vendég

Binyek
Mit kistesó,kistesóK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sotske!
Barihimlős szurit nem tom, de jövő héten megyünk a 2 hónapos oltásra, majd rákérdezek. Vagy ha addig telefonvégre kapom a sógoromat, meginterjúvolom.

Binyek!
A súlyunkról, fogyókúrákról, esetleges plasztikai beavatkozásokról is kérünk táblát. :P
vovanda

Eszti!
Akkor most megint tudod használni a kinőtt ruhákat? :lol: :lol: Ha összefelé mennek a csajaid.... :wink:

binyek

Binyek
Áááááááá,szerintem elmérték őket.Napra pontosan 2 hónappal ezelőtt 70 cm-nek mérték őket a kórházban,aztán 2 hete mi mértük itthon őket,72 cm.Ma meg... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Hagy ne mondjam,bele sem férnek már abba a hülye méricskébe :? :? :?
Vendég

Vanda
Köszi :D
Vendég

Na,már megint kihagy az agyam :evil: :evil: :evil:

Tonti
Sajnálom a szüleidet,nem semmi.Remélem,hamar javul a helyzet,mert ez így nem mehet tovább :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

Vanda!
Értettem.Csinálom.Csak előtte gyorsan odaajándékozom a kölkeim valakinek,az uramat meg útjára bocsátom.Aztán ideülök a gép elé és gyártom meg frissítem a táblákat! :lol: :lol:

Eszti!
Nagyon jó ez a kép! :shock: Megérne egy nagyítást és keretezést!Eddig nem is láttam,hogy a csajok így hasonlítanak Rád,csak babahájas kivitelben! :D

binyek

Binyek
Köszi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Binyek!
Egye fene, valahogy kibírom további táblák nélkül... 8)
vovanda

[quote="mrsparis"][ írta:mrsparisb]Fanni, a kínai naptárad szerint lányom lesz!!! De jó lenne!!! Bár egy tökinek is nagyon örülnék, mert olyan lenne, mint az apja és akkor már két szerelmem lenne :D de úgy vagyok, mint Maryska, lányos anyukának érzem magam...anyósom akármit is mond :twisted:

Én is annak éreztem magam, világ életemben lányt szerettem volna 8) Mikor megtudtam, hogy 2 fiam lesz, először majdnem elájultam, de mire hazaértünk, már tudtam a nevüket és onnantól soha többet nem jutott eszembe, hogy világ életemben lányt akartam. Imádom őket, s nem cserélném egyiket sem lányra :lol: :lol:
Megjegyezem, nekem ez a kínai horoszkóp is fiút mutatott :wink:

Benszi :P
Aranyos vagy. Gyulladt derékra tilos a forró fürdő, a fastum gél meg semmit sem ér. Rohadék gyógyszert szedek, szteroidos és dokibácsi krémjét kenem, amit a legutóbbi gerincgyulladásomkor írt fel. Nemtom mi van benne, de az első krém, ami jól esik a gerincemnek. (Nagyon durva gerincbajom van!)

Pasi :D
Ezek szerint már Neked is lehet gratulálni az ikrekhez, nemcsak Vandának :mrgreen:

Eszti :P
Vagyok, csak ma takarító néni volt, ilyenkor én is pakolok mint állat, mert csak akkor tud takarítani :roll:
Bárányhimlő ügyben megkérdem dokinéninket, 11-én megyünk.

Banika :P
Írtam Neked sms-t, nem írtál választ. De sebaj, már megoldottam :wink:

Képek szuperek, betegek továbbra is gyógyulgassanak!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Rebe?

Fanni
Jobbulást!!!!!!!!!!És köszi a választ az oltással kapcs.-ban.
Vendég

Binyek :P
Pólókat meddig kell/lehet küldeni?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hali!

Eszti : szépek vagytok, nagyon jó a kép! :D Cukik a ruhásaid és tényleg nagyon hasonlítanak Rád! Barihimlőt én sem tudom, de kiváncsi vagyok, hogy tényleg kettő kell-e?

Vanda: Picurkáid édesek! Köszi a biztatást. Tegnap óta javul megint a helyzet, d nem bízom el magam. Amikor már megnyuszom, hogy minden megy simán, akkor megint előbújik a kisördök a nagycsajból.

Jucihugi: gartula a kiskönyvhöz!

Juci: hááát érdekes ez a kívánósság! :D :roll:

Dóri: sajnálom a betegséget és jobbulást Áginak!

Tünde
Kép

Kép
myra77

binyikém látod egy kis tábla oszt dolgoztatnak :lol:
mysparis akkor jányod lesz és kész :D
fanni de édi vagy hát hat lányra sem azt a két gyönyörű kis édi kukisodat :D amúgy az uh-ról hazafele mi is kitaláltuk roland és ádám :lol: de akkor sem hidtem tudtam a pocakomban husipunik laknak :lol: :D lanya meg állandóan papolt,hogy ne mondogassam mert nehogy buzik legyenek :D :D :D a fiúk :D :D
eszti de csodaszépek vagytok :D apa remélem hoz gépet hévizre :D :lol: :oops: :?: :?: :?:
minden fiút befogunk,dokiapu rendel,sotskeapu fotóz,pasi palacsintátsüt,lanya autókat bütyköll,miki főzi a halászlét,az asszonyok isszák a bort :D :lol:
képzeljétek olyan jól levágtam a hajam,hogy beszarás vettem ezt a pengés tépőkét,na tudtam eddíg is hogy ügyes vagyok de ennyire :oops: :lol: :D

lanyané

fanni megy aprivnya

lanyané

Muti a hajad!!!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Pólóügy:
Addig ne küldjön senki semmit,amíg meg nem egyeztünk a logón és a néven,mert akkor elmegyek a szitanyomóhoz,aki mond egy fix árat.
Aztán a csomagokat úgy küldjétek,hogy benne legyenek a pólók,a kiszámolt pénz és a nevek egy papíron.Így a legegyszerűbb nekem,mert ki se fogom nyitni a csomikat,csak odaviszem a csávónak,aki majd elbíbelődik velük. :shock: :wink:
Szerintem április első hetében,ha mindenki elküldi,akkor meglesz egy hónap alatt és addig a lurkók se növik ki a méretet. :wink:
Mindenki annyi ruhadarabot és olyat küldhet,amit akar.Mi speciell 2-2 felnőtt pólót,2hosszúujjú bodyt és 2 rövidujjú pólót fogunk megcsináltatni.

binyek

ja Lanyané muti meeeg!

szanet

PÓLÓ:
Binyek! Mi csak logot kérünk, meg a fiúknak nevet. Apa és én majd etikettcimkére írjuk a "nevünk" és felragasztjuk, mert szeretnénk máshová is hordani a pólónkat a szupi logoval :oops: 8)

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Jó éjt csajok! Csönd van, megyek aludni, amíg hagynak :D

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lanyané
Bírlak :wink: :wink: :wink: Én is kivi vagyok a hajadra 8) 8) 8) 8)
Vendég

ja zugolvasok ám mindig, attól, h nem írok :roll: 8)

Binyek
de jó, végre világos, hogy kell a pólót csináltatni :lol: :roll:

szanet

Jó éjt Fannikám :wink: :wink: :wink:
Vendég

Hű Szanet
Mindjárt 1 évesek a csajaid :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Fanni!
Ez nem is hülye ötlet!Mert én is azon gondolkodtam,hogy használnám a pólókat utána is,na de a nagy BINYEK felírat ott pompázik az elején.... :roll: Még majd azt hiszik,hogy valami cégrövidítés! :lol: Mint a MÜSZI annak idején.Emlékeztek rá? :lol: :lol:

binyek

anny Nagyon gyönyörűek a csajok, imádom őket :)

Tonti Neked legalább olyan bonyolult családod van, mint nekem :) Van egy édestestvérem, van két kicsi húgom más-más anyukától, meg a legkisebb húgom anyukája révén még két mostoha húgom meg egy mostohaöcsém :) Sajnálom az anyukádéknál kialakult helyzetet, borzasztó lehet :(

Vanda Én most teljesen ledöbbentem, hogy már 2 hónaposak vagytok. Hihetetlen, hogy szalad az idő. :D

sotske A védőnők elég érdekesek :) Mi múlt héten voltunk a 3 hós oltáson meg mérésen (az előző a betegségük miatt csúszott későbbre, ezért csak most), és minden adatot úgy írtak be, mintha 3 hónaposak lennének.. Nagyon szépek vagytok a képen.

paris Nekem két kis skorpióm van :) Amikor először kiszámoltam, hogy valószínűleg skorpiók lesznek, nem mondom, kissé megszeppentem. :roll: De az apjuk is és én is nyugodt természetűek vagyunk, remélem, azért leszünk egy kicsit hatással rájuk :D

Juci Ha marad a pitéből, én szívesen elpusztítom :) De ha nem marad, a receptet is szívesen elfogadnám. :D Én imádom, de még sose csináltam.

Ma négy hónaposak a csajok, ennek örömére megkezdtük a hozzátápit egy kis almával. Nagyon ügyesek voltak, gyorsan rájöttek, hogy hogy kell a kanálból enni 8)
Viszont kezdődnek a problémák: ahogy letesszük őket hasra, azzal a lendülettel már dobják is át magukat hátra, aztán vagy vigyorognak, vagy üvöltenek, mert fáradtak. Viszont aludni csak hason tudnak. :roll:
szamy

Szamy!
Nálunk is ez volt a helyzet,de akkor én ott álltam az ágyuk mellett és lenttartottam a fejüket a lepedőn.Kicsit szadista módszer,de bejött.Pár nap után rájöttek,hogy ha hasra az ágybakerülnek,akkor nem átfordulni,hanem aludni kell. :roll:

binyek

Sotske: szerintem azert nem valaszolt senki a barimlos kerdesedre mert halvany lila fingunk sincs, legalabbis nekem tuti! :roll: :lol:

Juci: en imadom az almaspitet, nekem elkuldheted a reszed!!! :lol: Te hogy nem hizol el ennyi finomsagtol? :wink:

Lanyane: kerunk fotot a hajadrol! Az enyemnek csak a vege lett levagva azert nem raktam multkor, ugyanolyan unalmas a frizuram mint volt.

Paris: Fiu-lany tema: 120 % hogy ugyanugy fogod szeretni ha lany ha fiu, tok mindegy! En mindig lanyt akartam aztan bevallom Neked (de csak Neked :wink: ) hogy az Alexemert oda meg vissza vagyok. :lol:

KépKép
KépKép
tontica

Marha jó ez a horoszkóp, bár sztem max fele arányban igaz. Rám is, és az általam ismert különböző csillagjegyű emberekre is.

Valaki írta, hogy csak skorpió nem legyen a gyereke. Hát ezzel én is így voltam. Bár vannal nagyon jó skorpió barátaim, de azé jó tisztába lenni 1-2 dologgal. Pl az én skorpió ismerőseim egytől egyik kicsit hazudósak. Persze biztos aszcendes is számít meg ilyenek, sé őket sem lehet feltétlenül egy kalap alá venni. Kizárólag a saját személyes ismerőseimről beszéltem, nehogy valaki magára vegye, és megsértődjön :!: :!:
Vendég

binyek Én is azt csinálom, meg egy kicsit ringatgatom a hátukat vagy a fejüket, amíg megnyugszanak.
szamy

holnap dobok a háréról képet :D
polo elgondolkoztató mer én is hordanám :D
fanni reggel a kávénál várlak :D :D
jé szanet tényleg és emlékszem mikor szültél :D
jóccakát etetek

lanyané

én is kérek szépen horoszkópot, megnézem, mire számíthatok a lányokkal :) eldra@freemail.hu Köszi :D
szamy

Dóri!
Szegény Ági!Majd jelentkezz a mi volt a dokinál!Szerintem sokat nem lesznek oviban a csajok a legelején a betegségek miatt!

Fanni!
Sajnálom ezt a rohadt derékfájást!Tudom,hogy nem jó a melegfürdő,de olyan jól esik nekem olyankor! :oops: :roll:

Maryska!
Fotót az új hajadról!

Vovanda!
Jó,hogy alakul a pocifájásotok.Milyen kis dagihusik lettek! :lol:

Pasi!
Gratulálok,hogy apa lettél! :P Mostanában nem írogatsz csak nem dolgozol? :roll: :lol:

Sotske!
Nagyon szépek vagytok a fotón!Jó,hogy híztak a csajok!Honnan találtátok ezeket a neveket nekik?Nagyon egyedi!Tudom naptár,de.... :lol: A nyűgés a front miatt van szerintem!

Juci!
Galinának nincs másik neve?Carla Galli?

Párizska!
Anyóskör,hát Banikával kart-karba öltve alakítottuk. :lol: :lol: :lol:
Legalább az urad melléd áll az jó :wink:
Ja és az egész terhesség alatt sírni fogsz mindenen :roll: :lol:

Tonti!
Sajnálom anyudékat és a hugodékat is!Ez szörnyű!Spanyolos babfőzi recept jöhet!Az enyémek is most kezdik a lökdösődést és az egymás kezéből kiráncigálást!Néha a hajamat tépem tőlük!Olyankor elveszem a játékot és egyik sem kapja meg.No de utána kánonban nyomják,amitől megőrülök!

Anny!
Addig jó,amíg tudsz az exurad :wink: fejére tojni!Mondja csak a magáét.Itt be,ott ki!

Demoniq!
Gyógypuszi nektek!

Binyek!
Táblában javítanál?Köszi!

R:8.00 140ml joghurt,
tejbegríz,szendvics
vagy tejpép
T:12.00 240ml táp
E:14.30 180ml főzelék
U:17.00 gyümölcs,szendvics
krémtúró stb.
V:20-20.30 240-280ml táp

Banika!
Mi volt a dokinál?
Vendég

Na feltetem a rucijainkat egy helyre.Folyamatosan bővítem majd.Alkuképes minden darab!Az aláírásomban ott a cím ha érdekel valakit. http://picasaweb.google.com/anettjankaanna/RUHAK#

Szamy

nekünk is így volt.Anna utált hason lenni. Mondjuk én hordtam is tornára kicsit.

Binyek

lehet tényleg jobb lenne név nélkül.ez jó ötlet.

Paris
Én is mérleg vagyok.szerintem a mérlegek nyugis gyerekek. de folyton biztatni kell őket, met hajlamosak az önbizalomhiányra, és önmaguk alulértékelésére. 8)
Amúgy hátha tovább lesz bent 2 nappal és akkor egy napon születik velem (14) :lol: 8)

szanet

Né' má' Szamy! Te itt laksz velem szemben a Duna túloldalán :D
Vendég

Dori: koszi, akkor holnaptol kemeny fenyites lesz ha valaki verekedni mereszel! :evil: :D
Hu, inkabb vagyok kemeny, szigoru anya minthogy a gyerekeim engem is meg egymast is ossze-vissza verjenek mint a multkori Segitseg, gyerekeim vannak cimu musorban! Latta valaki milyen durva volt? A 8 eves kislany szabalyosan nekiment az anyjanak es utotte-vagta. :?

Szamy: szep kis csalad a Tietek is, nekem meg van ezen kivul 2 mostohatesom a neveloapamtol (azok is velunk laktak mert meghalt az anyukajuk) meg az edesapam masodik felesegenek is van egy fia. :lol:

Binyek: Te kis szadista! :lol: A nyari talira is csinaltattok majd polokat? ( ha lesz egyaltalan :roll: )

Na, megyek hunyni! Jo ejszakat!

KépKép
KépKép
tontica

Szamy!
Grat az almázáshoz!

Binyek!
Tényleg hova fogtok költözni amíg szétverik a lakást?
Vendég

Juj, mennyit irtatok mialatt megirtam a hozzaszolast! :shock:

Csak annyit hogy nekem mindket (edes) testerem skorpio es egyikkel sincs semmi bajom es nem is volt, nincs rossz termeszete egyiknek sem. A merlegekkel mar tobb gondom volt (anyukam) es az ikrek merlegek. :roll:

KépKép
KépKép
tontica

szanet Én is mérleg vagyok, bár nagyon a végén (21), úgyhogy gondolom van bennem némi skorpió. Bár az aszcendensem is mérleg (szintén egész közel a skorpióhoz) :D

anny :D Majd egyszer összefuthatunk akkor félúton, a Duuna felett :wink:
szamy

Binyek
Mi az a MÜSZI? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Benszi
Olyat neveket szerettünk volna,ami ritka,nagyon ritka :lol: :lol: :lol: :lol: Szávát még pár éve a Reggeli műsorban hallottam,akkor eldöntöttem,ha lányom lesz,ez lesz a neve.Aztán kiderült,kettő lesz :D :D :D :D :D És Száva mellé még egy különlegeset kerestünk.Én rögtön tudtam,hogy Noám lesz,apa játszadozott még a nevekkel.Még a Szófián gondolkodtunk nagyon,de örülök,hogy Noánk lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én világ életemben nagyon nehezen jöttem ki a bikákkal,pedig van egy pár a családban és biztos voltam benne,hogy az élet majd "kitalálja" ezt is.Hát úgyis lett,van két bika lányom és végre kezdem látni a bikák másik oldalát is. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Vendég

Jesszus,már ennyi az idő? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Léptem aludni :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Jóccakát mindenkinek!
Vendég

Fanni
Én nem kaptam sms-t :shock: :shock: :shock: Azért nem válaszoltam :lol:

Eszti
Nekem van halvány lila fingom a barihimlő elleni oltásról,mert megkérdeztem :lol: :lol:
Az új "szakmai kollégium" :lol: :lol: :lol: (asszem így híjják okosan) szerinti protokoll :2db oltás kell és akkor lesz 100%-os a védettség,tehát el sem kapják.Úgy tudom most telt,le a 10 év mióta oltanak,így most vált bizonyossá hogy 2 oltás kell a megfelelő dózishoz.
Elég kimerítő volt a válasz? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ki is kérdezte az orrfolyást?Anny?
Nálunk neomicines orrcsepp,orrszívás,sterimar és 3-4 napig napi 3-4x coryzalia.Ezt is ma beszéltem meg a dokinénivel.

Juci
Csak nem?

Jucihugi
Én speciel akkor kezdtem hányni amikor mások abbahagyják(a 12. hét után :lol: :lol: )
Elevitet nem szedtem mert olyan gyomorgörcsöm volt tőle,majd meghalatam.
Hipp natal,magneb6,vas+c-vitamin,Calcium,folsav
Asszem csak ennyi :lol: :lol: :lol:
Amúgy világ életemben azon viccelődtem,hogy ikerfiaim lesznek.Amikor közölték,hogy ikrek,már nem röhögtem annyira.Szerettem volna ha egyikük lány,de én sem adnám egyiket semmi pénzért

Tonti
Ez a válság mindenhol érezhető sajnos

Fejlődésneurológián van még 1 randink júniusban,aztán annyi
Vendég

Mire ideérek,mindenki eltűnik
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?