Sziasztok!
Végre én is tudok Nektek írni. Hosszú hétvége gyorsan elment, Dórival voltunk a nagyszülőknél, meg hozzánk is jöttek Apa rokonai látogatóba, szóval nem unatkoztunk. Már vártam, hogy idejussak!
Rólunk pár szó:
Dóri már műsorozik: nagyon sokat mosolyog, sőt kacag, annyira édi, amikor sikongat örömében.

Egész komoly "beszélgetéseket" szoktunk levágni, bírom, ahogy formálja a kis száját, ahogy utánozni próbál minket.
Holnap délután megyünk a 2 hós oltásra, kicsit parázok tőle, Dóri hogy fogja viselni...
Sajna a tejci délutánra és/vagy estére már nem elég, pótolnom kell tápival.
Elkezdek reagálgatni, bocsika, ha hosszú leszek:
Hordozós kép
Cicuka,
jó volt olvasni, hogy így elhatároztad magad a szopizást illetően. Van változás azóta, több lett a tejci?
Pati,
Dóri már kezdetek óta külön alszik, külön szobában a kiságyban. Néha, általában a reggeli szopi után visszaalszunk a mi ágyunkban.
Nagyon jó lett az avatarod, jól elcsípett pillanat!

Édi a sapkás kép Nortiról!
Judit (kecskeméti)
jópofa Levi a szemüveges képen, jót derültem rajta!
Pumperka,
örülök, hogy bevált a mei tai!

Pénteken én is megkaptam. Amikor először próbáltuk, Apára kötöttük fel, és úgy készen tettük bele Dórit. Ez nem tetszett neki, elkezdett sírni, meg teljesen elsüllyedt benne. Később úgy kötöttem fel magamra, ahogy a leírásban van, Dóri jól érezte magát benne, mert pár perc séta után elaludt benne.
Tündérmanó,
jobbulást a fogadhoz! Nekem elkezdtek romlani a fogaim szülés után. Most bőszen szedem a kalcium tablettát, hogy megelőzzem a romlást. Már két fogamat újra kellett tömni.
Még én se tudom, hogy mikor kéne a fülbevalót beteteni Dórinak. Tapasztalt anyukák, Ti mikor rakattátok be a lánykátoknak?
Jó a tappancsos kép, aranyos Réka baba!
Kölyök,
szorítok, hogy minél előbb meg legyen az anyakönyvezés!!!Csodakendő
Judit18,
Dóri általában reggel szokott sírni, mikor a nagy éjszakai alvása után baromi éhes, meg este, amikor már fáradt és valami miatt nem tud elaludni. Mostanában veszem észre, hogy este, evés után sírogat, idáig ezt nem csinálta, hanem simán bealudt. Úgy látszik annyira fáradt, hogy nyüglődik.
Örülök, hogy most már jól van Eszterke!
Szilvánusz,
én is úgy hallottam, hogy a pici babákat még pár hónaposan nem lehet elkapatni, de azért odafigyelek, hogy pl. tanuljon meg egyedül elaludni, ne ölbe. Ez általában sikerülni is szokott, de van úgy, hogy leteszem aludni és sír, ilyenkor nem hagyom ott szenvedni, hanem kiveszem és ringatom. Ezután pár perc és bealszik, utána berakom a kiságyba. Meg ami könnyebbséget jelent már, hogy korlátoztam az etetés idejét. Korábban volt, hogy 1-másfél óra volt egy etetés, most meg fél óra vagy negyven perc. Hagytam elaludni a mellemen, meg hagytam, hogy cicizzen. De annyi időt elvett, hogy totál kivoltam, kimerültem és nem volt se kedvem, se energiám pl. a házimunkához. Lemértem, hogy 20 perc alatt simán kiszívta, amennyi tejci volt. Úgy csináltam, hogy hagytam 10-10 percet/mell szopizni, aztán megint 10-10 percet. Az utolsó 20 percben csak 10 g-ot evett. Ekkor jöttem rá, hogy elég a 20 perc is simán.
Kvasz Évi,
hú, örülök, hogy férjed ennyivel megúszta a karambolt!!!
Nekem is pótolni kell tápival, megértelek.
Ügyes Boti, hogy ilyen hamar hasról hátra fordult!
Csúcs szuper helyekre mentek nyaralni!
Niki, Feri,
még mindig nagyon édi Lilla bébi!
Mesések az esztergomi képek!
Szavaztam!
Szia Márti!
Már hiányoltalak, jó, hogy írtál!
Cuki Bence!
Gratula a kerthez, nagyon szép lett!
Jim,
jó pihit a Balcsin! Gyere majd az élménybeszámolóval! Kiváncsi vagyok, végül napozol-e!
Jó éjszakát!