A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Gurgi hasonlóan vagyok én is ,betoltam 1 főtt kukoricát már javulok...

Bibike üdv köztünk!

ja és a szép nagy baba lesz (biztos) beszólást én is hallgatom naponta.szoktam mondani hogy nem teljesen korának megfelelő minden mérete.

megyek kukoricázni

Bridzsi

Kép
esztora

Emi!!
Nekem most pont nincs ilyen..de pl. május közepén volt..és tartott kb. 1 hónapig a szeméremcsont fájdalom..
Most picikét néha érzem de nem vészes, akkor lépni sem tudtam ill. az első egy-két lépés nagyon kellemetlen volt.
Viszont nagyon le vagyok lassulva a menésben..néha nem..nehéznek érzem a pocakot és feszít is..

Ja, mindig ugyanaz a duma..de mindiiiiiig..írtó unalmas egy idő után..
torolve_20131003125716

Lépten nyomom megkérdezi boldog-boldogtalan..mennyi van még vissza? első baba? fiú vagy lány? mi lesz a neve? hogy bírja?...
most konkrétan a tök ismeretlen járokelőkre gondolok..

Viszont ma a vásárcsarnokban nagyon rendes volt 2 nő, ebből az egyik nyugdíjas..beálltam a sorba mögéjük, azonnal mindkettő előre engedett..mondtam, hogy köszönöm nem kell..de-de-de..
És ők nem kérdezősködtek :lol:
torolve_20131003125716

Na zuhizom aztán irány salátázni! Nyamika.. "A helyünkre" :lol:
torolve_20131003125716

Én minnyá elpusztulok csajok! Annyira meleg van! Most zuhanyoztam, és mégis...

Kép
zsuzsi**

Gurgikaa: Jó salikázást... Ma is lesz egy kis vihar, úhhó vigyázzatok!

Kép
zsuzsi**

Nenőke! Drukkhegyek landoltak innen a messzi távolból is. Remélem ismét segíteni fognak az energiáink.

Bibike! Nalátod! Még egyben vagy, nem ettük ki belőled a babócád amiért megszólaltál. S látod, mán meg is találtad a hangot itt a csajokkal (ja, én voltam akinek a beköpését megjegyezted, hogy még senkit nem ettünk meg amétt megszólalt). Ha olvastál eddig, akkor talán azt is tudod, hogy itt nálunk semmi extra mérés nincs, ergó ha itt élnél, löketed nem lenne, hogy mekkorára tippelték a babód kobakját. S akkor meg max azon izgulhatnál, hogy vajon én métt nem tom mekkora a fejecske. Ismered a viccet a nyuszikával: ha van rajta kalap, akkor azért, ha meg nincs, akkor azért kap.....

Esztora! Kukorica......... nyammmmm.

Ellenben mikor hazaértem a 15,4 kilós dinnyének negyedét lenyomtam. Há utána aszittem leszakad a pocóm. El is mentem, s alukátorkodtam egy jó órácskát. Aztán lecsapoltam belőle egy-két adagot, majd elmentünk apával bevásárolni, kölkek nem lévén itthon, a hűtőszekrény kiürült, de azért szombat-vasárnapra nem hagyhattuk úgy. Há a szupermarciban is nem le kellett rohanjam a klotyót. Hiába na, aki olyan 3,5 kiló dinnyét egyhuzamban beszed, s a hólyagja nem bírja tartani a mennyiséget, az vessen magára.

Emiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Nem lesz semmi baj a tortával.

Zsuzsi! Beteg elefánt.... Hmmmm Én mán a nyugdíjas vizilónál tartok.

Gurgi! Ez a helyünkre úgy szólt, hogy .... na írjam vagy sem?.....
Jó kiskutya, irány a helyére :wink:

Kép
kissmanó

Ja, az üzlet előtt mikor kiszálltam a kocsiból (s persze egy vén nyanya épp engem vizslatott a tekintetével) volt egy csudi jó kis jóslóm, szuperül belémnyilalt, hogy meg kellett fogjam a kocsi ajtaját. Na, akkor csak arra bírtam gondolni, hogy atyavilág, csak a medence dugóját ne húzzák ki, mett ha mégis, akkor jól néznék ki, persze ismételten nem volt nálam semmi betét. Hja, elméletben tom, hogy kéne vinni, de gyakorlatban nem teszek úgy mint Borink.
S itt figyel mellettem az asztalon az apa negyed dinnyéjének egy kis maradéka, a kisördög nem nyugszik bennem, csipegetem rendesen.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Nenoke, nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi gond!

Times, Molkata, gratulálok a babákhoz! :D

Ádám pedig nagyon zabálnivaló, nekem az tetszik a legjobban, ahol a feje mellett van a két keze. :D :) :lol:

Jövő hét közepéig tuti nem lesz gépünk, férjem bevitte a szervízbe, szerdáig nem is tudják elkezdeni javítani, annyi dolguk van :cry: . Most még anyukáméktól írok, aztán majd kiderül.

KépKépKépKépKép
uxi

Manó: A nyugdíjas víziló sem rossz! És nálam sem szokott lenni betét... huhh

Kép
zsuzsi**

Apa ma rámkérdezett, hogy mi lesz, ha Grétu nem bújik ki, míg dokinéni szabira menne. Hát nem tom a választ. Asszem az lesz, hogy majd ugyi 5-én fel kell hívjam dokinénit ha addig semmi, s akkor megbeszéljük. Há nem tom mi legyen akkor. Asszem azért rákérdek, hogy lám milyen alternatívát is kínál akkor.
Na, de én azért beszélem keményen a gyerekem fejét, hogy ha egyetlen mód van rá, akkor ne tegye meg azt velem, hogy júli 5-ig nem néz személyesen a szemem közé.
Bár amilyen szófogadatlan gyerekeim vannak, meg ahogy ez is kezdte (hiába kértem legyen fiú, ő csakazértsem.....), há esélyem közelít a nagy semmihez.

Kép
kissmanó

Betét nélkül persze lazán kiteszem a lábam :oops: :oops: , de a telefonom nélkül soha. Mert mi van, ha hívni kell a dokkert? :roll: :roll:

Kép
kissmanó

Jól néz ki a vonalzóm: 35 hétnél tartunk, és még 35 nap van hátra. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Hú Uxika! Valahogy teleportáljam neked az irodából a szgépguru srácunkat? Tuti megoldaná.
Na de így, ha az nem müx, akkor sajna kell még jó pár napot várni. :evil:

Kép
kissmanó

Ja, akkoriban nekem is tetszett az a dupla 35-ös kiszerelés. S nem is vót olyan nagyon rég :)

Kép
kissmanó

Tényleg, sokan úgy indítanak, hogy éjszaka elfolyik a magzatvíz. De mi van, ha fényes nappal, esetleg az utca kellős közepén? :shock:
Hallottatok már ilyenről, vagy ez csak engem aggaszt?

KépKépKépKépKép
uxi

Most van egy hülye megérzésem (mint anno egyetemista koromban vizsgák előtt), hogy ha valamit bírok teljesíteni, akkor Grétu kibújik júli 5-ig.
Na, de nem árulhatom el (tudjátok, megtörik a varázs), majd mikor kibújik ez a kis hamiskás, akkor rámkérdezhettek. :wink: :wink: :wink:

Kép
kissmanó

Há utca közepin olyat én specc nem. De, hogy régen, a kommunista időkben voltak pocisok akiknek a munkahelyen csordul el, olyat bőven.
Látom, nem csak engem foglalkoztat ez a téma.

Kép
kissmanó

Hát... Manó, szerinte ne teleportáld, van itthon egy informatikus férj. :wink: Az már megállapította, hogy ez menthetetlen, szervíz kell neki, amíg garanciális, valószínű vincsicserével egybekötve.Tavaly is kb ilyenkor romlott el a vincsink, elküldték Koreába bezúzni, mi meg kaptunk egy másikat. Ez meg mostanra döglött meg. :x

KépKépKépKépKép
uxi

hihi manó, én is falom a dinnyét most is (pedig az elmúlt 1 órában betermeltem már egy jó adagot, aztán volt 1 karély kenyerecske császárszalonnával, aztán 5-6 szem sárgabarack, meg úgy natúr 1-2 szelet felvágott, mert az is megtetszett...és tényleg 1 óra alatt!) :shock:
na, ma ha akar ha nem lehet a betermelt cucc kinyomja a helyéről a babót :o
még az a szerencse, hogy szili is megette a saját negyedét, mert annak is nekiesnék! :roll:

jó ez a vizilovas dolog, mondjuk ma rajtam is nevethettek a buszmegállóba menet, mert a fájdalom miatt úgy mentem mint a lassított felvétel, és mint akinek teli a gatyája!

mai poén: csaj, aki mindig is utált! (tudtomra is adta) elkezdett bájologni, hogy jajj, te még egyben, és még meddig... csak lestem!
magyarázat: terhesen ugye nem lehetek a párjánál vetélytárs! (igaz amúgy sem lennék, gyerek korom óta ismerem a srácot, és van 2 gyerekük is...) na de akkor is olyan izé helyzet volt!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Ja, ha garanciális, akkor természetesen kezem-lábam megkötve

Kép
kissmanó

szóval vinnem kéne egy tenát magammal? én sem teszem, pedig nem rossz ötlet...anyósomnál pl. bevásárlás közben folyt el a víz! (igaz 6-7 hónaposan, szóval nem számított rá)

lynia-

Sziasztok!

Megjöttem a szülésznőtől.
A szülőszobát sajnos nem tudtam megnézni, fullon volt. Pedig úgy szerettem volna látni. No mindegy, majd legközelebb..
Jó fej volt a szülésznő, megbeszéltünk nagyjából mindent, sok mindenben egyezik a véleményünk a szüléssel kapcsolatban, úgyhogy remélem nem lesz gond. Rákérdeztem az anyagiakra is, hát.... ledöbbentem :? Én komolyan mindent megértek, hogy drága a szabadidő meg minden.... no de ennyire?
Andi a Jánosban a 20-25 ezret neked a szülésznő mondta, vagy másoktól hallottad, hogy ennyi az általános tarifa.
Zsuzsi: te megkérdezted már a szülésznődtől, hogy mennyi az annyi? Nagyon kiváncsi lennék, hogy ő mit mondott.

Egyébként a homeos bogyókat ajánlotta nekem is a nőci, fel is írtam, hogy miket kell beszereznem. Ja, és a gátmasszázsolajat is.
Ez utóbbiból csak egyféle van, vagy több is?! Nehogy rosszat vegyek.

Megyek tusolni, szakad rólam a víz.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Emi! Vetélytárs.... 8) Anno nekem is egyszer egy nőci behúzott egyet fényes nappal az utcán, mett há ugyi aszitte hogy.... S mivel verekedést nem akartam szítani, lenyelni csak símán nem bírtam, há kaptam magam, s szembenyomtam vele kissé a nyálam (bocs, útálatos vok, de a helyzet is kínos volt). Há le is hűlt tőle rendesen.

Kép
kissmanó

Móni! S a szakember milyen homeósokat ajánlott? Hígítás meg szedés renceressége?

Kép
kissmanó

Gyorsan visszaolvastam még.

Üdv Bibike, tök jó, még egy Szent Imrés :D :D :D

Emi:ma én is zabagép voltam/ vagyok, holnap reggel tuti nem állok rá a mérlegre. De vajon mi okozza ezt, vannak napok, hogy felfalnék mindent :? Borzasztó....

Móni

Kép
Kép
moni1973

nemtom mi lehet, de gyereknek nem is tetszik, fészkelődik nagyon, gondolom most még kevesebb a hely! szegénykém, jól kitoltam vele, de magammal is, m,ozdulni sem bírok és ollllyan melegem lett! húúú ez brutális :shock:

lynia-

Gurgi, szerdán 10.30-ra. Mindig szerdánként kell mennem, illetve a 38. hét után nem tom, mert akkor már nemcsak heti egyszer lesz jelenés. Te?

kispiskóta

na megyek, szép estét, és holnapra lepjetek meg egy babóval jóóó, attól mindig jó kedvem lesZ!

pusza és köszi a bíztató szavakat!

lynia-

Móni: Én még nem beszéltem erről a szülésznőmmel, eddig egyszer találkoztunk, de akkor csak ő mondta el gyorsan, hogy mi a következő lépés.
Tőled mennyit kért a szülésznőd, ha nem vagyok indiszkrét?

Kép
zsuzsi**

zsuzsi: nem vagy indiszkrét, írtam privit

Kép
Kép
moni1973

Zsuzsi, egyébként te mikor tervezed megkérdezni a szülésznődet?

Kép
Kép
moni1973

A következő találkozásnál, az első NST-nél megkérdezem. Az júl. 6-án lesz.

Kép
zsuzsi**

Van itt olyan, aki egy kis mosolyra szorul?
Küldök neki egy laternatív szülési módozatot.

Kép Víz alatti szülés

Kép
kissmanó

Manóóó: Komoly :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Hát nem vízben van(nak)?

Kép
kissmanó

most látom mily balga vagyok. Ennek a szülésnek semmi köze az elemlámpához.
laternatív = alternatív

Kép
kissmanó

látom mára semmi változás.... :roll:

szivvi: sebedet ápolod vmivel?? nagyon jó a bioptron lámpázás, sokkal gyönyörűbben és gyorsabban is gyógyul a hegg.. (ha tudsz vkitől szerezni)

én ajánlom mindenkinek sebekre(bármilyen, most spec. gát és császár :lol: ) az ezüst kolloidot. természetes baktériumölő és felgyorsítja a heggesedést. (és nem csíp, mar....stb) én spec. a gyerek köldökcsonkját is azzal fogom ápolni. nem pedig alkohollal... :wink:

dorka: nézem a vonalzód és lehet, hogy egyszerre leszünk a mávban... :lol: remélem addig kihúzza még ott, aki számít... :roll:

KépKépKép
mütyürke

manó: háháháháhá...ez nagyon jóóóó :D :D :D :D :D

KépKépKép
mütyürke

Na, megyek! Jóéjt mindenkinek!

Puszóka

Kép
zsuzsi**

jah... azért vissza olvastam jobban... :oops:

borinak gratula a tündérmackó kisfiához!

nenőke:++++++++++++++++++++++ nem baj, ha pici a baba, nem lehet mindenki óriásbébi! amúgy is az csak egy átlag amivel számolgatnak..

aki parázós és aki nem, de a szülészetre kell bejárogatnia, tegyetek füldugót(vagy zenét) a fületekbe! ... még ha nyugodtnak is érzed magad, kicsit ilyesztő hallgatni ami néha ott van... :lol: :lol: :lol:

szia bibi, szerintem te se aggódj, ha a te babád feje átlagon aluli, akkor az enyém átlagon felüli...(33.hét 90bpd) :lol: génektől is függ, bár azért remélem nem lesz nagyfejű gyerekem... :roll: :lol:

KépKépKép
mütyürke

Manó: jó a kép:)

Ckat: a doki azt mondta, h fokozatosan hagyjam el a magnéziumot, ne hirtelen. Ezért napi mínusz 1

Atyavilág! Bepillantottam most este (is) a Dorka táblájába, s megállapítottam, hogy marha sok kismami rendelkezik nagy pocakkal.
Na, akkor pocakosoknak, pocaklakóknak, de akik már külön élvezik a babás-mamásat, mindenkinek jóccakát kívánok.

Kép
kissmanó

Köszönöm mégegyszer mindenkinek a kedves fogadtatást, tök jol esik, nagyon jo fejek vagytok sajnálom hogy nem jöttem hamarabb!
Kissmanó,
Remélem nem vetted sértésnek ezt a nem eszünk meg dolgot, de ez ugy megmaradt bennem! :D
Nagyon tetszik ez az alternativ szülési módozat! :lol:

Móni,
Hát igen jo sokan vagyunk Szent Imrések!Az én szülésznöm ugyan nem Szent Imrés hanem Margitos, vagyis volt Margitos.˙
(A dokim azt mondta hogy olyan 25-30 között vannak a szülésznö dijak)
Hát én megkérdeztem a szülésznöt, hogy mennyi a tisztelet dija, és teljesen ledöbbentem, mert az volt a válasza hogy ö ilyet sose mondott hogy mennyi! Annyi amennyire értékelem majd a munkáját!Ritka az ilyen de nagyon tetszett hogy ezt mondta!!!

Hu lányok nekem olyan 2 napja föleg reggel mikor felkelek, fájnak a lábujjaim , mikor lépek, na meg a kezemen is az ujjaim.
Talán vizesedik ? Látszani nem látszik rajta semmi!

Jo éjt mindenkinek!

Kép
bibike27

bibike: konkrétan az én szülésznőm sem mondott összeget hogy mennyi az ő díja, csak megjegyezte, hogy mennyit szokott kapni. Végülis örülök hogy megmondta, mert épp ezért is kérdeztem, de nem egészen erre számítottam. Úgy látszik hogy kissé levagyok maradva...nem tudom.
Mindenesetre őszintén szólva nagyon ledöbbentem, de azért most már kezdek észhez térni... :D

Jó éjszakát mindenkinek, bár szerintem lehet hogy már mindenki alszik, csak én nem.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Nenokéről nincs hír?

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!

Nenőkének tegnap este küldtem sms-t, hogy hogy van.
Annyit írt, hogy jól de lelkileg nagyon kikészíti ez az egész mert ugyanott van ahol tavaly és nem tudja, hogy mi lesz.

Amint ír, jelzem nektek.

Jól kialudtam magam.
Nekem is dagadnak a lábfejeim, nem vészesen de pl. van olyan cipőm ami tök szorít..eredetileg nagyon keskeny a lábfejem

Ma mennénk esküvőre..hát nemtom mi lesz belőle.. :roll:

Szép napot!
torolve_20131003125716

sziasztok!

Bibike! Üdv köztünk!

Annee! Nenőke mennek a drukkok, minden rendben lesz!
Ádám és Lili baba tündérfalatok!

Velünk minden rendben, csak a dokimmal van gond, szegényt elküldték így nem vezethet le szülést, épp jókor :evil: , így most nincs orvosom, a szülésznőm meg két hét szabira megy pont most amikor már nekem is csak két hét van hátra a szülésig, így most eléggé kiakadtam, bár tudom hogy gyerek még nem maradt benn, de bennük bíztam :( hát ez van bocsi a panaszáradatért, de egy kicsit kiakadtam.

Mindenkinek kellemes hétvégét!
Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Emi hogyhogy elküldték??? :shock: :evil: Keresel másik dokit? Segítsek? :oops: Igaz klinikás, de nagyon aranyos (nő)!!!

Nenőkére sokat gondolok és nagyon drukkolok++++++++++++++++++
Soksok erőt Neki és mindenki másnak is aki már nagyon türelmetlen!!!

Ma Vadasparkba megyünk párom cégének gyereknapi rendezvénye lesz+ebéd. Remélem nem ázunk carrá..... :shock:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Emi25!!
Basszus, hogy-hogy elküldték? Na és pont a szülésznőd is elmegy szabira..oohh. Nagyon sajnálom.
Akkor tényleg gyorsan kellene vkit. keresned. Van esetleg akit ajánlani tudnának???
Drukkolok, hogy oldódjon meg minél előbb, hisz nincs már sok vissza..
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?