A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok!

A kesztyű nálunk sem nyerő.De bezzeg ha bent vagyunk,és apa quados kesztyűje szem előtt van,bezzeg azt felveszi :lol: .

Dobok pár képet,már mutogattam a gyekőcöket :D

Kép kis kuktám
Kép ők így is motoroznak
Kép kávézós
Kép fogmosós
Kép szánkózós
Kép bohócok

Kép
Kép
huni

Bocs a sok képért.Nem tudtam választani :roll:

Kép
Kép
huni

Már írni sem tudok :oops: .Azt akartam írni,hogy már rég mutogattam a gyerekeket.A bezzegből pedig egy is elég :lol:

Kép
Kép
huni

Csajok,
örülök, hogy némi pangás után megint felpörgött a topik. Látszik, hogy hideg kezd lenni. :lol:

Huni, Franciska,
irtó cukik a tesók, és a sok képért ne kérjetek bocsánatot, soha nem lehet túl sok a kis prüntyőkékből. :)

Sziszike,
reméljük, sűrűbben jársz majd erre, és anyukádnak nagyon sok kitartást. A haja ki fog szépen nőni, nekem is van ismerősöm, aki átment mindezen - a haja hamar újranőtt, és az idén augusztusban volt a műtétnek (vagy ahogy ő nevezi, újjászületésének) 8. évfordulója.

Panni,
az, hogy nem töltöttem fel soha magamról képeket, nem véletlen - úúúúúúúúúúútálom, ha fényképeznek, én a gép másik végén szeretek lenni (nem mintha tudnék fotózni). Na persze ha olyan szőke bombázó volnék, mint te, akkor más lenne a helyzet. :D Egyébként kár (bár érthető), hogy nem mertetek nekiindulni, biztos vicces lett volna, ha beállítasz a kis alommal. :lol: De sebaj, majd a következő talin valamikor tavasszal, szigorúan hóolvadás után.

15 hónapos oltás: mi eléggé megszenvedtünk vele - múlt szerdán kapta a picikém, aztán ezen a héten már kedd délután lázas lett, és azóta is nyűglődünk vele. Ma egész délutánig tiszta nyűg volt szegénykém, minden apróság miatt vagy akár bármi látható ok nélkül nyekeregni kezdett. Estére azért már javult valamit, és lekopogom, de ez az első olyan nap, amikor egyáltalán nem volt láza. Ma este viszont felfedeztem rajta néhány apró piros pöttyöt. Ilyesmi volt valakinek? Hát én nem gondoltam volna, hogy ez ennyire gáz lesz. :(

italoman

Ja, Panni, annyit akartam még, hogy asszem tudom, melyik az a retrobolt, amelyikről írtál. Még nem mentem be, de már megcsodáltam időnként jártombna-keltemben a kirakatát, merthogy itt van a közelünkben. A belvárosi lét csekély előnyeinek egyike. :lol:

italoman

Sziasztok!

Franciska! Házi pizza... hmmm :)
Kesztyűt Máté is utálja...

Huni! Szépek a manók! :D

Ildi! Szegény Zita! Most már remélem túl lesz rajta... A 15 hós oltás után Gergőnek voltak kiütései, be is voltam ijedve tőlük, de aztán megnyugtattak, h ez csak az oltás miatt van. Máténak csak egy picit érdesebb lett a bőre.

miniliza

Sziasztok!
Olyan jók a talis képek!Sajnos apa nem jött haza,így nem mertünk nekivágni az útnak!
Képzeljétek 3 napja elhagytuk a szopit! Hurrá! Könnyebb volt elválasztani mint gondoltam!Tegnap már az éjszakát is végigaludta! Ráadásul egyedül elaludt! Remélem ebből rendszer lesz! :D Ja és az étvágya is jobb lett! Az lenne a kérdésem,mindenkihez aki már nem szoptat: mit csináltatok, hogy ne fájjon a melletek? Most vizes ruházom,meg jegelem.Ma vettem homeos bogyót is! remélem használ! Mennyi idő kell, hogy elapadjon a tej?mindenhol 3-4 hónapot olvastam. :shock: köszi a válaszokat!
Kesztyűt Lili is utálja!
Legyetek jók!
pusz

KépKép
dudu_84

Nagyon szépek a fiúk, lányok :wink: , és hogy megnőttek :shock:

csajok, műanyaggal dolgozó esztergályost keresek /babakocsihoz :oops: /, ha tudnátok esetleg segíteni megköszönném, mindegy milyen messze lenne,

Kép
mona76

Sziasztok!

Huni, nem gond, hogy nem válogattál a képekből, szépek vagytok!! :wink: Hol lehet olyan kötényt venni??

Dudu, nekem folyamatosan apadt el, egyre kevesebbet szopott Eszti. Nőgyógyász mit mond? Vagy a védőnő?

Kesztyű nálunk se jön be, tetszik neki, de nem tűri sokáig magán.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ja, elfelejtettem írni, hogy az egyik barátnőm létrehozott egy koraszülött babás honlapot mindenféle hasznos információval. Esetleg jól jöhet valakinek az ismeretségi körötökben (bár ne legyen szükség rá!)

www.koraszulott.com

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Sziasztok!

Ági,a fiam Micimackó könyvklubtag,és onnan kapta ajándékba.De szerintem az interneten is rendelhetsz.Valahol biztos van :)

Hétvégén majdnem lerendeztük az összes karácsonyi ajándék bevásárlását :D .Már csak Gábornak kell venni valamit,és a hugomnak.

Kép
Kép
huni

Sziasztok

Kicsit bekukk,mert melózok .....kis plusszért :)
Bálint elég lassan gyógyult meg,majd 1,5 hétig beteg volt.De hála már minden oké.
Igaz holnap kapjuk pneumot ,kicsit félek ,de talán nem szedünk rá semmit.
Dobok pár képet kiccsaládról :)
Kép indulásra készen
Kép kis simli
Kép takarítás
Kép jégkorszak kiállításon
Kép medvefarm
bocsi ha sok voltam ....de régen mutiztam gyerkőcöket,és sosem tudok betelni velük.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Már igen régen voltam, de mentségemre szolgáljon, hogy hasznos cél érdekében nem tudtam/tudok jönni. December 13-án lesz a suliban Fabatka vásár. Ez a suliban már hagyomány, 2 évente rendezik meg. Minden osztály valami téma köré rendezi be a termet, készít mindenféle kézműves dolgokat (pl. mécsestartó), süteményeket, amit aztán fabatkáért meg lehet vásárolni. Szóval ez egy nagy össznépi banzáj. 2 éve a hókirálynő birodalma volt a terem, minden csupa hófehér és kék volt. Idén pedig a bolygók, a naprendszer lesz a téma.

Ádám megbetegedett. Már hétvége óta folyt az orra, tegnap már köhögött is, de este már olyan furcsán szedte a levegőt, úgyhogy elvittem orvoshoz. Nehézlégzéssel párosult hörghurut. Úgyhogy orrszívás, -cseppentés, Sinupret, 2 féle inhalációs aeroszol. Szóval küzdünk egymással és a betegséggel. Remélem péntekig sokat javul, mert elutazunk Balatonföldvárra a hétvégére. Legalábbis remélem a dokinéni engedélyt ad, csütörtökön megyünk vissza, de még lehet péntek délelőtt is megnézi.

Most ennyire futotta.

Jucu: Bálint nagyon vagány kisfiú, Dius pedig nagyon helyes.

Kép
Kép
márkanyuka

Jucu: :) Látszik, hogy fogytál, pedig próbálsz elbújni Bálint mögé! Egyébként pont ma gondoltam rátok meg Bebiékre, hogy vajh mi lehet felétek!?

Jobbulást minden kis betegeskedőnek!

Én a héten nagy házalakításost játszom! Ma voltam bevásárolni, festem és átrnedezem, szépítgetem Tami szobáját! Vettem bele egy csomó növényt, és az egész meglepi lesz neki, holnap mamánál alszanak, de ha nem leszek kész, akkor Matinál fog aludni, amíg be nem fejezem!:)

mamiblue

Bogesz: Láttam a férjed a tv-ben! :) Nagyon klassz a pálya!

mamiblue

sziasztok!
jelölgettem iwiw-en!ne lepődjetek meg!

KépKép
dudu_84

amúgy mi ez a pangás?minden nap jövök többször is hátha válaszoltatok a kérdésemre!de eddig csak 1 választ kaptam!Azért köszi Ági!!!

KépKép
dudu_84

Sziasztok

Judit
Köszönöm ,kedves vagy :lol: , de most még ennél is jöbban rá kell álnom a fogyira.Pedig eddig nem fogyiztam,rájöttemcsak így lehet leadni.Minél jobban hangoztatom hogy diéta ezerrel annál nehezebb betartani.Szóval visszatérve van elég bajom mostanság.Már talán 3× jött elő Bálint születése óta a derék gondom ,de most annyira ,hogy anyum elzavart orvoshoz,mert menni alig bírtam és folyamatossan azsibbad a bal lábam meg fáj.
Egyenlőre fizikoterápiát írtak ki/egyre sem tudtam menni még/ nincs ki vgyázzon Bálintra.A szurit kapom folyamatosan minden nap, de rtg-re csak dec 19-re kaptamidőpontot./3 hete kértem/ és megsürgettemőket ,mert mondván becarok,de senkit sem izgatott.
Doki szerint anyumtól örököltem és örüljek ha nem kerülök műtőasztalra, mert ugye ez most sérvgyanu is.De kérdem én ha gyanu miért nem rögtön CT-re vagy MR-re küldenek,főleg miután anyum orvosa.?Mindegy fogyás így mégjobban kell !!!!!!!!

Szobacsinosítás?De hát nem tavasz van kérem?!!!! :wink: nekem akkor jönnek ezek az ingerek :lol: Sok növény nekem is hiányzik. :cry:
Amióta Bálint felborogatta virágokat állványostól,azóta csupasz a szoba,anyumhoz menekítettem majdnem az összest. :roll:

Képzeljétek végre megrendeltük az ülőgarnitúrát,.Textilbőrt akartam,,de gyerkőcök miatt még 3-4 -5 évig nem , így nagyon szép szövet lett végül.
Egy gyönyörű új függönyt is vettem gyorsan a kikába .Jövőhéten ha hozzuk az ágyat dobok egybe egy képet majd.

Nagy csendben eldöntöttük a férjemmel , hogy 25 -én dobbantunk vidékre/így akarja kikerülni a konfliktust anyukával/ ugyanis teljes szeparáció van amióta dilis.Már meg kellett tenni ,gyerekek miatt.De én örülök,mert nem kell azon paráznom mi lesz ha jön.Így nálunk kimarad a nagy díszítgetés/pedig imádom/ csak fontos fa ,ablak oszt kész.
Főznöm sem kell csak 24-re ,így egy valag lóvét megspórolok.,mert neml lesz átjáróház.Anyumék olaszba lesznek mert ugye tesóm mindennapos ,nemsokára szül.Másik nővérem meg jön 29 körül a családdal.

Bálint közben megkapta oltást tegnap.Sírt ismét már a mérlegelésnél.87cm és 13.5 kiló pelenkával együtt.
Felhúzza a pólóm és mondja cici, fogja pelusát és kuki,kiku -----ezt néha keveri :lol: :lol: :lol:
és a legjobb a biztos ami nála tittos ,ez a lázmérés miatt van mert kérdeztem megmérjem ,ő meg úgy útálja hogy NEM NEM volt a válasz én meg kérdeztem tovább biztos????és megjegyezte :D
No megye is mert túl sok leszek........ puszi Jucu

Kép

Kép
jucu

Dudu

Most olvasom,sajna én nem tudom ...

Ha megnyomom cicit pici nekem még van ,de csak cseppek.....érdekes mert rég nem szopizik
Judit

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Jucu,Bálint sem semmi pasi lesz :wink: .Sógornőmnek volt gerinc sérve,műtét lett a vége.Neki néha már olyan is volt,hogy egyszerűen összecsuklottak a lábai,és érzéketlen volt.Ő apukájától örökölte.Reméljük te elkerülöd a műtétet,mindenesetre jobbulást neked.

Lakást már én is csinosítom,de azon kívül,hogy ajándékvásárlásügyileg jól állunk,még nincs az a kimondott ünnepi hangulatom :roll:
A medvefarmot mi is megnéztük vagy 2 évvel ezelőtt.Egynek jó volt,de annyira nem voltam elragadtatva tőle.Gondolom nem sok változás volt azóta,már a képről ami látszik :)

15 hós oltást mi is megkaptuk kedden.Csak akkor sírt amikor meglátta doki bácsit.Nem lepődtem meg...én is sírnék tőle :? .Na mindegy.Úgy volt oké minden,hogy nem tettem le ,úgyhogy a kezemben volt vizsgálat alatt,és oltás közben is.Büszke voltam rá :)
Zsófi most 10,50kg,és 82cm.

Dudu,sajnos én sem tudok tanácsot adni,én egyik gyerkőcöt sem szoptattam sokáig :(

Judit,egy képet dobsz majd fel :) ?

Márkanyuka,Ádámnak jobbulást!A hétvége remélem összejön!Jó pihenést!Csak irigykedni tudok :wink:

Megyek elteszem magam holnapra.Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
huni

Dudu: Nekem egyszer a védőnő 40 napot emlegetett! Mi még szopizunk ezerrel...ezen nem is tudom, hogy sírjak vagy örüljek neki...ez a kettő váltakozik. Viszont nekem Tamara után kb. fél évvel csomók lettek a mellemben, szerintem a tejtől, mert uh-on nem látszódott semmi, szóval elég sokáig kihatott, miután abbahagyta a szopit! De egyébként van gyógyszer ami elapasztja...nem csak a homeós!

Jucu: Ha vettetek ülőgarnitúrát, akkor Ti is csinosítgattok! Anyós :evil: Tesódnak meg könnyűt és gyorsat! :)

Mona: Én mégcsak nem is hallottam ilyenről, neten ha rákeresel, csak kidob vmit! Egyébként mi már nem hasznákunk babakocsit.

Huni: Mi még 1 db ajándékot nem vettünk :? Azt sem tudom, hogy kaja mi lesz...lassan neki kéne állni vásárolgatni...

Mike: Merre vagy? Milyen a munka? Bölcsi?

mamiblue

Na én is jöttem!
Durva napom volt tegnap a nővérem tegnap szült délben...
Agyon izgultam magam....

A talis képek nagyon jó minden baba gyönyörű!

Kis Majám éppen beteg a 15 hós oltás is elmaradt.
Végül a nem kötelező agyhártya gyulladás ellenit nem adattam be neki mert nagyon félek még mindig tőle.

Nemtudom tio hogy vagytok vele de az én csajomnak nem lehet nemet mondani ha alamire nemet mondok megy a dedededede és közbe toporzékol....

Mi lenne a hatásos? Vagy nem érti még hogy nem, vagy nem is tudom mit tehetnék de néha az idegeimre megy az egész nap takarítás Miss Maja után.....

Válogatós és az arcomba prüszköli amit főzök....
Arról nem is beszélve hogy egyfolytába ha ölbeveszem pofozgat vagy kitépi a hajam... oan cuki....

Vagy nem tudja hogy kell simizni és azért pofozgat kivan a hócipőm....

Másik nem nagyon próbáltam de ő nem tud egyedül enni vagy ti a kezükbe adjátok a kanalat én még nem látom ugy hogy ez menne neki.

És a kis egy napos Noel:

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Dudu!
Én 8 hónapig szoptattam Maját!
Nekem nem fájt mert már alig akart szopni pedig volt rendesen aztán meg egyik nap már nem kérte....
Szépen lassan elapadt.
Én egy kicsit még fejegettem belőle mindig kevesebbet aztán elapadt.
Vendég

Sziasztok!

Vagyok én is, de hát...
Na előbb ti!
Dudu nem tudok segíteni, nekem ilyen gondom sajnos nem volt. de csoki módszerét csinálnám én .Fejegetném, kajájába bele, de egyre kevesebbet.
jucu gáz az anyós, de mindenki megöregszik. :( nézd az előnyeit és máris szebb!! :D Én 24 emberre főzök két nap alatt
tali: Kár, hogy nem tudtunk menni, nagyon klassz lehetett. :(

Alexnek kijött a 14. foga. Kész tortúra, megint nem alszom semmit.
Rettenetesen rossz, eleven. Tudja mit nem szabad, de kit érdekel?
Beszélni nem hajlandó, csak az anya, de azt végtelenítve.
CSoki: Nekem sem eszik még kanállal, de próbáljuk. Ha előre felszedem neki, akkor néha betalál. :9
A szendvicset egyedül eszi, amíg éhes semmi gond, a maradék viszont egy massza lesz a mancsában.

Papám kapott egy strokot, tegnap hoztam haza a kórházból
Lassan keresnem kell egy "elfekvőt", mert már nem bírom. :( :( :(
tuza edit

Sziasztok

Huni
Neked akkor ügyi kiscsajod van.Enyim ordít mint akit nyúznak.Most meg püföl a porszívóvakl,gondolom azért ,hogy álljak innen fel.Az előbb beleharapott a kezembe meg a combomba.Kannibál !!!!!!!
Nekem meg persze elborul az agyam és van amikor már odakapok a szájára.Nagyon fáj :cry: A legrosszabb az hogy nem tudom miért csinálja,senkitől nem látja ezt.
Remélem én is ,hogy megúszom a műtétet.Ma sírtam kicsit hátha kiírnak egy CT-t,de csak annyi volt várjam meg az RTG eredményt.
És végre voltam fiziló viziló terápián,no az jólesett.

CSoki
Szerintem ha elfogadja nyugodtan add a kanalat a kezébe,napról napra egyre ügyesebb lesz figyeld meg.
Tudom milyen lehet amit írsz,nekem is néha olyan dúrva,hogy értehetetlen számomra miért csinálja.
Nagyon szép baba Noel.Jó nagy nem? vagy csak a fotó teszi?

Edit
Minden jót ,elismerésem neked.Kívánom mielőbb oldódjon meg az elhelyezése papának,mert elég nehéz lehet már nektek így.
14?fog anyám :shock: nekünk még csak8 van meg óriásira duzzadt íny mellé mindenhol.
Jó tempótok van nem mondom.
Anyósom még csak 54 éves :oops: Ez nem az öregség jele ami nála van ,hanem skizofrén őrült lett.Már új munjkája van apósnak/férjeméknél melózik + kórházból táppénzt kapja ésez sem jó.Itt is megcsinálja a cirkuszokat pedig itt nincs kurva.
No ennyi röviden....

Judit
Mi sem babakocsizunk már ,csak ha olyan nagyon hosszú útra kelünk.Élvezi a sétát nagyon.
Ajándék csak gyerkőcöknek van meg,felnőtteknek még nem találtam ki,de csak valami jelképes lesz ha nem megy el addig a kedvem az egész karácsonyozástól.
Bocsi mennem kell mert fiam gépészkedik

Kép

Kép
jucu

SZivacstok!

Pár napig nem jövök és döbbenten olvasom a történteket.... Mostanság mindenkire rájár a rúd?? Nem csak gazdasági válság van, hanem egészségi is!!! Remélem, hogy rendbejöttök mihamarabb! Totál levert, hogy szinte mindenkinél, illetve rokonságotokban vannak betegek! :cry:

SZopi: én is úgy csináltam ahogy Csoki, még fejtem, de egyre kevesebbet és így szépen lassan, kb 1 hónap alatt elapadt. Amit meg lefejtem, cumisüvegből megkapta. De még a mai napig ha megnyomom jön egy kicsi belőle :shock:

A gyerkőcös képeken meg csak ámulok! Akiket már régen nem láttam, meg sem ismerem, annyit változtak!! Megzabálom a brigádot!!!

Csoki, gratula a tesódnak, most megint feltódulhatnak az anyai érzéseid!!!

Mi is voltunk 15 hós oltáson.... :? Dokinőt meglátta üvöltés, sztetoszkópot kirántotta a nyakából miközben vizsgálta. Oltásnál ketten fogtuk le, majd halálosan meg volt sértődve és amíg öltöztettem állati csúnyán nézett a dokira és közben halandzsázott valamit! Hát én majdnem elröhögtem magam, de azért sajnáltam is! Totál megviselte, utánna aludt egy nagyot, ami nem megszokott nála. 77 cm és 8,5kg. Annyira törpincsek vagyunk, hogy már aggaszt!!!

Voltunk Télapó Ünnepségen, dobok pár képet! Mikegirl, van még képed a taliról???? Felteszem azt a képet is amit Mikegirl párja fotózott és bizonyítja, hogy Szaffi éppen lemarja szegény Ati arcát.... :oops:

Kép
h.bogesz

Az ominózus kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Betegeknek gyors gyógyúlást, bár engem is elkapott a kórság, kegyetlenül fáj a derekam, vagy a vesém, nemtudom eldönteni.
Készen van a babakocsi :lol: , mi még használjuk, most is voltunk Bécsbe, és egésznap mentünk, délutánra Danus kibúkott.
Hozzánk holnap jön a télapó, majd dobok képeket.
Különben nagyon édi az összes gyerkőc.
Ági, hogy vagy?
Szaffin ez a ruha kegyetlen jó :D

Kép
mona76

Sziasztok! :)

Edit,
huh, szegénykém, nem lehet könnyű neked, hálátlan feladat elfekvőt keresni. :( A fogakkal egyébként mi is ugyanott tartunk, jön már a 14. is, szóval egy kicsit zűrösek néha az éjszakák nálunk is, bár nem mindig, és azért többnyire kibírható.

Szopi: mi még javában szopizunk, sőt, amióta három fogát növeszti a lelkem egyszerre, azóta többet is, mint azelőtt. Már volt olyan időszak, hogy csak este meg reggel, de most megint előfordul napközben is. Amikor meg három napig lázas volt szegénykém az oltástól - na, akkor szinte egész nap rajtam lógott.

Babakocsi: többen írjátok, hogy már nem használjátok. Csak egy kérdés: ti hogy oldjátok meg, hogy a törpe arra menjen, amerre szeretnétek? Mert nálunk ez az istennek se menne. Már félek kitenni a kocsiból akár az utcán, akár boltokban, mert teljes mértékben a saját feje után megy, és az véletlenül sem arra van, amerre én szeretném. :roll: De amúgy is használnánk, mert jó ideje az a napi egyetlen alvás, amikor ebéd után elindulunk babakocsizni.

italoman

Hehe, ez a ruci tényleg zabálnivaló Szaffin! :D Egyébként mi is törpicsekek vagyunk, Bogesz, ha ez vigasztal: 78 cm és 8,9 kiló a legutóbbi mérlegelés szerint. Szóval szerintem van ilyen, alkati dolog. Amúgy ma hallottam, hogy állítólag ha egy gyerek kétéves kori magasságát megszorozzuk kettővel, akkor hozzávetőleg kijön belőle, hogy milyen magas lesz felnőttnek. Hm, ki tudja :?:

italoman

Szép reggelt

Szaffi baba édes abban a rucikában. :lol:
Dehogy vagytok törpék,szép kis manekken alkatok vagytok :P

Séta
Nekem sem ment rögtön,nyár végén amikor kivettem elszalad amerre látott.Egyre többet mentem vele és mindig mondtam fogd meg anya kezét.
A legbeváltabb módszer nézd ott a brümm brümm vagy kutyus és már el is kapta a kezem és mentünk.De biza volt,hogy egy két kukac a zsebbe és mindig adtamegyet neki. :lol:
Mostmár nincs egy óra innen a DM-hála istennek max 25 perc egy két bambulós megállással./egyébként 10 perc sincs/
Ja és amit nagyon szeretett és a mai napig csíp, az a sétálunk sétálunk mondóka ésgugolunk ezerrel.Lehet ettől is fogytam? :lol: :lol:
megyek mert lányom felkelt és ujjong a mikulásajinak!/high school musical párnát kapott/

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Csoki,nagy gratula nővéredéknek!Nagyon szép formás baba :) !
Én is csak azt tudom írni,mint Jucu,Add nyugodtan Maja kezébe a kanalat.Először több megy mellé,mint a szájacskájába,de előbb-utóbb menni fog az.Mi úgy eszünk,hogy Zsófi kezébe is kanál van,és én őt etetem,Ő pedig engem :lol:
Jobbulást csajszidnak!

Bogesz,nem is látszik,hogy olyan "törpicsek"Szaffi.Szerintem nagyon kis formás leányzó.Ne aggódj,Ő ilyen és kész :)

Mona,jobbulást neked is!Mi is használunk még babakocsit.Zsófi szereti is,meg 2 gyerekkel nekem így kényelmesebb.Gábornál ilyenkor már elraktuk,és bicóztunk mindenhová,de két gyerekkel biciklizni...azt nem merném.Vagy jobb esetben ha nem kell apának,marad az autó :D

Ildi,ezt én is hallottam.Aztán hogy mi az igazság belőle...
Fogak terén mi 11-nél járunk.Hál'Isten kop-kop-kop,még nem igazán éreztem meg belőle semmit.Zsófim lehet,hogy igen,mert most a legutóbbi fogacskánál tiszta vér volt az ínye...kis hősöm :D

Ági,merre vagy elveszve?Mizu veled/tek?

Mikulásozás meg volt tegnap.Gábor most szembesült vele először az oviban.Nagyon tetszett neki,és nem sírt tőle.Pedig izgultam miatta nagyon.
Mi itt sajnos nem tudunk elmenni sehová ahol lenne Mikulás ünnepség,úgyhogy Zsófi még nem találkozott vele.Maradt a csizmába való csempészés.Verdák őrület Gábornál,úgyhogy próbáltam ilyen ajándékok beszerzésére összpontosítani.Hatás nem maradt el :D .
Zsófim meg majd jövőre már biztos értékeli az igyekezetem.Most még nem tudta mi miért van...

Kép
Kép
huni

Daninak jobban bejön a leg-magic mint az anyának :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép

Ma volt a párom névnapja is, és jöttek anyuék, tesóm és menyasszonya. Én melegítőbe és pólóba voltam :oops: , és azt mondja a sógornőm, neked ez az ünneplő ruhád? :x . Képzelhetitek köpni-nyelni nemtudtam, és alig vártam hogy elmenjenek, jól kibőgtem magam./ A csaj csak azzal foglalkozik, hogy mindig a legdivatosabb és márkás ruhái legyenek, nehogy felszedjen akár 1 kg-t is, nem dolgozik tesóm tartja el, gyereket nem akar :x ./ Apa meg nevet, hogy ezzel foglalkozom, és nemtudtam elengedni a fülem mellett a megjegyzését :x .
Bocsi, de ezt ki kellett írnom magamból.

Kép
mona76

Sziasztok!
Mona!Ne foglalkozz az ilyenekkel!ő biztos otthon is körömcipőben mosogat!Meg abban nézi a tv-t!Azért azt megnézném,hogy szalad benne egész nap egy ekkora gyerkőc után!Egyébként otthon én is melegítőben és pólóban vagyok!mert ebben alegkényelmesebb elvégezni a napi teendőimet!És engem nem érdekelkimit mond! :D
Bogesz Szaffi imádnivaló abban a szerkóban!Mi is csatlakozunk a manöken csapathoz:15 hós mérlegelésen 78 cm és 8140 gramm!De legalább végre meghaladta a 8kg-ot. :D Én nem tartom soványnak.Ő ilyen alkat!Bár mióta nem cicizik, megjött az étvágya! :)
Italoman:Ha Lilin múlna még 6 évesen is szopizna,de nekem már sokszor kellemetlen volt,amikor már csak cincálta!Így mivel már mindent eszik amit mi,gondoltam elválasztom!Azóta egyedül alszik el, átalussza az éjszakát, és még az étvágya is jobb lett! :D Meg úgy gondoltam,hogy később még nehezebb lett volna elválasztani.De persze ezt mindenki maga érzi,hogy mikor jött el az idő!
Csokinyuff:nagyon édi a pici baba!Gratula a tesódnak!

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

Semmire nem tudok most írni, reagálni, viszont a talis képek egy részét felrakom, folyt köv holnap. Tök ciki, hogy már vagy két hete ígérgetem :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl

Kép

Kép

Kép

Folyt köv holnap, még van egy csomó :D Ja, és ha valaki szeretné valamelyiket, akkor dobjatok egy privit, és mailcímre elküldöm :wink:

mikegirl

Dudu: És végül, hogy csináltad? Egyszerűen nem adtál neki cicit? Rólam Sebi tépi le a pólót és ha nem adok neki akkor üvölt!:(

mamiblue

Folytatás:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl

Elfogytak a talis képek :lol: Tavasszal remélem többen leszünk rajta :wink:
És még mindig képek - nyilván ezek után hitelesen hangzik tőlem, hogy senkitől semennyi kép nem sok :lol: :lol: Mi Atival nagyon szívesen nézegetjük a helyesebbnél helyesebb gyerkőcöket. Az action-képeket pedig én egyenesen imádom :lol: :lol: (fogmosós, kávézós, krampuszkodós, stb, stb)

Ildi
Bocsesz a fotókért Rólad. Remélem nem haragszol :wink:
Séta - mi arra sétálunk, amerre ő akar :) Egyébként boltban nem teszem le, inkább odaadom neki a cuccokat, amit veszek. És azokat megvizslatja, így el van egy darabig. Letenni kész életveszély.

Dudu
Időnként bizony ki kell fejni/masszírozni a tejcit. Egyre kevesebb lesz, egyre ritkábban kell majd ezt tenni. Aztán eltűnik.

Márkanyuka
Meggyógyultatok? Utazás összejött?

Mamiblue, Juci
Dobjatok majd képeket az átalakítás eredményéről. :)

Jucu
Még annyit, hogy derék ügyben jobbulást. (Na meg anyós ügyben is.) Remélem segít a fizikoterápia, próbálj mielőbb elmenni.
Nálunk a kuki mellett megy a "zacsi" is tisztába tevésnél :lol: Mert azt is krémezem a popin kívül, mióta egyszer kicsípte a pisi. (Korábban nem tettem.)

Mamiblue
Köszi az érdeklődést :) Bölcsi szuper, csütörtökön ment Ati először a betegsége után. Én még csak szabin vagyok, január 5-én kezdek igazából. Addig "nagy" pénzért vagyok itthon. :lol:

Csoki
Nővérednek gratula!!!!! Noel nagyon helyes kis babóca, jó kondiban van :)
Etetés - 2 kanalas módszer. Legyen nála is egy kanál, meg nálad is. (És még készíts oda néhányat, mert időnként le fogja dobni a földre :) )Te eteted, ő meg közben próbálkozni fog majd. Mutasd meg neki, segíts neki. Igen, eleinte semmi nem kerül a szájába, a földre, a te ruhádra, az övére viszont annál több, dehát ez ilyen :lol: A darabos kajákkal, katonákkal már biztos Maja is remekül boldogul.
Én egyébként röviden el szoktam mondani Atinak, hogy ha valamit nem lehet, azt miért nem lehet, és ott hagyom. Ha látja, hogy eredménytelen a hiszti, akkor egy idő után abbahagyja. Keres másik indokot :lol:
Időnként Ati is kis agresszor velem. Múltkor pl sebesre harapta a vállam. (Igen, igazi két kis seb lett a harapása nyomán.) Hajat ő is tép. Nem tudsz mást csinálni, mint elmondod neki, hogy nem szabad, anya szomorú lesz, mert fáj neki.

Edit
Hát te sem vagy egy irigylésre méltó helyzetben. :? Sok erőt és kitartást!!!!

Mona
Ati már a lábán sétál. Vagy az enyémen :lol: :lol: Ha őszinte akarok lenni, akkor inkább az utóbbin. 5 méterenként alkudozunk, hogy egy picit még sétáljon, aztán viszem, de csak eddig meg eddig, és utána megint sétálnia kell.
Derék vagy vesefájás. Nekem is fáj időnként. Voltam urológusnál, azt mondta, hogy az nem lehet, hogy a 4mm-es kőtől fájjon. Aztán megnyomott egy pontot hátul derék tájon, mire én egy hangos aúúúúú felkijáltással igazoltam, hogy de igen, ott fáj. Azt mondta, hogy az valami izom, ami nem tudom mit mivel köt össze, és hogy valószínűleg a gyerekcipeléstől fáj. Ha jól tudom, Danus sem 5 deka.
Mona drága, a melegítős beszólásra meg rá se ránts!!! Tudod, ilyenkor kell a talpig maszatos gyereket a sógornőd kezébe nyomni, hogy megfognád egy pillanatra? :lol: :lol: Egyébként ha ez vígasztal, én is így öltözöm otthon, és akkor is, ha jönnek hozzánk. Attól még nem áll meg az élet, és nem fogok átöltözni, mert jönnek hozzánk.

Panni
Te is el vagy veszve. Utolsó retro beírásod óta sehol semmi. :lol:

Rólunk röviden: télapó nálunk is meg volt, de a mostani akcióm után képet egy darabig nem tennél fel, de szerintem nem is bánjátok :lol: Szombat reggel összebalhézás apával, indulás anyósékhoz ebédre szuper hangulatban, ott teljesen kikészültem az uralkodó állapotoktól. Vasárnap meg sem álltam, 1/4 12-kor fejeztem be a vasalást, majd ájultan zuhantam az ágyba. Most elvileg itthon hawaiozok, gyakorlatilag bevásároltam, függönyt mosok, tanulok, házit írok, pakolok. (Nem tudom ti hogy vagytok vele, de időnként a mi szekrényeinkben egyszercsak hatalmas káosz uralkodik el.... sok felesleges holmi, selejtezni kell, amit annyira úúúúúútálok.)

mikegirl

Eszter,
a talis képek tényleg nagyon jók, a párodnak jó érzéke van a fotózáshoz. Különösen Szaffi artistamutatványát kapta el nagyon érzékletesen. :lol: Egyébként a rólam készült (sőt publikált!) képekért csak simán ölni tudnék, a profilból fényképezettekért pedig gyilkolni. Már nyomozok a címetek után, de amúgy nincs harag... :D Esetleg azzal próbálhatnátok meg kiengesztelni, ha elküldenétek nekem bármilyen olyan képet, amelyen Zita rajta van (de önző vagyok, fúj :oops: ). Ha kell, az emilcímemet küldöm priviben. De ha túl sok, akkor nyugodtan válogassatok belőlük!

Mona,
nyugi, szerintem vagyunk még néhányan, akik melegítőben tengetjük idehaza idilli napjainkat - én is ezt a tábort erősítem. A legközelebbi ilyen alkalomra szívből javaslom, hogy ültesd át a gyakorlatba Eszter ötletes javaslatát. Csak aztán ne felejts el beszámolni az eredményről! :lol: :D

Gyerekszoba - nálunk is változások vannak, ugyanis a múlt héten jött meg a végre-valahára megrendelt bútor. Persze össze kell szerelni. :x Na és ki csinálja mindezt nálunk? Hát persze hogy anyuci. :roll: De már csak egy fiókos kisszekrény van, és kész, sőt tegnap végre a függöny is felkerült. :)

Selejtezés - na, az nálunk is van időnként, és én is utálom, de most a nyáron a költözés ürügyén nagyjából minden mozdítható kacatot szerencsésen a kukában landoltattam. :lol:

italoman

Ildi
Dobjad azt az e-mail címet, és küldöm a képeket! :wink:

mikegirl

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, Huni, vagyunk mi is, csak olvasó üzemmódban voltam. Jól vagyok, elmúlt az émelygésféleség. Azóta se voltam dokinál, majd most pénteken megyek délután. Egyébként még szinte semmi nem látszik, mintha felszedtem volna egy kis plusz, de semmi más. Esztivel is viszonylag későn kezdett el nőni a pocak. Persze a Drágám már gondolkodik a néven, de tőlem ez még távol áll. Esztinél sem tudtuk, hogy kisfiú lesz-e, vagy kislány, szerintem a Kistesóval is kivárjuk a szülőszobát :)

Otthoni cucc: én is melegítőben vagyok, meg van egy fitnesznadrágom, ami nagyon kényelmes, de rendeltetésszerűen már rég nem használom, így itthon azt is hordom. Nehogymá porosodjon csak azért, mert nem járok edzeni... Mona, card le, aki emiatt piszkál (én simán elmegyek boltba/postára/stb. itthoni cuccban is).

Ildi, gratula a bútorszereléshez. Ügyes vagy! Annak idején én is összedobtam a járókát
:wink:

Mikulás nálunk is volt, az Apja öltözött be. Persze nem ismerte fel, meg volt szeppenve, de odament az ajándékért. Eszternél egyértelműen a csokimikulás vitte a prímet, pedig nem is tudja, hogy meg lehet enni :) Azokat válogatta ki az ajándékok közül, és hurcibálta nagy boldogan a szobában fel s alá :)

Edit, sajnálom a Papádat, sok erőt kívánok!!

Eszter, nagyon jók a találkozós képek!! Én is azt hittem, hogy a munkábaállás miatt maradtál távol. Nekem is úúúgy hiányzik a melóm, de most úgy tűnik, egyhamar nem megyek vissza :D

Judit, kész a szoba! Kérünk képet!!

Csoki, tesódnak gratulálok, szép a baba!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

na én is adok hirt magunkról!

nagyon jók a képek sokszor nézegetem, olyan helyesek ezek a gyerkőcök, pusszancs mindegyiknek :wink:

ma végre megkaptuk a 15 hós oltást, már mult héten járt volna csak Regi is megkapta ezt a bölcsis betegséget, amikor a gyerek közösségbe kerül, na mindegy, tul van rajta, meg az oltáson is szerencsére :roll:

mike!
örülök hogy nálatok is minden rendben a bölcsivel, Regi nagyon szereti, már sok mindent tanul ott, látszik a viselkedésén is, gondolom ezt te is észrevetted... :wink:

Ági!
örülök h jól vagy, hát most tényleg nem fogsz munkába állni egy darabig, de nagyon szép feladatod van igy is, :D

mamiblue!
pólótépés az ismerös, nálunk is még van cicizés, örjöng ha nem adok neki :oops:

most nézem ez a vonalzó egy kicsit elavult...
Kép
nora80

Hali!

Csak olvasgatttam, de írni most nincs erőm...nem alszunk túl jól mostanában!
Jucu, Csoki: Babáknak nagy gratula és Üdv itt kint!

képek a szobáról:
Kép
Kép
Kép
Kép
A szekrényt most kihagytam, mert le van esve egy fiók eleje...az apára vár! Én nem kényezetem el olyanokkal, amiket ő sokkal jobban meg tud csinálni, mint én a két balkezemmel!

mamiblue

Mamiblue!
Én úgy csináltam,hogy (Most ne nevessetek ki)beragasztottam a mellbimbómat sebtapasszal és azt mondtam neki,hogy anyának bibis a cicije és fáj! Erre ő megsimizte, megpuszilta és elment játszani! :D Először pár napig nem adtam neki napközben csak este meg éjjel! Aztán gondoltam este elaltatom cici nélkül és ha éjjel felébred adok neki kakaót!1x fel is kelt,de simán visszaaludt a kakaóval.Hát gondoltam,ha ez ilyen könnyen megy akkor már reggel sem adok neki!A második éjjel már a kakaó sem kellett neki és átaludta az éjjelt!De azért be van készítve minden este,hátha szükség van rá!Azóta már teljesen egyedül alszik el és az étvágya is jobb lett! :D Amúgy már a mellem sem feszül,úgyhogy valószínű,hogy már nem lesz gond!(Gondolok itt a mellgyulladásra!)
A képek nagyon szuperek!
És a szoba is csodaszép lett!

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

Nagyon szuperek a talis képek,és egyre nő bennem az irigység,hogy mi nem lehetünk ott.
Mikegirl,képeket azért dobhatsz még Atiról :) .Amúgy is olyan helyes kispasi :wink:

Mona,én is erősítem a melegítősök táborát.Mert én aztán senki kedvéért nem vagyok hajlandó itthon is farmerben,vagy tudom is én miben itthon lenni.Elég kényelmetlen lenne abban csúszni mászni,és a takarításról már ne is beszéljünk...Gondolom aki otthon is állandóan talpig tipp-topp,bejárónője van,hozatja a kaját,és ne addj isten bébiszittere is van.Vagy egy szuperwoman,és akkor kérem a receptet :lol:

Ildi,én még legót csak csak összerakok,de hogy bútort :shock: ..arra nem vállalkoznék :lol: .Minden elismerésem :D

Ági,örülök hogy minden rendben,már kezdtem megijedni,hogy van valami gond és azért nem írsz.Munkáról ne is álmodj egy darabig :lol: .Nekem már mindig az van előttem,hogy hipp-hopp és mehetek dolgozni.Vége lesz lassan ennek az időszaknak is.

Judit,jó lett a szoba.Zsófi szobáját is ilyen matricák díszítik :D .Nagyon jó pofák szerintem.

Dudu,én hallottam extrémebbet is.Egyik ismerősöm ecetet kent a cicijére,mert a kislánya még 3 évesen is nyúzta a ciciért.Azt mondta a kislánynak,hogy megromlott a tej a ciciben,és annak van ilyen szaga :D .Hetekig ecet szag lengte körül parfüm helyett,de megérte neki :D .

Kép
Kép
huni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?