Jók a képek, csak így tovább

Csajok, aki még nem dobott képet, tegye már meg, hadd lássuk ki mennyit változott
Csoki, épp gondoltam Rád, hogy te is milyen régen voltál. Nem akartam kíváncsiskodni, és rég nem írtál semmit magatokról sem (te+pasi). De most megkaptam az infót, sajnálom hogy a hírek nem túl jók

Mellesleg a tojás héj a seggeden van (jó értelemben, csak irigykedem!!!!), időd mint a tenger, szóval egyáltalán nem kell megalkuvónak lenned. Amilyen gyorsan ráakadtál erre a pasira, olyan gyorsan fogsz találni másikat is, aki talán jobb lesz.
Mi itthon töltjük a Szilvesztert, hármasban. 3-án utazunk, apának csináltam titkos szülinapi bulit, és csak 4-én jövünk haza. Mindezt Ati nélkül. Már most vérzik a szívem, lelkiismeret-furdalásom van, és tuti, hogy többet ilyet egy jó darabig nem csinálok!!! De azért reméljük jó buli lesz

Egyébként én dögrováson vagyok, apa megfertőzött, persze ő már felgyógyult, én meg szenvedek. A gyógyulással sietnem kell, mert mindjárt 3-a, nincs sok időm. Tolom is be ezerrel a homibogyókat, a teát, a karamellás tejet, a c-vitamint.
Jóvő hét hétfőtől számomra megkezdődik a mókuskerék. (Nem panaszkodom, én akartam!!!) Majd igyexem nem hanyagolni benneteket
Húsvét hétvégére majdnem a Flamingóba mentünk Panni. Azt hiszem ez a Te kedvenc helyed. De képzeld, telt ház van, egyéni vendégeket nem fogadnak. Úgyhogy MenDan lesz belőle. Szóval ha valaki utazni akar, ne hagyjátok az utolsó pillanatra a szervezést!!
Csajok, hagymalevél (?) teát ki írta? Ági vagy Franciska? Hogy kell elkészíteni? Ati megint köhög

Hónapok óta néhány nap szünetekkel. Most már elegem van, hogy igazából semmi sem segít.
Akkor nagyon boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!! Legyen olyan a következő évetek, amilyennek szeretnétek!!!! Élmények, sikerek, kistesók

, minden, ami kell
Pusszantás mindenkinek!!!!!!!