A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

Sziasztok Csajok!!!

Nagyon-nagyon boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!

Kép

Gratula a babócához :D
Ati már javulóban van. Mindenféle gyógyszerrel leálltunk hétfő reggel, tegnap még átmosták az orrát, a doki azt mondta, hogy szépen javul. Adjak C vitamint, hordja a sapit, és cseppentgessünk az orrába, és akkor minden rendben lesz.
Egyébként virgonc, mint mindig, mindezek ellenére. A beszéd meg úgy megindult, hogy csak kamillázok. Most már megy a folttisztító szó is :lol:

Pusszantás mindenkinek!!!!

mikegirl

Kedves Lányok :) :!:
Bár az utóbbi hetekben eltűntem -maga alá temetett a készülődés meg a 3 gyerek -azért most itt vagyok hogy áldott békés ünnepet kívánjak nektek :)
Annyi mindent írtatok az elmúlt időben -azért amire emlékszem -Csokinak és Jucunak sok szeretettel gratulálok a benagynénisédésükhöz (nyelvújítok :) ) -aztán imádtam Enikő kétfogú mosolyát az egyik képen és Ildinek pedig hogy irtó édes vagy a bombázós hasonlatoddal -mondjuk mostanság inkább tengeralatjáróra hajazok mintsem bombázóra -azt meg ne mondd hogy nem vagy csinos -csak az számít mit sugárzol magadból :D
...és igen vannak szörnyű betegségek amiket időnként kihúzhatunk melyek arra hivatottak hogy az érintettet vagy a családját tanítsák valamire -de hittel és tettekkel nincs az a betegség ami nem győzhető le.
Nálunk már áll a karifa -a természet általa beköltözött a nappalinkba -egy szapora meztelen csiga család választotta otthonául az elmúlt napokban amíg az udvaron feküdt gúsba kötve...-valszeg meglephette őket a hirtelen klíma változás ahogy behoztuk délután a fát a nappaliba mert sorra potyogtak le a frissen mosott fenyő alátétemre... nem vártam meg míg felocsúdnak a meglepetésből és kipateroltam őket -vagyis le a lefolyóba...
Kaja kész -lányok Mike nálunk is éppen a TETSZIK szót gyakorolját -úgy látom Atinak is igen specifikus a szókincse :)

Nnna szóval szép ünnepet kívánok mindannyiótoknak -a sok sütés főzés mellet próbáljátok meg élvezni is hogy együtt a család :)
Szeretettel ölel benneteket A Panni :) Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

MIndenkinek békés és boldog karácsonyt kívánok!

horvviki

Békés boldog karácsonyt kívánunk nektek és családotoknak! Soltész klán :-)

Kép

Kép
jucu

Gyönyörűek a lányaid Panni. :P
Benned egy költő veszett el!
:lol:

Kép

Kép
jucu

Jucu akkor nagyon elveszett az a költő :)
Nálunk jól sikerült -és nálatok ? :) Képek :) ? Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
panni7

Nagyon cukkerek:):):):)
Nálunk is jól sikerült,de most megyünk karianyuhoz,.majd dobok képeket este szerintem,ha nem akkor hétfőn ,mert holnapmeg elutazunk.

Kicsi bibi történz :bálint nekiesett az új ülőgarnitúrának és szétnyílt a szája .De bátor volt nem sokat síret :-) apja szerint igaz kis pit bull :P :lol:
Pusza nektek

Kép

Kép
jucu

Mindenkinek nagyon boldok karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Kép
mona76

Jucu: : Ha jössz még erre!!! Mennyi ideig tart a Disney on ice? Emlékszem Ti 2 éve voltatok rajta...ha még emlékszel. Most derült ki, hogy a jégen fogunk ülni...több megelepetés remélem nem lesz!

mamiblue

Judit ha jól emlékszem kb 2 óra plussz szünet - takarót v meleg rucit vigyetek de azért nem kibírhatatlanul hideg és a végén meg lehet fogdosni a szereplőket :) Mi is megyünk szombaton :)

Kép
Kép
panni7

Panni: Köszi! Megvolt...Szuper volt, asszem jövőre is elmegyünk sőt májusban lesz High school musical, lehet arra is megyünk. :) Jó szórakozást nektek is!

mamiblue

Kép

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek nagyon szép karácsonya volt (meg van is, már ami még maradt belőle...). Nekünk is elég jól sikerült, volt vendégjárás is, meg mi is mentünk Győrbe, képek majd később talán lesznek.

Panni,
jó, hogy előkerültél, szerintem mindenkinek hiányoztál. :wink: Annyira édesek a lánykáid, a legközelebbi talira már tényleg kötelező jönnötök, hogy élőben is megcsodálhassuk őket.

Eszter,
folttisztító... :D :D :D

Minthogy karácsony előtt nem bírtam erre tévedni, legalább abban első szeretnék lenni, hogy BÚÉK-oljak egyet (ki tudja, hátha arról is lemaradok különben).
Szóval szép és élményteli új évet mindenkinek, legyetek nagyon boldogok édes kis porontyaitok körében! :)

Kép

italoman

Sziasztok!

Most csak pár képpel jönnék... :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

horvviki

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jó hangulatban telik az otthon-(és vendégségben)-lét!

Panni!
Csajok tüneményesek.

Viki!
Fanni nagyon édes és látom szeret puszit adni :)

Encsi lázas volt 22-étől 24-ig, voltunk dokinál, szerinte csak fogzás miatt volt (39), mindenesetre nagyon nyűglődött és én is vele... Ezt leszámítva jó karácsonyunk volt/van.

Kép Kép Kép

Kép
Kép
pfranciska

Viki: Nagyon csini Fanni.:) De az a kutyapuszi :shock:

Franciska: Enikő is nagyon csini....hát igen a csajoknak ez szinte kötelező!

Mi ma szülinapoztunk, meg pihentünk...én vhogy mégis olyan fáradt vagyok...nem is tudom miért, és már várom a rendes nyugis hétköznapokat, pedig még itt van a szilveszter! :?

mamiblue

Sziasztok csajok!!!!

Látom nagyjából mindenkinél jól telt a Karácsony :wink: Franciska, sok puszi Encsinek!! :) Ezek a fránya fogak igazán jöhettek volna néhány nappal korábban. :?

A képek szuperek, mint mindig!!!! :lol: :lol: Minden gyerkőc annyira édes :D

Én Szenteste alig tudtam visszatartani a könnyeimet, annyira meg voltam hatva. :oops: És idén valahogy jól sikerült mindent előkészítenem, semmi kapkodás, úgyhogy ilyen békés, nyugodt és szuper karácsonyom még nem volt.
Dobok néhány (tucat :oops: ) képet Ati ajándékbontogatásáról:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Pusszantás mindenkinek!!!!!

mikegirl

Sziasztok!

Nagyon édesek a csemeték.

Nálunk jövés-menés volt, tegnap anyuéknál voltunk disznóölésen, szóval mi ma pihizünk.
Képzeljétek, Dani nagyon pofozkodós lett, mindenkit üt, minket, nagyszülőket, és akit ér :roll: :oops: , ha mondjuk neki hogy nem szabad, még inkább üt :roll:

Panni, képzeld a közös dokinknak kisfia született :)
dobok pár képet
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
mona76

Sziasztok :)
Annyira cukik a képek- döbbenetesen megnőtt mindenki :) Fanni kutyapuszija nagyon aranyos -enyém csajok is altatás nélkül szoktak mandulaműtétet végrehajtani anyuék angolszetterein :)
Ati szokás szerint elbűvölő :)(ahogy Medveczky művésznő mondaná :) -jól látom hogy Mike te is kifosztottad a fakopáncsot :) ?
Mona tesóm pont aznap volt nála féléves szűrésen amikor megszületett a baba de a piszok azt már nem mondta hogy kisfiú :) Porszívó nálunk is befigyelt aszittem felrúgom amikor 25-én miközben anyuéktól hazafelé pakoltam be a csomagtartóba ez meg csak mondja mondja hogy gyerünk takarítsunk ..meg ilyenek :)
Enikőnek komoly a munkavédelmi felszerelése :) Látszik a szép kis szemén hogy bágyadtabb mint szokott....
Ildi -hol vannak a képek? :) :)
Holnap viszem át a csapatomat anyuékhoz -kész vagyok teljesen -fél óránként gondolok mást hogy inkább mégsem aztán meg mégis -hogy inkább nem is megyek bulizni pedig már beizzítottam egy csilli villi minirucit -áááááááááá nem tom micsináljak.
Csajok szeretnek anyuéknál lenni de még sosem voltam egy teljes napot távol tőlük... ki mit csinál holnap este?

Kép
Kép
panni7

Sziasztok!

Holnap nálunk lesz szilveszteri buli. Fannit anyuék bevállalták... :) Így ma készülhetek ezerrel, mert holnap dolgozom 4-ig.

Porszívó látom mindenhol nagy sláger :) Fanni imádja, egész nap takarít vele. Én meg csak hallgatom, hogy: Hú mekkora piszok van itt... meg ki csinálta ezt a rendetlenséget... Így legalább nem nekem kell mondogatnom :)

Ma apával el akartunk menni kikapcsolódni. Az új Aqauworld-be, Újpestre. Gondoltam majd áztatom magam a meleg vízben, szaunázok, úszom, apa csúszdázik (én azt nem szeretek)... Hát, iszonyú tömeg volt. Azt hittem nem lesz senki, mivel igen húzos a belépőjegy ára. Mi is üdülési csekkel fizettünk volna, amit anyóstól kaptunk. De be se jutottunk. Akkora tömeg volt, és olyan sorok álltak a kasszáknál! Fél órát vártunk, de szinte semmit sem haladtunk, így hazajöttünk. Majd megpróbáljuk jövőre... Én meg itthon áztatam magam a kádban :(

horvviki

pár kép és megyek is,mert rohanok egész nap.
Bulit én sem tudom ,minket is hívtak ,gyerekek felügyelete megoldott ,de hol van kedvem menni ,következő pillanatban meg nincs:( jó kis határozott ember vagyok :):):):):)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Minden kép nagyon jó!
És hogy nőnek ezek a babák :roll:

Este én is teszek képeket, végre van netem :lol:
Vendég

és akkor kép özön: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Mi holnap itthon leszünk a barátommal és Majával.
Habár kezdem úgy érezni nem volt jó ötlet ez a pasi mellett letáborozni :roll: ....
Elhamarkodott döntés volt. Nem tudom elképzelni vele ez életem és azt hiszem ez éppen elég ok hogy ne legyek boldog....
Na mindegy majd megoldom... :roll:

Majának a hintabárány nagyon tetszik már fwel tud rá ülni aztán meg dobálja magát hogy billegjen meg tapsol attol meg szivinkfarktust kapok...
A karácsonyfa bejött de a diszek egy méter magassában elpárologtak igy a fa ment az asztalra....
Kapott még Maja egy babakocsit amit az egész házban körbe húz és amit talál beletesz :roll: kapott hozzá egy babát ami ugy vihog hogy falra mászok tőle....
A másik csodababa meg papázik mamázik böfög hapcizik nevet... persze ez me Maját nem érdekli :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek kivánunk boldog új évet!
Vendég

Nem tüntem el csak beszart nálunk a net és csak péntektöl lesz, ugyhogy boldog uj évet kivánok mindenkinek!

puszi
nora80

Jók a képek, csak így tovább :lol: :lol: :lol: Csajok, aki még nem dobott képet, tegye már meg, hadd lássuk ki mennyit változott :lol: :lol:

Csoki, épp gondoltam Rád, hogy te is milyen régen voltál. Nem akartam kíváncsiskodni, és rég nem írtál semmit magatokról sem (te+pasi). De most megkaptam az infót, sajnálom hogy a hírek nem túl jók :? Mellesleg a tojás héj a seggeden van (jó értelemben, csak irigykedem!!!!), időd mint a tenger, szóval egyáltalán nem kell megalkuvónak lenned. Amilyen gyorsan ráakadtál erre a pasira, olyan gyorsan fogsz találni másikat is, aki talán jobb lesz.

Mi itthon töltjük a Szilvesztert, hármasban. 3-án utazunk, apának csináltam titkos szülinapi bulit, és csak 4-én jövünk haza. Mindezt Ati nélkül. Már most vérzik a szívem, lelkiismeret-furdalásom van, és tuti, hogy többet ilyet egy jó darabig nem csinálok!!! De azért reméljük jó buli lesz :wink: Egyébként én dögrováson vagyok, apa megfertőzött, persze ő már felgyógyult, én meg szenvedek. A gyógyulással sietnem kell, mert mindjárt 3-a, nincs sok időm. Tolom is be ezerrel a homibogyókat, a teát, a karamellás tejet, a c-vitamint.

Jóvő hét hétfőtől számomra megkezdődik a mókuskerék. (Nem panaszkodom, én akartam!!!) Majd igyexem nem hanyagolni benneteket :lol: :lol:

Húsvét hétvégére majdnem a Flamingóba mentünk Panni. Azt hiszem ez a Te kedvenc helyed. De képzeld, telt ház van, egyéni vendégeket nem fogadnak. Úgyhogy MenDan lesz belőle. Szóval ha valaki utazni akar, ne hagyjátok az utolsó pillanatra a szervezést!!

Csajok, hagymalevél (?) teát ki írta? Ági vagy Franciska? Hogy kell elkészíteni? Ati megint köhög :cry: Hónapok óta néhány nap szünetekkel. Most már elegem van, hogy igazából semmi sem segít.

Akkor nagyon boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!! Legyen olyan a következő évetek, amilyennek szeretnétek!!!! Élmények, sikerek, kistesók :wink: , minden, ami kell :lol:
Pusszantás mindenkinek!!!!!!!

mikegirl

Kép

Mindenkinek kívánok Nagyon Boldog Új Évet!Jó bulizást estére,és erezd el a hajamat :lol: !

Kép
Kép
huni

Hahóóóóóóó

Pusszancs nektek csajok...
Boldog új esztendőt mindenkinek és sok lóvét :-)

Mikegirl
Hagymatea
Atinak elég 1 fej hagyma de héjastól főzd meg,csak a nagyon trutyis szélés szedd le.Kb. 2-3 dl vízben,és ízesítsd neki egy kis cukkerral vagy mézzel.Nekünk nagyon bevált Bálintnak ha köhög,meg a pirított cukor .
Szép napot nektek

Kép

Kép
jucu

Lányok nagyon boldog új évet kívánok Nektek!
(Mike sebaj nyáron összefuthatnánk a Flamingóban :) )

Kép
Kép
panni7

Mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Amúgy nagyon szégyellem magam, mert december 15-én volt a topicunk 2. születésnapja és megfeledkeztem felköszönteni!

Ezúton kívánok a 2007. augusztusában szülök topicnak nagyon boldog 2. születésnapot!

Kép

Kép
Kép
márkanyuka

Kép

Mindenkinek nagyon boldog új esztendőt kívánunk!
Vendég

Sziasztok Csajok!!!

Na, hogy telt az éjszaka? :lol:
Én sajna hoztam a beteg formám, 10-kor már aludtam, szóval sem apának sem nekem nem volt valami élménydús. És rettegtem, hogy Ati mikor kel sírva a hangos durrogtatás miatt.

Jucu, köszi a teareceptet!!!!!

Panni, miért is ne? Esetleg Húsvétkor nem jöttök Zalakarosra? :lol: Tényleg, van kedve valakinek jönni? Szuper játszórészleg van a gyerkőcöknek, fürdőznénk meg miegymás.

A május 1-i hosszú hétvégére a nyíregyházi sóstó van tervbe véve, a vadaspark miatt. Ahol Csokiék jártak még a nyáron azt hiszem. Ha van kedvetek, mehetnénk együtt :)

Puszi mindenkinek!!!

mikegirl

Szép reggelt vagy napot?:):):):)

Fergeteges bulin vagyunk túl.Azt hiszem ilyet még sosem mulattunk apával. :roll: Nemsokára megyek Bálintért ,ha anyum hív alvás után.
Mondjuk ugye nem szokta a cigány a szántást ,így olyan vagyok mint a mosogatórongy. :lol:
Lányom még szunyál,mert ő is fent volt a barátnőivel elég sokáig.Megyek főzök egy jó feketét.....hátha helyretesz kicsit.

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Nálunk is jól telt a szilveszter. Volt egy csomó durrogtatás, de szerencsére Ádám nem ébredt fel. Apa 1 óra előtt feküdt le, mi a Márkkal még Monopolyt (spongyabobos) játszottunk (este 10-től éjjel 2-ig). Természetesen ő nyert. Ádám pedig nagyon humánus volt velünk, mert reggel 8 óra után ébredt fel, úgyhogy végeredményben én is kipihentem ébredtem.

Kép
Kép
márkanyuka

Mikegirl: Zalakaros nagyon szuper hely, mi még Ádám fogantatása előtt voltunk ott nyaralni a Hotel Karos Spa-ban és nagyon szuper volt, igaz jó sokat kellett autózni Szegedről, de megérte.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!!

Boldog új évet mindenkinek! Nem nagyon jártam errefelé az ünnepek alatt, ezer volt a tennivaló. A tesómék épp most indultak a reptérre, ma repülnek haza Svédországba.
A karácsony jól sikerült annak ellenére, hogy Szenteste még nulla karácsonyi hangulatom volt, mert előtte 3 napig nem voltunk itthon és sok tennivaló maradt 24-re. Megfogadtam, hogy soha többet ilyen rohanást. Eszter persze soksok ajándékot kapott, kis asztalt székkel, babakocsit, könyveket. Élvezte a forgatagot, a családi bulit, jól kifáradt mindig. Meg azt élvezi nagyon, hogy az Apukája 2 hete itthon van, 5-én megy csak dolgozni. Már előre látom, hogy jövő héten egész nap őt fogja keresni.
26-án voltunk 12 hetes UH-n, minden okésnak látszik. Aztán voltam kombinált teszt vérvételen, ezzel Down kórt szűrnek. És lassan jön a többi vizsgálat, belgyógy, ekg, fogászat, teljes szervíz :D

Mike, és mindenki, akinek hasznos lehet: olvastam a kisgyerekkori nátháról (és mindenféle szövődményéről) egy cikkben, ahol egy internetes oldalt is ajánlottal: www.gyogysapka.hu még én sem néztem meg (csak azt, hogy fut-e, és igen). Hagymateához még annyi, hogy ha kényeztetni akarod a lurkót, akkor lehet bele cukrot karamellizálni. Enyém lurkó értékeli :)

Látom, már van, aki a következő hosszú hétvégét tervezi... Nagyon előrelátóak vagytok. Nekem még nincs érkezésem ilyesmire.

Szilveszter: tipikus kisgyerekes pizsamás buli volt, mi a férjemmel fent voltunk éjfélig, tesóék 11-kor kidőltek. Koccintottunk, majd elhúztuk a sötétítőt, és az ágyból néztük a tűzijátékokat, amelyeket a faluban bent eregettek az emberek. Aztán alvás :)

Nagyon jók a karácsonyi képek!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági: van ilyen gyógysapink, és már többször használtuk is. Kezdődő középfül gyulladáskor hordtuk, és nem lett belőle semmi, megúsztuk a gyógyszereket, szóval tényleg jó.

mikegirl

Sziasztok!

Nekünk is jól sikerült a Szilveszterünk :lol: Fanni anyukámékkal volt, mi meg apával végülis 31-én délután elmentünk az új Aquaworldbe. Jót lubickoltam a meleg vízben :lol: Aztán este nálunk volt buli, pókereztünk hajnal 4-ig.

És Csajok, mától fogyókúrázom.... A cél: 58 kiló elérése (most 68 kiló vagyok :oops: ). Nem tudom, hogy meddig fogom bírni, mert még soha nem fogyókúráztam. A terhességig nem volt gond soha a súlyommal, vékonynak számítottam, mindig 55 kiló körül voltam. Most rá kell szánnom magam, és visszanyerni az eredeti súlyomat, mert már lassan két éve szültem... És tök ciki, mert már egy-két ember megkérdezte, hogy: Csak nem jön a második baba??? :oops: :oops: :oops:

horvviki

Viki, hogyan fogyókurázol? Nekem ugyanezek voltak az adataim, és most is igy állok :) :oops: . Engem is rendkívül zavar, főleg hogy rengeteg régi ruhámat nem tudom felvenni. De semmi akaraterőm nincs, most is itt van a sokféle fini szaloncuki, nyami-nyami :x .

Ma melegítő nacit hajtottam Daninak, már nagyon ideges voltam, mert 5 üzletből kettőbe csak csajos rucik voltak. Persze nem kaptam.
Nálunk már nincsen táp sem, és tejpép sem, van még valaki igy? Vagy én siettem el ezt a dolgot?

Daninak a könyökén nagyon száraz a bőr, tudnátok rá ajánlani krémet, a sudókrém, és a neugranormon testápoló nem használ :roll:

A penumo... szúrit a mi csemetéinknek kell ismételni? Vagy van 18 hós szúri? Úgyanis most nézem a kiskönyvet, hogy januárban vár minket a doki néni, de fogalmam sincs miért.
Jön a 9.-10. fogunk :D

Bogesz, karácsonyi képeket várunk :) , hogy megy nálatok mostanság az esti alvászat?
Sziszike, remélem nálatok is minden rendben, gyere mesélj kicsit, Hangát is régen láttuk.

Na most szinte csak kérdeztem, bocsi. Különben jól vagyunk, és pusszantunk mindenkit :wink:

Kép
mona76

Jó reggelt!
Mona, babaolaj Dani könyökére? Nálunk nagy tejivászat megy. Védőnő mit tanácsol?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mona
18 hós oltás van, és van nekünk pluszban ismétlő is. Nem tudom micsoda, mert 2 hónapja a dokinál van a hűtőben, de még nem sikerült beadatni, mert Atival mindig volt valami.

Könyök
Olaj szerintem is, esetleg körömvirágkrém?

Ati általában napi 2* 3 deci tejet iszik, gyakran kiegészítve délelőtt/délután kakaóval.

mikegirl

Ági, nincs védőnőnk, vagyis van de nem ismerem. 2007-decemberben a miénk elment gyesre, az új pedig nem jött :roll: . Igy csak dokinénink van.
Köszi a tanácsokat.
Mike milyen volt a párod szülinapja?

Kép
mona76

csajok volt már valaki itt?
Én is apa szülinapjára keresek programot.

Kép
mona76

szóval itt :oops:
Galérius Élményfürdő és Wellness Központ Siófok

Kép
mona76

Sziasztok!

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Jó régen jártam erre, bár néha be-be néztem, de írninem tudtam.
Nagyon jó volt nézegetni a karácsonyi képeket. Minden manó hatalmasat nőtt, és gyönyörűek.

A karácsonyt a szüleimnél töltöttük, tesóimmal együtt, + a 2 unokatesóval. :) Nagyon jó volt együtt lenni. bátyámék 4 hónapos kisfiával most találkoztunk először, és Gergő nagyon odavolt érte. Olyan finoman cirógatta, puszikat adott neki. :) Máté nem sokat foglalkozott vele... A karácsonyfa egy ámulat volt Máté számara, az volt az első dolga, hogy lerántotta a legközelebbi díszt :lol: . Itthon nekünk csak műfenyőnk van, azt Máté már egy párszor magáraborította szaloncukorvadászat közben... még szerencse, hogy semmi törékeny dísz nincs rajta, csak műanyag, meg fa.
A Szilveszterünk csendesen telt, itthon 4-esben.

Dobok pár képet.

miniliza

íme a képek:
Kép Máté, Apa, én
Kép Hugim, Gergő, Máté

miniliza

Sziasztok!
Boldog Új Évet mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Hali!
Rég voltam, de sikerült visszaolvasni. :)

Mona: Pofozkodás..nálunk is ez megy, és a legváratlanabb pillanatban, olyanokat sóz a fejünkre. Remélem gyorsna leszokik róla...

Mike: Zalakaros tényleg szuper hely, nektek ezek szerint jobban bejön mint a kolping? Mi most Bükfürdőn voltunk, de annyira klóros volt a víz, hogy ma a dokinál kezdünk, teljesen kiszárította Sebi bőrét. Egyébként jó volt, mert jókat buliztunk esténként.

Sabine: Kép nálam nem látszik!:( Írj is, ha van időd, hogy mi van veletek!

Viki: Nekem tavalyi fogyi próbálkozásaim kb. 5-6 kiló pluszban végződtek. Valahogy nem volt kitartásom. Neked sok sikert!:) Most kipróbálom a Pilates-t, állítólag nagyon jó!

Csoki: pasi:( Akkor nézelődj egy kicsit, biztos akad jobb is!:)

Boldog ÚJ Évet mindnekinek!

mamiblue

Sziasztok!

Köszi igen biztosan akad jobb is egyenlőre szüneteltetem magam :roll:
Bocsánat a nyafogásért és lelkizésért. Maja apukája egyre jobban hiányzik és mindig jobban úgy érzem nemtalálok olyat akit szeretni is tudnék....
Olyan szomorúvá tesz mikor idejön az új barátnőjével és látom hogy ő megkapja azt amit én is megkaptam öt évig és annyira hiányzik.
Dehát nincs mit tenni majd egyszer jön a lovagom fehér lóvon....

Kilós téma nálam nincs gond legalábbis nagy nincs annyi vagyok mint terhesség előtt.

Ami Majával viszont egyre jobban aggaszt hogy pá hete csak hablatyol össze vissza de semmi kivehető szót nem mond a hamm-on kivül.

Nálunk a 15-16. fog jön :? Maja most rettentően nyügös.
És engem meg szörnyen lesulytott a tény amikor a gázár támogatást töltöttük ki hogy 53000 ezer forintból élünk havonta :roll:
Egy kisebb üzlete akartam nyítni itt de még egy erkölcsi bizonyítványra sincs felesleg nemhogy vállalkozói és üzletbérlés stb..... :roll: :roll:
Vendég

Csoki: Majának még van ideje. Sebi se nagyon locsog, pár szó megy neki csak. De már minden testrészét meg tudja mutatni, csak az orrát és a fülét keveri...:)Ma a zacsit és a golyót tanultuk, de nem tudom megértette-e. Szóval ha majd 2 éves korában nem mond legalább szavakat, akkor aggódj!
Azért a barátnőjét otthonhagyhatná, ennyire lelketlen nem lehet, hogy még evvel is kínoz. :( Szerintem kár rá pazarolnod az érzéseid...

Viki, Mona: Én egy kicsit jobb helyzetben vagyok, mert nekem legalább 25 kilót le kell adnom, többől könnyebb fogyni. Az elején legalábbis. :)

Miniliza: Mi a törékeny díszeket fentre tettük, de Sebi azokból is lehalászott a seprű nyelével. :) Én is gondolkodom, hogy jövőre nem teszek fel csak fa, papír és műanyag díszeket!

Mona: Ebben a fürdőben nem voltunk még, de elég jól megcsinálják ezeket a helyeket! Siófokon az Azúr hotelt ismerem, nekik nagyon jó kis élményfürdőjük van, bár a szobák nagyon kicsik! :(

mamiblue

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?