A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Akkor van ismét valami amiről mindenkinek egyforma a véleménye :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Móni akkor minden rendben...annyira jó!!!
Még jobb lesz ha mindannyian már a gyerekekről tudunk írni... :lol:
Most egy kicsit egyedül vagy köztünk,vagyis már ketten vagytok montival...hamarosan mindenki követi példátokat :lol: :lol:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:46-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:46-kor.
hékás

Sziasztok!

Montana:GRATULA!

Jó sokat írtatok és láttam nagyon ari babafotókat.

Bari:megijesztettél!Jobban vagy már?

Csiriről semmi hír,ugye?

Kép
melike

Sziasztok!
Bocsánat a bepofátlankodásért (nyári kismamikhoz tartozom, még az is lehet júniusi babaám lesz nekem is!)
Hékástól szeretnék kérdezni: úgy láttam, hogy Te az István Kórházban fogsz szülni. Én is ott tervezem. Mennyit tudsz a kórházról? Szülésznőkről? Te választottál? Melyik dokinál szülsz?
Ha van egy kis időd írsz nekem ezekről?
Előre is köszönöm: Kata
Vendég

sziasztok!!

monti nagy GRATULA MARCELL BABÁHOZ! SOK TEJCIT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!

NEKEM is voltak éjjel szúró kisebb fájásaim, de rendszertelenül.lehet hogy a málnalevél tea?
én is már nagyon szeretném a kezemben tartani a kicsi lányomat, de azért még pár hétig még megengedem neki hogy bennt maradjon.
képzeljétek, pár napja abban a nagy melegben ahogy kiszálltam a kocsiból bementem a lakásba, alig tudtam megszólalni, akartam valamit mondani, s nem jöttek a számra a szavak, nem jutott eszembe a szó amit mondani akartam, azt nagy nehezen ki tudtam mondani, hogy nem tudok beszélni, de azt is úgy mintha kása lett volna a számba.valszeg felmehetett a vérnyomim, mert utána nap mértem, 138/86 volt, s nekem mióta terhes vok 110,115 nél nem nagyon ment feljebb. ma is rosszul éreztem magam, megmértem, s megint annyi volt, aztán lepihentem s szép lassan lement. felhívtam a védőnőt, s azt mondta, 140nél van a határ, az felett gáz.hát nekem igen csak súrolta.hétfőn be kell mennem megnézi nincs e a vizeletemben fehérje. szoval egy kicsit megijedtem, főleg hogy olvasom hogy montit pont a magas vérnyomi miatt császározták meg. mennyi volt neki?gondolom azért magasabb és tartósan?

Kép
Kép
eyi

a kis Mirabel is növöget:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
eyi

Eyi:vigyázz már magadra!

És mindenki!Pihenjetek sokat!
Én is sok mindent csinálok és nagyon el is fáradok,de olyankor már tuti lefekszem.

Kép
melike

De szép kerek pocid van!És nagy!

Kép
melike

Mindenki Urit nézi???!

Kép
melike

neked is szép pocid van most nézegetem vissza és mindenkinek szépen növöget!

moni nagyon cuki Mirkó baba

mi lehet csirivel?senki nem tud semmit?

lassan nálunk is záporozni fognak a babák, már úgy várom hogy kibújjon!!

Kép
Kép
eyi

Ja, és Gigi megint jó lett a felvétel!Mivel csinálod?

Kép
melike

Hűű, hatalmas gratula Montanának! :)

Nyilvános szoptatás (csak hogy legyen egy ellenvélemény is ;) ): én semmi kivetnivalót nem látok benne, amíg valaki diszkréten csinálja (hordozókendő vagy más kendő takarásában, stb). Valószínűleg én is kerülök majd ilyen helyzetbe, elég jövős-menősek vagyunk. Én ezt nem érzem magamutogatásnak, természetes dolognak tartom.

Az anyukám visszautazott, legközelebb már csak unokázni jön. Ettől függetlenül nem hinném, hogy unatkozni fogok, megszereztem a Vészhelyzet 1 és 2 évadjának DVD-jét, alig várom, hogy nekikezdjek :D

Kép
elan

Jó reggelt!

Ma megint szar éjszakám volt. Pisi-járat :cry: Óránként megnéztem a wc-t,hogy meg van-e????? :wink: Meg volt :oops: :twisted: Most nagoyn álmos és fáradt vagyok. A hasam nagyon húz lefelé :roll: :roll: Furcsán fájdogál :shock: :shock: :shock: Ha így marad, inkább beugrunk a korházba egy CTG-re. Biztos, ami biztos. Na jó, aludjatok még :wink:
bluebox

BAri MÁR CSAK 16 NAP!!!!!!!!
bluebox

Jó reggelt! Nekem semmi bajom, csak nem tudok aludni :)
IBM a nyáriakhoz írt, be kellett mennie a kórházba. Drukk nekik, hogy minden rendben legyen!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Jó reggelt!

Én sem aludtam a legjobban.Máté baba sokat ficánkolt az éjszaka.Lehet már az időjárás változás.

Apa elment vizsgázni,úgyhogy 10ig tuti itt leszek.

Kép
melike

IBM:DRUKKOLOK :wink:
bluebox

Szia Stella, Melike :wink: Hát látjátok?????? Mindenki lebabázik :wink: Olyan hülye érzésem van, mintha ki akarna csúszni Kristóf :P Pedig ez teljesen lehetetlen, csak ugye mivel medencevégű, ezért nagyobb helyen helyezkedik el, és jobban nyom :wink: Nagyon furi :P
bluebox

Blue köszi :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked meg lehet,hogy pár nap és váge!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem a hidegfont segít rajtad,és a telihold is!!! :lol: :lol:
Amúgy az éjszakáim nekem is nagyon nehezek,mert iszonyatosan fáj a derekam :twisted:

És amit még nem mondtam...tegnap estére elefánt méretűre vizesedett a bokám!!!Ma reggelre kicsit jobb de csak egy árnyalattal
Vendég

Na, megyek inkább főzök mai is :P Azzal tök jól elmegy az idő :wink: A mai menű: sűlt csirkecombok petrezselymes krumpli+Apának rizs :wink:
bluebox

Jó főzést!
Mi vasárnaponként a szülőknél kajálunk. :lol:

Kép
melike

Jó reggelt Bari Neked is :wink: Hát nem lenne rossz, ha már tényleg vége lenne, mert ekkora pakkot, már nagyon nem tok cipelni :cry: Tudom, hogy lenne még ideje, de félek, az én rovásomra fog menni :cry: Teljesen leamortizál :wink:
bluebox

Blue:ne menj még!!!
Miért drukkolsz ibm-nek...jaj olyan kiváncsi vagyok!!!
Én hiába olvasok v issza nem találom :twisted:
Vendég

Itt nálunk nincs valami ragyogó idő.

Kép
melike

Bari! IBMnek be kellett menni a kórházba mert valami folyt és fél, hogy magzatvíz!
Vendég

És ti honnan tudjátok?
Na mindjárt megnézem a táblázatba,hogy drukkoljak,hogy magzatvíz legyen vagy drukkoljak,hogy ne az legyen
Vendég

BArika :roll: :roll: Neked máshogy működik a géped, mint a miénk :P Egyébként a nyáriaknál írt a IBM ezt pedig Stella írta, de én elolvastam :wink: Maradok még :wink:
bluebox

Márti mégsem főzöl? :D

Kép
melike

Most olvastam,21.-ére van kiirva ugyhogy drukk,hogy ne magzatvíz legyen...

Nem tudom miért nem találtam :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Én is néztem 35.hét+2 nap, szóval 36. hétben van, tényleg jó lenne, ha nem magzatvíz lenne :cry:
bluebox

De Melike mindjárt megyek :wink:
bluebox

Nem küldeni akartalak csak kéreztem!

Kép
melike

Tudom, hogy Te nem küldenél :wink: Gyorsan megnézem, hogy nyertünk-e, vagy nem nyertünk semmit :cry:
bluebox

Nem nyertünk semmit :cry: Pedig múlt héten 1115 Ft-ot nyertünk :wink:
bluebox

Min?

Kép
melike

Hát, mi minden héten játszunk 5,6,7, luxort is :wink:
bluebox

Betoltam a pipiket a sütőbe :wink: Melike, és Te tudod, hogy mi lesz a szülőknél a hami?
bluebox

Na jó ha avérnyomásom vagy a szivem miatt el visz a mentő az a rohadék anyósom miatt lesz...csak,hogy tudjátok,hol vagyok ha eltűnnék
Vendég

Most Te mentél Hozzá, vagy Ő jött Hozzád??????????????????????????????????????????
bluebox

Nem Márti,nem szoktam tudni,de mindíg fincsi. :wink:

Bari:nem jól vagy?

Kép
melike

Jött Apa.Jól sikerült a vizsgája!
Elmentünk.
Jók legyetek!

Kép
melike

Melike: Apának nagy-nagy gratula, és természetesen jó étvágyat Neketek :P

Bari: Ha itt vagy, csak jelentkezz jó?????
bluebox

rossz a gép mondatonként kilép a babanetből
Vendég

fiam berakott valami szar lemezt azóta ilyen
Vendég

Sziasztok!!!

Köszi mindenkinek a drukkokat,arik vagytok!!!!!
Itthon vagyok!!!!!!
Áron baba úgy döntött jó neki még egy kicsit ott bennt!
Nem folyik a vizem,külső-belső méhszáj 1 ujjnyira nyitva,azt mondta a dr. ez ilyenkor már belefér!
Elég bizonytalan volt vagy mégsem??????????? Laughing
Na mind1 az a lényeg,hogy hazaengedtek és Áron jól van!
Úgy befostam csajok,mára terveztem,hogy befejezem a szobáját!!!
Most megyek főzni később még leszek!!!

Kép

Kép
ibm

IBM: Örülök, hogy nincs semmi baj, de nem kellene inkább feküdnöd egy picit pihenni????????

BAri: Minden rendben van?
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:47-kor.
hékás

Hékás: Jó étágyat Nektek is :P Én még csináltam tejfölös ubisalit :P Most viszonte elmegyek lepihenni, mert degeszre zabáltam magam. :wink:

Jók legyetek addig is :wink:
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:47-kor.
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?