Sziasztok!
Szerintem nekem a súly nagy része a melleimben van!!! eddig sem voltak kicsik magamhoz képest,de most...azért már várom a 12. hetet hogy el tudjak kezdeni mozogni egy kicsit. Addig nem nagyon merek, merthogy eddig hanyagoltam a testmozgást
Akire, Henya: grat az ultrahanghoz
Doki: én doki nélkül kezdtem, csak 2 műintézményt lőttem be, ami szóba jöhet szülésnél, és itt a babanet társalgóban segítettek sokan a döntésben, úgyhogy tudom ezt a megoldást javasolni mindenkinek, aki nem biztos a dokijában!
Elvileg nálunk is május 1én fogant a baba, de az első UH ugye 1 héttel fiatalabb terhességet mutatott ki, úgyhogy most nem tudom, mi van. Május 13án teszteltem pozitívat olyan teszttel amire azt írták hogy már 10 napos terhességet kimutat, így legkésőbb május 4-5én kellett megtörténnie a dolognak, de ha jól emlékszem, mi akkor pont hétvégén voltunk aktívak

no, mindegy, majd a kövi uh hátha többet mond, egyébként meg örülnék ha vízöntő lenne a baba
Véletlenke: a kerti parti 5lete nagyon kedves Tőled, én benne lennék, szívesen találkoznék Veletek személyesen is! Júli 15 után, akár még 1 nap szabit is ki tudok venni, ha hétköznap lenne. És a tegnapi kerti party-n dícsérték a csirkém fűszerezését (villámpáccal csináltam

)és a salimat, úgyhogy ezt be is tudom vállalni!
A 12. hetet egyébként számos másokból várom a szokásoson túl, tegnap eldöntöttem, hogy ha bejelentettem a melóhelyen a bébit, akkor onnantól kezdve pihenésképp munkahelyről is be fogok kukkantani a fórumra

no és ugye most már a kerti party lehetősége is hívogat...
Üdv mindenkinek:
szcsm