A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Sziasztok!

Mi eddig aludtunk és dvd-ztünk! Király volt! Este a kicsim azt hittem az oldalamon akar világra jönni. Szétrúgta a bordáim alatt a hasam.. Voltak kisebb-nagyobb fájásaim is, de végül jól aludtam. Ennyire érezném a hideg frontot?
Bár lekopogom, ma még nem fájt a hasam... kop-kop-kop!!

IBM örülök, hogy otthon vagy!!

Kérdés: csak mert néha én sem tudom eldönteni, hogy mi lehet , az ami.........
A magzatvíz "milyen" ? Honnan tudom, ha az jön, vagy szivárog???
Egy párotoknak biztos van már tapasztalata.

Eyi: milyen szép pocid van!! :D :D :D :D
bszilvi25

Szilvi, ezzel én is gondban vagyok :) Egyre bővebb folyásom van így az utolsó hónapban, és néha egész ijesztő, hogy most akkor ez már _az_ vagy nem _az_? A dokim szerint ezt csak az idő mutatja meg: tehát, ha a magzatvíz folyik, akkor az egy folyamatos csorgás. A folyás meg általában "hullámokban" jön. Meg hát a folyásnak van egy kis fehéres árnyalata...

IMB, örülök, hogy minden oké! :) Egyszer én is berongyoltam az ügyeletre egy ilyen miatt, de még a 20. hét környékén... persze nem az volt...

Kép
elan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:44-kor.
hékás

Köszi, hogy írtatok!
Nekem is úgy van, mint Neked Elan!!!!
Csak tudjátok, engem a védőnő megijesztett, mert azt mondta, hogy
a magzatvíz szivároghat is, pl: ha előre, jobbra, ballra, hátra dőlsz!!
(ebben az esetben áll. meg van repedve)
Hát nem tudom, de amit írtál Elan, az alapján megnyugodom, csak ja........... (olyan ijesztő)
bszilvi25

szóval ha az ember kapkodva ír!!! :oops: :oops: :oops:

megnyugodom= megnyugszom
bszilvi25

Hékás, annak a betétnek a forgalmazását már kb. 1 éve megszüntették... :( Kár, pedig nagy találmány volt.

Kép
elan

Szilvi, igen, szivároghat is, de úgy tudom, ez nagyon-nagyon ritka...mindig azt mondogatom magamnak, miért pont velem történne ilyesmi? Fő az optimizmus :D

Kép
elan

Magzatvíz
Ha az folyik, akkor eléggé egyértelmű... olyan, mintha bepisiltél volna, csak nincs előtte pisiinger...
Utána lehet folyamatos, vagy szakaszos csordogálás (attól függően, hogy a fej beilleszkedett-e már vagy sem...)

Egy a lényeg... ha gyanú van rá... KÓRHÁZBA KELL MENNI...
Vendég

Szia Gigi!

Hát nekem olyan volt,de asszem pisiinger nélküli pisi volt!
Azóta hálistennek semmi,de olyan fáradt vagyok és annyira fájnak a lábaim,hogy hihetetlen és persze dagad mint az állatt!
Lényeg,hogy minden ok!
Még legalább 2 heteet ki kéne húzni!!

Kép

Kép
ibm

IBM
Áron még maradjon egy kicsit :wink:

Vagyunk a tábla elején elegen... nem ér ám mindenkinek előzni... :wink:
Vendég

Én a tábla vége felé vagyok, szeretném is megőrizni a helyem!! :D :D :D :D :D
bszilvi25

Sziasztok!

Lassan indulok vissza a klinikára, nagyon hamar eltelt ez a két nap. :(
Jelentkezek ha van valami, de addig is bármikor bárki zavarhat :wink: :D

Blue vagy bárki: ha van kedved, néha helyzetjelentést adhatnál :wink:

Pussz mindenkinek!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva
Drukkolunk, hogy minden rendben legyen!
Vendég

Szilva: Számíthatsz rám, fogok jelenteni :wink: Legyetek jók, pihenjetek amennyit csak tudtok. :P
bluebox

Gigi, Apa holnap jön ugye? Vagy már ma?
bluebox

Szilvi: vigyázz magatokra, és remélem jöv. hét végére is hazaengednek! :wink: :wink:
bszilvi25

Szilvi, olvastam, jó kipihented Magad :wink:
bluebox

köszönöm csajok :D

szilvi: jövőhéten már nem akarok kockáztatni, nem fogok hazajönni. Így is elég volt a haza fele út és a lépcsőzés :? Keményedtem is rendesen.

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Márti
A repülőtől függ... hogy hogyan érkezik meg Pestre, milyen vonattal tud hazajönni...

Lassan Tomi zöld lámpát kap... (de nem mutat hajlandóságot még a kibújásra...)
Vendég

Tomi rendes gyerek, megvárja Apucit :wink:
bluebox

Kristóf is megbeszélte Apukájával, hogy mostmár minimum a szerdát kivárja. :wink: Velem senki nem beszél??????? :roll: :shock: :cry:
bluebox

Érdekesen érzem magam, az egyik percben szakad rólam a víz, ezért elmentem zuhanyozni, a másik percben, meg majd megfagyok :roll: :roll: :roll:
Ezek a hormonok........... :roll: :roll:
bluebox

Szilva
Foglalj le egy jó szobát.... :lol: :wink:
Lassan megyünk mi is....
Vendég

Remélem, Barinak nem lett semmi baja?????
bluebox

Márti
Szóval lehetett beszélni Kristóffal? :wink:
Vendég

A jelek szerint lehetett :wink: Nagyon szépen befészkelte magát alulra, most várakozó poziciót felvette. Néha helyezkedik egy nagyon picit, inkább csak olyan életjel szintű mozdulatokat tesz, aztán ismét pihi. Egész nap tágit, tágít, tágít........ Se űlni, se állni, se feküdni..... :cry: Nem baj, mostmár kibírom :wink: Kedden reggel megyek CTG-re, aztán délután 5-re dokihoz, de ha megint azt mondja dokibácsi hogy:

-Hát Aranyom, semmi változás........... :cry: ű
Akkor én ki fogok szaladni a rendelőből, és 2x oda vissza megteszem a 2 emeletet :wink:
Na jó vicc volt :wink:
bluebox

Márti
Elképzelem, ahogy szaladgálsz a lépcsőkön... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kiváncsiskodtam egy kicsit az április-májusi topikban... már szinte mindenki megszült... talán 4-5 mami van még 2in1... és aztán teljes gőzzel mi jövünk.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is szoktam olvasgatni Őket :wink: Hát igen, már mi jövünk....
Ti hogy álltok vihar ügyileg?????? Hozzánk most ért ide, kezdem magam jól érezni :P
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:44-kor.
hékás

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:45-kor.
hékás

Én szeretem a vihart :wink:
Mi lehet Vikkával, Henivel, ......... nagyon eltűntek :cry:
bluebox

Itt még ezerrel süt a nap... :wink:
Vendég

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:45-kor.
hékás

Montana: Gratulálok! Remélem hamarosan otthon lehettek ;)

Kép

Kép
bettica

Szia Bettica!

Veletek is minden rendben van????? Merre jártatok?
bluebox

Hékás
Én a meleget szeretem... tudod, napelemmel működöm... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hazajöttünk.
IBM:örülök,hogy minden oké!

Csiri nem írt,ugye csajok?

Nálunk sem esik az eső.

Kép
melike

Szerenték kicsit bővebben írni de valami makacs hibajelentés bejön és nem engedi folytatni
Vendég

Melike: még nem írt, de úgyis ír az a valaki, ha jelentkezik, nem?
bszilvi25

nem enged a babanet hibajelentés van
Vendég

BAri, és ha uúraindítod a gépet? Én nagyon kíváncsi lennék, amit akarsz írni..... :cry:
bluebox

Bari: ha esetleg leírnád word-ben, és onnan csak bemásolnád és utána elküld???
bszilvi25

Blue: semmi extra, ma filmeket nézegetünk és lustálkodunk ;) Ilyen is régen volt már :)
Nálatok minden rendben? Mókás volt elképzelni, ahogy megjárod a 2 emeletet :D Reggelig biztos meg tudnád csinálni ;)

Bari: Nagyvonalakban? Úgy tűnik a gép sem bírja anyósod történeteit ;)

Annyira jó, hogy kicsit felfrissült a levegő... Ablak kitárva :)

Kép

Kép
bettica

Barika
A hiba lehet, hogy nálad van...
Nem valami vírus-, vagy féreg rágja? :roll:
Vendég

Bari:te nagyon ideges vagy!Olvastam az iwiw-en az üzeneteidet. :shock:

Kép
melike

Látom, mindenknek bejött a lépcsős story-m :P Azért remélem, nem lesz rá szükség :wink: Úgy látszik, ma mindenki lustizott :wink: Az nagyon jó :wink: Én is megpróbáltam, de a hasam ha egyik oldalról a másikra átfordulok, teljesen áthúz, és persze, hogy felkelek :cry: :cry: Sebaj, majd a korházban biztos ki tudom magam pihenni. Ha már összefüggően tudnék aludni 3 órát, hát nem is tudom mit adnék cserébe érte :wink:
(sok-sok tejcsit Kristóf babámnak :wink: )
bluebox

Húúúúúúúúúúú Bari, én is olvastam, Te teljesen kicsináltad Magad!!! :roll: :roll: Vagyis Anyós pajtás........ :cry:
bluebox

Én nem olvastam :( Avassatok be, légyszíííííí ...
Bari: Mély levegő, ne hagyd magad ;)

Kép

Kép
bettica

Bettica, Bari véleményt nyilvánított az iwiw-en Anyós pajtásról. Azt olvastuk Szilvivel. Reményeim szerint ha megjavúl a Bari babbbanet-je, akkor Te is látni fogod. Anyós pajtás szép lassan kicsinálja :cry:
bluebox

Bari
Ne hagyd magad kicsinálni...
Két füled van... egyiken be, a másikon ki... ne add meg anyósnak azt az örömöt, hogy lássa rajtad, hogy komolyan veszed...
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?