A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Közelít a vihar hozzánk...
http://terkep.idokep.hu/kep.php?kep=felhokep
Vendég

Gigi, Kispesten szinte nem is volt vihar :cry: Pedig nagyon vártam :wink: De a levegő nagyon jó lett :wink:
bluebox

Kristóf is csak kinevette :P :P
bluebox

Képzeljétek, Apa megszerelte a vérnyomásmérőt :wink: Mostmár én is tudom ellenőrizni. Multkor amikor dokinál voltam, 150/110 volt. Mondta, hogy megvizsgál, utána mégegyszer megnézik, ha marad ilyen magas, akkor haza se menjek, hanem irány a korház. Persze, hogy egyből normális lett. De hát ugye az a 2 emelet???????????????????
bluebox

Nálunk volt egy pár perces nagy szél és ennyi.

Hol vagytok?

Kép
melike

Én itt vagyok Melike :P De a többieket elfújta a szél :cry:
bluebox

Én is vagyok...

Vihar ide nem ért...

Apa már Pesten van... elvileg van még vonat....
Vendég

No, akkor mindenkinek alakul az estéje :wink:
Montana nem írt azóta senkinek? Remélem jol vannak :wink:
bluebox

Gigi,akkor apával alszol már éjszaka?!

Szeretnék én is sok babás fotót lányok!!!Akinek már van. :lol:

Kép
melike

Barinak becsődölt a babanete?

Kép
melike

Kéne menni fürcsizni.
Semmi jó nincs a tv-ben.
Megyek is.

Kép
melike

Láttam bejelentkezve Wvikkát :P
bluebox

Most tényleg itthagy mindenki???????????
Melike, mi volt az ebéd????
bluebox

Vagyok, csak gyerekfektetés....
Vendég

Ó, tényleg :P Még mindig látom Wvikkát bejelentkezve. Ez azt jelenti, hogy itt van, csak nem ír????? Szerinted Gigi?
bluebox

Én is látom....
Vendég

Én hülye megettem még egy kis tányér Milánóit, most meg nem győzök inni rá :cry: :cry: :cry: Ma is a wc-n alszom :cry:
bluebox

Wvikka
TESSÉK írni!!!!!
Vendég

Kristóf meg bögdös egyfolytában :wink: Gondolom, jelezte, hogy Neki mára elég :P :P
bluebox

Márti
Mi tartjuk itt a frontot.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

[quote="bluebox"] írta:blueboxn hülye megettem még egy kis tányér Milánóit, most meg nem győzök inni rá :cry: :cry: :cry: Ma is a wc-n alszom :cry:

Ajánlok egy pelenkát... :wink:
Vendég

Csak fürcsiztem.

Kép
melike

itt vagyok de folyton kilép
Vendég

többet nem enged egyszerre irni
Vendég

Nagyon fincsi volt.Husi leves,sült csirke,krumpli,ubi sali,rétes és sárga dinnye.

Kép
melike

Bari ez érdekes.És idegesítő lehet. :cry:

Kép
melike

No, örülök, hogy itt vagytok :P
Képzeljétek, a szembeszomszéd kisgyereke, kb 3 éves, tombol és üvölt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Képzeljétek, milyen muris lenne, ha odamennék, azt bemosnék neki egyet, így nagy hassal :P :P :P Csak vicc volt, nem szoktam gyerekeket ütni, de ezt a gyereket egyszer elkapom, a jó édes apjával-anyjával együtt :twisted: :twisted:
bluebox

Úgy látszik, ma a csirke volt a favorit :P
Bari, akkor írd le mondatokban, hogy mizu :?: :?:
bluebox

Bari, nem fut valami a gépeteken, amit le kellene állítani???? A gyerek multkor teljesen kiakadt, hogy milyen lassú a net, meghogy mindig kidobja :twisted: Kiderűlt, hogy a drágám tök véletlenűl el kezdett valami szart letölteni, Apa vette észre. Kikapcsolta, azóta nincs semmi baja :P Még jó, hogy számítástechnikai szakközépbe jár a drágám :P
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:42-kor.
hékás

Szia Hékás :P
bluebox

Olyan jó nektek,hogy sikerül felvenni a poci hullámzást.
Mi már többször próbáltuk és nem tudom miért,de a gép nem adja vissza.Alig látszik valami. :cry:

Kép
melike

Apa nézi a filmet,de várom mikor szól,hogy: befejezed már?

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:42-kor.
hékás

Csajok,nektek,akiknek már csak kb. két hét van tényleg kevesebbet mozog a bébi?

Kép
melike

120/66 a vérnyomim :P Tökéletes :P
bluebox

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:43-kor.
hékás

Melike, én ma pont kifejtettem, hogy szinte már csak ilyen életjel szerű bemozgásokat ad :P De szívesen bemásolom ismét a Bábám leveléből valamit, hogy miért is van ez így :P
Mindjárt küldöm :wink:
bluebox

Na most anyám csinált valamit a géppel,és már a másik topikba is sikerült irnom :D :D :D :D :D

Szerintem megjavult :lol:

Anyós egy féreg nincs mit ragozni tovább a témát...
Vendég

Miért akinek még hullámzik a hasa annak kicsi még a baba?
Mert akkor az enyém kicsi :( Nekem még hullámzik olykor.
Vendég

Ibm, örülök, hogy minden ok!
Orsival mi lehet vajon?
Az én kicsikém ma olyan aktív volt, majdnem kibújt az oldalamon :)
Ide sem ért ide az eső, pedig én szeretem a nyáron a vihart.
Bluebox lehet, hogy Kristófra úgy hat az idő, hogy ma hagy aludni, reménykedj :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Hékás:nagyon jó!Át tudtam érezni. :lol:

Nekem most kezdett el szarakodni a gép.Úgyhogy ha folytatja,akkor megyek aludni.

Kép
melike

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hékás 2009.12.11 13:43-kor.
hékás

a méhösszehúzódás kényszeriti, hogy felvegye a megfelelő tartást a szüléshez, és a kis mértékben csökkenő oxygén szint miatt marad nyugton. Ez viszont ingerli azokat az agyi területeket, amelyek majd segítik az első légvételét. Eszterint mindenki teszi a dolgát, és hidd el, minden rendben lesz.

Bari: Nem kicsi a Babád, csak pl ha kettőnket összehasonlítunk, hát érdekes arányok jönnek ki. Én 152 cm vagyok, a Kristóf már több mint 3 kg, és ugye azt szokták mondani, hogy a második baba általában mint az első. Nos Tomi 3550 gr 54 cm-el született. Ez azt jelenti, hogy Kristóf már benőtte a testem 1/3-át. Szerinted, hol férne el nekem hullámozni????? Egyébként meg pénteken amikor megvizsgált a Bába, mondta, hogy szépen befeküdt már Kristóf a helyére :P
Nekem, ezért nem hullámzik. Akinek elfér a Babája, hullámozzon csak :P
bluebox

Hékás: Megnézetm videót :P Nagyon tuti :P
bluebox

Melike
Mi a telefonommal csináltuk...
Vendég

Hékás
:lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Apa éjfél körül itthon lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

xxx
hékás

Gigi, azt a felvételt telefonnal csináltad????? Akkor viszont nagyon jó kis telcsid van.

Pironya????????????

Miért tűnik el mindenki???? Vagy csak én lettem az utóbbi 1 hónapban babanet függő????? :P

Képzeljétek, holnap meglátogat egy 15 éve nem látott barátnő, egyben volt osztálytársam. 1 éves a kislánya :P Nagyon várom már a találkozást :P
bluebox

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?