Helló, Lányok!
Juba, ez a Bertus valami tündéri! Tegyél még fel képet róla, légyszi!!!
Drukkolok Nektek holnap nagyon!!! Tudod, én is pont ezt akarom megkérdezni a gy. dokitól, hogy a fogzás milyen kakis dolgokat eredményezhet. Remélem, Nálatok csak erről van szó. Írd meg mindenképpen, mit mondtak!
Köszi Ádika nevében is minden kedves szót!

Szegénykémnek épp most fürcsi után ápoltuk le a sebét, már lehetett tiszta vízzel locsolgatni, hát azt a hatalmas ragtapaszt letépni a bőréről... az előző helye még fél nap múlva is "lángolt"... de remekül viselte, én biztos visítottam volna, ő meg épp csak picit tudatta velem, hogy ez nem valami jó...
Fleur Lillácskának,
Timi26: Viktorkának jobbulást! Tudjád: megy ezerrel a ++++++++++++++++!
Timi26, Rebekkához: nem lehet, hogy ezzel a borotválással a figyelmet akarta magára felhívni? Csak ötlet. Én 5 éves voltam, amikor a húgom született, irtó féltékeny voltam, ami agresszióban nyilvánult meg (de mások ellen, nem önmagam ellen).
Heni81: ez valóban egy nagyon dögös avatar Rólad! Peti, mondanom sem kell, ennivaló!
Dettyk: micsoda jelmez, le a kalappal! Nem azok a jelmezkölcsönzős izék, amiket nem nagy kunszt felvenni... (persze ott vannak remek jelmezek, de szerintem az eská munkák az igaziak

).
UFO-téma:
Tényleg: csőrös pohárból mikortól lehet a babákat itatni? Az a félelmem, hogy mivel Ádi annyira kis mohó, hogy naponta többször félrenyel szopizás közben, meg a kiskanálról is akár, a csőrös pohárból itatás problémás lenne. Próbáltam cumisüveg kupakjából itatni, úgy félrenyelt szegénykém, mint a huzat.
Gremese: valamiért apósod nonstop az én apósomra emlékeztet a remek forszírozásaival...
Bongyi: jól vagytok (mindannyian)?
Regi: örülök, hogy Szelinek hat az Infacol (és hogy ismét alszik éjjel)! És bocs, de most kategorikus leszek: a védőnőd szimplán bunkó.
Kaqk: látszik a képeken, hogy remekül éreztétek magatokat a babaúszáson. És hogy Emma elsőre így vette az akadályt... szuper!!!
Milénamóni: De jó, hogy jöttél! Hiányoztál a csapatból és a csapatnak! Zéti nyűgössége: nálunk is gyakran van ez, amit írtál, eddig a fogra fogtam (ha-ha), de már gyanítom, nem csak ez az ok, bár hogy pontosan mi... csak tippelgetni tudok: fejlődési ugrás, szeparációs szorongás??? Most látom, Dmaggie is az utóbbit írta...
Anikó, Viranka: tessék jelentkezni!