Vagyok én is, köszönöm az érdeklődést! Élünk, virulunk, főleg, h lehűlt a levegő!!!
A történéseket olvastam, de vagy nem volt időm írni, vagy nem tudtam bekapcsolódni,, mert annyi minden történt.
Szonja jól van, megvolt a 4 hós oltás, mérés. Ő is felül, ha ölben van. Mostanában sikít, élvezi a hangját. Meg a fejére húzza a textil pelust, "eltűnik" aztán nagy nevetés közben lehúzza a fejéről. Kukucs-ol!!!
Nemlajosékhoz annyit fűznék hozzá, h én ismerek több olyan párt, akik így se veled, se nélküled kapcsolatban vannak....bnőim közül is sajnos. Hiába magyaráztunk nekik éveken keresztül, h ez mire jó, mi értelme, nem tudták megmagyarázni és élik tovább boldogtalan, egyszer fent-egyszer lent életüket. Hát ez van, sajna mondani könnyű, de aki benne van a kapcsolatban, annak nehéz, és sztem nem is úgy látja a dolgokat, mint egy kívülálló.
Nekem sztem nagyon-nagyon-nagyon nagy szerencsém van a párommal. Monjduk előtte nekem elég zavaros kapcsolataim voltak, úgyh megérdemeltem!!!!
Katkának bóóódogot, bár már nem olvassa, mert nyaral.
Vica, hát tényleg nem lehetett könnyű 3 gyerekkel a nyaralás.
Moncsi, problémád remélem megoldódik, vagy már megoldódott, annyit kivettem a reagálásokból, h a szomszéddal volt kapcsolatban?!
Wicca, drukkok a vizsgálathoz!!!!! Majd azért írd meg, h mi volt!!!!
Más most nem jut eszembe, pedig biztos akartam még vmi reagálni....