A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

Katka nagyon sok boldog szülinapot!!!!
és köszi a hiányolást, beletrafáltál a randiba :lol: , holnap meg rokonok, tudod főzés, stb, szóval nem igen leszek Hétfőnél előbb. És jó nyaralást is kívánok!

Csibb szuperek a képek, valami nagyon profik, a buborékos a kedvencem.

Livike is édes "Lassie"-vel. :D

Bea, Maja

Kép
bea1978

tyűűűűűűűű, bea!
Hogy sikerült? :wink:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea: mesélni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

csibb: szerintem mi 1körűl ott lennénk, ha nem tévedek el (de lehet, hogy elkérem Apa dzsipieszét) Vagy az 1 óra még korai? És Fannit nem tudnád otthon tartani,mert én vinném a Lilit is (ha nem baj)

Kép

Kép
pgyöngyi

Csibb, elképzelhető, hogy én is fogok tudni menni, de ez kb. 70%.
Elküldöd priviben a címedet?

Masut
masut

nekem is az 1 óra tűnik ideálisan belőhető időpontnak :D

KépKép
KépKép
adryn

tényleg Csibb: mit vigyünk? :roll:

KépKép
KépKép
adryn

Gyöngyi
nem tudom itthon tartani, mert már nincs is itthon... ma reggel ment el anyukámék telkére.
Hozzad nyugodtan Lilit, remélem nem fog unatkozni... :?

1 óra tökéletes

Nemlajoson kívül mindenki kocsival jön? mert akkor én majd lemegyek érted Nemlajos a buszmegállóba. csak akkor te érkezz kicsit előbb, mint a többiek! :wink:

szerintem nem kell semmi. arra gondoltam, hogy csinálok egy rakott tésztát, azt mindenki szereti, és gyors is. a vizem fogyóban, de azért elszaladok Mátéval holnap. van még itthon almalé, esetleg üdítőt hozzatok, ha mást kívántok.
a tészta paradicsomos legyen vagy spenótos tonhalas? :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

spenóóóóóóóóótooooooooooooooooos :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
adryn

na rokonok lemondták a holnapot, még jó, hogy főztünk egy csomót, az a szerencse, hogy a másik felét csak holnap akartuk megcsinálni :twisted:

randi: köszi lányok az érdeklődést, egész jól ment, ahhoz képest, hogy több mint egy éve, nem randiztam, még nagyon zavarban sem voltam :lol: :lol: :lol:

hú micsoda rakott tésztás tali szerveződik :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csak gyorsan, mert megyek szundizni (reggel 5kor kelek és megyek úszni és még apa barátai is itt vannak, de ők jó ellesznek) :)

Csibb: én viszem Levit, mert nem tudnám hova tenni. Anyósék csak szerdán jönnek haza, szóval dupla utánfutós vagyok :)

Jó éjt

BEa mesélj!!!!!!!

Kép

Kép
gabka77

Megjöttünk nyaralásból (vagy inkább kiképzésből :lol: ) Pannát lepasszoltuk anyuéknál, kipakoltam, gyerekeket megfürdettem és azóta titeket olvaslak. Hogy pont most kellett ennyit írni :D

Nemlajos sajnálom a pároddal kapcsolatos gondokat, remélem megoldódik. Drukkolok!!

Csibb ezek a képek tényleg nagyon tutik. Érdekes hogy a fekete-fehér képek mennyire jók tudnak lenni.

Bea gratula a randihoz. Mesélj majd milyen volt és hogyan ismerkedtetek meg? Nagyon kiváncsi vagyok :D

Katka neked Boldog Szülinapot! remélem jó időtök lesz, jobb mint ma.
Mi pont jókor fejeztük be a nyaralást ami az időjárást illeti.
Majd jövök képekkel is. :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

mondjuk azon gondolkodtam, hogy nem is vagyok egy zavarba jövős típus, szakmai ártalom :lol: :lol:
ez a múltkori lett volna, csak most jutottunk idáig, meséltem, hogy találkozgattunk, csak elején volt még a dolog, és jött Maja apu, azzal annyiban is maradt, telefonon beszéltünk néha, csak mostanában feljött egy ilyen randi kérdés... :P

Bea, Maja

Kép
bea1978

hát nagyvonalakban ennyi, a többi a jövő titka 8)

Bea, Maja

Kép
bea1978

Csibb: csak egy ötlet... mit szólna barátnőd ha ő is jönne a talira? és kattintgatna néhányat, és akinek tetszik az megveszi a képeket? :roll: persze ha ráér meg nem nagy hülyeség.... :?

KépKép
KépKép
adryn

Vagyok én is, köszönöm az érdeklődést! Élünk, virulunk, főleg, h lehűlt a levegő!!! :lol: 8)
A történéseket olvastam, de vagy nem volt időm írni, vagy nem tudtam bekapcsolódni,, mert annyi minden történt.
Szonja jól van, megvolt a 4 hós oltás, mérés. Ő is felül, ha ölben van. Mostanában sikít, élvezi a hangját. Meg a fejére húzza a textil pelust, "eltűnik" aztán nagy nevetés közben lehúzza a fejéről. Kukucs-ol!!! :D :D :D

Nemlajosékhoz annyit fűznék hozzá, h én ismerek több olyan párt, akik így se veled, se nélküled kapcsolatban vannak....bnőim közül is sajnos. Hiába magyaráztunk nekik éveken keresztül, h ez mire jó, mi értelme, nem tudták megmagyarázni és élik tovább boldogtalan, egyszer fent-egyszer lent életüket. Hát ez van, sajna mondani könnyű, de aki benne van a kapcsolatban, annak nehéz, és sztem nem is úgy látja a dolgokat, mint egy kívülálló.

Nekem sztem nagyon-nagyon-nagyon nagy szerencsém van a párommal. Monjduk előtte nekem elég zavaros kapcsolataim voltak, úgyh megérdemeltem!!!! :wink:

Katkának bóóódogot, bár már nem olvassa, mert nyaral.

Vica, hát tényleg nem lehetett könnyű 3 gyerekkel a nyaralás. :shock: :roll:

Moncsi, problémád remélem megoldódik, vagy már megoldódott, annyit kivettem a reagálásokból, h a szomszéddal volt kapcsolatban?! :?

Wicca, drukkok a vizsgálathoz!!!!! Majd azért írd meg, h mi volt!!!!

Más most nem jut eszembe, pedig biztos akartam még vmi reagálni....

Gabi
Kép

Kép
tehuti

az ötlet jó lenne, én is gondoltam rá, de elutazik Horvátországba... pont hétfő hajnalban... :?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

nah akkor ennek lőttek.. majd legközelebb 8) meddig is marad ott? :D

KépKép
KépKép
adryn

úgy emlékszem, hogy egy hétre ment... :roll:
te még meddig vagy?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

édes lehet Szonja baba! :D
Hello Tehuti, elveszett báránykánk! :wink:

Masut
küldöm!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

mic jön hétfőn.. szóval még kb 2 hét

KépKép
KépKép
adryn

tyűűűűűűű, spenótosra szavazok én is!!! :D
(még sose ettem ilyet, de ha ízlik, elkérem a receptet :wink: )

Tényleg csak én bkv-zom? :shock:
Hát most mit mondjak? Akkor elindulok olyan 11-kor, akkor fél 1 körül ott vagyok kb...
Így jó? :)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: akkor majdnem egyidőben indulunk... csak én Miskolcról :lol: m3-as felől megyek. fel tudlak venni esetleg valahol?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn
és hozzád befér Nemlajos babakocsistul?

ok, két szavazat a spenótosra! nagyon tuti, szeretni fogjátok! :P

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

na én most felmegyek az ágyamba, és megnézek egy romantikus filmet, kihasználom, hogy nincs itthon apa! :wink: vele ilyet nem nagyon lehet...
remélem, holnap több időt hagy nekem Máté takarítani, mert így nagy égés lesz... :roll: ma szinte semmit nem aludt, szerintem a vihar miatt... de most este nem bírok nekiállni, inkább a film... :oops: ha holnap sem alszik, akkor majd holnap éjszaka takarítok...
itt is jó nagy vihar volt!

jóéjt csajok!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb, jó filmezést!!!! Spenótos tészta tuti finom lesz! Kár, hogy nem megyek! :(

Én is csináltam új vonalzót! Most, hogy majdnem mindenkinek kettő van, nem ám kimaradok?! :lol: :lol: :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

ööö... bkv-zni kendővel megyek, nem babakocsival :D
De ülés akkor se lenne Adrynnál.
Másrészt meg az megint ÉK-Pest, pont ellenkező irány:)
Én úgy megyek, hogy Ferenciekig metró (metróig meg még kitalálom), onnan meg a 8-as busz, szóval max. valaki délpestről tudna segíteni, de eljutok magam is, de tényleg! :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

a gyerekülésre én is gondoltam... azom nincs 2 ( hű de magyaros volt :lol: ) tehát ez így nehéz... gyerekülést bkv-ztatni :shock:

Csibb:
ha meg Nemlajos babakocsival jönne az enyémet miskócon hagytam vóna :lol: :lol: úgysem szándékozom használni. :D

KépKép
KépKép
adryn

na jó filmezést meg jó éccakát mindenkinek :D leléptem mára

KépKép
KépKép
adryn

Csak nem gondoljátok, hogy megszabadultok tőlem, mert nyaralok? :shock: :lol: Petiapu gépe itt van és internet is van. 8)

Most megyek aludni... és inkább csak olvasok, de a Nagy Testvér figyel! :lol:

Jó kívánságokat köszönöm! Jól esett nagyon! :oops:

Katka

Lilypie Kids Birthday tickers
katka22

Na akkor a nyaralós képek :D előre is bocs ha sok lesz.
A 3 rosszcsont (Panna kissé durcásan :? )
Kép
Bulcsú így indul fürödni :D
Kép
Panna pedig így...
Kép
Panna ugrik
Kép
Panna és Bulcsú meghódítja a Kőszegi várat:
Kép
Nimród pedig közben így aludt:
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

vica: de helyesek!
És hát Kőszeg! Hjjjjjjjjaaaaaahhhhhjjjjjjjjj!!!!

katka, Te nem vagy ép! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos, csak nem szép emlékek jutottak eszedbe? :D
Mert nekem igen séta közben :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

valaki felvenne engem is tatabányán ?:D:D:D na jóóó csak vicceltem kár hogy ilyen messze vagytok :( :( :(

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

nemlajos, megpróbálom megdumáli apát, ha nem kell neki hétfőn a kombi, akkor elviszlek szívesen, háztól-házig, de ez még csak halvány igéret :) :roll: :oops:

Kép

Kép
gabka77

Vica, gyönyörű képek a tieid is, biztos szuper volt.

Adryn neked szerettem volna még írni, ha szereted a fekete-fehér effektes képeket, akkor tudom ajánlani neked a PICASA effektjeit, ragyogás, árnyalásos funkciók, képkivágás, ingyenes program.
Persze elsőre lehet nem lesz olyan szuper, mint egy profi fényképészé, de ha bibelődsz vele egy kicsit, szép fotókat tudsz készíteni, most van egy pár ilyen a blogomon, amit ezzel szerkesztettem, nézd meg és ha tetszik, már töltheted is le a programot :P

Csibbes tali: irigy irigy :lol: :lol: én is szeretnék rakott tésztát :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy mennék én is, de bezzeg a sógornőm pont most jön megint, most nem szül, de nem hagyhatom itt egyedül a kölökkel, ráadásul az antenna szerelő is jön, ráadásul 4-re fogdoki :x :cry: :cry:

vica: azért jó volt, nem? Én is rengeteget voltam Kőszegen és 16 évig nyaraltunk Bükön...

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

vica, 13 éves koromban ott osztálykirándultunk, és komolyan mondom (és egyszer majd jól el is mesélem :wink: ), hogy egész komoly befolyással bírt az elkövetkezendő éveimre :D
Hja, és a 30. születésnapomon is odavitt a Zuram pár napra kikapcsolódni, pedig akkor nem is voltunk együtt.
És az első szerelmemmel is felkerestük a "kedvenc" városomat.
És a legjobb rajzom is a város egy teréről készült.
Hát csak ennyi :wink:

gabka, hűűűűűűű :shock: akkor ezt még meg sem hallom, majd csak ha összejön, oké :?: :!: :roll: :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Bea, én letöltöttem a picasát, de in inglis (linuxos vagyok), fogalmam nincs még arról se, hogy hogy tudok vele feltölteni, nem hogy effektezni (pedig most direkt a Te hsz-d hatására töltettem le a Zurammal).
:?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nos kedves Nemlajos, úgy tünik hallhatóvá vált az ígéretem :)
Apjuknak nem kell holnap a kombi :)

hányra kell hazaérned?
és majd privibe küldj egy címet lécci, ahol felvehetlek Titeket

Kép

Kép
gabka77

Juj, de szuper!!! :lol: :lol: :lol:
Írom a privit!
És hát legkésőbb 5-re (6-tól lakógyűlés).
Akkor az autósülést a Zuram hagyja itthon, vagy van Nektek plusz?

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

csibb:Irhás árok járható útvonal? pü-ben küld át azért e telcsiszámodat :)

Kép

Kép
pgyöngyi

Nemlajos, az hogy lehet? (szoftverbázis picasa-t beírni a google-be, és úgy magyart kell hogy töltsön) vagy neked az egész gépen angol a menürendszered?

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: megvan a picasa nekem, de ahhoz jó képeket is kell ám gyártani hogy úgy is nézzen ki mint amit Csibb barinéja csinál ;) nem elég fekete-fehérré tenni :roll: hjah.. bár ilyen könnyű lenne.. :lol: mennék fotósnak :lol:

Nemlajos:
örülök hogy megoldódott a BKV mentes közlekedésed hétfőn :D Pesten is ilyen semmilyen idő van? felhős, néha csepergős 22 fok körüli?

KépKép
KépKép
adryn

Adryn: az biztos, el kell kapni a pillanatot :lol: :lol:

Hát lányok, lehet most ez gonoszul hangzik(aki szereti :oops: ), de én sütöttem egy meggyes pitét, és tömöm magam :lol: :lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

Bea: nálunk csokis tésztás barackos túrós lepény van ;) :lol:

KépKép
KépKép
adryn

:lol: :lol:

Bea, Maja

Kép
bea1978

még egy kis vaníliaöntet hiányzik róla, amihez lusta voltam :x

az a csokis tésztás nagyon jól hangzik!!

Bea, Maja

Kép
bea1978

na de lányok!!!!!!!! 8)
Találtam egy homeos fogyasztó tablettát.Asszem, ahogy befejezem a szoptatást (magamból kiindulva kb. 2 év :D ), egyből ráállok a cuccra. Megint híztam vagy 4 kilót :oops:

Kép

Kép
pgyöngyi

ööö... most meg az jutott az eszembe, hogy remélem, idejekorán fel tudok majd ébredni, és akkor átszaladok a boltba, és én is viszek valami frisset, zacskóban :lol: :lol: :lol:
Tényleg, hányan megyünk?

Bea: linuxos rendszerre nincs magyarított picasa. Windowsra van. :cry:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?