A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

Anita
Gratulálok:) ez gyors volt:)

Zarja??

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

na mizumizu? Reniiiiiiiiiiiiiiiiii, kelj feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Most elmegyek hajat mosni, tuti akkor lesz hír. Nem bírom tovább itt a gép előtt.
Edit, jelek még nincsenek Nálad?

Kép
Kép
molmar

Jó reggelt!
Lányok Anita mennyi idősen szült meg?mármint hány hét hány nap??? öszintén szólva most lusta vagyok vissza lapozni...
tényleg, Nóri! azon túl, hogy nagyon tuti kis táblát csináltál: nem lehetne, hogy a korunk helyett a terhesség "korát" írnánk be? meg valahova azt, hogy spontán vagy csaszi stb...és akkor könnyebb lenne a végén "statisztikázni.."
A gmailesbe meg írhatnánk, hogy gátmasszázsol, ki iszik málnalevélteát, meg ilyesmit..ha benne van mindenki. :lol:
Na mostmár jó lenne tudni valamit! csak meg van már Bulcsi baba is!

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt!

Csajok! Nem tudok még semmit. Nem jött sem sms, senem hívtak. :shock: Pedig egész éjjel alig aludtam, negyedóránként a telót néztem nehogy elaludjam a nagy hírt... Írjak nekik sms-t?

bellerreni
Eger

Ronci: 37 hetes 1 napos volt tegnap.
Harom hetet lesporolt.
Szoval epp ket het mulva mar te is szulhetsz! :D :D

Egyebkent kivanom mindenkinek, aki szeretne hamar tul lenni rajta, hogy teljesuljon a vagya! De tenyleg!
Edit, neked is szoritok!
Csereben viszont en oriasi drukkot kerek, hogy egy honapon belul ne szuljek. Ha megis hamarabb megindulna, akkor szoljon, aki cserelni szeretne velem!
Vendég

Köszi Bea!!! :lol: :lol:
Én nem tudom mikor szeretnék szülni...mármint, hogy hamarabb, vagy időre stb... azt hiszem akkor, mikor majd Blanka is úgy akarja.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Anita!

Szívből gratulálok, ügyesek voltatok!

Remélem Eszterék is jól vannak...

Kérdezhetnék?
A dokim Betadine kúpot írt fel, de a tájékoztatója alapján nem szívesen használnám...Nincs semmi fertőzés, csak a koraszülés valószínűsége miatt kéne használnom. Bármi tapasztalat ezzel kapcsolatban vkinél?

Kép
Kép
szana80

Amúgy most csomagolok Minónak, megy anyuékhoz :cry: :cry:
Nehéz döntés volt, de mellett sajna képtelen vagyok pihenni.
:cry: :cry:

Kép
Kép
szana80

szana!!! azt hiszem kaktinak kellett betadinos kúpot használnia!

Kép
Kép
ronci

Akik már szültek! kérdeznék én is. Észrevettetek valami különbséget aközött, hogy akinek a mensije erősebb volt, az jobban is vérzik a szülés után, mint akinek a mensije nem volt annyira erős?! :shock: K...rva nagynak érzem a Tena 5 cseppesét szülés utánra... Álltól a hátam közepéig ér, így ránézésre. És hát nekem sose volt olyan erős a havim...

Szana! Szerintem nyugodtan használd, nekem is volt betadine kúpom, igaz, nem terhesen.

Hát Reni, ebben biza nem tudok segíteni. Én nem biztos, hogy jó néven venném a szülés kellős közepén... :oops: :oops: :roll:

Kép
Kép
molmar

Szana!
Ronci jól mondta, nekem kellett Betadine-os kúpot használni. Én is megijedtem kicsit a tájékoztatótól, de nekm azt mondta a doki, hogy 4-5 napnál ne használjam tovább. És azt is csak 4 napra redukáltam. Igaz, nekünk volt egy kicsit erősebb folyás és amiatt kellett. De ennél tovább nem mertem volna használni! Ja! Ez múlt héten volt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2010.01.16 08:34-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hát bízzunk azért benne, hogy már nem a szülés kellős közepén vannak Eszterék! Szerintem Bulcsi már meg lehet, csak kimerültek, fáradtak és ezért nem jelentkeznek! Ugye?

Eszter! Vagyis Zsolti! Jelentkezzetek! Mi van?????

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Persze, én is abban bízok, hogy már a szülés fáradalmait pihenik ki. 8) Lehet, hogy Zsolti maga akarja elmesélni nekünk itt a fórumon és most igyekszik gépközelben lenni. :wink:

Kép
Kép
molmar

Molmar: nekem gyengebb mensim volt, 3 nap, max 4, de ez is ugy, hogy az elso es utolso napon alig volt valami.
Szules utan: nekem csak kozvetlenul szules utan tunt nagyon durvanak a verzes, akkor azt hittem, hogy bele is halok. (Nem guszta, de amikor a lepeny megszulese es az elso szopi utan mondtak, hogy mehetek zuhanyozni es felalltam az agyrol, akkor konkretan omlott a ver a padlora, csikot huztam az agy es a zuhanyzo kozott, meg Feri is elsapadt.)
Kint nem tenat vettem, hanem a korhazban adtak vastag, ormotlan szules utani betetet, en is vettem ket csomaggal, de csak az egyiket hasznaltam el, azutan mar csak szarnyas betetet, nem is ejszakait.
Összesen harom hetig vereztem, de az utolso heten inkabb csak folyas volt, tisztasagi betet is eleg volt.

Szoval en vagy egy csomag extrat veszek (negy cseppes), vagy normalt. Ha kell meg, akkor majd Feri vesz, ilyesmit siman ra lehet bizni.

Ti halos bugyit vettetek? Ha igen, akkor mennyit?
En meg kint vettem occso pamutbugyikat, amiket csak a betetes szules utani idoszakban kivanok hasznalni. Abbol van hat darab. Ezt figyelembe veve ket darab halos eleg lesz (csak a korhazban fogom azt hasznalni sztem)?
Vendég

Betadine kúpot én nem használtam, csak canesten tablettát.

a táblázatba beírhatom magamat? vagy ki kezeli?

Látom mindenki tűkön ül már:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Reni: engem nem zavarna egyebkent a szules kozbeni sms. Mert ugysem neznem akkor a telefont. Ha esetleg raneznek, akkor sem foglalkoznek vele, nem hogy problemaznek rajta. Szules utan viszont jo erzessel toltene el, szerintem. Ha mas dolgom lenne epp, akkor max felre raknam a telefont es csak kesobb reagalnek.
Vendég

juti! Nóri kezeli a táblát általában...ha jön,biztos bele ír..

Kép
Kép
ronci

én most találtam meg az 5 évvel ezelőtti Tena csomagomat, extra. csak pár darab hiányzik belőle, úgyhogy nem kell vennem:) ezek szerint én is hamar áttértem a szárnyasra.

a hálósbugyikat is megtaláltam, két darabot. hű de szexi:)viszont emlékeim szerint nagyon praktikus volt.
nekem elég volt két darab, mert pillanatok alatt megszárad.
kéne venni újakat, szerintem most is csak kettő lesz,

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

molmar: nálam a helyzet változatlan. aszongyák akár hetekig is eltarthat ez az állapot, míg jönnek a rendes fájások :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Én vettem hálós bugyit, de csak kettőt. Bízom benne, hogy többre nem lesz szükség. Utána áttérnék a simabugyi+simabetét kombóra. :) És itt mifelénk darabra is lehet venni a Tena betétet, így egyelőre vettünk 10-et. Ha kell még, majd Apa beugrik az Auchanba a patikába, és hoz. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Akkor ket halos bugyeszt veszek en is. Majd beosztom. :)

Most lepek, megyunk a sutoert, azutan Maglodra kipakolni a dobozokbol.
Es tovabbra is izgulok, hogy mi van Zarjaekkal. Majd csak este tudom meg...
Vendég

Bea!
Ha van számod a táblázatban, küldünk SMS-t! :wink:
(Már ki is írtam a táblázatból! Úgyis majdnem szomszédok leszünk!)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Ezek szerint Zarjáról még semmi hír...

Tenna: én is 4 cseppeset vettem. Szülés v császár után az első 2 nap gázos (ömlik). Hálós bugyit 1 csomaggal vettem és a kínaiban ócsó bugyit, 2db (még nem tudom, hogy pontosan miolyen is fog kelleni- mert ha csaszi, akkor mamis kell, pocakig felhúzós, ha simán szülök akkor jo a normál is).

Kép
csipike09

Jó reggelt! Látom még nincs új hír.

Lányok, nekem lenne egy überfontos kérdésem.

Programcsászár vs buktasütés :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

stephie: Ezer gratula. Várjuk a képeket a szépségről. Sok tejcsit kívánok.

ronci: Ezek jó ötletek. A másik fórumon benne van a táblában a méret és a súly is. Akkor a tippekre is tudnánk nézni, hogy kinél jött be.

zarja: Remélem lassan megérkezik a hír rólatok.

Nekem is csak két hálós bugyim van és 10 betétem.
vicky79
Budapest III. kerület

Anita, nagyon gratulálok nektek!!!!!!!!!!

Jöttem, hogy van-e hir Zarjáról, erre itt a hir Anitáról :D

De akkor ma még lesz egy másik babánk is :D
lara

Tűkön ülök már Zarjáék miatt!

Én is 2 hálósat vettem (azaz 1 csomaggal), kicsit gondban voltam, milyen méretű legyen: hát honnan tudom én azt, szülés után milyen méretű leszek????????? Tenából 4 cseppes, maradt 16 db egy anyukánál, azt vettem meg. Csaszi után annó a 3. napon már nekem sem kellett ez a nagy betét. Legalábbis emlékeim szerint...
ktc

Írtam Zarjának. Várom a választ. Ha ír azonal jövök.

Edit! Nemsokára érted fogunk így izgulni, csak ne siettesd. Majd eljön a te időd is. Tudom ezt könnyű mondani, de biztos tudja a kis lurkód, hogy mikor akar jönni :lol:

bellerreni
Eger

Lányok!
Nézzétek csak meg a táblázatot!
Nóri éjszaka rendesen kibővítette! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jó reggelt!

Újabb hír Anitáékról:

"Levente még nem nagyon akar szopizni, csak szunyál, de próbálkozunk"

És küldött képet is. Mindjárt megbűvölöm a telefonom és felteszem a gmail-re a képek közé.
zuzmooo

Feltettem a képet! Nagyon csini kicsi fiú ez a Levi :D
zuzmooo

Nyönyörűséges első babánk. Hát nagyon nagyon szép pici babóca. Gratulálunk mégegyszer.

bellerreni
Eger

Anita! Nagyon szép a kis Leventéd!

Kép
Kép
ronci

Tündér kisbogár ez a Levente! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Hello!

3órát aludtam éjjel. Aludtam volna többet, de Luca felkelt és pörgött. Nagyon édes volt, nem tudtam rá haragudni. De most kiesnek a szemeim. Pedig este Avatart akarnánk nézni... :oops:

Feltettem az új táblát. Tegnap már átírtam pár dolgot, de nem akart jól viselkedni!

Juti, nyugodtan töltsd ki magad, mindenki magának szerkeszti. Illetve Zsuzsa biztos segít, ha kell! :D

Reni!

Írtad Eszternek a kielőzést? :lol:
Vendég

Nóri! Nem írtam, csak annyit, hogy már nagyon izgulunk érte és írjon valamit, hogy mizujs vele, mert már lerágtuk a 10 körmünket érte, de semmi reakció. Remélem már piheni a fáradalmait...

bellerreni
Eger

Sziasztok!
Anita gratulalunk Neked, nagyon- nagyon cuki a Levente!!!!!!
Eszter mar nagyon varjuk a hireket!!!
En a 25. hettol gorcsolok, de eddig meg sosem fajt. Bezzeg tegnap este egy oran at fajt a pocak es minden ami korulotte van megallas nelkul. Azt hittem, hogy lesz belole valami de szerencsere elmult. Mivel enyim poronty eleg pici, nem bannam ha meg jovo het vegeig bent maradna de nem sok eselyt latok ra.
geri79

Nekem egyébként néha (nem egész nap) vannak durva fájdalmaim odalent. Érzem, ahogy szanaszét feszíti a csontokat ahogy illeszkedik befele... :shock:
Vendég

Geri: szorítok, hogy olyan ügyesen kibírjátok még néhány hétig egyben, ahogy eddig is! ;) Ábel babának még nőni kell! :D
zuzmooo

Jaj hányszor mondtam, hogy majd Viki meg Geri fog túlhordani a végén... :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak úgy sugárzik mindenkiből az izgalom!!! :) No, hát beindultak a kis kíváncsi babók! :)

Anita :), nagyon sok boldogságot, egészséget, vidámságot kívánunk!!! Ügyesek voltatok, csak így tovább! ;) Nagyon édes a kisfiad!

Lányok, van egy kérdésem: az orvosnak és a szülésznőnek szánt pénzt mikor szokás odaadni?

Kép
erusverus

Na tessék!

1 napig nem tudok jönni és mik történnek...

Anita!
Hatalamas gratula!!!
Jó egészséget és sok tejcit kívánunk!
Nagyon édi bédi Levente

Zarja!
Várjuk a hireket.

Edit!
Kitartás Apukád miatt.

Nóri!
Gratula a szép kecohoz. Jó üzletet csináltatok.
Az összeröffenés meg jó ötlet :)

Bori!
Gratula az autóhoz! Azért most már ovatosan vezess.

Zuzmoo!
Gyönyörűek a vonatok.

Lányok!
Még annyit a patikás cumohoz, hogy steril mull lapot ne felejtsetek el venni a köldökápoláshoz.

Sudo krém mintát kapunk a korházban majd a felicitasos csomagban. Arra a pár napra elég.
Egyébként nálunk nem igazán vált be.

Nóri!
Nem ismerem a szülésznődet. Mikor talizol vele?

Kriszti
36+5
bchris

[quote="erusverus"]
írta:
erusverusLányok, van egy kérdésem: az orvosnak és a szülésznőnek szánt pénzt mikor szokás odaadni?

A dokinak a hazajövetelünk napján adtuk oda.
A szülésznőnek még aznap mert nem tudtuk h van a beosztása.

Kriszti
bchris

Kriszti, ebben van valami, köszi!

Kép
erusverus

Csajok! Akkor a kórházi csomagba külön pakoltok egy kicsit a szülőszobára és egy nagyobbat a gyermekágyra, vagy csak egy van és mindent visztek mindenhova?
zuzmooo

Anita, nagyon édi Levente és milyen szép formás a fejecskéje és sima a bőre annak ellenére h friss baba.

Geri, drukolok, h Ábel baba még benn maradjon addig, mig szeretnéd.

Erusverus, a dokinak is és a szülésznőnek is szülés után (amig kórházban vagy) vagy az első kontrolon szokás.

Kép
csipike09

zuzmoo!!! én is most pont ezen gondolkodom, hogy csináljak-e egy kicsit a szülőszobára, vagy legyen minden egyben.. mondjuk a klinikán elzárták a nagy batyukat egyből, nem is jutott el hozzám amikor párom felhozta, ugyhogy teát kaptam a saját vizecském helyett..így nem tudom....
Mi van már Zarjáékkal?????

Kép
Kép
ronci

Sziasztok!

Nagy gratula Anitának a kis Levihez, tündéri!!! :)

Eszternek meg mennek a drukkok!!!

Elvezetgettem az avtócskát jógára meg vissza - odafele mellettem ült apja, visszafele nem, és bevallom, az utóbbit jobban élveztem, annyit problémázott :roll:

Na, összekapom a lakást, aztán visszanézek, hátha van új hír!

boruska

A szülőszobára érdemes külön pakolni (akár csak egy szatyiba).
Nekem van 1 nagy pakk - a kórterembe való cuccok + a babának valók (nekünk nekik is kell vinni dolgokat) és van egy szatyim amibe a szülőszobás cucc van. Otthon a mózesben pedig a baba hazahozos cucca előkészítve apának.

Kép
csipike09

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?