A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Sziasztok

Már megint elment valami nyákdugó féleség vagy mi. Párom mamáját látogattuk mrg a kórházban, ott elmentem vécére és pisi után, mikor felálltam, olyan erős folyást éreztem. Utána elmentünk piacra, majd végre apámhoz, ahol rohantam a vécére, hogy meglessem mi jött ki belőlem, még a kórházban. Látom, hogy a betétem tele van, és rózsaszín, hússzínű foltok vannak rajta.Én úgy bepánikoltam,hogy elkezdtem sírni, apám is, mert ő olyan ha lát valakit sírni, elkapja, a férjem meg nevetet. Szerintem csak kínjában.
Hazajöttünk, nem álltunk meg a kórháznál, mert még haza akartam jönni mégegyszer megnézni, mi is történt ott alul. Azóta is sűrűn járok klutyira, hogy megnézzem elmúlt-e az ilyen jellegű folyás, de még mindig jön ilyen piros csíkos trutyi.Most ezt megírom, és megyek lefekszek. Akinek volt hasonló jelensége, megírná, hogy mikor szűnt meg neki ez? Szerintem, ha nem múlik el egy-két órán belül meglűátogatom a kórházat. Vagy maradjak nyugton? Különben baba mocorog, fájásom nincsen.

Kép
Kép
orsi777

Kispiskóta

Gondolunk rád!!!

Orsi

Szerintem nézesd meg azt a folyást....

én is holnap reggel megyek NST-re.
hacsak....
Vendég

Kép hihihi:)
Vendég

kispiskóta: nagyon szorítunk neked holnapra! :D :D :D Várunk vissza a legújabb kisfiaddal! :lol: :lol: :lol: Képeket persze kérjük minél előbb! :lol: :lol: Jajjj, de izgi! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Amúgy hova raktad azt a 20 kilót?! :shock:

Kép
agi125r

SZIASZTOK!

KÖSZÖNJÜK A GRATULÁCIÓKAT!ARANYOSAK VAGYTOK!ÉN IS GRATULÁLOK A MEGSZÜLÖTTEKNEK,ÉS DRUKK A VÁRAKOZÓKNAK.
JA,AZ ANITJÁVAL TALÁLKOZTUNK A VAJÚDÁSKOR ÉS UTÁNA IS.Ő MONDTA SOK A MEGSZÜLETETT BABA.
EGYENLŐRE ENNYI,MAJD JELENTKEZEM.IMÁDJUK A KICSIT!!!!!!

Kép

Kispiskóta: Holnapra megy a drukk!!!
Hendegabi, Sillia, Ikoka, Lorca és a többi esedékes kismami, megy nektek a drukk, hátha ma éjjel……………….. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:
Kép
Kép
Kép
Bocsesz, ha sok voltam :oops: :oops: :oops:
marietta1982

Boo!
Szerintem csak megközelítőleg lehet elmondani,hogy milyen a jósló, ugyanis már ez is a fájdalomküszöbbel van kapcsolatban. Nos én amikor menziztem, nagyon ritkán görcsöltem, de akkor nagyon.Most amikor jóslóm van ugyan ott fájdogál, de közel sem olyan erősen mint amikor menziztem. Ja és mindemellett piszkosul bekeményedik a pocim. Eddig talán 2x volt olyan erős a jóslóm, mint amilyen a menzis fájdalom.De mivel első babás vagyok, így csak a most érzetteket tudom elmondani. Tapasztaltabb anyukák biztosan jobban tudják. :roll: :roll: :roll: :roll:

Timiék még mindíg egyben. Ma volt neki Uhu, magzatvíz és vizelet vizsgálat. Babával minden rendben, csak kipottyanni nem akar. 3600 gr-ra becsülik a súlyát. Ezeket az infókat kaptam ma.:) :D :D :D

Hendegabi!
Nem emlékszem, hogy te is House-függő vagy-e, de itt Magyarországon az egészségügyben sok máson kívül az is hiányzik, ami a House-ban van! A "csoportos" diagnosztizálás. Ha ez meglenne, akkor nem tömné mindenki magába az antibiotikumot, meg egyébb gyógyszereket, hanem mondjuk tényleg csak azt szedné, amire a szervezetének szüksége van. Meg mondjuk ha nem csak ránézésre vizsgálnák a betegeket, akkor talán fény derülne a valódi okokra, és nem a boncolásnál derülne ki, h "hoppá nem működött a vesélye". A másik amitől ki tudok borulni, amikor az orvosi dumával elmondja, h valszeg ez a bajom, felír valamit, és ennyi. Az h elmondja ez mi jelent az már luxus. Többnyire ha beteg vagyok úgy jövök ki az orvostól, h hívom anyumat, h ez meg ez mit jelent? Mire közli, h nyugi kislányom, csak szimpla nátha. :roll:

Niki!
Ollllllyan gyönyörű a kislányod!!
Már én is akarom a fiacskááám!!!:D:D:D

O.heni!
Barnus h örül a kisöcsinek, megzabálom!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
szisz89

Dodi :

:cry: :cry: :cry: szóval engem nem is mondtál Anyukádnak .... pedig mi már teljes harci díszben vagyunk .

Kispiskóta :

dejódejó hajráááá, megy a drukk !!!

Sillia :

vettem pillecukrot :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
ikoka7

Marietta!
Domi annyira tünemény!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
szisz89

Ikoka
Fotót kérünk majd a dézsás fürdőzésedről! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nikici
Szájpenész :evil:
Én is állandóan nézegetem Iringó száját, eddig még nem láttam penészesnek.
Képek nagyon jók :lol: :lol: :lol: :lol:
Az utolsóra apa azt mondta, hogy "gyerekkínzás"...nézze a tejjel teli cumisüveget, ahelyett, hogy megkapná...és még az öltöztetés :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ortopédiára nekünk 6 hetesen kell menni.
(nekem a doktor néni azt mondta, hogy az a jele a csípőficamnak, gyengeségnek, ha hasonfekvésben a popsi, combi redők nem szimmetrikusak)

Heni
Gyönyörűek :lol:

Kispiskóta
Drukkolunk!
Szép a pocid!

Orsi
Én nem rohannék még a kórházba...

Marietta
Szerintem, nem voltál sok :lol: :wink:
Ilyen gyönyörűséget szívesen nézünk :lol:
Vendég

Kispiskóta! Gondolunk rá,ügyi legyél!!
Dodi! Igen,állítólag attól volt a vérzés,hogy matatott ott. Mivel még mindig zárt a méhszájam,gondolom az ott nem vette valami jó néven a kutakodást :lol: Bár már nyoma sincs,azért éjszakára beteszek még egy tisztasági betétet,biztos ami biztos. Remélem görcsölgetni nem kezdek el,mert ilyenkor állítólag az is jöhet. :shock:
Marietta! Nagyon édi a baby,ne félj soha nem fogjuk megunni!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ikoka!

Teljesen jogos, ne haragudj :oops: ! De ma este mondom neki, hogy várható egy Zsombi baba :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jóslók:
Hát, nekem gyakorlatilag "csak" fájdalmas keményedés. De időnként annyira belehúz, hogy kisugárzik a derekamba, meg vagy a combjaimba :shock: . De tuti hogy azok, mert a CTG-n is látszott, meg a doki is mondta... :wink:

Viki: Pfff.....Szóra se.... :evil:
De azért az vicces, hogy ő állítja magáról, hogy 23 éves létére mindig az idősebbekkel jött ki jól. Ehhez képest csak a 20 év körüliekkel érteti meg magát, míg mi, Szisszel teljesen jól elvagyunk itt 20-30-40-es mamikkal egyaránt. Persze nem a saját érettségemet firtatom, csak az övét vonom kétségbe :twisted: :lol: !

Oooolyan sz@r műsor lesz :evil: . Szerintem szüljünk :wink: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Persze mááár, ha nem vagyok itt, regényeket írtok, most meg itt téblábolok egyedül :evil: !

Bunkó majom kismamák :evil: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Jaj neeeeem, szeret-szeret :P :wink: :wink: :wink: !

Nálam amúgy elkezdődött a "hidegfront": kb. egy órája keményedek rendesen, fáj a hátam, és lüktet a fejem :? ! Sok esélyt persze nem látok a szülésre, hacsak a gyerekem nem Murphy-hívő. Ugyanis:
- Dokim nincs az országban
- Szülésznőm nincs az országban
- Anesztes (aki ért a diabosokhoz) nincs az országban
- Apa nincs itthon
- Előbb hívott, hogy le fog merülni, ha vmi van, hívjam a barátja telóján
- Ominózus barátot sosem lehet elérni
- Szomszéd, aki a tartalékfuvar a kisfiával van kórházban, de csak ma este, mert a törpének kivették a manduláját

Őőőő....más nem jut eszembe :roll: .
Szerintem mégis ez egy nagyszerű éjszaka a szülésre, de komolyan! Ma szívesen szülnék :D :D :D !

Ugyanis:
- Van pótdokim (Dr. Németh Miklós, tök jó fej, és nagyon ügyes)
- Biztos az ügyeletes szülésznő is nagyon érti a dolgát, és ekkora babánál vhogy nem jut eszembe a gátvédelemben bízni.
- Bármelyik anesztes be tud adni egy EDA-t, de ha nem lenne biztos a dolgában, majd ott lesz a 110 kilós apuka, aki tud csúnyán nézni, meg a 48 kilós nagymama kolléga, aki még csúnyábban :twisted: .
- Apa éjfélig befut, addig meg elvajudgatok.
- Azért a kocsis töltőt a s*ggébe dugom, ha hazér.
- C-verziónak be tud vinni anyósom, de Isten ments, hogy velünk legyen :twisted: , viszont pár utcányira van egy bnőm, aki mondta, hogy ha bármi van, hívjam, jön :wink:

Szóval, én készenállok :D !
És aúúúú, mert ez egyre jobban fáj a hátamban is...
Sztem intézek egy forró pancsit...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pancsi megvolt, összehúzódás maradt...
Pedig olyan meleg vízben ültem, hogy megizzadt a fejem :shock: :lol: :lol: :lol: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na most komolyan, mindenki szül :shock: ?!?!?!?!

Boo, Ancsurti, Sillia! Bagolykáim bealudtatok????

Vagy én lemaradtam valamiről? Odakint atomvihar pusztított, és én maradtam egyedül a gyerekemmel a világon?!?! 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Még egyben, de mindenképpen írok sms-t, ha van változás....várom a jeleket, a 41. hetemen vagyok....

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka!

Akkor rossz a vonalzód! :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Köszi Timcike :wink: !

Nahát lányok, mi "ismerünk" egy celebet 8) :lol: :lol: :lol: !
És már Nátálit is láthattuk 8) !

Én továbbra is jósolgatok, de ugyanaz volt, mint a múltkor: stabil 6 perceseknél megtorpant, és onnantól rendszertelen :? . Gondolom most is majd szépen elmúlnak... :? !
Megyek is lefeküdni...pfff.

Jóéjt mamikák :wink: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,
Te is megtaláltad a tökéletes indokokat, amiért szülni kell. :lol: De nem vártlál elég ideig, látom, már nem vagy fent a neten. 8)

Nyuszi,
Doki matatás nem tudja beindítani a szülést, ha zárt a méhszáj. Ahhoz nyitottank kell lennie és a burokkal kell kicsit szórakozni. :wink:
Sztem biztos amiatt hagyták szenvedni a csajcit, az ügyeletes tett a fejére. Láttam már ilyent. :? Ezért nem a Péterfyben szülök most.
Mitől volt a vérzés? Előtte vizsgált doki?

Boo,
Az igazi különbség a jósló és szülő fájás között, hogy a jóslótól nem szülsz meg és nemigazán nyílik tőle a méhszáj. (Most már pontosan tudod, milyen, ugye? :lol: )

Szisz,
Az "orvosi dumával elmondja, mi a bajod" már haladás, hidd el. :lol: A 30-as, de inkább tán a 40+ korosztály még jól emlékszik arra, hogy régebben teljesen dokifüggő volt, hogy adott-e bármiféle tájékoztatást. Az is megtörtént, hogy műtét közben visszacsukták a beteget, mivel reménytelen volt, csak épp neki nem mondták el, hogy rákos.
Konzíliumot nem csak House tart, itthon is van.

Marietta,
Csak nyugodtan ontsd Domi képeket. Jó nézegetni. :D

Orsi,
Mentél vagy maradtál? Amíg nem folyt el a magzatvíz, bébi mozog, nincsenek erős fájásaid, addig sztem otthon kell maradni. :wink:

Kispiskóta,
Légy jó és hozd haza bébit minél hamarabb. :D

Nikici,
A babák többnyire a fény felé fordulnak, ha azt akarod, hogy másfele nézzen, igazítsd úgy, hogy az ablak arra legyen.
A combredőket főleg akkor sasolták nagyon, amikor még nem volt uh. Ennél sokkal pontosabb egy gyerekdoki, aki a csípőt mozgatva érzi, hogy mi a helyzet. A dokira hagyatkoznék a helyedben. :wink: Abban viszont egyetértek a védőnővel, hogy el kéne vinni uh-ra, de nem 3 hónaposan. Amint lehet, kérjél időpontot gyerekorvosodtól koponya és csípő uh-ra, ő adhat beutalót.
A szájpenésszel ne nagyon foglalkozz, az egy gomba, ami szinte mindenhol megtalálható. Ha pirosodik a popsija, azt jelenti, hogy ott is van, mivel át tud haladni a tápcsatornán. A sima sárga boraxos popsikrém a legjobb ilyenkor, de látom, azt használjátok. Ha picit szét vagy rágva, vigyázz, mert a seb elfertőződhet, gyulladást okozhat.

Agmano,
Nekem úgy pörög Nati 10 körül, hogy reggel 8 körül kel és nem alszik délután. Nem szeretem, ha mégis alszik. Ha igen, akkor akár 11-kor is énekel, mondókázik, ugra-bugrál egyedül a sötétben, Szabi feje felett. :? Naponta minimum 5-6 órát van szabadban, tv-t max 10-15 percet néz. Hogy lehet ennél jobban lefárasztani? :roll: Az esti hiszti az nem függ a du alvástól, ha alszik, inkább akkor keményebb az este. Már most félek, hogy mi lesz, amikor visszamegy az oviba, délután alszik, mivel gond nélkül el lehet altatni, és még kevesebbet is fog mozogni. :( Jó, hogy nektek ez nem okoz gondot, reményt ad, hogy hátha Szabi és Dani majd nem lesznek ilyen sajtkukacok. :lol:

Iringo,
Apa annyira nem bánná, ha kórházba vonulnék, biztos vagyok benne. :lol: Neki kevesebb melója lenne, mert a gyerekekkel amúgy is ő játszizik. Azt a minimális házimunkát, amit még csinálok, ő is el tudná végezni, a főzést anyukája simán megoldaná. Igy, hogy itthon vagyok viszont kap egy csomó feladatot, amitől megmenekülne. :lol:

Boo,
Én miért nem tudom ilyen Buddha nyugalommal kezelni az ilyet???
Azért messze nem vagyok nyugis. :lol: Még csak elég diplomatikus vagy taktikus sem sokszor.
Ahogy írtad, exkatedra. :lol: Ha egy csapat tinivel elveszítem a fejem és elkezdek kiabálni (előfordul, hú de mennyire 8) ) akkor pofán röhögnek. Élvezik a győztes pozíciót és addig hergelnek, amíg sírva kirohanok a teremből. (Volt ilyen is :twisted: ) Egy nyugis ember, némileg felemelt hanggal mindig félelmetesebb. :twisted: Ha kell, azért bomlik az a kultúrmáz, leordítom én is bárki fejét. :lol:
A másik edzés a két gyerek. :D Amit ők időnként csinálni tudnak, annak ellenére, hogy alapból extra nyugisak, az horror.
A mai fürdés: egy kis pancsiból fröcskölés majd kemény verekedés tört ki. Nati belemart Szabiba, ütötte, ahol érte, visított. Szabi visszatámadott, csapkodott, harapott, bőgött. Eközben a víz még a plafont is eláztatta. Szétszedni őket nehéz, mert csúsznak, vigyázni kell, hogy nehogy elessenek. Megfogni sem tudom őket, mert ha erőből elkapom, akkor annak simán megmarad a nyoma rajtuk, ha azt az a lendületet visszafogom, amivel harcoltak. Kiabálni nem lehet, úgyis hangosabbak, mint én. Nem húzhatom fel magam, mert akkor ki vígasztalja meg őket? Büntiből elmaradt az esti mese, amire még nem volt példa és elég hangos ellenállásba ütközött. Majd kb negyed óra múlva mindkét gyerek ágyban és beájultak.

Kép KépKép
lorca

Timcike,
A cikk azt írja, hogy nem egypetéjűek. Nem arról volt szó, hogy Noémi és Nikol az?

Kép KépKép
lorca

Sziasztok Lányok!
Gyors bekukk reggeli fürdésem és indulás előtt. (apa esküszik rá, hogy mi már nem jövünk haza!)

Az éjjel nagyon fontos sms-t kaptam, amit sikerült átaludnom :oops: , úgyhogy ezer bocsi!!!!!

TEHÁT A SMS:

SZIASZTOK! ÖRÖMMEL TUDATOM, HOGY MA 22.26-KOR 55 CENTIVEL ÉS 2900 GRAMMAL VILÁGRA JÖTTEM. APA ÉS ANYA IS JÓL VAN.
LAKATOS DÁNIEL GÁBOR

TEHÁT HATALMAS GRATULÁCIÓ LEGÚJABB BABÁNKNAK DANIKÁNAK ÉS TERANITÁNAK!!!!!! ÉS PERSZE NEKIK IS MINDEN JÓT KÍVÁNUNK.

Ide megérkezett a hidegfront: locsog az eső kb fél 4 óta.

Na, szurkoljatok, hogy apának igaza legyen!!!!!

Kép
Kép]
hendegabi

Teranita
Sok szeretettel gratulálok!
Vendég

kukuriku

Mit nekem telihold meg hidegfront....
még a jóslók is elmúltak :?
Vendég

Teranita

Gratulálok!!!!
Vendég

Kicsidodi????
Csak nem elmentél szülni? :wink:

Klarka
:roll: :roll: :roll: :roll:
A vonalzód szerint csak a 40. hét elején vagy (39+3) :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Timcike
Köszönjük a rendszeres híradást!

Lorca
Tied apa akkor nagyon "életképes". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Engem számtalanszor hívott, mikor benn voltam...nem talált meg dolgokat...mennyi időre tegye be a kaját a mikroba :lol: :cry: :cry:

Hendegabi, Sillia
Hajrá!!!!!! :wink:
Vendég

Kicsi dedemet kidobtam :lol: :wink:
A teraszon levegőzik a babakocsiban. Most olyan jó a levegő :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát a telihold meg a hidegfront rám sem volt eddig hatással , max. annyiban, hogy megint nem tudtam aludni órákon keresztül. Így eddig 2 kisebb és egy bazi nagy megszakítással sikerült kemény 4 órát aludnom.Kezd lehűlni a levegő, itt ülök az ablak mellett és ooooolyan jól esik ( mármint a friss levegő, az ülés nem annyira ).

Teranita : gratuláááááálok !!!!

Iringó : én is ki akarom már szellőztetni a gyerekemet :roll: :roll: :roll: , pedig már mindent bevetettem nála, mondtam, hogy jöjjön már ki mert olyan jó nagyokat fog tudni kint nyújtozkodni, de ez sem hat :cry: :cry: :cry:

Hendegabi : Lehet, hogy engem is bent tartanak ??? Ez így működik ??? Jajjj, de izgulok... :oops: :oops: :oops:

Dodi : na jóóó , el van nézve, tudom kismamaagy........hogy te milyen kis bagoly vagy, éjszaka tessék aludni...ezt pont én mondom :roll: :roll:

Kép
ikoka7

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 12:58-kor.

KépKép

KépKép
boo

Lezuhanyoztam és elmosogattam az este már végelgyengülés miatt otthagyott pár cuccot.........hát én úúúúgy elfáradtam, a mosogatóba hajolástól meg leszakad a derekam :shock: :shock: :shock:

Kép
ikoka7

Boo : nem csinálnak ott más típusú masszázst is esetleg ? Mert akkor bepróbálkozhatnál egy szarulvagyoklépnisemtudokmár -ral és talán kicserélhetnéd egy mitommén regeneráló masszázsra szülés utáni időre............vagy ..... hagyd a francba, ha nincs hozzá kedved.
Beszélgetés : épp tegnap mondtam Apának, hogy az utóbbi hetek itthonvagyokegésznap...esteséta hatására teljesen antiszociális lettem, úgyhogy mondtam neki, hogy majd lesz velem dolga...meg kell majd szelidíteni és visszaszocializálni engem :D :D :D

Tegnap megszólított egy "ismerős" a házból (kiderült ő a gondnoknő ) aki egy kisbabás anyukával beszélgetett épp, hogy " még mindig nem szültéééééél??? ", .... de csak így hoztam ki a boltból a dinnyét b@szki.Erre anyuka : jaaaaaj szegénykém és még le sem ereszkedett a hasad......de mondjuk az egy óra alatt is lejjebb mehet........ De jóóóóóóó......Aranyosak tényleg, de 1-2 embert tűrök már csak meg magam mellett.

Kép
ikoka7

Dodi!
Ari vagy!!! :oops: :oops: :oops:
Egyébként tényleg ég és föld a különbség köztünk, meg Viki között!!!
Azért a nagyon forró vizzel csak csínnyán!!
Még élünk, csak a hétfőre beígért hidegfront késése miatt sztem mindenki haldoklik a ventillátor előtt!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Timcike!
Köszi az infót! :D
Pagika milyen jól néz ki! És a babák is gyönyörűek.
Igazad van Dodi! Mi már ismerjük a kulisszatitkokat!!! :wink: :wink:

Dodi!
Még ne akarjál annyira szülni!!majd a 38.héttől!!:D

Lorca!
Konzílium... Ez nem jutott eszembe, basszus pedig ha tudnád mennyit agyaltam ezen a szón!! Lehet, h van 1-2 helyen, de azért ismerjük be, h ez közel sem a döntő többség! Sajnos!
Szép kis fürdetésed volt!:D

Teratina!
Szívből gratulálok!!!Sok boldogságot, és sok sok tejcsit!! :wink: :wink: :wink:

Hendegabi!
Megy a drukk!! és várom/várjuk az infókat/sms-eket!! :wink: 8) :D

Sillia!
Én még reménykedek, hozzánk ma hajnalban ért ide a hidegfront. Egyenlőre semmi hatás, de ki tudja.
Bár vehetjük előjelnek,h én átlagosan 2x megyek ki éjjel pisilni, ma éjjel meg úgy keményedett a pocim, és feszült, h szó szerint 2 óránként jártam.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nos én azt hiszem vissza megyek még egy picit szuszókálni, majd jövök!

Kép
szisz89

Gratula Teranita!
Vendég

Sziasztok!!

Teranita! Gratulálok Nektek!! Az ilyen híreket már szeretem!!
Dodi!! Remélem nem szültél meg az este,mert azért elég durva lett volna,hogy gyakorlatilag senkid nincs itt,akiben eddig bíztál (anyudon és tiedapán kívül). Nekem a dokim múlt héten volt kongresszuson küldölfön,Lili meg is várta,szerintem Botond is tudja a dolgát,hogy mikor kell jönni. Nekem a josló fájásokhoz még hozzájön,hogy iszonyat módon fáj a szeméremcsontom,ami nem valami kellemes és ha belegondolok,hogy ez még semmi a rendes fájáshoz képest....
Most megyek,szülés előtt utoljára(remélem) még megyek anyuhoz legyantáztatni a lábam,aztán jövök.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok

Teranitának nagy gratula: sok tejcsit kívánok.

Tegnap extra gáz napunk volt.Nóra nem sokat aludt, sokat sírt, nyüglődött. 1,5 óránként szopizott. Már előre féltem az estétől. 9-10-ig ordítás. Aztán elaludt és 2-kor kelt fel evett és utána 5-kor majd 9-kor. Úgy hogy alukált rendesen. Gondolom a hidegfront.

Nekem viszont a szemem megint be van dagadva, már hétvégén is bevolt, akkor kentem azzal amit még a terhesség alatt adtak, el is múlt, erre tegnap megint.

Tegnap este meg azt vettük észre a fürdések után hogy áll a vz már az emeleti halba is, hát kiderült hogy a zuhanyzó lefolyójával van valami. Baromi jól megcsinálták. 1 éve lakunk itt. Apa szét bontotta, most ügyvédnél van, majd ha hazajött akkor megnézi mi lehet vele.

Orsi az bizony a nyákdugó, szerintem nem kell vele bemenni, én sem mentem b e, csak felhívtam a szülésznőmet hogy tudjon róla.

Nikici a védőnők tudnak ám okoskodni, szerintem ne idegeskedj főleg ha azt mondták a dokik hogy minden ok. Max majd említsd meg a dokinak.

Mi holnap megyünk a védőnőhöz tanácsadásra, doki meg csak a hónap végén látja legközelebb mert külföldön van.

Dodi neked megy a drukk, de lehet hogy már a kórházban vagy?

Ja még valki kérdezte hogy az ujj fájás elmúlt e. Még teljesen nem, de már nem nagyon fáj. Tutira az ödémától volt.

És az összes felszedett kiló lement. Ugyanannyi vagyok mint terhesség alatt. Ennek nagyon örülök már csak a plusz felszedettnek kellene lemennie amit a hormon bogyeszok miatt szedtem fel. De persze bőven ráér, lényeg hogy van tejcsim rendesen.

Majd hozok képeket is. Most reggelizek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Teranita: nagy gratula Nektek :D !!!!
Lorca: jó kis fürdetés volt :shock: :shock: :D :D !!
Hendegabi mennek a drukkok :D :D , talán már meg is szültél :roll: :roll: .
Kicsidodi: szorítok Neked is, ha már ennyire szeretnél szülni :lol: :lol: :lol: , de azért legalább várj meg valakit míg hazaér :D :D .
marietta1982

Sziasztok

gyors bekukk, ne hari de nem olvastalak vissza, de szeretném majd.
Aki szült annak nagy nagy gratula, akinek még hátra van annak meg kitartás!!

És akkor Roló babáról egy kép. Kép

KépKép

KépKép
ronmay

Teranitának gratulálok, szép hosszú legény!

Hendegabi, Kispiskóta, hajrá!

Sillia, dettó, nekem is semmi a hidegfrontra. Olyan jó szunyáltam, de még kenyényesdés sincs :twisted:

Pagika képes hírére elkezdett csöpögni mindkét mellem és könnybe lábadt a szemem. Gyöngyörűek!

Gabi, Nori érzi a frontokat, bezzeg mi nem.

Dodi, kitartás, bíztasson, hogy nem vagy egyedül, bár biztos aggódsz Te is a kicsi egészségéért.

Lorca, azért írtam a regeli max. 1/2 8-as kelést, mert nálunk ez a határ. Utána borul a nap. Nem könnyű, ha Nati nem szokott aludni, nehéz lesz rászoktatni, de nem reménytelen. Martin 2 éves volt, mikor Norbi és magam miatt reggel 9-is hagytam aludni, akkor volt egy nehéz időszakunk, ő sem aludt du, csak ha valahová mentünk és beültünk a kocsiba, de akkor 1 percen belül elaludt.
És megfigyeltem, hogy szó szerint hiperaktív lesz a gyerek -bármelyik, ha nem alszik du, tehát nem lehiggad estére, hanem még jobban felpörög. Gondolom nálatok is ez van. Hát nem irígyellek emiatt, ez a legfárasztóbb, mikor váltva alszanak a gyerekek és ezek szerint a szabad levegő sem segít. Ahhoz meg még kicsi, hogy csendben egyedül eljátszogasson alvás helyett, tudom Norbi is alklamatlan erre.
Gondolom a "nem kell aludni csak pihenni" dolgot már próbáltad. Kitartást!

Ronmay, gratula Rolóhoz, kis morci, hogy összehúzza a homlokát :lol:

Csak ez a fejfásás ne lenne már 2 napja....

Éva

KépKépKép
agmano

Teranitának gratula a babóhoz.

Nálunk megérkezett a hidegfront, hozott magával jó sok esőt meg egy kis derékfájogatást.

Boo: Szerintem is rakasd át a masszázst szülés utánra, ha tudod. akkor sokkal jobban fog esni.

Hédi tudja a dolgát, de nem kapkod el semmit, szépen befordult, így a 36. hét végén azért már illő volt :D
Dokibá 20-ig nyaral, szóval addig azért még ki kellene húznunk. A mostani derékfájáson kívül egyébként semmi jele nincs, hogy ki szándékozna bújni. Ahhoz képest, hogy a 24. héttől extra adag magnéziumot meg nospát kaptam, mert görcsöltem, mióta nem szedem és elvben már kibújhatna, azóta semmi :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Sziasztok!

Persze egyben....
Viszont éjszaka megint megállapítottam, hogy piszok sz@r lehet "szülésre" ébredni! Mert ha napközben jönnek a jóslóim úgy, hogy a keményedések szépen besűrűsödnek, és felerősödnek, azt tök jól viselem. De baromi rossz arra gyakorlatilag felriadni,hogy majd' kiszakad a hasfalam, meg a hátam, és lüktet a fejem, mint az állat :evil: . Szóval ez így nem szimpi, vajúdjak inkább szépen napközben :wink: . Akkor még a gondolataimat is el tudom terelni 8) .

Terranita!

Gratulálok!
:D :D :D
Én tudtam, én tudtam!!!!
Épp tegnap jutottál eszembe :wink: !

Hgabi!

Megy a drukk++++++++++++++++! :D

Ikoka!

Én eleve bagoly-típus vagyok :wink: !
Amúgy nálunk nem én alszom rosszul, hanem apa :? ! Ugyanis olyan szinten horkolok, hogy arra mégő is felkel :shock: . Ezelőtt sose horkoltam, de azóta a szombat óta, mióta beödémásodtam, a nyálkahártyáim is megduzzadtak, és ezért úgy horkolok, mint egy agregátor :oops: :lol: :lol: :lol: ! Tiszta ciki, de már nem sokáig tart :D ! De amúgy bájos dolog ez a terhesség, valóban kihozza belőlünk a nőiességet :evil: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Boo!

Ez teljesen jellemző ilyenkor: nagyon sok nő látni sem akar senkit!!! Tojni mindenkire! Csak amihez/akihez kedved van.... :wink:

Ronmay!

Nagyon édi Rolóbaba!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Gabi!
Nagyon jók ezek a képek!! MÉG MÉG MÉG MÉG MÉG!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
szisz89

Nyuszi!

A szeméremcsontom nekem nem a fájásoknál fáj, hanem pl. most :? ! Feszít bazira, meg nyilalgat!

Gabi!

De jóók a képek 8) :D :D !

Köszönöm lányok a bíztatást :wink: !
Amúgy anyu beszélt egy illetékes gyerekorvossal a klinikáról, mert ő nagyon a programozott császárt javasolja, de tudja, hogy nem tud objektíven dönteni, ezért megkérdezett más szakembert.
Hát, az a dokicsaj is egyértelműen a csaszira szavaz :? ! Mert az egy dolog nagy a baba, az önmagában nem feltétlenül indok, de így hogy pici is vagyok, meg ugye a cukor.... Szóval túl sok a kockázat! Ráadásul mi a tesómmal mindketten elakadtunk, és törni kellett a kulcscsontunkat, akkor pedig inkább nekem fájjon a sebem, mint neki bármije!

Igazából attól tartok, hogy ha kötöm az ebet a karóhoz, hogy meg akarom próbálni, a legkisebb komplikációt sem bocsátanám meg magamnak soha! Meg tényleg nem ér annyit az egész!
Szóval ha 13-án találkozom a dokival, megbeszéljük mi legyen...
De tegnap azt beszéltük apával, hogy a 2009.07.20. szép dátum 8) :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nagyon szívesen.Hát csajok...passz!Nekem a férje is mondta,h.egypetéjűek, direkt megkérdeztem még akkor a telefonba...Majd még rákérdezek.

Kép

Kép

Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös

Teranita! Gratulálok! Sok tejcit és jó egészséget kívánok!

Pocakos Mamikáknak kitartást kívánok, nemsokára mindannyian Babázunk, és a topik is le fog lassulni úgy hiszem :lol:

Mi már itthon, jól vagyunk, túl egy kis herce-hurcán a kórházban... most inkább nem részletezem...

Inkább hoztam Nektek képeket :lol:
Kép Natika
Kép Tesók :lol:
Kép Tesópuszi :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Megérkeztem. Most először Lóci átaludta az NST-t, de láthatóan ez senkit nem zavart. Nem tudom így mi értelme az egésznek..

Utána a doki JÓÓÓÓÓL megvizsgált, és bár számítottam a fájdalomra és vettem a nagy levegőt meg lazultam ahogy tudtam: mégis majdnem leugrottam az asztalról :?

Méhszáj: 3111
magzatvíz tiszta

ezentúl naponta kell mennem. Ez persze sokkal jobb mintha befektettek volna de igazából már csak szülni szeretnék bemenni.
Ezt elősegítendő, a vizsgálat után még nyilalló hassal hazagyalogoltunk a kórházból Dalmával. ( nagyon messze van)
Közben még vettünk ezt azt jártuk az üzleteket, összeségében két és fél órát talpaltunk.

Íme a legújabb babatabló:
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Gyors leszek,megyek a kórházba,teljesen nyitva vagyok,vagy ma vagy holnap kiveszik a Lottit.Szorítsatok,félek!
Majd írom az sms-t,ha kint a baba:)
Vendég

lilisgabi nagyon drukkolok. Nem lesz semmi gond, nem sokára te is babázhatsz.

Kép

gabi1

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?