Dodi,
Te is megtaláltad a tökéletes indokokat, amiért szülni kell.

De nem vártlál elég ideig, látom, már nem vagy fent a neten.
Nyuszi,
Doki matatás nem tudja beindítani a szülést, ha zárt a méhszáj. Ahhoz nyitottank kell lennie és a burokkal kell kicsit szórakozni.
Sztem biztos amiatt hagyták szenvedni a csajcit, az ügyeletes tett a fejére. Láttam már ilyent.

Ezért nem a Péterfyben szülök most.
Mitől volt a vérzés? Előtte vizsgált doki?
Boo,
Az igazi különbség a jósló és szülő fájás között, hogy a jóslótól nem szülsz meg és nemigazán nyílik tőle a méhszáj. (Most már pontosan tudod, milyen, ugye?

)
Szisz,
Az "orvosi dumával elmondja, mi a bajod" már haladás, hidd el.

A 30-as, de inkább tán a 40+ korosztály még jól emlékszik arra, hogy régebben teljesen dokifüggő volt, hogy adott-e bármiféle tájékoztatást. Az is megtörtént, hogy műtét közben visszacsukták a beteget, mivel reménytelen volt, csak épp neki nem mondták el, hogy rákos.
Konzíliumot nem csak House tart, itthon is van.
Marietta,
Csak nyugodtan ontsd Domi képeket. Jó nézegetni.
Orsi,
Mentél vagy maradtál? Amíg nem folyt el a magzatvíz, bébi mozog, nincsenek erős fájásaid, addig sztem otthon kell maradni.
Kispiskóta,
Légy jó és hozd haza bébit minél hamarabb.
Nikici,
A babák többnyire a fény felé fordulnak, ha azt akarod, hogy másfele nézzen, igazítsd úgy, hogy az ablak arra legyen.
A combredőket főleg akkor sasolták nagyon, amikor még nem volt uh. Ennél sokkal pontosabb egy gyerekdoki, aki a csípőt mozgatva érzi, hogy mi a helyzet. A dokira hagyatkoznék a helyedben.

Abban viszont egyetértek a védőnővel, hogy el kéne vinni uh-ra, de nem 3 hónaposan. Amint lehet, kérjél időpontot gyerekorvosodtól koponya és csípő uh-ra, ő adhat beutalót.
A szájpenésszel ne nagyon foglalkozz, az egy gomba, ami szinte mindenhol megtalálható. Ha pirosodik a popsija, azt jelenti, hogy ott is van, mivel át tud haladni a tápcsatornán. A sima sárga boraxos popsikrém a legjobb ilyenkor, de látom, azt használjátok. Ha picit szét vagy rágva, vigyázz, mert a seb elfertőződhet, gyulladást okozhat.
Agmano,
Nekem úgy pörög Nati 10 körül, hogy reggel 8 körül kel és nem alszik délután. Nem szeretem, ha mégis alszik. Ha igen, akkor akár 11-kor is énekel, mondókázik, ugra-bugrál egyedül a sötétben, Szabi feje felett.

Naponta minimum 5-6 órát van szabadban, tv-t max 10-15 percet néz. Hogy lehet ennél jobban lefárasztani?

Az esti hiszti az nem függ a du alvástól, ha alszik, inkább akkor keményebb az este. Már most félek, hogy mi lesz, amikor visszamegy az oviba, délután alszik, mivel gond nélkül el lehet altatni, és még kevesebbet is fog mozogni.

Jó, hogy nektek ez nem okoz gondot, reményt ad, hogy hátha Szabi és Dani majd nem lesznek ilyen sajtkukacok.
Iringo,
Apa annyira nem bánná, ha kórházba vonulnék, biztos vagyok benne.

Neki kevesebb melója lenne, mert a gyerekekkel amúgy is ő játszizik. Azt a minimális házimunkát, amit még csinálok, ő is el tudná végezni, a főzést anyukája simán megoldaná. Igy, hogy itthon vagyok viszont kap egy csomó feladatot, amitől megmenekülne.
Boo,
Én miért nem tudom ilyen Buddha nyugalommal kezelni az ilyet???
Azért messze nem vagyok nyugis.

Még csak elég diplomatikus vagy taktikus sem sokszor.
Ahogy írtad, exkatedra.

Ha egy csapat tinivel elveszítem a fejem és elkezdek kiabálni (előfordul, hú de mennyire

) akkor pofán röhögnek. Élvezik a győztes pozíciót és addig hergelnek, amíg sírva kirohanok a teremből. (Volt ilyen is

) Egy nyugis ember, némileg felemelt hanggal mindig félelmetesebb.

Ha kell, azért bomlik az a kultúrmáz, leordítom én is bárki fejét.
A másik edzés a két gyerek.

Amit ők időnként csinálni tudnak, annak ellenére, hogy alapból extra nyugisak, az horror.
A mai fürdés: egy kis pancsiból fröcskölés majd kemény verekedés tört ki. Nati belemart Szabiba, ütötte, ahol érte, visított. Szabi visszatámadott, csapkodott, harapott, bőgött. Eközben a víz még a plafont is eláztatta. Szétszedni őket nehéz, mert csúsznak, vigyázni kell, hogy nehogy elessenek. Megfogni sem tudom őket, mert ha erőből elkapom, akkor annak simán megmarad a nyoma rajtuk, ha azt az a lendületet visszafogom, amivel harcoltak. Kiabálni nem lehet, úgyis hangosabbak, mint én. Nem húzhatom fel magam, mert akkor ki vígasztalja meg őket? Büntiből elmaradt az esti mese, amire még nem volt példa és elég hangos ellenállásba ütközött. Majd kb negyed óra múlva mindkét gyerek ágyban és beájultak.