A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 februári babák

zuzmoo, ronci, én azt hallotam, hogy érdemes külön pakolni

boruska

Ma már 3x voltam nagywc-zni és már sajna meg is gazdagodtam ott lenn emiatt... :cry: Mitől mehet a hasam? Lehet elrontottam tegnap? :shock:

bellerreni
Eger

És a szülőszobára miket visztek? Én pakoltam 1 törölközőt meg egy kis kekszet meg veszek még szőlőcukrot meg innivalót. Azt hiszem adnak hálóinget úgyhogy azt nem kell vinni. Ezen kívül még valamit kell vinni?

bellerreni
Eger

Reni!!!
Papucs.. meg ha papás szülés lesz akkor neki is egy papucs... meg a papírok, amik a szüléseddel kapcsolatosak.

Kép
Kép
ronci

Ja, meg egy zokni ha fázós tapijú vagy. :lol:

Kép
Kép
ronci

Reni!
Simán az izgalomtól is lehet hasmenése az embernek. Idegi alapon. :)

Képzeljétek, voltunkaz Auchanban. Hazértünk, az első dolgom az volt, hogy nézzem, van-e hír Bulcsiról! De semmi!
Amúgy meg vettem egy hálóinget 999 Ft-ért. Nem a legszebb és elég vékony az anyag, de a célnak megfelel, elöl gombos, és a köntös alá amúgy is mindegy. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni, nem tudom...de érdekes mert kb 1 hete neke is elég lágy, pedig uúgy eszek mint eddig :shock:

Kép
csipike09

hát nagyooon édi bédi Levi!!!!! 8)

Edit

Kép
ézsóné

Reni!
Küldtem privit!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Szülőszobára, törcsi, WC papir, hálóing, bugyi, betét szülés utánra, tusfürdő (beöntés után...), papucs, mentes víz, szölöcukor, fényképezőgép és még amitb szeretnél...apának papucs és pólo és nasi, üditö. Ha csaszis lesz vki ne felejtsen el vinni szívószálat!!!!!

Kép
csipike09

Remélem nincs semmi gond Eszterékkel! :oops:
Híradóban nem volt szó útközben, Corsában szülő nőről, ugye? :roll:

Én olvasó üzemmódban leszek ma...
Vendég

Kezdek én is aggódni... :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Nóri, reménykedjünk, hogy csak a nagy örömködésben nem jutunk az eszükbe...

Kiváncsi vagyok, Anita hogy látja, Levi uolyan mint a 4D képen volt?

Kép
csipike09

Köszi, Lányok a tanácsokat a pénz odaadásával kapcsolatban.
Jól jöttek ezek az összepakolós gondolatok is, bár már írtam, hogy az előző napok hatására gyorsan mindent összepakoltam... :) Most lehet, hogy kicsit szétszedem. Valamivel el kell ütni az időt! :D

Én is remélem, hogy Eszterék csak egymással vannak elfoglalva, ezért nem kapunk hírt!

Kép
erusverus

Köszike mindenkinek a listát :lol:

Hát nagyon remélem én is, hogy nincs semmi baj. Az sms ott van a telefonján majd ha tud jön és ír nekünk remélem. :roll:

bellerreni
Eger

Igen, igen, hasmenés simán lehet az izgalomtól is. Nekem pl. most, hogy jönnek a babák könnyebb a dolgom :) (na jó, a vastbai azért nem adja magát olyan könnyen...) vagy még akkor is előfordul, ha valami fontosat kell megbeszélnem telefonon.

Amúgy olyan elrontottam a gyomromat, görcs a gyomorban érzésem, sőt, amit Ti is írtatok páran, hogy fájdogál a hasatok (nekem néha az egész) vagy a beilleszkedéstől vagy a jóslófájásoktól (én meg nem mondom, hogy nekem ez vagy az jósló volt-e vagy sem...várom is már a hétfői CTG-t!) érzésem szinte minden nap van.

Kép
erusverus

Barbiról tud valaki valamit?

Kép
erusverus

Sziasztok!

Anita, nagyon gratulálok, sok boldogságot, egészséget nektek!

Zarjáért én is aggódom, remélem nem lett a nagy otthonlétből baj.

Na, majd még benézek, ha tudok. Ja, megnéztem Leventéről a fotót, nagyon cuki, szép baba!!! De jóóóó!!

Kép
zsizell

nóri: Csúcs lett a tábla. Lehet hogy tényleg a dokimnak lesz igaza, hogy 41.héten ő fog burkot repeszteni, hogy beinduljon végre valami. :D De azt sem bánnám, ha mondjuk a jövő héten megszületne, csak nőjön még egy kicsit.

stephie: Levi nagyon édes, szép fejecskéje van.

erusverus: Én a szülésznőnek hazajövetelkor gondoltam, ha sikerül vele találkozni, vagy amikor esetleg menni kell még akkor megpróbálom elkapni. A dokinak szerintem a 6 hetes vizsgálatkor viszek lóvét, pláne ha még januárban megszülök. Februárban kapok plusz pénzt, meg a 6 hetes vizsgálatra meg kell már érkeznie az anyaságinak is.

bchris: Ez amit írsz a köldökhöz ez a gézlap akar lenni? Mert ezt olvastam itt-ott, de akik most szültek azok nem mondták hogy vegyek. Nem olyan a pelenka derék része, hogy nem kell? Vagy naív vagyok? Én még nem bontottam ki a pelust.

zuzmoo: A szülőszobán ott lesz mind a két csomag, de egy kisebbe külön pakolok, hogy ne kelljen a nagyban keresni a dolgokat.

bellerreni: Amiket Csipike pakol, azokat gondoltam én is.

Sterilizálás: Már akartam kérdezni azoktól, akik már használtak mikrósat. Most ezt hogy kell használni? Mert én beleöntöttem a vizet és pörgettem a 4 percig. Amikor kivettem, tiszta pára volt benne. Én kinyitottam és kiöntöttem belőle a maradék vizet. Szerintem a sterilitásnak itt lett annyi. De ha nem nyitja ki az ember, akkor hol távozik ez a nedvesség? Nem penészedik be? Mindegy, a kórházban majd még bedobom újra mielőtt használnánk.
vicky79
Budapest III. kerület

Áááááááá! Csajok! Hívott Zsolti!

11 óra 15 perckor megszületett Zarjáék kis Bulcsija. Megmondom őszintén, hogy a súlyát lányos zavaromban elfelejtettem, de 52 cm és talán 3490 gramm... :oops: Jól vannak csak Eszter nagyon fáradt (amit meg is értek) Zsolti meg azt mondta, hogy mindjárt összeesik :lol:

Zarja és Zsolti! Gratulálunk a kis jövevényhez. Sok sok egészséget.

bellerreni
Eger

Gratulálok a kis Bulcsihoz!!!!!!!

Kép
Kép
ronci

Eszter!!! Gratulálunk! Ügyik voltatok Bulcsival együtt!!!

Kíváncsi volnék, hogy végülis mikor mentek be a kórházba? Azt nem mondták Reni?

Kép
zsizell

Jézusom a fájások kezdetétől még 15óra!!! És fájdalomcsillapítás nélkül...hát valószínű én egy fél halott lennék...
Hát nem véletlen, hogy én EDÁ-ra készülök..AZtán majd persze kiderül, de ennyit nem biztos, hogy kibírnék. De ez az én magán véleményem. Meg az is, hogy nekem nem elsődleges, hogy "megéljem" a szülést, nem vagyok az a fajta aki a fájdalomra vágyik.Meg hát attól, hogy nem fáj végig, attól még ugyanúgy megélek mindent, így van?
Na jó, ez most csak úgy ki jött mert bele gondoltam abba a sok-sok órába amíg Zarja vajúdott... hát le a kalappal előtte!!!!
Viszont sok-sok tejcit kivánok a kis jövevénynek, na meg sok boldogságot hozzá! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Zsizell!!! Este 9körül írtak, hogy indulnak, mert vannak fájások..

Kép
Kép
ronci

Húúúú, az úgy elég kemény. Zarja azt a tábort gyarapította aki elvetette az EDA-t, vagy így alakult? - bár 15 órán keresztül így alakulnia nem lehet... Én is készülök EDA-ra.

Kép
zsizell

Zarja, Zsolti Gratulálok a kis Bulcsihoz!

Kép

Mst jó pihizést és sok tejcsit! :wink: :D

Kép
csipike09

Viki

Én a gézlapot a kölcsökcsonk kenegetéséhez használtam.

Kriszti
36+5
bchris

Isten hozta Bulcsit ezen a világon!

Pammutot értesítettem mindkét topikbabáról. Ő holnap tölti a 34. hetet, még ma kap gyógyszert, 4 napja nem keményedik, nem feszül.
Levi nő szépen, szívhang, áramlás minden jó, BPD 86,6 FL 70, szépen nő a legényke, csak éppen farfekvéses. Lassan hazaengedik úgy néz ki.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

zarja: Gratulálok az egész családnak. Nem semmi teljesítmény volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsizell! Zarja a természetes szülés híve. Ugyhogy nem így alakult, hanem Ő így szerette volna. Határozott elképzelésekkel ment be, és ahogy megismertem be is tartotta az elképzeléseit. :lol:

Kép
Kép
ronci

Zarja, Zsolti Gratulálunk!

Sok boldogságot, jó egészséget, sok tejcsit kívánunk.

Kriszti és REgi
bchris

bchris: Nekem a csonk ápolására a védőnő a fültisztítót mondta. Azt mondta ezzel hatékonyabb. Nem tudom, de gézlapom van itthon, ha kell előveszem.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit, merre vagy? Csak nem te készülődsz már? :wink:

Kép
csipike09

Viki

nekem a vatta miatt nem vált be. Majd kiderül használat közben h melyik a jobb.
Tudod kinek a pap kinek a papné.....

Kriszti
36+5
bchris

Eszter!

Sok sok boldogságot Bulcsihoz Nektek!!!
Kívánom, hogy hamar meginduljon a tejecske!

Pammut jeeeeee!!! végre Te is hazamehetsz! :)

Kattkat

Kép
kattkat

Anita!
Levente nagyon szép kis legényke! :)
Szerintem tökre hasonlít az uh-os képére.

Kattkat

Kép
kattkat

Igen Edit! Merre jársz? Neked még csak a számodat sem tudom, hogy sms-ben megkérdezzelek mizu. Tényleg írhatnál valahova elérhetőséget, hogy ha kell el tudjunk érni.

Na mentünk ebédelni.

Jah jut eszembe. Fájogat a pocim. Nem hinném, hogy josló, inkább olyan, mintha valami ideget kipécézett volna a fiacskám és azt rúgdosná az anyja, meg nyögdécsel, mert olyan mintha kést szúrnának bele :lol:

bellerreni
Eger

Gratula a hősnőnek és pici legényének!
Vendég

Eszter, Zsolti és nem utolsósorban Bulcsi!!! Gratulálok én is! :) Gondolom, mekkora megkönnyebbülés, hogy sikeresen lezajlott minden, mert igazából én is csak most nyugodtam meg rendesen! :oops: Izgultunk értetek! Jó egészséget és sok örömet kívánok Nektek!

Kép
erusverus

Zarja, Zsolti gratulaaa, Bulcsi, üdv köztünk!!!! :lol: :lol: :lol:

Edit

Kép
ézsóné

Kismaki, Szana!

Tegnap megkérdeztem, és a Péterfybe NEM KELL 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat. Jó a régi is!

Kattkat

Kép
kattkat

Ha megengeditek én is szeretnék a babákhoz gratulálni.

Kép

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Eszter, Zsolti és nem utolsósorban Bulcsi!!! Gratulálok én is! :) Gondolom, mekkora megkönnyebbülés, hogy sikeresen lezajlott minden, mert igazából én is csak most nyugodtam meg rendesen! :oops: Izgultunk értetek! Jó egészséget és sok örömet kívánok Nektek!

Kép
erusverus

Hurrá, hurrá!
Eszter, gratula a kis Bulcsihoz (képet, képet :)), és le a kalappal a hosszú, de felthetőleg higgadtan tűrt folyamat miatt!

Ja, és nagyon várom a részletes beszámolót mindkét szülésről, nyilván majd ha hazaengedtek és leülepedtetek!

boruska

De jó, de jó! Már épp készültem írni, hogy az első szülésnél tudomásom szerint a 19 óra sem extra idő, így még nem kell kétségbe esni, de azért én is nagyon izgultam. Eszter, Zsolti! Szívből gratulálunk Bulcsihoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az én tippem kicsi Emőre: 50 cm és 2700 g

Edit merre van? Gyanús ez a csend! :shock:

Nekem ma sehogy sem jó, nagyon fáj a hátam és a mellkasom, közvetlenül a melleim alatt. Ilyenkor, délután jó, mert hamar elalszom Borival (igaz, fél, max. 1 óra után fel is ébredek, s akkor muszáj felkelnem), de pl. tegnap este már nem tudtam én altatni. Se ülve, se fekve nem volt jó, ráadásul a bokáim is kezdenek estére bedagadni. Azt hiszem, jön a szenvedős felvonás nekem is itt a vége felé. Viszont hatalmas a pocakom (magamhoz mérten), el is csodálkozom, amikor a tükörben látom, hogy mikor nőtt meg ennyire? A pocakfotók közé tettem fel egyet, az múlt vasárnapi. Azóta szerintem még nőtt. Kilóra 8-nál járok, életemben nem voltam még ilyen "súlyos", érzik is az ízületeim meg az izmaim. Ha Borival sétálunk az oviba vagy vissza, szegényt mindig húzom vissza, mert én már nem tudok olyan tempóban közlekedni, mint ő. :roll:
ktc

Gratulálunk Eszternek, Zsoltinak a kislegényhez:)

Anita!
Nagyon szép a kisbabád:)

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

NAAAAAAAAAGY GRATULÁCIÓ ESZTERNEK, ZSOLTINAK ÉS BULCSINAK!!!!
KépKépKép
zuzmooo

Zuzmoo
Beírtam a táblába az adataimat. remélem nem szúrtam el semmit :oops:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Eszter, ZSolti gratulalunk !!!!!!!!!!!!!!
Eszter, Te egy igazi hos vagy!!!!!!!!
geri79

itten vagyok én....csak vendégek voltak. én mán soha nem szülök meg, csak fájok :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?