A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 márciusi babák

örülök hogy jól éreztétek magatokat. de akkor is IRIGY VAGYOK!!! :twisted: :twisted:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Örülök csajok, hogy minden frankó vót és ilyen jól éreztétek magatokat! Szívből :P

De tud vki vmit Tencsiről?

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

én sajnos nem...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

én sem .. nem tudom mi lehet vele
:?

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

mikor kapunk képekeet?? :D :D :D :D

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

na jó, megnézem, ennyi töltéssel fel tudom-e dobni a gépre...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

türelmetlen vagyok?? :lol: :lol: :lol:

Ancsi
KépKép

KépKép
moncsi89

Sziasztok!

Én is már itthon, nagyon jól éreztem én is magam, köszönjük Csibb a vendéglátást. Elnézést, a rontás-bontásért :oops:
A kajcsi isteni volt, de én sajnos apának ilyet hiába tennék az asztalra :( Azért magamnak tuti fogok csinálni :)

Nemlajos remélem túlélhető volt az utazás :)

képekkel én is mindjárt jövök, csak Lili épp ordít

Kép

Kép
gabka77

A lánykérés pillanatai:

Kép

Kép

Kép

sajna csak ennyit csináltam, ezt is telefonnal :roll:

Kép

Kép
pgyöngyi

jaj, majdnem megkönnyeztem, mikor Döme Eszter tenyeréből evett :D :D :D

Tencsiről én pláne nem tudok semmit (a talin kifejtettem, mennyire rossz a név és arcmemóriám - nem véletlenül vagyok tanár :D -, így azt sem tudom, utoljára mikor járt erre :cry: )

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos
azért csalódtam volna benned, ha ígéretedhez híven nem jöttél volna a netre ma már... :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gabka
rontás-bontás alatt én azt értem, ha valami tönkremegy. de ilyen nem történt, úgyhogy nincs is miért bocsánatot kérni! :wink:

Máté azóta is alszik... neki még szoknia kell a bulizást... :roll:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb:de jók. Hát azért látszik, hogy Esztert nem szoktam hasra tenni. Asszem pótolnom kell :?

Kép

Kép
pgyöngyi

ja még azt akartam írni, hogy még jó, hogy nem volt időm a kókuszgolyóra, mert amennyit ettetek, azt is ehetném meg én... itt áll egy fél tepsi tészta... :roll:
viszont Fanni jön ma haza, úgy örülök!!!!

jól meg kell most ölelgetnem, mert sajnos nagyon rossz híreket kaptunk ma a másik topikunkban. az egyik lány kisfia vízbe esett, és most lélegeztető gépen van, és nincs agyműködése... :cry: :cry: :cry:
aki tud, küldje a pozitív energiákat, nekem is jól jött, hátha nekik is segít!!! :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

jaj, csibb, küldjük, persze!!! :cry: :cry: :cry:

A fotók szuperek! :D
(még én is, leszámítva a kiterjedésemet :wink: )

És csak azért jöttem, mert a lakógyűlés 6-tól van, mi meg korán jöttünk el Tőletek (pedig ehettünk volna még :wink: :twisted: 8) :lol: )
Most meg Döme bealudt, remek, köthetem magamra így :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

bakker, Csibb, küldöm, ez szörnyű+++++++++++++energia

Gyönyörűek vagytok! Szupik a képek édesek a gyerekek és a mamik is :lol:

bocsi, h itt tencsi riadót fújtam, de neki voltak az ikrei plusz a pici, azért jegyeztem ennyire meg :P

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület

engem is érdel, mi van Tencsiékkel!

Tencsi jelentkezz!!!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

no akkor az én képeim!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Csatlakozom, küldöm a + energiákat és TENCSI jelentkezz.

Csibb nagyon köszi a mai kellemes délutánt :)

Kép

Kép
gabka77

Nagyon édesek egytől-egyig!!

Drukk a kisfiúnak!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++++ Hogy esett bele szegény? Jaj de szörnyű ezt hallani!

Bea, Maja

Kép
bea1978

sajnos semmi részletet nem tudunk...
csak még most annyit olvastam, hogy 3-kor még semmi változás nem volt az állapotában...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Gabka
jó a kép rólam... :lol: lehetne a címe a profi fotós... nézzétek csak meg jobban!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

csibb: nekem automatikusan lezárt az agyam, mikor ezt mesélted,de most másodszorra olvasva kezd kinyilni. Ez annyira rettenetes. Megy az energia. Tudsz esetleg pü-ben nevet, meg hol van most a kisfiú pontosan(telcsin is mondhatod). Hívom az energiás ismerősöm, hátha tud valamit csinálni.

nemlajos: Igen is csinos, és belevaló csaj vagy, és nem csak a képeken :) Nézz meg engem, én aztán prímán festek, főleg Gabka utolsó képén :D És tényleg van még egy ikres mamánk :)

csibb:Apának és Fanninak is hagytunk enni :)

Kép

Kép
pgyöngyi

csibb: ez a kép akkor jó sötét lesz :lol:

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Jaj,de jó hogy tudtatok talizni,nagyon jók a képek,édesek a gyerkőcök főleg ahol együtt vannak. gondolom mennyire jól érezhettétek magatokat.
Nekünk most vagy egy hétig nemvolt gépünk,aztán pénteken felköltöztünk anyukámékhoz,hogy a mamám ne legyen egyedül mert ők elmentek nyaralni Veszprémbe,vitték a Hannát is.Szilvát,szedret illetve lecsót tettünk el.

Visszaolvasni nem nagyon tudtam csak az utolsó 2-3 oldalt,de majd éjjel bepótolom.

Katka!
Isten éltessen születésnapod alkalmából utólag is!!!

Csibb
nagyon jók a képeitek,gyönyörű mindkét gyerkőc.
enerdzsik mennek a kisfiúnak+++++++++++

Minden gyermek csodaszép ebben a topikban.

Bea
anyukádnak is utólag gratulálok a szülinapjához,szép kerek szám.

Később teszek majd fel képeket én is.
Mirus mostanség kezdett először a hasára fordulni és intenziven megrág mindent ami csak közel kerül a szájához.

Próbáltam neki adni bébikaját 1-2 kanállal de bokákolt és a végén azt is kihányta amit megevett igy nem erőltettem.
namost mennem kell mert megint engem hiányol,apanincs itthon péntek óta.

későbbmegpróbálok képekkel is jönni.

Nyaralóknak mielőbbi jó időt kivánok!

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

IRita, jól hangzanak ezek a konzervek, szilva, szeder, lecsó.
Köszönöm a szülinapit anyum nevében is.
Milyen hely Környe? Szerettek ott élni? Ti is kertes házban laktok? Nem emlékszem képekre :roll: Ott most biztos nagyon jó nyáron. Nekünk sikerült egy erkély nélkülibe költöznünk 3 éve(aszem), így borzasztóan vágyom a szabadba, ha meghallok ilyen kinti mulatságokat. Meg megyek is, amikor tudok..

Bea, Maja

Kép
bea1978

sziasztok

mi is hazaértünk fél 7-re.. Nico végigüvöltötte az utat a fáradtságtól :? most meg alvás nélkül is tök jó hangulatban játszik az apjával :shock: a fejem megfájdult mit ne mondjak :?

Köszönöm szépen Lányok a talit! mindannyian nagyon aranyosak vagytok! Örülök hogy megismerhettelek Titeket :D Csibb: itt is köszi a kedvességed és a vendéglátást! szuper volt!! és gyönyörű helyen laktok :D Nemlajos: nagyon jó fej csaj vagy tényleg, nekem sem vili miért nem vagy megelégedve magaddal. Döme meg egy mintagyerek :P

Csibb: tényleg jobban működik a fényképező ha nincs rajta a kupak :lol: de nagyon szuperek lettek a fotók! elkérhetem őket a mail-emre mindenkitől? :P köszi.. én is mindjárt dobom fel amiket én csináltam :D

Tencsi szokott onlány lenni msn-en, majd rákérdezek mi van velük. de nekem azt mondta még pár hete hogy tetőtérbeépítenek, meg wellnesselni is szeretnének menni utána.

KépKép
KépKép
adryn

Kép Gabka, Lili, Levi

Kép zuhis Gyöngyi kicsicsajával

Kép Nemlajos Csibbel, és persze Döme és Máté

Kép csak Gyöngyi babója hiányzik :( épp evett

Kép Csibb az én kis hisztibékámmal :D

én is küldöm a pozitív energyt Fannitopikos kisfiúnak!!!! nagyon remélem hogy tudnak rajta segíteni!!! Csibb ha tudsz valamit írd meg léci a híreket. remélem jó hírek lesznek :roll:
Hurrá Fanni megy haza :D :D :D látod látod? neki hagytunk tésztát 8)

KépKép
KépKép
adryn

hát ennyit ő sem bír megenni...
itthon van, már megzabáltam, imádom a csajt!
azért inkább legyen nehezebb, de legyen itthon!

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Adryn
nem aludt el???? :shock: hihetetlen...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Csibb: nem :x .... torkaszakadtából sírt... hiába kanyarogtam :( és még Mic is csak pár percig tudta megnyugtatni a reptérnél... onnantól kezdve hazáig üvöltött... megálltam megetetni egy pihenőnél.. addig jó volt míg kint volt az autósülésből. hogy miért ennyire mumus neki ez a dolog nem tudom :( itthon felpörgött, de már ágyban van és nagy nehezen elaludt végre. üdv Fanninak! remélem legközelebb Vele is megismerkedhetünk! :P

KépKép
KépKép
adryn

Örülök, h jól sikerült a tali! Képek, babák, mamák helyesek!

Csibb, drukkok mennek a kisfiúnak. Jaj, még a hideg is kirázott!!! Szegények.... :(

Irita, de jó, h te is írtad azt a szót, h bokákol.

Nemlajos, lehet, h ez akkor tata környéki tájszólás. :lol:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

Jók a taliképek, örülök hogy jól éreztétek magatokat, és mindenki jól néz ki :wink: babák aranyosak nagyon :D

Csibb mennek a drukkok a kisfiúnak!!! Ez tényleg szörnyű lehet :(
Én is állandóan a gyerekek sarkában voltam nyaraláskor nehogy beleessenek a vízbe. Bulcsút első nap és is úgy kaptam ki a vízből mikor elcsúszott, még a legkisebb vízben is elmerült a drágám :?

Adryn nem semmi Nico hogy képes volt hazáig sírni, gondolom nagyon elfáradt és túlpörgött. :?

Ja Tencsi nekem is sokszor eszembe jut, hogy bírja 3 gyerekkel :roll:

KépKép
KépKép
KépKép
vica78

Wicca, tünemény Bálintod! :) Akkor jól meglepett a hisztimentes nappal. :)

Gabka, sikerült felmenni a meredek úton, mint rutinos vezető? :) Nem semmi, ilyen kevés alvás után úszni menni... :shock: én azért többet szoktam aludni előtte. :D

Bea, világos, hogy kíváncsiak vagyunk a randira. :) Szurkolok, jó? :)

Katka, annyira jó lehetett az a bringás-rolleres-görkoris-babakocsis-naplemetés este. :) Sok ilyet!
Ja és nem fordítok, lektorálok, ami néha rosszabb. :) Lassabban haladok vele, mint terveztem...

Nemlajos, már a flakon is meggymagos nálatok? :lol: Mondjuk elhiszem, hogy úgy érdekesebb Dömének. :D Ugye elhoztad Csibbtől a kikészített meggymagokat? :?:
Tetszik a kép, amit Döméről alkottál a Picassával, méltán lehetsz büszke magadra. :)

Csibb, jól hangzik ez a spenótos-tonhalas tészta. Egyszer kipróbálom. Tök jók a képek. :D Szóval Máté kidőlt. :lol:
Jesszusom, most olvasom, szegény kisfiú... küldöm neki a ++++++-t!

Gyöngyi: bemutatkoztál, ez aranyos :lol: Kézfogó is :D
Szóval Dömére már ne pályázzunk! Igaz, Márti Petire vetett szemet. :D

Gabka, Adryn, ti fotóitokat is jó volt nézni. :)

"Bokákol" szót én sem ismertem, még sose hallottam ezelőtt. Úgy látom, nem vagyok egyedül. :) Akkor ez azt jelenti, hogy öklendezik?

Masut
masut

Hú lányok, ez a tali nagyon szuper lehetett! (most csendben irigykedem, pedig jó dolgom van ám itt) Milyen jók a képek! Csodaszépek vagytok, gyerekek nagyon jól nyomják a fekvőtámaszt már :)

Csibb, ez most nagyon szíven ütött, ami a topiktáras kisfiával történt... Remélem, hogy rendbe jön, drukkolok.

Adryn, sajnálom, h Nico így elfáradt, Mic hogy bírta? Nálunk apának ez az egyik gyenge pontja: ha a kocsiban üvölt a gyerek...

Gabka, és végül sikerült felmenned a meredek úton (amiról Csibb lebeszélt)?

Gyöngyi, Lili egyre szebb csajszi! Neked is lesz vele gondod.

Nemlajos, zseniális a hajad :) Jól áll nagyon.

Irita, jó hogy jelentkeztél! Hozzál képeket is majd.

Tencsi tényleg nagyon eltünt... Jelentkezz!

Lillaoh, te is jelentkezz, ha túl vagytok a költözésen.

Én most megyek végre fürdeni (Kata nemrég aludt el), holnap jó sűrű napom lesz. Még a szüleimnél vagyok, hajnalban indulunk Bp-re, Samu pedig itt marad néhány napot.
Jó éjt!

Lilypie Kids Birthday tickers
erpé

No, lányok, ágyban a kis lurkó, azért estére visszajött a nyűgös Döme is, de addigra úgy feltöltődtem a mai meglepetés-Dömétől, hogy annnnnnnnnnnyi türelmem volt, mint még sose! :D :D :D

Adryn, sajnálom Nico-t, biztos hosszú volt a nap.
Elmeséled, milyen volt a nagy viszontlátás? :oops:

Én meg jól elfáradtam, végülis 6-9-ig végig kendőben volt Döme, nehezített pályaként fél óráig még Mogyoró is csatlakozott a lakógyűléshez :)
Most meg jól rárontok a többi topikra :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Masut, úgy látom a Csibbékhez vezető meredek út mindkettőnket megfogott :)

Lektorálás: te is el vagy látva munkával... Hogy tudsz dolgozni Márti mellett?
erpé

Masut, igen, az jelenti, h öklendezik! :) Le a kalappal, aki baba mellett dolgozik..... :roll: :shock:

Gabi
Kép

Kép
tehuti

masut :lol: :lol: :lol:
igen, elhoztam :wink:

erpé: hát, így jobban megnézve, kicsit szopott gombóc fejem van, de mondtam is a fodrásztól kijőve, hogy ez a haj majd 3-4 hét múlva lesz jó, de legalább nem kell sűrűn menni :wink:
(nem nagyon értette a fodrász, mit szeretnék, de most már nem bánom, a színét meg imádom, megtartom! Kellett már nagyon az újítás)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

masut, mit lektorálsz? :shock:

És hát a gabka helyett én nyilatkoznék: sikerült neki (bár én meg azt nem tudom, melyik lett volna a nem meredek út, szerintem ODA csak ez az egy út vezetett :shock: ), nagyszerűen vette az akadályt, nem csak ott, mindenütt, még én is csak ritkán haltam meg majdnem, ami nagy szó!
És jó volt bandázni Levivel a hátsó ülésen, remélem, ő is jól érezte magát! 8)

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Adryn
az összes képet kéred, vagy csak azokat, amin Te vagy Nico rajta van?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

és mi a mail címed?

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Nemlajos szerintem is jól áll az uj hajad,bár én csak képen láttalak.

Igen lehet ez ilyen komárom megyei szó,ahogy Tehuti is irta az öklendezést jelenti :oops: :D

Bea!
Igen kertesházban lakunk már 3 éve de mivel a kertünk még abszolut nincs kész,most épülget pl. a terasz igy nem is nagyon van fénykép.de a napokban majd csinálok,csak még nem kaptam vissza anyuméktól a fényképezőgépet.

és akkor egy pár kép.

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Kép Atika szereplése Kép Kép Hanna szereplése Kép Kép Kép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Kép hárman Kép
Kép az én "új"hajam(bár itt kell mjegyeznem ugy nézek ki mint egy tehén) Kép Míra
Kép

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

jaj, de szépek vagytok!!! ez a haj még mindig ütős!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Basszus, Rita, én valamit nem értek!
Be kell valljam, napról napra szerelmesebb vagyok a fiamba (ma megint nagyon mélyült a szerelmünk).
Elnézve a képeket, ha nekem 3 ilyen gyönyörű gyerekem lenne, én megzavarodnék a szerelemtől...
Te hogy csinálod, ha mondjuk vezetned kell, és nem gyönyörködhetsz bennük egy órát?! 8) :D :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

na, csibb meg a másik! :lol:

(Fannit is csak addig dugdostad, míg ott voltunk! :D )

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

igen, pont azon mosolyogtam, hogy lassan kedhetnétek gyanakodni rám, hogy én is csak valaki másnak a gyerekéről rakok fel képet... :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

inkább kezdhetnétek...

Kép
Kép
Kép
csibb
Budapest

Vissza: Várandósság