Sziasztok!
teranita: szívből gratulálok a legfiatalabb NBA- s játékoshoz!
orsi: neked is gratulálok a kislányodhoz!
boo: oké, aláírom a Mrs Bean jogtalanságát /illetve a barátnőd mégiscsak jobban kiérdemli a nevet

/, de lásd be, te sem gyengén nyomod! Amúgy madarat tolláról.....
A pihenőszék tényleg nagyon szép
sillia: ez a pillecukor nem volt szép dolog

Kénytelen voltam itt olvasás alatt enni egy csomó gumicukrot!

A párom kollegája hozta németektől, mert tudja, hogy én azt szeressem

Az egy kilós doboznak már csak az alján figyel valami mutatóban
ancsurti: a zacskós trükk jó, hogy bevált nálatok

Az én egyik barátoméknál viszont az ellenkezője igaz: mentünk hozzájuk pár napra a Balcsihoz, és mikor pakoltunk, mondta a srác, hogy a zacsikat tegyük el szem elől, mert a legújabb macsek beleköltözik

Nem hittük el, és mégis: az elől maradt zacsit amint felfedezte a macsek /pedig azt hiszem, még volt benne egy pár papucs/, azonnal belemászott, megfordult, én onnan nézegetett kifele. Kiszedni nem lehetett, mert amint nyúltál feléje, már fújt, védte a területét

Ja és akkor még kölyökmacska volt, elég mókásan nézett ki

A szatyorbamászást azonban nem nőtte ki, mind a mai napig beleköltözik, ha talál egyet
dodi: "pici"fiad jól belehúzott a gyarapodásba!

Ha belegondolok, sok koraszülött baba ennek a súlynak a felével jön a világra.... Úgyhogy neki/nektek ennyivel is jobb

/ami azt illeti, nekünk tegnap mértek 3417g- ot, de nekem elvileg kevesebb van vissza- viszont én sem vagyok egy nagy darab a 154 centimmel

de a doki meg volt elégedve, így én sem panaszkodom

/
Képzeld, enyém apa épp két napja mondta, hogy nem nagyon tudott aludni, mert horkoltam!

Mondom: mi?? Én?? Kizárt!... de persze biztos nem találna ki magától ilyet!

Pedig nem szokásom....

De igazad van: a terhesség alatt tiszta úrinőkké válunk
timcike. nagyon szépen köszönjük az infókat pagikáékról!
iringó: teanyós nagyon jó fej, hogy vitt neked kaját
nikici: Dorkili nagyon édi baba!
heni: Zalán is egy gyönyörüség!

A tesós kép nagyon tetszik!
ikoka: én már régóta úgy mosogatok, hogy féloldalasan állok. Vagyis inkább oldalról, mert a pocakomtól már nem férek oda rendesen

Elég mókásan néz ki, de lassan már megszokom

Szülés után is még biztos bennem lesz egy- két újonnan felvett szokás, ami majd akkor fog mókásan kinézni
Nekem már ismeretlen boltosnők mesélik a nyári szülési élményeiket... ami végülis nem rossz, de éppen semmi értelme

Ugyanis már semmi nem úgy van a kórházakban, mint 30 éve....
Elhiszem, hogy már eleged van.... azt a lufis megoldást alkalmazták egy ismerősömnél is, és ő másfél hét csúszás után így szülte meg a kisfiát

Kellemetlen, de talán használ!
gabi: Nóra baba még mindig nagyon édi!
Szemed mitől dagad be? És miért nem múlik már el??

A kilókkal nagyon ügyes vagy!
rommay: Roló baba nagyon aranyos!

Éppen rappel?
anitja: Natika nagyon aranyos

Úgy látom, történhet bármi, simán tud aludni

A tesópuszis képtől elolvadtam
lilisgabi: megy neked a drukk!!!

Ne félj, ügyes csaj vagy te!

/úgy látom, megoldódott a hétvégi fuvarozós- probléma is

/
niki: üdv itt újra! Már nagyon hiányoltam a képeket Alexről!
hendegabi: van már változás? Vagy akkor marad a kórházas verzió?
Mi tegnap voltunk uh- n és Nst- n. Mindez 3 óránkba került

Uh-n megállapították, hogy korának megfelelő súlyú a baba /3417 g/, Nst- n 9- est produkált. A dokim meg megkérdezte: mi a baj? Mondom neki, qrvára nem tudom magam kipihenni- álmos, nyűgös vagyok már. Kérdeztem, hogy akkor most mikor szülök? Azt mondta, hogy fogalma sincs.... Jó lenne pedig a héten, mert jövő héten ismét kánikula....