Sziasztok Csajok,
Nálam továbbra is van „mindjárt megjön” érzés, de hál’ istennek semmi más komoly, az egy-egy émelygésen túl

.
Manorka,
Tényleg annyira jóóó neked, hogy már érzed a kis picurkádat

!
Szerintem reális lehet, hogy már a 13.héten érzed őt, főleg, ha esetleg soványabb testalkatú vagy. (Korábbi terhességemben én is már a 14.héten éreztem a mocorgást.)
Persze tényleg van olyan is, aki csak a 16-17.héten kezdi érezni.
Találkozó: nem rossz ötlet

!
Gigi,
Üdv. a csapatban! Én is azt mondom, hogy a te döntésed. Ezt erőszakkal még egy orvos sem tukmálhatja rád! Ő elmondta a javaslatát, te meghallgattad, a többi már rajtad múlik, neki pedig tiszteletben kell tartania a döntésedet, le nem szidhat ezért. Az én első dokim semmiképp nem javasolta az oltást az első trimeszterben, mert veszélyeztetett terhes vagyok, és szerinte olyan immunreakciót válthat ki a szervezetemben, ami akár vetélést is okozhatna az én esetemben. Persze ez csak tényleg rám vonatkozó indok volt! A későbbiekben egyébként én gondolkodom rajta, de majd meglátjuk.
Amúgy állítólag most tényleg lecsengőben van a vírus terjedése, reméljük a legjobbakat, bárcsak vissza sem térne!
Edi,
Gondoltam rá aztán én is, hogy esetleg még nem tudják a melóhelyeden a pocaklakódat.
De azért ne várd meg szerintem, hogy mindenki bent legyen, mert mi van ha tavaszig nem lesz olyan nap

? Szóval nem túl jó, hogy dolgozol…
Mindenesetre otthon is kíméld magad továbbra is, fő a biztonság! Örülök, hogy anyukád is így megnyugtatott!
WC: hát sajnos szerintem sok kismamát kínoz ez a szorulás, a sok gyümölcs nálam is bejött, már érezhető, ha egy nap esetleg nem eszem mandarint, narancsot, kiwit (a banánt én sem kívánom nagyon). Amúgy a magvas és teljes kiőrlésű dolgok, és a sok folyadék is segít, ezt pedig nem reklámnak szánom: de napi egy Actimel is tényleg jó!
Poci,
Érdekes mert én sem bírom most Maszatkával az édességet, a kávét (az illatát sem), de a normál savanyúkáposztát, és a káposztával töltött uborkát (piaci) annál jobban! Ja, és szerencsére ezek is javítják az emésztést!
Barbi,
Örülök, hogy a körülményekhez képest jól vagytok, tényleg pihenj továbbra is, és ahogy te is írtad, most te és a babucid vagytok a legfontosabbak.
Amúgy hidd el, nem rágódnánk a sok negatív dolgon, ha nem történnének meg: akinek volt már komolyabb problémája az azért, mert tudja, hogy sajnos rossz vége is lehetne, akinek pedig még nem volt, az pedig azért ijed meg, mert még nem élt át ilyet.
Szerintem természetesen mindenki boldogan, stresszmentesen szeretné megélni ezt a 9 hónapot, és te is tudod, nincs 2 egyforma terhesség, és pont ezért is jó ez a fórum, hogy egymást nyugtassuk, tanácsokkal lássuk el.
Sajnos biztos vagyok benne, hogy sokunkak vannak egyéb problémái, mint ahogy te is írtad: lakáshitel törlesztés táppénzből, munkahelyi bizonytalanság. Hidd el, egy percig sem gondoltuk, hogy neked semmi más gondod nincs, mint hogy fekszel jóideje. Én is tudom, hogy az sem leányálom, főleg, ha még ott van Emmácskád is, akit el kell látni!
Szóval, te is próbálj megnyugodni, minden rendben lesz! És valóban csak előre tekintsünk

!
További szép napot mindenkinek!